Advertentie

NAVO gebruikt radio-actief DU in Libië!!


x

NAVO gebruikt radio-actief DU in Libië!!x

x

Hoewel de NATO het gebruik van Depleted Uranium (DU = verarmd uranium) in wapentuig schandalig blijft ontkennen, in haar inspanningen om Libië te bevrijden van dictator Khadaffi, blijven een aantal experts ervan overtuigd dat dit hoog-giftige metaal gebruikt wordt in Noord-Afrika. Wat is erger..? Een land dat wordt vergiftigd door een dictator of een vergiftigd land door radio-actieve DU-munitie..!

Conn Hallinan is een columnist op het gebied van buitenlandse politiek, en hij verklaart er voor bijna 100% zeker van te zijn, na het zien van de impactgaten in tanks in Libië, dat verarmd uranium wordt gebruikt. “Politiek gezien is het een slecht idee; medisch gezien is het een extreem slecht idee. Het is gewoon een van de ‘effectieve wapens’, waarvan je af moet blijven”, aldus Hallinan, die verklaart waarom dit element zowel erg krachtig als betaalbaar is. “Maar het is gewoon een heel erg slecht idee!”.

De Amerikanen gooiden duizenden uranium bommen op Fallujah, Irak in 2003, en de resultaten daarvan zijn in één woord ‘catastrofaal’. Een kwart van alle geboorten die plaatsvonden sinds deze aanvallen, tonen ernstige geboorte-afwijkingen, die variëren van kanker tot leukemie, waarbij ook nog eens het aantal lichamelijke mutaties in deze pasgeborenen, gróter is dan die in Japan, vlak ná de Tweede Wereldoorlog, toen de VS de 2 atoombommen op Nagasaki en Hiroshima had gegooid.

Volgens Hallinan heeft het Amerikaanse leger de effecten van Depleted Uranium al in 1991 uitgevonden, en realiseerde zich toen de consequenties. Hallinan verteld het verhaal dat tanks die toen waren gebruikt om uranium-ammunitie te testen, werden begraven op radio-actieve stortplaatsen, en dat de mensen die betrokken waren met het opruimen van de schietbanen, geadviseerd werd om biologische-beschermingspakken te dragen en na afloop  ál hun kleding achter te laten..

“Het leger wist precies dat dit materiaal uiterst gevaarlijk is; wat ze vervolgens nalieten, is mensen vertellen dat het gevaarlijk is, en die situatie is er vandaag de dag nog steeds” aldus Hallinan.
x

x

X

Hallinan verklaart verder dat het vooral de VS zal zijn, die met haar ongelooflijke hoeveelheid DU-munitie, én als een van de weinige landen die heeft geweigerd om het VN-verdrag van de Human Rights-commission te  tekenen, rondom de  ban van dit element in oorlogvoering, ervoor zal zorgen, dat de oorlogsvelden in de wereld de komende jaren vergeven zullen blijven van dit uiterst giftige, radio-actieve materiaal. “De prijs die we er allemaal voor gaan betalen, is simpelweg té hoog”, aldus Hallinan.

 

Dr. Doug Rokke (foto) is de voormalig directeur van het Depleted Uranium Project van het Pentagon en volgens hem is het onmogelijk een door DU besmet gebied, van uranium vrij te maken…!
Uranium heeft een halfwaarde-tijd van 4,5 miljard jaar en heeft daarom al de titel gekregen: ‘De stille moordenaar die nooit stopt met moorden’.

Rokke verklaart vandaag de dag dat hem door de overheid is opgedragen om te liegen over de gevolgen van uranium in wapentuig en dat de meeste collega’s waarmee hij werkte op dit project, gestorven zijn.

Ook Dr. Rokke was ook blootgesteld aan DU en ontwikkelde daaropvolgend kanker.

In de eerste Golfoorlog heeft één op de 4 Amerikaanse soldaten op een of andere manier invalide gemaakt. Er werden slechts 260 soldaten getest op de effecten van DU, terwijl er meer dan 700.000 troepen in Irak en Koeweit rondgelopen hebben.

Libische rebellen besmet met DU-radio-activiteit!
Libische rebellen zijn gefilmd, terwijl zij op Kadhaffi-tanks klommen die door NAVO-luchtaanvallen waren uitgeschakeld, zich daarbij volledig onbewust van de stille-moordenaar die zij inademden, toen ze dat deden.

 

Golf-veteraan en expert op het gebied van DU is Melissa Sterry
Zij gelooft dat de rebellen op deze tanks, bloot hebben gestaan aan lage dosis radio-actieve straling. Hoewel de Westerse coalitie, zoals gezegd, blijft ontkennen dat zij deze DU-munitie hebben ingezet, verklaart ook Melissa Sterry dat de kans dat er wel met dit uiterst giftige materiaal is gewerkt, erg groot is.

“Als je kijkt naar de soort schade die is toegebracht aan de tanks van Kadhaffi, dan is de kans bijna 80 tot 90% er DU-munitie is gebruikt. En dat is de grootste stupiditeit die men kon begaan. Met de grote hoeveelheid wind in de Libische woestijn, verspreiden zich ook alle deeltjes radio-actief materiaal door het land. Dus ook alle mensen die in gewone auto’s over de verkeersweg langs de kust rijden, zijn besmet geraakt”, aldus Sterry.

Zij diende in het leger van de VS, gedurende de eerste Golfoorlog in de jaren 1990, waarbij ze slagvelden in Koeweit diende op te ruimen. Tijdens die oorlog heeft de VS meer dan 350.000 kilo DU-munitie gebruikt in de oorlog tegen Irak, zowel in Koeweit als in Irak. “Telkens als ik vroeg om een test rondom blootstelling aan DU-munitie, kreeg ik te horen dat ik die test niet kon ondergaan”, aldus Melissa Sterry.

En de bombardementen in Libië zijn haar maar al te herkenbaar, in dit opzicht!“Zie je hoe die rode kleur van de voltreffers afkomt?”, zeg Sterry, terwijl ze naar filmopnames kijkt van bombardementen van NAVO-vliegtuigen. “Dat betekent dat er iets heel heftig brandt. En zie je hoe deze vuurtogen naar buiten schieten, in plaats van dat ze bij de vuurhaard in het midden blijven.? Dat is zeker een DU-explosie!”

Verarmd Uranium is –in militaire termen…- gebleken, ‘uiterst efficiënt, relatief goedkoop en krachtig genoeg te zijn, om door de dikste bepantsering te breken. Maar tot op heden blijft NAVO ontkennen dat het DU gebruikt in Libië. Hoewel de VN-mensenrechtencommissie heeft opgeroepen tot een ban, behoren ook NAVO-landen Engeland en Frankrijk (evenals trouwens Israël), tot die landen die het akkoord weigerden te ondertekenen.

Dave Lindorff is onderzoeksjournalist en uiterst verbaasd dat NAVO blijft ontkennen dat er gebruik wordt gemaakt van DU in Libië. “Maar de enige mensen die de klok kunnen luiden, zijn de piloten en de mensen die feitelijk de vliegtuigen bewapenen, voordat ze uitvliegen voor hun missies. Zij behoren tot het militaire apparaat en zij praten niet”.

De vraag is hoe bewust de jonge militairen van deze tijd op de hoogte zijn van de uiterst giftige, radio-actieve munitie, waarmee ze werken!

De kleinste deeltjes van het DU, de nano-deeltjes, zijn het meest gevaarlijk. Wanneer deze deeltjes eenmaal zijn geïnhaleerd, komen ze ook in bloedbanen terecht, en verspreiden zich aldus door organen, inclusief het hart, de hersenen en de lever. En wanneer deze uranium-DU-deeltjes dan in celtissue komen, zorgen ze daar voor allerlei genetische mutaties. Het voorbeeld van de Iraakse stad Fallujah spreekt hier boekdelen.

Maar de mensen in Irak, ademen dus nog steeds deze stofdeeltjes DU in, omdat kapotgeschoten munitie nog altijd door de woestijngebieden waait..! Volgens experts is er op geen enkele wijze aan te ontkomen.

De VS en het Britse leger geven wél het gebruik van DU-munitie toe, tijdens de bombardementen rondom Bosnië in 1995. En ook daar spreken de cijfers van kanker- en leukemiegevallen boekdelen; deze liggen vele malen hoger dan de gemiddelden uit andere gebieden in het voormalige Joegoslavië.

