Advertentie

2016: Klaar voor de versnelling..?


tessa cosmic woman in elkaarTessa Koop begon haar loopbaan in de journalistiek. Ze was in 2008 medeoprichter van WantToKnow.nl en 2016 staat voor haar vooral in het teken van het verschijnen van haar boek ‘Cosmic Woman’. Ze deed de afgelopen jaren zoveel persoonlijke kennis op over wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naar op weg zijn, dat ze besloot zich te wijden aan het uitdragen en delen van deze informatie. Ze doet dat op uiterst toegankelijke wijze en vooral op haar eigen wijze, met een heel praktische inslag en dito voorbeelden..

Tessa: “Voor Cosmic Woman is het universum haar ‘speeltuin’. Ze volgt niet het pad van een ander maar ze definieert ‘Kosmisch Bewustzijn’ op haar eigen manier, in harmonie met het universum. We zijn geboren als scheppers van oneindige mogelijkheden, maar we zijn ook geboren om wijs te zijn, vrij, krachtig, gezond en happy. We zijn niet geboren als makke schapen of als robots. Ik hoop dat ik je mag inspireren een Cosmic Human te zijn in een holografisch universum.”
Meer informatie: www.cosmicwoman.nl

x

x

x

x

2016: Klaar voor de versnelling..?

2016 © Tessa Koop/deze versie WantToKnow.nl/be

x

Ik wil je iets vertellen over mijn werkwijze met het universum, of beter gezegd; ‘mijn’ universum. ‘De’ realiteit bestaat immers niet; alleen mijn ervaring ervan. Ook wil ik je iets vertellen over 2016 en wat mijn gevoel daarbij is. Hopelijk zie je het ook als een startsein voor jezelf deel te nemen aan het ‘kosmisch feest’. Of als je het gevoel hebt dat je al behoorlijk kosmisch aan het rocken bent, kunnen we onze ervaringen en kennis gaan delen of elkaar steun bieden, omdat het niet altijd een makkelijke weg is. Versmelten met je lichtlichaam kan een behoorlijk intens proces zijn. Laat staan om ermee te leren werken en het te versterken.

jung synchronicityWat ik er namelijk van begrijp; als je resoneert met mijn columns, als je het leuk vindt om ze te lezen dan werkt het universum op een soortgelijke wijze met jou en zitten we in een soortgelijk ‘transmutatie’ proces. En zou je het als een persoonlijke uitnodiging mogen zien: een uitnodiging voor deelname aan een groot kosmisch, magisch, multidimensionaal feest.

Let op de signalen die jij in jouw wereld krijgt, welke tekens en symbolen het universum jou geeft. Hoewel het ‘leven’ eeuwigdurend is, dien je goed te beseffen dat de uitnodiging die je krijgt NU geldig is. Een ander is niet ‘beter’ of ‘verder’, waardoor jij nog niet aan de beurt bent. Nee: als mijn columns resoneren, voel jij je waarschijnlijk ook verbonden met de sterren en sta je ergens diep van binnen te popelen om toegang te krijgen tot jouw kosmisch erfgoed; je wilt aan de slag..!

Verwachtingen en eisen loslaten
Vaak schuiven we het voor ons uit: het ontwikkelen van ons kosmisch bewustzijn. Niet omdat we het niet willen (integendeel: het liefst slaan we een paar stappen over om direct aan het ‘echte’ werk te beginnen) maar omdat we denken dat we niet ‘ver’ genoeg zijn en dat dit pas zo is als we eerst dit, als we eerst dat of als we eerst zo. Een van de dingen die ze mij daarboven als eerste lieten weten als ‘Cosmic Woman’ is dat ik mijn eisen en verwachtingen diende bij te stellen wat het betekent om ‘multidimensionaal’ te zijn.
feniks asJe ego heeft er geen idee van wat een kosmisch, multidimensionaal bewustzijn precies inhoudt. En heeft tegelijkertijd een behoorlijk ‘eisenpakket’, gekoppeld aan een diep verlangen naar iets dat voelt als Thuis. Dat maakt het in het begin zo verwarrend en zorgt ervoor dat ongeduld een van onze grootste obstakels is.

Herrijzen als een feniks uit het as
‘Haast je langzaam’ is een bekende uitspraak in de alchemie. En aangezien we als mens en als mensheid in een behoorlijk alchemistisch proces zitten, en bezig zijn als een feniks uit het as te herrijzen, is het niet verwonderlijk dat de alchemie in deze tijd een steeds grotere rol zal spelen. Als metafysische wetenschap wordt het als het ware opnieuw van de kosmische plank afgehaald, afgestoft en in een nieuw, eigentijds jasje gestoken.

