Advertentie

LUISTER gewoon eens naar je.. Passie…!!


tesla

x

Wat een schitterende quote van Tesla, vind je niet..? Onze mentale kracht is een ‘goddelijk geschenk’.. Te weinig houden we rekening met deze kracht; we piekeren wat af, laten onze gedachten op hol slaan alsof er geen houden aan zou zijn.. Onzin natuurlijk.. Ook de grootste meesters vertellen ons dat onze mentale kracht, vele malen groter is, dan er nu van onderwezen wordt.. En dat is niet vreemd natuurlijk. We dienen niet ‘BEWUST TE ZIJN’…!

Dat is de wereldwijde matrix-gedachte die het thema vormen van de onderdrukkende krachten hier op Aarde.. Alles behalve dat wij in onze kracht terug keren.. Maar wij hebben slecht nieuws voor hen: het is een verloren strijd om de mensheid onderdrukt te houden. JUIST door deze mentale kracht.. Maar dan zullen we wel aan de slag dienen gaan..! Bijvoorbeeld bij het kiezen van ons levenspad, en het luisteren naar de ‘goddelijke signalen’, om met Tesla te spreken..

power of the heart coelhoWant we zijn van kleinsaf gebrainwashed om onze passie en plezier weg te stoppen; het herkennen en delen met anderen, werd van jongsaf, bij de meesten van ons, de kop ingedrukt.. “Doe maar normaal, dan doe je gek genoeg!”... Of met teksten als: “Wat jij vindt is niet belangrijk, gedraag je nou maar!” Is het niet bijzonder dat onze ouders dat deden, uitzonderingen natuurlijk daar gelaten.. Kan het zijn dat een essentieel onderdeel van het menselijke zijn, verdonkeremaand diende te worden.. Namelijk ons ingebouwde kompas, om van deze wereld, JOUW wereld, een aangenaam verpozen te maken..?

Als wij er zo over denken, kun je natuurlijk wel weer aan een complot denken, maar evenzo goed is het natuurlijk mogelijk dat JUIST deze tijd vraagt om ont-dekking, ont-rafeling en ont-hulling van onze diepste ‘graadmeter-voor-de-juiste-koers’… Kijken we naar de generatie van de baby-boomers, de mensen die nu rond pensioenleeftijd zitten, dan zijn zij het vooral, die deze ‘je-hoort-er-alleen-bij-als-je-je-als-grijze-muis-gedraagt’-houding moesten leven. Hun eigen uniciteit was niet belangrijk.. Eten op de plank, je leven in dienst van het collectief (gezin etc.) en verder niet zeuren.. “Wat jij vindt is niet belangrijk!”

En toch.. Wil jij je bewustzijn laten groeien als mens, ná het ontwaken uit een eeuwenoude ‘winterslaap’, dan is het essentieel dat je je innerlijke kompas afstoft, je koers uitzet en deze volgt. Noem het je ‘roeping’, waarvan velen zullen vinden dat het een ‘overdreven’ uitdrukking is.. Maar noem het ‘PASSIE’ en mensen spitsen de oren.. En dan hebben we het niet alleen over de liefdes-passie voor een ander mens, een geliefde. Nee het gaat om de passie, die jou helpt een leven te leiden, in plaats van een leven te lijden..! Maar gebruik daarbij dan wel een paar handvatten..!

x

* * *

x

passie levensdoel 2

x

x

Volg je passie met integriteit en zonder verwachtingen

2015 WantToKnow.nl/.be (oorspronkelijk AchterDeSamenleving.nl)

x

 

Onafhankelijk van elkaar, zijn Bentinho Massaro, Bashar en Abraham Hicks het allemaal en helemaal met elkaar eens over de volgende statement. Wil je je bewustzijn laten groeien, dan kun je dat het beste doen door je eigen nieuwsgierigheid, interesse en passie te gaan volgen. De reden hiervan is simpele natuurkunde aldus Bashar. Alle materie in ons fysieke universum, inclusief ons menselijk lichaam en verstand, bestaat uit energie en dus bepaalde frequenties (elektromagnetische golven). Onze fysieke realiteit lijkt vast te zijn omdat dit zo door onze zintuigen wordt geïnterpreteerd, maar daarachter zitten nog steeds de frequenties van alle zaken die wij in de fysieke realiteit waarnemen. Zo nemen wij bepaalde frequenties met onze ogen waar als licht, andere met onze oren als geluid etc.

