Advertentie

De folder is klaar..!


Vorige week was ik bij een meeting van bezorgde mensen.. Het klinkt als een zwaar verhaal, maar het thema waarvoor we gekomen waren, was dat niet ‘Strijdbaarheid tégen vaccinaties’. Naar mijn gevoel was het een bijzonder waardevolle bijeenkomst, waar het onderstaande verhaal een deel van is.

Een van die zaken waarover werd gesproken is de volgende:

Hoe vaak heb jij niet gemerkt dat het verhaal áchter de vaccinaties bijna niet uit te leggen is; dat het vaak een verhaal is tégen de vooringenomenheid van de luisteraar. Een luisteraar die op zijn beurt in het volste recht staat om kritisch te zijn naar jouw praatjes.. Want dát zijn het natuurlijk voor deze man of vrouw, ‘praatjes’. Totdat jij in staat bent om je oprechte bezorgdheid te onderbouwen met informatie die de ander begrijpt en ook kan delen.

Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Hoe moet jij dit dan weten? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de 'noodzakelijke' vaccinaties.
Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit, hoe moet jij dit dan weten? Gewoon maar blind vertrouwen.., of jezelf EN ANDEREN informeren over de achtergronden van de 'noodzakelijke' vaccinaties..?

Inhoudelijk is het thema vaccinaties natuurlijk ook niet een van de makkelijkste; veel feiten, technische details, weetjes etc. maken het voor jou als verteller niet eenvoudig dit allemaal te onthouden. Had je maar een foldertje bij de hand…

Het idee om een folder te maken die je als ‘gewoon mens’ kunt uitdelen aan familie, vrienden en collega’s en anderen die je daarvoor in aanmerking vindt komen, vond veel waardering. Want waarom zou het maken en uitdelen van folders en dergelijke, alleen voorbehouden zijn aan bedrijven en organisaties..?

Kortom, de folder met informatie over vaccinaties is klaar!

Hierbij kun je deze downloaden en op je printer, op het werk of thuis, uitdraaien. De opmaak is zodanig dat je een velletje aan 2 zijden kunt printen en het velletje daarna in 3-en kunt vouwen. Het ziet er dus heel professioneel uit, MAAR HET GAAT VANZELFSPREKEND OM DE INHOUD.

Lees de eenvoudig leesbare tekst eens door en je zult zien dat moeilijke gesprekken hierover tot het verleden horen! Elke paragraaf geeft aanleiding om dieper door te dringen in elkaars beweegredenen om wel of niet te vaccineren. Aanleiding om dieper de achterkanten van het hele vaccinatie-wereldje te belichten.

HIER DOWNLOAD JE DE FOLDER. (pdf)

Heb je nog nooit een velletje papier 2-zijdig afgedrukt..? Nou dan wordt het toch echt eens tijd, al was het maar vanuit milieu-oogpunt! En natuurlijk kun je de pdf doorsturen, maar een geprint velletje laat zich toch even makkelijker lezen..

Dubbelzijdig printen is echt heel eenvoudig te doen door een printopdracht te geven en het velletje dat dan afgedrukt is, weer in de printerla te leggen. Maar vaak zitten er op het printprogramma van je printer ook opdrachten die je printer dit automatisch laten doen. DOEN DUS! Deel het verhaal uit en praat erover met elkaar.

Het informeren van de mensen om je heen waar je om geeft is het waard! Succes.

Met dank aan de mannen Herman en Marco van Groundcrew Amsterdam die deze folder hebben gemaakt en de redelijk gecompliceerde materie toegankelijk hebben gemaakt. Chapeau! HIER is hun website.

63 gedachten over “De folder is klaar..!

 1. @ Ellen: hier volgt de ‘niet’-reactie van Ouders van Gisteren…

  Onderwerp: Niet gelezen: Vaccinaties en virusremmers zijn ineffectief en potentieel levensgevaarlijk, u verspreidt met farmaceutische steun propaganda in Ouders van Nu!

  Uw bericht is verwijderd zonder te zijn gelezen op woensdag 14 oktober 2009 17:01:43 (GMT+01:00) Amsterdam, Berlijn, Bern, Rome, Stockholm, Wenen.

