Advertentie

De Ruimte-arken..!


Dit artikel is feitelijk het tweede deel van dit artikel ‘Het kantelpunt is bereikt’ (HIER) op de site, van enkele weken geleden. Wellicht verstandig dit dan éérst te lezen.

X

De ruimte-arken..

2022 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

 

Harriet Algra

Dat de aarde al veel langer bestaat dan de geschiedenis en de bijbel ons willen laten geloven, staat als een paal boven water. Zo heeft de archeologie aangetoond, dat er iedere 13.000 jaar een ramp op aarde plaats heeft gevonden, waarbij hele beschavingen van het ene op het andere moment verdwenen. Dit zou volgens Matt LaCroix, een jonge maar zeer verfrissende archeoloog, te maken kunnen hebben met een dode planeet buiten ons zonnestelsel, die invloed zou hebben op de magnetische polen. Deze verschuiven naar andere plekken, waardoor ons klimaat drastisch verandert. Zo is de huidige noordpool, in de laatste jaren, steeds meer in de richting van Siberië aan het verschuiven. Er zijn signalen, dat er bepaalde hoge beschavingen zijn geweest, die exact wisten wanneer dit zou gaan plaatsvinden.

Ook bestaan er bibliotheken, waarin de exacte geschiedenis vaan de aarde staat beschreven. Hier hebben we tot op heden geen toegang toe gehad, omdat de kennis ontbrak die nodig is om deze op de juiste manier te openen. Dit zijn de ‘Hall of Records’. Er is al heel lang bekend dat er één onder de Sfinx in Egypte verborgen ligt.  Maar net als dat er steeds meer ‘ruimte Arken’ worden ontdekt, worden er ook steeds meer ‘Hall of Records’ ontdekt. Deze staan allemaal met elkaar in verbinding en lijken elkaar te activeren. Zo is er recent in Roemenië, in de zomer van 2003, in een onontgonnen gebied van het Bucegi gebergte, een baanbrekende ontdekking gedaan die het lot van de mensheid volledig zou veranderen.

De afdeling Zero Team (top-secret onderdeel van de Roemeense Inlichtingendienst) deed een baanbrekende ontdekking, die het lot van de mensheid volledig zou kunnen veranderen. Kolossale diplomatieke druk van de Verenigde Staten op de Roemeense regering voor het niet bekendmaken aan de hele wereld van deze ontdekking heeft geleid tot een tijdelijke overeenkomst tussen de twee landen en een ongewone samenwerking in wetenschappelijke en militaire speciale team ging naar Zeezending.

De implicaties zijn veel complexer door de brutale inmenging van de Orde van de Illuminati, die zowel de plaats van de ontdekking, als de Roemeens-Amerikaanse expeditie onder controle trachtte te krijgen. Deskundige in het bestuderen en onderzoeken van vreemde fenomenen en tevens de leider van het uitzonderlijk strategisch belang van operaties voor de Roemeense staat, is Cezar Brad de held van de schokkende gebeurtenissen die plaatsvonden in het Bucegi gebergte, maar ook van twee gedenkwaardige ontmoetingen met een vooraanstaand vertegenwoordiger van de Illuminati en een Bilderberg lid.

In deze ondergrondse hallen en tempels die ook bij Vostok op Antartica zijn ontdekt, ligt alle kennis opgeslagen die nodig is om een planeet weer volledig in zijn originele staat terug te brengen, mocht deze vernietigd worden. Ook lijken alle piramides op aarde in verbinding te staan met de arken, en zijn dus geen mausoleums van de farao’s, wat de moderne archeologie ons probeert wijs te maken. De expansie van de NAVO richting het oosten, krijgt hierdoor opeens ook een hele andere betekenis. Wat als al hun acties erop gericht zijn, om samen met de DeepState toegang te verkrijgen tot de ruimte arken en de Hall of Records?

Er lijkt namelijk ook, op een tot nu toe onbekende plek in Centraal-Europa, een ruimte ark verborgen te liggen. De arken liggen begraven onder de grond, diep onder water, en op vele andere plaatsen in ons zonnestelsel. Naast de reeds ontdekte ark op de maan, lijkt er sinds begin april, ook op Neptunes een geactiveerde ruimte ark voor een hittegolf te zorgen. Bovenop de Arken groeit niets, als gevolg van de straling die al jarenlang door de arken wordt afgegeven.

