Advertentie

De magie komt eindelijk LOS..!


‘De magie komt eindelijk LOS’

© 27 april 2011 Tessa Koop

c

Al een paar keer hing ik boven het papier, maar er kwam geen column. Niet omdat ik geen inspiratie had, niet omdat ik niets te melden had en zelfs niet omdat in de zon wilde liggen maar omdat pas na gisteren de cirkel rond was. Er is zoveel gebeurd. Op zowel spiritueel vlak als op aards vlak. Ik kan het zelf niet geloven.
Eindelijk, eindelijk vallen de dingen op hun plaats en ervaar ik dat ik deel uitmaak van een ruimere werkelijkheid en dat het universum magisch is.  Dat ik magisch ben. En bovenal voel ik mij euforisch omdat ik kan zeggen: ‘Het klopt dus allemaal wel!’..

Meer Licht dan lichaam
Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen! Dat komt omdat het bij mij ook nog allemaal moet doordringen. In de periode dat ik wachtte op het antwoord van tijdschrift Happinez, ben ik op spiritueel vlak in een achtbaan terecht gekomen. Als je me een jaar geleden had verteld wat ik nu allemaal beleef, had ik het niet kunnen geloven. Nu ik het ervaar, voel ik dat dit nog maar een tipje van de sluier is. Maar wat een leuk tipje!

Ik begin mijn multidimensionaliteit te ervaren; dat ik meer Licht ben dan lichaam. Ik voel nu hoe natuurlijk het is. Vroeger dacht ik er spectaculair over. Nu ben ik ook opgewonden en voel ik me een kind in een speeltuin, maar het gaat zo anders dan ik altijd had gedacht. Dit voelt als mijn natuur. Dit is wie ik ben.

Enorm uitzweten
Vlak na mijn vorige column werd ik op een nacht badend in het zweet wakker. Ik vertelde jullie over stralingspijn in mijn onderrug en dat ik scheel uit mijn ogen keek. Dat had te maken met piekeren en angst. Ik maakte me zoveel zorgen over mijn (financiële) situatie en hoe het nu moest op werkgebied, dat ik er fysiek last van kreeg.
Die nacht bereikte de pijn een soort hoogtepunt. Ik hield het niet meer. Op een gegeven moment zette de pijn zich om in uitzweten. Enorm uitzweten. Het leek wel alsof alle negatieve energieafval werd afgevoerd en via mijn poriën mijn (licht)lichaam verliet. Om 3 uur kon ik niet meer slapen, zo bezweet was ik, en ging ik naar beneden. De hitte bleef maar ik voelde ook sterke aanwezigheid.

.

Engel op bezoek
Het leek erg veel op het bezoek dat ik in januari van een engel heb gehad. Wat ik nu weet is dat ik me telepathisch kan openstellen voor een boodschap. Dus dat deed ik. Ik voel me altijd een beetje onzeker en die engel zei: ‘Wees toch niet zo onzeker over jezelf en je gaven! Je voelt heel goed aan dat ik bij je ben.’ Dus toen liet ik het maar los en ben ik gaan tikken:

‘Ik heb een boodschap voor jou Tessa. Een boodschap om je voor de eindstreep nog even een hart onder de riem te steken. Het is belangrijk voor jou meisje. Houd nog eventjes vol! Dit gaat niet voor eeuwig zo door! We bewonderen je om je doorzettingsvermogen en je kracht.
Je moed om maar niet op te geven en niet van je pad af te wijken. We zien aan je hele energiesysteem hoeveel krachtinspanning je dit alles kost. Hoeveel moeite je doet om jezelf staande te houden. Je bent zo een belangrijke boodschapper. Weet dat.’

De engel liet mij weten dat ik alles mocht vragen wat ik maar wil. Mijn eerste vraag was dat ik zoveel angsten en onzekerheden voel, dat ik niet weet of ik het juiste doe.