Net als de kwantum fysica, wat in mijn ogen niets anders is dan Heilige Geometrie. De Taal van het Licht. Een oeroude wetenschap die alle mysteries van het universum blootlegt in een paar ‘eenvoudige’, wiskundige patronen. Resonanties. Frequenties. Trilling. De verbindingsschakel tussen de zichtbare en onzichtbare wereld.

De meest belangrijke verbinding: jouw Hogere Zelf
Met ons lichtlichaam bestaan we in de kwantumwereld, en dienen we te leren werken met de wetten en regels van het universum. Dat zijn andere wetten zoals ze gelden voor ons fysieke lichaam, gekoppeld aan ons verstand, onze logica en ons lineaire tijdsbesef. Als je leert te werken met je lichtlichaam, pak je er als het ware een cruciaal deel van jezelf bij: het ongeziene deel waar jij voor de overige 96% procent uit bestaat: uit licht. Het licht dat jij bent maakt van jou een kosmisch, multidimensionaal mens en dat is verbonden aan je Hogere Zelf, jouw gevoel en jouw cyclische tijdsbesef. De verbinding met je Hogere Zelf zal de meest belangrijkste verbinding zijn die je ooit als kosmisch mens zal maken. Hier ligt dan ook de eerste en grootste stap die jij voor jezelf dient te nemen.

Je hoeft alleen maar te zeggen: ‘Hier ben ik, ik ben mij bewust van jullie en ik vraag jullie mij te helpen om steeds beter met jullie samen te werken.’ Je voelt je steeds meer heel, compleet en jouw Hogere Zelf navigeert jou – vanuit een oneindig ruim perspectief – door het mijnenveld van de illusionaire werkelijkheid, die is gebaseerd op 4% materie. Iedere stap die je neemt wordt ‘verlicht’.
Jouw Hogere Zelf is als het ware jouw aanspreekpunt in het universum en weet precies wat op zielsniveau het plan is dat jij voor jezelf hebt op Aarde. Er kan van alles in jouw Hogere Zelf zitten (engelen, overledenen, sterrenmensen, elfen, draken, etc.) en de samenstelling wisselt ook naargelang jouw evolutieproces, behoefte en de verantwoordelijkheid die je hebt.

eagle river

x

Je Hogere Zelf wacht op jouw instructies
Als de term ‘je Hogere Zelf’ nog als een soort ‘begrip’ klinkt en je niet voelt wat het voor jou is, besef dan dat jouw Hogere Zelf jou onvoorwaardelijk liefheeft. Dat het een liefdesband is, die zo intens diep en ver gaat, dat ze werkelijk alles, maar dan ook alles voor je willen doen. Punt is alleen: ze wachten op jouw instructies. En je dient de weg vrij te maken voor hen, zodat je voelt wanneer je naar links of naar rechts dient te gaan. Je Hogere Zelf wil niets liever dan dat jij hen volledig vertrouwt. Het grootste werk ligt dan ook in het beheersen van jouw gedachten in het nu, het afstemmen van jouw ego op je hart en het veranderen van overtuigingen.

Iedereen ervaart de verbinding met zijn Hogere Zelf op een persoonlijke wijze. Ik noem mijn Hogere Zelf altijd mijn ‘club’ en ik hoor ze als een stem in mijn hoofd. Als je het hebt over mijn kosmische talent afkomstig van de sterren, dan zou je mij een kanaal kunnen noemen. Hoewel ik ook iets van een innerlijk beeldscherm heb dat af en toe aan en uit gaat, hoor ik vooral ‘stemmen’ in mijn hoofd. Vroeger zou je inderdaad voor gek verklaard worden, maar telepathie is niks anders dan een universeel communicatiesysteem. Of je nu spreekt met wezens van Sirius of de Pleiaden, het is de Taal van het Licht die moeiteloos bij je binnenstroomt. Taal is geen barrière in ons holografisch universum!

anim beekjeOnder een microscoop van veel sterrenvolkeren
Het is ook niet zo dat ik altijd maar weet wie ik aan de ‘lijn’ heb. Dat zou alleen maar afleiding kunnen zijn voor mijn ego, dat meer bezig is met wie het allemaal communiceert en zich daardoor heel bijzonder en speciaal wil voelen, dan dat het bezig is met de boodschap en wat het uiteindelijke doel is van de communicatie.