Volgens Hallinan is er ‘Feitelijk dus geen mogelijkheid om je tegen de gevolgen van DU te beschermen. Dus natuurlijk, vanuit het legerstandpunt bekeken, wil je die munitie hebben. De VS verkoopt deze radio-actieve munitie in groten getale aan haar NAVO-bondgenoten, en ook aan andere landen die het willen hebben. Dat zijn zo’n 25 landen over de hele wereld.
Maar er zijn ook sommige landen die het gebruik ervan afwijzen, zoals België, Italië en Duitsland. België is zelfs het eerste land dat DU in de ban deed.’

* * *

Klik hieronder op de ‘gerelateerde onderwerpen’. Wij stellen schandalige gebruik van dit moordende DU- materiaal, al sinds de oprichting van WantToKnow aan de kaak!

20 gedachten over “NAVO gebruikt radio-actief DU in Libië!!

 1. als met met zn allen niet gauw in opstand komen is het gedaan met ons!!!

  DE NWO GAAT DOOR ALS WE NU NIETS DOEN!

  helaas heb ik de moed al opgegeven want ben van mening dat als we in opstand gaan komen (wat veel te laat GAAT gebeuren) dan is het al te laat.

  nu zullen er wel weer mensen zijn die zeggen: het valt nog wel mee maar geloof me dit is pas het puntje van de ijsberg

  1. Ik ben het helemaal met je eens!

   Maar ik weet òòk heel zeker dat er achter de schermen al heel veel gaande is, waar wij wij niet helemaal van op de hoogte zijn. En dan heb ik het niet over de NWO.
   Ook ik roep vaak op tot vele mensen om in actie te komen, maar wordt ook vaak vreemd aan gekeken alsof ik ergens van een ander planeet afkom…(overigens ben ik daar van overtuigd dat de mens van oorsprong niet aards is.)”want het gaat toch redelijk goed nu? ” NOT !!
   En inderdaad, moeten we in actie komen, want dit alles gaat gigantisch verkeerd aflopen voor ons allemaal, waar ook te wereld.
   In tegenstelling tot jou / u geef ik de moed niet op, want doe je dat wel, dan heeft de NWO je daar waar ze je willen hebben. Als slaaf verder leven zoals ZIJ dat willen. En daar pas ik voor. Want als wij het niet doen, om als een vrij mens op deze wereldbol te leven, wie doet het dan voor ons? Ook ben ik van mening, dat als ons familie (aliens) ons wil / gaat helpen, dan nog moeten we het verder zelf doen. Is het niet voor onszelf, dan wel voor de generaties die na ons komen. Ik heb 4 kinderen, nog geen kleinkinderen, maar mochten die ergens in de toekomst nog worden geboren dan hoop ik ECHT dat in ieder geval ZIJ in vrede, en op een schoon wereld, en in harmonie mogen samenleven met alle culturen die de aarde rijk is.

  2. Wat is het beste om in opstand te komen? Wie krijgen we daarvoor mee?

   Om mij heen heb ik niemand die met mij het wantrouwen deelt over de gang van zaken.
   Het RIVM en de overheid worden klakkeloos vertrouwd. De jaarlijkse prik wordt gehaald, de vingerafdrukken worden simpelweg afgegeven, omdat men nou eenmaal een nieuw paspoort nodig heeft.
   Een enkeling denkt na over vaccinaties, het merendeel denkt bij vliegtuigstrepen in de lucht dat er nou eenmaal meer vliegverkeer is gekomen, iedereen schrikt terug bij de bewering dat 9/11 een inside job is geweest, niemand lijkt bang te zijn voor micro-chips in ons lichaam, en met die straling uit Japan zal het toch wel meevallen…

   Ik leef in twee werelden! Ik doe mee met alle gekkigheid en ben net zo “normaal” als ieder ander en tegelijkertijd ben ik voortdurend op mijn hoede, maar voelt het alsof ik de gezonde “patiënt” ben in een enorme psychiatrische inrichting waarin ik als enige als zieke geest wordt beschouwd.

   Niemand in mijn omgeving heeft ooit van Fema kampen gehoord, niemand lijkt op te kijken van het feit dat onze overheid vertelt dat er geen schade voor de volksgezondheid is naar aanleiding van een brand in Moerdijk, een nucleaire ramp in chernobyl of fukushima, niemand vindt het bezwaarlijk dat al onze gegevens overal open en bloot liggen via internet, mobiele telefoon, betalingen etc. en niemand lijkt bezig te zijn met de echte oorlogsmisdadigers die depleted uranium inzetten.

   Enkele zaken als:
   – rapport Commissie Davids
   -“blunder”actie helikopter Libië
   – wikileaks oprichter Assange
   worden binnen de kortste keren overschaduwd door non-informatie en verdwijnen van de nieuwsbronnen.

   Helaas ben ik ook van mening dat de opstand al veel te laat is. En bovendien is iedereen veel te druk met z’n leven leuk en op orde te houden om in opstand te komen.
   Het probleem is dat we het veel te goed hebben hier. We zouden echt iets moeten hebben om tegen in opstand te komen.

 2. “We zouden echt iets moeten hebben om tegen in opstand te komen.”
  Aanleidingen genoég toch? De Schandalen vliegen je om de oren, ja ook in dit land! Alleen ’t hele Mexicaanse griep(vaccin-)verhaal, de chemtrails, de TROEP in het óvergrote deel van onze dagelijkse voeding.
  Onbegrijpelijk dat die opstand(en) er nog steeds niet zijn.. Hoe veel verder moet ’t nog gaan?!:S

  1. Misschien is onderstaand artikel een reden om in opstand te komen. Het heeft niets te maken met DU maar op wanttoknow is hier al vaker aandacht aan besteed.

   Op 30 april wil de EU een wet aannemen die het gebruik van medicinale planten en van kruiden gaat verbieden. Zélfs wanneer deze planten en kruiden aantoonbaar effectief of heilzaam voor je gezondheid zijn. En dat niet alleen: sommige planten, zoals lavendel, goudsbloem, brandnetel etc. zou je dan ook niet meer in je tuin mogen hebben.
   Vanaf die dag heb je dus geen keuze meer, maar ben je afhankelijk van chemische poeders, pillen en preparaten.

   De enige manier om deze absurde wet rigoureus een halt toe te roepen is door massaal een petitie te tekenen. Laten we dit met zijn allen DOEN, voordat het te laat is. Er zijn op dit moment vele mensen, verenigingen en advocaten actief om dit tij te keren. En het goede nieuws is: jij kunt er ook aan meewerken. Door nu even deze link te volgen, eventueel het filmpje te bekijken en door deze belangrijke petitie te tekenen: http://www.savenaturalhealth.eu/ Heb even geduld want de zinnen worden heel zorgvuldig – verstaanbaar – uitgesproken. Als de tekst voorbij is,verschijnt de knop voor het ondertekenen van de petitie.

   Als je lijf je lief is en je een hart hebt voor de aarde, teken dan NU deze petitie. Want dat onze gezondheid en onze keuzevrijheid op déze manier in het nauw komen, is natuurlijk te gek voor woorden.

   Klik op deze link:
   http://www.savenaturalhealth.eu/thanks.php

  2. @Huub: weet je huub je idee is goed maar helaas gaat dat niet werken. de meeste mensen die jouw bericht hier lezen zijn zich er al van bewust. maar je moet juist de mensen benaderen die zich hier niet van bewust zijn 😉 want die doelgroep is namelijk groter. (ander idee) je zou in alle grote steden van nederland mensen moeten neerzetten die hier verstand van hebben en op een groot plein (met groot tv scherm) plaatsen zodat mensen ook KUNNEN ZIEN wat er hand is. want je kan een hoop roepen maar daar worden mensen niet warm van. als je met beelden komt dan kan je mensen beter overtuigen. ik zit zelf 4 a 5 uur per dag op internet naar onderwerpen zoals UFOs, Chemtrails, Maya s, Hopi, egypte area 51, news amerika, duitsland,engeland en nog veel meer.

   ik zou me zo aanbieden om te spreken want ik durf echt te zeggen dat ik een hoop weet en ik zou graag mijn kennis willen delen met anderen over wat er allemaal gaande is in de wereld. maar ik heb helaas niet het vermogen om dat allemaal te kunnen financieren 🙁
   als er nou meer mensen zijn die VEEL weten over belangrijke onderwerpen dan weet ik zeker dat we een kans maken.

   je moet het zien als de verkiezingen.
   ze lopen altijd op straat en benaderen zoveel mogelijk mensen ipv handtekeningen. dit is namelijk ook DE manier op mensen voor je te krijgen.

   ik hoop dat ik hiermee sommige mensen inspireer en dat we het eens over kunnen hebben om zoiets met meerdere te organiseren.