  Niet geheel onverwacht overigens, ook Coutinho, Osterhaus, RIVM, Nefarma, NHG, en zo beetje alle betrokken instanties, overkoepelende organisaties en betrokken schetenwappers zorgden eerder al voor een oorverdovende stilte…Waar rook is, is vuur. En waar rook onmerkbaar geblust wordt, blijft altijd iets nasmeulen zullen we maar zeggen…

  In een eerder artikel gaf ik de redenen voor de onwetenschappelijkheid van vaccinaties (en de ineffectiviteit van alle vaccinaties, maar met name de griepvaccinaties) al aan, de kwakzalverij die vaccinatie heet wordt hier weer bevestigd. Gelukkig heeft men blijkbaar wat te verbergen en is er daarom een kort geding. Ook al is de leugen nog zo snel…

  http://www.infowars.com/flu-vaccines-revealed-as-the-greatest-quackery-ever-pushed-in-the-history-of-medicine/ (voor als we al twijfelden over de ‘wetenschappelijkheid’ van het vaccinatie principe).

 2. @John: rustig maar, dit was te verwachten, onze tijd komt nog wel. Heb het gevoel dat het hele vaccinatiegebeuren nu in een stroomversnelling is gekomen, morgen het debat over Ab Osterhaus (duimen dat dit door gaat!), ’t kort geding, ook morgen, in Zwolle. Stug volhouden met lawaai maken!

 3. @ Ellen: kort geding is volgende week!!!

  en inderdaad, ik verwachtte niet veel anders na meerde malen RIVM, NHG, Nefarma, Klink, Osterhaus, Coutinho, zo,n beetje elke betrokken overkoepelende organisatie en betrokken wetenschappers uitgenodigd te hebben om te regeren en/of in de bat te gaan (inclusief alle media). Oorverdovende stilte…Maar juist daarom alsnog naar nbuiten, vanuit de ‘grass roots’ (wij allen!) verder verspreiden. Dat werkte ongelofelijk goed bij de HPV-vaccinatie, en nu nog beter.

 4. Hoi,

  Geweldig, deze folder.

  Alleen is het zo jammer dat de meeste mensen nog altijd NIET voldoende bewust zijn van de gevaren die er in deze maat-schappij aanwezig zijn op gebied van politiek, gezondheid e.d.

  Hoop vurig dat heeeeeeel veeeeel mensen nu eens WAKKER WORDEN !!!!!!

  Succes en ik kan bijna janken van “geluk!!” Ja, toch wel ja.

  Warme groet,
  B. Janssen.

 5. Ministerraad (belgië) richt GEGEVENSBANK voor Mexicaanse griep op !!!!!!!!

  http://earthsamurai.skynetblogs.be/post/7371278/ondertussen-in-de-wetstraat

  (…) De vaccinatie tegen het A/H1N1-virus start op 18 oktober. Om te weten wie er allemaal gevaccineerd is, wordt de informatie hierover verzameld in een gegevensbank die zal worden beheerd door de FOD Volksgezondheid. De identiteit van de gevaccineerde personen zal enkel in noodsituaties en volgens een bijzondere procedure kunnen worden opgezocht.(…)

  1. Hoe lang blijft men nog zelf geloven dat wij boter op ons hoofd hebben!
   Onze persoonlijke gegevens worden keer op keer gekoppeld aan andere bestanden enz. enz.
   Op straat gegooid en gewoon geprostitueerd!
   Wanneer stopt deze leugen en worden alle data banken uitgemest en de extra info vernietigd?
   Want overal blijkt wel weer ’n link te zijn naar Big Brother!

 6. GOED NIEUWS JONGENS !!!!:D

  http://saynsumthn.wordpress.com/2009/10/19/cbs-new-york-health-care-employees-wont-be-forced-to-get-h1n1-vaccine-for-now/

  (Even in het nederlands:)
  Succesvol protest: AMERICAANSE RECHTER VERBIEDT VOORLOPIG GEDWONGEN VACCINATIES