‘Tessa, je doet het juiste. Je bent 100% op de goede weg. Sterker nog: wow je loopt helemaal op schema! Twijfel daar niet aan. Daarom ben ik hier, om je nog even aan te moedigen. Iets in jou twijfelt of je nog meer actie moet ondernemen om werk te genereren en geld te verdienen. Maar Tessa: nee. Dat is niet nodig. Blijf in je comfortzone. Alles komt nu naar JOU toe en niet andersom. Jij hoeft niets meer na te jagen. Blijf nog even volhouden en vertrouwen. Het is werkelijk nog een kleine stap.’

Dus ik kan gewoon doorgaan zoals ik dat nu doe?

‘Ja 100%’.

Dus ik ben dichtbij iets van een verandering, waaruit blijkt dat er beweging in de zaak komt?

‘Absoluut. Daarom ben ik hier. Het is tijd voor een nieuw begin.’

En ik hoef me geen zorgen te maken om geld? Ik kan gewoon mijn verantwoordelijkheden in dit gezin dragen?

‘Absoluut Tessa. Dit is een van jouw diepste angsten. Dat er tekort aan geld zou zijn. Dit idee gecombineerd met het afwachten, dat maakt het zwaar voor jou. Menigeen zou het op dit punt ook hebben opgegeven. Maar jij niet. Daar is grote moed voor nodig. Heb vertrouwen meisje. Er zal in al jouw behoeften en meer worden voorzien. Er is een oplossing in zicht. Je hoeft nu niet lang meer geduld te hebben. Houd nog even vol. We vragen veel van je, dat beseffen we heel goed. Maar maak je vooral geen zorgen…’

Science fiction
De engel vertelde me ook dat het goed voor mij zou zijn om met grote regelmaat naar mijn Witte Ruimte te gaan. ‘Dit is jouw thuishaven Tessa,’ sprak hij. Wat hij me vertelde is dat deze ruimte als het ware een verlengstuk is van mezelf. Je zou kunnen zeggen dat het mijn wereld van oneindig veel mogelijkheden is. Mijn creatiecentrum. Mijn universum.
Ik kan daar om advies vragen, mijn intenties zetten maar ook voorbij tijd en ruimte reizen. Andere werelden betreden. Het is mijn toegangspoort tot het universum. Wow. Ik kon het haast niet geloven. Dit is wat ik als kind al wilde. En al diep van binnen voelde. Het klinkt haast als science fiction, vind je niet? Wat is realiteit? Bestaat er wel zoiets als ‘realiteit’?

De engel besloot zijn boodschap:

‘Samengevat lief meisje: maak je geen zorgen. Al je dromen en meer komen uit. Jouw universum is magisch en je zult er nog veel van beleven. Heb nog even geduld, er is een grote verandering voor jou in zicht. Deze verandering zal je niet alleen rust maar ook kracht geven.’

Spacen
De dag erna was ik nog helemaal aan het spacen. De engel had al gezegd dat mijn afspraak van die dag niet door zou gaan en prompt kreeg ik die ochtend een sms dat we de afspraak moesten verzetten. Gelukkig maar. Ik sta graag met beide benen op de grond, maar die dag bevond ik mij letterlijk in hogere sferen.

Die grote schoonmaak in mijn energielichaam zorgde ervoor dat er ineens heel veel nieuwe, schone energie door me heen kon stromen. Het voelde alsof ik op het elektriciteitsnet was aangesloten. Ik voelde me helemaal geladen. Natuurlijk vertelde ik Wiljo over mijn ervaring en hij zei: ‘Heb je gevraagd wat voor verandering dan precies?’ Uhhh … nee dat heb ik niet zo gevraagd. ‘Haha. Nou ik ben wel nieuwsgierig!’ Die dag gebeurde er nog iets opmerkelijks…

Witte Ruimte
Ik wilde achter mijn pc praten met daarboven om te vragen of ze me iets over die verandering wilden vertellen, maar ze nodigden me uit om naar mijn Witte Ruimte te komen. ‘We willen je iets laten zien,’ werd er gezegd. Een beetje lacherig ging ik boven op bed liggen. Het heeft toch iets komisch om naar je ‘Witte Ruimte’ te gaan. Maar je moet niet denken dat je omhoog gebeamed wordt hoor.
Als je ervaart dat je multidimensionaal bent, ben je overal tegelijk. Alles is energie, weet je nog? Er is geen afscheiding; tijd en ruimte zijn een illusie. Waar je je aandacht op richt, daar ben je. Dus terwijl ik de vogeltjes buiten hoorde fluiten en er een scooter voorbij kwam, lag ik in mijn Witte Ruimte. Ik was zowel hier als daar. Moeiteloos.

