Advertentie

De toekomst is van mij


x

“De Toekomst is van mij..”

x
Autobiografie van Nikola Tesla

x

De cover van het boek

Begin November hield Frontier het splinternieuwe boek van Nikola Tesla ten doop. Wij vinden de aandacht voor deze eminent wetenschapper en zeer erudiet mens hier helemaal op zijn plaats. En dus ook voor een schitterend nieuw boek over hem.

Vraag een willekeurige passant wie Nikola Tesla is, en de meeste mensen zullen onbegrijpend hun schouders ophalen. Tesla (1856 – 1943) is overduidelijk de grootste uitvinder van de moderne tijd.

De maatschappij  kon in een snel tempo naar een nieuw tijdperk gaan, alleen maar dankzij de uitvindingen van deze van oorsprong Servische flamboyante uitvinder. Hij zou met recht de wetenschappelijke Jezus genoemd kunnen worden.

Nicola Tesla had een totaal van maar liefst 700 patenten op zijn naam staan. Wat dacht je van de volgende uitvindingen, waarvan je waarschijnlijk nooit gedacht zou hebben dat we ze allemaal aan deze ene man te danken hebben:

– wisselstroom,
– radio,
– de tl-buis,
– draadloze besturingen en
– robotica

Verder staat Tesla aan de basis van veel andere uitvindingen. We kunnen rustig stellen dat als Tesla een onbeperkt budget ter beschikking had gehad, de wereld er dan totaal anders had uitgezien!!

Vrije Energie
Aan het begin van de 20e eeuw legde Tesla de basis voor het onbeperkt af kunnen tappen van energie uit de aether en was hij begonnen met, let wel: 100 jaar geleden, draadloze energie voorziening. Iedereen op onze Aarde zou dan onbeperkt energie kunnen gebruiken en dat ook nog eens tegen uiterst lage prijs.

Maar de politiek en multinationals zagen daar geen brood in, en zij sloegen de handen ineen om Tesla op alle fronten tegen te gaan werken.Het is vooral de oprichter van de bank die we nu nog kennen als keiharde zakenbank, J.P. Morgan, die in staat bleek de uitvinder Tesla aan banden te leggen en zijn gedachtengoed achter slot en grendel te zetten.

Maar aan het begin van deze 21e eeuw begint het gedachtegoed van Tesla weer tot leven te komen. Het is echter geen eenvoudige kost, vanuit het revolutionaire karakter alleen al; het werk van Tesla is door weinigen te begrijpen, laat staan praktisch toe te passen/opnieuw uit te voeren.

Met het uitgeven van dit boek wil Frontier de ondergewaardeerde uitvinder Nikola Tesla eren en zijn uitvindingen opnieuw en verder onder de aandacht  brengen. Tesla voert in dit boek grotendeels zelf het woord, zodat de lezer een reis terug maakt in de tijd. Hierdoor is de lezer in staat in te voelen hoe Tesla tot zijn creativiteit heeft kunnen komen. De samenstellers van het boek hopen dat velen opnieuw in de voetstappen van Tesla zullen gaan treden, zodat zijn profetische woorden uit zullen gaan komen:

“De toekomst is van mij”.

164 pagina’s; hardcover en full color;
ISBN:
9789078070375, prijs: € 22.00
Uitgeverij: Frontier Publishing

* * *
x
SPECIALE WantToKnow-aktie tot 1 december:

Bestel dit schitterende boek zonder verzendkosten!


Maak € 22,- over op rekening 4313174

van Dolphins & Whales publishing in Heemstede.

Vermeld naast je volledige adres ook ‘Tesla’.

Dan heb je dit prachtige boek binnen een paar dagen in huis.

* * *

* * *

 

94 gedachten over “De toekomst is van mij

 1. Goed initiatief. Als het verkrijgen van energie uit de handen van ‘de grote jongens’ getrokken wordt, zijn mensen toch weer iets vrijer. Dat is dan weer een mogelijkheid minder om de burger te belasten met onnodige belastingen en heffingen, zodat andere corrupte medeburgers zich kunnen verrijken over de rug van anderen.

 2. Volgens Benjamin Fulford en David Wilcock zijn de positieve bondgenoten alles op alles aan het zetten om zijn patenten vanachter de kluisdeuren te krijgen.
  Op het moment dat dát gebeurt, zal er inderdaad een Golden Age voor de mensheid aanbreken…

  1. 1 Waar-Nemingen Van-Af Nu !

