Advertentie

Vrije Energie: Energie van de toekomst!


Vrije Energie: De Energie van de toekomst?

door Dick Korf

Voordracht georganiseerd door
het Luchtvaartdispuut van de VSV Leonardo da Vinci,
i.s.m. Studium Generale – TU-Delft

In April 2010 werd op de TU Delft een zogenaamde ‘vrije energie-motor’ gedemonstreerd voor staf en studenten van de TU Delft en TU Eindhoven. Het zou toch fantastisch zijn om gratis energie uit ‘niets’ te generen met permanente magneten!

“Kan niet!” is de eerste reactie die logisch volgt uit onze huidige kennis van de natuurkunde. Toch beweren al jaren uitvinders en geniën dat dit wél mogelijk is. Een van de eersten was Nikola Tesla, een echte ingenieur met meer dan 500 patenten op zijn naam. Daarna volgden nog vele anderen. Voor de een is het feit dat de technologie nog niet ruimschoots voorhanden is het bewijs van de onmogelijkheid van vrije- of nulpuntsenergie. Voor de ander juist het bewijs van een wereldwijde “weerstand” die dit zou tegenhouden.

Dick Korf geeft 2 Februari een presentatie over ‘Vrije Energie’ aan het Studium General in Delft.

Dick Korf studeerde werktuigbouwkunde en werkte het grootste deel van zijn leven bij BosKalis als productie- en planning-engineer en later als innovatiemanager. In die laatste functie was hij voornamelijk bezig met het realiseren productieoptimalisatie op bestaande en nieuwe schepen alsook met energie- en brandstofbesparing.

In zijn vrije tijd bouwde hij zelf mogelijk de eerste HR-ketel en een windmolen, om -in zijn woorden- “te laten zien dat de elektriciteitsmeter ook achteruit kon lopen”.

Sinds een paar jaar is hij actief met de hele wereld te bereizen om diverse claims van vrije-energiemotoren zélf te beoordelen om zo bij te dragen om een doorbraak te verwezenlijken op dit gebied.

Dick Korf hierover:

‘Toen ik zo’n 3jaar geleden met Vrije- of Nulpuntenergie in aanraking kwam werd mijn nieuwsgierigheid zodanig geprikkeld dat ik er meer over wilde weten. Want hoe kon er nu energie uit ‘het niets’ ontstaan? Dat ging tegen al mijn gevoelens als werktuigbouwkundige in.

Maar toen ik wat later voor het eerst een Vrije-Energie-unit in Ohio/USA zag werken viel ik bijna letterlijk van mijn stoel: dit kon niet waar zijn..! En toch zag ik het dáár met eigen ogen..!
Zou er dan toch meer onder de Zon zijn dan we tot nu toe hebben aangenomen? Dit was toch compleet tegen de zo belangrijke 2e hoofdwet van de thermodynamica in!?

Of… Of zou het kunnen zijn dat deze hoofdwet misschien nog niet helemaal compleet is, dat er nog meer is dan we tot nu toe aangenomen hebben en zou de ‘wet’ slechts gelden voor een beperkt deel van het spectrum zoals de gravitatiewetten van Newton later door Einstein werden uitgebreid?

Welnu, wat een grootse uitdaging om hier mee bezig te zijn. Want als het waar is, waar zovele mensen dit al meer dan 100 jaar (sinds vooral Tesla!) hebben proberen te bewijzen, is het dan nu mogelijk de tijd om hierin echt een grote doorbraak in te verwezenlijken?! Er is nog zoveel nieuws onder de Zon! Laat je inspireren!’

x

Presentatie Dick Korf:

Vrije Energie: De Energie van de toekomst?

Faculteit voor Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek,
Kluyverweg 1, Delft.

Woensdag 2 februari 2011, 12.30 – 13.30, (Zaal A)

* * *
x

Vrije Energie in het verleden altijd onderdrukt!