 

Alles wijst erop, dat we ook nu weer aan het einde van een cyclus zijn aangekomen en er grote veranderingen op komst zijn. Bekende regressietherapeuten, waaronder Delores Cannon en Allison Coe, hebben in hun werk, talloze overeenkomstige en terugkerende beschrijvingen van cliënten, die dit in kaart brengen. Ook de remote viewers van de ‘Farsight Institute’ komen met gelijksoortige waarnemingen. De film producer ‘Gene Roddenberry’, was tussen 1974 en 1975 aanwezig bij ‘The Council of Nine’. Hierover heb ik in mijn vorige artikel geschreven. (HIER)

Zijn beide films, ‘Deep Space’ en ‘Earth final conflict’, waren geïnspireerd op de channelings met ‘the Council of Nine’, en zijn net als ‘Close Encounters’, een film door de Alliantie geproduceerd, een introductie geweest om de mensheid voor te bereiden op een ‘soft disclosure’. Tijdens de Bush Sr. regering, waren 500 militairen die werkzaam waren voor de ‘Secret Space’ afdeling, bereid, om onder ede te verklaren, dat ze al jaren op een zeer vriendschappelijke wijze samenwerken met buitenaardse rassen en technologie.

Dit werd door de Archonten binnen de DeepState (de Alpha Draconis en Nebu) geblokkeerd, om niet ontmaskert te worden. Die schakelden vervolgens zelf Hollywood in, om films te gaan produceren met de bedoeling de mensheid juist bang te maken voor buitenaards contact. De Main stream media doet momenteel goed zijn best om de mensheid voor te bereiden op een zogenaamde ‘fake’ alien aanval. Trap er niet in, ons luchtruim is sinds eind vorig jaar volledig in handen van onze Galactische vrienden.

Elena Danaan, Alex Collier, Dr. Michael Salla, James Gilliland en anderen, hebben allemaal bevestigd, dat er momenteel zeker 500 grote ruimteschepen via Ganymed, de maan van Jupiter, in ons zonnestelsel zijn gearriveerd. Bij Ganymed bevindt zich de ingang voor dit zonnestelsel. Deze wordt bewaakt door de militaire basis van de ‘Ashtar Alliantie’. Deze alliantie, die ook wel de ‘Ashtar Galactic Command’ genoemd wordt, zijn onafhankelijke rebellen oorspronkelijk afkomstig uit de Orion Constellatie, die samen een groep militaire huurlingen vormen en afkomstig zijn van Sirius B.

Zij arriveerden in ons zonnestelsel nadat de Galactische Federatie van Werelden (GFW) hun hulp had ingeschakeld, om mee te helpen de vrede in ons Melkwegstelsel te bewaren. ‘Ashtar’ is een titel voor de opperbevelhebber van hun vloot. Zij zullen zich, in tegenstelling wat de ‘New Age’ channelings ons proberen wijs te maken, nooit in verbinding stellen met de mensen op aarde.

De historische mens.. het historische ‘wezen’…
Voordat de aarde ontstond, hadden de Pa-taal al gedurende duizenden jaren door het multiversum gereisd, op zoek naar planeten, die zover ontwikkeld waren, dat er leven op gestart zou kunnen worden. Hun specialiteit is namelijk, om met behulp van plantaardige, dierlijke en menselijke genetica de meest mooie planeten te ontwikkelen. Wanneer de mensen op die planeten er klaar voor waren, gingen die zelfstandig verder, in verband met de ‘universele wet van de vrije wil’.

Zo verliep het ook op hun kroonjuweel Aarde. Er arriveerden echter andere rassen met een andere agenda, zoals de Alpha Draconis en de Annunaki uit de ‘Orion Constellatie’. (HIER)  Die hebben, sinds dat ze uit een andere dimensie arriveerden, in dit universum zo’n 500 planeten door middel van infiltratie van binnen uit overgenomen.