   2 Meningen Zijn Loze Praatjes !

   3 Onder-Scheidend Vermogen !

  2. Quote:

   “Heeft U zelf kinderen? Ja nou goed dan is het toch zo dat wij als verantwoordelijke ouders, dat die kinderen over een paar jaar niet met 2 linker vuisten in de samenleving staan?”

   “Wij van de TROS vinden dat er tot nu toe veel te weinig aandacht voor Geweld Gewenning naar het kind toe is”

   Van Kooten en de Bie – De Tros met Jan Mulder
   http://www.youtube.com/watch?v=RJfUOlH3vfk

 3. Wanneer ik nadenk over alles wat er mis is in onze samenleving word ik wanhopig, boos en bang voor de toekomst. Het lijkt erop dat iedereen op de belangrijke posities in het onderwijs, relgie, financiën en politiek een psychopaat is, en dat ze erop uit zijn het hele systeem te vernietigen, ongeacht de kosten voor de samenleving en toekomstige generaties.

  1. Dat gevoel heb ik ook Henk ,maar laten we hopen dat er een ommekeer komt ,,,
   je wordt er naar van ,,.het lijkt wel of de mensen geen werkelijkheids gevoel meer hebben , dag groet Hannie.

  2. Ook ik herken dat gevoel.. op sommige momenten, zoals nu, voert het de boventoon. Zie nauwelijks tot geen verschuivingen nog om mij heen. Volop mensen die niet open-minded zijn, geen tijd hebben en/of nemen en/of niet openstaan voor andere geluiden. Genoeg mensen die nog gewoon een griepprik laten zetten en vervolgens verbaasd zijn als ze meerdere dagen daarna plat liggen. Maar luisteren/lezen naar wat ik erover gezegd heb, ho maar! Aaargh! Idd, hopeloos.., frustrerend en voel mij onbegrepen en niet gezien. Ben ook al maanden op zoek naar werk maar zie nergens een vacature waarover ik echt enthousiast ben. Ben soms zoooo klaar met deze wereld/samenleving/situatie:[

   Ahwell, gelukkig zijn er ook dagen waarop ik het wel zonnig in zie:) Laten we idd hopen dat die ommekeer snel zal plaatsvinden.

  3. Misschien meer kijken naar de mensen die wel wakker zijn? Mensen die je wel ziet verbinden en doorvoélen wat er speelt. Er is altijd wel een putje waarin je energie kan weglopen. ‘Slapende mensen’ is zo’n put.. Zeker als je tegen ze gaat praten.
   Zelf vind ik het leuk om te kijken tot waar mijn handreiking nog wordt aangepakt. Maar het is wel oppassen geblazen; ik las een keer, dat we veel te veel ‘horizontaal’ onszelf energetisch voeden. We tappen -anders gezegd- bij elkaar energie af. Terwijl er een verticale voeding is, die kosmisch oneindig is..! Via het hoofd, dóór de voeten, naar de Aarde (en terug!).

 4. Las al jaren geleden over Tesla en vond hem geweldig ,,en begreep dat hij op alle fronten werd tegen gewerkt ,en,op een vreemde manier aan zijn einde kwam ,
  hij lag op gebaard in een kerk ,en mensen wilde een foto nemen van hem
  [idiote] maar dat lukte niet ,ieder keer kwam er een lichtstraal op zijn gezicht
  Dat ik nu weer lees over hem ,dat er jongere bezig zijn om weer die zaken na te maken vind ik erg knap.

 5. Oke, het is wat het is, en nu kunnen we er zelf iets van gaan maken want de aarde roept.
  Vrije energie, laat het systeem voor wat het is het heeft geen zin om er te veel tegen in te gaan, ik denk dat vrijwel heel snel zelfs alles zal veranderen omdat er nu een nieuwe tijd begint, en als we er op zitten te schellen geven we ze nog meer energie.
  Het is tijd dat we ons los maken, en zelf onze verantwoordelijkheid nemen, de machthebbers gaan het niet voor ons doen, dat is een illuzie.
  Marcus.