Als jij ook één van die personen bent die niet geloven dat het kan, ‘vrije energie’, dan wijzen we je er graag fijntje op dat het hele Universum bestaat uit ‘Vrije Energie’… Zou het daarentegen zo kunnen zijn dat jij en ik aan het lijntje gehouden worden, dat we aan de aardolie-slang worden gehouden, door de ‘energie-sector’ in de wereld, de grootste industrie die er is..? We hoeven alleen maar even naar het Rockefeller-imperium te kijken en het verhaal is duidelijk: olie is de levensvloeistof van de allerrijksten..

Het lijkt altijd hetzelfde verhaaltje bij de uitvinders van ‘Vrije Energie’ in het verleden.. Het Pentagon wil je idee bekijken en gaat je vertellen hoe zij jouw idee willen gaan toepassen, maar natuurlijk moet je dan wel eerst een demonstratie geven.. Uiteindelijk komt je uitvinding zowat in handen van de ‘autoriteiten’, die onder het motto van ‘staatsbelang’, ‘staatsgeheim’  en zelfs ‘staatsgevaarlijk’ je uitvinding blokkeren.. En je mag van geluk spreken als je niet één of ander dodelijk ongeluk overkomt.

De enige wijze waarop het mogelijk lijkt om Vrije Energie in het publieke domein te krijgen, is het patentloos vastleggen van je uitvindingen en ervoor te zorgen dat iedereen er toegang toe heeft. Letterlijk ‘vrije energie’ dus. Het zal een onstopbaar proces op gang brengen van het verspreiden van de ideeën van Vrije Energie rondom de wereld.

Hieronder plaatsen we een YouTube, die je een klein inzicht geeft in de geraffineerde wijze waarop wij afhankelijk worden gehouden van energie, door een industrie die de overheden controleert die deze industrie zouden moeten controleren..

Ben jij geïntresseerd in Vrije Energie, kijk dan ook eens op onze zustersite Wanttoknow.info, voor een fantastisch overzicht van dit uitermate belangrijke onderwerp. HIER.
Bex

14 gedachten over “Vrije Energie: Energie van de toekomst!

 1. Op 5 januari jl. stuurde ik de club duurzaamheidsoverleg.nl een mailtje via: info@duurzaamheidsoverleg.nl naar aanleiding van hun berichtgeveing over duurzame energie, waarin vrije enerie geheel niet genoemd werd.

  L.S.,

  Vraagje: Jullie berichten geheel niets uit de hoek van de vrije energie.

  Wellicht terecht, maar ik lees ook niet expliciet dat dit allemaal bewezen onzin is. Waarom niet?

  § http://www.freeenergy4all.nl/welkom/ontwikkelingen

  § TU Delft

  § http://www.vrijeenergiemachine.nl/

  § http://nulpuntenergie.net/index.php

  Met vriendelijke groeten,

  Joris Baas

  Ik ben benieuwd…

  Wat me wel altijd verbaast is dat het voor de uitvinders onmogelijk lijkt om het gewoon toe te passen, al is het in minimale units. Als ze mij voor zeg. € 100,- euro (alles kant en klaar geinstaleerd natuurlijk) de koelkast voor altijd kunnnen laten lopen, waarom niet?

  1. @F001,

   Excuses voor de ontbrekende url, maar wat fijn dat jij ‘m erbij gevonden hebt. Zet ‘m er nog even bij graag. Vast dank.

 2. Het grote probleem van de uitvinders is, dat er altijd personen zijn die jaloers en/of graag met hun uitvindingen er vandoor willen gaan. Al is het alleen maar om de eer te doen als of zij de uitvinders zijn en deze te kunnen verzilveren. Om die redens komen veel uitvindingen niet in het openbaar. Ik zie het zelfde ook bij boven genoemde clubs en organisaties, iedereen wil eigenlijk gewoon mee profiteren van iemands anders uitvinding. Daarom zijn bij dit soort clubs meestal alleen mensen die op zoek zijn naar bruikbare ideeën van een ander of een heel goed theoretisch idee opperen, maar in de praktijk niets waar kunnen maken.

  1. Het grote probleem is wellicht precies het gespiegelde..!! Het grote probleem is wellicht dat uitvinders het allemaal voor zich willen houden..!

