Advertentie

Frequenties en de ontvangers..


animated creation

x

x

Frequenties en de ontvangers

 2013 © Jouke van den Berg

x

Om te beginnen resoneert alles op een bepaalde trilling, deze trilling heeft een frequentie. Frequentie  betekent: hoe vaak per eenheid, bpm is beats per minute, hertz is aantal maal per seconde. De frequentie wordt in het algemeen uitgedrukt in Hertz, megaHertz, gigaHertz etc.

De relativiteit van Einstein's relativiteitstheorie..? Wellicht dat wat niet gemeten kan worden, zou niet geweten kunnen worden..
De relativiteit van Einstein’s relativiteitstheorie..? Wellicht dat wat niet gemeten kan worden, zou niet geweten kunnen worden..

Een frequentie is dus een signaal dat op zich slechts een signaal is, het wordt ergens door uitgezonden, anders zou het niet bestaan. Door de kosmos worden triljarden frequenties uitgezonden, iedere ster en iedere planeet, ieder zwart gat en iedere komeet zend een significant signaal uit op meerdere frequenties. Het een is hoorbaar of ultrasoon, het ander is zichtbaar of valt buiten ons waarnemingsveld. Zouden we alle licht- en geluidsfrequenties waarnemen, dan zouden we gillend gek worden; zo van “Hoor Mars eens brommen vanavond”, “Au wat maakt de Aarde een herrie met zijn Shuman resonantie” . Gelukkig horen en zien we niet alles maar vangen we het wel op, onoverkomelijk. Een radio heeft een snaar die je kan af stellen op frequenties binnen een bepaalde bandbreedte, zet je die snaar op een bepaalde spanning dan ontvangt de snaar een signaal van een bepaalde zender. Met een dubbele snaar kun je dan stereo ontvangen (FM).

Wij als spirituele wezens in een menselijke vorm, zijn ook resonanten op een frequentie. Wij beleven onze werkelijkheid binnen een bepaalde bandbreedte die over het algemeen wordt aangeduid als ‘3D’, waarbij de ‘D’ voor ‘dichtheid’, ook wel verward met dimensie. Ik ga daar voor het gemak hieronder niet van afwijken. Tijd wordt ook wel als een dimensie uitgedrukt , en daar ontstaat de verwarring. Als tijd een aaneenschakeling van gebeurtenissen is, hoe kan tijd dan een dimensie zijn, bovendien als een frequentie uitgedrukt wordt in tijd (hertz) dan zou tijd een dubbelrol spelen…

Onze realiteit waarnemen is dus gerelateerd aan een frequentie, moment van moment, een soort versnelde dia-show, waardoor het allemaal een film lijkt. Om het zo te laten zijn is ons waarnemen trager dan de afgespeelde diaserie van momentopnamen, die de indruk geeft dat het inderdaad een film lijkt, die voortschrijdend is en waar we geen grip op hebben.

Maar heb je ooit wel eens zo’n moment gehad dat je bijvoorbeeld in de auto een heftige beslissing moest maken, die bijvoorbeeld over leven en dood ging? Waarschijnlijk minder dan een seconde had je de tijd om meerdere afwegingen te maken, en als je terugdenkt was die seconde lang genoeg? In die ene seconde kon je meerdere overwegingen nemen waar je normaal meer tijd voor nodig zou hebben… En je kan die ene seconde herbeleven met alles er op en er aan. Nam toen jouw essentie het even over om uit de tijdmatrix te stappen? Was je even synchroon met het MOMENT, dat ene plaatje in de diavoorstelling van die gebeurtenis?

Mijn conclusie is dus, dat door je te synchroniseren met de matrix-werkelijkheid je een duidelijker beeld krijgt van wat er werkelijk gebeurt in jouw leven, dat het niet als een film voorbijgaat, maar dat je ziet dat ieder moment een keuzemoment is zodra je het leert te zien.

Menigeen accepteert de matrix-werkelijkheid als ‘hoe-het-is’, als ‘de realiteit’, maar door bepaalde uitstapjes heb ik zélf ondervonden dat je wel degelijk invloed hebt, uiteindelijk is het JOUW realiteit. Bevecht de buitenwereld niet, want ook dat is een externe realiteit. Wie gelooft in vrije wil zou beginnen in de eigen vrije wil en wens te materialiseren i.p.v. de ander te willen veranderen, zoals zo vaak gebeurt. Als het toch uiteindelijk jouw droom in de matrix is , dan verandert de buitenwereld vanzelf. Dus: ga ervoor of ga er niet voor, geen half/half, want dat is gebrek aan vertrouwen en de drang om te controleren zonder er zelf achter te staan. See you on the flipside 😉

Advertentie

885 thoughts on “Frequenties en de ontvangers..

 1. Wauw….je omschrijft het mooi! Ik zit momenteel zo vast en verstrikt in moeilijke keuzes die ik moet maken dat ik maar meteen ga beginnen met mijn realiteit te veranderen. Thanks!

  1. Gaat me niet om de boodschap hoor, he’s a fake. Leuk voor de kleuterschool, alhoewel, die kleuters rennen gillend weg ben ik bang.

  2. Haha, hoe meer ik zie van hem hoe meer m’n haren overeind gaan staan. Grrrr, hate this shit.

  3. Inhoudelijk , Martijn ? Jouw haren zijn graadmeters ? Jouw gevoel ? Of de inhoud ? Please enlighten me , genius 😉

  4. Degene die vraagt zal nooit het antwoord kennen, het antwoord ligt voorbij de gedachten, je bent het zelf.

  5. dus degene die zich afvraagt ; Wie ben ik ? is gedoemd te sterven in onwetendheid ? Vandaar dat Socrates de gifbeker moest drinken , hij was een onwetende nitwit zonder toekomstperspectief .

  6. Loslaten, alles loslaten, stap in de openheid en je bent vrij. Hogere trilling bestaat niet. Nu ga ik lekker maffen in deze openheid, loslaten is een proces wat niet van de ene op de andere dag komt. Tis een proces. But it feels so good!

  7. nog steeds geen antwoord . Waarom is Bashar een fake ? Hij spreekt zich specifiek uit terwijl jij je in vage subjectieve terminologie laaft , slechts ‘loslaten , loslaten ‘ loslaten van wat ? Je hond , gedachten ? Wat ? Wat wil je melden , of wil je melden dat je niks te melden hebt ? Daar lijkt het meer op .
   Hier http://www.loslaten.nu/ iets om je aan vast te houden 😉

  8. Jouke, juist jouw vraag aan Martijn om in te gaan op de inhoud….. geeft in mijn opinie al weer wat de Essentie is….. Voorbij het denken gaat het niet mee om de Inhoud 🙂

   Ergens voel ik de “stoorzender” bij mij proberen binnen te komen alleen al als ik luister naar de intonatie, de akelige frequentie waarop deze man praat… zoals ik dat ook voel als ik luister naar bijv. de heavy metal muziek van Metallica. Het voelt gewoon niet goed!

  9. Bashar bashing lol.
   Ik vind hem ook een rare maar dat zegt niets over hem.
   Trouwens ff on topic, ik vind het een mooie artikel die animeert om verder te denkvoelen…

  10. Tsja Dick , wat voor de één wel goed voelt , kan voor de ander onprettig voelen . Subjectieve beleving dus .
   “Denken” heeft waarschijnlijk ook een ruimere definitie nodig . Beelddenkers denken razendsnel , de kunst is om dat daarna goed in woorden te kunnen vatten en overdrachtelijk te maken . Iedere informatieverwerking is eigenlijk al een vorm van denken . ( denk ik 🙂 )

  11. jah de hond loslaten en mijn vogeltje, dwars door de deur en de dimensies van Bassie, onze nieuwe bevrijder van ons eigen, en als er ‘keuzes’ gemaakt moeten worden dan zal er wel weer een vrouw met een vogel nestje aan het woord zijn, vol van ingeslikte agressie en broed driften die tot twisten leiden en op voorhand ‘de waarheid’ moeten wezen vanwege de eitjes van de paashaas.. de Alex Jones van de hengelaars, geweldig, tis geen flauwekul wat ie uitkraamt, maar wat zegt ie eigenlijk? oh jah over onbewuste overtuigingen heeft ie ut nu.. onze zogenaamde realiteit en ons spiegelbeeld, The Reflex… zalige jaren tachtig kinder muziek die nog staat als een huis… niemand doet ze dat meer na, dat was toen, en nu is zo nu geworden…

   The Reflex-Duran Duran
   http://www.youtube.com/watch?v=Eotbo-DsPTo

  12. vanaf minuutje 8 vliegen er Orbs door het beeld, hebben jullie dat gezien?

  13. Jouke 1.17, jij noemt het “subjectieve beleving” en ik noem het “afstemming op de juiste frequentie”. Ach ieder mens heeft een Vrije Wil en mag gelukkig afstemmen op de frequentie waar hij/zij zich gelukkig bij voelt 🙂

  14. Precies, Martijn, dit schaar ik onder de noemer “stoorzender”, zoals Cozmic het zo mooi beschreef onder 3.1

   cozmic

   20 juli 2013 om 20:28

   Dick , inderdaad veel wijsheid bij de gnosis . Ze zagen de demiurg ( Jahweh ) dus duidelijk als een stoorzender .