Dus.. volg je passie!
Einstein energy matchingWaarom wij gepassioneerd raken als individu door bepaalde zaken, personen etc., komt voort uit het feit dat die zaken en personen op frequentieniveau gedeeltelijk met onszelf resoneren. De resonantie van frequentie tussen jezelf en zaken die met je resoneren wordt in het fysieke universum ‘vertaald’ als een sterk gevoel van interesse: Passie dus. Het gevoel van passie is letterlijk de fysieke vertaling van resonerende frequenties met jezelf. Waar mensen gepassioneerd door raken is dan ook zeer divers en afhankelijk van de frequentie van iedere persoon zelf op het moment.

En door juist je sterke interesses, je passies, te leren herkennen én te volgen, en dus je resonerende frequenties op te zoeken, te verkennen en daarin te gaan ‘staan’, word je letterlijk méér van jezelf. Veel beter kunnen we het niet uitleggen..!
Je hoogste passie volgen is dus het beste dat je kunt doen, omdat je dan dus méér van jezelf wordt, het is daarmee de gemakkelijkste en meest plezierige methode om je bewustzijn te vergroten.

Met integriteit
En dat je dit proces met integriteit dient op te pakken, is letterlijk logisch. Want heel veel mensen hebben een geloofssysteem voor zichzelf ontwikkeld, vol met definities over wat wel en niet kan en wat wel en niet hoort in de fysieke realiteit die ze beleven.  Kijk maar eens hierboven in de inleiding.. Dit geloofs- en definitiesysteem is opgebouwd in onze mensenhersenen, als ‘aannames’.. En hoewel je op frequentieniveau je passies dus kunt herkennen, met je hart, is het belangrijk je geloofs- en definitiesysteem van de fysieke realiteit in je hoofd, er wel mee in samenspraak/resonantie te laten zijn. Gebruik daarbij je hersenen als gereedschap en niet als kapitein..!

Als je zaken doet die niet overeenkomen met je geloofs- en definitiesysteem, breek je met je eigen integriteit, omdat je dan weliswaar je hart volgt, maar dat in tegenspraak is met je hoofd. Die disharmonie binnen jezelf tussen hoofd en hart is schadelijk; er ontstaat een soort gespletenheid tussen beiden.. Wat belangrijk is, datje op zoek gaat naar zaken, waar het schuurt tussen je geloofs- en definitiesysteem en eventuele passies die je hebt ontdekt. Zodat je je geloofsovertuigingen en -definities aan kunt passen, waardoor je vervolgens binnen je eigen integriteit kunt gaan handelen in het volgen van je passies.

The power of Love: 'the Heart of Oneness'
The power of Love: ’the Heart of Oneness’

Je hart en je hoofd gaan dan dus samen werken. Een goede methode om geloven en definities te onderzoeken, te ontmantelen en eventueel aan te passen is o.a. omschreven in dit artikel Liefde & Angst. Het is belangrijk om je hoofd en hart samen te laten werken omdat je hersenen en je ratio je enorm kunnen helpen bij het volgen van je passies vanuit je hart.

En zonder verwachtingen
Dan het laatste deel, het niet hebben van verwachtingen. Volgens Bashar is ons hoofd heel goed in het observeren en registreren van het Nu. Het is echter niet zo goed in het voorspellen van de toekomst en het geven van richting aan je leven, doordat het niet in staat is resonerende frequenties en dus je passies in het leven te herkennen. Dat is immers waar je hart voor is; je hart ontvangt en onderscheidt frequenties, láng voordat je hersenen gaan resoneren op prikkels.

Wat belangrijk is bij het volgen van je hoogste passie, is dat je je niet allemaal scenario’s in je hoofd laat afspelen, over waar en hoe het allemaal zou moeten lopen en eindigen. Ofwel: schep geen verwachtingen met je hoofd/mind. Het kan namelijk heel goed zijn dat je een bepaalde passie hebt, die slechts een tussenstap is, waardoor je via je hart in een richting wordt geleid om daar iets of iemand tegen te komen..