Wat ik voor mezelf heb ontdekt dat er ongelooflijk veel wezens betrokken zijn bij ons evolutieproces, dat we als het ware onder een microscoop liggen bij veel sterrenvolkeren en andere lichtvormen, omdat het zo waanzinnig boeiend is wat hier gebeurt en staat te gebeuren. Het is geen kleinigheid, ook al is planeet Aarde een speldenprikje in een gigantische lichtbel van energie.

Een van de meest verrassende ontdekkingen van mijn Hogere Zelf vond ik de hereniging met een van mijn parallel Zelven. Een vrouw van de Pleiaden. Als je jezelf afvraagt wat precies een transmutatieproces is, en in hoeverre dat anders is dan een transformatieproces, schuilt het deels in de hereniging met ons Hogere Zelf. Als je met je innerlijk oog naar de mens zou kijken , zijn we niet alleen aan het transformeren maar aan het transmuteren…

Als je een zwarte muur wit verft heb je deze muur getransformeerd. Maar als een witte muur veranderd in een doorzichtige, glazen muur dan heb je hem getransmuteerd. Zo is het ook met ons mensen: onze chemische samenstelling verandert, ons DNA wordt gedecodeerd en onze slapende reus ontwaakt. We worden letterlijk andere mensen. We zijn op weg kosmisch én multidimensionaal te worden.

Tijd is een frequentie
animated druppelEen van de leuke dingen daarvan is, is dat je beseft dat Tijd een frequentie is, dat de toekomst in wezen niet bestaat en dat jij parallel zelven hebt, in andere werelden, die zich in jouw mens-zijn bewust worden van zichzelf en elkaar. Jij hebt als het ware toegang tot jouw kwaliteiten van de sterren. En vice versa. Omdat jij groeit als mens, groeit het kosmisch collectief met jou mee. Aangezien vele sterrenrassen in ons DNA verwerkt zijn, doen we wat we doen voor ons eigen evolutieproces ook voor het evolutieproces elders in het universum.

Alles is energie en alles is in deze energie met elkaar verbonden, communiceert, beïnvloedt elkaar en wisselt informatie uit. Het begrip ‘reïncarnatie’ klopt in die zin niet helemaal: alles wat jij bent, bent geweest en zult zijn ben je allemaal tegelijkertijd in dit moment van het nu. Natuurlijk zou je helemaal gestoord worden als je dit allemaal in je mens-zijn ervaart, dus daarom krijg je precies die delen van jezelf in jouw werkelijkheid gedoseerd, die van belang zijn.

Energie: de essentie van het Spel
Op een gegeven moment laat je al deze vormen ook los… en ontdek je dat alles energie is en dat het helemaal niet uitmaakt welke ‘vorm’ dat deel van jezelf is. Denken in en werken met energie is uiteindelijk de essentie van het Spel. Net schreef ik toch al dat ‘de realiteit’ niet bestaat, alleen onze ervaring daarvan? Dat heeft hier mee te maken. Wij denken dat de realiteit gefixeerd is in materie, maar dat is slechts een illusie. Als je leert te denken in energie en je gevoel daarin leading laat zijn, krijg je in de synchroniciteit het bewijs dat de realiteit vloeibaar is als licht. Je bent op het juiste moment op de juiste plaats en je krijgt alles wat je nodig hebt of dient te weten in de nanoseconde aangereikt. Moeiteloos.

Jouw uitdaging: beseffen dat je er al bent, dat je het al hebt en het beheersen van jouw gedachten in het moment. Drijf je af? Neemt angst het over? Is de werkelijkheid om je heen te echt? Lijkt het nieuws te echt? Ga dan naar binnen en luister naar de Stilte. De sleutel tot een kosmisch bewustzijn is onder meer: doe méér, door minder te doen. Kijk naar je manier van leven, stel prioriteiten, bouw rust in. Wees helder in wie je wilt zijn en wat je wilt doen met jouw leven.

Mijn club..
Mijn club zei van de week: “De frequentie van ‘zijn’, dat is de kant waar we met jou naartoe willen. Je breekt dan als het ware door de sluiers van de illusie heen. Alles draait zich om; in de frequentie vindt de versmelting van de zichtbare en onzichtbare wereld plaats.”

