Advertentie

5.000 Chinese elite-troepen tegen ‘ISIS’…


Weer zo’n bericht waarvan we ons afvragen, waarom dit niet gewoon op het ‘Westerse’ nieuws te zien is. Waarom een belangrijk FEIT als dit verhaal verzwijgen.. Past het niet in het ‘Bashing-Poetin’-nieuws, dat sinds de MH17-ramp, de essentie is geworden van propaganda-kanalen als NOS-journaal en dergelijke? Wie het weet mag het zeggen, maar daarom willen wij je wel graag dit nieuws aanreiken. Een stevige klap in het gezicht van de fabrikanten van de ISIS-fabel.. Wie anders dan de krachten achter de VS, in de vorm van de CIA, die dit gedrocht in het leven roepen, maar vooral behouden, om de wereld in angst gevangen te houden.

x

china-ISIS-war

x

* * *

x

5.000 Chinese elite-troepen vechten tegen ‘ISIS’…

2015 WantToKnow.nl/.be

x

Het Kremlin heeft het bericht uit doen gaan, dat China maar liefst 5.000 van haar elite-militaire troepen zal sturen naar het oorlogsgebied in Syrië, ter ondersteuning van de Russische troepen, die vooral ISIS bestrijden. En dat is iets wat het Pentagon niet alleen verbaasd, maar volgens woordvoerders, naar zeggen, ook ‘met afgrijzen vervult’..! Het zijn de Chinese elite-troepen onder de naam ‘Siberische Tijgers’ en ‘Nachttijgers’, die de autorisatie kregen van het Nationale Congres van China, afgelopen zondag, om in Syrië operationeel te worden. Direct nádat dit congres haar eerste ‘anti-terrorism wet’ had aangenomen, waardoor anti-terrorismemissies overzee kunnen worden opgezet en uitgevoerd.

Volgens het Pentagon heeft China het straks aan zichzelf te wijten, wanneer haar nationale veiligheid zal worden bedreigd, door zowel Islamitische Staat (ISIS/ISIL/Daesh) als de Turkse Nationale Inlichtingen Organisatie (MIT) Maar de waarschuwingen komen ook van een andere kant, zoals journalist en militair-expert Seymour M. Hersh liet weten in zijn laatste artikel, waarin hij schrijft:

Seymour Hirsh
Seymour Hirsh

“China, een partner van de Syrische leider Assad, heeft zich vastgelegd voor meer dan US$ 30 miljard (!!) voor reconstructie van Syrië, na afloop van de oorlog aldaar. Ook China ziet het gevaar van Islamitische Staat. China kijkt op 3 manieren naar de crisis in Syrië: allereerst vanuit de internationale wetgeving en legetimiteit van deze  oorlog, vervolgens vanuit een globaal-strategisch perspectief en als laatste vanuit de activiteiten van jhihadisten in China, in de -voor China- meest westelijke Xinjiang-provincie, de Uighur.

Deze provincie Xinjiang grenst aan 8 landen: Mongolië, Rusland, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Afghanistan, Pakistan en India. Aldus is deze provincie een soort trechter voor terrorisme voor de hele wereld en specifiek voor China. Het is bekend dat veel Uighur-stijders nu in Syrië aanwezig zijn, en lid zijn ook van de Oostelijke Turkestaans-Islamitische Beweging;  een vaak gewelddadige separatistenbeweging, die erop uit is Xinjiang een Islamistische Uighur-staat te creëren.

Het feit dat deze beweging geholpen wordt door de Turkse geheime dienst, om zich vanuit China naar Syrië te bewegen, heeft voor weinig bekende, enorme spanningen gezorgd tussen de Chinese en Turkse geheime diensten, waarbij het China is, dat de Turkse rol in haar steun voor de Uighur-strijders in Syrië, met argusogen bekijkt. Het is dan immers nog maar een kleine stap om deze ’terroristen’ dan ook te helpen in hun strijd tegen de Chinese overheid..”

Amerikaanse media: als waakhonden van het Pentagon..
Nadat de Amerikaanse corporate-media continue het Amerikaanse publiek en de rest van de wereld blijven bestoken met anti-Assa en anti-Russische propaganda, blijkt het vooral Seymour Hirsch te zijn geweest, die in 2015 met zijn artikel de wereld wees op het feit, dat het Rusland was, dat het barbarisme van de Westerse mogendheden in het Midden-Oosten aan de kaak had gesteld. (HIER) Van criminele samenzweringszaken om president Assad af te zetten, tot agressieve daden tegen  Jemen, Iran, Rusland, China en elk ander land, dat niet van plan is, zich op te stellen achter haar politiek. Rusland heeft ook laten zien dat de zogenaamde oorlog tegen ISIS van Obama, één grote scam is.

obama isis weapons

En ondertussen gaat het regime van Obama verder met het verduisteren van de waarheid rondom haar relatie tot ISIS en de zogenaamde inspanningen om ISIS te bestrijden. Telkens krijgt het Amerikaanse publiek de ‘zoete leugenkoekjes’ voorgeschoteld rondom de rol van de VS in dit verhaal. Er is tot op heden ook maar één persoon in de Senaat, die kritisch is tegenover de rol van de Amerikanen, ten opzichte van ISIS. Dat is US Congresslid Tulsi Gabbard, die enkele weken geleden nog maar het Amerikaanse publiek waarschuwde, dat de regering Obama hen voorliegt en dat als het zo doorgaat, weleens de basis gelegd zou kunnen worden voor de start van Wereldoorlog III..