   Om even in beeldspraak te gebruiken. Ik luisterde als jongen heel vaak naar piratenzenders als Veronica en Radio Noordzee. Die zonden uit vanaf hun schepen, die lagen “buiten de territoriale wateren”. Je moest op de middengolf altijd heel precies op ze afstemmen, omdat ze anders werden gestoord en dat gaf veel “ruis”(vergelijkbaar met ons denken)

   Ik beschouw alles wat “binnen het territorium” gebeurt als het speelveld van Jaweh (de valse God). En de zenders die daarbinnen uitzonden vond ik erg saai en misleidend….. 😉

  15. Monika beschreef het perfekt : Bashar bashing !! Geeft niet , alles mag er zijn 😉 . Vooral niet op de inhoud ingaan want dat verstoort de tunnelvisie . Ik gaf dat linkje aan Jude omdat het perfekt aansluit bij wat ik samen met andere geïnspireerde zoekers al lange tijd op het spoor was .
   Niks meer , niks minder .
   crazy http://www.youtube.com/watch?v=WMO72KRoL4Y

  16. Ach Cozmic, de valse god Jahweh bedient zich, zoals jij ook terdege beseft, van heel veel valse profeten. Juist in naam van spiritualiteit is er veel kaf onder het koren… daar is neem ik aan niets nieuw onder de zon. Ok, misschien ben ik ook een valse profeet, zou kunnen….. maar ik ben hier niet op wtk om zieltjes te winnen… Ik deel alleen mijn eigen waarheid, niet meer en niet minder. Iedereen kan op basis van zijn/haar eigen Vrije Wil zijn/haar eigen Keuzes maken, gelukkig maar.

  17. Precies Cozmic, precies. Zelfde gebeurt met mediums, genezers die engelen nodig hebben etc. Maar goed, jij hebt het door. Heel mooi.

  18. Jouke, ik wil er nog 1 ding aan toevoegen….. Duizenden jaren lang hebben vele religies God proberen te vangen in een keurslijf…. ze hebben God gematerialiseerd. Nu ik gelukkig vele tekenen zie die er op wijzen dat een hoop religies op hun laatste benen lopen, neem je me hopelijk niet kwalijk dat ik niet enthousiast wordt van een groepje spirituele onderzoekers onder leiding van een acteur die zich Bashar noemt, een nieuwe paus, die weer een religie en nieuw leven inblaast. Hebben we dan niets geleerd van de geschiedenis?

  19. @Coz 1.27
   Volgens mij heb je hier wel een punt…
   Ik heb jaren geleden kennis gemaakt met het werk van Jane Roberts & Seth.
   Spreekt me nog steeds heel erg aan.
   Deze Bashar vind ik ook een bijzonder fenomeen!
   Maar het is misschien zo, door in een bepaalde toestand te geraken, buiten het denken, dat er contact is met de bron waarop ieder is aangesloten, het diepe innerlijke weten te voorschijn komt?
   Ik vind het een plausibele verklaring voorlopig haha.

  20. Anna , alles is mogelijk , dat houdt impliciet in dat tevens NIETS mogelijk is . Ik zat zojuist even dat Mijn verhaal artikel terug te lezen . Daarin gaf ik aan zelf ook gechanneld te hebben , er kwam dan vaak info door die ik niet bewust bij me had oa beelden uit een ver verleden , zeer levendig . Hoe Darryl Anka het ook beschreef , binnen 1 seconde komt er info binnen welke je 3 uur kost om op te schrijven . Ik ervaarde het niet als een entiteit maar als intappen op een ‘weten’

  21. hmmmm prijs opmerking Cozmic 1.27 , daar dacht ik net aan, dat ie zichzelf ontvangt, z’n andere zelf in een parallel universum….

   van dat het de vrouw in haar is die die spelletjes speelt, hallo vrouw uit mijn dromen; Neil Young – Cowgirl In The Sand ; Live @ Massey Hall 1971
   http://www.youtube.com/watch?v=zAFgbKX25ZY

   eindelijk weer eens sfeer volle uitgerekte reaguurders Wtk draad op een zonnige mediterrane achteraf zondag

   ze zijn echt goed Willie, en ik kan het weten als vroegere trouwe VPRO radio alternatief muziek luisteraar van het eerste uur, Blijf niet bij mij – pEp http://www.youtube.com/watch?v=C95mV7GzY-k

   wanneer gaat Myrle met de Bas zingen, ze kan dat, weet ik zeker namelijk, niet zoals de huidige hoofd zangeres, daar is niet overheen te zingen, maar in haar eigen stijl, zou geweldig zijn.. zeg dat ik het gezegd heb Willie

   Raymond van het groenewoud – meisjes
   http://www.youtube.com/watch?v=YTiktzvSSig

 2. Jouke, ik heb zelf moeite met het vermaterialiseren van het begrip trilling en frequenties. In mijn opinie is dat namelijk hetgeen alle religises al duizenden jaren doen. Ze willen het ongrijpbare benoemen!

  Ik zelf voel me meer thuis bij wat de gnostiek (tot ons gekomen via bijv. de Nag Hammadi geschriften) hierover zegt.

  Zij beschouwt veel meer het begrip trilling als de wijze waarop krachten die uitgaan van de eonen, zoals Liefde, Waarheid, Bewustzijn tot ons kunnen komen en zich in ons kunnen manifesteren.

  Ik vond op het internet een artikeltje, waarin ik dat wel aardig vond samengevat

  http://www.geestkunde.net/uittreksels/sg-naghammadi2.html

  In dat artikel wod het volgende gezegd over de krachten die uitgaan van de eonen en hoe die via trilling tot ons komt:

  “In het Heilige Boek van de Grote, Onzichtbare Geest staat het goddelijke drietal ieder op zich weer aan het hoofd van een achtheid, een ogdoade, welke elk weer verbonden zijn met lichten, krachten en machten. En van daar af zien we hoe een steeds verdere vertakking van het goddelijke ontstaat, er vloeien steeds meer eonen voort uit het goddelijke, tot soms driehonderdzestig aan toe. Op deze wijze hield de gnosticus de ware God zo ver mogelijk verwijderd van de demiurgische, imperfecte, chaotische wereld vol kwaad en lijden. Dit is een fraai antwoord op de vraag hoe het kwaad toch steeds overwinnen kan in een wereld die door God perfect geschapen zou zijn.
  Al deze eonen zijn zuivere krachten, weergegeven door abstracte begrippen als: waarheid, wijsheid, leven, intelligentie, wil, bewustzijn, voorzienigheid, gemeenschap, liefde. De wezenlijk onkenbare God liet zich voor de gnosticus in deze van Hem uitvloeiende zijnsaspecten (18) enigszins kennen en ervaren. De gnosticus meende dat er van God vele krachten uitgingen door de ganse schepping, vele kwaliteiten die voortdurend in trilling gebracht worden en worden uitgestraald en vanuit Hem het hele pleroma, de volheid door.
  Deze gedachte komt voort uit de ervaring van gnosis, van kennis, waarbij de gnosticus ervoer dat hij in zichzelf deze krachtvelden van God kon ervaren en voelen en op zijn beurt weer uitstralen. Deze krachten zijn puur en waar en onvervolmaakbaar en onveranderlijk en in wezen neutraal en universeel. Alleen de wijze waarop ieder mens ze in zich werkzaam voelt, is persoonlijk, wat wordt veroorzaakt door de kleuring door het gevoel en het begrip.

  In vele godsdiensten is men er in de loop der tijden toe overgegaan zulke oorspronkelijk puur geestelijke (en ook psychische) krachten steeds meer te verstoffelijken en te antropomorfiseren, in een poging het abstracte dichterbij te halen en kenbaar te maken in een menselijke maat. We komen dit bijvoorbeeld tegen bij de leer van Zarathustra, waar de geestelijke helpers van Ahura Mazda in de loop der tijden steeds antropomorfer worden. We zien het in vele andere culturen waar de engelen-gestalten steeds meer tot menselijke gedaanten worden teruggebracht. En we zien dit in onze eigen joods-christelijke traditie waarin de oorspronkelijk als zuiver Geest ervaren God, als een persoon wordt opgevat.
  In de Nag Hammadi-geschriften zien we daarentegen dat de puur geestelijke krachtvelden die zich in het pleroma bevinden en uitvloeien van de Geest (God) eeuwig en onveranderlijk zijn en in hun zuivere abstracte hoedanigheid gezien en in hun inwerking beleefd worden. De engelenscharen (angeloi en archangeloi), heerschappijen (archai), overheden (exousiai), machten (dynameis), tronen (thronoi) en cherubijnen en serafijnen worden daarentegen als psychische krachtvelden ervaren.
  Wanneer God werkzaam is in de permanente uitstraling van die krachten is dat meteen zijn ‘bemoeienis’ met zijn schepping. Hij straalt immer en altijd de onveranderlijke waarheid van deze krachten in de schepping uit om daarmee de zielen van de mensen te richten op hun ware afkomst en oorsprong, die ook hun toekomst en terugkeer is. Er is dus een voortdurende werkzaamheid van God aanwezig in het Al, die ook in het diepst van de mens kenbaar en voelbaar is.”

  1. Dick , inderdaad veel wijsheid bij de gnosis . Ze zagen de demiurg ( Jahweh ) dus duidelijk als een stoorzender .

  2. Precies, Jouke, het is aan ons de schone eer om die stoorzender te ontmaskeren 🙂

  3. Precies . En het ware zelf , de essentie te leren herontdekken . Ik spreek/schrijf liever in de term ‘essentie’ dan ziel of geest . Die termen zijn inmiddels beladen en dekken de lading niet .

  4. Ha,ha, grappig, ook synchoniciteit, ik stuurde per ongeluk jou gisteravond een reactie om 21:14 onder een niet bekend emailadres….. deze reactie kwam prompt niet door (de stoorzender was in dit geval de wtk administrator), waardoor ik hem nog maar eens heb verstuurd, en nu onder mijn eigen mailadres, met als toevoeging ” de schone eer”…. 😉

 3. Een jaar of 10 terug beleefde ik zo’n ‘moment outside time’ . We waren op weg naar een boottrip die begon in Lemmer . Mijn medepassagier wilde graag er vroeg zijn zodat we een goede hut zouden hebben . Hoop gestress en gedoe je kan niet sneller rijden dan toegestaan . Geen fijne sfeer . Als bonus ging deze persoon nog even iets zoeken in de auto en gooide in dat proces en jas over mijn hoofd . Op dat moment reed ik net een afrit van de ene snelweg naar de andere op . Ik zag dus niets en voelde mijn bus van de weg af raken met 2 wielen , 100 km per uur
  In dat moment kon ik duidelijk een beslissing maken of ik dit liet escaleren , een drama met waarschijnlijk een dodelijk ongeluk , of overleven …. Ik koos voor het laatste , hoe ik het deed weet ik niet want ik zag niks , ik stuurde mijn bus weer de afrit op , trok de jas nan mijn hoofd af en bereikte de bestemming . Die halve seconde staat in mijn geheugen gegrift terwijl mijn medepassagier het niet eens in de gaten had . Mijn beslissing betrof ook haar leven .