   Kijk eens naar de waanzinnige opkomst van freeware, zoals Firefox en Thunderbird van Mozilla.. Kijk eens naar al dit soort sites, waar voor niks aan gewerkt wordt.

   Ik geloof daadwerkelijk dat Vrije Energie pas kan doorbreken als uitvinders het LOS laten. Vrije Energie is dan pas ECHT vrij en laat zich naar mijn idee DAN OOK PAS echt ‘zien’..!
   Maar we zullen zien, ik snap ook dat uitvinders hun hebben en houden in een uitvinding stoppen, maar dat het ook heel erg afhangt, zoals we steeds méér leren, van de intentie waarméé ze de uitvinding hebben gedaan!

 3. Het vreemde van vrije energie is dat geen enkele staat hier gebruik van maakt. Ook niet eigenzinnige staten als Libië Noord Korea e.d.
  Stel dat er een complot is in de vrije wereld die deze mogelijkheid bewust niet gebruiken, zou het binnen deze landen er niet aan gelegen zijn om deze energie te gaan gebruiken.
  Daarom betwijfel ik of het kan alhoewel ik zelfs op onze T.U voorbeelden van een werkende magneet motor gezien heb.
  Verder heb ik nog nergens gehoord dat deze energie ergens daadwerkelijk word toegepast.

 4. http://www.healingsoundmovement.com/news/44/zondag-30-januari-hsm-radio-in-gesprek-met-dick-korf.html

  Vanavond op HSM Radio, een eerste uitzending in een serie over vrije energie en antizwaartekracht (en andere cosmoplanetaire aspecten) met Dick Korf!

  En let op: expert op het gebied van vrije energie, antizwaartekracht (en ook mbt de maan en ‘black projects’!)Dr. Paul la Violette komt via HealingSoundMovement Events naar Nederland. Hou zondag 27 maart alvast vrij in je agenda, dit wil je niet missen…

 5. Er is enorm veel kaf onder het vrije-energie koren, hierdoor zien goedwillende mensen door de bomen het bos niet meer, en dat is precies de bedoeling (desinformatie).
  Alleen een uitzonderlijk goed wetenschappelijk inzicht kan uiteindelijk leiden tot de energie revolutie waar we met zijn allen met smart op zitten te wachten.

  Het is zeer goed dat Dick Korf zich hard wil maken voor free-energy, maar is de zogenaamde ‘permanente magneten motor/generator zoals “gedemonstreerd op de TUD” daadwerkelijk een ‘free energie’ machine? Nee dus.

  Wat weet Dick Korf van het grote gat in de Klassieke Elektrodynamica theorie?, zie bijv. mijn website: http://www.no.nl/tesla
  En van de experimenten die SR (special relativity) ontkrachten?
  En van de kunstmatige aanname die leidde tot de quantum vreemdheid (Copenhagen interpretatie van de quantum golffunktie)?
  En wat doet de 2de hoofdwet ertoe, in het geval een systeem een open systeem is?

 6. de droom van een perpetuum mobile? wel we zitten natuurlijk in een perpetumm mobile namelijk het universum alleen we zitten als ratten in de val alls hamsters in een draaiwiel we zijn een onderdeel van de eeuwige beweging alleen de geest ontrekt zich van de zwaartekracht de weerstand die we alemaal ondervinden naar de zoektocht naar de steen der wijzen de heilige graal het eeuwige geluk de hoorn des overvloeds. Daarom moeten we roeien met de riemen die we hebben om te vechten tegen de bierkaai, we zijn uiteindelijk als een Don Quichotte die vecht tegen de wereld een speeltoneel een mallemolen…………….;-)

 7. Vrije energie heb ik al zolang maar, niemand gelooft mij.
  Ik denk zelfs aan perpetuum mobile, en op mijn uitvinding heb ik weer een
  perpetuum uitgevonden,ik denk zelf dat ik totaal anders denk als een geleerde
  die denkt veel te moeilijk,een uitvinding is niet zo moeilijk, maar aan de man brengen is nog moeilijker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.