   🙂

  3. Het probleem is nog steeds dat mensen niet willen reageren. Er zijn inderdaad wat mij betreft aanleidingen genoeg. Maar mensen halen hun schouders op en gaan weer door met schaapachtig leven.

   Bovendien wil ik nog maar even herinneren aan het feit dat wereldwijd in 2003 massaal gedemonstreerd werd tegen de inval in Irak om Saddam Hoessein van zijn zogenaamde massavernietigingswapens af te halen.
   De demonstraties waren er, de weapons of mass destruction niet.

   Toch kwam die inval er met goedkeuring van Bush, Blair en Balkenende.
   Daarom haal ik ook de commissie Davids aan. Want wanneer wordt één van deze drie nou echt berecht (zoals leuk in de 1 april-grap werd verhaald)?

   We denken dat we met z’n allen invloed hebben op dit land, maar de democratie is een schijnvertoning.
   We denken dat we de Europese grondwet hebben tegengehouden, maar er is stiekem iets anders voor in de plaats gekomen.
   We denken dat de Europese Raad een onderzoekscommissie heeft ingesteld naar het beleid rond de Mexicaanse griep-hoax en dat er dus wel actie wordt ondernomen.
   We denken dat we gezond leven, omdat alle groenten en fruit bij de supermarkt er zo goed uitzien.
   We denken dat er meer vliegverkeer is gekomen en dat daarom er zoveel strepen in de lucht zijn, terwijl de weerman van het journaal het heeft over sluierbewolking.
   We denken dat we goed beschermd worden tegen aanvallen van terroristen, buitenaardsen, bacteriën en virussen. En dat onze leiders daarvoor zorg dragen.

   Helaas vliegt het ene schandaal na het andere om je oren, maar horen we dat wel. Doen we er ook iets mee?

   Hoeveel mensen zijn er in opstand gekomen toen we onze 0 tot 4 jarige kinderen bijna verplicht moesten laten inenten met stoffen die alleen maar een negatief effect op hun gezondheid hebben?

   Hoeveel meisjes van 12-15 jaar worden door hun ouders naar de GGD gestuurd voor die geweldige HPV-vaccinatie?

   Hoeveel mensen geloven daadwerkelijk wat er op het ontbijtnieuws verteld wordt over de mensen die in de omgeving van Chernobyl woonden, dat het alcoholisten waren en dat iedereen weet dat je misvormde kinderen krijgt bij alcoholisten?

   Hoeveel mensen komen in opstand tegen de vingerafdrukken in het paspoort?

   Nee, we hebben écht iets nodig wat ons allemaal raakt om een echte opstand te krijgen.

   (En zoals ik al zei, doet het bovenstaande (althans in mijn omgeving) helemaal niets met de gemiddelde mens, zolang deze maar zijn hebbedingetjes heeft en zijn inkomen en subsidies en kan kijken naar voetbal)

 3. Mannen, ik ben trots op jullie.
  Ook ik heb geen investerings maatschappij achter me staan, maar ook weer wel, tot nu toe dan, elke dag het zwaard van Damocles boven mijn hoofd, jaar in jaar uit, dat maakt moedig, uit noodzaak, sommige uitkeringen zijn niet structureel maar informeel dus tijdelijk hoe lang het ook duurt, er komt een keer een einde aan, voordeel is ik weet wat afhankelijkheid betekent, slavernij in verkapte vorm, dat maakt ho(*)rig, horigen, je weet wel voor de ouderen (boven de ??) onder ons die dat nog in de geschiedenis lessen hebben mogen vernemen.

  Toch is dat geen geldelijk excuus zoals jullie allen weten.
  Het is onze oneindige kwetsbaarheid die onze oneindige kracht vertegenwoordigd.
  Vergeet dat niet.
  Kapot ben ik gegaan afgelopen dagen, deze korte week die voor mij aanvoelde als een loodzwaar tropisch jaar.
  De meer wij bereid zijn om ons kleinzerige paniek ego te laten verzwelgen door de meedogenloze golven van de duale wereld, de meer wij kunnen klaar maken.
  Multimedia Video Presentaties, mond op mond reclame, ronselen de andere richting op.
  Dit is zeeeeeeer noodzakelijk zoals jullie allen weten.
  Elke dag inert zwijgzaam doorgebracht is een dood zonde, de now nwo is geen fantasie maar keiharde realiteit.

  Niemand kan meer om de feiten heen, vanaf vandaag hebben reguliere media duidelijk gemaakt dat gewoon ‘onschuldig’, ‘kinderlijk’ spontaan chatten over politiek, filosofie, hobbies en sxuele fascinazies per definitie een pre crime isz voor ons OM, een misdaad bijvoorbaat, zoals al jaren voorspeld door Alex Jones, en gelachen dat we hebben, was zo para van die enge man met het hart op de goede plaats, vandaag is toegegeven dat ook hier op dit forum, op alle forums en chat sites volkomen spontane zich ontvouwende nuttige diepe gesprekken tussen ’toevallige’ cyber reizigers structureel zullen worden gescreend per woord en per vermoeden van semantiek (betekenis zoals geïnterpreteerd door de gestapo).

  Vergeet ook niet dat mijn gevallen Vriendin in de strijd die een Nieuwe Morgen deed beloven net zo gemakkelijk is omgegaan als iedere strijder hier in de toekomst om zal gaan.
  Wakker worden en goede voornemens en goede wil zijn verschrikkelijk belangrijk, daarvoor dank, dat is de werkelijke Nieuwe Gouden Zons Opgang, echter intra personele inflatoire infiltratie is niet de enige techniek die dikke bomen doet slopen.
  Er gebeuren voor mijn ogen al veel langer zaken die Echt niet kunnen, niet in een logische wereld, dit is ZEKER geen logische wereld, in tegenstelling tot wat jullie op de scholen is wijs gemaakt. Dit is een kunstmatige Elfjes 11 wereld die in de aard volledig gemanipuleerd wordt in de root wortel chakra’s van ons zielige volledig hypocriete duale zwart wit bestaan. De ene dag mag je er wezen de volgende dag word je bestaan ontkend door een digitale druk op de knop.

  Mensen die volledig doordrongen zijn van hun verbintenissen verplichtingen en geallieerde bondgenoten kunnen van de ene op de andere dag overgenomen worden door IETS (het beest? de moon Eye?).

  Dat heb ik niet alleen meerdere malen op dit forum gezien, ik heb het in mijn leven hier 1 Keer te vaak gezien, bij mij is er iets geknapt, de laatste snaar der logica, het enige dat wat er bij mij is overgebleven is isz Soul, Zielmatigheid, Doelmatigheid en vooral Basic Basische (niet zuur) Instincten om te Overleven, om het Leven Voorrang Victory te geven, niet de drogreden om 300.000 kinderen in Haïti te laten verhandelen op de (duitse) wereld markt voor karrende kinder ruiters, diegenen die uit monde van hun functie (school hoofden, universitaire medewerkers, you name it in die sferen) nooit meer op een normale natuurlijke manier aan hun basale energie kunnen komen, zoals zovelen onder ons helaas.

  Ze zitten overal, dat is geen schande maar in oud Nederlands een schandknaap, dat is de prijs die op de zwarte markt betaald wordt voor onze Prozak volledig geFluorideerde “Vrouwen”; ik als Man in de verlate opgroei fase kan met een volwassen verstand haarscherp zien wat een vroege puber alleen maar weet maar niet begrijpt.

  We worden genaaid waar we bijstaan, onze diepste motivaties en drijfveren worden vanaf het begin de kop ingedrukt om zo klaar gestoomd te worden door The Machine van Pink Floyd; varkens, schapen, honden, dat zijn we; dat is wat velen onder ons ook letter onder erotica verstaan; ook dat is een zwarte markt geworden voor de kapot gemaakte volledig beschadigde zwaar getraumatiseerden onder ons die in de “Echte Maatschappij” veelal hoge zware functies bekleden. De Dog als God, de Dog moet doen wat ze nooit meer zelf klaar spelen omdat ze er niet meer Echt kunnen zijn. Alleen maar herhaaldelijk herbeleven van de zware beschadiging doet ze tijdelijk herrijzen, dat is de elkaar chanterende code van de bovenlaag van onze bestuurders, dat is van universitair ontgroenen betekent, de reguliere ontgroening is bij mij mislukt op de academie, ik dacht toen dat dat ernstig was, het is inderdaad ernstig maar ik ben er nu relatief gelukkig mee, omdat ik dingen kan zien Nu die niet gezien mogen worden, omdat ik nog kan beleven wat nog net niet helemaal tot in de diepste wortels vernietigd isz.

