Advertentie

Het ‘9-for-News’-jaarboek is uit..! De moeite waard..!


x

x

Het ‘9-for-News’-jaarboek is uit..!

De moeite waard..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

.

Met dit lijvige jaarboek in drukvorm ontstaat een goed overzicht van de hoofdtopics die écht belangrijk waren in 2018. Als je tenminste iemand bent, die vérder wil kijken dan de krant-van-vandaag, of het voorgekauwde NOS- of RTL-journaal.. Veel van deze onderwerpen zullen de komende jaren opnieuw en meer en meer in het nieuws komen. Kortom een tijdloos boek, dat thuishoort op de boekenplank van wakkere en nieuwsgierige mensen. Wij vinden het ook een prima cadeau-idee, dus met al die verjaardagen die er weer aankomen de komende maanden, onze cadeautip.

Het vorige week verschenen jaarboek is gedrukt in full color op A4-formaat en is 212 pagina’s dik. Een prachtig-krachtige harde omslag en omvat het binnenwerk van opgedikt papier. Een selectie uit de onderwerpen?

 • nieuws over gezondheid en voeding
 • het klimaatdebat helder uitgelegd
 • nepnieuws en waarom dat nu zoveel in het nieuws is
 • orgaandonaties, HPV-vaccinaties, CBD-olie
 • de EU, Trump en Putin, het ware verhaal
 • nieuws over de talrijke piramides op de wereld en op andere planeten
 • ISIS, Rusland, MH-17
 • social media en de sleepwet
 • het universum, ufo’s en buitenaards leven
 • 9/11, de gele hesjes, fake gifgas-aanvallen
 • hitterecords en bosbranden in de VS, weermanipulatie
 • en nog veel meer…

Het begrip fake news is een van de belangrijkste begrippen van het jaar 2018 waardoor het de boeken in gaat als een zeer chaotisch jaar. Steeds meer wordt echter duidelijk dat het vooral de mainstream media ZELF zijn. die het met de waarheid niet altijd even nauw nemen. Sterker nog: regelmatig is overduidelijk, dat zelfs publieke media als het NOS-journaal, als propaganda-spreekbuis werken voor de overheid. (HIER, HIER) en grote, gerenommeerde kranten ver hun boekje te buiten gaan, in het brengen van neutraal, objectieve berichtgeving.. (HIER bijv.) Mocht je een professor over dit fenomeen horen reflecteren, kijk dan eens naar dit artikel van prof. Cees Hamelink (HIER)

Het publiek loopt dan ook massaal weg naar alternatieve media, die op hun beurt weer gemarginaliseerd worden door mainstream media. Een oorlog om de aandacht van de burger is uitgebroken. Dat levert vaak uiterst vermakelijke scenes op, van bijv. hoofdredacteuren van bestaande media, die volslagen NIET op de hoogte zijn, van wat er op diepere lagen speelt. Het fenomeen ‘valse-vlag-operatie’ bijvoorbeeld, lijkt voor journalisten een fata-morgana, waarvoor van te voren uitdrukkelijk gewaarschuwd was.. En toch zijn de grote aanslagen in de wereld -bijna zónder uitzondering !!- terug te voeren op dit fenomeen. En de verwarde burger? Die heeft het nakijken.

Dit jaarboek is een gedrukte versie van de auteurs van de website ‘NineForNews’, die dagelijks -net als deze site- feiten online brengt van al het nieuws dat niet of nauwelijks aan bod kwam. Belangrijk nieuws van gerenommeerde bronnen, dat ook té vaak verdween in de ruis van wat de media ons vooral voor willen spiegelen. Met dit jaarboek in drukvorm -zoals gezegd samengesteld i.s.m. Obeliskboeken- heb je een mooi overzicht van wat er belangrijk was in 2018 en zeer waarschijnlijk de komende jaren meer en meer in het nieuws zal komen.