2016

Dit is wat ze nog meer zeiden over het jaar 2016;
lees het alsof de woorden ook aan jou zijn gericht,
indien het resoneert natuurlijk:

“Je bent er klaar voor. Je bent er zelfs al langer klaar voor maar jouw perspectief moest nog veranderd worden. Nu begin je het te begrijpen. Te doorvoelen. Er is inderdaad geen ‘voornemen’ voor 2016. Er is alleen het nu. Alles is nu goed zoals het is. Je bent nu goed zoals je bent. Je hoeft niet eerst dit of dat te doen. Waar je nu bent is goed genoeg. Soms vinden mensen juist in de imperfectie de perfectie van alles.

caterpillar tessaBen je klaar voor een nieuwe uitdaging? Een volgende stap? Een versnelling? Ben je klaar en voorbereid op een nieuwe dageraad? Ben jij klaar voor een groots, nieuw avontuur dat veel van je moed en uithoudingsvermogen vraagt? Om voorbij je eigen gestelde grenzen te gaan, ook al zijn deze onbewust?”

Ik: Nou ik vind het wel spannend…

“Alles wijst voor zich. Tessa, je bent ingestapt en de trein die rijdt. Blijf je steeds aan de noodrem trekken? “

Trek ik dan aan de noodrem?

“Nou je remt jezelf wel af met je logische denken en je ongeloof. Dan laat je jezelf teveel leiden door de gefixeerde realiteit en belet je jezelf deze nieuwe ervaringen op te doen. Dacht je dat we klaar met je waren na deel 1 van Cosmic Woman..? Ben je niet benieuwd wat er nog meer komt als je je eigen Licht leeft en energieën door jou heen laat werken, die jouw beperkte ik overstijgen en omvatten? Er is geen ‘toekomst’ meer Tessa, in die zin dat jij mag gaan beseffen en leven wie jij werkelijk bent: een Cosmic Woman. En dit proces, zowel de totstandkoming van de publicatie van jouw boek in 2016, als het leven van jouw leven, deel je met jouw lezers, jouw volgers.

Zorg ervoor dat je beschikbaar bent voor deze energie. Neem je verantwoordelijkheid. Jij wilt de versnelling en wij zeggen: je bent er klaar voor. Ga erin staan. Laat je leiden. En deel het proces met de mensen.”

Dat klinkt fantastisch club. Hoe moet ik dat doen?

Solange, zoals deze zich aan Tessa liet zien.
Solange, zoals deze zich liet zien. (tekening © Karin Scheffers)

“Nogmaals: stel jezelf beschikbaar voor de energieën die met en door jou heen willen werken. Versmelt met Solange (zie tekening hiernaast) en versmelt met andere kosmische delen die met je willen versmelten. Simpelweg door te zeggen: ik ben beschikbaar voor het Licht dat met en door mij heen wil werken. En ik ben beschikbaar voor die delen van mijzelf die bereid zijn naar het licht te keren.

Luister: we weten dat je het bijna niet kunt geloven of dat je het zelfs niet durft te hopen, maar let op onze woorden maar vooral geloof en weet ze met je hele hart: 2016 is jouw jaar van een enorme multi-dimensionale versnelling en jouw lezers zullen er getuigen van zijn, zodat jij hen helpt zichzelf te versnellen en te evolueren. De apotheose, de armageddon en de Apocalyps…

Daarom passen jouw columns zo goed op WantToKnow.nl/be; als een tegenhanger tussen alles wat er gaande is. Het helpt mensen te bekrachtigen. Het is zaak dat mensen hun eigen energie gaan richten. Bewustzijnsgroei door te weten hoe de machtselite werkt is mooi, maar nooit mag men uit het oog verliezen wat hun eigen krachten zijn en waar zij hun eigen energie op richten: angst of liefde.

Demonstreer hoe jij het doet. Deel onze gesprekken. Als jij groeit, groeit het geheel en vice versa. Kom tezamen om krachten te bundelen, tijdslijnen te ontsluiten en codes te activeren. De tijd is werkelijk nu en het kosmisch feest is begonnen. Van binnenuit ontwaken in jou de codes en wordt de toekomst in jou actief. In de community die Cosmic Woman is zullen jullie samenkomen en informatie en ervaringen delen. Ook zul jij samen met anderen als vraagbaak dienen, zodat de anderen zich veilig voelen de Weg te gaan. Leg iets uit over transmutatie Tessa en het alchemistische proces waar jullie als mensheid in zitten. “

Ik: Mag ik hier echt in gaan staan?