  Een rechter van het Hooggerechtshof van de Amerikaanse staat New York heeft de authoriteiten voorlopig verboden om het controversiële vaccin tegen de Mexicaanse griep -op straffe van ontslag- gedwongen toe te dienen aan iedereen die in de gezondheidszorg werkt. De uitspraak is het gevolg van een succesvol protest van de Public Employees Federation, die vond dat de Gezondheidscommissaris van de staat zijn boekje te buiten ging toen hij onlangs gedwongen vaccinaties tegen zowel de Mexicaanse griep als de seizoensgriep afkondigde.
  Ook de New York State United Teachers organisatie en een namens vier verpleegsters optredende advocaat werkten aan het succesvolle gerechtelijke protest mee. Het gevolg is dat de griepvaccinaties voor circa 500.000 artsen, verpleegkundigen en al het niet-medische personeel werkzaam in gezondheidsinstellingen voorlopig vrijwillig moeten blijven. Op 30 oktober buigt de rechtbank zich opnieuw over de zaak.
  Aanvankelijk had de Staat besloten dat iedereen werkzaam in deze beroepen uiterlijk 30 november gevaccineerd zou moeten zijn, op straffe van discliplinaire maatregelen, inclusief ontslag. Dat zorgde voor een stortvloed aan protesten. Paula Small, een vrouw die werkt in een gezondheidsinstelling voor baby’s en kinderen, had stellig verklaard het vaccin te weigeren, omdat dit ‘niet getest en niet bewezen’ is, en mogelijk schadelijke gevolgen zou hebben. In 1976 waren er na een beperkt aantal varkensgriep vaccinaties een naar verhouding groot aantal doden te betreuren.
  Frank Mannino, een 50 jarige verpleger, was eveneens boos dat de Staat hem dreigde te ontslaan als hij de griepvaccins zou weigeren. Volgens hem zouden de gedwongen vaccinaties in strijd zijn met zijn wettelijk gegarandeerde persoonlijke vrijheden en burgerrechten. Toen hem gevraagd werd of hij desnoods zijn baan zou willen verliezen als hij de vaccinaties zou blijven weigeren, antwoordde hij: ‘Absoluut. Ik neem het vaccin niet, ik laat me niet dwingen. Dit is nog altijd Amerika.’

  (lees vervolg op : http://griep.blog.nl/griepprik/2009/10/18/duitse-politici-krijgen-ander-veilig-griepvaccin-dan-de-bevolking)

 7. Nog meer geweldig nieuws !!!!!

  ——————-

  CBS News ontdekte dat H1N1-noodtoestand is gebaseerd op gefraudeerde statistieken !

  http://zaplog.nl/zaplog/article/cbs_news_ontdekte_dat_h1n1_noodtoestand_is_gebaseerd_niet_bestaande_statist/

  Even een quote:
  “De resultaten toonden een patroon dat de experts die wij consulteerde verbaasde. Het grootste deel van de gevallen testte negatief voor H1N1 en siezoensgriep, ondanks het feit dat werd getest op patienten die specifiek waren gediagnosticeerd met H1N1, gebaseerd op symptomen en risic-factoren”
  Volgens het CBS onderzoek, zijn patienten die alle symptomen hebben van varkensgriep in 83 tot 97 procent van de gevallen niet ziek van varkengrioep (h1N1) maar van bacterieën of andere virussen. Slechts een heel klein deel test positief of varkensgriep.

  ———–

  Een mooie bevestiging wat velen van ons al langer dachten, voelden en vermoedden ….

 8. VIDEO DR.MERCOLA en BARBARA LOE FISHER

  Het CDC (centres for disease control and prevention).
  Volgens Obama waren er duizend doden van de Mexicaanse griep en daarom een noodtoestand uitroepen?
  De seizoensgriep is velen malen groter, er gaan een paar honderd duizend mensen per jaar dood aan infecties en fouten in de Amerikaanse ziekenhuizen. Tevens is die duizend een ruwe schatting omdat meestal niet eens onderzocht wordt of het varkensgriep is of iets anders. Het CDC maakt zelfs promotiefilms (kosten 12 miljoen dollar) bijv. in Sesamstraat om mensen aan te zetten tot vaccinatie. De kredietwaardigheid van het CDC wordt op zo een manier waardeloos. Normaal moeten de mensen het CDC vertrouwen op hun gegevens, maar het doet zijn werk niet goed.
  9 minuutjes luisteren … naar de leugens achter deze max-grap-griep en dingen over ook Obama’s rol hierin etc … de moeite waard.

  http://www.youtube.com/user/mercola#p/a/2/ihzsyelkmRA

 9. Ik denk dat na het lezen van onderstaand bericht (link) de folder uitgebreid dient te worden …

  http://www.mednet.nl/dossiers/kindercapsules-tamiflu-beschikbaar-in-nederland-41663.html

  “Afgelopen dinsdag heeft de Nederlandse overheid beschikking gekregen over kindercapsules oseltamivir (Tamiflu), genoeg voor de virusremmende behandeling van honderdduizenden kinderen onder de 40 kilogram. Daarnaast is nieuw in de SmPC van oseltamivir opgenomen dat, alléén gedurende een uitbraak van pandemische influenza, ook kinderen tussen de 6 en 12 maanden voor behandeling in aanmerking komen.
  Het aantal nu ter beschikking gekomen kindercapsules, is de helft van een in juni al door de overheid bestelde hoeveelheid. Half november denkt Roche het tweede deel af te kunnen leveren. (…)”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.