KLIK OP DE ILLUSTRATIE HIERONDER

VOOR EEN LINK NAAR DE BOOKSHOP

(KIJK DAAR OP DE PDF NAAR DE VOLLEDIGE INHOUD)

Enne.. Met een fysiek boek hoef je ook niet bang te zijn voor internet-censuur: het staat immers veilig bij je in de boekenkast. Ook wanneer alternatieve nieuwssites onverwacht offline zouden worden gehaald of wanneer het internet uitvalt. We noemen maar een dwarsstraat.. Of gewoon: lekker ouderwets; een boek..! Kortom, een tijdloos boek dat zeker thuishoort op de boekenplank van ruimdenkende mensen. Of hun familie..

Klik op de banner van onze bookshop hieronder
en je komt meteen bij de bookshop.

Voor jou als wanttoknow-bezoeker dan natuurlijk

GRATIS VERZENDING,

als je de code ‘N4N’ invult..!!

 

18 gedachten over “Het ‘9-for-News’-jaarboek is uit..! De moeite waard..!

 1. De gele vesten hebben in Frankrijk de echte vijand aangepakt :
  https://www.youtube.com/watch?v=P6SUSSlh5co
  video met titel :
  À Tarbes, des Gilets jaunes saccagent le temple des Francs-Maçons
  De commentaren zijn hier m.i. meer dan duidelijk.
  Een Engelstalige bron :
  https://www.rt.com/news/453477-yellow-vests-masonic-lodge/
  met kort citaat :
  “A crowd of Yellow Vest protesters broke into and trashed a Masonic lodge in the French village of Tarbes. The ransacking has been condemned by the French government, who accused the protesters of “stupidity” and “intolerance.” ..(=einde citaat).
  Zolang dat kerken worden aangevallen en vernield hoort men de Franse regering niet. Nu dat de echte vijand wordt geviseerd, vallen de maskers. Het woord “intolerance” is hier weerzinwekkend… ik zie immers de logemaffia’s als louter criminele bendes… die al eeuwen oorlog voeren tegen onze westerse beschaving. Het doel van de loge is immers communisme. In 1917 en later werd een bloeddorstig experiment doorgevoerd in de USSR. De gele vesten gaven hier dan ook imo blijk van een klare kijk en een stelden een figuurlijke daad van verzet.
  Het is nu nog wachten op een gelijkaardige actie in Parijs in de rue des Cadets waar de aanslag van Sarajevo werd georganiseerd.