 6. Het is natuurlijk niet vanzelfsprekend dat in dit zelfde (want to know )een artikel staat van de heer Keshe en zijn foundation die ook beschermt moet worden maar zich toch in een ander tijds schema bevind, dat niet wil zeggen dat hij hetgeen hij nu schrijft ook gevolg zal hebben. De mens door macht en hebzucht zullen altijd proberen progressie tegen te gaan voor hun eigen behoeften, maar uiteindelijk is het niet tegen te houden en zal er veel veranderen, maar ook 80% van de mensheid is hier nog niet aan toe omdat men of wel uit een religieus of onwetendheid dit nog niet willen/kunnen bevatten maar 2012 zal hier ook een goede aanzet toe geven, een Eikenboom heeft jaren meer tijd nodig volwassen te worden dan een Berk dus ook in de natuur moet je vaak geduld hebben om te kunnen groeien, maar als het eenmaal zo ver is staat het er ook.
  willem

 7. 85 van de 100 mensen slaapt nog hitler had magneet levetatie kon in een uur de aarde rond en had toen al contact met buitenaartsen wij leven in 1920 en de overheid in 2020 groetjes lambert

 8. Als ik het goed gelezen heb ooit op een site deze genie nikola tesla is arm gestorven op een hotel kamertje ondermijnd door Ford en Bell dat is toch zo treurig ! daarom moeten we met zn allen er voor uitkijken dat als er weer zulke mensen komen zoals bv. een man in america hoe heettie ook alweer Sardone of zoiets die had ook nulpunt energie wederom uitgevonden en heeft tijden in het gevang gezeten zijn zoon heeft veel publicitijd hieraan gegeven en op een site konden we toen geld doneren voor een advocaat wat ik ook gedaan heb om hem vrij te krijgen maar zo zie je maar als je iets uitvindt wat de overheid schaadt (het geld !!!!) dan ga je gewoon het gevang in want dan ben je een bedreiging te triest voor woorden en daar moeten we voor strijden denk ik ! Want die man is nu vrij maar helemaal gebroken die doet dus niets meer omdat hij het niet meer kan en durft diep triest toch ?????

  1. Tesla spreekt uit het hiernamaals en ziet dat hij nog steeds vermoord wordt onder jullie Wtk neuzen waar je bij staat….. en iedereen laat het gebeuren want niemand durft meer wat…

  2. Wauw, alweer een cadeautje van het universum 😉
   Bedankt Odette. Dit wist ik nog niet van Tesla. Boeiend. 🙂

   Ook nog nooit van Alternative 3 gehoord. Tja alles blijft in cirkels gaan. Telkens waar je ook belandt keert ‘het’ altijd weer terug.
   Mooi.

   Het is fijn om alsmaar ontdekkingen te doen en zaken te delen. Niets geen competitie of wedstrijd van wie het meeste weet of meest ‘bewust’ of ‘verlicht’ is ;-). Dit speelt al lang niet meer. Dat komt met tijd en met groei.

   Love you all, HG Odette <3

  3. Nikola Tesla stond mogelijk meer in verbinding met de bron dan alleen de communicatie via radiogolven.
   Zijn werk wordt vaak genoemd als zijn “tijd ver vooruit”.

   oh… wacht ff, ok, Odette, haha kwartje is nu ook bij mij helemaal gevallen!

   Ook hij werd gestuurd…..

  4. Tja, dat is eigenlijk met vele ‘grote namen’ het geval. John Lennon, Bob Marley, Einstein, Giordano Bruno en vele anderen.
   Zij geven de boodschap door, zij kunnen dat vanwege de link die zij konden maken. <3

  5. Hey paul wat ging je snel weg ? ik zit al de hele tijd op de chat te kletsen in mezelf.

  6. Voor degene die hiervan gaan zuchten en steunen, sorry; dit is dan niet voor jou bedoeld!

   Het duizelt me een beetje wat er allemaal in me op komt. Zal wel door de walnoten komen haha .
   De Dogon, de Maya’s, de indianen, Rick Clay.

   Dan komen we weer terug bij: “Zij die onthullen dienen te sterven”. En is de cirkel weer rond.
   Zei die de link hebben gemaakt en dit doorvertellen worden vermoord?
   Soms is het net alsof het de bedoeling is dat we dingen vergeten om ze later weer te herontdekken.

   Of zijn degenen die het hardst ontkennen juist bezig met het ‘in the game’ blijven door te ontkennen. Is het hun onderbewuste die niet wilt dat het eindigt? Niet zo van bang te zijn om dood te gaan, maar gewoon het weten dat het spel dan eindigt.

   @Odette; “het gaat om de reis en niet om de bestemming” liet je me weten. En inderdaad zo ervaar ik het ook, de reis is hetgeen waarvan we met volle teugen van mogen genieten. De bestemming kennen we al.