Moeder Aarde
Toch voel ik me nog wel een beetje onhandig als ik ‘daarboven’ ben. In de Witte Ruimte hangt altijd een wit scherm en ik vraag me altijd af aan welke kant het scherm nu weer hangt. De realiteit is als het ware vloeibaar. Je moet die ruimte dus niet zien als een solide ruimte. Ook krijg ik niet alle details te zien.
De wezens die bij me zijn bijvoorbeeld, ik heb geen idee hoe ze eruit zien en wie het zijn. Als dat belangrijk is, dan wordt me dat wel aangereikt. Dus toen ik bezig was mezelf af te vragen waar dat scherm nou hing, zeiden ze tegen me: ‘Tessa, dat is helemaal niet belangrijk.’ Dat stelde me gerust en prompt zag ik het scherm pal voor me, megagroot en op het scherm stond Moeder Aarde afgebeeld. Magisch mooi.

Buitenaardse rassen

Je Aardse hart kent de toekomst

Wat wel leuk is om te horen, maar wat voor heel veel van ons nog onvoorstelbaar is, is dat de Aarde ‘onze’ planeet is. Vanuit het andere perspectief, van waaruit ik naar onze aarde keek, snapte ik dat ze bedoelde dat de Aarde in ons zonnestelsel een nogal bijzondere plaats inneemt.
En dat veel buitenaardse rassen betrokken zijn bij de Aarde. Bij alles wat hier nu gebeurt. Ik krijg hier vast nog wel meer over te horen, als de tijd er rijp voor is. Maar dat was wat ik er nu van begreep. De Aarde is van ons allemaal. Niet alleen van de ‘mens’.

Als we denken in energie, ‘vloeibare realiteiten’ en lichtlichamen, dan kun je je misschien wel voorstellen dat wij mensen maar een fractie ervaren van de oneindig veel realiteiten die er zijn. Er is heel wat aan de hand. Het leuke is: we leven in een tijd waarin het voor steeds meer mensen mogelijk is om voorbij de aanvaarde werkelijkheid te gaan.

Je hart kent de toekomst
Het scherm in de Witte Ruimte heeft allerlei functies: het is een krachtig instrument om mijn intenties op te visualiseren, het helpt me om nog meer te ontspannen (zo laten ze me vaak rustgevende beelden op het scherm zien). Ik vermoed dat ik straks meer van andere werelden krijg te zien maar het laat me ook beelden zien uit mijn ‘toekomst’.

Als je in het ‘nu’ intenties zet voor de toekomst, word je ‘nu’ door de toekomst gecreëerd. Zo sterk zijn onze gedachten, intenties, gevoelens en dus onze scheppingskrachten. Je hart kent de toekomst. Dat is zelfs wetenschappelijk bewezen door het Amerikaanse instituut HearthMath, dat is verbonden aan Stanford University. Het is dus heel verstandig om je hart te volgen. Je hart creëert een elektromagnetisch veld om zich heen dat 5000 keer sterker is dan het veld om je brein.

Toekomstbeelden
Maar goed. Ik bedoel er maar mee te zeggen dat tijd cyclisch is. Niet lineair, zoals wij meestal denken: verleden, heden en toekomst. Tijd is een frequentie. Tijd informeert de ruimte. Tijd is cyclisch. Alles is NU. Je hart is verbonden met de eeuwigheid, het grote NU.
Ik kreeg dus beelden uit mijn ‘toekomst’ te zien en telepathisch kreeg ik er informatie bij. Ik kreeg te zien dat de Live Columns dichtbij zijn (Wiljo en ik zijn druk bezig met de organisatie), ik kreeg te zien dat ik artikelen schreef voor een blad (Happinez?), maar ik kreeg ook beelden te zien dat ik wereldwijd mensen ga ontmoeten en krachtplekken ga bezoeken. En zo passeerden nog wat dingen de revue.
Net genoeg om te voelen dat ik op de goede weg ben en ook weer net niet teveel om mijn Aardse realiteit er door te laten beïnvloeden. Het was een groot geschenk. Wow!

