Advertentie

De grootste leugen aller tijden..!?


Tartarije/Tartarië was de Europese benaming voor het gebied ten oosten van de Oeral en de Kaspische Zee tot aan de Grote Oceaan in Azië, ter hoogte van het huidige Japan. Dit gebied bestond van de middeleeuwen tot de 20e eeuw, waarbij de naam was afgeleid van de Mongoolse stam der Tatar. Voor de tijd van de ontdekkingsreizigers Zheng He en Christoffel Columbus bedoelden de Europeanen met Tartarije meestal elk deel van de wereld buiten Europa en Afrika. Dit gebied werd bewoond door Turkse en Mongoolse volkeren. Toen de Russen Tartarije veroverden veranderden zij de naam in Siberië. Maar er is veel meer met dit gebied aan de hand. Kijk even naar deze 8 minuten durende introductie.. Waarbij je wel even dient te bedenken, dat Tartarië veel groter was dan hier wordt aangegeven. En dat het zelfs het grootste deel van Europa en Noord Amerika omvatte! En ja, dus ook Nederland.

x

De grootste leugen aller tijden..!

 2019 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Meer en meer mensen beginnen zich te realiseren dat we worden overgoten met enorme leugens verspreidt door media en overheid. De grootste leugen aller tijden begon rond afgelopen Kerst (2018) langzaamaan zichtbaar te worden. Vrij onverwachts brak er een veld open dat ons plotseling toegang verschaft tot informatie over een beschaving, die op alle vlakken veel verder ontwikkeld was dan de huidige wereldbevolking. Deze beschaving staat bekend als een zeer gezonde en vredelievende. Ze waren in staat te reizen door middel van geluidsfrequenties en haalden hun ‘vrije energie’ uit de ether ofwel de lucht, waarmee zij hun huizen konden verwarmen, dus geheel zonder de fossiele brandstoffen van tegenwoordig.

De beschaving waar ik over spreek betreft Tartarië. Dit omvatte het grondgebied wat we vandaag kennen als Noord Amerika, Europa, het grootste deel van Azië en Noord Afrika. De voertaal die toen vrijwel door de gehele wereldbevolking werd gesproken, was een taal die we tegenwoordig kennen als het Hongaars..! Die beschaving is zeer onverwachts van deze aardbodem verdwenen. Hoe komt het dat we hier nooit iets over gehoord hebben?

Wat, als de prachtige beschaving van Tartaria werd vernietigd met de hulp en planning van niet menselijke schaduw krachten die we vandaag de dag kennen als de Deep State? Wat als de geschiedenis op scholen onderwezen wordt, een gigantische verzonnen soapopera is, met fantoomdynastieën, gebeurtenissen verplaatst in de tijd en duizenden jaren die nooit bestaan hebben? Wat, als de Middeleeuwen eigenlijk een Tartaars Gouden tijdperk was dat ruim 100 jaar geleden eindigde?

Wat, als dezelfde Deep State nog steeds bezig is dit zelfde scenario voort te zetten d.m.v. het kunstmatig creëren van tsunami’s, orkanen, aardbevingen  en een Nieuwe Wereld Orde met als doel de wereldbevolking terug te brengen naar 500 miljoen. Zoals op de Georgia Guides Stones (afbeelding) in de 8 bekendste wereldtalen staat afgebeeld..

Georgia Guide Stones

Wat, als in die periode een groot deel van de wereldbevolking is omgebracht en de meeste overlevenden jonge kinderen waren? Wat, als er toen een geheel nieuwe geschiedenis is geïntroduceerd om alle kennis van toen verborgen te kunnen houden en de mens zijn vrijheid te kunnen ontnemen. Op die manier zou er er heel veel geld aan ons verdiend kunnen worden. Denk hierbij  bijv. aan de olie- en energiemaatschappijen en de farmaceutische industrie. De kennis van ouders en grootouders was niet langer beschikbaar. Er waren in die periode extreem veel weeskinderen. De Industriële Revolutie is eigenlijk volledig op kinderkracht tot stand gekomen.

 

Wat, als ‘de nederlaag van Groot Tartaria’ werd vastgelegd in de officiële geschiedenisanalane, onder de namen ‘De val van Troje’, ‘De val van het Romeinse rijk ‘, ‘De val van Constantinopel’, ‘De ontbinding van het Ottomaanse rijk’, ‘De Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog’, ‘De ineenstorting van de Qing-dynastie ‘(begin 1900’s), ‘Het Oostenrijks-Hongaarse rijk’ (1918) en ‘De Eerste Wereldoorlog ‘ (1914-1918)..? Wat, als er 150 jaar geleden een ‘Grote Vloed’ heeft plaatsgevonden in een wereld die cultureel en technologisch veel geavanceerder was dan die van vandaag?

Wat, als onbekende ‘parasieten’ uit een andere beschaving deze plotselinge natuurrampen voortbrachten en misbruik maakten van de chaos om de macht te grijpen. Wat als tussen 1865 en 1876 onze oude beschaving gesloopt is onder golven van meer dan 3 meter modder die straten en gebouwen hun eerste verdieping begraven hebben onder meters zand en modder, waarvan het spoor tot op de dag van vandaag gemakkelijk te zien is in steden over de hele wereld.

Wat, als Etruskische, Inca, Maya, Chinese keizers en Egyptische farao’s in de Middeleeuwen samen met alle andere grote beschavingen naast elkaar hadden bestaan om een enkele harmonieuze cultuur te vormen, met dezelfde taal en hetzelfde DNA, hoewel ze de geschiedenis zijn ingegaan met tientallen verzonnen namen door Jezuïeten – Benedictijnse en Cisterciaanse ‘geschiedkundigen’?

Wat als Hyperborea, aan de andere kant van het Noorden in de poolcirkel waar de zon 24uur per dag schijnt, het land was van onze grote goddelijke voorouders? Wat, als ‘Jezus Christus’ de Byzantijnse keizer ‘Andronicus Komnesos’ was, geboren in de Krim in 1152, de zoon van een Russische prinses Irina? Andronicus trouwde de Franse Agnes-die tevens de moeder van zijn kinderen was. Hij stierf in 1185 op 33 jarige leeftijd.

Wat, als Boeddha, St. Georg, Apollo, Pythagoras, Genghis Khan, Rurik en Alexander de Grote replica’s waren van zijn beeld, zonder ooit echt bestaan te hebben? Wat, als er geen oud Grieks en Romeins rijk geweest is? Wat, als de wereldwijd bekende stenen waaruit o.a.de piramides in Gizeh zijn opgebouwd Tartaars zijn en van een beton zijn gemaakt, dat in de loop van de eeuwen resistenter wordt?

Wat als de ‘echte’ piramiden van Egypte leeg geplunderd zijn door een Frans huursoldaten? Wat, als de Chinese muur in het echt een Tartaarse muur was om het land tegen de Chinezen te kunnen beschermen en slechts enkele eeuwen oud is.

Wat als ‘Mao Zedong’ een Duitse liberale politicus was?