   Het ontwaken voor mij begon met Einstein en vandaaruit verder… 🙂

   @HA; Santos Bonacci; dankzij een filmpje (Know thyself) die ik ooit keek van hem, herinnerde ik waar mijn naam vandaan komt; “Sonja// Sun yes;-)”. Vandaar ook mijn nickname; Sun. Via Giordano Bruno kwam ik bij Santos Bonacci. Via mijn geluksgetallen 7, 3, zag ik ook 37 en 73. Via 73 kwam ik bij Giordano Bruno en Secret life of plants en de dogon tribe. Getallen en connecties, ik begin op Rick Clay te lijken. Het laatste wat ik onlangs van hem las had met de zon te maken.

   Zo kun je in alles de verbanden leggen en zien. De vraag blijft dan welk deel van jezelf wil deze verbanden leggen?

  7. Zucht , steun … bij mij blijven 9 en 11 maar terugkeren terwijl ik sterrenbeeld tweeling ben ( twintowers ) op de 9de geboren ben , geboortegetal 11 , woon nu op nr 81 is 9 kwadraat vorige huis 47 (11) en zo een hele lijst verder terug . Tel je die 9 bij 11 op kom je weer op 20 wat twee is en dan is daar die tweeling weer . PFFFFF

  8. Wat leuk cozmic, ben meteen gaan kijken, de zoeker in mij 😉
   Odette, mijn tweede naam op mijn geboorte-registratie; erfgoed, rijk bezit. Mijn roepnaam betekend genadig en lieflijk. Blijf m’n best doen!

  9. Komop zeg Cozmic, laat eens wat meer los ;-). Ik probeerde al terug te zoeken met jouw beschrijving maar ik ben er nog niet achter wat je naam is 🙂

   Leuke link trouwens, maar het moet niet gekker worden zeg!
   Mijn naam hier komt van: De Wijze (Slavische afleiding van Sofia)
   haha. Nou ja, ik zie wel een connectie met het verhaal van Santos, echter het is maar een naam, meer niet. 🙂

   @Odette, dan kom ik alweer op Sofia.
   Via Marcel ooit op Sofia gekomen en via Sofia bij jou uit gekomen. En via jou bij heel veel andere mooie ontdekkingen uitgekomen.
   Zo blijf ik bezig haha. <3
   Mijn nickname en hoe ik daar op ben gekomen is niet lineair kwam ik achter, dat kan niet aangezien ik de naam al eerder gebruikte voordat ik bij Santos Bonacci uitkwam. zucht, steun ;-)……

   Ik ga nu toch nog even zoeken naar je naam Cozmic.

  10. COZMIC, 4,14 zo een andere één+één ling, wens je sterkte want ik weet dat je dat nodig hebt, deux moitié d’un domino marquée de deux points, deus ex machina ‘ deuseksmakina ‘ personnage qui vient arranger providentiellement une situation difficile.

   Het zijn twee in één, maar heeft toch niets te maken met een Januskop, wel heb ik het al oude dubbele teken, van de vrucht van de Aziatische boom de Ginko Biloba gekozen, zou voor jou ook goed passen als bomen man, heel oud teken werd door de inwoners van het nu Indonesia gebruikt, oudste gevonden bevind zich in het Smitsonian insttuut.

  11. zucht, ook mijn toetsenbord doet weer wat anders dan ik wilde (Suna haha, sorry foutje)

   Komop zeg Cozmic, laat eens wat meer los . Ik probeerde al terug te zoeken met jouw beschrijving maar ik ben er nog niet achter wat je naam is

   Leuke link trouwens, maar het moet niet gekker worden zeg!
   Mijn naam hier komt van: De Wijze (Slavische afleiding van Sofia)
   haha. Nou ja, ik zie wel een connectie met het verhaal van Santos, echter het is maar een naam, meer niet.

   @Odette, dan kom ik alweer op Sofia.
   Via Marcel ooit op Sofia gekomen en via Sofia bij jou uit gekomen. En via jou bij heel veel andere mooie ontdekkingen uitgekomen.
   Zo blijf ik bezig haha. <3
   Mijn nickname en hoe ik daar op ben gekomen is niet lineair kwam ik achter, dat kan niet aangezien ik de naam al eerder gebruikte voordat ik bij Santos Bonacci uitkwam. zucht, steun ……

   Ik ga nu toch nog even zoeken naar je naam Cozmic.

  12. Hoi Cozmic, ik heb het artikel ‘de wachters’ net gelezen. Ik zie wat overeenkomsten met 14.12. Heb je dat gelezen? Zie je het?
   Bijzonder.