.

Happinez op voetstuk
Het normale leven ving weer aan. Ik ben natuurlijk niet voortdurend aan het spacen. Ik was vooral benieuwd of Happinez nu met mij wilde samenwerken. Ergens hoopte ik zo dat dit mij iets van financiële zekerheid ging geven. Maar ook hoopte ik diep van binnen op herkenning, waardering en het bereiken van een groter publiek. Terwijl ik zo lang moest wachten op een reactie van Happinez, realiseerde ik me dat ik het blad op een voetstuk had geplaatst.

Ook werd ik door een andere situatie opnieuw met mijn faalangst geconfronteerd. Ik moest een artikel schrijven en ik blokkeerde volledig. Ik maakte me zorgen: ‘Stel dat dit me zou overkomen bij Happinez?’ Maar waarom blokkeerde ik zo volledig? Waarom stroomde dat artikel voor geen meter? Omdat ik het stuk niet voor mezelf schreef maar voor de ‘buitenwereld’ en ik wederom (voor de 1000ste keer) bang was om afgewezen te worden.

(Sorry dat dit zo een lange column wordt. Ik ben nog niet klaar. Maar ik moet eerst dit even uitleggen voordat ik je kan vertellen hoe magisch dit verhaal afloopt. Hopelijk geeft het je inspiratie om ook blindelings te vertrouwen op je gevoel, op jouw magie.)

"Het klinkt als een open deur, maar ik besefte me ineens heel sterk dat ik – alles wat ik schrijf – puur en alleen voor mezelf doe. "

Menselijk perspectief
Het klinkt als een open deur, maar ik besefte me ineens heel sterk dat ik – alles wat ik schrijf – puur en alleen voor mezelf doe. Vanuit mijn hart. Omdat ik ervan houd mezelf en andere mensen te informeren en te inspireren. Ik wil mensen helpen in hun eigen kracht te komen.

(Niet dat mensen mij nou op mijn groene ogen moeten geloven… Ik vertel alleen wat ik ervaar. Mijn hoogtepunten en dieptepunten. Daarbij is mijn waarheid niet ‘star’ maar als een vloeistof. Ik voel me vrij deze op ieder moment bij te stellen. Denk dus niet dat ik de ‘waarheid’ spreek.
Ik vertel je mijn waarheid en soms zal ik erachter komen dat ik iets van mijn waarheid vanuit mijn beperkte menselijke perspectief heb opgevat en dat het achteraf heel anders in elkaar steekt. Wat dat betreft hebben ze daarboven een harde dobber aan ons. Onze filters … laat zeggen dat ze niet altijd even ‘schoon’ zijn.

Geloof niemand
Geloof dus niemand. Dat is wat Wiljo mij ook keer op keer vertelt. Alleen je eigen gevoel. Soms denken we echter te weten wat we voelen en is dat iets heel anders als wat ons hart probeert te vertellen. Blijf altijd scherp en alert!)

Als ik mijn motivatie (waarom ik schrijf) scherp voor ogen houd, dan gaat mijn hart open en dan stroomt alles. Dus of ik nou voor Happinez schrijf, de koningin, een straatkrant of een lokaal weekblad – het maakt niet uit!!! Ik ben van niets en niemand afhankelijk om mijn boodschap uit te dragen. Als ik maar vrij ben om te zeggen wat ik wil.

Alle zeilen bijzetten
Om een lang verhaal kort te maken: Happinez ziet geen match tussen ons. Ik trof donderdagavond een mail aan in mijn inbox, met daarin het teleurstellende nieuws dat het allemaal niet doorging. Ja, misschien in de ‘toekomst’ =) werd er gezegd.
De reden was op zich een compliment: het blad vindt mij al te ver op het spirituele pad. Terwijl de tone of voice van Happinez vooral gericht is op ‘verwonderen en ontdekken’. Ik moest wel even alle zeilen bijzetten na dat bericht. Dat zul je begrijpen als je mijn vorige column ‘Alice in Wonderland’ hebt gelezen.
Hoe zat het dan met al die wonderlijke synchroniciteiten? Wat ik net al zei: soms interpreteren we de signalen uit ons universum teveel vanuit een (beperkt) menselijk perspectief. Brengt het ons achteraf iets anders, wat misschien op dat moment niet door ons ego wordt gewaardeerd, maar wat later een veel groter geschenk blijkt dan we dachten.