Wat, als de geschiedenis van Groot-Brittannië de Tartaarse geschiedenis is. Wat als Groot Brittannië in het echt een land was vol criminelen en piraten was?
Wat, als Koning George VI de ‘dode’ hertog van Clarence was en twee keer werd gekroond onder andere namen? Wat, als de tsaar Nicolaas II van Rusland zijn broer was die naar Londen vluchtte nadat hij door de bolsjewieken was vermoord? Wat als het beide kinderen van Roosevelt waren, die twee keer president van de V.S. werd onder verschillende namen?

Wat, als de ‘Bijbel ‘pas in de 19e eeuw werd geschreven? Wat als de ‘40 jaar van Mozes in de woestijn’ de jaren waren waarin de bankiers, die ondergeschikt waren aan de Scythische-Tartaars-Arische heersers, werden opgesloten als straf voor de woeker en roofovervallen begaan tegen het Gróte Tartaarse Rijk…? Wat, als sommige Germaans-Nederlandse handelaren en bankiers in opstand kwamen tegen het Grote Tartaria en besloten om landen, maffia en monarchieën te creëren waar ze konden regeren, waar ze de rest van de wereld tot slaaf konden maken en zichzelf als ‘de uitverkorenen’, verlichten en verkozenen konden verheffen?

Wat, als ‘Geschiedenis’ niets meer dan een verzonnen roman is, geschreven en uitgevoerd door niet aardse mensen die parasiteren op ons mensen? Wat als zij in staat zijn geweest ons bewustzijn gevangen te zetten in een cyberlichaam waarvan wij denken dat het menselijk is..? Hierdoor herkennen we ze niet omdat ze er net zo als wijzelf uitzien. Wat, als deze mensen in hedendaagse foto’s oude kleren en andere vermommingen gebruiken om niet-bestaande historische karakters en nooit bestaande families te fabriceren met als doel een nieuwe invulling aan onze totaal verwoeste geschiedenis te geven? Wat, als deze mensen veel langer kunnen leven dan wij? (HIER)

Wat, als de Middeleeuwen het hoogtepunt was van de geavanceerde Tartartiaanse cultuur wiens eigenschappen stelselmatig zijn gewist door de Duitse calvinistische dynastie Romanov-Saksen -Coburg en Gotha, uit het ‘Huis Wettin’? Wat, als prins Albert zowel de tycoon Cecil Rhodes als Teddy Roosevelt was en koningin Victoria Henry John Temple, de 3e burggraaf van Palmerston..? Wat, als ‘John Jacob Astor’ en ‘Alfred Vanderbilt’ die volgens de officiële bronnen omgekomen zou zijn bij de ramp van de Titanic terugkeerden als respectievelijk een Britse Koning die vervolgens twee gekroond ( koning Edward VIII en koning George VI ) en de ander als Lenin?

Wat, als de echte Franse Revolutie pas na 1870 plaatsvond en Napoleon III een eenvoudige, niet getalenteerde schilder was, Alexander Cabanel genaamd, die met zijn verfkwasten naar Engeland vluchtte nadat hij Frankrijk had uitgeleverd aan het nieuw gevormde Duitse rijk. Wat, als Einstein, Pointcare, Faraday, Marconi, Hertz en Maxwell – en nog vele anderen – personages waren die werden gespeeld door enkele ‘niet aardse’ mannen die de bestaande hoogstaande technologie van Tartaria vernietigden om ons in ruil daarvoor ‘dure’ brandstoffen te geven?

Wat, als alle wolkenkrabbers in de wereld in het geheim de vrije elektromagnetische energie verzamelen en gebruiken en we dus voor niets betalen? Stel dat ‘Nikola Tesla’ helemaal niets had uitgevonden maar gewoon de oude kennis toepaste die hij met de paplepel had binnengekregen. Wat, als obelisken, kerken, moskeeën en kathedralen in het echt oude Tartaarse energiecentrales waren waarmee schone, vrije, gezonde en draadloze elektromagnetische energie opgewekt kan worden? Wat als deze energiecentrales wereldwijd werden vernietigd of veranderd in kerken om hun oorspronkelijke doel verborgen te kunnen houden.

Wat, als Tartaarse paleizen meer dan 700 jaar werden verlicht voordat de parasiet genaamd ‘Thomas Edison’ de mensheid van vrije energie begon te beroven en monopolies oprichtte ten voordele van weinigen? Wat, als de Amerikaanse ‘JP Morgan’ de Braziliaanse ‘Baron van Rio Branco’ de grootvader van moederszijde van president John F. Kennedy was, lid van de Rockefeller-clan maar ook Victor Hugo de Franse  auteur  van ‘Les Misérables’?

Wat, als de zeer geavanceerde wereldbeschaving van Tartaria volledig uit elkaar is getrokken en later door de Parasieten tussen 1900-1940 is vernietigd met directe energiewapens (DEW). Dat de wereldoorlogen als doel hadden om zoveel mogelijk mensen en architectuur van de prachtige steden plat te bombarderen om het verleden te kunnen wissen?

Wat, als de afbeeldingen later zijn bewerkt met valse belichtingspalen en draden terwijl de steden helemaal draadloos waren? Wat, als ze op de afbeeldingen mensen tussen de ruïnes hebben geplaatst? Wat als ze nepkranen bovenop gebouwen hebben geplaatst om het idee te schetsen  alsof het een stad in aanbouw betrof wat in werkelijkheid  een stad was die meer dan 1000 jaar oud zou kunnen zijn?

Wat, als San Francisco een Tartaarse keizerlijke stad was met meer dan 10 Koninklijke paleizen, kunstmatige eilanden en een strategische haven wat de verbinding tussen Amerika  met Eurazië was? Wat, als de schitterende gebouwen veel meer dan 500 jaar oud waren en de geavanceerde technologie in tegenspraak zou zijn met het verhaal dat de stad pas in 1776 gebouwd . Om het sprookje van de officiële geschiedenis te kunnen handhaven moest alles dus genadeloos worden verbrand en gewist.

Wat, als de parasieten die de wereldmacht overnamen, zijn samengesteld uit hybride androgene mannen en vrouwen, met geadopteerde kinderen in het laboratorium en genetisch gemodificeerd? Wat, als ze systematisch hun eigen overlijden in scene zetten om nieuwe personages te kunnen spelen? Wat als Hollywood hier een hele belangrijke rol in speelt en de leiders op ons wereldtoneel gewoon acteurs zijn?

De Obama’s met hun geadopteerde kinderen

Wat, als wij mensen als een batterij ofwel voedingsbron fungeren voor deze niet aardse mensen en dat onze stress en trauma de meeste energie opleveren. Wat ,als de ‘Moderne’ geneeskunde die pas 150 jaar bestaat, helemaal niet bedoelt is om mensen gezond te maken maar ontwikkeld is om de natuurlijke balans van de mens steeds verder te verstoren waardoor er meer stress en trauma opgewekt kan worden?