Een ‘ding’, gebeurtenis en/of persoon, die je op een heel andere weg zet, dan je gedacht had te gaan. En die je verder helpt op het gebied waar je passie ligt op de lange termijn. Door met je hoofd allemaal eisen aan een uitkomst te stellen blokkeer je die flexibiliteit van het volgen van je passies vanuit je hart. Daarom is het belangrijk om, als je je passies volgt, dit te doen zonder verwachtingen zodat dat proces optimaal kan blijven functioneren en je hoofd niet in de weg gaat zitten. Je moet als het ware continue open en flexibel blijven in dit proces en dat kan alleen door geen verwachtingen te hebben.

In deze twee filmpjes licht Bashar dit concept toe:

https://www.youtube.com/watch?v=vej9lMZ7uRY

https://www.youtube.com/watch?v=8rhC0BXv_r0

En hieronder staat de hele formule zoals Bashar die geeft uitgeschreven in het Engels, maar dan als Nederlandse vertaling:

Wanneer je actie onderneemt op iets dat meer interesse, meer opwinding, meer passie bevat dan iets anders, ben je jezelf feitelijk aan het uitlijnen met de energie van je werkelijke natuurlijke zelf.

Dat is hoe jouw fysieke lichaam de energie interpreteert van je echte zijn, als interesse, opwinding, passie, liefde, creativiteit. Dat is wat dat gevoel is. Het is die resonerende energie die je echte kernwezen is. Dus telkens als je actie neemt op iets dat meer van die resonerende energie bevat dan iets anders, maak je een verbinding om je met deze energie uit te lijnen.

En als je dat doet – zonder drang over wat de uitkomst zou moeten zijn – open je de volledige uitrusting en alle gereedschappen die je daarin kunnen helpen.

Deze gereedschappen zijn:

 • dat het je ondersteunt, op elke manier dat je met je interesse, opwinding, passie ondersteund moet worden
 • het gedraagt zich als de aandrijving die jou door het leven beweegt
 • het gedraagt zich als het organisatieprincipe, dat de synchronistische gebeurtenissen in je leven brengt die je nodig hebt precies op het juiste moment en precies op de juiste manier
 • het is de weg van de minste weerstand, het maakt het je mogelijk om op een moeiteloze manier de stroom van het leven te ervaren
 • het is het pad dat je verbindt met elke andere uitdrukking van interesse, opwinding, passie – dus door deze draad te volgen zal het jou naar al het andere leiden dat in je leven moet worden geuit; en,
 • het is de reflecterende spiegel die aan jou alles in jouw onbewuste verstand openbaart dat niet in lijn zou kunnen liggen met deze opwinding, dus je identificeert het; integreert het; en, brengt deze energie terug in lijn, zodat je jouw interesse, opwinding, passie kunt uitbreiden, en vooruit kunt laten gaan, en kunt blijven groeien op die manier.

Dus de formule om te handelen naar je interesse, opwinding, passie, naar je beste kunnen, zonder drang over de uitkomst, is wat deze gereedschappen mogelijk maakt om te werken. En dat is de formule – en dat is alles wat je moet doen om je leven volledig te leven; wat feitelijk het enige doel en de enige missie is die je in je leven hebt ….”

~ Bashar

We zijn benieuwd wat jij hiervan vindt en je hier ideeën en ervaringen bij hebt. Reacties zijn dan ook zeer welkom..! We sluiten af met een indrukwekkende quote van Bashar, over de universele kracht van ieder mens.

‘Er is slecht het begrip van één zaak,
die aan ieder kind op deze Aarde onderwezen hoeft te worden.
Dat is de kennis, dat elk individu op deze planeet al zo krachtig IS, als nodig is,
om elke realiteit te creëren die het wenst.
Zonder daarbij zichzelf geweld aan te doen, of anderen.
Dat is hoe krachtig we zijn..”
x
~Bashar
(through Daryll Anka)
– Quest for Truth –

passie levensdoel 1

36 gedachten over “LUISTER gewoon eens naar je.. Passie…!!