Andere rassen kruisen zich met de mens..
Zij waren op zoek naar mineralen, die ze voor hun eigen planeet nodig hadden. Omdat de aarde daar rijk aan was, bleven ze, en maakten de oorspronkelijke bewoners tot hun slaaf, om voor hun de grondstoffen te kunnen delven.

Omdat de indringers veel ouder werden dan de mens hier, en zelfs onsterfelijk leken, werden ze al snel als goden gezien. De Annunaki hadden geen behoefte om zich hier te vestigen, en begonnen zich te kruisen met de mens. De hybriden die daaruit ontstonden namen hun taak als machthebber over, zodat de Annunaki konden vertrekken. Toen dit bekend werd bij de Galactische Councils, grepen die in, om hun oorspronkelijke creatie hier op aarde te kunnen redden, wat maar ten dele lukte.

Vervolgens begonnen ook andere rassen zich te kruisen met de mens. Dit heeft tot gevolg gehad dat  wij mensen als enigen in het universum tegenwoordig de genen van 24 superrassen in ons DNA bezitten. Deze worden momenteel geactiveerd, om straks ingezet te kunnen worden om de nieuwe vrije aarde vorm te geven. Dit lijkt verband te houden met de steeds hoger wordende zonneactiviteit, nu we door de fotonengordel reizen. Naast het feit dat dit ons bewustzijn verhoogt, lijkt het bij vele, met name wakkere mensen, een fysieke transformatie op gang te brengen, die doet denken aan die van een rups die transformeert in een vlinder. We zitten momenteel in de coconfase, waarin alles verstijft. Dit kan o.a. hoofdpijn, pijnlijke gewrichten en spieren, hartkloppingen, slecht slapen e.d. tot gevolg hebben.

Onze Maan verdwijnt..??
Een ander opmerkelijk gegeven is, dat onze maan uit ons luchtruim gaat verdwijnen. Dit is mogelijk geworden omdat zowel de maan als Saturnus, die beiden de Matrix hierop aarde in stand hielden, sinds augustus 2021 weer volledig in handen is van de GFW. Er zijn al mensen, die hebben opgemerkt, dat de maan op andere plaatsen aan de hemel staat, als voorheen.

Oorspronkelijk maakte de maan deel uit van de 7 zusters van de Plejaden. Door een enorme oorlog kwam de maan in handen van de Archonten. Alle levenskracht werd er uitgezogen, waardoor het een dode holle planeet is geworden. Vervolgens is de maan aan de buitenkant bedekt met een siliconenlaag; een basisbestanddeel is van het menselijke lichaam, en heel bewust in een specifieke baan om de aarde geplaatst, om controle te krijgen over de vrouwelijke energieën en onze reproductie.

Sindsdien hebben vrouwen pijnlijke menstruaties en bevallingen. Deze werden oorspronkelijk als euforisch en orgastisch ervaren, waar geen pijn bij aanwezig behoorde te zijn. Mannen worden mentaal beïnvloedt door de maan. Ons emotionele lichaam wordt door de maan alle kanten opgestuurd, waardoor het evenwicht steeds opnieuw verstoord raakt. We worden letterlijk gemarteld..!

Oorspronkelijk had de maan een hele bijzondere aanvullende verbinding met ‘Moeder Aarde’. Dit is de reden, dat veel mensen zich nog steeds aangetrokken voelen tot de maan, omdat dit een hele oude herinnering is. Vereren we echter de huidige maan, dan sturen we energie naar de wezens die ons aan het vernietigen zijn. Door de verwijdering van de maan, zal er een enorme positieve energie op aarde terug gaan keren. Ons klimaat zal ook veel gelijkmatiger worden zonder de maan. We zullen veel minder extreme stormen, hitte/kou en onweersbuien gaan hebben.

Bewustzijnsgroei; het ultieme doel..
De GFW is opgericht door de hoge menselijke beschavingen in dit zonnestelsel. Ze heeft als taak het bewustzijn van de mensen te verhogen, over de ondermijning van hun samenlevingen door invasieve soorten. Dit doen ze o.a. door:

 • het blootleggen van de corrupte instellingen, die samenwerken met deze vijanden.
 • het monitoren van buitenaardse bedreigingen en infiltratie
 • het deprogrammeren van mind-control
 • het redden mensen en kinderen die zijn ontvoerd door kwaadwillende buitenaardsen, en    voeren nog tal van andere welwillende en nuttige taken uit.

