Advertentie

Boekenaanbieding WantToKnow


We bieden je hier op WantToKnow graag een 4-tal boektitels aan, die gerelateerd zijn aan artikelen die wij over deze onderwerpen schreven. Wellicht ben je nog op zoek naar goede boeken voor je vakantie; we kunnen je onderstaande titels van harte aanbevelen. Als service sturen wij je alle bestellingen zonder extra verzendkosten toe.

* * *

1. Afstemmen op de Kosmos – Susan Joy Rennison
x

Het indrukwekkende boek van Susan Joy Rennison

Auteur SUSAN JOY RENNISON heeft natuurkunde en geofysica gestudeerd in Amerika. Je kent haar van dit prachtige essay, dat hier op WantToKnow is verschenen en van de verschillende artikelen over ‘ruimteweer’. (o.a. HIER)

Zij is onafhankelijk onderzoeker en auteur. Haar boek gaat over de grote transformatie die op komst is, in de evolutie van de mens. Deze evolutionaire verandering wordt aangedreven door energie en deze ‘nieuwe energie’ is kosmische energie.

De aarde wordt op dit moment bestookt met zonne-, kosmische en galactische elektromagnetische energie. Wij leven in een ‘elektromagnetisch universum’ en volgens wetenschappers is het elektromagnetische veld van de aarde veranderd. Daardoor vinden er ontwikkelingen plaats in het menselijke elektromagnetische veld.

De volgende stap op de evolutionaire ladder is dat wij de balans en harmonie leren vinden in ons leven, onze relaties en met de aarde. Om dit te bereiken moeten we de ‘nieuwe energie’ op aarde gebruiken en onze energievelden versterken. Zo leren we om te gaan met de constante veranderingen in het elektromagnetische veld. We kunnen ons opnieuw afstemmen op de veranderende elektromagnetische energievelden van de aarde

367 pagina’s – Uitgeverij Ankh-Hermes B.V.              prijs WantToKnow € 37,50 (je betaalt geen verzendkosten!)

x
* * *

2. Sungazing – Ron van Dijen
x

Het opzienbarende boek van Ron van Dijen.

In ‘Sungazing’ beschrijft Ron van Dijen de techniek van ‘Sungazing’ en zijn eigen ervaringen ermee. ‘Sungazing’ bevordert de gezondheid van lichaam en geest, het bewustzijn en kan allerhande ziekteprocessen keren.

Sinds 2008 past Ron deze methode toe in zijn dagelijkse leven. Hij heeft daar op zowel lichamelijk als geestelijk niveau veel baat bij.

Als ervaringsdeskundige beschrijft hij in dit handboek op duidelijke wijze hoe men verantwoord, veilig en eenvoudig kan ‘sungazen’. Steeds meer mensen over de hele wereld ontdekken dit fenomeen van het ‘zonnestaren’. Een oeroude, simpele maar uiterst krachtige methode voor een gezonder leven, waarvan de oorsprong al ligt in de tijd van onder andere het oude Egypte en Griekenland, bij de Mayaís en in het hindoeïsme. Een aanrader!

Hier op WantToKnow verscheen het artikel over dit boek en de manier waarop Ron tot zijn ontdekkingen is gekomen. Bekijk dit artikel HIER

Een citaat uit dit artikel: “Ik heb door sungazing de positieve kracht van de zon mogen ervaren en leidt nu een gelukkiger en gezonder leven. Ik gun dit iedereen, dat is mijn motivatie geweest om het boek te schrijven.

Psychisch vinden er alleen maar positieve veranderingen plaats. Zo wordt je je meer bewust van de autoriteit in jezelf en ga je simpelweg vanzelf authentieker functioneren. Makkelijker kan het niet. Wie begint met sungazen zal deze positieve effecten zelf snel ervaren.”

150 pagina’s – Uitgeverij Literoza – januari 2011      Prijs WantToKnow € 15,95

Ook dit boek sturen we je zonder verzendkosten toe.

x

x

* * *

3. Werken met de Graancirkel Codes
X

.

Het prachtige graancirkelboek  ‘Werken met de Graancirkel Codes’, werd geschreven door de Nederlander Johan Keijser en het Amerikaanse medium  Judith K. Moore. Een bijzonder boek, rijk geïllustreerd met fascinerende graancirkelfoto’s. Bijzonder ook, omdat het boek vraagt om verbinding met jou als lezer. Het geeft een verrassende kijk op, of moeten we zeggen, kijk IN de graancirkels. Graanformaties die door intelligente entiteiten zijn gemaakt. Maar zijn we dat zélf of zijn dat ‘anderen’? Doet dat er feitelijk toe? Want zeg nou zelf: Is het antwoord op die vraag niet feitelijk nutteloos?