   Ganzebord; bij ontwaken wordt je weer terug naar af gegooid. 🙂

  13. Zoiets als : Werkelijk ontwaken houdt in dat je erachter komt dat je eigenlijk niets weet ?

   “Do not believe in anything simply because you have heard it. Do not believe in anything simply because it is spoken and rumored by many. Do not believe in anything simply because it is found written in your religious books. Do not believe in anything merely on the authority of your teachers and elders. Do not believe in traditions because they have been handed down for many generations. But after observation and analysis, when you find that anything agrees with reason and is conducive to the good and benefit of one and all, then accept it and live up to it.”
   – :Buddha

  14. @Sun “het gaat om de reis en niet om de bestemming”

   Het gaat wel degelijk om de bestemming.(Thuiskomen) De ontberingen die je onderweg tegen komt (de reis) zijn alleen maar hulpmiddelen om te zorgen dat je uiteindelijk bij je bestemming uit komt.

   @Cozmic
   Geloof niets, behalve de eigen ervaring.

  15. Hoi Charles (14.26), het gaat niet om wat de ander zegt of wat de ander voelt bij mij tenminste werkt dat zo.

   Gebruik je eigen waarheidsfilter en dan kun je wel degelijk geloven in hetgeen je tegenkomt en wat voor jou als waarheid voelt. Je herkent het of je verwerpt het. 🙂

   De waarheid herkennen, jouw eigen waarheid herkennen, een ontwikkelde intuïtie, het weten.
   Dat is vergelijkbaar met het weten dat je honger hebt, het voelen dat je naar de wc moet.

   Je lichaam en je ziel hebben alles in ‘huis’ wat nodig is!
   Vertrouwen voor 100% hebben in je eigen kunnen, geen twijfels, alleen maar vrijheid.

  16. Hoi Cozmic, nee dat was niet wat ik bedoelde. Ik zag een herkenning en een nieuwe invalshoek over mijn verwondering van het ontwaken en het vergeten. Waarom sommige juist zo vasthoudend zijn om niet te willen ontwaken. In jouw verhaal schrijf je juist dat het de bedoeling is om niet te ontwaken. Misschien weten degene die niet willen ontwaken intuïtief maar al te goed waarom ze niet moeten ontwaken.
   Een erg mooi stuk wat je geschreven hebt. Puur vanuit je zelf. je eigen woorden, daar hou ik wel van. 🙂
   Maar nu ik dit zo neerpen, is dit misschien juist wel hetgeen je bedoelde in 14.25.

  17. Wellicht heeft de ene ziel zichzelf de opdracht gegeven om WEL de rode pil te nemen , oa om bepaald spiritueel werk te doen en anderen niet . Meer te waarnemen dan een ander kan een zegen en een vloek zijn .
   Ahh ik zeg ook maar wat maar er zit wel wat in denk ik zo maar .

  18. COZMIC, 14,26

   Waarom citeer je Budha, elk wel denkend mens voelt zo dra hij zich gaat interesseren voor iets, hoe Klein zijn kennis is, en dan tijdens het zoeken en uitdiepen, tot het slotsom komt dat hij in wezen weinig tot geen kennis heeft van dit onderwerp.

   Ongeveer zo als in onze discussie over consumenten verslaving, daar geven wij dan kritiek op van uit onze Eigen verslaving aan het consumeren van het internet, in tijd van Budha bestond het internet nog niet, anders zou hij het ons zeker hebben ontraden.

 9. COZMIC, nog even over dat oer oude amulet van de tweelingen onder ons, de dualiteit in het denken en doen, deze naals/blad boom, heeft in zijn innerlijke dualiteits gevoelens soms zoveel kracht dat hij zijn Eigen naald/blad door de midden scheurt, je moet je dit voorstellen in metaal vaak in een alluminium legering, en dan de beide helften gekromd aan het takje zitten, ik ben op zoek en zo gauw ik het vind stuur ik je het adres, heb er één voor mij zelf gemaakt eerst één in zilver, later nog één in Jade heel lichtgrijsgroen als het blad.

 10. PAUL, 14,22

  Ja als réalist moet jij mij eens vertellen wat hij vindt van de volgende proef op de som.

  De hele tweede kamer 24 uur lang met een luier vol stront, Eigen geproduseerd natuurlijk, te laten leven en vooral vergaderen.

  Als tegemoet koming aan dat niet terzake doende gezeur van Wilders.

  1. Iedere ‘STINK’ vent is in staat zijn eigen WAREZ achter te laten waar anderen een schijt hekel aan hebben…

   Dat is een ‘wilde weet’ waar je zeker niet lang over hoeft na te vergaderen! 😉

   Verzuurde zeurders kom je ook altijd en overal en nergens tegen, ooit wel eens een niet impulsieve zeurder mee gemaakt? Nou die zijn er gewoon nog niet, deze moeten mog eerst worden uitgevonden.