Bovenop deze waarschuwing van dit congreslid, is het miljardair George Soros, die de regering Obama deze zomer waarschuwde voor de opening die het in Syrië liet vallen, dat China deze oorlog zou kunnen gaan gebruiken, om haar economische terugval te verdoezelen, met een rol in de wereldpolitieke arena op te eisen. Door bijvoorbeeld een bondgenoot van de VS aan te pakken, zoals Turkije of Japan, wat volgens Soros ‘zonder overdrijving een opstap zou zijn naar een Derde Wereldoorlog’.

netanyahu isisDe vraag waarom Obama en zijn club maar blijft volharden in pogingen president Assad van het toneel te verdrijven, en net als in Irak, Libië en Afghanistan is gebeurd, een grote rotzooi achter te laten, is voor velen onduidelijk. De ‘krachten-achter-de-schermen’ in de VS zijn natuurlijk de werkelijke machthebbers en deze dienen we te zoeken in de megalomane geldschieters. Jazeker, de mensen achter de FED, namelijk de Rothschilds. Zij zijn -samen met de Zionistische machten in de wereld- bezig om Syrië te déstabiliseren en Assad te vermoorden.

Dát is de reden dat Obama en zijn regering nog steeds een land als Turkije steunt, dat regelrecht ISIS-terrorisme steunt, de ISIS-olie koopt en Rusland agressief tegemoet treedt. Dagelijks dient ook de NAVO zich steeds verder in de ISIS-strijd te mengen, volgens commando’s van de VS, waarbij een vuurhaard in Oost-Europa helemaal dichtbij komt. Het is werkelijk krankzinnig dat Turkse troepen, impliciet onderdeel van de NAVO-strijdmacht, zich in noord-Irak hebben gesettled en dat de Turkse politieke leider, president Erdogan, op geen enkele wijze gehoor wenst te geven aan Obama’s oproep om Irak te verlaten. Is ook dit een opzetje, om Obama’s ‘goede wil’ te tonen?

Ook journalisten die de waarheid vertellen, worden vermoord. Zo was het onlangs nog, dat een Turkse journalist werd vermoord door de Turkse geheime dienst, namelijk Naji Jerf, hoofdredacteur van het maandblad ‘Hentah’, omdat dit tijdschrift de rol van Erdogan bij zijn steun aan ISIS had geopenbaard..! En zo gaat het vooral om de lakse houding van de regering Obama, die wellicht precies de bedoeling toont van de ‘krachten-achter-de-schermen’..

Het stoken van grote onrust, in het belang van de groei van een Zionistisch bolwerk in het Midden Oosten. Niet alleen de regelrechte hulp vanuit Israël richting ISIS is een keihard bewijs voor het onderaardse fundament onder de strijd-tegen-Assad. Het is vooral de stilte vanuit de schreeuwerige regering Netanyahu, inzake de strijd in Syrië en de strijd tegen ISIS, die niet alleen oorverdovend is, maar vooral uiterst veelzeggend in dit kader.

* * *

19 gedachten over “5.000 Chinese elite-troepen tegen ‘ISIS’…

 1. Het is niet alleen dat de westerse MSN media deelname van deze 5000 Chinezen verzwijgt want sinds de deelname van Rusland en het neerhalen van het Russische toestel door de Turken geven ze toch al bijna geen bericht meer over de strijd in Syrie.
  Onafhankelijke media geven wel nog steeds bericht over de strijd in Syrie
  Alleen daaruit is al af te leiden dat de westerse MSN media partijdig en corrupt is.
  Maar goed ik denk dat met deze 5000 jongens niet te spotten valt en zij zullen onvoorwaardelijk hun opdrachten uitvoeren en dat vinden de VS en bondgenoten natuurlijk niet zo fijn.

  1. 5000 Chinezen? Zullen er toch wel meer zijn denk ik: 5000 troepen. Alleen kunnen we niet uit het artikel opmaken hoeveel soldaten zo’n troep bevat.