  1. Het zijn natuurlijk niet alleen de Masonic lodges maar ook vele handlangers die hun medewerking verlenen om tot een NWO te komen.
   Vaak wordt beweerd dat wet en regelgeving aangepast worden tbv die NWO waarbij de gewone mensen steeds minder vrijheden over houden en dat klopt naar mijn mening ook wel.Mogelijk is het zo afschrikwekkend dat velen het niet kunnen/willen geloven terwijl het toch echt waar kan zijn of gewoon echt waar is.
   Eerder schreven meerdere mensen al dat WW2 gewoon voortgezet wordt maar dan op economisch vlak door al het geld=macht één kant op te sluizen waarbij tevens het volk kaal geplukt achter zal blijven.
   Wat ikzelf vreemd blijf vinden is dat Den Haag wel heel veel moeite doet om gehandicapten,chronisch zieken en zelfs ouderen aan het werk te helpen terwijl er honderdduizenden gezonde werklozen rondlopen die dan weer belemmerd lijken te worden in het vinden van werk door datzelfde Den Haag omdat die pleiten om 50.000 immigranten naar Nederland te halen omdat Nederlanders dat werk niet zouden willen/kunnen doen. Nergens is bewijs dat Nederlanders het werk niet willen doen en daarom denk ik dat het een vieze manier is om goedkope arbeidskrachten te krijgen.
   (Uit zeeland gaat een bestuurder zelfs naar Spanje om daar werklui voor z,n zorginstelling te zoeken las ik van de week).Niemand lijkt zich af te vragen waarom facatures niet ingevuld worden door Nederlanders tegenstrijdige bureaucratische regeltjes,lage lonen en hoge belastingen spelen misschien een belangrijke rol?
   Koolmees heeft een website gemaakt waar werkgevers kunnen zien wat ze aan subsidie krijgen wanneer ze gehandicapten,chronisch zieken of ouderen in dienst nemen.
   In de oorlog werden deze mensen gelijk afgevoerd,maar dat kan natuurlijk nu (nog) niet dus ligt misbruik maken van deze groep voor de hand.
   https://nos.nl/artikel/2275607-papiertje-laat-werkgever-zien-hoeveel-subsidie-werkzoekende-oplevert.html Citaat:De site is vooral bedoeld voor ouderen,gehandicapten en langdurig zieken.Die komen nu moeilijk aan werk (einde citaat).
   Gaan we naar deze site dan ziet u dat voorgaande geen onzin is.
   https://www.doorbraak.eu/gebladerte/00822p50.htm
   Citaat:
   De geallieerden maakten de moderne Duitse economische ideeeën tot basis van de naoorlogse orde.Het rijke westen doet nu-via IMF en Wereldbank-in de derde wereld wat Duitsland toen met de Russen deed.De huidige binnenlandse bevolkingspolitiek richt zich in eerste instantie op dezelfde mensen die het slachtoffer van de nazi’s werden.
   OP WIE HET EERST BEZUINIGD?WIE KOMEN ER HIER HET EERST IN AANMERKING VOOR EUTHANASIE? Bij een recent onderzoek antwoordde 90% van de economiestudenten desgevraagd voorstander te zijn van euthanasiedwang op niet nader gedefinieerde groepen als dat de economie zou ontlasten (einde citaat).
   Dat overheden onbetrouwbaar zijn is al lang bekend maar het niet bekend maken van hun werkelijke bedoelingen is vele malen erger.
   https://nos.nl/artikel/2275605-minister-wil-altijd-celstraf-voor-geweld-tegen-hulpverleners.html
   Eerst waren het alleen ambulance medewerkers/sters en brandweer mensen en ondertussen zijn daar politie, dokters en doktersassistentes bij gekomen.Vooral die laatste drie vind ik vreemd want politie heeft wapens die ze al mogen gebruiken als dat nodig is.
   Mijn vermoeden is dan ook dat dit te maken kan hebben met het mogelijk verplicht stellen van vaccineren wat mensen niet willen en dus agressie kan oproepen tegen artsen/assistentes die die vaccinaties dan zouden moeten geven en natuurlijk zou daar ook politie bij aanwezig kunnen zijn omdat het nu eenmaal verplicht zou kunnen zijn.Ook geeft het de politie meer mogelijkheden tegen gele hesjes op te treden en ze op te sluiten.
   Dat is mijn mening en niet meer dan dat,maar we zullen zien wat de toekomst brengt.