“Wanneer zou je dat anders willen doen? Wat zich nu ontvouwt, daar heb je bijna 40 jaar langdurig naar uit gekeken. Je wist dat je een ‘laatbloeier’ zou zijn. Snap je wat een enorme beproeving dat was voor jouw ziel? Tessa, deel met je lezers het belang van de verbinding met hun Hogere Zelf. Als jouw publiek samen met jou, deze multidimensionale weg in willen slaan, zullen ze bij het begin dienen te beginnen.”

Ok club, dat zal ik doen.

www.cosmicwoman.nl of
via mail: mail@cosmicwoman.nl

x

x

* * *

[bol_product_links block_id=”bol_568fbf2f6081c_selected-products” products=”1001004005744480,9200000036078767,9200000011675421,9200000000030773,1001004001316710,9200000053099938,9200000026644055,666862911,1001004002616939,9200000009583977,666856399,1001004008257689,666785427″ name=”cosmic woman `” sub_id=”toeval” link_color=”00308F” subtitle_color=”2520C7″ pricetype_color=”1A6E25″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFC4F7″ border_color=”D2D2D2″ width=”767″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

18 gedachten over “2016: Klaar voor de versnelling..?

 1. 2016

  Als de tijd de wonden heeft geheeld en een nieuwe fase begint,
  wanneer er na een verdrietige tijd weer iets nieuws wordt verzint,
  weet dan dat je in dit leven nooit helemaal alleen zult zijn,
  ook al lijkt alles soms heel donker en is er sprake van zielenpijn.

  Troost en hoop zullen steeds sterker gaan worden, put daaruit je kracht,
  die je verder helpt en die uiteindelijk je wegleidt uit de donkerste nacht.
  want het licht breekt door en dat zal een nieuwe start gaan maken,
  die rekent niet alleen af met onrecht, maar ook veel duistere zaken.

  Als het licht doorbreekt, zal ook jij gaan beleven en zien met eigen ogen,
  dat er zaken werden verdraaid en dat de aardbewoners zijn bedrogen,
  voor iedereen is het nu mogelijk om DE keuze te gaan maken voor het licht,
  en dan gaat alles vanzelf, zoals het schrijven van een hoopvol gedicht.

 2. you are welcome Tessa, bevrijding, de remmen er af, ik kan het volgen dusz zijn er vast nog wel meer die het kunnen volgen, in gedachten doe ik ze nu de groeten, de gehele space club, mooie naam Solange, en wat kan jij schrijven als de weerlicht bliksem zeg Tessa, het leest kostelijk heerlijk zalig weg.

  1 van mijn allerfijnste favo nummers;

  Doors Unlocked and Open – Death Cab for Cutie (Album Version)
  https://www.youtube.com/watch?v=_zxeo_N3Z0c

 3. Mooi. Heel mooi verwoord. Ik voelde gelijk wat je schrijft, probeert over te brengen. Transformatie en Transmutatie. Dat laatste spreekt me meer aan, die andere wereld, een gevoel daar thuis te horen. Transformatie is voor mijn gevoel meer voor deze wereld, het stoffelijke, wat we hier zijn, te transformeren alvorens we kunnen overgaan tot transmutatie. Dat gevoel zit me al mijn leven lang dwars, en komt nu pas goed naar boven; Wat DOE ik hier, (nog afgezien van mijn taak hier?) Ik hoor niet op deze wereld, loop mezelf in de weg, en leef-werk in de waan van de dagen zoveel mogelijk in het gareel, elke dag weer en kan me steeds minder vinden in de wereld zoals die zich nu aan het ontwikkelen is…

  Einde van deze wereld nabij? Ja ik denk het begin; de eerste tekenen zijn er..financieel, arm/rijk wordt groter, steeds meer mensen die wakker worden (elk in hun eigen puurheid/opdracht/gevoel-richting waarin ze worden getrokken. Wakker worden en luisteren naar je eigen gevoel, puurheid, overtuiging etc, deze mensen gaan elkaar massaal ontmoeten. Kortom je spreekt mij enorm aan, ik kan je goed volgen, en zit nog lang niet in een alom begrijpend proces, maar wat ik voel voel ik, en ben zoekende, eigenlijk al mijn leven lang, ben wel uit een ontkenfase, en klaar te ontdekken. Voor mijn gevoel ligt dat mogelijk buitenaards, maar kan de verbindingen nog niet vinden/maken, en weet ook nog niet hoe/waar dat oergevoel wegkomt.
  Een mooie ontwikkeling die ik hoop te mogen ervaren, zodat voor mij e.e.a. ook duidelijk mag worden.
  Warme groet, een starter die langzaam de ogen open gaan.