 1. Niemand heeft een eigen wil,want de demiurg en zijn archonten hebben alles al bepaalt voor je geboren word . Als je naar god bid ,aanbid je de duivel. We zijn ontstaan uit het absolute niets (een groot wonder) maar kijk hoe het is , walgelijke kut wereld…. Die zogenaamde God van Liefde Bestaat echt niet. Liefde bestaat alleen als je geld hebt. Mijn Passie is: er niet meer zijn.

  1. Zie je die walgelijke werreld, dan kijk je ook in de spiegel. Het is aan jou, zoals hierboven ook staat, te manifesteren wat jouw wereld mag worden. Overgave aan alles ‘wat bepaald’ is..?

  2. Soms kan het zijn dat je niet bij jezelf kunt komen vanwege allerlei piekergedachten. Het kan dan handig zijn om eventueel je eigen gedachten, geloven en geloofssystemen eens te onderzoeken, om te keren en waar nodig te transformeren. Dat heeft sowieso vele voordelen:

   7 redenen om je op angst en gebrek gebaseerde gedachten te transformeren
   http://achterdesamenleving.nl/7-redenen-om-je-angst-en-gebrek-gebaseerde-gedachten-en-geloven-te-demonteren/#.Vo93eRXhCUk

 2. Volgens mij heeft elk mens zijn natuurlijke nieuwsgierigheid, eigen interesses en persoonlijke passies. Daarbij heeft eenieder toegang tot zijn of haar eigen gevoel.

  Je eigen nieuwsgierigheid volgen kan zo simpel zijn als het onderwerp intypen op de google en kijken wat je erover kunt leren via websites. Of het intypen op de YouTube en kijken of je er interessante filmpjes over kunt vinden. Of het intypen op de facebook en kijken over een groep is met andere mensen die die interesse ook delen en waar je mee kunt uitwisselen.

  Als je dagelijks telkens wat meer tijd spendeert aan het volgen van waar je vanuit jezelf nieuwsgierig naar bent dan zet je de formule automatisch al in werking.

  En persoonlijk kan ik niets een betere bron bedenken dan je eigen vrij wil en je eigen vrijheid om keuzes te maken om te volgen.

  Sterker nog als je je door anderen laat leiden hoe goedbedoeld wellicht ook omdat je een brave gehoorzame burger wilt zijn dan ben je zelf nog steeds verantwoordelijk voor je daden.

  Niemand kan beter voor jezelf bepalen wat voor jou interessant is, waar jou nieuwsgierigheid naar uitgaat, waar jou persoonlijke passies liggen.

 3. Google eens op gnostiek en demiurg en archonten (het Nederlands woordenboek geeft er weer een andere betekenis aan)
  en lees dat eens…en haal zelf de spiegel weg…mischien dat je dan wakker wordt ….Geloof is maar een geloof
  dit leven is maar een illusie ….een Droom en NIETS is wat het lijkt
  als je dus Denkt dat je iets weet kan je het ook Goed mis hebben…( Geld voor mij ook NATUURLIJK…hihi Maar het is hier niet best toch?
  hoe Rotter dat je bent hoe beter dat je het hebt…P.S. Mijn Leven is niet gebaseerd op angst…of zoiets.

  1. G, je moet toch eens verder onderzoek gaan doen. Lees de Nag Hamadi geschriften eens. God is de hoofdarchont, ga daar eens aan voorbij, voorbij de 7e hemel. Anders blijf je vastzitten op die ‘kut wereld’. Al pleeg je zelfmoord, je komt er pas van af als je er doorheen gaat. Genot, plezier, pijn en ellende. Allemaal van voorbijgaande aard. Ga verder, nog verder, dan hoef je nooit meer terug te komen. Sterf voor je sterft. Doorzie alle schijn, wat overblijft is niets? Zoek het, zoek het, zoek het! Op een gegeven moment zal de zoeker oplossen daar hij zichzelf zocht. Het is één grote kosmische grap haha!