Ze waren door de ‘Andromedan council’ op de aarde gewezen, dat aan de rand van het Melkwegstelsel ligt. Wanneer er namelijk niet snel actie ondernomen zou worden, zou ons hier een rampzalige en catastrofale toekomst te wachten staan, dat ook invloed zou hebben op de rest van dit zonnestelsel. Vanaf dat moment, heeft de GFW al vele fatale aanslagen kunnen neutraliseren, zoals bijvoorbeeld het uitschakelen van raketten en nucleaire wapens.

Zij kunnen echter niet ons bewustzijn verhogen, dat zullen we zelf moeten doen. Ze zijn hier dus niet om ons te redden, maar helpen ons zèlf te redden. En natuurlijk zouden ze in staat zijn al het kwaad in één dag te wissen, maar dan zouden we niet de lessen geleerd hebben, die we momenteel ondergaan. Wat ook meespeelt is, dat een rechtstreekse oorlog tegen de Alpha Draconis en de Nebu, de aarde totaal zou kunnen vernietigen.

De mensen die werkzaam zijn in de GFW, zijn mensen als jij en ik. Ze zijn alleen elders geboren. Ze zien er soms iets anders uit, en gebruiken andere technologieën. Ze werken samen met de Alliantie op aarde, om de DeepState of Cabal, zowel op aarde als in de ruimte volledig te kunnen uitschakelen. De allergrootste en tevens laatste oorlog in de geschiedenis van de aarde, heeft zich in de afgelopen jaren in ons zonnestelsel afgespeeld, met als doel de mensheid voor eens en altijd te bevrijden. En we mogen van geluk spreken, deze krachtige Alliantie aan onze zijde te hebben.

Het wordt tijd, dat we als mensheid op aarde opstaan, en volwassen worden als soevereine galactische en interdimensionale wezens, gelijkwaardig aan onze galactische vrienden in de ruimte. Omdat we de genen van 24 superrassen in ons DNA bezitten gecombineerd met onze 3-dimensionale ervaring hier op aarde worden we beschouwd als de koninklijken van het universum.

Ze kijken er naar uit hoe wij straks onze kennis kunnen gaan inzetten, om andere planeten te helpen zichzelf te bevrijden. Degenen die de kennis in zich dragen om met de ruimtearken, Hall of Records en piramiden te werken, zijn momenteel aan het ontwaken, en zullen straks tevens in staat zijn de slapende reuzen te doen herleven. (HIER) De ruimte-arken spelen daar een belangrijke rol in en hebben 4 verschillende functies:

 • Een planetaire evacuatie, mocht er tegen alle verwachting in een Derde Wereldoorlog uitbreken. Wanneer landen gaan strijden en een oorlog beginnen, over wie de controle zal krijgen over de arken, zal dit tot een catastrofe gaan leiden zoals in de laatste dagen van Atlantis heeft plaatsgevonden. Is dit wat we momenteel zien in de Oekraïne, of is alles één grote show om de mensheid wakker te schudden.

In het eerste geval, zullen alle mensen die er klaar voor zijn, wereldwijd door honderden ruimteschepen geëvacueerd gaan worden. Omdat ruimteschepen buiten ruimte en tijd verblijven, zal er een, voor ons bijna ongelofelijk fenomeen plaatsvinden. De tijd, die de aarde nodig zal hebben om volledig in haar oorspronkelijke schoonheid terug te keren, kan in aardse tijd uitgedrukt misschien wel een paar eeuwen omvatten. De mensen die in die periode in de ruimteschepen verblijven, zullen dit ervaren als enkele dagen en terugkeren in een volkomen andere, maar wonderschone wereld.

Ook wanneer de aarde geraakt zou worden door een solarflash of micronova, zal de bevolking die er klaar voor is geëvacueerd gaan worden.