   Mijn wijlen broer zei dan ook vaak; “Een scheet van een Diabeet is de geur van een Ingenieur…”

 11. Dit lijkt me wel op zijn plaats hier. <3

  "Nikola Tesla was an alien in a tough, cruel world.

  He was a gentle, humble man and the gaudy objects which money can buy, did not impress him in the least. He was out of place and out of time. And he was brilliant! No one since has equaled him in sheer scientific creativity and genius.

  Tesla disliked the compromises, greed, and lies of "big business" in his day. Just think how much worse it has gotten today. Many of us feel as Tesla did, but the individual's lone voice echoes in a vast wasteland. We may keep our soul, as Tesla did, but we also feel like aliens in this greedy world.

  Tesla possessed integrity, dignity, and an innate sense of fair play. Injustice made him furious. However, if his amazing inventions were to be used by large corporations in promoting electrical energy and his other unique scientific innovations, he would have to bend to their self-serving ways. He did not!

  He suffered greatly for his stand against big business and greed. He was virtually homeless, living in fleabag hotels, and had to watch as others became wealthy and famous for inventions which were not the equal of his; some highly successful technology was directly stolen from him. Tesla lived in poverty and anonymity but he kept his integrity. His soul was his own.

  W.B. Yeats writes of a "pioneer soul" and this term applies to Nikola Tesla. He was an individual ahead of his time; even today, he would find the world greedy, ignorant and cruel. He belongs to the future, a time when humankind will learn to feel, think and act on a higher, more enlightened level. He belongs to the future day when we will indeed do unto others, as we would have them do unto us.

  Many seekers of truth, both scientific and metaphysical, have been drawn to Nikola Tesla. He speaks to us. We are awed at his inventions and knowledge, and we are inspired by his gentle enlightenment and strength of character. Tesla possesses an immortal, mysterious persona which intrigues anyone who does not accept anything at face value. "

  1. Hoi Jenne, ja dat vind ik ook. Het valt me op dat we best wel zo nu en dan op 1 lijn zitten. verrassend toch?
   Ik moet je dan gelijk ook bekennen dat dat best goed aanvoelt! connection?

  2. SUN, en waarom niet, mijn hond en kat slapen ook in de zelfde mand.

   Wat ook leuk is we hebben na vele jaren weer rode Eekhoorntjes om het huis zitten, het zijn echte filosofen, ze zitten minuten lang stil om zich heen te kijken, ze nemen de boel eens goed op, ze zijn nu al aan het verzamelen voor de winter, kon wel eens koud worden,
   weet je wat hun grootste vijanden zijn de roofvogels, en we hebben een Bunzing op Zolder zitten, en een mooi grote witte uil in de duiventoren, vandaag 2 mooie bonte spechten gezien, wat een rijkdom,
   groet Jenne.

  3. @jenne
   Mijn poezen zijn in de hondemand geboren! en ze geven kopjes aan de waakhond. Ik wilde even zeggen dat alle strubbelingen ten spijt ik je een grote aanwinst vind op het forum. Lekker recalcitrant op zijn tijd maar ook je zachte kanten laten zien , een echt mens , heerlijk dank jewel .
   Ook jouw ziel is van je eigen haha.

  4. Ik moet je misschien toch nog even gevoelsmatig uitleggen hoe ik sommige problemen voel.

   Bracht vanmiddag mijn kleinzoon naar Gaillac, we reden door een buitenwijkje, en daar staan ook zogenaamde sociale woning blokjes,
   zeg maar getho blokjes, Algerijnen, Marokkanen.
   Toe zeg ik tegen mijn kleinzoon, vreselijk, er stond op een balkon een vrouw met de gebruikelijke hoofddoek, hij keek mij aan, ik zeg ja die mensen, zijn mensen van de terre, horen een huisje met een tuintje te hebben, ik zeg en dan het liefst in hun Eigen land van herkomst, om dat ze alleen daar gelukkig kunnen zijn.

   Want zijn andere grootmoeder is een Kabyl, die zegt het zelfde, die heeft wel een mooi huisje en enorme moestuin, het zijn echte tuinieren in hart en nieren, maar dat is wat de politiek zo als zij zich noemen doet met mensen, ongelukkig maken

  5. Ja inderdaad Jenne, dat is inderdaad genieten! Natuur & vrijheid 🙂 Er schijnt hier ook een uil te vliegen. Tot nu toe maar 1x gezien.

   Er zijn hier een aantal buizerds. Prachtig geluid maken ze. Echt een geluid van vrijheid.