Wat, als het communisme, kapitalisme, socialisme en liberalisme sociaaleconomische theorieën waren die werden gecreëerd om dezelfde vorm van onderdrukking op de zes continenten te verbergen? Wat, als ‘Mussolini’, Hitler, Lenin en Trotsky alleen op foto’s, films, encyclopedieën hebben bestaan maar in het echt nooit als persoon geleefd hebben? Wat, als dit alles een zeer geraffineerde en geperfectioneerde vorm van illusionisme is? Wie heeft deze personages/acteurs  in levende lijve ontmoet?

Wat, als de ‘Bolsjewieken’ het Grote Tartarië hebben vernietigd en samen met de Zionazi’s en fascisten wereldwijd regeren? Wat als revoluties en wereldoorlogen een farce waren om de geplande uitroeiing van Tartaren te verhullen? Wat, als speciale wapens ingezet zijn om wereldwijd midden in de nacht onschuldige en ongewapende burgers van hun bed te lichten en te vermoorden in Parijs, Peking, Messina, Jeruzalem, Constantinopel, Santiago, Kaapstad en San Francisco – en in vele andere steden? Wat, als alles een grote leugen is? Wordt het dan niet tijd dat we geheel stoppen met nog ergens in te geloven behalve in ons zelf?

Harriet Algra,

februari 2019

www.totalhealthfoundation.nl

Een paar bronnen:

 

 

28 gedachten over “De grootste leugen aller tijden..!?

 1. Dank Harriet voor het plaatsen van dit artikel. Ik volgde het al een tijdje op de website waarvan je een link plaatste. Ik ben toen verder gaan zoeken en je komt tot verrassende ontdekkingen zoals onderstaande links op YouTube:

  Memories at Tartaria
  https://www.youtube.com/results?search_query=memories+at+tartaria

  De onderstaande links vind ik de moeite van het lezen waard:

  The Triumphant – Bradley Loves
  https://lovetruthsite.wordpress.com/the-triumphant-new-series/

 2. Aardolie is geen fossiele brandstof !

  Abiogenic petroleum origin
  https://en.wikipedia.org/wiki/Abiogenic_petroleum_origin

  Con #2: Oil is Not a Fossil Fuel – It is ‘Renewable’

  Anatomy of a Massive Con Job!
  https://anticorruptionsociety.com/2012/07/14/anatomy-of-a-massive-con-job/

  https://anticorruptionsociety.files.wordpress.com/2014/08/anatomy-of-a-con-job.pdf

  YouTube:
  https://www.youtube.com/results?search_query=oil+is+not+a+fossil+fuel

  En zo worden we om de tuin geleid. Waarom hebben we zo’n grote bult plastic. Waarom worden de meeste medicamaneten uit de aardolie gehaald? Wat wordt er NIET uit aardolie gehaald?

  Ik ben jaren geleden over gegaan opr BPA-vrije plastic zakken en er zijn glazen potten in overvloed die toch anders op de glasstapel gedumpt worden.

  1. Ik ben dat helemaal roerend met je eens! Een van de meest fanatiek weggemoffelde natuurverschijnselen is wel de (met een hoofdletter!) de Aetherkracht.
   Dat is, om het nog maar een keer te noemen ook wel Vril, Prahna, Chi of in het Japans, Reiki. Dat zal voor jou wel geen nieuwtje zijn.
   Ook de reden waarom vulkanen nog steeds af en toe ejaculeren en waarom de planeet in volume toeneemt. Om een té lang wordend verhaal kort te maken, de Aardkorst is in staat olie en gas en nog veel meer bij te maken door de transmutatie van Aetherkracht!
   Daarom moest er ook een mannetje uit de vrijmetselarij aan te pas komen om ons te laten geloven dat zwaartekracht de aantrekking van de Aarde is….I.Newton.

 3. zo robvdzee, een mannetje uit de vrijmetselarij, Newton, mijn hero, de man die gelovig werd door zijn grote en diepe weten uit de créatie, en het beschreef als niet mogelijk door toeval, maar het beschreef als een hoogst elegante créatie gedaan door ?!, lees eerst eens alvorens je iemand liquideerd, jenne !

  1. Jenne, betekend dat niet misplaatst hautaine vanwege een zelfbedacht immer aanwezig overwicht door leeftijdservaring waar de rest van de mensheid schril bij afsteekt maar dat deze toch niet de erkenning verleent waar zo intens en gefrustreerd naar gehunkerd wordt.
   Of, doorbladeren?!

  2. Het is per traditie zo dat de mannen op het voetstuk staan en de vrouwen er achter.
   Bij Newton weet ik dat niet alhoewel ik gelezen heb over die man en het durf te zeggen voor zover de biografieën genoeg vertellen. Hetzelfde kwam ik tegen bij Albert Einstein die naar mijn idee boven zichzelf uit geprezen is terwijl het eigenlijk zijn vrouw was die de naar mijn inschatting de ware genius is maar steeds uit de boeken weggehouden omdat de vrijmetselarij een mannenhobby is.

   Wat beiden gemeen hebben is het achterhouden van binnen de loges, geheim te houden kennis. De kennis van de primaire kracht, de Aether, is één van die thema’s.
   Einstein heeft daar veel werk van gemaakt om de Aether weg te redeneren door pseudowetenschappelijke aannames te propageren als absolute waarheid in een tijd waarbij zijn voorsprong werd beschouwd als unaniem. Einde 19e eeuw begon het besef te ontstaan van de mogelijkheid dat er een primaire krachtbron moest bestaan die ten grondslag ligt aan alle materie en energievormen. Niet alleen de gevestigde wetenschap maar ook het Vaticaan moest deze kennisontwikkeling zien te stoppen want dat zou indien verder onderzocht, leiden tot een ongewenste doorbraak. De Nederlandse fysicus Lorenz heeft hier ook melding van gemaakt te samen met onafhankelijke innovatieve tijdgenoten maar moest onder druk van de wetenschappelijke clerus op dit terrein zijn toevlucht zoeken bij een kleine groep ingewijden.

   Inmiddels zijn een aantal stellingen van Einstein onderuit te halen door lieden die buiten de paden konden denken die waren neergelegd middels de wetenschappelijke liturgie. Een voorbeeld hierbij is dat licht niet het element is met de grootste snelheid omdat deze via een transversale golf voortbeweegt. Een andere golfvorm, de longitudinale is vele malen sneller. De aanname dat de kosmos een absoluut vacuüm zou zijn is een andere poging om de aanwezigheid van de Aether buiten beschouwing te kunnen laten waarmee een andere energie generatie niet mogelijk kan zijn. In dit bovenstaande artikel is meermaals die optie besproken.

 4. Nou ja, zulke Tartaarse artikelen zonder enige bewijsvoering zijn nog erger dan de praatjes over de platte aarde. Stel dat…! Stel dat onze geschiedenis van voor 1800 totaal gefalsificeerd is…. Kom nou toch op met het gezonde boerenverstand. Je kunt gewoon niet alle archeologen en geologen en historici omkopen. Dat hoeft ook niet. De ‘gewone’ realiteit is al dwars genoeg. Ik heb talloze cliënten onder hypnose krachtige verhalen over vorige levens horen vertellen en ook zelf veel spontane regressies meegemaakt naar lang, lang geleden. Dat vind ik allemaal beter bewijs voor bijvoorbeeld de Kruisvaarders dan het drijfzandidee dat er helemaal geen Kruisvaarders zijn geweest. Maak het niet ingewikkelder dan het is, Harriet!