 • De ruimte arken zullen alle door de DeepState onderdrukte, en dus voor ons nieuwe technologieën gaan introduceren. We zullen zeer geavanceerde technologie krijgen op het gebied van geneeskunde, vrije energie, kristalsteden etc. Voorafgaand hieraan, zal het ontwaken zijn van de slapende massa. Dit zal van het ene op het andere moment gaan plaatsvinden als gevolg van het ‘honderd apen effect’. Zij zullen zich niet kunnen herinneren dat het ooit anders is geweest.
  De mensheid zal daarmee ook klaar zijn, om als een volwaardig lid van de Galactische gemeenschap aan te treden. Dit staat prachtig beschreven in de profetieën van zowel de Azteek, als de Maya’s. De Azteek profetie luidt, dat de ‘Seeders/ Pa-taal’ zullen terugkeren naar de aarde. Zij hebben tijdens hun recente bezoek aan de ark in de Bermuda Driehoek in de Atlantische Oceaan, ontdekt dat dit inderdaad het geval is. We schuiven volgens hun daarmee van de 4de naar de 5de wereld van ‘Voorspoed en Liefde’.
  Wat echter belangrijk is om die fase te kunnen realiseren, is dat alle landen wereldwijd alle kennis, die door de arken beschikbaar worden gesteld, gaan delen. En zoals het nu lijkt is dat inderdaad al het geval. De VS, China, Rusland, Frankrijk e.a. onderzoeken gezamenlijk de arken, die onderling allemaal met elkaar verbonden zijn. Deze delegaties van de verschillende landen, vormen gezamenlijk de ‘Earth Alliance’.

De media probeert ons er keer op keer van te overtuigen, dat we op het punt van een nieuwe wereldoorlog staan, maar het tegendeel blijkt waar te zijn.

 • Degenen die nog niet aan toe zijn aan een 4D/5D Aarde, zullen door de ruimteschepen getransporteerd worden naar een andere 3D woonplek, in een ander zonnestelsel. Hier zullen ze deelnemen aan een nieuwe planetaire cyclus, om spiritueel te kunnen groeien.

Dit zijn met name de volgers van de DeepState, die hun ziel verkocht hebben, in ruil voor macht en rijkdom. De top van de DeepState/Cabal lijkt ervoor gekozen te hebben zich hier dood te willen vechten, ondanks dat ze de keuze hebben gekregen, om in ruil voor het opheffen van hun magie, via een portaal op Antarctica te mogen vertrekken naar een gevangenis planeet aan de andere kant van het universum.

Nu zullen ze berecht gaan worden, of zijn ondertussen reeds berecht, door militaire tribunalen op aarde. Zonder de aanwezigheid van deze groepen, zal de aarde enorm gaan veranderen. De frequentie van Liefde zal gigantisch gaan toenemen. Oorlogen, machtsspelletjes om angst te kunnen creëren en leugens, zullen tot het verleden behoren.

 • Nu de sterrenkinderen straks hun missie op aarde hebben volbracht, zullen ze door de ruimteschepen teruggebracht worden naar de verschillende dimensies van hun thuisplaneet. Dit kan variëren van de 6de tot en met de 11de dimensionele dichtheid.

Tot slot is het belangrijk dat we een onderscheid gaan maken in wat we voelen. Onze scheppingskracht is zo sterk, dat alles waar we in geloven onze werkelijkheid wordt. Richt je daarom enkel op berichten waar je blij van wordt. Deze zijn afkomstig van de vrijheidsstrijders. Mijd alles waar je bang, boos of verdrietig van wordt. Deze zijn bedoeld om je in een lage trilling te krijgen en zijn allemaal leugens, hoe echt ze ook lijken……

 

Harriet Algra

april ’22 | totalhealthfoundation.nl

The power of Love: ’the Heart of Oneness’

Bronvermelding:

Earth Catastrophes & Fall of Civilizations – Randall Carlson, Matt LaCroix, Chris Mathieu

https://youtu.be/iNv7t1N_mvc

Earth Catastrophe Cycle | SOLAR MICRONOV

SPACE SECRETS, ALIENS, NAVAL TOP SECRET WITNESSING, DAN WILLIS, JEAN CHARLES MOYEN + SURPRISE GUEST! https://youtu.be/WxT247AhNsY

Alex Collier – 155th Webinar – April 15, 2022

We will never let you down’ Elena Danaan 9 April 2022 – Extraterrestrial Seeders, Space Arks & the Big Reveal

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.