  1. Inzicht mijn vriend, gaat het denken voorbij. Naderhand kun je er alles van maken maar op dat moment ben jij er niet als persoon, it just happens.
   Ik noemde het de kracht als kind. Dan gaat het zoals het moet gaan en zijn we er zelf niet bij, dan worden we geleid door iets wat voorbij woorden gaat en sneller dan het licht.

  2. Lol , wederom de vraag : wat is het dan WEL . een splitsecond waarin je meerdere afwegingen kunt nemen die op dat moment jouw leven bepalen , kunde die voorbij jouw kunnen gaat , slechts inzicht ?

  3. Op dat moment heb jij met je denken niks maar dan ook niks te zeggen. Je werkelijke zelf doet wat gedaan moet worden.

  4. Dat is ook de reden dat mensen aan extreme sports doen en zo, dichter bij je zelf kun je niet komen. Maak dat in je gewone leven jezelf, hoofd leeg en je bent de essentie, daar is de essentie.

  5. hersenen kunnen we dus beter als hondenvoer op marktplaats zetten , gewoon keihard sporten , dan komt het allemaal goed ?

  6. Het is wat mensen opzoeken. Verstand gebruiken, niet identificeren met je verstand, je lichaam, jij bent de toeschouwer. Maar veel mensen zoeken extremen op om even helemaal hun zelf te zijn, niet in hun hoofd te zitten. Denken is de grootste gevangenis als je erin zit ipv het bekijkt van een afstandje.

  7. Ik zit nog steeds te zoeken naar wat je WEL probeert te vertellen naast alles wat je probeert te bestrijden .

  8. Er bestaat ook nog zo iets als training, voorbereid zijn op verschillende possibiliteiten, het zogenaamde pssibilisme.

 4. @Martijn,
  helemaal eens, als je een expert bent hoef je niet meer te denken, want dan heb je met de waarheid van een ander niks meer te maken, om alleen nog ruimte te maken voor je eigen waarheid, die bedenk je niet; die IS er.

 5. Ah ik doe alles Frequent op een geheel andere golflengte, niet iedereen kan of wil dat ontvangen en pist er vaak mee naast. Een enkeling die het ergens kan begrijpen komt tergend in de buurt, mits ie de rest dan ook kan invullen als een Reder die een groot Passagiers Cruiseschip de haven veilig kan binnen loodsen. Voor je het weet lig je zo weer voor anker zonder dat de trossen “los” waren. Mocht je dan toch met je iegen wijze boeventronie boven ‘MIJN’ maaiveldje uitkomen dan is het wilde trollen jachtseizoen geopend (Shrek!)
  Frequenties zijn gewoon vormen van diversiteit in fructief gedrag bij mensen. Het moet altijd anders zijn dan het zelfde anders is het saai en nooit erg leuk, duur puur op 1 level te willen/kunnen zijn met een ander die ook open staat voor bepaald soort zaken en/of gedeelde kennis. Bij verschil bestaat er weer een kans van inzichten en leerkunde enz enz enz enz enz….

  1. Wellicht is het een diepere waarheid om eens te kijken/te ontdekken naar aan/uit, golf/deeltje.. Hoe kan het dat één frequentie toch 2 verschijningsvormen heeft..?? Licht is gelijk deeltje EN golf.. De golf is vrouwelijk en het deeltje, de ‘punt’ (in de golf!!), is dan weer mannelijk. Wat is het leven toch simpel..
   De idiotie waarmee fysici elkaar inmiddels niet meer snappen, hun eigen wetenschappelijke wetten, bijna dagelijks, zouden moeten herschrijven en ‘dus’ steeds meer van hypotheses uit gaan..
   Denk ik..

  2. Ja idd Guido, ook al werkzaam bij ©ern?!

   Het geroemde ‘Hicks’ deeltje is afwijkend in de mannelijk/vrouwelijk charme offensief. Alles heeft dus ook een bewezen 3-de vorm net zoals tonen; boven en tussentonen bevatten kunnen. Harmonish kan vals spelen erg mooi klinken in de juiste ladder combinatie welke terug gegenereerd wordt naar dat ‘gestemd’ geluids deeltje. Natuurkunde en Muziek Wiskundig in de dop is het frequente klankenbord (synthesizer) van de het genereren in de essentie. Een mens is dus daarmee altijd opzoek naar meerdere levels van frequenties, mooiste is dat in muziek terug te vinden of kleurenkunst aan de muur. Dus laat bij deze mij maar een ‘Hicks deeltje’wezen… (ook van goddelijke oorsprong) 😉

 6. Denk aan een droom, deze duren ook meestal maar seconden.

  ook ik heb mijn ervaring gehad waarin ik in seconden meerdere beslissingen moest nemen.Of verongelukken of gewoon overleven.
  Ook die seconden vergeet ik dus nooit weer.

  1. Ben, die beslissingen die je op zo’n moment neemt, neem je vanuit je “intuitie” en niet vanuit je “denken”. Hoe meer je op je innerlijk weten (je eigen waarheid) gaat vertrouwen, hoe meer je leeft vanuit je intuitie. Tenminste, dat is mijn ervaring!

   Intutie betekent ook letterlijk ingeving! Het wordt je dus gegeven… je hoeft er niets voor te doen…. Overgave zit ook het woord geven in. Op het moment dat we uit ons denken stappen en het dus overgeven, dan zul je merken dat je zuiover en alleen op intuitie gaat leven. Dan leef je in het Hier en Nu en is er alleen nog het NU….. dan is alles goed zoals het IS!

  2. En waarom is het dan zo moeilijk om zuiver op intuitie te leven, op de Ingeving? Go with the Flow? Waarom zo moeilijk doen, terwijl het zo gemakkelijk kan?

   Mijn gevoel is dat ons Ego (gemanifesteerd door ons Denken, geleid door Jahweh de valse God) het heft in eigen hand wil houden, terwijl als we het over durven geven en uit ons denken durven te stappen komen we op de Goddelijke Frequentie….. daar boren we de onuitputtelijke Goddelijke energie aan, die ons geen enkele moeite kost, omdat deze ons wordt gegeven als we er op vertrouwen, en die ons maakt tot onstervelijke wezens!

  1. Thanks mate . En ja dat was ook de intentie , wat Guido eerder aangaf ; breng zelf iets aan als je iets te delen hebt , ergens vóór gaan ipv tegen zijn .
   Ook heb ik expres een paar gaten open gelaten die nog niet ontdekt zijn . In een briefwisseling pikte iemand anders ze er foutloos uit 😆

  2. Cozmic, ik heb die films What the Bleep dou you know en Down the Rabbit Hole met onder meer Joe Dispenza al 7-8 jaar geleden gezien…. en die films hebben veel indruk op me gemaakt. Natuurlijk, ik zet ook een intentie neer met een toekomstbeeld van hoe ik de wereld graag zie……. maar ik laat het vervolgens wel los….. ik ga het niet invullen met mijn denken….. maar laat “iets” ontstaan…. Ik beweeg me langs de wereld van de magie…. Ik laat mijn beslissingen afhangen van de synchroniciteiten in mijn leven en van de impulsen, de ingevingen, mijn intuitie! En die kunne alleen maar plaatsvinden als ik op de Goddelijke Frequentie zit. Deze frequentie wordt in de films “The Field” (het Veld) genoemd…. in sommige boeken, zoals die van Hans Peter Roel (auteur van het boek De Vierde Dimensie) wordt dit veld ook wel het Qi punt genoemd….. of de nulpuntenergie!

   Lynne McTaggart The Field

   http://www.youtube.com/watch?v=FmUf8u3Fprk

  3. Jouke, ik werd attent gemaakt op de films The Bleep en Down the Rabbit Hole door mijn numeroloog….. Dat is dus 7-8 jaar geleden…. in die tijd dat ik veel met hem omging, begon ik meer en meer dubbele getallen te zien (het begon met de dubbele 19, ik kon nergens kijken of ik zag een dubbele 19). Later kwamen steeds meer dubbele of 3-dubbele 1-en en veelvouden op mijn pad…. en steeds meer begon ik de betekenis in t zien. Maar alles kwam pas in de stroomversnelling begin 2008 dat ik de synchroniciteiten in mijn leven ten volle ging zien. dat was na een ernstig vliegtuigongeval, waarbij ik mij volledig had overgeven en er vrede mee had dat ik zou sterven. Blijkbaar kom je dan op een heel diep bewustzijnslevel. Daarna kreeg ik een relatie met een vrouw, die mij in boeken liet lezen van Hans Peter Roel (De Vierde Dimensie) over de schijnbare toevalligheden in het leven….. en daarna ging ik ze zelf ook meer en meer zien. Zij bracht mij ook in aanraking met de Maya kalender (de Tzolkin), waardoor ik meer en meer naar de natuurlijke kalender ging leven…. en veel beter kon interpreteren wat de energie van een dag met je doet en hoe je daar naar kunt leven. Dat je op sommige dagen heel erg creatief kunt zijn, terwijl er op andere dagen niets binnenkomt. Dat er bepaalde 13 daagse cycli bestaan in de kalender, die steeds weer een bepaald thema en een bepaald doel in zich dragen, hetgeen jou inzicht kan geven en kan helpen die 13 dagen gestalte te geven….. Zo ben ik meer en meer naar de natuurlijke kalender gaan leven en ben ik beter leren luisteren naar de schijnbare toevalligheden (synchroniciteiten)die op mijn pad komen….. Ik geloof dat en ieder die meer Bewust wordt en meer uit zijn/haar hoofd komt in staat is om in Het Veld te komen…. en van daaruit te leven! Meditatie kan een hulpmiddel zijn…. maar het mooiste is als je ervan bewust wodt dat je uit het Hier en Nu bent… dan kun je in een spit second (zoals ik) weer terugkomen in het NU. Ik mediteer niet meer specifiek…. het hele leven is voor mij een meditatie. God straft onmiddellijk als ik uit het Hier en Nu ben, want dan komt er niets meer binnen (geen ingevingen, geen synchroniciteiten) en dan dreig ik chaotisch te worden en onrustig…

  4. Ook leuk waarom ze die docu What the bleep noemden . Na een aantal opnamesessies hadden ze meer vragen dan antwoorden opgeroepen !! Denk je iets te weten over quantummechanica , metafysica etc , roept het alleen maar meer vragen op 😆 Daar wordt ik nou blij van .