  2. Bij het Europees parlement schijnt een rel geweest te zijn over uitspraken die de voorzitter van het Europees parlement gedaan zou hebben mbt Mussolini.
   https://www.hln.be/nieuws/buitenland/voorzitter-europees-parlement-mussolini-deed-enkele-positieve-dingen~ab2bo172/
   Bij mijn weten is dit niet medegedeeld bij bv het nos journaal of andere publieke omroep en dat vind ik vreemd waardoor ik me afvraag wat het belang van bv de nos zou kunnen zijn om dit niet bekend te maken.Wat verzwijgen de publieke omroepen nog meer?
   Wie het boek “De naziachtergronden van de EU te Brussel” heeft gelezen wat geschreven is door vier onderzoekers waaronder M.Rath weet dat dit gevoelig kan liggen in Brussel vooral wanneer men dan ook naar luchtfoto’s van het nieuwe NAVO hoofdkwartier kijkt waarop duidelijk de ss vorm te zien is.
   Telkens ook is men in vooral Nederland bezig om wetten te verzinnen en zelfs de grondwet te veranderen en nu lijkt dat vaak te gebeuren zonder noodzaak wat aangeeft dat ondeskundigheid van kamerleden onnodige aanpassingen teweeg brengt wat wel ten voordele van een NWO is in de meeste gevallen terwijl het u als burger rechten ontneemt.
   https://www.youtube.com/watch?v=V2DuvK-KmKA
   Deze video is gepubliceerd op 14 maart 2019 en gaat over de islamitische school die volgens Hiddema gewoon gesloten had kunnen worden zonder dat wetten aangepast zouden moeten worden waar veel kamerleden om lijken te vragen kennelijk als gevolg van hun ondeskundigheid en het niet goed begrijpen of verkeerd uitleggen van uitspraken wat u kunt zien in de video die volgt op de verwijzing die gegeven is waar Thierry Boudet beschuldigd wordt door Lodewijk Asscher van gebruik van een woord wat na onderzoek dus niet bleek te kloppen.(Dit had betrekking op bootvluchtelingen).
   Het lijkt er steeds meer op dat politiek bedreven wordt door lieden die niet goed onderzoeken en verkeerde uitleg geven aan woorden die niet in hun straatje passen.
   Het gedoe omtrent het klimaat is daar natuurlijk het ultieme voorbeeld van en ook hier wordt Thierry Boudet niet gehoord/begrepen of gewoon als een onnozel iemand weggezet.Wanneer het gaat om vieze spelletjes om dingen voor elkaar te krijgen loopt Nederland ver voorop waarbij ik denk aan die donorwet van Pia Dijkstra die er door gejaagd is omdat iemand zich onthield van stemmen en omdat iemand te laat was. Inplaats van stemming uit te stellen tot iedereen er wel was is er gestemd waardoor die wet er kwam waar ze nog trots op waren ook terwijl het gewoon een schande is omdat mensen gedwongen worden een beslissing te nemen over leven of dood.

  3. https://www.youtube.com/watch?v=g5fgjKgvgA0 Deze video bedoel ik waarin duidelijk naar voren komt dat Boudet beschuldigd wordt van het gebruiken van het woord “verdrinken” door Asscher terwijl later na onderzoek blijkt dat Boudet dat woord niet heeft gebruikt.
   Ook geeft boudet duidelijk de tekortkomingen van de EU aan en draagt zelfs oplossingen aan
   maar waarom zou onze regering makkelijk doen als het ook moeilijk kan waarbij resultaten niet behaald worden en het probleem gewoon blijft aanslepen of erger wordt?
   Asscher heeft natuurlijk eerder ook al beweerd dat hij niets kon om salafisten aan te pakken ivm het geloof.Samengevat lijkt het erop dat de burgemeester van Amsterdam en Lodewijk Asscher in het voordeel van salafisten en lieden die banden zouden hebben met terroristische organisaties handelen wat gevaarlijk kan zijn voor alle Nederlanders en wanneer u daarbij optelt dat Nederland zelfs een terroristengroep van geld heeft voorzien lijkt het er wel heel erg op dat deze regering bewust Nederland kapot wil maken en meer doet voor de EU dan voor Nederland zelf wat natuurlijk alleen maar tot minder baas in eigen huis leidt terwijl Brussel stukje bij beetje meer macht krijgt en daarmee meer zeggenschap over alle burgers van Nederland.

 2. Arnold,

  Wat weet jij persoonlijk dan, je ondervindingen uit gesprekken met ze, van de Franc Mason, de bezoeken aan de loge’s, hun denken en doen, heb je deze kennis niet, kun je er beter niet over schrijven, want dan is het zinloos geklets, na apen van de grote mode, om alles wat je niet kent, en waarschijnlijk ook nooit zal kennen, zwart te maken, dat is mijn mening en niet meer dan dat, holle vaten !!!

 3. Die Cozmic,

  Kan ook geen gelegeheid voorbij laten gaan om tegen mij partij te kiezen.