  De schaduw bestuurders spelen een spel met levens energie door de sluizen tegelijk dicht en open te doen, de vortex chaos die dit teweeg brengt veroorzaakt gegarandeerd STagnatie, Arrested Development van mentale manhaftige vermogens. Tegenwoordig is van Iedereen (jah ook ik) een willoze genotskwal gemaakt, geen ethiek, geen groot geweten, geen besef, geen gevoel voor verhoudingen, niet in staat om werkelijke sociale verbindingen meer aan te gaan. Dat is wat ze bij ons bereikt hebben. Ze lachen hun hokkie ballen uit de broek. Ze zien ons hier delibreren, waarheid spreken en analyseren maar ze weten dat de banale sluit post daar onder al lang kapot gestampt is door het geweld van vracht wagen ladingen met mediale corruptie waarmee ze ons stelselmatig iedere dag honderden malen verkrachten, ook op het werk natuurlijk, op de hoek van de straat, in de horeca, en we hebben geleerd dat dat normaal is en geen kwaad kan.

  Als ik na door mijn persoonlijk in de tijd bevroren pijn punt te zijn gegaan Ineens Glashelder ben, dan kan ik elke mediale boodschap duiden en analyseren op Toxiciteit; Giftigheid, Dat zijn de echte waarlijke weerhonden Wapens van de Massale Vernietiging waarover door onze “LIjders” (t*ring Lijers) zolang besmuikt gesproken is alsof deze alleen in Irak te vinden waren.

  Dat is wat er met ons in de basis aan de hand is, ook met mij. Omdat ik in het verleden gevoed ben met enorme angsten voor van alles en nog wat heb ik mijn Krachten voor een groot deel van mijn opgroeiende leven moeten gebruiken om Forced Geforceerd door mijn (doods) angsten heen te rammen. Dat is geen mooi beeld. Als ik dat nu soms weer doe dan RammSTein ik zo door alle Sociale Conventies en Persoonlijk gevoeligheden heen. Dat is de Prijs, het mooie is dat Als ik Gewoon Op Straat Loop in het zonnetje als Schone Schijn Burger; dan Zie(k) ik jullie als Nobodies, niet dat jullie niets zijn in werkelijkheid, dat isz hoe ik jullie dan zie, dat is het verschil;

  Een jonge moeder met een kind, de kinderwagen in het zonnetje; Je zou denken dat na de Soap die zich hier Live voor jullie ogen heeft afgespeeld, dat zo’n tafreeltje voor mij heeeeeel confronterend zou moeten zijn;

  ik heb vandaag alsof de duvel en het lot en god er mee speelt ineens wel tien jonge moeders met kinder wagens gezien. Net alsof het heelal tegen mij zei; zie je nou wel dat dat het niet is, mijn kruispunt van mijn persoonlijke houten pijn kruis; het lijkt er op maar het is iets anders, het deed me NIETS, HELEMAAL NIETS, zij zijn niet iets waar het voor mij zit. Dat was voor mij een waarlijk leer moment vandaag. Dit wil niet zeggen dat ik niet de goddelijke schoonheid kan zien van onbevangen ongefocusde onschuldige glasheldere zuivere open kristal heldere blik van een baby, dat wil niet zeggen dat ik niet ontvankelijk kan zijn voor de schoonheid van een moeder met kind.

  Dat wil niet zeggen dat ik het niet betreur dat ik het als vaandel drager van een 7 generaties durende familie vloek, die aan de buitenkant als schone schijn stelselmatig jaren en jaren en jaren uit het zicht wordt gehouden tot op de dag van vandaag, dat ik daar niet onder gebukt ga, dat is wat anders. Ik schijn als ik het mag geloven tot voor kort en waarschijnlijk nu nog wel het uiterlijk van een stoere zeegaande Marinier te hebben, dat wel, maakt het niet makkelijker, mijn uiterlijk voorkomen en innerlijk zijn niet eenduidig die van een kniezende knarsetandende kwijlende kreukel, het is bij mij gemengd als de zigzag streep van een Adder, dat is mijn ritssluiting van zwart en wit in mijn dna aura, ik ben allebeide, fuk niet met mij alsof ik een sukkel alleen ben want dan kom ik terug zoals je me nog nooit gezien hebt. Dat is het goede nieuws, voor mij wel.

  De laatste generatie is de zevende zeggen ze in de bijbel, volgens mij gaat het zo ver terug in mijn fam Vam. Ik laat mij geen kind aannaaien door niemand niet, ik ben er zelf One of Them & I AM Alone; zo voelt dat, is niet te beschrijven hoe dat voelt, dat is een ZijnSStaat, dat zit in al mijn vezels, daar moet ik mee in gevecht elke minuut van de dag, als ik niets doe en niet strategisch in de straling van de Opkomende Zon ga liggen dan gebeurt er niets, dan koel ik af als een Viper adder met de dna zigzag streep, dan ben ik afgeschreven, dan blijf ik niet in leven, leven in de zin van er echt mogen zijn, leven in de zin van mogen genieten, leven in de zin van niet opgeborgen zijn op een plek waar ik geen schande van de fam Vam kan zijn, daar waar niemand mij ziet, het zou een schande zijn om daar als krachtige jongeling te moeten vertoeven, jah ik vertoef Letterlijk in een Bejaarden Tehuis op jeugdige leeftijd, en als ik niet regelmatig Hels Kabaal maak laten ze mij hier net zo lang zitten totdat ik echt de leeftijd heb om hier rechtmatig te mogen zitten. (Eat your heart out dirty biatches).

  In het weekend mag ik er soms wezen, sommige fysieke kenmerken van een marinier schijnen nog steeds erg in trek te zijn, de drie bees enzo, om er even een aantal uren in de nacht er wel te mogen zijn, een aantal jaar terug kon je dat feestje nog rustig rekken dat 6 uur, tegenwoordig begint het niet meer om 12 uur; het begint zelfs niet meer om half 2, het begint halfhartig om half 3 omdat dan de tijd draait van de nacht (omdat de nacht Joepie van ons aller beton Hekjes, jonger en ouder) om half vier is tegenwoordig het feestje afgelopen; omdat men geen fut meer heeft, omdat alles via I On Phoney (Nep) MOET, het echte leven is ook voor niet bejaarden afgelopen, alles is nep,

  het gekke is dat ik mij nog regelmatig realiseer wat Virtueel betekent; wat mij opvalt is dat voor Volledig Geassimileerden het Virtuele bestaan bestaat uit alleen echte Verontwaardiging als het zo uitkomt, een nickname is een Nobody zolang het uitkomt, literatoren van de klassieke oudheid waren de eerste Virtuele Matrix Voorgangers, het verschil isz dat hun “Fantasie” wereld oneindige ongelimiteerdere Vrijheid betekende, je kon alles en iedereen zijn en uitleven in je personages. Daarom spuug ik op publiek die voorwaardelijk Virtualiteit misbruikt om andere hoger begaafden met meer Vrijheidsdrang Idealen en Fantasie het Nieuwe Leven in een Vrije WEReld bijvoorbaat onmogelijk te maken, naar gelang het uitkomt, de burger is z’n eigen politie al lang geworden, niet voor de regionale kleine kwetsbare Gemeenschapelijke gedeelde omgangsvormen van vroeger, nee voor Het Virtuele OM De Staat als Almachtige normen en maden ridders van de Onbetamelijkheid als root cause oorzaak voor alle “Kwaad”.