 4. Mooi! Multidimensionaal. Das weer eens wat anders dan multicultureel. Hoe meer we ons openen, hoe meer frequenties we zullen kunnen ontvangen en uitzenden. Crystal clear!

 5. Synchroniciteit maakt duidelijk dat de gemaakte keuzes vanuit je hart ondersteund worden vanuit het Universum, het maakt duidelijk dat je door de gevoelde passie in je hart bij het volgen van keuzes vanuit je authentieke Zelf handelt. Het zijn markers cq eikpunten om je te tonen dat je het juiste pad volgt. Maak je ooit een fout(je) no worries, geen zorgen het is in dit omniversum een wetmatigheid dat de juiste intentie boven alles telt. Get back on it en volg je hart dat is het beste kompas. 🙂

 6. Jee, wat goed dit te lezen. Weet niet hoe precies te reageren zonder er pagina’s aan te wijden. De frustratie van hoe langzaam het allemaal gaat, de pijn, de minieme hoeveelheid energie die soms beschikbaar lijkt met de opdracht om door beton te rennen, de frustrerende pogingen om contact te maken (je wenst iets, maakt het concreet nav Esther Hicks/Teal Scott/Neale Walsh e.d. en krijgt heel snel het tegendeel)

  En soms mooie momenten en heus ook de gevoelde en concrete hulp…

  1. Hoi Joris, mijn ervaring daarmee is dat het begint met dankbaarheid, liefhebben en delen. Het is een bepaalde frequentie combinatie die bijna niet te benaderen is. Soms lukt het als je op een bepaalde manier met anderen op 1 lijn zit, bijvoorbeeld hier op WTK. Synchroniciteit, en dan nog wat extra’s. Het is moeilijk uit te leggen. Echter het begint vanuit jezelf, je eigen bewustwording. Je moet het nooit van anderen laten afhangen. Anderen op dezelfde golflengte zijn extra cadeautjes, maar daar moet je niet vanuit gaan. Misschien moet je daarvoor werken. Ik weet niet precies hoe dat werkt. Het zal te maken hebben met het werken aan relaties en dan op spiritueel niveau. Maar nogmaals het begint vanuit jezelf volg daarbij je hart en alleen wat goed aanvoelt. En het is ook niet iets wat je zelf kunt oproepen, het komt spontaan wanneer je het niet verwacht.
   Ja ik weet niet of je hier iets mee kunt, en dit is ook zomaar opeens een lang verhaal geworden 🙂

 7. Ja, het si prachtig wat ik gelezen heb over cosmic woman. Het voelt voor mij heel goed en vertrouwd. Bedankt voor heel het schrijven: klaar voor de versnelling! Dank je wel Tessa.

 8. Beste Tessa,
  Dank je dat jouw ervaringen wilt delen. Veel succes ‘jezelf’ in onze realiteit te brengen. Ik zou het fijn vinden om nog een keertje onze ervaringen te delen.
  In Licht en Liefde, Yatri

 9. dankjewel, tessa. Het voelt zó goed om een ander te zien vertolken wat je zélf voelt.Ook ik ben een laatbloeier, ben nu 66 en ben de laatste 5 jaar onvoorstelbaar gegroeid in mijn ZELFbewustzijn. Dat heeft heel veel gevolgen, bijvoorbeeld je materialisme loslaten maar ook met dierbaren die nog niet zover zijn, het contact verliezen. Maar ik kán niet meer terug want dan ga ik opnieuw de duisternis in en ik wil naar het LICHT.

 10. Want de werkelijke waarheid
  is niet de waarheid
  maar de overwonnen dwaling.
  En de ware werkelijkheid is
  niet de werkelijkheid
  maar de overwonnen illusie.
  En de werkelijke reinheid is
  niet de oorspronkelijke reinheid
  maar de gelouterde onreinheid.
  En het waarachtig goede is
  niet het oorspronkelijk goede
  maar het overwonnen boze.
  Dat geldt voor het hele wereldal
  ook voor de goden.
  Want op de weg waarop het boze wordt omgevormd
  kan zich iets ontwikkelen
  wat oorspronkelijk niet in het goede aanwezig was.
  Doordat God de tegenkrachten heeft geschapen
  heeft Hij zichzelf gedwongen
  Zijn diepste wezen op een nog andere wijze te openbaren
  Wat Hij zonder hen niet had kunnen doen.

  Friedrich Benesch (1907-1991)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.