 4. Als Ik bedoel “Mijn Passie is: Er niet meer zijn” Bedoel ik deze Aardse zooi… waar we/ik in/op gepropt zijn hihi (Matrix?)Google eens op Gnosis en/of demiurg ….Maar wel altijd Blijven Lachen….Dat wel we moeten toch wat schrijven? hihii …Groet Gerard

 5. En ff nog dit…Als je ’s nachts licht te Dromen, Zie je niet met je Ogen en hoor je niet met je Oren, maar “neem je wel waar” hihi …Misschien lig ik wel in een Coma ,en beleef ik dit als Waarheid…Wie zal het zeggen? in die Coma Natuurlijk NIEMAND .want dan zou de Illusie zichzelf verraden en opheffen….. En met Nikola Tesla is het uiteindelijk ook niet zo Goed afgelopen (Met Niets overleden) Niets is HIER blijvend…Wat niet van “het al” afkomstig is, zal vroeg of laat zeker vergaan. Zo ook de demiurg/archonten….MVG:)Gerard.

  1. Het Heerlijke Niets waarin van alles lijkt te verschijnen en te verdwijnen. Vol ledig, Heel Al.

 6. Nog 1 Xtje dan…(zullen wel denken ,daar heb je hem weer hihi) Maar god en/of goden zijn de annunaki’s ,reptilian’s ,demiurg/archonten enz. (Die Namen schrijf ik expres niet met Hooftletters) …Maar “Het Al” mag je eigenlijk geen god noemen nog hij/zij …Omdat “Het Al” Veeel en veeeel meer is , en nooit zo als de zogenaamde god/goden zou Doen…Lees b.v. wat er in 1963 in het vaticaan gebeurde (Duivel op de troon) en wie daar aan mee gewerkt heeft ,en is nog zo…wie een bepaalde “Passie” heeft dat hun niet uitkomt “lecht het loodje….zie 9-11 ,DENK NIET…dat je een VRIJE wil hebt…dat zal nog wel ff duren (HELAAS)…..MVG:)Gerard

  1. Toevallig, wij hadden pas nog een annunaki in de boom in de achtertuin zitten, kwam zomaar aangevlogen. Dat beest moet gedacht hebben dat het al voorjaar was, zingen joh die flierefluiter. De katten van de buren, Loki en Enki hadden hem bijna te pakken omdat ie niet op zat te letten, pffff het scheelde een veertje.

  2. Okee, ik zal eens gaan shoppen daar voor. Ik zit er namelijk wel mee want van de schrik hattie een ei gelecht in plaats van het verwachtte loodje. Die ben ik nu aan het uitbroeden en ik heb geen idee wat zo’n beest eet.

 7. Hoi Martijn Bedankt voor je reactie…. dat bedoel ik ook met dit leven is een Droom/illusie …. en weet ook dat “zelfdoding” je geen steek verder zal brengen, en denk daar ook zeker niet aan. Materie kan niet uit het absolute niets ontstaan, dus alles is gebaseerd op gedachten ….zoals in een droom….MVG:)Gerard

  1. Ja G, het staat eigenlijk in veel oude geschriften. Ik geloof dat alles ook als droom van Vishnu wordt gezien. Ademen komt van Atman, de innerlijke God, ook wel Niets genoemd. Die is één met Brahman, het Al. Alle tussen goden zijn slechts projecties van de geest. Vormen inderdaad.
   Shiva schept en vernietigd, het zijn polaire krachten, net als mannelijk vrouwelijk. Alle energie is polair, alles is energie. Behalve het Vormeloze is alles aan verandering onderhevig.

 8. Oei oei, niet echt leuke réacties, ja hoe kun je nu niet van deze wereld houden, hoe kun je niet van het leven houden, vraag het maar eens aan terminal zieke mensen, jullie hebben het over de geboorte van de dood, wel eens gedacht aan de aller eerste mens die ging sterven, wat een catastrophe
  afschijt te moeten nemen van alles wat je lief is.

  Volgens mij leven velen zo te lezen, in het verleden van hun toekomst, in en in triest, groet Jenne, en neem mijn woorden eens in overweging !