  2. Willie, 5000 soldaten of 5000 siberische tijgers, dat is een groot verschil. Het zijn elite eenheden, stuk voor stuk Rambo’s met spleetogen 😉

 2. Hallo allemaal,

  Elke avond kijk ik nieuws op de Russische Tv-zenders. In veel gevallen is dat gewoon andere nieuws! Meer uitgebreid, onderwerpen waarover je niks hoort in Nederland. En ik bedoel dan buitenlandse nieuws. Tijdens koffie pauze op kantoor vertel ik aan mijn Nederlandse collega’s laatste nieuws die ze niet gehoord hebben en weten niks over. Helaas merk ik dat ze niet geïnteresseerd zijn om zelf nieuws te gaan volgen. Ze pakken korte berichten van de radio die op kantoor wordt gedraaid. Maar verder niks.

  Rusland doet het heel goed in Syrië. In enkele maanden veel meer gedaan dan USA- coalitie in ruim twee jaar. De Russische piloten krijgen nu zo ongelofelijk goede training / ervaring in oorlog situatie! Begrijp me a.u.b. niet verkeerd. Ik zou ook best willen dat we nooit oorlogen krijgen. Dat we geen gedoe in EU met vluchtelingen hebben. En noem maar op. Maar wees reel… Elk land moet wel sterk leger hebben om zich zelf te kunnen beschermen. Ik hoop dat Rusland, China en NAVO toch wel einde maken aan ISIS!

 3. Dit verzwijgen van alle belangrijke nieuws is (in NL) al heel lang aan de gang: Lees het boek “Ander Nieuws” van oud NOS medewerker Annke Monshouwer er maar op na.
  Dit “verwacht” je niet in Nederland maar we zijn er erger aan toe dan de landen die we van dit soort zaken beschuldigen. We zijn zelf nog erger dan de VS!
  Net terug van een vakantie in Viet Nam en daar een boek gekocht over HUN geschiedenis, geschreven door een Vietnamees. (in het Engels;-)
  Ze waren nog erger dan de Duitsers hier! Net als de Fransen in heel Indo-China: die hebben geleerd van de Duitsers in WOII.
  Geeft je te denken oevr al die koloniale oorlogen (NL in Indie, GB in India en Pakistan en waar niet.

  1. En dan hebben ze het lef ook nog om te zeggen dat ze transparant zijn.
   Hoeveel belastinggeld is er al naar oorlogsvoering en andere dingen gegaan die het daglicht niet kunnen verdragen?
   We worden voorgelogen tot en met.
   En telkens is het maar 1 groep die er beter van wordt terwijl Nederland aan de bedelstaf wordt gebracht ten koste van onschuldige slachtoffers.
   Ook de inval van Irak,Lybie,Syrie enz heeft maar 1 doel en dat is niets anders dan landen plunderen van hun bodemschatten en gelijktijdig pro VS bestuurders installeren.
   De VS en bondgenoten (waaronder Duitsland en Nederland) zijn zelf verantwoordelijk voor alle ellende en de vluchtelingen.
   Vreemd is ook dat daar nooit eens onderzoek naar gedaan wordt.

 4. Interessant artikel, het laat zien dat ook de draak actief wordt in het midden oosten – de bijbelse regio – the eagle the dragon and the bear worden in stelling gebracht richting armageddon de eindstrijd – the battle of armageddon – zoals beschreven in de bijbels. Misschien is het volgende onderstaande artikel slechts propaganda om Poetin verder te demoniseren , toch sluit het niet uit dat er een aantal occulte toevalligheden plaats vinden tijdens zijn rise to power. Die gegevens genomen en met het oog op dit artikel kan het zomaar een betekenisvolle handeling zijn voor de leiders van de wereld en hun eindtijds-prophecy, het pad dat men lijkt te volgen vanuit religieuze overtuigingen. http://www.alamongordo.com/vladimir-putin-timeline/

  1. Het is zeker niet de antiChrist, dat is Obama de Moslim .

   Putin is de Messiash, die gaat de wereld bevrijden van het kwaad, heel veel mensen en niet alleen Christenen staan achter hem, hun intuïtie zegt hen dat.

   De Media weten zich geen raad, hun aloude concept van afbranden en demonieseren werkt niet meer.

   We lopen de kans dat hij vermoord lees gekruisigt wordt, hoop dat dit niet gaat gebeuren !

  2. Beste Jenne, ook dat staat in de bijbels dat de duivel als het ware de anti-christ naar voren schuift gemaskeerd als de of een verlosser. Natuurlijk is alles speculatief te bezien – don’t take your thoughts too seriously – niks staat vast of is de ultieme waarheid in deze. Maar het kan zo maar zo wezen dat hij die rol vervult, hij is ook een royal arch mason – google maar op putin royal arch mason. Het kan alle kanten uit wat dat betreft 🙂 toch? Buiten dat neemt nu ook China stelling in het midden oosten dat is op zich een daad welke lijkt te verwijzen richting de verhalen in de bijbels.