Het gaat toch om de boodschap en niet om de boodschapper?  De precieze geometrische afbeeldingen van de formaties, hebben een ongelooflijke dieptewerking op de Aarde én op de mens; dát is de boodschap van dit boek. Daarom heeft u met dit prachtige boek een bijzondere en unieke uitgave in handen, het is een sleutel in uw zoektocht naar het raadsel achter de graanformaties!

Johan Keijser heeft samen met Judith Moore dit pionierswerk voor jou verricht. Judith Moore ken je mogelijk al, van verschillende artikelen hier op de site. En mogelijk ken je haar van haar andere baanbrekende boek ‘Cropcircles revealed’, dat zij schreef met co-auteur Barbara Lamb.

Graancirkels zijn een verbazend fenomeen en zullen dat altijd blijven. De beperktheid van onze technische know-how is niet in staat de totstandkoming van deze formaties te be-grijpen.

Maar zoals gezegd: dat is ook helemaal niet nodig! Wanneer je de informatie in dit boek zich voor je laat ontvouwen, zal je kijk op de prachtige graanformaties, nooit meer dezelfde zijn. Dát is een ding wat zeker is!

Je  bent uitgenodigd voor een diepgaande verbinding met deze kosmische kunstwerken! Graancirkels helen, niet alleen jou, maar daarmee tegelijkertijd óók de wereld. Het ‘VELD’, waarin wij leven, krijgt via de geometrische figuren van de graancirkels, nieuwe, helende frequenties toegediend.

130 pag. geïllustreerd – Dolphins & Whales publishing bv                              xx prijs WantToKnow € 19,-
Ook dit boek ontvang je zonder verzendkosten thuis.

* * *
x

4. De grap van de graancirkel..!

Een boek waarin de lezer stap-voor-stap wordt meegenomen in de zelf-constructie van een graancirkel.. Maar wat is dan die grap, vraag je je wellicht af?  Gaandeweg het boek wordt duidelijk dat een aantal zaken niet eenvoudig te verklaren zijn.

 • .

  Wat te denken van al die biofysische afwijkingen die in graancirkels gevonden zijn? Afwijkingen die ook in windschade gevonden zijn en in een graanveld zonder cirkel.

 • En waarom maakt men graancirkels dan precies, op leylijnen?
 • En welke rol spelen lichtbollen? Of moeten we spreken van stofdeeltjes?
 • Kan men de groei van graan manipuleren of heeft dat met de in graancirkels gemeten frequenties te maken?
 • Speelt de plasma-vortex theorie van prof Meaden nog een rol en wat heeft het ontstaan van graancirkels met een Amerikaanse uitvinding te maken?
 • En wat is de link tussen beide onderwerpen en de lichtbol-theorie van Haselhoff?

In ‘De Grap van de Graancirkel’ worden diverse zaken beschreven die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, echter door al deze zaken te combineren is de auteur er in geslaagd een geheel andere kijk op het graancirkel fenomeen te geven.  Zijn graancirkels inderdaad mensenwerk zoals de subtitel van het boek doet vermoeden of komen ze op een andere manier tot stand? Dit boek tracht op basis van een 13-jarige studie antwoorden te geven op de vele vragen die in de loop van de jaren gerezen zijn.

En de belangrijkse vraag is daarbij voor jou ook wellicht: ‘Wie zijn de graancirkelmakers?’ Het antwoord is te vinden in ‘De Grap van de Graancirkel’.

160 pagina’s, full color – Farmerman Publishing –  WantToKnow-prijs: € 14,50 (Dit boek sturen we je zonder verzendkosten toe.)
x

* * *

Hoe bestel je de boeken?

x

Maak simpelweg het totaalbedrag van de boeken die je bestelt, over op banknr. 4313174 van Dolphins & Whales in Heemstede. Vermeldt daarbij op de overboeking duidelijk je volledige ADRES!.

En vermeld daarbij ook het nummer of de nummers van het boek of de boeken die je bestelt. Simpel dus bijvoorbeeld ‘Boek 1 en 4’.  Je hebt je bestelling dan met een paar dagen in huis.

* * *

 

 

 

1 gedachte over “Boekenaanbieding WantToKnow

 1. hoi, guido,
  twee boeken heb ik nog niet,
  die over de graancirkels,
  ik heb wel interesse,
  maar ik woon net over de grens in belgië,
  twintig kilometer van zeeland,
  geld uw aanbod van de gratis verzending dan ook voor mij ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.