  1. Mooi Jenne, klinkt filosofisch… ´in het verleden van (hun) de toekomst’ een titel voor een boek wellicht…groetjes.

  2. Hoi Jenne ,dit slaat nergens op…ik bedoel dat je Passie je onmogelijk gemaakt wordt door een groepje elite ,alles is zo’n beetje over genomen door grote bedrijven ,en ook op terminale zieken wordt zwaar bezuinigd , en veel ziektes worden gekweekt door farmaceutische industrie ,kinderen worden vol gespoten met o.a. kwik ….en dood wordt niet geboren , dood is alom aanwezig , en is de enige zekerheid die je hebt in dit leven …De eerste mens was Adam en is duizenden keren gereïncarneert hihi

  3. Ik vind de woordspeling bij Jenne wel leuk: af ‘schijt’ nemen van alles dat je lief is.

   Overigens schreef ik in eerste instantie Jennen ipv Jenne, hm, misschien mijn onderbewuste.

  4. hihii…Ik heb de worden van Jenne niet alleen in overweging genomen,…ik heb ze onder de Loep gelecht (Niet met mijn woorden doen hoor hihi ,ik kan er ook goed naast zitten)….”hoe kun je niet van het Leven Houden” b.v. …Ik had het over Dit leven ….als je het grotere plaatje ziet , wat er in voedsel zit tegenwoordig .faccinatie’s , chemtrails (lees Peter Vereecke), Agenda21 , enz. we worden zwaar voorgelogen door Mainsteam media …Het begint al als je (weer) geboren wordt (Sinteklaas ,Kerstman hihiihi.. Grapje)…Het is of de duvel er mee speelt

  5. Het leven is prachtig. Tis maar hoe je er naar kijkt. De levensenergie in je voelen, dat doe je het beste als je enthousiast bent. Als je iets met passie doet, met plezier, dan gaat het als vanzelf. Sommige dingen zijn minder prettig, die dienen we te aanvaarden. Anders komen we in strijd met onszelf, dan kan de levensenergie niet meer vrijuit bewegen.

 9. Ik vind het woord Passie te zwaar beladen, met de kruiseging, van Jezus Christus, verder ook te veel hartstochtelijk beladen, passionelle !
  Van een hobby verworden tot een maniakaal gebeuren, zo doet het mij aan !

  Als je je levensdoel niet kunt vinden etc. etc. zou passie dan helpen, wat zou het levensdoel dan wel moeten zijn.

  Het levensdoel is het overleven in dit ondermaanse, met de dood als beloning.

  Net de nieuwe brochure van Zorgvliet ontvangen, de begraafplaats waar mijn ouders zijn begraven, soort mengsel van Madoerodam en Disney world, niet echt leuk meer, wilt U bruin, wit, of volkoren, gebakken in het crematorium.

  Ik wil een stuk land, waar ik voor eeuwig mag rusten, op deze planeet, die van ons allen is, over racisme gesproken, Joden liggen voor eeuwig net als Moslims, alleen wij die ons hele leven betaald hebben aan dit land, worden ook na onze dood niet met rust gelaten, schande !

  Eh bien je m’en souviendra de cette foutue planète ; August de Villiers net voor zijn dood ; ja ik zal deze misbruikte planeet herdenken ; vrij vertaald

  1. @jenne
   je schrijft”Het levensdoel is het overleven in dit ondermaanse, met de dood als beloning.”,Kom je niet verder dan dat? En dan eeuwig op een veldje rusten? Tjonge wat een doelloos bestaan idd. En dan denken dat jij dat rottend lijk bent dat daar tot in de eeuwigheid onder de grond ligt , bekrompen idee imo.
   U bent een ziel en hebt een lichaam en dat laatste nog maar tijdelijk ook.

  2. Al ik mijn lichaam achterlaat dan maakt het me niet veel meer uit.
   https://www.youtube.com/watch?v=NL3eR6LWnNU

   Nu wil ik leven, LEVEN! Met Passie, met enthousiasme. Sommige dingen moet ik maar aanvaarden, ik kan niet alles veranderen. Maar leven zal ik! Ik zal er zijn, soms doet het pijn maar ach dat duurt nooit lang. Voor je het weet lach je er om. Vaak zijn de pijnlijkste momenten de beste leermeesters.

  3. Marcel,

   dit is een korte réactie op deze ziekelijke wijze van geld maken, met het sentiment wat we allemaal kennen, bij het verlies van een dierbare, zij maken daar een commercie van, een handeltje.