  Mijn vraag is : wat te doen met een planeet met teveel menselijke wezens, er zal toch met regels moeten worden gewerkt, en wel hele stringente, de mens kennende, de enorme manipulatie, over alles en nog wat, het is een eindeloze reeks van uit alle hoeken en gaten !
  Mijn vader , schoonvader en vele vele anderen waren communist of sociaal democraat, geboren uit en in armoede, ook geestelijke armoede, deze mensen hebben de arbeidersklasse geleerd zich bewust te zijn van, te samen het kwaad aan te vallen en verslaan, zij hebben vele sociaal economische verworvenheden op hun naam, die zonder hen zeker niet bestaan zouden hebben, maar helaas de misleidingen zijn niet van de lucht, het misbruik en uiteindelijk het opbreken door hun tegenstanders is weer gelukt, ze staan weer lekker als éénlingen in hun blote kont, klaar om genaaid te worden.
  Dat de genootschappen niet zonder fouten zijn, en ook feilbaar, doet er niet aan af, dat ze proberen de goede onder hen iets positiefs neer te zetten, grote brokken van deze genootschappen zijn compleet verziekt door de Joodse leden, zo als gewoonlijk kiezend voor de nepotisme wijze van leven, maar aan de kant staan met veel zure kritiek helpt niets ! en wild om je heen slaan met hele en halve leugens helpt ook niet.
  Of stemmen op andere personen helpt ?, de D66 leek zo aardig tot, door chantage gedreven de Bilderberg CIA etc. etc. deze partij kon gebruiken via Ollogren, één van de grootste sociale verworven heden het Volks-kiezers referendum ongedaan te laten verklaren, zonder echte oppositie, want de echte oppositie is dood, en de rest staard op zijn schermtje, groet Jenne Sr.

  1. Jenne.
   Je spreekt in je eigen schrijven over geestelijke armoede,en over de arbeidersklasse,maar ik vraag me af of je zelf wel begrijpt waar je het over hebt.
   Iedereen kan en mag reageren op reacties van anderen en dus ook op die van mij en wanneer het inhoudelijk is zal ik indien nodig antwoord geven aan wie dan ook.
   Wat betreft geestelijke armoede telkens reageer jij niet of zelden inhoudelijk maar ga je deze site of andere mensen (mij of Arend bijvoorbeeld afkraken) waarschijnlijk omdat jijzelf ervan uit gaat dat jouw waarheid de enige en juiste waarheid is terwijl je maar niet wil zien dat je bent en nog steeds in de maling wordt genomen door hen die je ook nu weer aan het verdedigen bent namelijk de Franc Mason zoals jij dat noemt.
   Wanneer je de inhoud van verwijzingen en/of de protocollen eens zou lezen en niet zo snel onzin gaat verkondigen en anderen van advies/commentaar gaat voorzien terwijl jezelf kennelijk minder weet dan je denkt zou dat al veel helpen om feiten te leren herkennen zodat je feit en fictie uit elkaar houd.Ondanks dat je mensen op deze site en de site zelf hebt aangevallen lijkt excuses maken in jouw woordenboek niet voor te komen en ben je vaak nog steeds de eerste die van deze site gebruik maakt en gewoon verder gaat met onzin verkopen al geef ik eerlijk toe dat je op bepaalde gebieden wel over kennis beschikt.Loges zijn instrumenten om erachter te komen wat er onder het volk leeft en dat wordt aan de machthebbers doorgespeeld.Jij hebt daar onbewust of bewust je medewerking aan gegeven en nu ga je Cozmic daar weer over aanvallen en beweren dat er partij tegen je gekozen wordt,wat inhoud dat jij je afsluit voor alles wat niet in lijn met jouw denken is.Vroeger werd berichtgeving niet zo snel als nu met de komst van internet en andere bronnen van nu gegeven wordt verspreidt maar wanneer je nu eens minder eigenwijs zou zijn en zelf op onderzoek gaat dan zou dat mogelijk meer inzicht geven dan van je eigen en enige gelijk uitgaan. En armoede oké mogelijk hebben je ouders dat meegemaakt maar wanneer ik lees dat jij nogal wat gereist hebt over heel de wereld en tot vorig jaar met je bootje de zee opging en mogelijk nog steeds gaat denk ik dat jij niet zo goed weet wat echte armoede is en praat je voor anderen. Sorry ik reageer vaak en wil dat graag minderen maar dit moest ik gewoon even kwijt.