Zo was het ook voor mij.

Maya-indiaan
Afgelopen weekend vielen er nog wat andere dingen voor, waardoor ik ineens aan alles in mijn universum ging twijfelen. De ‘buitenwereld’ spiegelde me een paar zaken, financieel was ik nog geen meter opgeschoten, ik twijfelde aan de woorden van de engel, aan al mijn spirituele ervaringen, aan mezelf, aan wat ik nu moest doen en of ik hier allemaal nog wel mee door moest gaan.
Ik had zelfs amper oog voor een bijzonder bericht dat ik via Facebook had gekregen van Quetzal, een Maya-indiaan, die mij vroeg of ik zijn webtekst wilde maken. Hoewel mijn hart direct een sprongetje maakte, was ik zo gedesillusioneerd van alles dat ik niet durfde te hopen dat dit misschien wel eens die grote verandering kon zijn waar ik al maanden met smart op zit te wachten. Het lijkt er echter wel op.

Krachtplekken
Quetzal noemt zichzelf een ‘spiritueel activist’ en organiseert ceremonies wereldwijd in samenwerking met inheemse natuurvolkeren, zoals de Maya’s, de Lakota-indianen, Tibetanen, etc.
Hij bezoekt de mooiste krachtplekken (!!!) midden in de jungle van bijvoorbeeld Equador, Peru, Mexico en Brazilië en werkt nauw samen met medicijnmannen.

Deze ceremonies dienen verschillende doelen: het ondersteunen van Moeder Aarde, het slaan van een brug tussen de ‘oude wereld’ en de ‘moderne wereld’, het bijdragen aan het verruimen van bewustwording op Aarde en het helpen van de inheemse volkeren. Daarbij moet je denken aan het helpen behouden van hun eeuwenoude tradities en culturen, maar ook de mensen zelf die het vaak aan allerlei rechten en praktische zaken ontbreekt.

Pleïadentattoo

Pleiaden
Quetzal loopt al twee jaar met het idee rond om een website te maken maar steeds kwam het er niet van. Totdat hij mij voorbij zag komen op Facebook. ‘Ik zag je profiel en ergens twijfelde ik of ik je wel een berichtje zou sturen. Maar ik voelde dat ik het moest doen. Dus toen ik de vraag in een bericht had gesteld, drukte ik maar snel op verzenden.’ Gelukkig maar.
Gisteren was ik bij hem op bezoek in Amsterdam en we hebben uren achter elkaar gesproken. Toen ik hem mijn tatoeage liet ziet, hoefde ik hem niet uit te leggen dat dit de Pleiaden zijn. Hij wist ook dat de Maya’s altijd hebben gezegd dat hun kosmische kennis afkomstig is van dit zevengesternte. Voor mij was het één groot feest. Ik voelde me immens dankbaar voor alles. Ineens vielen de puzzelstukjes op hun plek.

Rituelen en ceremonies
Ik weet natuurlijk niet in detail wat de samenwerking met Quetzal en zijn organisatie me allemaal gaat brengen. Wat ik wel weet is dat ik volgende week in een zweethut ergens in Groningen zit. Er komt een chief uit Lakota (een groot indianenreservaat) over vanuit Amerika om vier dagen lang ceremonies te houden. Quetzal heeft me uitgenodigd om dit bij te wonen en er vooral van te genieten.
Hij heeft me beloofd nog van alles te vertellen over de oude natuurvolken, hun kennis over de bijzondere tijd waarin we leven, de planten waarmee ze werken, de betekenissen van de verschillende ceremonies, en oh nog veel meer. Weet je wat zo grappig is? Voor een tijdschrift waar ik voor freelance staat gepland dat ik eind juli een artikel mag schrijven over de kracht van rituelen en ceremonies.

Nu jij weer…!