   Ach beste Marcel wat is eeuwig, dat klinkt in een mensen leven lang, maar gezien van uit het universele denken, just an moment !

   Mag ik je er even op attenderen dat ik nog geen lijk ben en daar voorlopig ook nog even van af zie, ten minste als onze lieve heer dit behaagt, en het bekrompen zijn hangt van grote van je cercueil cq bière

   Ik heb een enorm bewogen er rijk op alle gebieden leven achter de rug, ik moet zeggen ik ken het bruisende leven van Wiersum niet, dus vergelijk kan ik niet maken.

   Ach ik heb ook van die momenten, dat ik ook een ander mens is even wil pesten, maar ik doe dat dan uiteindelijk toch maar niet, ik wens je een prettige dag daar in de Groningse metropole Wiersum, Jenne

  4. @ jenne
   Ik wilde je niet kwetsen maar eerder een groter geheel tonen , dat je dus niet dat lichaam bent maar nog vele malen andere lichamen zult bezielen . Ik denk dat je me verkeerd begrepen hebt, misschien was ik niet duidelijk genoeg. groet marcel

  5. Ja dat dacht ik al Marcel, groet Jenne ’t wordt tijd voor een biertje, café de Drijf kadijks plein, lang geleden !

 10. Hallo beste liefhebbers van de passion, David Bowie, émotion violante et irrationelle, wat een genie, begon in de 60iger te bloeien, en is mijn hele leven bij mij gebleven, maar toch steeds in een andere vorm, ik voelde mij vaak Major Tom, beetje verlaten en eenzaam met al mijn zorgen en verantwoording sitting in my tin can, jammer zal hem missen, hij gaf vaak vorm aan mijn denken en doen, de rijkste jaren die van swinging Londen, de Pop art, en helaas daar moeten wij nog steeds op teren, R.I.P David !

 11. een prachtig artikel en een proces waar ik middenin zit. Het valt me op dat mensen met hun ego reageren. Het geeft enorm veel rust om dit NIET meer te doen, ben ik aan het leren… Het is goed zoals het IS: voor jou, en jou, en jou en iedereen. Als we elkaar die ruimte geven, zingen en dansen we ons hele leven hier.

 12. Passie voor hun , nieuwe vaderland, kregen bericht één van onze laatste familie leden
  Oom Gretrus uit een hele oude Zuid Afrikaanse boeren emmigranten familie, waren bij de eersten van de grote trek, zijn overgrootvader vocht aan de zijde van General de La Rey, tegen de Engelse overmacht, van het mooie zuid Afrikaanse liedje de la rey – de la rey, te beluisteren op You Tube, maar de réaliteit besliste anders, jammer

 13. Of we het nu hebben over water, bomen, planten, mensen, dieren, stenen, kleding: alles heeft zijn eigen unieke frequentie. Deze frequenties zorgen mede voor een perfecte balans en harmonie in de natuur. De natuur is als het ware een bio-computer waarvan iedere manifestatie unieke frequenties in zich heeft, die een cel of orgaan fit en gezond weten te houden. We kunnen deze unieke frequenties zien als de software/blauwdruk van het leven. Alles dat leeft en fysiek waarneembaar is, heeft op etherisch niveau een databank in zich van de juiste frequenties die iedere manifestatie fit en gezond weet te houden. Tegenwoordig zijn bijna alle manifestaties in de natuur onderhevig aan onnatuurlijke verstoringen en vervuilingen. Straling, stress en ongezonde voeding zorgen steeds meer voor ongewenste energieën in ons lichaam en de natuur. Al deze ongewenste frequenties kunnen ons lichaam en de natuur behoorlijk uit balans brengen, met als gevolg dat we ziek kunnen worden. Ons lichaam en de natuur is als het ware een piano waarvan de snaren/frequenties bepalen of alles goed is afgestemd. Wanneer we doelbewust met energieën & frequenties gaan werken, openen we een wereld van wonderlijke mogelijkheden.

  Voor meer informatie: http://www.trillingsfrequenties4all.nl/

  ————————————————————-

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.