  Dit zou het recept kunnen zijn voor een intelligente gevoelige geest om tot Hannibal Lector achtige entiteiten te evalueren, het bewustzijn en inzicht dat ik hier nu in heb ontwikkeld als beschouwende geest van Mijzelf zal verhinderen dat ik mij laat lijden tot deze Valkuil; een Valkuil die volgens mij bewust is opgezet voor de aller gevoeligsten, de intelligentsten, de Logical Song, de waarlijk denkers, de idealisten, de romantici, de dichterlijken, de sentimentelen. Voor mij zijn alle “Monstertjes” op 2 poten die Niet tot deze groep behoren de Veranstalters, De Gebruikten, De Funktionelen die dit moeten bewerkstelligen bij onze Bovenmatig Getalenteerden, De Zwijnen die alles plat stampen, de Sjonnies en Anitaas, daar waar ik zo graag mee wilde mee doen, maar ook weer niet, mijn tweestrijd die uiteindelijk veranderd transformeert in het begrijpen van mijn enige echte Eigenheid die wel het lichaam heeft van Sjonnie maar er net Totaal geen 1 isz, die in essentie wel een alles verpletterende tank shovel kan zijn maar alleen Tijdelijk als dit Noodzakelijk lijkt om de zamen zwerende volgevreten onwelriekende etter zwijntjes een lesje te leren die ze nooit meer zullen vergeten.

  Goh Gaaf Pamflet; Ik lijk Luther wel nu, je weet wel, die geschiedenis lessen die niet meer gegeven worden aan “De Jeugd van tegenwoordig”.

  Tijd voor de Logical Song

  The Logical Song by Roger Hodgson
  http://www.youtube.com/watch?v=fBoYZqmcZuc

  The Opposites – Sjonnie & Anita
  http://www.youtube.com/watch?v=SIwNp6gMFeo

  The Opposites – Geen Klasse, Geen Stijl
  http://www.youtube.com/watch?v=B2eqTMSa4MU

  1. Een beetje geven is hetzelfde als alles geven, alles geven is soms een beetje geven, veel beloven en nauwelijks geven doet zotten in vreugde leven, put your ass on the line and be prepared to die for it if you have to, er is geen risico loos leven, als je iets van jezelf laat zien ga je er aan, hier of ergens anders, vroeger of later, dit is geen goedaardige sprookjes wereld, onschuldigheid zonder krijgerschap zal niet overleven, krijgerschap zonder ruimhartige onschuldigheid is alleen maar krijgen in dienst van de machine, dan ben je een NObody in dienst van de staat.

   Give A Little Bit by Roger Hodgson
   http://www.youtube.com/watch?v=hGI6qQHFlPk

  2. Als mijn langdurige strijd staakt, omdat het eindelijk genoeg geweest is, dan ben ik een diamant.
   Nooit zal ik mij overgeven aan Iets dat geen mededogen kent, door gaan met vechten nadat je gevallen bent, dat is het kenmerk van een ware strijder, als een Phoenix uit de URrAnische ashes.
   Ze kunnen me helemaal leeg trekken maar nooit mijzelf afnemen wat ik werkelijk ben en kan zijn.
   Diamonds for ever.
   Shine On.
   Laat het OM z’n ware gezicht zien, geen gerechtelijk gerecht rechtvaardigt de totale uitputtende depleted vernietiging van de ONschuld van niemand niet, tot die tijd bestaan er geen Volwassenen maar alleen nep volwassenen die hun bebloede handen wassen in Onschuld en een afzichtelijke rijstebrij berg van woorden die tot doel hebben om te verbergen en niet om waarheid te laten zien aan iedereen.

   Ieder 1, 1 voor allen en allen voor 1, allen zijn niet 1 als allen niet 1 kunnen zijn, verraad loert overal met 1 oog dat dwars door de muren kan kijken van onze schijnheilige geniepige alles vernietigende burger huisjes die tot het hoogste doel zijn verheven om te verhullen tot wat voor een hypocriete dubbele wezens des schijnheil we meesten tijds zijn verworden,

   verwrongen wezens, dubbelhartig, onvolprezen in het verdraaien van eerlijke gemeende genegenheid als iets verdachts als iets vies nog voor het zich heeft voltrokken, maar ondertussen is het ondergrondse achter de stortbak riool koekkie monster al lang ingeplugd, omdat het zo voor de vuist weg zo voor de hand lag, zomer zal het zijn en genieten achter die spiegelende zonnebril van het leed van een ander is zuur genieten met maagzuur oprispingen, maar daar hebben we Rennies voor, die neutraliseren begane daden in het volle zonlicht achter de gamma schutting van de buurtjes,

   ergens goed glad mee weg komen is de k*t streken kunst op de Academie voor schone kunsten, alles is toch kunstmatig, niks doet er werkelijk meer toe, dan mag alles, do what thou wilt, zo begon het allemaal 80 jaar terug, daarna klopte de tijdlijnen niet meer, de enige manier om nog zuiver te leven is die ene tijdlijn omgekeerd achterwaarts afleggen, zo kunnen ze je nooit meer verrassen, in de as leggen 4 ever,

   op die manier sta je zo zomers weer op na de dood, het eeuwige leven, langer dan de halfwaarde tijd van Uranium, als het die tijd nodig heeft om zich te laten zien, het kwaad dat in ieder van ons als normaal geaccepteerd is geïntegreerd in ons dagelijks verachtelijke nachtelijke gedrochtelijke gedrag, dan moet het maar zo wezen, never give up; dat is mijn motto naar alle gevallenen, als je werkelijk weer Wil op staan dan zal ik jouw belonen met mijn Vertrouwen, alsnog, alsof er Niets gebeurt isz, dan wel, alleen waarschijnlijk zal dat wel een Utopie zijn, de Wil is er niet om de moeilijke wegen te begaan,

   de Wil is er tegenwoordig om het strategisch te doen, om het te doen zoals het uit komt, om het er om te doen, om uit de wind te blijven, om courant te blijven bij de buurtjes, om de juiste kinderwagen met het derde voorwiel modieus als een tractor 4 wheel drive door de keurende winkel straat te kunnen karren, om te laten zien dat je wel belangrijk bent, dat je wel voor de kwetsbaren zorgt, dat je wel deugt, dat je nageslacht je zal eren als voorvader, als voorganger, als diender van de familie dynastie, als adelijke bloedlijn van de heersers achter de schermen, als het rode schild des aanziens waarachter de macht zich deftig verschuild, de rechtvaardiging van het werkelijke bloedbad dat zich dagelijks afspeelt in de hoofden en onderbuiken onder de levenden, niet onder de doden,

   geen kwaad woord onder en over de doden, de levenden zullen het moeten laten zien, hoe het allemaal wel kan, hoe het zou moeten kunnen, dat wat betamelijk is. Als de nacht is gekomen volgens jantje shanti zanger zonder baard in de keel, dan dooft de dag, dan maakt het allemaal niet meer uit wat je doet, wat je moet, wat je denkt, hoe je bent, dan is alles inwisselbaar dwars tegen elke integriteit in, waanzinnigheid tegen elke prijs, als het maar wat oplevert, een aflevering, een delivery, een pas geborene, die doen er ineens wel toe, niet de laat geborene, niet de doorboorde doorborenden, die leveren alleen maar meer gevaar op;

   dat verziekt het uitzicht op een beter leven, lees een bedwetter leven, bedwater, dat is waar het allemaal om draait, nieuwe aanwas, het oude kan afdorren nog voor het tot bloei is gekomen, next, doordraaien, het duurt te lang, afschrijven het van je afschrijven als vroeg laat afgeschrevene die zich niet wil conformeren aan de belasting regels van de weg werp sam sam onderhandelingsleving, samenleving?, dacht het niet, tegenleving, ontkenningsleving, geen doorleving van dat wat is maar alleen dat wat nog moet komen, zoals wijlen theo komen de eindstreep de finisch van de wielerij commentator, niet de reis er naar toe maar het laatste stukje van de aflevering van gewonnen boreling,

   de heilige koe van de eerste prijs, de rest kan afdorren zonder morren, het interessert geen zier en geen lor, doet er niet meer toe, en na de winst en de gouden beker is er het onvolprezen niets, het (d)rentenieren op al die voormalige kameraden die alles gegeven hebben maar er niet toe deden omdat het uiteindelijk maar om die ene gaat, dat ene, die eenling die geen meerling meer kan zijn, gewoon door verdriet, die ene druppel waarvoor gewaarschuwd was, doe het niet, die ene druppel is de Tsunami, daarna maakt het allemaal niet meer uit,

   dan kan pas echt de beuk er in, dan is niet het ronde up stream basket bal bord het ene wat verrot gebeukt moet worden, dan moet gewoon de beuk er in, in alles en iedereen; tijd voor een echte omwenteling in ons denken, voelen, trouwen en miauwen over niks behalve waar het werkelijk over zou moeten gaan, hoe moet het met ons soort zo toch verder?