Hartelijke groet, Tessa

15 gedachten over “De magie komt eindelijk LOS..!

 1. Tessz vanaf nu ben je echt Vrij aan het worden.
  Op het punt dat Happienez zo reageert;
  Dan wordt er iets rauwz grommends in mij wakker gemaakt dat sliep, ergens wist ik het, die flut reactie van Happienez, en dan krijg ik zelfs nu kortsluiting, maar jij ook gelukkig.

  Ik zie nu iets rauws moois aan je tattoo, dat dat nu voor je gaat werken.
  Je bent nu op een goede manier op de Straat beland.
  Geef ze van Jetje, allemaal, binnenste buiten moeten ze nu om wat voor je te kunnen betekenen, dat halfhartige geflaneer en gedraal is dan afgelopen, al dat stiekume gedoe, alles is alleen voor Bassie, die tijd is voorbij, korte metten, konkreet uitdagingen maar zelf ook uitdagen, laat ze maar uit hun holletje komen, alle leuteraars en prietpraters en mooi weer zeilers, alle hens aan dek is het nu, 1 voor allen en allen voor 1 windkracht 10 en geen gejammer maar hozen of verzuipen.
  En weet je ‘we’ zetten gewoon ijskoud een schoenendoos met munt geld neer, wedden dat ze er geld in willen doen, als je maar helder uit je ogen kijkt, dan verdien je het.

  Dat zit er bij mij ook aan te komen, vanaf dat moment zal ik van niemand meer privé eigendom zijn, zelfs niet meer van m’n moeder en die Ene, voel jij Dawn Tessza of bijt dat elkaar alleen? Vrouwen onder elkaar zal wel weer moeilijk worden, jammer..
  En vanaf dat moment is het woord Vriendin te simpel, dat is voor kleine kinderen en straks ben ik zelfs groot geworden.

  Dan doen we geen schoolplein spelletjes meer, vadertje en moedertje spelen is 1 ding, om alle drie tegelijk te kunnen zijn dat is het volgende Hoofdstuk, moeder maîtresse maagd moer meera meer en meer en het maakt mij geen mallemoer meer uit dat ik een mannetje ben, ik wil ook al die m’s zijn tegelijk, alleen het ene is al lang niet meer genoeg, dat is priet prutten bij Ikea, zeur hannesen over de kleur van een bankie en een lampie, who carezzz, ook leuk, maar er is zo veel meer.

  Voor mijn part een industriële zee container, en ik hoef geen eens een zacht bed meer, het went vanzelf, ach en ik ruik liever het eerlijke zoete zweet van iemand dan al die parfum shit, dat is vaak niet eens aangenaam, af en toe in de rivier zwemmen, is goed voor de huid ook, beetje koude, en dan opwarmen bij een zweeds houtvuurtje in de blokhut, dat is pas leven,

  En er lopen zoveel grootdoeners rond die wel wat kunnen maar het ook lang niet alleen redden al zeggen ze van wel.
  Het baby vet begint er bij ons een beetje af te slijten Tessza, mooi om te zien en mee te beleven. En dat surplus aan power is wat de meeste getalenteerden missen en daarom kunnen ze jou al niet meer missen, dat is het geheim van wat er nog komen gaat.

  The Opposites – Sjonnie & Anita
  http://www.youtube.com/watch?v=SIwNp6gMFeo

  Moeder Meera
  http://home.wanadoo.nl/prembuddha/mm.html

  1. Dank Cosmic! 🙂
   die had ik ff nodig! (deze kende ik nog niet van Tim Minchin)

   ( er kwam gisteren iemand op mijn pad waarbij ik een hele sterke associatie met jou kreeg, heb die persoon een warme omhelzing gegeven bij het afscheid. Het zou wel erg bloody toevallig zijn als jij het ook was….)

   gtrz

  2. Haha , als je ooit de meest tegendraadse , onaangepaste , niet te plaatsen persoon , die je al in de maling neemt voor je een woord hebt gezegd tegenkomt , dan is er een kans dat ik het was . Anyway bij deze de hug op energienivo : HUUUUUUUUUUGGGGG

  3. Zijn er genoeg extra gevoels mensen bij elkaar op energetisch en ander meer minderwaardig niveau om een bio boerderij op hand en koper kracht uit de droge woestenij gronden te stampen?
   Hoe lang blijft het grond water nog toereikend?
   Het weer is vreemd in Holland, dit weer klopt niet, ze willen niet dat de radio actieve fall out boven Nederland en dit deel van WEst Europa Uitregent, dit kan nog maanden duren, Voedsel Voorziening gaat de sleutel post worden voor overleven volgens mij.