 4. Ik weet één ding zeker. Als Guido hier niets aan doet dan kom ik hier gewoon niet meer.
  Veel heb ik meegemaakt maar dat ik voor rotte vis wordt uitgemaakt slaat alles.

  Totdat hier iets aan gedaan wordt zeg ik:

  Ik kom weer langs als ik een bericht van Guido in mijn mailbox heb gekregen dat er excuses zijn aangeboden voor het gedrag van Jenne en Karel met de houten poot.

  Misschien tot ziens.

  1. Nog heel even volhouden jennen, dan heb je de hele “klaagmuur” voor jezelf. Ik ken minstens een dozijn mensen die jouw schyzofrene gezever dusdanig waarderen dat ze geen moeite meer doen om hier iets te lezen of delen. Neem er nog één op de goede afloop 😉 .
   https://www.youtube.com/watch?v=_MGDDy28muw

 5. Arnold 1.3 :
  Mussolini is zijn loopbaan begonnen als socialist, en een door de Britten betaalde agent. Tijdens WO I was hij een groot voorstander voor de deelname van Italië aan de oorlog aan de zijde van Frankrijk en G.B. Deze deelname gebeurde uiteindelijk via de geheime akkoorden van Londen van 1915. Er werd toen aan Italië territoriale aanspraken beloofd. De “veroveringen” van Mussolini in Afrika en Centraal Europa zijn daar een gevolg van. Op het einde van de WO II vluchtte Mussolini naar het Noorden.. ..juiste bestemming niet bekend. Volgens recente info, die ik geef met het grootst mogelijk voorbehoud, was hij in het bezit van een “valies” en in gezelschap van een Brit. Toen hij door de communisten werd aangehouden, verdween de Brit en de valies. Ik acht het echter niet uitgesloten dat Mussolini uitgeleverd werd door de Britten aan de communisten ten einde een gevaarlijke getuige te elimineren. Over de praktijken van de Britten, zie één der laatste publicaties van Henry Makow :
  https://www.henrymakow.com/illuminati_betrayed_british_ag.html
  Voor het overige zijn de meningen in Italië over Mussolini genuanceerd .. en zijn zowel pro’s als anti’s. Voor mij is het van belang dat overal de lat gelijk ligt… en ik heb een probleem met selectieve herinnering en selectieve verontwaardiging. Een van de verwezenlijkingen van Mussolini is o.a. de aanpak van de maffia op Sicilië met de “ijzeren prefect Mori”.