  1. Ha die Peter.. 😉 Het gaat niet om omkopen toch.. Het gaat voor Harriet in het artikel, over de MOGELIJKHEID dat dit heeft plaatsgevonden. Harriet probeert volgens mij, niet meer, maar zéker niet minder, aan te tonen, tot welke mega-manipulaties de ‘geschiedschrijvers’ in staat zijn..! Daarom al die vragen Peter, als vorm om dit met de lezer te delen. Niks meer of minder dan een stijlvorm.. Weleens van gehoord toch?
   Gebaseerd op de vele verhalen, geschiedschrijving, opgravingen, landkaarten, etc. Dus om nou te zeggen dat een reïncarnatie méér bewijskracht heeft, is een beetje ‘populistisch’ naar mijn idee.

   Enne.. Ingewikkeld zijn alleen mummies..!

 5. Als ik werkelijk hautain zou zijn of willen wezen, zou ik hier op Guido’s site niet schrijven, ten eerste het lid zijn van een broederschap, de welke ook, doet niets af aan de mens, of zijn ambachtelijke prestatie, het constante wegen van personen, is het voorrecht van de domme, de intelligentia zal dit wel na laten, zonder aanziens de persoon een oordeel te vellen, lees zijn werk, probeer de mens achter dit denken te begrijpen, want ook de grootsten onder ons zijn en blijven mens, groet !

 6. En als ik in mijzelf geloof Harriet dan kijk tijdens het lezen van je artikel direct naar mijn eigen vorige levens. Eentje rond 1900 in Duitsland. Geen groot volk.
  eentje rond 1850 in Ameland, mensen hadden een normaal postuur. en zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.
  Ten tijde van Jesus van Nazareth was ik een Romeinse soldaat, we waren kleiner dan nu en geloof me, die Nazarener heeft echt bestaan!
  Ik weet dat we belogen worden, ik weet dat er satanisten bestaan, ze hebben me in dit leven op verschillende continenten te grazen genomen.

  Maar in dit artikel ga je voor mij wel enkele stappen te ver,

  1. Het waren hypothetische vragen. Maar dat er een andere wereld heeft bestaan die weg
   moe(s)t is wel zeker.
   De video’s die geplaatst waren vond ik niet goed omdat ze het echte Tartaria niet genoeg weergaven.

   Onderstaande video’s leggen het een en ander uit:
   TARTARIA IN THE NETHERLANDS PART 1 PALACE OF DILIGENCE
   https://www.youtube.com/watch?v=ky_bfAX7QAY

   PARASITIC TAKEOVER “Tartaria in the Netherlands part 2
   https://www.youtube.com/watch?v=M-kNj9_l9nQ

   TARTARIA BUILDINGS USED FREE ENERGY 700 YEARS AGO ! Do the chimney test for your self !
   https://www.youtube.com/watch?v=BUOegE9Q-bM

   MEMORIES OF TARTARIA
   https://www.youtube.com/watch?v=f0MaqNxTk8Y

   Wat er wél aan de hand is, is dat er veel “clones” op deze aarde rondlopen. Die techniek bestaat n.l. al honderden jaren, ze zogenaamde robotoids.

   Iemand die hier veel van wist te vertellen was Peter Beter. Zie onderstaande link:
   https://www.youtube.com/channel/UCj678nzZrPEamAJKkefV-9w

 7. Ik weet niet wat de grootste leugen allertijden is maar wel dat er veel gelogen is wat ook z,n invloed op het gedrag van ons mensen heeft en gehad heeft.
  Zijn veel ouderen van nu niet opgevoed op een manier die funest is voor iedereen?
  Veel ouderen is geleerd respect te hebben voor bv bankdirecteuren,notarissen en andere beroepen die op deze lijn zitten.Nu blijkt dat juist bankdirecteuren (banken) de meest criminele lieden zijn die ons willen onderwerpen aan hun wil.Wanneer iemand vroeger advocaat was was dat iemand van /met aanzien omdat hij/zij geleerd had en dus slim moest zijn,niets is minder waar want zij komen niet alleen voor goede belangen op maar zullen ook de grootste moordenaar op alle mogelijke manieren een zo laag mogelijke straf proberen te bezorgen.
  Mensen die bij de overheden werkten waren ook mensen die iets in hun mars hadden/hebben maar is dat zo?Nee de meeste mensen op gemeenten en in dienst van de overheden volgen alleen maar regeltjes ongeacht de uitwerking daarvan en zonder zich af te vragen of het wel allemaal in orde en in het belang van de burgers is die hen via belastinggeld betalen vanuit Den Haag en niet door Den Haag want ook zij die daar zitten worden eveneens van belastinggeld betaald.Dat brengt mij bij de vraag waarom 17 miljoen burgers die Haagse kliek hun vernietigingsbeleid laat uitvoeren?150 “mensen” in de tweede kamer en de eerste kamer komt er dan ook nog bij maar zij maken het beleid waardoor heel het land (op de rijksten na) kwijt raakt wat ooit is opgebouwd door vorige generaties. Het lijkt er erg sterk op dat zij die daaraan meewerken alleen hun eigen belangen dienen ten koste van heel Nederland,hun eigen inkomen en mogelijk promotiekansen lijken voldoende reden te zijn om alles om zeep te helpen en mensen in armoede te doen belanden terwijl ze gelijktijdig de rijken alleen maar bevoordelen.
  De tweede wereld oorlog heeft meer dan 50.000.000 mensenlevens geeist,maar wat als de Duitsers,Russen en alle slachtoffers niet tegen elkaar hadden gevochten maar bv Stalin en Hitler hadden afgezet? Mijn mening is dat dat veel slachtoffers had kunnen voorkomen.
  Waarom blijven wij (burgers) toch telkens kiezen (gemeentelijk of landelijk) op lieden die we vaak niet eens kennen terwijl zij verantwoordelijk zijn voor alle achteruitgang die meestal de zwaksten treft terwijl ze de rijken blijven spekken? Ook oorlogstuig dat dood en verderf zaait aankopen maakt de rijken nog rijker terwijl de zwakkeren mogen bloeden en zweten om ten eerste die troep te maken en niet zelden worden alleen die zwakkeren en meestal onschuldigen dodelijk getroffen door die troep omdat een gek aan de macht gehoorzaamd wordt door de meerderheid van het volk.Moet dat eens niet veranderen wordt het nu eens geen tijd om die rijken te laten zweten voor alle ellende die zij ons gebracht hebben in de loop der eeuwen.
  Banken moeten het niet voor het zeggen hebben,zij zijn in eerste instantie in mijn opinie totaal overbodig en brengen niet anders dan mensen in de problemen.Ooit is een bank ontstaan om iets waardevols in bewaring te geven,maar niet om de baas over alles te spelen en alles in bezit te krijgen.Hoe gek het ook lijkt maar is het volgende geen feit? Een bank dreigde om te vallen en is met belastinggeld “gered”,toen moest er bezuinigd worden wat nooit is gebeurd maar wel werden de belastingen verhoogd voor de belastingbetaler terwijl de overheidsuitgaven niet gedaald maar eerder gestegen zijn,door dat de belastingen hoger werden kregen de belastingbetalers minder te besteden en konden in sommige gevallen hun hypotheek niet meer aan die bank die net met hun geld gered was afbetalen en wat doet een bank dan? Die helpen je dan ook zou je denken maar nee dan wordt je gewoon je huis uitgezet.Vervolgens wetende dat veel belastingbetalers het al zwaar hebben doen ze dan ook nog even net zo makkelijk de BTW omhoog van 6% naar 9% waardoor nog meer mensen in de problemen komen en dan zou je denken daar hebben ze rekening mee gehouden maar niets is minder waar want voor armoede bestrijding is weinig geld en zelfs voedselbanken moeten het van vrijwilligers hebben en giften.Hoe lang blijven we dergelijk beleid nog accepteren?