   Onbedorven Voedsel waar nog wel mineralen en vitaas in zitten.. Dat is het aankomende nieuwe goud.
   Distels uit de grond trekken, zaailingen verzetten, zaden verzamelen, kweekplannen, bemesting uitdokteren, 150 mensen moet toch kunnen voor 10 hectare om mee te beginnen?
   Ook ontzettend wetenschappelijk bewezen Therapeutisch voor stevig Getraumatiseerden Angela, jaah ik heb toch wel een paar diepe krassen kan ik wel zeggen, Dawn ook behoorlijk, en ik vertrouw Cozmic wel alleen ik was even op m’n dingetje en m’n ziel getrapt, ik had alles gegeven aan Dawn in 1 keer, tjaah dan moet ik eigenlijk ook niet janken maar sjeeez wat raakte mij het ongrijpbare gedoe mij allemaal snoei hard zeg.
   Dat is mezelf tegen komen…

  1. Hee Martijn je was er toch……miste je al.
   Die witte ruimte……ik weet het niet………oerbron? Ik denk dat die nog verder ligt

   It is possible that a higher space of perfection (beyond the spirit world) may exist which is not accessible to Souls still incarnating in the human body.
   http://www.spiritualregression.org/page.php?slug=the-spiritual-world
   Vanuit een regressie weet ik dat ik een witte ziel ben,volgens michael Newton zijn onderzoek ben ik dan een beginneling jippiejajeehjippiejaho!
   http://books.google.nl/books?id=YRxCjX5ODBEC&printsec=frontcover&dq=michael+newton&hl=nl&ei=Laa5TYbPJIeBOp_f6aEP&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=5&ved=0CEQQ6AEwBA#v=onepage&q&f=false

 2. Dag Tessa,

  Wat een prachtig en inspirerend verhaal weer. Ik en geld (mijn angst om het niet meer te hebben…) is zó herkenbaar.

  En wat lijkt mij die uitnodiging geweldig interessant! Ik (we) wonen inmiddels in Frankrijk dus de afstand is te ver.

  Wie weet nog een keer tot ziens op een andere krachtplek ‘Retour à la Source’ bijvoorbeeld.

  Hartelijke groet en veel plezier,

  Kitty

 3. wonderlijk
  vannacht werd ik wakker,
  en ik moest je artikel lezen

  en het maakt mijzelf plots heel wat duidelijker

  de wondere wereld…
  heerlijk, hee, tessa!

 4. Beste Tessa,

  Ik heb jaren geleden in een restaurant gezeten in Ubbergen bij Apeldoorn, samen met Anton Teuben en nog wat illustere figuren.
  Daarbij ging de discussie over wat er nog gedaan zou moeten worden om “de massa”wakker te krijgen. Ik denk nog vaak terug aan die tijd waarin ook ik dacht te moeten evangeliseren. Dat is nu voorbij en met het voortschrijden van de tijd is ook het inzicht gekomen dat de werkelijke verandering je niet bij de ander moet willen bewerkstelligen. Destijds was er aan tafel een stellingname over wat dan wel niet voor de grote catharsis moest gaan zorgen. Volgens Anton en de zijnen zou dit een massale landing van ruimteschepen kunnen zijn en voor mij de uiteindelijke ontdekking van de vrije energie en de toegankelijkheid ervan voor iedereen die een beetje wind in de zeilen wel gebruiken kan.
  Nu zo vlak voor de geboorteopening van een nieuwe ruimte in de tijd, lijken de oude opvattingen wel denkbeelden die vanuit de vorige eeuw lijken te komen.
  Dat met die ruimteschepen en de energieapparaten zie ik nog steedas gebeuren maar niet in deze partitie van de tijd.
  Je kunt een kind pas de borst geven nadat het geboren is en niet ervoor.
  Er staan inderdaad zoals je laat doorschemeren, heel veel constructies op z’n plaats om tot wasdom te komen nadat al het zwavel is verdampt.
  Overal sist en dampt het van het kokende zwavel en fosfor zelfs de lucht ruikt haast als zouden eieren rotten in figuurlijke zin.
  De mate van ongeduld ervaar ik als dezelfde kriebel die een kind slecht doet slapen bij het idee de dag erna verrast te zullen worden door alle cadeaus op de verjaardag. Daarin kan je woorden herkennen.
  De Zon en de Pleiaden hebben ook bij mij een dominante rol die op dit moment nog geen prominente rol spelen maar de vasthoudendheid ervan doen mij anders vermoeden.
  Al met al wens ik je een goede wind en een mooie vaste koers toe,