   Helaas is er hier begin dit jaar 1 neergeschoten door jagers. Hij lag bij ons achter, zo uit de boom gevallen.

   Wat een energie. Ik heb de vogel vast gehad toen hij al denk ik een dag gelegen had. Ik kon zijn energie nog voelen. We hadden hem een mooi plekje gegeven (begraven) in het bos onder zijn nest.
   Echter uiteindelijk helaas meegegeven aan de dierenbescherming voor onderzoek van de doodsoorzaak.

  6. Jenne , ik woonde in een dorp met een overdosis Marokanen , het gros rechtstreeks uit de bergen geïmporteerd . De kinderen scheten op straat , het riool werd geblokkeerd omdat pa de wc had omgebouwd tot abotoir en alle slachtafval direct loosde . Kinderen renden dor de straat over de geparkeerde auto’s , zei je er wat van dan had je 50 boze bruine krengen tegenover je . Mij kon het niet bommen , maar mijn vrouw durfde sde straat niet meer op . Auto gejat , en dan lopen ze de volgende dag te jennen , : hé kuthoer we hebben je sleutels niet nodig .
   Toen ik met een hakbijl in mijn binnenzak de straten af ging struinen , hopend dat er eentje te ver ging ving ik steeds bot . Het lijkt wel eeen energiespel .

  7. COSMIC,

   Ja dat geloof ik, maar er zijn heel veel verschillende standaards bij deze mensen te vinden, hier waar ik woon zijn de meeste lang geleden al geintegreerd, ook hadden de Kabylen met hun hierarchieke familie status een hele goede invloed, ja hebt het denk ik over de Berbers uit de bergen van Maroko, achtergebleven op alle gebied, toch was er een bij onze werkgroep, en die werd door de anderen, Algerijnen her opgevoed, later heb ik hem geholpen zijn vrouw over te laten komen, jonge vrouw maar hardstikke ziek, leek wel een wild dier, was gewoon bang voor ons, als deze mensen onder het bewind van verkeerde leiders komen wordt het wat jij beschrijft, jammer voor ze.
   De familie van mijn schoonzoon, Kabylen, nou wijze oude mannen, bijna ieder lid heeft flink geleerd of gestudeerd, zijn heel streverig, nou en dat mag, waar door deze mensen veel invloed hebben bij de nieuwkomers, en ze zijn zeker niet dogmatisch de meesten hebben het hun door de Turken opgelegde geloof ter zijde gelegd.
   Zo maar wat gedachten, groet!

  8. Ach ja Ik werkte op een speeltuin in de jordaan(amsterdam) en had daar het meeste moeite met marokkaanse jongeren, niet alle marokkaanse jongeren .Het probleem kwam kort door de bocht hier opneer. Ik kom uit een praatcultuur , en zij uit een slacultuur . Dat zal ik wat verduidelijken . Hier als je ouders je wat opleggen /afdwingen gaat dat met woorden . Bij hen gaat dat met een slag om je kop. Nou mocht ik vanuit mijn cultuur hen geen slag om de kop geven en werdt dus gezien als mietje. Heel lastig, maar dus wel verklaarbaar,het was gewoon een kwestie van de juiste knoppen indrukken . De juiste hulptroepen motiveren ( de vaders) en op die manier het overwicht herstellen.
   Het maakte hen voor mij niet mindere mensen alleen mensen met een culturele handicap in deze nederlandse setting. Zou ik in hun cultuur gaan wonen was het mijn handicap geweest.

  9. Hallo MARCEL, Nederland heeft de fout gemaakt om quantitatief te veel buitenlanders binnen te laten, dan gaan deze mensen klonteren,
   en worden een minderheid in een minderheid, persoonlijk denk ik dat de Den Uyl, de grootste fout heeft gemaakt met zijn stomme PVDA politiek om alle Surinamers en Antillianen tot Nederlanders te dopen, ik heb het voor mijn ogen zien gebeuren crimineliteit, brutaliteit, verpaupering van de Amsterdamse samenleving, maar het is gebeurd en we zullen te samen verder moeten gaan, maar de USA als voorbeeld nemend, ben ik bang voor het eind resultaat, het grote geluk bij dit ongelum is dat wij de meeste echte Amsterdammers uitsterven, en de nieuwe denken dat het altijd zo is geweest, en komen er heerlijk mee weg.

  1. Wow dus toch. Ik lees net dat de Tesla experiment met ionosphere deze massive explosion over Tuguska Siberia in 1908 heeft veroorzaakt.
   (zie bovenstaande link met foto’s ervan) Toen ik deze foto’s voor het eerst zag in 2012, maakte het diepe indruk op mij, kon toch niet echt zijn. Zo veel vernietiging.