  5. Cozmic, dat is de magie van kwantumfysica, het gehele veld van oneindige mogelijkheden. Je kunt dat niet bevatten met je Denken 😉

 7. O zoete ironie, wat worden er hier een levenloze lege conclusies getrokken, liever te praten over essentie dan over geest of ziel, want die zouden de lading niet dekken, de sessentie is het wezenlijke de kern, geest onstoffelijk, denkend, voelend en denkend deel v.d. mens, ziel, het niet stoffelijke gedeelte van waaruit de mens leeft, onsterfelijk deel van de mens, en dit dekt elke denkbare lading, je kunt je zelf heel goed voor bij lopen in een discussie, in de mailstreem van je denken, ontstaan dan ja essentie die blijken groter te zijn als waarvan zij deel uitmaken, en dan raak je in verwarde situatie, dat je de werkelijkheid voor bij loopt, denk ik!

  1. Cozmic, ik ben het met Jenne eens dat de ziel het onstoffelijke deel van de mens is en dat juist dat deel onstervelijk is. Ik heb overigens wel steeds meer het gevoel/weten dat een deel van de mensheid over een ziel beschikt en een deel niet.

  2. De Fransen spreken over L’âme, als iemand sterft ” rendre l’âme, principe de pensée qui s’oppose au corps, voor de rest heeft alles een,âme.

   Ja jij schrijft, en wikipedea schrijft het, en vele duizenden hebben het geschreven, en toch komt het niet dichter bij of wordt het duidelijker, het is ongrijpbaar, misschien is het energie.

   Kijk leg mij uit waarom mijn âme me zegt om je toch weer een hugg te geven, ik kan het niet uitleggen nog beredeneren.

   Vriendelijke groet voor jullie, het is hier to hot to handle!

  3. The spirit lives on, ja maby, but I am not so sure and certain, kom altijd weer bij hotel California, de deur staat open en je bent vrij om te gaan maar nee er is iets wat je tegenhoud als in een droom, no you can never leaf, zo zou het kunnen zijn, dat je geest bevrijdt moet worden, eerst uit je lichaam en dan wat ?

  4. Cozmic, voor mij is de ziel datgene waar het Weten zit…. daar zijn we allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden, daar zijn we Een… ik schreef al eerder dat ik het gevoel heb dat veel mensen geen ziel hebben…. ze hebben geen geWETEN. De Geest is voor mij de Hand die ons leidt om weer bij dat Weten te komen, er weer Verbinding mee te maken

  5. Dank je….. de waarheid was, is en zal er altijd zijn…. mijn waarheid en jouw waarheid is in het NU…… het hangt ervan af hoe ver jij en ik al met onze kop in het konijnenhol zitten 😉

  6. Volgens mij is er maar één ziel waar wij mensen ons wel of niet op afstemmen. Ieder een.

  7. Interessant en leerzaam artikel Cozmic. Heeft kwantumfysica hier dan ook mee te maken?

  8. Uiteraard Lis , metafysica , quantumfysica , kinetica ….alles dat IS heeft ermee te maken , anders was het er niet . Als bestaande wezens zijn we imo zenders en ontvangers , dat is hoe we onze realiteit ontvangen en manifesteren ( beleven en creëren) . Quantumfysica is daar slechts een onderdeeltje van waar we een labeltje op hebben geplakt .

 8. http://www.instructables.com/id/Spooky-Tesla-Spirit-Radio/?ALLSTEPS
  Linkje kreeg ik weer via r.boerman.
  Heel interessant en simpel om zelf te maken.
  Trouwens een kleine opmerking over de keuze welke als zo makkelijk is voorgespiegeld, er is meer nodig dan alleen maar de droom koesteren en dan ‘flip’ je om naar een andere werkelijkheid.
  Het naar mijn idee zo dat de ‘buiten de kaders van de matrix geplaatste initiatieven’ een mimiek krijgen in het ‘vrije veld’ waardoor je het idee krijgt nog geen moer te zijn opgeschoten. Dit doet velen het idee krijgen dat het allemaal geen zak opschiet. Een listige truc om ‘de kippen in het hok te houden’.
  Onderschat niet de raffinesse van de duisteren.

  1. Overschat de raffinesse van “de duisteren” ook niet , daarmee creëer je nl een imaginaire vijand die zich uiteindelijk als een saboteur in je eigen denken zal manifesteren . Struin het internet maar eens af en zie hoeveel angstpropaganda er op staat , hoe weinig info om in je eigen kracht te gaan staan . Door constant zulke angstprogrammeringen in je op te nemen zullen ze vanzelf wel een keer hun uitwerking gaan krijgen .

  2. Volgens mij ook niet , maar omdat Rob het uitgevonden heeft bestaat het nu wel 😉

 9. Mailstreem, is een stom verkeerd woord gebruik, bedankt voor het verzachten van de pijn, door het zoeken van een alternatief, maar ik bedoelde maalstroom.

  De geest, ja dat is zo alles omvattend en verklarend, en toch zijn er duizende knappe Koppen die het hebben geprobeerd samen te vatten, te verklaren, maar het is nog nooit gelukt.

  Er zijn van die plekken waar je je vingers in een gat steekt en dan met je vingertoppen dan iets voelt, maar net niet genoeg, om te weten wat het is, in de menselijke geschiedenis zit het vol met van die eigenlijke gevoelsmatige tenteerde kwellende onwetendheid.

  Wij weten allemaal nog wel van onze eerste lessen over de Griekse oudheid, dat Solon een grote persoon was, maar we weten niet waarom Antigone zo vertwijfeld was, en we weten ook niet hoe Themistocles de Perzen in de val lokte. heeft het te maken met de menselijke geest, ik zou het graag willen weten, waarom ik me op sommige plaatsen goed voel, en op andere plaatsen/plekken een tegenstand voel groeien, die aan walging en soms zelfs angst te weeg brengt.

  Ik denk ook dat door het bestaan van deze geest het voor sommige mogelijk is om een geloof een religie in te Voeren in de geest van de mens, deze smerige methode om door de onwetendheid/naïviteit de mensen een geestelijke chip in te planten, en ze zo van hun geestelijke vrijheid te beroven, en hun verdere geestelijke ontplooing te stoppen.

 10. Weer even terug naar de kern…. over de zgn buitenwereld, imaginaire vijand, duisteren…
  Laat ik het terugbrengen tot de kern.. Als jij wilt dat iedereen naar je lacht, kies daar dan voor !!! Wil jij de illuminati in jouw leven/realiteit? kies daar dan voor, wil je dat niet? kies daar dan voor… Dat is de kern, ik zeg niet dat het gemakkelijk is, maar toch, het is een kwestie van shifting frequency, that easy!!!

  Lieve allemaal,
  Vergeet aub niet onderstaande…( ik was er net mee bezig)
  Ben je bewust van je illusionaire realiteit en dat wat jij ‘belief-t’ op je pad(in jouw realiteit) komt.. geen mind, geen gedachten.. maar keuzes, bewust of onbewust (de meeste onbewust.. dus ook als gevolg van je ‘false beliefs’)

  So just “stay excited, no expectations’ and Allowing Life ; oftewel .. laat je gedachten los ( Nb. de meesten zijn niet eens van jou..)

  Excerpt uit “Freedom with New Energy, New consciousness”, a summary, as my reflection and therefore my essence and my truth ( hoofdstuk 9, nog niet gepubliceerd)
  http://www.lifebydesign.nl/support/

  ###
  So everything that’s happening, everything that’s happening is just there in service to you. It’s that simple.
  When you’re ready to get off of conspiracies and outside forces suppressing you, you will. It’ll be – snap! – just like that. Just like that.

  There’s a little bit of an interesting game that goes on with it for any of you. Any of you. Interesting game. It’s a distraction. It’s a great way not to face yourself. It’s a great way to actually see your issues outside of yourself. But I can say that there is no conspiracy, there is no government, there is no secret society that can ever take sovereignty away from a free being, ever. It just doesn’t happen. Remember that.

  Good. Stop tilting at the windmills. It’s fun for a while. But, first of all, I guarantee it’s a battle you’ll never win. They’ll win, because you’ve already given away the power. It is hugely draining on your energy, your physical body and extremely draining on your own happiness and joy. Truly is. And I’m speaking to you, but I’m speaking to everyone here.