  1. Sub Rosa 7.
   Dank u voor deze informatie vooral uw schrijven over selectieve herinnering en verontwaardiging vind ik interessant omdat de meeste publieke media en geschiedenisboeken Mussolini beschrijven als fascist en met geen woord reppen over zijn rol bij het aanpakken van de Siciliaanse maffia,waar ikzelf echter ook niets over wist.
   Wel denk ik dat veel lieden voor of samen met de Engelsen hebben gewerkt terwijl ze als tegenstanders werden/worden aangeduid.Ik meen dat we het bij een artikel van Arend daar al eens over hebben gehad ivm doodstraffen voor hoge Nazi kopstukken na de Neurenbergberechtingen.Rudolf Hess bijvoorbeeld is zelfs naar Engeland gevlogen en (naar mijn mening) opgesloten zodat voorkomen werd dat hij publiekelijk kon spreken en mogelijk de banden kon aantonen met de Engelsen en Hoge Nazi’s zullen daar mogelijk ook van op de hoogte zijn geweest wat natuurlijk niet mocht uitkomen vandaar dat zij de doodstraf kregen terwijl veel lieden die oorlogsmisdaden en martelingen op hun naam hadden staan zelfs door de VS van nieuwe huisvesting in bijvoorbeeld Argentinië werden voorzien.Er doen ook geruchten dat Hitler zelf een poosje zoek is geweest en later zou gebleken zijn dat hij toen op het Tavistock instituut is geweest.
   Wat betreft de EU is het natuurlijk vreemd dat Walter Hallstein ik meen in 1957 de eerste president van de europese commissie (dit kan iedereen checken op Wikipedia) is geweest terwijl hij eerder wetgeving in Duitsland heeft bedacht voor Hitler wat ernstige overeenkomsten met de latere grondwet en nog later het Lissabonverdrag genoemd vertoont waar Balkenende en andere (ik meen 27 landen) hun handtekening onder hebben gezet. Wanneer men nu naar de EU kijkt kan een beetje ziener gewoon zien dat de invloeden van Nazi’s nog steeds te zien zijn aan bijvoorbeeld de methoden die gebruikt worden om iedereen in de gaten te houden en alles van iedereen te weten te komen maar dan in een modern jasje.

  2. Arnold2 : 7.1
   Ik heb niet zo maar verwezen naar het optreden van Mussolini tegen de maffia. Ik verklaar mij nader. De internationale georganiseerde misdaad (met maffia’s allerhande) is een belangrijk onderdeel, van wat ik noem het “International Crime Syndicate”, een octopus die de ganse wereld in zijn greep heeft en doorgedrongen is tot in de kleinste geledingen er van. Door de “internationalisering” zijn er immers geen afstanden en grenzen meer… door de mobiliteit en communicatiemogelijkheden, is de wereld een groot dorp geworden. Dit biedt dan ook enorme mogelijkheden voor de misdaad. Henry Makow heeft het over “the Jewish masonic bank cartels”, maar ik vind deze omschrijving te beperkt. Het gaat m.i. om een monsterverbond van : ” politiek – media – veiligheidsdiensten – leger – zakenwereld – banken e.d. – de RKM – en (semi)occulte organisaties met dan vooral de loge maffia’s.. “. Kortom een gigantisch kluwen. Als men dit voor ogen houdt, dan is het normaal dat de “leden” en sympathisanten van dit International Crime Syndicate, de acties van Mussolini tegen de maffia doodzwijgen. Dit goedkeuren komt immers neer op preken tegen de eigen kerk.
   Wat Hitler betreft, deze is inderdaad voor WO I in G.B. geweest. Hij had daar ten andere familie. Het Tavistock instituut werd pas opgericht na WO I, en als hij gekneed werd zal dit dan door de voorganger ervan gebeurd zijn, het Wellington house, zie bron :
   https://en.wikipedia.org/wiki/Wellington_House
   Officiëel opgericht in 1914, maar volgens andere bronnen reeds vroeger actief, onder een andere vorm. Hiervan heb ik echter geen bevestiging. Interessanter zijn er recentere publicaties :
   https://www.henrymakow.com/martin_bormann_was_rothschild.html
   https://www.henrymakow.com/000369.html
   https://www.henrymakow.com/2019/02/nazis-rescued-chabad-lubavitch.html
   https://www.henrymakow.com/2019/03/Sen-Joseph-McCarthy%20.html
   De teksten in de linken zijn gebaseerd op Britse bronnen. Deze geven een totaal ander beeld, van wat er zich achter de schermen heeft afgespeeld. Deze bronnen trekken ook de aandacht op de rol van de vrijmetselarij. Zoals reeds vroeger vermeld : geen enkele vlag dekt nog de werkelijke lading.
   Nog iets over Hitler tijdens WOI aan het front in Vlaanderen. Ik heb ergens gelezen, maar ik vind de bron momenteel niet terug, dat hij enkele malen krijgsgevangene werd gemaakt door de Britten, maar snel werd vrijgelaten.