   Mari Boine – Reindeer of Diamond
   http://www.youtube.com/watch?v=udrIVpXqFO8

   Chris Isaak – Baby Did a Bad Bad Thing
   http://www.youtube.com/watch?v=a7a35GnfPTc

   Roxy Music – While my Heart is still Beating
   http://www.youtube.com/watch?v=2p5KePA8m88

  3. ‘Do what thou wilt shall be the only law, sin is restriction…’

   Doe maar waar je zin in hebt mijn lieff, mij maak je niets meer, omdat niets er meer meervoudig beminnelijk innerlijk er nog toe doet, behalve het collectief, dat was mijn harten dief, god schiep de aarde en de bok graasde hem leeg, dat troost mijn hard geslagen gemoed, gewoon als een gemeende gemeenschappelijke grote gemene laatste groet, als niets er toe doet is er ook een soort bevrijding na de daad, dan mag alles ongestraft naar de bliksem, de fik er in, net zoals het uitkomt. Dan is er niet alleen verwoesting in mij maar ook buiten mij, dan zal het nooit meer stil zijn, dan mag het plunderen beginnen, zonder schroom, zonder vroomheid of doorwrochte gemeenschapszin in dienst van het goede, of als diener van de gemeente, van het algemene goede gemoed,

   daar waar iedereen baat bij heeft, met z’n allen gedienstig krom voorover neigend in de kerkbanken, de afgedankten met gevouwen handen danken, met z’n allen in de heer zijn, looft hem, volprijs hem ten volle met heel uw gemoed, die ene, die goddelijke schoonheid in ons aller afzichtelijk bereik van de waanzin, als laatste die ene rot zin, het moet er uit, maak me weer kind of maak me een kind, doe het nu ik wil het, de wedergeborene vroeg gebukt onder de toorn van de heer des huizes, met de zware shag rollebollend als toonbeeld van huiselijk aambeeldig meesterschap, als stamhoofd van het gedeelde collectief van de gemeenschap dat gezin heet, de gezindte van religieuze onbepaaldheid, in al uw naakte onwetendheid zonder benul, samengebalde collectieve roodheid, of enige eerwaarde hoogachtende vvd blauwheid vanwege de blauwe envelop die voor U als meervoudige meerverdiener goed in Uw voordeel gedijd,

   alleen voor de ingewijden in het ondernemersvak dat onafhankelijk maakt van staatsschulden en sociale verplichtingen naar minder bedeelden. Laat mij nog eens een stinkende stompe stoempende snerende snoevende half zachte scheve schaats rijden, dan komt er wel een verhaal met een warm onthaal, dan zorg ik zeker voor een warm onthaal, voor alle neten pikkers, de detaillisten pur sang op de collectieve marktplaats punt nl. Wegstervende piano klanken kondigen een nieuwe dag aan, de plastic pet drinkfles moet gevuld, met kunst melk en hormonale afgifte, dat is praktischer, anders krijg je te veel binding, dat kan tot emoties lijden en is overbodig in de nieuwe smadelijke smaden silver surfer sam sam leving, de tegenlicht leving, groot licht in de nacht beleving, ze wacht op je schat, ze smacht ook dat is macht.

   http://www.sacred-texts.com/oto/engccxx.htm

   The Delgados – The City Consumes Us
   http://www.youtube.com/watch?v=qkMm2zcS_AA

 4. @Hyperalert,
  Helaas voel, denk en zie ik hetzelfde als jij. Je brengt het heel goed onder woorden.
  Ik ben nu bijna 65 jaar en in mijn jonge jaren, zeg maar vanaf 16 jaar zag ik aankomen wat nu allemaal gebeurt en aan het licht komt en was daarom links politiek actief, maar ook daar bemerkte ik dat er in die bewegingen (in alle hoor, ook rechtse) veelal niet echte bevlogenheid was, maar er geknipoogd werd naar de betere baantjes etc.; dus eigen gewin. Veel protestacties hebben niks uitgehaald, de onzichtbare vijand heeft zijn eigen Machiavelliaanse plan en dat werkt, want de mensen zijn in slaap, het zijn robotten/poppen geworden en je weet wel wie er aan de touwtjes trekt. En we hebben dus te maken met robotmensen die robotten besturen. Ben zelfs verbaasd dat de hele santenkraam al niet eerder in elkaar gedonderd is, het gaat uiterst sadistisch traag. Heb zo ongeveer rond mijn 23e jaar geen zin meer gehad in “het leven” (voor mij is het de samendoding in plaats van samenleving, maar ja wie ben ik?). Daarna is mijn leven een “overleving” geworden, met nooit een gewenning. Altijd die “doorn in het vlees”. Wilde ook geen kinderen op de wereld zetten; helaas (ben gek op ze!) zijn ze toch gekomen en nog voel ik mij daar schuldig over. Wat een hel waarin wij leven, maar de meeste mensen ervaren dat niet zo omdat ze beetje bij beetje verstrikt en verleid raken voordat zij volwassen zijn en daarna zijn het alleen de “sterksten” die met grote moeite in gaan zien wat er aan de hand is, en dat inzicht is t.o.v. wat er allemaal werkelijk achter de schermen plaatsvindt, heel summier. Maar toch, al zijn de ogen open en kunnen niet alles zien, dicht kunnen ze niet meer en dat is een vreselijke toestand eigenlijk, want je leeft dan tussen hangen en wurgen in. Daarom zit ik eigenlijk mijn tijd uit, zo voelt mijn leven aan; vreugdevol is het niet, maar ik doe mijn best daar andere mensen niet mee te vermoeien, alleen als ik wel eens een “wakker” mens ontmoet, voel ik mij minder eenzaam en “dood”.
  Sorry, wordt wel een somber verhaal allemaal. Hoe dan ook, Hyperalert, ik zou ook over een heleboel wedervaardigheden en verkregen inzichten kunnen vertellen. Ik doe dat niet, want ik ben eigenlijk al murw gebeukt en een heleboel komt mijn strot niet meer uit vanwege het onbegrip en de bespottingen dat ik ervaren heb in het verleden.

  1. @Willie,
   Je verhaal raakt me wel.. ik herken veel van wat je zegt. Ook ik ervaar de huidige toestand/samendoding (die hou ik erin!) als ‘een doorn in het vlees’. Hierdoor zelf ook geen behoefte om aan kinderen te beginnen. Toch vind ik het wel heftig om te lezen dat je er schuldgevoelens bij hebt. Wanneer ik het omdraai neem ik mijn ouders zeker niets kwalijk en ga ik ervan uit dat ik (op onbewust niveau) zelf heb gekozen voor dit leven. Kan het leven dan ook wel zien als een kans om mij (spiritueel) te ontwikkelen en iets voor de wereld te betekenen door mijn kwaliteiten, kennis en kunde in te zetten (zij het op miniscuul niveau). Ik geloof wel dat ieder mens -nouja, de meesten dan;) – zijn eigen specifieke kwaliteiten en wijsheden bezit (al dan niet onbewust) waarmee hij zijn steentje kan bijdragen aan een betere wereld.
   Kort gezegd is dit waar ik mijn voldoening uit haal in het leven en natuurlijk van de liefde die ik deel met dierbaren om mij heen.
   Ahwell, misschien komt dit wat dromerig op jou over.. dat kan. Ik kan mij ergens denk ik wel voorstellen dat, wanneer je al tientallen jaren in between die ‘hangen & wurgen-toestand’ leeft, het niet meer te harden is!:( Het is wellicht ook makkelijk praten voor mij; ik ben mij pas enkele jaren bewust van deze toestand.
   Had zelf ook verwacht dat de hele zaak al lang zou zijn ingestort. Er zal vast een reden zijn waarom het nog niet is gebeurd.. Ahwell, we weten idd niet wat er nu werkelijk allemaal achter de schermen plaatsvindt.
   Je zegt dat het ‘alleen de sterksten zijn die met grote moeite in gaan zien wat er aan de hand is’.
   Ik heb mij ook menig maal afgevraagd waar de kritische vragen en protesten blijven! Kan mij niet voorstellen dat er niet veel meer mensen zijn die het spelletje doorhebben.. Zouden zij niet -net als vele andere ‘wakkeren’- in een fase kunnen zitten waarin zij zich afvragen hóe zij om willen gaan met de situatie; op welke wijze(n) zij zelf een bijdrage kunnen leveren aan het in gang zetten van veranderingen. Dit zou ik mij zo voor kunnen stellen. Voor mij zelf vind ik het namelijk ook best lastig om eenduidig te zeggen op welke wijze ik ‘het verschil zou willen maken’. Ik wil best participeren in initiatieven of protesten maar waar, met wie, wanneer en hoe?? Zie tot dusver weinig tot geen initiatieven in die richting helaas.
   Je schrijft dat je ‘geen zin meer hebt gehad in het leven’, dat je ‘eigenlijk je tijd uitzit en ‘murw gebeukt bent’. In hoeverre is het je gelukt invulling te geven aan waar je in gelooft, waar je voor staat? En in hoeverre heb je je daarin iets aangetrokken van de afkeurende, niet-begrijpende reactie(s) van anderen?
   Ik ben benieuwd:)