  Hieraan vooraf ging het volgende…

  “I’m being tested. My … facing fear.” Good. That’s an excellent way to put it. Who’s testing you and what are the fears? “The judges, the police, the FBI. “(a few chuckles) That’ll test you. That’ll test you. Yeah.
  “I’ve been a good boy all my life and then when I woke up and learned things, I just decided to step aside from conforming to that or consenting to that. “ Yes.
  “And they don’t like it.” No, they don’t.
  “So, I’m dealing with them …” But who doesn’t really like it? Who’s really putting the big ‘but’ there? Who are the judges, the police, the authorities? “The corporations …” Corporations. “… that rule you.”
  But who are really the corporations, the judges, the police? Who’s really controlling you? “Me.”
  Thank you. Thank you. But it’s being externalized. It’s being manifested on the outside to … what? Test you.
  “To test me.” Test you. “To reflect something back to me.”
  Absolutely. And in a way it’s an interesting test that you’re administering on yourself. It’s your own internal authority and the controls that you have over yourself. Now you’re externalizing it in a big way so you can see it better, so you can see it on the outside. But there’s a tendency also to blame them, to now bear arms against them. You’re really only doing it against yourself.

  Some of the freest men and women that I’ve ever met in all of my lifetimes were in countries that had absolute dictators in control, and they weren’t even aware of it. Didn’t really even care. Didn’t care about police and judges and corporations or anything, because they were free. When you are truly free, there’s not another human, alien, any being anywhere that can take that away. You can live in a prison and be totally free, and some have. Remember that. So fears. Fears of what? Being tested. Your fears are being tested. If you don’t mind me putting words …
  “Actually, it’s testing my trust …” In? “In that everything’s perfect just the way it is.”
  And it’s not? “Well, it’s …” (he chuckles) “And trying to …” You’ve heard of this term “slaying at windmills,” battling the ghosts that really aren’t there?
  “Right.” It’s fun for a while. Corporations, militaries, the suppressors, the oppressors – they’re only there in service to you. “Yes. I’m trying to … “
  And it’s not just a big philosophical deal. It’s true. They’re just there in service to you. There were dictators in service to the Egyptians for many, many years. And then there were fanatical extremist groups then that came in in service.
  So everything that’s happening, everything that’s happening is just there in service to you. It’s that simple.

  Living is my Job and my Art!
  meer weten? of reflecteren? http://www.lifebydesign.nl

  1. Ff gekeken. Ligt misschien aan mij maar is dit niet allemaal gelijk aan the secret?

  2. Oke, tis engels, kom ik wat moeilijker doorheen maar zie hele mooie dingen op je website, heel echt. Het is goed.

  3. Hi, Zo herkenbaar deze tekst. Doet me denken aan mezelf, aan mijn eigen gedachten en teksten in de Salusa tijden 🙂 Vrijheid kent geen grenzen. Echter ik kwam tot de ontdekking dat je tot veel in staat kunt zijn, zaken die je je nooit had kunnen voorstellen. Bij mij was het een bewuste keuze om dit niet verder na te streven maar om bewust te kiezen voor het hier en NU en niet wat allemaal mogelijk is. Liefhebben, delen en dankbaarheid. Dat is mij ingegeven door mijn bron.

 11. Dank Cosmic voor het “heropenen” van het onderwerp. Na zoveel negativiteit wilde ik niet meer reageren. Ik heb iets moois gevonden op you-tube (jij-buis, haha) De eerste 20 minuten maakte me weer blij.
  http://www.youtube.com/watch?v=o0gBoV0ygJc
  Zo zie ik het ook met frequenties en beleven. Het welbekende zinnetje je bent niet een lichaam met een spirituele ervaring, maar een spirit (ziel) met een menselijke ervaring komt hier boven drijven. Ze zeggen wel je bent wat je eet, maar je bent ook wat je denkt. Het daarom heel belangrijk om je gedachtenstroom zoveel mogelijk liefdevol en in balans proberen te houden. Je bestaat uit ruim 70 procent water en zo ook de aarde, en water is daardoor een hele grote bron van allerlei informatie, die houdt dit vast in zijn moleculaire structuur. De japanner Emoto heeft dit prachtig vastgelegd in bijzondere foto’s van water(ijs)kristallen.
  En Dick, de Nag Hammedi heb ik zeven jaar geleden “verslonden”, prachtig alle zevenhonderd bladzijden. Het resoneerde heel goed en begrijpelijk. De informatie was als het ware een herkenning. Vanuit dat oogunt lijkt het mij ook mogelijk om te kunnen zeggen, wij zijn allen één omdat we allen uit dezelfde bron stammen en daarvanuit over de hele aarde en universum! verstrooid zijn, om zoveel mogelijk ervaringen op te doen om heel te kunnen zijn. Wat een teleurstelling zou het zijn toen de moslim, jood, christen etc. “boven” kwamen en zagen dat alles uit dezelfde bron kwam.
  Brrr, religies…..

  1. Ja Mooi, bedankt voor de tip, ik ga hem er op mijn website bij zetten, heel toepasselijk Freedom, mijn grootste goed..

   En Art will save the World… 😉

  2. Goede intentie van je cozmic maar krijg je wat kritiek niet meer ongevraagd foto van mij en privé gegevens van mij op forum zetten zoals naam en adres en telefoonnummer afgesproken zou ik ook niet bij jou doen. Het moet niet zo zijn jij mag wel alles zeggen ook mensen soms flink uitfoeteren krijg je tegengas prive gegevens die je verzamelt heb misbruiken op mij monddood te maken.
   Hoop dat de informatie niet weer verdraait wordt ben duidelijk zo, voel ik het verraad is verraad. Loop al lang mee op dit forum. Wil het allemaal wat gebeurde wel loslaten maar hou van wel duidelijk zeggen hoe het op mij overkwam.

  3. Ah , negativiteit , ik zal het maar positief opvangen .
   Zoals Odette hierboven al aangaf werd een goede conversatie ( imo) nodeloos verstoord door bepaalde reageerders wat weer andere reageerders aantrok om olie op het vuur te gooien . En ja dan hak ik eerst voorzichtig om diegenen aan te spreken op hun infantiele gedrag , escaleert het dan neem ik geen stap terug , kom jij uiteindelijk mij nog even zonder inhoud mij op de man aanvallen dan krijg je de wind van voren , geen spijt , dan reken ik op Guido’s gouden gum , uitgereikt door de RNF . Ik laat me niet in de zeik zetten , ik hak er vrolijk op los , wie kaats kan de bal verwachten . Have a nice day 😉

  4. zoek op wiki het verschil tussen haatdragend en assertief maar op , ik reageer assertief , geen last van narrowminded haatdragendheid .

  5. Dus bij dezen , zand erover , paal er op , en schilder em in iedere kleur die je wilt . 😉 Hope you catch my drift .

  6. cozmic even voor de duidelijkheid je gooit niet ongevraagd privé op forum voor de rest mogen we van mening verschillen en zien hoe helder de spiegel is of kan worden.

  7. ODETTE?

   Wij, jij en ik zijn het/een product van onze opvoeding, en leefomgeving, sommige doen er een heel leven over om zich te ontworstelen, aan een opgelegd dogmatisc denken, een opvoeding hoeft niet altijd slecht te zijn, als er maar voldoende vrijheid van denken aanwezig is, en de ruimte wordt gegeven voor zelf ontplooing.

   Maar de meeste mensen leven hun leven zonder zich bepaalde facetten van dit leven van dichtbij te bekijken, sommige doe dit wel, gaan op onderzoek uit, maken het zich zelf moeilijk, door niet alles voor zoete koek aan te nemen.

   Het is goed als mens om je af te vragen en te onderzoeken, dan ben je een bewust levend mens, die aantoond dat het goed was toen wij de rede kregen, of ontdekten, wat ons ondescheid van de dieren.

   Vriendelijke groet, minder vlinders dit jaar, ook nog steeds weinig trek vogels!

  8. “Maar de meeste mensen leven hun leven zonder zich bepaalde facetten van dit leven van dichtbij te bekijken, sommige doe dit wel, gaan op onderzoek uit, maken het zich zelf moeilijk, door niet alles voor zoete koek aan te nemen.”

   Generaliseren en betogen dat mensen niet verder dan hun neus willen kijken, heb je HET wel al eens af gevraagd beste Jenne, dat er ook mensen zijn die voor dit gebeuren een gepasseerd station blijkt te zijn. Niet iedereen is even ver als de ander gezien het leer proces, maar er zijn ook lui er bij die al veel verder zijn en waar nog flink aan de jas getrokken wordt en vooral de wijze les wordt gelezen. Om verder niks te bagatelliseren het komt gewoon erop neer wie inzicht heeft zal zich gewoon assertief opstellen en recht voor zijn raap wezen dan telkens met tekst en uitleg in de verdediging te moeten gaan. Soms moet je net als met Judo een attack afweren door gebruik te maken van de ander zijn energie. Het meeste wat we hier in het Westen moeten leren is Oosterse wijsheid waar we met onze Westers denken te vaak op stuk lopen. Zeg maar pure kortzichtigheid om je vooral niet te willen plaatsen in de ander. Plain Simple!

  9. @ Paul 3,5,

   Elke bloem of plant vraagt een andere benadering, de verzorging is anders de hoeveelheid water ook, dit om je te doen begrijpen dat ik Odette zo tegemoed treed.

   In mijn goede jaren was ik een niet onverdienstelijke schermer, van parade naar aanval is een flits, met altijd het respect voor het spel van je tegenstander, heb wel een aantal jaren gebokst, zo’n 60 tig jaar geleden.

   We hebben gelukkig allemaal een andere manier van het bekijken van, en reactie op onze onderlinge standpunten en dat is goed!

   En of die wijsheid uit het oosten wel zoveel wijzer is als onze Europese wijsheid, wens ik te betwijfelen, dat hij anders is in zijn benadering van opgaven is zeker, maar beter als bijvoorbeeld onze Griekse wijsgeren, die helaas niemand meer leest of kent, Platon, en phytagoras zijn nog nooit geevenaard in hun denken.

   Maar ook hier kunnen we verschillend over denken, en dat is vrijheid toch.