  1. Beste Arnold,

   Quote: “Zijn veel ouderen van nu niet opgevoed op een manier die funest is voor iedereen?
   Veel ouderen is geleerd respect te hebben voor bv bankdirecteuren, notarissen en andere beroepen die op deze lijn zitten.”

   Dat doen de meesten nu nog hoor. Daar heb ik geen last van en nooit gehad ook. Jarenlang heb ik voor dit soort mensen gewerkt als kleermaker en ze stonden vaak letterlijk in hun ondergoed voor mijn neus. Ik had de leus van boven bont van onderen st…t

   En kom uit die tijd. Door de oorlog was er veel vernietigd. Wij hadden niets om te eten of te spelen. Mijn vader maakte van oude kisten blokken voor ons en dat vonden wij prachtig. Ook zijn we erg creatief geworden doordat we moesten improviseren.
   Mijn moeder is in 1929 uit Duistland gevlucht omdat ze in de gaten had hoe Duitsland de macht in handen zou krijgen. Ze was een intelligente vrouw die in het Duitsland van toen vreselijke dingen heeft meegemaakt en wel moest vluchten voor haar leven. In de oorlog kruisverhoren ondergaan en wat nog meer …

   Ons huis was ook kapotgebombardeerd terwijl wij in de kleder zaten. Weet dat nog precies. Daarna zijn we lopend op zoek gegaan naar een plekje om een poosje te verblijven. We zaten in de IJssellinie …

   Spelen deden we later toen we weer naar huis konden op de kapotte huizen achter ons huis. We keken ook zo door onze muren heen naar onze buurkinderen die in bed lagen te slapen.

   Het land moest weer worden opgebouwd. In die tijd werkten we veel langer dan mensen nu werken. Ik werkte ook op de zaterdagochtend.

   Het is zo makkelijk om de schuld te leggen op de schouders van de ouderen onder ons.
   Ik zeg niet dat jij dat doet maar dat is jouw veronderstelling.

   Tegen mij werd eens op het schoolplein gezegd toen ik mijn kleinkinderen ophaalde:
   Ik ben blij als die babyboomers dood zijn want door hun zitten wij met al die schulden en hebben we geen pensioen. Je moet het lef maar hebben.

   Nu het antwoord wat ze kreeg was niet erg aardig maar was duidelijk. Ik zal het niet herhalen maar had de strekking dat ik geen babyboomer ben maar van vóór die tijd en dat nu zij het zo goed heeft, het aan ons ouderen te danken heeft. Meer hersens had ze niet om de uitleg die ik haar wilde geven aan te horen.

   Ik wil maar zeggen dat IK in ieder geval keihard heb gewerkt om mijn kop boven water te houden. Ik werkte zogezegd dag en nacht om in mijn eentje mijn kinderen te eten te geven. Daarbij had ik nog een groentetuin van anderhalf are … Het heeft me sterk gemaakt en dat moeten sommige jongeren van tegenwoordig mij maar eens nadoen. Als ik alleen al zie hoe traag van begrip de meesten zijn dan beloofd dat nog wat voor de toekomst van ons land.

  2. Nannie 1.
   Nannie het is niet de bedoeling om de schuld bij de ouderen te leggen om de simpele reden dat ook zij belogen en bedrogen zijn.Ik weet bijna zeker dat wanneer die ouderen hadden geweten dat ze besodemieterd werden de “pleuris” was uitgebroken want toen wisten ze nog wat ze moesten/konden doen om voor zichzelf en ook hun medemens op te komen.
   Wel is het zo natuurlijk dat ouderen van toen op keken naar advocaten,bankdirecteuren enz want dat werd je niet zomaar en ook was veelal het geloof van invloed op hun leven.
   Laatst kwam ik een man tegen op het dorp waar ik woon en af en toe hadden wij eerder al een gesprek gevoerd over van alles en nog wat,nu is deze man 80 jaar en laatst moest hij op een bureau komen bij een snotneus die hem vertelde dat hij het pensioen van de jeugd opmaakte terwijl deze man meer dan 45 jaar gewerkt en betaald heeft (vanaf het moment dat het ingevoerd werd) voor zijn pensioen en ook de woningbouwvereniging deed moeilijk omdat zijn pensioentje niet langer toereikend zou zijn om in z,n huisje te blijven wonen.Ze hebben het zover gekregen dat deze man is moeten verhuizen en nu wonen er nieuwe Nederlanders in zijn oude huis.Over dat pensioen heb ik hem verteld over oa Alpinvest en ik heb een copie gemaakt van wat er op Wikipedia over wordt geschreven en dat heb ik die man overhandigd en gezegd dat wanneer hij weer bij die snotneus moet komen hij dat maar eens onder z,n neus moet leggen en vragen hoe die snotneus dat kan verklaren.Dat zou die man zeker doen.

   Over die babyboemers en pensioen tekort van nu is het niet zo dat de staat een soort subsidie gaf wanneer men kinderen nam na de oorlog om het land weer op te bouwen?Hoe moeilijk kan het zijn voor die pensioenbeheerders om uit te rekenen wanneer die babyboemers met pensioen gaan? ze wisten wanneer die babyboem was en tel daar gewoon (toen) 65 jaar bij op en je weet wanneer er veel mensen aanspraak zullen maken op pensioen.Daarom vind ik dat gel.l over vergrijzing zo’n onzin,ze hebben gewoon zitten slapen of verkeerde dingen met het geld gedaan en dat niet alleen ook vraag ik me af hoelang de vergrijzing duurt want hoe lang schuiven ze hun tekortkomingen daar al niet op?Het enige wat ik duidelijk wil maken wat betreft die ouderen is dat hun vertrouwen in overheden en instanties onterecht te groot was zonder dat zij dat zelf wisten maar waar we wel de gevolgen ondervinden.

