Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

Het ‘9-for-News’-jaarboek is uit..! De moeite waard..!


x

x

Het ‘9-for-News’-jaarboek is uit..!

De moeite waard..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

.

Met dit lijvige jaarboek in drukvorm ontstaat een goed overzicht van de hoofdtopics die écht belangrijk waren in 2018. Als je tenminste iemand bent, die vérder wil kijken dan de krant-van-vandaag, of het voorgekauwde NOS- of RTL-journaal.. Veel van deze onderwerpen zullen de komende jaren opnieuw en meer en meer in het nieuws komen. Kortom een tijdloos boek, dat thuishoort op de boekenplank van wakkere en nieuwsgierige mensen. Wij vinden het ook een prima cadeau-idee, dus met al die verjaardagen die er weer aankomen de komende maanden, onze cadeautip.

Het vorige week verschenen jaarboek is gedrukt in full color op A4-formaat en is 212 pagina’s dik. Een prachtig-krachtige harde omslag en omvat het binnenwerk van opgedikt papier. Een selectie uit de onderwerpen?

 • nieuws over gezondheid en voeding
 • het klimaatdebat helder uitgelegd
 • nepnieuws en waarom dat nu zoveel in het nieuws is
 • orgaandonaties, HPV-vaccinaties, CBD-olie
 • de EU, Trump en Putin, het ware verhaal
 • nieuws over de talrijke piramides op de wereld en op andere planeten
 • ISIS, Rusland, MH-17
 • social media en de sleepwet
 • het universum, ufo’s en buitenaards leven
 • 9/11, de gele hesjes, fake gifgas-aanvallen
 • hitterecords en bosbranden in de VS, weermanipulatie
 • en nog veel meer…

Het begrip fake news is een van de belangrijkste begrippen van het jaar 2018 waardoor het de boeken in gaat als een zeer chaotisch jaar. Steeds meer wordt echter duidelijk dat het vooral de mainstream media ZELF zijn. die het met de waarheid niet altijd even nauw nemen. Sterker nog: regelmatig is overduidelijk, dat zelfs publieke media als het NOS-journaal, als propaganda-spreekbuis werken voor de overheid. (HIER, HIER) en grote, gerenommeerde kranten ver hun boekje te buiten gaan, in het brengen van neutraal, objectieve berichtgeving.. (HIER bijv.) Mocht je een professor over dit fenomeen horen reflecteren, kijk dan eens naar dit artikel van prof. Cees Hamelink (HIER)

Het publiek loopt dan ook massaal weg naar alternatieve media, die op hun beurt weer gemarginaliseerd worden door mainstream media. Een oorlog om de aandacht van de burger is uitgebroken. Dat levert vaak uiterst vermakelijke scenes op, van bijv. hoofdredacteuren van bestaande media, die volslagen NIET op de hoogte zijn, van wat er op diepere lagen speelt. Het fenomeen ‘valse-vlag-operatie’ bijvoorbeeld, lijkt voor journalisten een fata-morgana, waarvoor van te voren uitdrukkelijk gewaarschuwd was.. En toch zijn de grote aanslagen in de wereld -bijna zónder uitzondering !!- terug te voeren op dit fenomeen. En de verwarde burger? Die heeft het nakijken.

Dit jaarboek is een gedrukte versie van de auteurs van de website ‘NineForNews’, die dagelijks -net als deze site- feiten online brengt van al het nieuws dat niet of nauwelijks aan bod kwam. Belangrijk nieuws van gerenommeerde bronnen, dat ook té vaak verdween in de ruis van wat de media ons vooral voor willen spiegelen. Met dit jaarboek in drukvorm -zoals gezegd samengesteld i.s.m. Obeliskboeken- heb je een mooi overzicht van wat er belangrijk was in 2018 en zeer waarschijnlijk de komende jaren meer en meer in het nieuws zal komen.

KLIK OP DE ILLUSTRATIE HIERONDER

VOOR EEN LINK NAAR DE BOOKSHOP

(KIJK DAAR OP DE PDF NAAR DE VOLLEDIGE INHOUD)

Enne.. Met een fysiek boek hoef je ook niet bang te zijn voor internet-censuur: het staat immers veilig bij je in de boekenkast. Ook wanneer alternatieve nieuwssites onverwacht offline zouden worden gehaald of wanneer het internet uitvalt. We noemen maar een dwarsstraat.. Of gewoon: lekker ouderwets; een boek..! Kortom, een tijdloos boek dat zeker thuishoort op de boekenplank van ruimdenkende mensen. Of hun familie..

Klik op de banner van onze bookshop hieronder
en je komt meteen bij de bookshop.

Voor jou als wanttoknow-bezoeker dan natuurlijk

GRATIS VERZENDING,

als je de code ‘N4N’ invult..!!

 

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.