  10. Odette weet veel meer en kent zaken die aan anderen volledig voorbij gaan. Er is geen weerstand bij haar te bespeuren enkel dat ze ‘het’weet en dat zegt al ergens meer dan genoeg. Ik groet eerder Odette als een gelijke op één zelfde frequentie van conversatie. Deze anderen zijn zo bezig met een steekspel en hun zin door te drammen om zich het voorbeeld te stellen dat zij het ook schijnen te weten. Een waar Meester in het zijn, heeft men niks nodig om zich steeds te bewijzen met tekst en uitleg die is er allang waar anderen nog buffelen moeten. Bron gericht zijn wij alleen water wezens die afkomstig zijn van Sirius B. Niet zo moeilijk als je al het mogelijke snapt.

  11. Nix mis met een gezond dialoog over zaken waar we uiteindelijk geen van allen het naadje van de kous van weten . Kritische vragen stellen en openstaan voor andere ideeën , dat is hoe je verder komt , maar ook waarom Socrates de gifbeker moest drinken . Vastzitten in een visie vanwege je eigen dogmatiek of andere visies verwerpen omdat je die persoon niet mag om wat voor ego-reden dan ook houdt je waar je bent , stuck in the moment http://www.youtube.com/watch?v=8opuBUjkcbU

  12. Beste Jenne,
   Ik wil voor jou een stukje sluier oplichten als je daar behoefte aan hebt. Misschien mediteer je wel eens zoniet probeer het eens. Kies je favoriete omgeving voor jezelf uit en projecteer een lange muur in het landschap. In die muur zit een oude deur met een oud slot. Jij hebt de sleutel, open hem en laat je verassen wat daar achter ligt als je met jouw persoonlijke sleutel hebt ontsloten en binnen bent gestapt (onderbewustzijn). Er is zoveel om te ontdekken en te leren, we bezitten zoveel informatie waar we normaal niet bij kunnen. Succes op je reis!

  13. 😆 the problem with the key , many times we hid it in such an awfull place , we dont dare to seek it anymore . ( coz 2013 )

  14. Ik sta absoluut niet open voor dit soort deuren spelletje, waarom om dat jullie niet willen zien of aannemen dat ik de sleutel maker ben.

   Deze aanradingen over meditatie heb ik al meer als 50 jaar geleden achter me gelaten, tijdens mijn intreden in doet er niet toe.

   Jullie zal het opgevallen zijn dat ik toch steeds weer naar jullie toekom, om dat ik denk dat we iets van elkaar kunnen leren.

   Alhoewel ik er niets voor voel om Odette als een medium te gebruiken zoals Paul aangeeft, in het gemak waar mee ze sommige onderwerpen tot zich neemd en uitdraagt, en een zekere wijsheid die aanwezig is, maar behoefte heeft aan verfijning in zijn verwoording.

  15. Draag hem op je hart!

   “”OUR DEEPEST FEAR IS NOT THAT WE ARE INADEQUATE,
   OUR DEEPEST FEAR IS THAT WE ARE POWERFUL BEYOND MEASURE,
   IT IS OUR LIGHT, NOT OUR DARKNESS, THAT FRIGHTENS US.

   WE ASK OURSELVES, WHO AM I TO BE BRILLIANT, GORGEOUS, TALENTED AND FABULOUS?

   ACTUALLY, WHO ARE YOU NOT TO BE? YOU ARE A CHILD OF GOD. YOUR PLAYING SMALL DOESN’T SERVE THE WORLD.

   THERE’S NOTHING ENLIGHTENED ABOUT SHRINKING SO THAT OTHER PEOPLE WON’T FEEL INSECURE AROUND YOU. WE WERE BORN TO MANIFEST THE GLORY OF GOD WITHIN US. IT’S NOT JUST IN SOME OF US; IT’S IN EVERYONE.

   AND AS WE LET OUR OWN LIGHT SHINE, WE UNCONSCIOUSLY GIVE OTHER PEOPLE PERMISSION TO DO THE SAME. AS WE ARE LIBERATED FROM OUR OWN FEAR, OUR PRESENCE AUTOMATICALLY LIBERATES OTHERS. “

   Marianne Williamson, read by Nelson Mandela

  16. Enne Jenne, ik ben geen medium, punt. Ingetreden Jenne? Rozenkruisers? Vrijmetselarij? Bringers of the Dawn? Al zou het, het maakt mij echt niet uit wie of wat je bent die jij neerzet in dit leven, maar dan heb je niet weer het recht verkregen hebt om mij in een positie te zetten die jij belieft. Ik ben die ik ben. En ja Jenne je bent ook een stukje Odette waar je toch een beetje de kriebels van krijgt. Net zo goed dat ik een stukje Jenne ben, wen er maar aan, of blijf slapen. Het ga je goed beste Jenne.

  17. ‘De sleutelmaker’, klinkt wel interessant trouwens. Was dat je beroep Jenne? Of bedoel je het anders?

  18. Odette , het citaat dat jij gaf van Mariane Williamson hits the Jackpot .
   Om eerlijk te zijn heb ik menigmaal de handdoek willen gooien , opgeven en gewoon mijn eigen weg volgen . Blijkbaar ben ik daar nog niet volledig in overtuigd en kies ik nu het pad om dingen niet meer te bevechten , maar mijn inzichten met alle vraagtekens die er bij horen te delen . Hopelijk wordt het gewaardeerd , dan hou ik het vol , anders laat ik het mmet hetzelfde gemak los . We shal see what non excisting time brings .

  19. Jenne Joh je maakt blijkbaar steeds de verkeerde deur open, het is niet zomaar Pandora’s box. Odette is ook geen Medium en dat is nou net wat ik ook niet bedoelde. Hoe oud je ook bent je zit er weer compleet naast mee.
   Frequenties en ontvangers zoals de titel beaamt worden blijkbaar nog steeds niet goed begrepen door sommigen onder ons. Het is geen spelletje zoals de meesten het altijd proberen te verklaren, wil je toch iets spelen dan raad ik je eerder ‘Mens erger je niet’ aan. Odette’s voorbeeld is eigentijds als je die deur voorstelt, ‘angst’ kom gelijk al omhoog en het ontkennen het geen te willen ontdekken ervan, terwijl je eerder bv erop wees dat ‘Ik me maar eens in mezelf moest gaan verdiepen’. Odette verwoord het iets mooier…
   Mensen die dit soort zaken vermijden vertellen meer over hun zelf en hoe ver ze al aan de weg timmeren, weinig die maar kunnen verhalen wat ze achter hun eigen deurtje daar hebben gevonden. Want deze worden toch noch als volgt: gekruisigd.
   In iedergeval achter mijn deurtje zat een geheel nieuwe wereld en geen klein donker kamertje waar het stikte van de angst.

  20. @ Coz

   Ja jij hit ook de Krekpot, er zijn altijd leukere dingen te doen dan je zelf te verwikkelen in zware zaken die je net als dolle windmolens moet bevechten. Je wou eigenlijk graag ‘The Don Quichot’ zijn, maar je bent eerder van een ander soort postuur, die toch liever iets beters op zijn kerfstok wil hebben dan het aantal kills van trollen. (er zijn ook mooie trollen) Doe dus ook in die muur dat deurtje open, puur om te zien dat er ook een ander kant is waar een heel mooie achtertuin in het verschiet ligt. Aan de voorkant is er dus niks van te zien..

 12. Dank je wel… Het verhaal gaat idd veel verder dan The Secret, dat speelt zich af op mind nivo en is niet voldoende, net als affirmaties etc…
  De basis is o.a. het erkennen van je illusionaire realiteit (it’s all an experience and just an experience) en dat die (alles dus, incl. je eigen gezondheid) bepaald wordt door je beliefs.. dus ook je onderhuidse, subconscious en false beliefs…

  En dat is waar de shit begint… De invloed op je werkelijkheid kun je dus beïnvloeden door je emoties, feelings (vrije wil dus)gebaseerd op je gedachten, overtuigingen en percepties. (stay excited, no expectations.. letting in letting go, loslaten … allowing life.. en het leven ontvouwt zich…

  Als je daar grip op krijgt dan wordt het leven pas echt heel mooi … zijn wie je werkelijk bent .. dan heeft de vrije wil ook geen betekenis meer. In de Essentie is alles er dan wat er moet zijn voor de ervaring in het NU.

  http://www.lifebydesign.nl
  Living is my Job and my Art.

  1. En angst is weg, zelfs voor de dood. Thanks. Dieper en dieper, vrijer en vrijer, we zijn oneindig. En één uiteindelijk. Zonder stilte geen muziek, let’s play!

  2. Ah, waarom spreekt die man toch niet gewoon uit zichzelf zonder die pilaren naast hem, doet me denken aan pfff, hoe heet dat ook al weer J en B. Ach, ik leg wel eens een tarotkaartje en bij de hogepriesteres zie je die symbolen ook. Instinct, daar staat die kaart voor, wat je niet kunt weten.

  3. “Toevallig” kwam ik vandaag op een tjoep uit waarin hij uitlegt dat hij en Bashar dezelfde zijn maar vanuit een andere realiteit in het ruimte/tijd continuüm ( hetgeen ik voorheen suggereerde )

  4. Bashar heeft een link naar de audio introductie, alleen echter weinig audio daar maar zijn fundamentals mogen er weze..n
   http://bashar.org/fundamentals.html
   voor de rest staan er voldoende audiofragmenten die mij raken…

   Is je trouwens opgevallen ,dat hij nog nooit het woord “uh..” of iets dergelijks heeft gebruikt. Hij heeft nog nooit ‘gehaperd’ , maar dat is ook iets menselijks…

  5. Kijk, wat mij ergert is dat het mij niks nieuws verteld. Alleen ik zie die ‘andere’ steeds meer als mezelf, let Martijn fade away please.