  2. De zandbak is leeg vandaag op Wtk, alles is doordacht overdacht voorgedacht bedacht zonder acht te slaan op op op iets kleins, het kleine heeft venijn, dat is de angel die steekt, de angel die heilige huisjes omver schopt, de brutaliteit van de pooier die na 10 meisjes doet als of de honderdste de eerste keer isz, Iris is dan de eerste, gewoon omdat het zo uit komt, die smerige Brutaliteit bedoel ik nou, maar Willie als Wij dat NOOOIT Leren, die boeren hufterigheid, dat met de trekker banden keihard moedwillig overal overheen stampen, dan Willie dan leren Wij overgevoeligen het Nooit, dat zat Ik nou net te bedenken, gewoon omdat ik nu weet dat er iets geknapt bij mij is, na 1 moord doet het er niet meer zo toe, maar toch ook wel, Daar ben jij nou getuige van Willie en voor mij is dat belangrijk. Willie en Iris zullen we het spelletje spelen, net als heeeeeeeeel vroeger dat ik warm werd van Mirakel, en smoor verliefd op Dawn, en dat ik Wout een goeie gast vond, en Cozmic nog geloofde.

   Zullen we het nog een keer doen zo’n ronde, maar dan misschien veeeeeeeeeeeeeeeel sneller, dat ik al weet dat Iris NU al door het alziende oog gezien isz, en dat ik weet dat ze weer een verkrachting rape scene voor mijn ogen gaan laten afspelen. Jah vannacht doen ze dat gewoon omdat ik het niet kan geloven laat staan verwerken, dat kan toch niet waar zijn? Jaaah hoor het zal alleen al daarom waar zijn.. DAt is de oneindige Brutaliteit en machinale meedogenloosheid en fantasieloosheid die Wij missen Willie. Als Wij dat Nooit leren Willie, dat De Machine Ijs en IJs koud is en altijd zal blijven en altijd in herhaling zal vervallen; Waarom Willie en sxy groene blonde sappige Iris; waarom zouden wWij EINDELIJK eens niet die fokking Brutaliteit gaan ontwikkelen; Dat wij nog veel betere pooiers van onze eigen gevoelens kunnen worden en daar het speel zo KEI hard en meedogenloos mee kunnen terug spelen dat Alles binnenkort op een Goede manier kapot gaat.

   Willie wij zijn veel te braaf, veel te goed voor deze stink Phoney nep brandgasten die uit alle hoeken en gaten kruipen als kakkerlakken, Dat softe gedoe is alleen goed als dekmantel Willie, en laten wij vanaf nu literair gelaagder & gehaaider zijn Willie en sxy groene Iris, laten wij het spel zo spelen dat het alleen voor ONs uiteindelijk nog Echt zal blijken te zijn. Ik durf te wedden dat ik bij jou op deze manier nulpunt energie kan opwekken Willie, jah en heerlijke Iris vanaf nu pak ik ze allemaal, hard en lang, in ieder geval in mń hoofd, vanaf nu laat ik mij Niets meer afpakken zonder slag of stoot, geen halve boterham, geen euro, geen lekker ding, geen moeder geen vader geen strand geen kant nog wal. F U All.. I’ll Be BAck

  3. De zandbak is leeg , verlaten ,slechts een bak met zand . Op een moment gaat zand vervelen , moet je daar niet blijven spelen , gewoon op zoek naar de rand van de zandbak gaan . Ik zal de fijne details wel gemist hebben , als buitenstaander kan je alleen maar toekijken hoe een ander in zijn drama verzand raakt . Onbeantwoorde liefde is een eenmansdrama die voor de belever ervan als een helse put met opstaande speren voelt . High hopes veranderen in diepe teleurstelling en alle onverwerkte pijnen komen als een lawine erachteraan gerold om je te bedelven in een smurrie van emoties .
   Hou je haaks
   http://www.youtube.com/watch?v=Bqvcmud3LFQ

 5. @Iris,

  Allereerst dit: ik heb heet van de naald gereageerd; ik was woedend en aangedaan over dit artikel. De mensheid wordt heel veel wreeds en geniepig kwaad aangedaan: chemtrails, gif in de grond, het voedsel, het water, in de lucht, in de media, de oorlogen met daarbij de vreselijkste wapens, gif, wreedheden, de leugens, de verdraaiingen etc.

  Ja, die schuldgevoelens heb ik heel sterk gehad, maar ook ik (inmiddels wijzer en meer inzicht) denk dat mijn kinderen gekozen hebben voor dit leven en dan bij mij en ook neem ik mijn ouders niets kwalijk; wel gedaan toen ik nog jong was maar dat was natuurlijk uit frustratie en op de leeftijd van onbenul! Iris, ik was juist heel dromerig in mijn jeugd en later heel erg idealistisch, waar ik achteraf natuurlijk wel op stuk moest lopen. Zo zit de mensenwereld niet in elkaar. Ik heb mij zolang ik mij herinner een soort van vreemdeling gevoeld. Langzamerhand verloor ik al mijn idealen en verwachtingen, maar helaas steekt af en toe toch weer de verontwaardiging (wat een treffend woord) de kop op bij gelegenheid zoals over dit bericht en dan heb ik het even niet meer van boosheid en frustratie. Ik kan maar niet aanvaarden dat er zoveel kwaad bedacht en uitgevoerd wordt en dat daar dan ook nog zoveel mensen aan mee doen zonder zich af te vragen wat zij doen of juist allerlei argumenten verzinnen om hun handelen te vergoelijken en geen verantwoording nemen voor de gevolgen; zouden die mensen nou rustig kunnen slapen, het lijkt er wel op. Vragen dit soort mensen zich nou nooit eens af waar ze mee bezig zijn, gaat het geweten dan nooit eens knagen? Volgens mij worden we geregeerd door arrogante geesteszieke mensen, gevoelsarm of afgestompt en verblind door succes/status en geld/macht, hoog boven de massa en wet verheven en dan bedoel ik niet alleen de politici die in de regering zitten maar ook de figuren daarachter: grootindustriëlen, bankiers, olie- en andersoortige concerns. Ze plegen door henzelf gelegaliseerde misdaden.

  Iris, ik geniet ook van de kleine dingen hoor en van mijn dierbaren, het zijn juist de kleine dingen waar ik van geniet. En dromen, tja, heel veel grote dingen zijn tot stand gekomen juist door de dromers! En dat wordt door de huidige maatschappij niet gestimuleerd, het wordt eerder vertrapt. “Alles van waarde is weerloos”: Lucebert. Dromen wordt niet gestimuleerd. Competitie, wedijver, vijanddenken etc., dat wordt gestimuleerd. Slimmer proberen te zijn dan de ander, dat wordt gewaardeerd. Denken in geld, geld en nog eens geld.

  Natuurlijk, ik ben het met je eens dat mijn en ieders leven een kans biedt om je spiritueel verder te ontwikkelen (ik geloof in reïncarnatie) (en uiteindelijk transfiguratie, als we waarachtig mens worden, want dat zijn we nog niet, daarvoor moeten we eerst alles (al-les hahahahaha) en al het oude loslaten: nieuw Mens)) en ook geloof ik dat we allen met elkaar verbonden zijn, alles is een. En ja, het spreekwoord “verbeter de wereld, begin bij jezelf” blijft geboden. Dat is een waarheid die klinkt als een klok.

  Eigenlijk kan ik mij ook niet voorstellen, dat niet meerdere mensen de spelletjes e.d. door hebben; soms ontmoet ik wel eens zomaar iemand en dan heb je met zo’n “vreemde” de fijnste gesprekken, wat dan toch weer hoop biedt en een minder verloren gevoel.