  3. PS.
   Dan heb ik het nog niet eens over D66 Jetten en Groen links Klaver die van plan lijken te zijn om enorm veel geld aan het niet bestaande Co2 probleem te gaan uitgeven.
   In de protocollen van Sion staat dat via belastingen de burgers arm gemaakt zullen worden en nog veel meer.Wie oplet kan gewoon zien dat ze die protocollen volop aan het uitvoeren zijn.Alles waar we in tijden van oorlog/nood op hadden kunnen terugvallen wordt nu verwijderd (onder andere te zien aan de massale bomenkap in vele gemeenten te gelijk) alles moet elektrisch dan hoeven ze alleen maar de stroomtoevoer te blokkeren en we kunnen niets meer.Er lijkt niemand in Den Haag te zijn die ziet dat veel werkenden en minderbedeelden maar ook steeds meer middeninkomens aan de limiet zitten wat betreft belastingen want ze gaan gewoon vrolijk door net of het niet op kan.
   Overal worden boetes op verzonnen en verhoogd,het is te gek voor woorden dat Nederland dit pikt.Nog steeds zullen velen geloven dat mensen door eigen toedoen in geldnood komen te zitten en voor een deel zal dat best wel zo zijn maar het overgrote deel wordt door de overheid zelf in geldproblemen gebracht.Vergelijk gewoon eens hoeveel belasting en dergelijke men in de jaren 80/90 betaalde en wat men toen overhield om zelf te besteden.De mensen konden nog een beetje sparen en overhouden aan het einde van de maand terwijl nu zelfs werkenden steeds vaker niet meer rond kunnen komen.
   In een ander artikel op deze site is daar ook over geschreven dat zelfs werken geen zin meer heeft want de overheden maken u uw geld wel afhandig op zeer geraffineerde/ gemene wijze. In heel Europa gebeurd hetzelfde en de Fransen hebben dat door en gaan de straat op maar Nederland (op een klein aantal na ) lijkt het allemaal wel best te vinden.

  4. Arnold 2 :
   Een bron over Nederland , gepubliceerd in Vlaanderen :
   https://sceptr.net/2019/02/nederland-groenlinks-wil-automatische-behandeling-70-plussers-stoppen/
   met citaat :
   “Als het aan GroenLinks-Kamerlid Corinne Ellemeet ligt, krijgen bejaarden die ouder zijn dan 70 jaar niet automatisch dezelfde medische behandeling als jongere mensen. Het linkse parlementslid pleitte via EenVandaag ervoor om die mensen eerst langs een geriater te laten gaan om te evalueren of het op die leeftijd nog ‘zin’ heeft om door te gaan met bijvoorbeeld of een kankerbehandeling of het plaatsen van een nieuwe hartklep.
   Volgens GroenLinks moeten we een betere kosten-baten-analyse uitvoeren inzake het behandelen van bejaarden. Opereren loont niet altijd, zo vindt Nederlands parlementslid Corinne Ellemeet immers. Daarom pleit de linkse politica ervoor dat geriaters – artsen gespecialiseerd in ouderenbehandeling – vaker meebeslissen over de ‘correcte’ behandeling van oudere zieken. Dit moet vermijden dat patiënten een te zware en te dure behandeling verkrijgen. “(=einde citaat).
   Het gaat hier dan wel om “ouderen”, die op uitzonderingen na, hun ganse leven gewerkt en betaald hebben. Het komt hier in dit geval er niet op aan, om het misbruik van ouderen als “proefkonijn” aan te klagen… maar wel om het ontzeggen van medische zorgen aan oudere personen.. die daar recht op hebben.. een moreel en ook een financieel recht.
   Het woord “euthanasie” is nog net niet gevallen !!! Dit komt dan van een partij, die meewerkt aan de “import” van miljoenen, die wel alle medische zorgen krijgen, gratis en zonder ooit bijgedragen te hebben. Hier wordt dus m.i. de doos van Pandora geopend!!
   Na onderzoek van het dossier van Corinne, ben ik, ondanks mijn beperkte medische kennis, tot het besluit gekomen, dat er geen enkele reden is, om haar ook nog medische zorgen te verstrekken. Haar aanwezigheid op deze aardbol, is immers niet alleen nutteloos , maar vooral schadelijk. Dus geen dure behandelingen meer voor haar.

 8. Beste Arnold en Sub Rosa

  Ik ben het helemaal met jullie eens en Arnold, het was eigenlijk niet tegen jou bedoeld maar in het algemeen hoor je dat dan toch maar al te vaak.

  Ik weet wel een beetje wat er in de medische faculteiten gebeurt omdat ik een kind heb die arts is en lange tijd op de spoedeisende hulp geholpen heeft.

  Wat er op de universiteiten kan voorkomen is je reinste kannibalisme. Ik treed niet in details maar heb haar moeten redden uit de klauwen van zo’n figuur en dan moet je ook voor je eigen hachje vrezen.

  Verder werd er 15 jaar geleden al zo gedacht. Oh, die man is al 80 laat hem maar dood gaan. Gelukkig heeft mijn kind die persoon kunnen redden door dag en nacht bij hem te zitten. Dat soort akkefietjes kost je natuurlijk je baan en wordt overal bekend gemaakt.

  Ik moet er niet aan denken dat ik op mijn leeftijd in het ziekenhuis terecht kom. Als je medicatie moet hebben van de jonge verpleegkundigen dan mag je hopen dat ze nog kunnen rekenen want zelfs DAT leren ze niet goed meer op school.

  Arnold ik volg momenteel Thierry Baudet en vind hem een krachtig persoon die precies door heeft wat er zoal aan de hand is in de wereld. Hij moet zich misschien nog meer vierdiepen in de achtergronden van diverse zaken maar wat ik zie is dat hij zijn mannetje kan staan en geen blad voor zijn mond neemt. Ik wil een ander geluid laten horen dan dat we nu hebben. Maar dat moet iedereen natuurlijk zelf beslissen.

 9. In mijn beleving is de grootste en hardnekkigste leugen dat ieder een materieel lichaam is. Ieder is echter een ziel die in een materieel lichaam leeft, om aardse ervaringen op te doen voor een verdere geestelijke ontwikkeling. Een citaat uit mijn nieuwste artikel:

  “Het gaat dus om tot een volledig besef te komen van de in het eigen innerlijk altijd al aanwezige eenheid en tot een volkomen zelfrealisatie daarvan te geraken. In mijn beleving is dit de enige remedie tegen alle uit verdeeldheid voortkomende ellende op aarde.”

  In mijn beleving is het dus van belang om diepgaand naar de eigen geestelijke ontwikkeling te kijken i.p.v. je blind te staren op de uiterlijke weergave van de op alle fronten verwrongen menselijke geschiedenis.

  1. Hieronder een citaat van Rudolf Steiner over geschiedschrijving uit het boek ‘THE SUBMERGED CONTINENTS OF ATLANTIS AND LEMURIA. THEIR HISTORY AND CIVILIZATION. BEING CHAPTERS FROM THE ÂKÂSHIC RECORDS’.