   Zie onderstaande link: “As an aside: there are some who have pointed out that Tesla’s experimentation with the ionosphere very well could have caused the massive explosion over Tunguska, Siberia in 1908, which leveled an estimated 60 million trees over 2,150 square kilometers, and may even have led to the much maligned HAARP technology.”

   http://www.expressionoftruth.com/2013/05/the-10-inventions-of-nikola-tesla-that.html

   Tesla heeft de wereld zoveel te bieden, jammer dat veel van zijn research in de verkeerde handen is gekomen en ook erg goed voor slechte dingen te gebruiken is.

   Er is een website die ons allen vraagt om mee te werken in het bewerkstelligen van vrije energie, gratis energie voor iedereen.
   http://releaseteslasresearch.weebly.com/

 12. “Peace Ray”

  http://www.theorionconspiracy.com/media/images/projects/15_SECRET_EXPERIENCES/catalog/15_09.jpg

  http://www.theorionconspiracy.com/media/images/projects/15_SECRET_EXPERIENCES/catalog/15_11.jpg

  Death Ray: In the 1930s, Tesla claimed to have invented a particle beam weapon, or, as some called it, a “peace ray.” The device was, in theory, capable of generating an intense, targeted beam of energy and sending it across great distances to demolish warplanes, foreign armies, or anything else you’d rather didn’t exist. Tesla shopped the plans around to various national militaries, but never found anyone to finance its construction. It isn’t known if Tesla ever developed a working prototype, and the plans for his death ray were never found after his death.”

 13. Resonantie, frequenties, harmonie, krachten van de natuur.
  Tesla wist dit allemaal en paste het ook toe.

  Hieronder een verfilming door History Channel van het boek de
  “Prodigal Genius Biography of Nikola Tesla by John J. O’Neill uit 1944.

  Niet alles uit heb boek komt aan bod o.a. de trilplaat waar iedereen energie van kreeg. 🙂 Tevens is de verfilming wat genuanceerder waar het boek meer feiten van demonstraties van uitvindingen heeft opgenomen, zijn een aantal dezelfde uitvindingen in de verfilming een mysterie; van “zou het echt waar zijn geweest”.

  http://www.youtube.com/watch?v=yC7BEStQ6kg

  Het is ongelooflijk de ontdekking dat natuurkunde veel dichter bij de natuur ligt dan je zou denken. De naam zegt het natuurlijk al. Echter de ‘verkeerde natuurkunde’ het niet rekening houden met resonanties en trillingen uit de natuur, is imo de veroorzaker van de misvattingen van natuurkunde.
  Prachtig, ik kan het ieder aanraden om je hierin te verdiepen. Verbreding van je kennis en de relatie van alles tot elkaar, mens en universum.

 14. Alle papieren van Tesla zijn gestolen door de Amerikaanse overheid, ieder één weet dit, maar men spreekt hier niet over, MEN is de manipulerende elite.
  Plasterkerk zien liegen, deze man kijkt je in je ogen en beliegt je dan en onderwijl misbruikt hij je volkomen voor zijn doelstellingen.
  Wij staan er bij en kijken er naar, ja hoor als aan de grondgenageld,
  en dan die twee dik betaalde overheids slijmballen, brrr, horen in de gevangenis thuis.
  Moest even van mij hart, ik weet we kunnen er weinig tot niets aan doen, om dat we niet naar bepaalde wapens willen grijpen, maar er kan een moment komen dat ook de meest redelijke man, tot vreemde daden over gaat, uit zelf behoud.

  1. Hoi Jenne, je hebt gelijk. Echter als je ziet wat er allemaal bedacht is door Tesla is het een wonder dat de wereld nu nog zo is zoals die is.
   Met hetgeen wat Tesla bedacht heeft hadden we de aarde en de mensheid allang om zeep kunnen helpen. Blijkbaar zit er toch nog wel wat goeds daar in de top.

   😆

  2. maar niet te vergeten al het moois wat daar tegenover staat. De ideeën van Tesla waren bedoeld om de mensheid vooruit te helpen. Minder arbeid e.d.
   Vrije energie en oneindige mogelijkheden; tja daar is nog wel een hoop werk te verzetten en wordt idd tegen gehouden door de top.
   🙁

  3. maar langzaam maar zeker komen we er wel door allen zelf verantwoordelijkheid te nemen en ‘de top’ links te laten liggen!
   😎

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.