  6. Alles wat is was er al en is er altijd al geweest , herinneren is het sleutelwoord , mens ken uzelve . Wat nieuw lijkt is meestal een nieuwe variant op wat was . De rode pil is slechts een symbool voor ontwaken uit een illusionaire werkelijkheid waarin het lijkt dat anderen aan het roer staan , het zij 4D Anunakki halfgoden , illuminatie , bankiers , Monsanto , of van mijn part de burgemeester van Lutjebroek .
   Herinneren dat jij jouw werkelijkheid creëert is niets nieuws , anders zou het geen herinneren heten . http://www.youtube.com/watch?v=WMO72KRoL4Y

  7. Je kunt heel goed een/je werkelijkheid creéeren zonder daar bij herinerringen te gebruiken.

   De herinneringen maken maar een Klein gedeelte uit van waar we mee bezig zijn, of je zou alle kennis die een individu bezit als herinnering moeten willen zien.

   Wat een grove denkfout, alles wat is was er al, en is er altijd al geweest, het leven is een evolutie van de mens in zijn denken en doen, en wordt nog steeds verrijkt met nieuwe aanwinsten in ons denken.

   En al dat geleuter over vrijheid, je bent net zo vrij als dat je zelf wenst te zijn, indien je de consequenties kan/wil dragen.

  8. Dat is jouw beleving Jenne , hopelijk is het een beleving waar je gelukkig in bent . Ik ga jouw waarheid niet bestrijden want dat is jouw waarheid , wat jij een denkfout noemt , dat is gebaseerd op jouw denken en daarom fout in jouw denkwijze .

  9. Jenne, je reactie lijkt wat dubbel voor mij maar kan ook aan mij liggen hoor. Zo lang je vast zit in je denken en condities (beiden opgebouwd uit het verleden) ben je niet vrij. Dan zit je in je eigen opgebouwde gevangenis met steun van je omgeving.

  10. Oh nee, met steun van je omgeving hoeft niet per definitie natuurlijk 😉

  11. @ COZMIC
   We hebben het hier er niet over of we gelukkig zijn met/in onze levens situatie.

   Ook verwerp ik het commentaar als of het mijn denkfout zou zijn, wat jij schreef kwam voort uit jouw denken, alles wat er is enz. maar dat is te generaliserend, binnen dat herinnerings Kader bestaan vele mogelijkheden, de herinnerings steen heeft vele facetten.

   @MARTIJN
   Of je je vrij voeld of bent, komt voort uit wat je is geleerd, ik voel me vrij, om dat ik geleerd heb mij vrij te voelen, ,en te zorgen dat mijn leef omstandig heden mij die mogelijkheid laten.

   Vr. Gr. Jenne heel warm nu al !

  12. Jenne , ik heb die zin waarschijnlijk niet goed geformuleerd en daarom is hij makkelijk verkeerd op te vatten .
   Nogmaals dus ; wat jij een denkfout noemde is in jouw visie een denkfout terwijl het voor een ander ‘perfect sense’ kan zijn . Zo beter ? 😉

   28 graden hier

  13. COZMIC

   Veel beter, ik wist wel dat je het zo bedoelde, maar wil altijd graag zekerheid !

   Mooie discussie wel.

   38° hier!

 13. Ik ben niet bang voor de jongere generaties, ik daag ze niet uit natuurlijk, dat zou onverstandig zijn.
  Ik denk dat ik oud genoeg ben om van de meeste van jullie de vader zou kunnen zijn.
  Ik laat me nooit voor staan op mijn leeftijd, soms wel op mijn weten.
  Je zal er van versteld staan, hoeveel afgestudeerde jonge mensen zo verdomd weinig weten buiten hun vak gebied.
  O beste mede lezers wat is kennis belangrijk, en wat is het fijn om veel te weten, en daarmee te spelen en combineren, ik vind kennis is macht, maar het klinkt niet echt goed, het is denk ik meer op voor kennis gericht.
  één van de mooiste en smaakvolste wijnen van Frankrijk, in de pmstreken van Beaune zijn getroffen door de hagel, jammer.

 14. Hallo Martijn, ik bedoel het anders meer in het mystieke denken, alhoewel ik wel van onze dorps maréchal, forgeron, heb geleerd om paarden te beslaan, en sleutels vijlen voor oude sloten, waar van ons huis ruim voorzien is.

  In het mystieke denken zijn de mensen die geheime deuren ontsluiten, verlicht te noemen, je leerd mensen te lezen, hun karakter, kracht en zwakheden, en door provoseren kun je dan de finesse, de qualité de ce est délicat, ontdekken.

  Vriendelijke groet Martijn.

 15. Odette 15,23

  Je hebt te grote schoenen aan, je denkt dat je alles al weet, en dan andere mensen in een hokje te duwen, beste Odette je moet nog veel, heel veel leren, vooral in omgang met mensen die je op alle vlakken van weten overklassen.
  Met constant quasi uit de lucht gegrepen bedenksels, of het poseren van andermans gedachte, schiet je niet echt op.
  Er bestaat ook in de denk wereld een hierarchie, en daar in moet je je plaats weten, anders maak je je zelf belachelijk.

  1. Over hokjes geproken, wie omcirkeld nu de ander? Het leert wat jij niet snapt jenne dat het omkadert moet worden anders ‘KAN JIJ’ er niet mee overweg…

 16. Beste COZMIC, ik begrijp je wrevel, je groeiende frustratie, om dat je niet de verwachte antwoorden krijgt.
  Maar je bent op de goede weg, je wordt door het leven gelauterd, en dagelijks beproefd, en je word wijzer, in je gevoels en beslissingen.

  Beste COZMIC, je geest is hongerig, je zoekt, net als ik nog steeds doe, wees niet boos, want ik sta naast je, en voel met je mee.
  Vriendelijke groet!

  1. Jenne , het zijn uiteindelijk de windmolens in mijn eigen hoofd die ik denk te moeten bevechten . Dat wetende kan ik er zelf al om lachen 😆
   Gewoon geïnspireerd leven en de verwachtingen loslaten ( zei ik tegen mezelf )

 17. PAUL 3,5 reactie 15,28,

  Ik ben netjes op je commentaar in gegaan, wetende dat er cynisme en bijtend zuur op me lag te wachten.

  Ik heb van U nog niet een reactie gelezen die nu eens voor de volle 100% positief was.

  Je kruipt je vriendjes in hun kont, en de anderen bijt je constant van je af, jammer om dat sommige toch dichter bij je staan als dat jij denkt.

  Ik moet zeggen dat ik het jammer voor je vind, maar je bent wel erg voorspelbaar, in je kwaadheid.

  1. Wat een accu zuurgraad die je weer opsomt jenne… Je kan er een hele straat van verlichting mee voorzien. (kan je met deze aanraden dus bij elke stroom leverancier)
   Over netheid gesproken, we kunnen er aan op merken dat je het meer weerspiegelt wat je zelf bent omdat je graag nogal uit de plooi wil vallen, zelf ben ik helaas nogal uitgestreken. Vriendjes? wel nee heb alle vrijheid en van vrienden behoef ik niet zo gauw want dan heb ik veels te weinig tijd over voor mezelf, daar waar ik al gezellig genoeg handen aan over hou.
   Kwaadheid, ah lol iedereen denkt dat maar en van mij mag je dat ook doen alleen dan ben ik er nogal goed in om mey een smile jou nog kwaaier te maken dan zwaar pissed! Tis hoe netjes je in het gareel blijft met schrijven, want dat komt toch harder aan dan met grove moedertaal te gaan gooien. Het zegt immers meer over jou dan het over mij zal moeten gaan. 😉

   Robijn wasverzachter voor wollige watjes…

  2. Heftige antipathieën zijn altijd verdacht,
   en verraden een geheime verwantschap.

   De spreuk van WTK op de voorpagina, misschien wordt het dan een beetje helderder. Maak je geen zorgen Lis, alles kom reg!

  3. Super Liszie van hetzelfde als je het mij vraagt, ontsteltenis, wurgende Waanzin, een voorlopige natte vinger analyse op broeierig verstikkend achterkamertjes niveau; VeenBrand Kliekjes en grote overname octoPusserig expansie Politiek en geinfiltreerde achterklap en geroezemoes en ondergrondse klapperboom kongsies en kijvende Kumbaja dienstmeiden en vers ingewerkte Leidse Minerva stagiares op blue Curacao met schurend strandzand en eindeloze zelfoverschatting van een stel vermogende buitenlandse crimSon sun aanbiddende rond cirkelende adelaar air heads zonder gereguleerd bijpassend overdruk ventiel met aanverwante blaaskaken clownsneuzen trollen koppen inclusief midlife verzuring amygdala verkalking Tavistock Esalen Institute aansturing belastingvrije maritieme liefdadigheids charity rockefeller chantage new age geld en chronisch gebrek aan inheemse naburige vrij rond huppelende goed gevulde strand volleybal biekienies volgens mij dan.. waarop ik dit alles baseer? ach gewoon een gevoel weet je wel… maar misschien ben ik zelf nog wel omkoopbaar en doe ik weer onnozel mee met het gekkenhuis, waarom ook niet, zolang er geen plan B is, geen escape, ‘ze’ zitten overal, dusz verplicht klappen bejubelen en mee doen, ook voor mij uiteindelijk, wat moet ik anders? en no hard feelings, voel me niet beter, maar maar het gesis en geblaas begint steeds groteskere duidelijk zichtbare vormen aan te nemen, padden en ander hexadecimaal adder gebroed in de schaduw is zo zichtbaar als wat, kwestie van uit je doppen kijken en antennes uitsteken voor goede Tesla Coil ontvangst op dwars dementioneel frequent vaak trillend per seconde niveau..

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_tavistock02.htm

   http://www.esalen.org/

   http://www.encyclo.nl/begrip/kongsie

   Guano Apes – Kumba yo
   http://www.youtube.com/watch?v=NyD3H4cnwvA

  4. Niet! overstemd raken Hyper….. Niks aan de hand joh, was een kleine node van toepassing… tenzij ik in je achterste weg kruip alias jenne.