  Ook denk ik dat er heel veel angst in de massa is gepompt, op allerlei manieren en dat begint al bij jonge kinderen door ook bang gemaakte ouders die weer bang/angstig gemaakt zijn door kerk, staat, media etc. etc., kortom bang gemaakte mensen voeden bange kinderen op en eenmaal bang ben je als was in de handen van ………………….., vul maar in! En zo is iedereen bang voor elkaar, bang om verantwoording te nemen. “Pak ze jong, dan heb je ze”! Automaten die automaten opvoeden. Dus, ze weten niet eens meer waarom ze de dingen doen zoals ze ze doen, anderszins zouden ze zich voor zichzelf moeten verantwoorden en dat is maar lastig enzo, daarom zei ik ook dat het alleen de sterksten zijn die – vaak gaat dat in eerste instantie met grote moeite – in gaan zien en steeds meer gaan zien wat er aan de hand is.

  Iris, alles heeft natuurlijk een reden maar een gewoon mensenleven is tekort om daar achter te komen en ik denk ook niet dat dat de bedoeling is, want als je achter het ene komt komen er zoveel vragen voor terug en als je daar weer achter aan gaat raak je hoe langer verstrikt in het een of ander web of wespennest en verder van huis. Ik denk dat dat een heilloze weg is, weet het wel bijna zeker gezien mijn ervaringen toen ik jong en bevlogen actief was. Het is zeker niet goed voor je spirituele ontwikkeling, houdt je eerder af van geestelijke zaken.

  Iris, je vraagt me in hoeverre ik mij iets heb aangetrokken van afkeurende en niet-begrijpende reacties van anderen. Heel veel en daardoor ook veel twijfels, zelfonderzoek voor zover dat mogelijk is, en heel veel schouwen. Ik heb heel lang met onzekere gevoelens en minderwaardigheidscomplexen geleefd en toch was er ook iets in mij dat wist dat anderen net zo weinig of net zo veel zo je wil weten als ik, vooral toen ik een stuk ouder was werd ik mij dat bewust door en bewust van mijn zeer scherpe intuïtie. Weinig mensen zijn waarachtig in hun denken en doen vanuit hun bang voor dit en bang voor dat. De meeste mensen die zo overtuigend zijn, kunnen heel goed toneel spelen, kunnen heel goed middels hun spel overrulen. IK begreep ook nooit dat heel veel mensen, zo jong al, een mening hadden. Ik had nooit een mening of standpunt, ja echt, en ik denk dat de een voor de ander bang is om ervoor uit te komen dat men eigenlijk niks weet en daarom maar napapegaait al naargelang willekeur en kleur. Ik zag natuurlijk wel of iemand een redelijk argument had in het een of ander, maar voor mij was dat nooit absoluut; het kon ook zomaar weer veranderen door allerlei redenen. Dat men tegenwoordig al op de lagere school een mening, standpunt of overtuiging moet innemen, vind ik ronduit belachelijk, ja verderfelijk, daarvoor moet je toch wel eerst veel levenservaring opgedaan hebben en goed rondgekeken. Een vaststaande mening of standpunt (zet je jezelf mee vast!) laat namelijk weinig ruimte over om verder te kijken en dat zal wel de bedoeling zijn van de “bovenbazen”. Ja, ik was altijd verbaasd en daardoor onzeker als iemand “zeker wist”. Ik heb trouwens nog steeds argwaan als iemand stellig is met beweren of weten. En eerlijk gezegd, weet ik niks, weet niemand echt. En, het maakt me niet meer uit, ik kan er nu mee leven. Ten opzicht van de WERKELIJKHEID weet men niets. Van de WERKELIJKHEID, WAARHEID, LEVEN weet niemand (iets). Ik had geen zin meer in het leven, daarmee bedoel ik dit kleinzielige menselijke leven zoals het doorgaans geleefd en beleefd wordt. Dat leven (ook al zie ik de schoonheid van veel dingen hoor) vind ik vaak banaal. Ik denk wel dat jij of wij of ik het verschil kunnen maken, maar dat wordt alleen opgemerkt door zielsgelijken, door wel te handelen naar je geweten (ook een mooi woord: geweten – ik heb het ooit ge-weten – vorige levenservaringen/incarnaties). Het geweten dat vol is (gewetensvol) en daarnaar handelen maakt het verschil en dat kan ook in je eentje, dan ben je een voorbeeld (zonder dat nou per se te willen zijn) voor anderen, ondanks jezelf dus. Goed voorbeeld doet goed volgen toch? Al dat geleuter door gogen en deskundologen maakt nog geen werkelijke verandering of omslag in je wezen. Nu zit ik ook te leuteren, sorry. Maar ik meen het wel en voor mij geldt dat ik zelf innerlijk dien te veranderen. Er is een geloof in mij, een zeker weten vanwaaruit mijn geloof en een groei daarin, dus geen geloof op gezag of zoiets. IK heb vreselijk gezocht in mijn leven en nu denk ik dat ik werd gezocht; er is een proces. Maar daarover zwijg ik liever.

  Hallo Iris, het wordt wel wat al te veel hè, daarom ga ik maar eens stoppen. Maarreh, een ding: ik heb me verzoend met het feit dat ik maar een simpel mens ben, een heel gewoon simpel mens die geen toeters en bellen nodig heeft. Groet van Willie

  1. Dank nog Willie voor je reactie:) Ik heb ‘m met veel belangstelling en herkenning gelezen!

 6. het is een leugenachige wereld ,,maar er zijn niet veel mensen die deze dingen lezen ,,hebben er ook geen weet van .ik ook niet veel en hoe moeten we dan in opstand komen ,
  als je met mensen praat over de vacinatie s die zo gevaarlijk zijn kijken ze je aan of ze water zien branden .
  Wel zijn er mensen rond de 90 jaar om mij heen ,die het ook vertikken te laten prikken ,,geweldig toch ,zelfs in de dieren wereld spuiten ze maar raak ,,kan er kwaad om worden ,,een kennis geeft iedere maand haar hond een spuitje tegen
  de teek ,,het beest wordt vergiftigt ,, 1maal is genoeg ,,
  he wordt er boos om al die nare dingen ,, maar probeer naar de natuur te kijken ,,hoe mooi die is . vogeltjes die hun nestje bouwen ,,enz …

 7. je kan het leuk vinden of niet maar wij in nederland hebbenr ruzie met de spiegel die we voordoen
  en van al die mooie woorden en en dromen dat we zeggen in theorie
  net als gaat politiek gebabbel .
  .maar de praktijk wijst de andere kant en de bderieger uit…en dat kunnen we niet accepteren en hebben zelfs nu kut excusen noig ..en hebben diep rotte trots
  we zijn al 10 jaar bezig met die zogenaamde war on terror en geloven zelfs nu dat de volgende bigfoootof -of-terror iran is en ojee wij westernse vrijheids helden ..dat we verdienen gaan weer de volgende leugen die we kopen tegenwoorden.mee en zijn gewoon een stelletje schijterige schoften , hufters , dat we over nu die massa moord 3miljoen doden totaal ..en dat waren onschuldige burgersen kinderen ..5 mei gaan vieren en het niet normaal vinden die 2e wereld oorlog en de duitse invasie .is is dat nu niet ranzig!! moet je kijken naar die misvormed uraniums babies in irak ,,, of deouders die de lichaams delen zochten van hun dcchtertje nu een raket inslag …..of licie een zieken ziet gebombardeerd worden etc etc etc ..
  en al die stoerepraatjes .en wijs gelul is binnekort wel afgelopen als ruslan en shina er gaan mee bemoeien en dan hebben voor het eerst hier een leuke paddo regen en dan krijgen de nl-klaaglijn weer …hoe zielg we zijn
  hebben we geen geweten ofzo..geloog maar zolang mogelijk in al ..leugen mensen ,,,,,en eerst was de euro die ging vallen ook nog een complot da nergens sloeg door mafketels verzonnen ….maar nou is het harde realitei aan het worden en de globaliste -elite club heeft een hele niet mensenlievende agenda waar wij niet opstaan en een zwarte toekomst bied..ook voor de kinderenwaarwij ook niet meer verantwoording voor hebben ..
  binnekort hebben we waar werecjt op hebben de nwo
  en het is jammer in dit kut systeem dat de goede mensen dubbel de klappen krijgen en uiteindelik meegaan de gootsteen in……btw ik ben geen bet weter en geen haar beter maar doe niet mee aan deze schijheiligheid
  dat het westen heet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.