  3. Dank voor uw uitleg Sub Rosa.
   In punt 1-1 gaf ik de verwijzing naar https://nos.nl/artikel/2275607-papiertje-laat-werkgever-zien-hoeveel-subsidie-werkzoekende-oplevert.html Minister Koolmees van sociale zaken had een site geopend met de bedoeling gehandicapten,zieken en ouderen aan het werk te helpen wat in mijn ogen gewoon misbruik maken van de zwaksten is,maar daar heeft hij geen problemen mee zo lijkt het.
   Waar heeft hij wel problemen mee? Nou Polen schijnen wanneer ze naar Polen terug keren nu nog drie maanden een WW uitkering mee te krijgen en als het aan de EU ligt zal dat 6 maanden worden en dan lijkt diezelfde minister Koolmees dit misbruik niet tegen te kunnen houden.Dit lijkt mij pure discriminatie van Nederlanders en dan ook nog de zwaksten ten opzichte van Poolse ex werknemers die nu feest vieren met onterecht verkregen geld.https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2276236-opnieuw-grootschalig-misbruik-met-ww-uitkeringen-door-polen.html
   De politiek zou zichzelf buitenspel zetten volgens de protocollen van Sion en ze lijken al aardig op weg te zijn.Vooral Jesse Klaver en Rob Jetten waren afgelopen week nogal uitbundig over de maatregelen die de Nederlanders veel geld gaan kosten terwijl het weinig of niets uithaalt waarbij ze telkens ook de publiciteit opzochten.
   Ik zou wel eens willen weten hoe zij over een lid van de koninklijke familie denken die zelfs de belastingbetaler wilde laten betalen voor zijn hobby namelijk de F1 terwijl deze persoon schatrijk is en veel onroerend goed heeft,ik heb het over Bernhard van Vollenhoven.https://nl.wikipedia.org/wiki/Bernhard_van_Oranje_Van_Vollenhoven
   Hier leest u zijn verzoek: https://www.autoblog.nl/nieuws/zandvoort-moet-geld-f1-zelf-ophoesten-deadline-31-maart-120033 dat racen is toch ook niet echt milieuvriendelijk?
   Zelf betaald die familie ook niet graag belasting wat u uit deze verwijzing kunt opmaken.
   https://joop.bnnvara.nl/nieuws/prinses-margriet-omzeilt-belasting
   Wat helemaal een schande is,is dat een bank (ABN AMRO) die zelf in 2008 gered moesten worden met belastinggeld advies heeft gegeven hoe zij de belasting kon omzeilen.
   Volgens de protocollen van Sion is het ook de bedoeling dat het een chaos wordt.
   Uiteindelijk willen zij die nu kennelijk alles al vanachter de schermen bepalen als redders uit de bus komen waarbij het de bedoeling is dat zij gelijk de macht overnemen.
   Dat mag nooit gebeuren want zo staat ook in die protocollen beschreven,ik citeer:De adel,die volgens wettelijk recht de arbeiderskracht van de arbeiders opeiste,had er belang bij dat de arbeiders goed doorvoed,gezond en krachtig waren,ons belang vergt daarentegen de verslechtering van de toestand der arbeiders (einde citaat).
   Om een europees leger te krijgen is het van belang dat de huidige defensie en politie een zootje wordt wat je dan kunt aanvoeren om zo,n europese macht samen te stellen.Onzin?
   De politie staakt en tweederde van de militairen is ontevreden las ik van de week.
   Eerder maakte ik vergelijkingen met nazi Duitsland en de EU en ook daar kunt u zelf voorbeelden van zien zoals: Hitler gebruikte de jeugd voor politieke doelen en nu zien we hetzelfde gebeuren met scholieren die naar verluid georganiseerd vanuit Brussel en met toestemming van schoolleidingen de straat op gaan ivm het klimaat.Zo kan ik nog wel even doorgaan over bv BSN en het nummer dat gevangenen in de kampen op hun arm kregen bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.