   “FROM THE ÂKÂSHIC RECORDS

   It is but a small part of prehistoric human experience which can be learnt by the methods of ordinary history. Historic evidence throws light on only a few thousand years; and even what archaeology, palæontology, and geology can teach us is very limited. Added to this limitation is the untrustworthiness which attaches to everything based upon external evidence. We need only consider how the presentation of some event, even if comparatively recent, or connected with a nation, is totally transformed on the discovery of new historic evidence. We need but compare the descriptions given by different historians of one and the same thing in order to realise at once how insecure is the ground on which we stand. Everything belonging to the outer world of sense is subject to time, and time destroys what in time arises. Now, external history depends on what has been preserved to us in time; and no one, dependent only on external evidence, can even say whether that which has been preserved is true.”

 10. Wanneer je niet in de categorie bankier,multinational,koningshuis of maatje van de politiek valt tel je alleen maar mee wanneer het gaat om te betalen en zodra er betaald moet worden door de overheid aan de belastingbetaler geven ze niet thuis.
  Vanmorgen was die mooie meneer met z,n opvallende schoenen op TV ivm mantelzorgers die teveel druk ervaren en wat zegt dat figuur dan moeten we daar iets aan doen om die druk te verminderen.Nee hij moet gewoon zorgen dat zorg gegeven wordt door mensen die werken in de zorg en vanuit hun hart betaalde fatsoenlijke zorg geven.
  Vroeger was de zorg geregeld vanuit de overheid tot het “te duur ” werd waardoor we met z,n allen verplicht een overeenkomst met een bedrijf dat voor de winst gaat (want dat doen zorgverzekeraars) moesten afsluiten wat eigenlijk al in strijd is met de wet en nog vele malen duurder is dan toen ook.Het vreemde is dat je geen minister daar over hoort,nooit vraagt de overheid zich eens af of we niet terug moeten naar dat zogenaamde te dure systeem.Waarom hebben ze toen de bijdrage bv niet verdubbeld? waarschijnlijk zou dat vele honderden Euro’s goedkoper zijn geweest dan nu.En gaan ze ons straks een verplicht contract aansmeren op bv een weekblad waarbij je alleen nog mag kiezen welk weekblad dat dan wordt net zoals je nu de zorgverzekeraar verplicht mag kiezen?Waar zijn die rechtsbeschermers?Natuurlijk dan kom je bij S.Dekker uit wat natuurlijk veel verklaard omdat hij ook het onderwijs al heeft verkloot en nu lijkt hij zich tot het uiterste in te spannen om het rechtssysteem te verkloten want hij wil een soort poortwachter die gaat beslissen of een zaak aan de rechter mag worden voorgelegd of niet en daarmee kan hij ook weer geld binnenharken voor de staatskist en tevens maak je het mensen moeilijker om toegang te krijgen tot de rechter wat natuurlijk ook weer is meegenomen.
  Overal zie je hetzelfde de grote farmacie en andere grote bedrijven daar doen ze alles voor terwijl zelfs de mensen die Nederland een warm hart toedragen en via defensie dat land proberen te verdedigen misbruikt worden op meerdere terreinen.
  https://nos.nl/artikel/2271755-aangifte-tegen-defensie-wegens-gif-in-hoofdkwartier-dutchbat.html daar komt dan ook nog bij dat je land alleen kunt verdedigen wanneer je op dat land aanwezig bent en niet misbruikt wordt om rijkdom voor anderen in het buitenland te vergaren door in het buitenland te vechten terwijl je eigen gezin onbeveiligd in Nederland achterblijft.Belastinggeld wordt NIET besteed waar het voor bedoeld is want dat is ooit in het leven geroepen om gezamenlijk sociale voorzieningen te betalen en niet om banken overeind te houden of grote bedrijven en hun aandeelhouders te spekken.Daardoor wordt nu juist al het sociale afgebroken.De NS moest ooit geprivatiseerd worden en bij winst weten ze wel raad maar bij tekort mag de belastingbetaler betalen,hoe kan dat? Naar mijn mening regeert men niet zoals het zou moeten maar lijkt het er meer op dat ze een andere agenda uitvoeren die angstvallig geheim gehouden wordt met de bedoeling Europa te verarmen en tevens alle rijkdommen bij de rijksten te doen belanden want dan weten ze zeker dat wegens gebrek aan middelen en geld de weerstand klein zal zijn wanneer er een NWO zijn intrede doet.
  Boeren,visserij alles wordt afgebroken en die 1000 miljard ivm het niet bestaande Co2 probleem is gewoon gelegaliseerde diefstal waarbij ze zelfs niet schromen om scholieren zonder enige levenservaring in te zetten en te misbruiken maar het is ook in lijn met het verarmen van het volk ten voordele ook weer van de rijksten.

  1. Mantelzorgers zijn meestal familieleden van de mensen die zorg nodig hebben Arnold. Vaak hebben ze een drukke baan en tevens nog ouders die de zorg nodig hebben. Rond om me heen (ik woon in een wijk waar ouderen en jongeren door elkaar wonen) en zie het gebeuren dat veel ouderen nauwelijks nog bezocht worden door hun kinderen omdat die MOETEN werken omdat een alleen werkende een gezin niet meer draaiende kan houden.
   Mijn dochter en ik hebben lang geleden besloten dat we nooit uit elkaar zullen gaan wie er ook bij komt. We hebben het erg goed in ons gezin met zéér jonge kinderen en 3 honden. Iedereen heeft zijn taak. Ik ben al behoorlijk op leeftijd maar draai gewoon mee.
   Leeftijd speelt bij ons geen rol. Je doet het gewoon. Hij houdt je scherp en je blijft bij de tijd. Wij zijn een gelukkig gein waar nooit ruzie is. Een meningsverschil tussen de kinderen wordt door mij meteen opgelost door ze tegenover elkaar te zetten en elkaar te vertellen wat ze van de ander niet leuk vinden. De kinderen hebben dan ook geen ruzie maar lossen het, omdat ze geleerd hebben hoe dat moet, zelf op.

   Zo zou het in de hele wereld moeten zijn. Vraag aan elkaar op een eerlijke, beschaafde en respectvolle manier hoe je een conflict kunt oplossen. Maak afspraken waar iedereen zich in kan vinden aan gaat houden.