  Rob

  1. Jah misschien dat de tijd voor monolaterale Koninginnen wel over is.
   Ik zie de laatste tijd niet alleen mezelf helderder.
   De laatste tijd zie ik het meest vreemdsoortige gedrag om mij heen.
   Dat was er vroeger vast ook wel.
   Het valt me echter steeds meer op.
   Totaal geflipt border line gedrag is de norm aan het worden, dus bijvoorbeeld de deur van een restaurant wordt beleefd voor jou open gemaakt, op het moment dat je bijna op de drempel staat krijgt de ober plotsklaps vanuit het niets een agressieve blik in z’n ogen en slaat de deur keihard tegen je neus dicht, dat zie ik steeds meer gebeuren als de norm, het kan met medicatie en dope te maken hebben, dat versterkt de gekte alom, ik zie ook steeds meer jonge mensen zonder aura, zonder kleur, volledig out en leeg gezogen, ze zijn er niet meer, ze zien er perkament uit, heel eng, ik zie ze bijna als een andere dier soort, er komt niets meer in en niets meer uit.
   En nee dat is zeker niet voorbehouden aan alleen mannen, integendeel zou ik haast zeggen.

   Daar passen geen ideale afgodsbeelden meer in van betoverende Half Godinnen.
   Die hebben ook gedrags afwijkingen en stevige karakter probleempjes en waanbeelden op z’n tijd en sommige zijn zo verwend als prinsessen van papa´s en bazen en allerlei terloopse wanhoops hijgers, dat ze daardoor een bizar wereld beeld hebben opgebouwd.
   Daar past alleen een rustige corrigerende hand, daar past Zen vanuit jezelf naar een deels zieke wereld om jou heen, maar Zen kan ook actie zijn, dat is niet alleen passief wazig kijken en stil zijn.
   Die nieuwe gekte heeft ook tijd nodig om uit te woeden, veel tijd, en dan te bedenken dat de maatschappelijke naar zwavel dampen ruikende gekte nog lang niet over is.
   Voorlopig zal het op verschillende fronten alleen nog maar gekker worden.
   Babylon, jezelf verkopen voor een prikkie is op dit moment de nieuwe burger trend op internet.

   Het wordt allemaal nog veel immoreler en gekker dan het nu al is.
   En aan een dol gedraaid paard met stal ondeugden moet je niet vragen of het je wil helpen met de wei omploegen.
   Dat ga ik nou overigens wel zelf doen, weer leren hoe ik de wei moet omploegen.
   Ook dat heeft wat tijd nodig, gelukkig ben ik al een tijdje geleden weer opnieuw begonnen met trainen.
   En sommige wake uppers, zoals ik, die moeten vooral zelf ook weer opnieuw wake uppen, 1 keer wake uppen is lang niet voldoende, het gaat allemaal cyclisch door, terug naar af en dan weer opnieuw.

   Wake up – Rage Against The Machine
   http://www.youtube.com/watch?v=B1T8xgHdMEM

  2. Hyper alert,

   quote:[Dat ga ik nou overigens wel zelf doen, weer leren hoe ik de wei moet omploegen.]

   Valt echt niet mee hoor met zo’n haam om je nek en een bit in je bek!
   Oh, sorry een paard heeft een mond.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.