  1. Dit is een andere vorm van Gladio demonisatie, dat constante ” the beast “, terwijl Rusland nooit een agresief of aanvallend land is geweest, wel door de tijd heen is aangevallen en zijn mensen weg gesleept in slavernij.

   Ik bewonder die Russen, ze behouden hun kalmte ook bij de ergste provocatie, tot het moment gekomen, ze gaan echt weer niet op nieuw een 1/4 van hun burgers op offeren, ja en dan, kleine rookpluimtjes en ruines !

  2. Ben wel bekend met die historie evenals betreffende het huis van de Romanovs en de 65 miljoen doden die men tussen 1920 en 40 verloren heeft.https://www.youtube.com/watch?v=v0tGrozx_XI
   Zeker te waarderen Jenne, betreffende die gepaste kalmte die mening deel ik zeker 🙂 Vraag is , is dat niet slechts een te vervullen rol ?

  3. @ Treowd,

   Ze beschikken over al het geld van de wereld, en een oud gezegde, voor geld laat je de Duvel dansen.
   Hun Think Tanks zijn de hele dag bezig, scenario’s te creéeren, en deze shit over de wereld uit te strooien.
   Zo’n verhaal over Putin, zijn moeder Joods maar Ortodox Christen geworden, hij Franc Maçon, en zo kan ik wel even door gaan, ze maken een film voor je, een brain fuck, zo als al die films van ze, gespeeld door Joden met een Engels/Arian naam, het is een fop wereld, en deze mensen zijn ook nog geen eens Joden, maar Caucasische Azkenazis/Khazaren, maar vormen een enorme kliek, en rollen elkaar het balletje toe, het is een ziekmakende bende, waar hoe dan ook een eind aan moet komen, voor het weer vele millioenen onschuldige mensenlevens kost, groet Jenne

  4. en een oud gezegde, voor geld laat je de Duvel dansen

   Mogelijk is dat gezegde zelf al een vorm van maskerade Jenne, volgens mij laat de duvel je alle soorten – dus ook de meest misselijk makende – dansen doen juist voor al dat geld…….
   gr.Treowd 🙂

  5. Dat is nou precies de uitleg vanuit de ‘onschuld’ van de VS!
   De grote agressor is de VS!

 5. Een tweetal jaren geleden gaf Obama weer es een speech (freedom of speech alleen voor zichzelf) waarin hij letterlijk zei, maar ik vertaal wel: “We moeten dringend de wapenwedloop weer op gang brengen. En Syrië is het begin”… Er staat “ons” dus nog wat te wachten. Oekraïne kwam daarna en daar zijn die amerikanen, via de pro amerikaanse regering op dat moment aldaar, dus gewoon al het goud gaan pikken, zo las ik… enz… En dan IS in Parijs, en dan die vluchtelingenstroom waar oa in Duinkerke zo veel mensen opeen gepakt zitten… Rekenen “ze” op onlusten, opstanden en extreme problemen in Europa om één of andere slag te slaan??? … enz…

 6. ik heb niet echt vertrouw aan media gewoon normaal nieuws wordt gefilterd laat dat er echte gebeurtenissen bekend maken.er zijn 1000 nieuws zenders het zelfde nieuws anders vertellen.
  maar wat wel waar en echt is bijna alle rijke landen luisteren en doen met usa wie niet doet krijgt ook niks . Afrika en Azië krijgen straf of sancties tot oorlog als niet luisteren of niet mee doen ongelooflijk een zedig. kijken naar Israël en Palestijns .oorlog in alle Islamitische landen. maar niet in Saoedi en Pakistan en Qatar zodra die 3 landen doen alles om Alqaide,Taliban,Daish sterk maken. enige land die zorgt voor stabiliteit in de wereld is Rusland en die land is bijna omsingeld door de navo raketten de hele wereld loopt gevaar maar niemand interesseert dat want het systeem is gebaseerd op geld en macht een paar te rijke mensen bepalen wat er moet geburen .er word van de naam democratie, geloof enz misbruiken en liegen en bedriegen . kijken naar Afghanistan,Syria,Libya,Yammen. Islamitisch landen heiligoorlog van islam tegen islam een boek een God hebben ze wie geeft hun wapens en eten……???
  kortom ik kan en iedereen kan heel hoop vertellen maar een ding we leven maar een keer het zou veel beter kunnen zijn om in vrede zonder elkaar te haten leven .media spelt zeer belangrijke rol in onze samen leven de waarheid uit eindelijk wordt bekend. ik vind het jammer meestal zulke dingen wordt later gezien als verleden en daarom leren we weinig van onze fouten. belachelijk dat 100 super rijken bepalen onze leven .het lijkt meer op dat een hond tientalen schapen van links naar rechts stuurt.
  Mvg.josef

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.