  2. robvdz.
   Wanneer niemand meer zou stemmen heb je mogelijk wel gelijk en de politiek een probleem.
   Het is natuurlijk wel zo dat zij (meestal de rijkere garde van het land) wel blijven stemmen omdat ze dan kunnen blijven profiteren van voornamelijk de minder bedeelden wat de kans dat de VVD blijft zitten natuurlijk ook groter maakt.
   Rutte heeft ook weer eens gesproken.
   https://nos.nl/artikel/2271865-rutte-in-grote-kranten-zaken-doen-met-trump-niet-bang-voor-populisten.html
   Een paar opvallende dingen: zo zou het geen automatisme zijn wie Juncker opvolgt binnen de EC.Mijn mening is dat hij weet wie Juncker wel zal opvolgen namelijk de man die Juncker zelf op eigen houtje heeft geplaatst en uitgekozen heeft ene Salmeyer.
   Wanneer je in het artikel churchill-lezing aanklikt krijgt u oa het volgende te lezen (ik citeer)
   ‘De Eu moet een wereldmacht worden om rekening mee te houden’,zei Rutte in de zogeheten Churchill-lezing (einde citaat).Wereldmacht,NWO waar kennen we dat van?
   Op zich is dit dan ook weer provocerend voor andere landen omdat zij mogelijk meer oorlogstuig gaan aankopen om dan weerstand aan die EU te kunnen bieden wat alleen maar tot meer slachtoffers zou kunnen leiden.Wanneer regeringen hun toevlucht nemen tot oorlog is dat een teken dat ze niet geschikt zijn voor hun diplomatieke functie want problemen moeten juist zij op vreedzame wijze oplossen en dat doe je niet door met geweld te dreigen zoals in het verleden teveel is gebeurd.Hitler wilde per slot van rekening ook één rijk zeg maar wereldmacht en nu lijkt de EU dezelfde weg te bewandelen.
   Vervolgens wil Rutte af van het vetorecht voor elke lidstaat zoals dat nu bestaat.
   Vreemd dat Rutte dat durft te zeggen want was hij het niet die ivm de MH17 ramp juist Oekraine vetorecht heeft gegeven?
   Heeft de Eu eigenlijk wel het recht om andere landen sancties op te leggen?
   De Eu is NIET democratisch gekozen maar geinstalleerd zo lijkt het althans waarbij het de vraag is door wie dan en hoe heeft het zover kunnen komen dat regeringsleiders daar zaken mee doen? Gaan ze morgen zaken doen met welke groepering dan ook die zichzelf tot Europees orgaan uitroept?

 11. Waarom zou je blijven terugkomen naar het restaurant waarvan je wéét dat de goorste zooi ingekocht en de meest onkundige koks die ook nog in eten kitsen, rond lopen.
  De bediening waardeloos en onbeschoft. Het meubilair je zelf moet meebrengen en na afloop de prijs exorbitant en belachelijk hoog is???????

 12. https://nos.nl/artikel/2271782-twaalf-turkse-weekendscholen-in-nederland-minister-zit-ermee-in-zijn-maag.html
  In Nederland het land van toenemende verboden op straffe van steeds hoger wordende boetes zou men machteloos zijn ivm deze kwestie?
  Kennelijk wordt dit niet gezien als mogelijk probleem voor de staatsveiligheid zoals eerder ook niets gedaan kon worden aan de salafisten aldus Asscher destijds.
  Zij die van deze door Erdogan betaalde scholen gebruik wensen te maken moeten toch door een deur naar binnen wat de mogelijkheid geeft om daar dan medewerkers/sters van de IND neer te zetten en op voorhand bekend te maken dat iedereen die daar binnen gaat ongewenst gedrag vertoond wat problemen voor Nederland kan opleveren.Om deze mensen die kennelijk niet weten of ze voor Nederland of Turkije kiezen tegemoet te komen zou de IND bv kunnen aanbieden deze mensen voor een jaar of langer naar Turkije te laten terugkeren waarna ze opnieuw een aanvraag kunnen indien voor een verblijfsvergunning wanneer ze wel definitief weten dat ze meer voor Nederland dan voor Turkije voelen.Waarom kwamen zij in de eerste plaats al naar Nederland wanneer ze kennelijk niet kunnen kiezen tussen Nederland of Turkije?
  Erdogan zal ook tevreden zijn want dan hoeft Turkije geen geld voor scholen in Nederland over te maken en wat kan hij daarop tegen hebben?

  1. Nog ter aanvulling.
   Er kunnen natuurlijk ook mensen tussen zitten die in Nederland geboren zijn en dan is het natuurlijk helemaal niet te begrijpen wanneer zij naar dergelijke scholen gaan omdat een regeringsleider uit het buitenland dat opdraagt.Voor hen zal dan ook zeker een poosje in Turkije leven zodat ze kunnen ervaren hoe het daar is zeker geen probleem mogen zijn.
   Dit is geen discriminatie maar een poging mensen die een moeilijke keuze moeten maken te helpen.

 13. Wat een leuk artikel. Ik had er in onze taal op dergelijke manier nog weinig van gevonden. Graag zou ik je aandacht willen verleggen naar de bronnen van de YouTube filmpjes, daar ik heb geholpen het vertalen van enkele bovengenoemde punten.

  Uiteraard moet niks blind voor waarheid worden aangenomen. Zeker het officiële verhaal niet..

  Beide boeken (en meer, al heb ik niet alles gelezen) zijn te vinden op www. Archive .org

  Boek 1)
  Gedenkwaerdig bedryf der Nederlandsche Oost-Indische Maetschappye, op de kuste en in het keizerrijk van Taising of Sina : behelzende het tweede gezandschap aen den onder-koning Singlamong en veldheer Taising Lipoui, door Jan van Kampen en Konstantyn Nobel : vervolgt met een verhael van het voorgevallen des jaers zestien hondert drie en vier en zestig, op de kuste van Sina, en ontrent d’eilanden Tayowan, Formosa, Ay en Quemuy, onder’t gezag van Balthasar Bort : en het derde gezandschap aen Konchy, Tartarsche keizer van Sina en Oost-Tartarye : onder beleit van zijne ed. Pieter van Hoorn : beneffens een beschryving van geheel Sina : verçiert doorgaens met verscheide kopere platen

  Boek 2)

  Reisen van Nicolaus de Graaff, na de vier gedeeltens des werelds, als Asia, Africa, America en Europa : behelsende een beschryving van sijn 48 jarige reise en aanmerkelykste voorvallen, die hy heeft gesien en die hem zyn ontmoet : van de levenswyse der volkeren, Godsdienst, regeringe, landschappen en steden : als ook een nette, dog korte beschryving van China, desselfs over groote landschappen, menigvuldige steden, gebouwen, gegraven kanalen, scheepvaard, outheid der Chinesen : mitsgaders derselver oorlogen tegen de Tartaren : en op wat wyse de Tartar sig meester van China heeft gemaakt : hier agter is by gevoegd d’Oost-Indise spiegel, zynde een beschryving van deselve schryver van geheel Oost-Indiën, de levenswyse so der Hollanders in Indiën, als op de schepen, en een net verhaal van de uit en t’huis reise : met curieurse koperen platen verçiert.

  En tot slot voor de afwisseling, uit andere hoek; een CIA document.

  https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP78-02771R000200090002-6.pdf

  Over de Aether wil ik het kort en bondig houden; controleer de oudere gebouwen er maar goed op na en bekijk ze uit een ander oogpunt..
  Waar zijn ze van gebouwd, hoe en waar staan ze en wat zou een gevolg kunnen zijn?
  (Tip: denk bijvoorbeeld aan st elmo’s vuur)

  Als ik naar de publicatie datum van het artikel kijk, is het wellicht mosterd na de maaltijd maar desalniettemin een leuke toevoeging.

  Wees lief voor elkaar op forums mensen, probeer de schuld van de wereld niet bij andere (of voorgangers) in de schoenen te schuiven. Immers is er hedendaags ook zeer weinig wat wij zelf actief tegen dit kwaad ondernemen, dus om andere daarvoor te veroordelen oogt wat ondoordacht.

  Veel liefs allen!
  M

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.