   Dit keer geen nominaties die worden uitgereikt.

 18. Opgelucht Jenne? Het geeft jouw een fijn gevoel iedereen de mond te snoeren die anders denkt. Ik haal mijn vreugde ergens anders vandaan, zolang het de ander niet schaadt. Maar doe wat je goeddunkt als het je pleziert.
  Je bent een mooie jonge ziel, hart voor de natuur en zijn directe omgeving, blijf zo! Sticks en stones won’t hurt my bones…

  1. Jong geleerd en later oud gedaan, welke ziel doet dat niet? En via een oude fiets moet je het altijd leren. Mooi verwoord weer Odette…

 19. Hi Cozmic,

  mmh, ik ben een beetje tot een zelfde beeld/vorm gekomen, zoals je dat beschrijft.
  Hoe je eigen waarneming een frequentie is, maar ook een reactie op frequenties is. Dat ‘dubbel spel ‘ is dan wat men mystiek etc. noemt.

  Hoe dan ook, dat switchen en spelen ermee is bepaald niet makkelijk; omdat we , ik, al gauw alles louter psychologisch benaderen, maar ook dat is maar een vorm.
  Als het me lukt wezenlijk een andere snaar te trillen merk ik acuut, zei het subtiel, een verandering in mn waarneming. Something shakes; is it me, or outside, is it both?
  De verschillen delen op en komen weer samen, de verschillen scheppen denk ik.
  Er is iets oneindigs aan de gang en daarmee ‘samentrillen’ vergt wel wat…

  1. Hoi Zeno , ik denk dat velen de metafysica een het ont-dekken zijn . Informatie is er voldoende , toepassen op je eigen waarnemingen is een spel op zich . Loslaten van oude programmeringen en dogmatiek , verborgen in de vreemdste hoeken van het systeem of hidden in plain sight . Mij boeit het tot en met , en daar ben ik vast niet de enige in .
   Vivek – Homeless Prophet
   http://www.youtube.com/watch?v=rB8BdRNVnEI

  2. geweldige gast Cozmic, die donkere straat versie van Marcel, de profeet, positieve affirmatie in actie, het gaat er niet om wat een ander van je denkt, of wel of niet achter je rug zegt of denkt of doet, het gaat erom wat je van jezelf denkt, en wat je doet, elke dag weer, en goed oefenen, elke dag iets positiefs zien in jezelf en dan dusz in een ander, en dat gaat gevolgen krijgen, misschien wel in het positieve, zeker weten zegt de donkere profeet op straat, met mega charisma, en wat fouten achter de rug, die er uiteindelijk niet toe doen, maar wat doe je er vandaag mee, en morgen… het is wel waar… ik moet het toegeven… als gerenommeerd beëdigd zwart wit kijker, met attitude probleempjes, machtig mooi woord in het hengels, attitude man, that’s what it is all about, elke dag weer, attitude, what’s your attitude bro… and give it a chance, and fuk dat gebetweet, over wie het beter weet, who carez about that, wat je weet en wat je doet hoort congruent te zijn, in overeenstemming met, niet dubbel gespleten overdwars geflipt, maar goed werk aan de winkel in die zin, makkers en rake rakkers van ome willem..

  3. Cozmic 4.1., die oude programmeringen kunnen zich ook heel sterk hebben vastgezet in het lichaam…… zich uitend in het vasthouden van spanningen waardoor de energiebalans is/wordt verstoord en de energie niet VRIJ kan stromen…. De enige wijze, in mijn opinie, om die programmeringen te doorzien is Bewustwording….. en je wordt Bewuster en Bewuster als je de moed hebt om naar binnen te gaan, ” all down the rabbit hole”

  4. het onbewuste bewust maken en vooral durven falen want succes is 90% falen, weg met de schijnheiligheid en misplaatste betwetterig bedplassende perfide malafide perfectie

   1 van de beste nummers Ever ooit gehoord mee gekregen, zou een Radio Zomer TopHit moeten wezen NU, stampende dampende gracieus majestueus bewegende cadans van hypnotiserende blikvanger Myrle met de Bas in de Metro met 50 soorten Deo …. met dank aan gouden tip van wilde met recht trotse grote moeder Willie weet wel van wanten ;

   Hausmagger – Man in de metro / Valkhoffestival Vierdaagsefeesten 2013 Nijmegen
   http://www.youtube.com/watch?v=WnOs0vMIcrQ&feature=share

   Fail again, fail better
   http://www.youtube.com/watch?v=lk9sKUiB2_M

   http://watisdada.blogspot.nl/2013/07/expositie-menselijk-falen-in-hamburg.html

   http://synoniemen.net/index.php?zoekterm=perfide

  5. de op afstand bestuurde perfide perifere preferente ijskoude doorgeef luik siliconen-robo-drone-gaten-gat-snol zonder haperen en stotteren perfectie van het nieuwe wereld geloof, alles naadloos op je eigen voor je eigen in dienst van de centrale staats bijen King, krijgt in Rusland een eigen virtuele zuigende 4d surround space vrouw holle boodschapster, een voormalig leerlinge van der Anton en in de voetsporen van muppet pop keizer Poetin en rottend geplastificeerd vacuüm getrokken show lijk Lady Baal Baal en haar demonstratieve holly show bizz demonen;

   http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2377832/Human-Barbie-Ukraines-Valeria-Lukyanova-new-Vice-documentary-Will-Fairman.html

   MK Ultra – Britney Spears
   http://www.youtube.com/watch?v=75aCbn_GDCs

   http://www.encyclo.nl/begrip/Preferent

   http://www.encyclo.nl/begrip/perifeer

  6. toen mannen nog mensen waren en mans genoeg voor hun eigen familie zonder inmenging van de baby oppas staat, zonder burger verklikkers op elke hoek van de straat, en vrouwen vrouwen, en auto’s zonder capsule kinder achterbank met pamper klapzakken en actief zelf fietsend en nadenkend onbespoten speels bruine boterhammen met kaas kroost, betaalbaar en bezield begeisterend beeldig uitdagend van onderuit grommend representatief en eindeloos duurzaam degelijk, dat wat we ons inmiddels onoplettend massaal op aanraden van de bitse bijtelling boekhouder af hebben laten nemen door het groene castrerende staats monster zonder banen en eindeloze schulden dat pretendeert milieu vriendelijk te zijn maar het niet is;

   http://www.dailymail.co.uk/news/article-2367576/Man-cries-reunited-car–Mustang-Mach-1.html

  7. Hey Cozzie je bent er weer, het regent hier nu, ideaal Wanttoknow Weer dusz, het zal wel erg druk zijn op de Wtk server want ik kan je reactie wel zien op de FrontPagina maar als ik het nu aanklik dan is het kennelijk te druk om gehyperlinked te worden naar je posting, dusz ik knal alvast maar mijn commentaar over te mooi om waar te zijn alfa vrouwen en mannen er in, wachten en geduld en timing kan altijd toch, het is avond spitsuur op Wtk;

   waarom weet google automatisch wat de juridische term ‘Deposition’ in deze context betekent, daar waar de new age agente over praat aan het eind van haar interview fragment? “esp. a monarch” ; scary sjjjittttt….. en waar kennen we het onmiskenbare monarch vlinder logo van dat vanaf minuutje 5 en 20 seconden op de achtergrond in beeld verschijnt tot minuutje 6; precies 40 seconden in beeld… is het duidelijk dat het een bepaalde ‘type’ vrouw isz? niet zomaar een vrouw, neeh er is een soort oer schoonheid en perfectie, een alfa verschijning, die types hebben ze nodig als change agent….

   dep·o·si·tion
   /ˌdepəˈziSHən/
   Noun

   The action of deposing someone, esp. a monarch.
   The process of giving sworn evidence.

   Synonyms
   deposit – testimony

 20. En wat dan ziel, mind of geest is; tja jezus, weet ik veel. Het ik is ik, en dit ik is nu dit ik en dan weer een ander ik; ik kan dat niet echt plaatsen nog.
  Maar zo af en toe, en zeer sterk, is er, hoe relatief de woorden ook klinken, een absolute klank in mij die veel verder rijkt dan mijn ‘naam en lichaam’, en die klankt heeft helemaal niets tegen deze naam en lichaam.
  Dat schept dan weer vertrouwen. Maar die ‘frequentie verder dan het ‘ik’ is wel fucking intens zeg,, pfff

  1. Je hebt een mooie ‘IK’ Zeno. Dat mag ook wel eens gezegd worden ‘vind ik’.

 21. Om ‘werkelijkheid’ te kunnen laten bestaan is er een observator nodig die interpreteert. Als alles goed gaat, dus als de actie van interpreteren resultaat oplevert, verschijnt vervolgens een interpretatie. Interpreteren is alleen mogelijk als je beschikt over een data-basis met ‘bekenden’ om herkennen en afwegen mogelijk te maken, de vraag is dan hoe komt de basis aan zijn data/text en wanneer wordt data/informatie gezien als corrupt. Textueel/gedachtelijk interpreteren is alleen mogelijk als er tekst bestaat.., maar de daad van interpreteren zelf is daar niet afhankelijk van.
  Quantum fysica is een kind van de quantum mechanica en dus van de wetenschappelijke methode, een methode die vooralsnog de objectieve werkelijkheid, de werkelijkheid waar een fietszadel zowel voor jouw als voor mij een fietszadel betreft, het meest succesvol weet te interpreteren wat men kan merken aan b.v de komst van riolering en het WC papier.

  http://www.youtube.com/watch?v=g-xucpSQoFA

 22. Ik zou aandacht willen vragen voor het oprukkende kwaad het Islam geloof, als een 5 collone graven zij door en knagen aan onze waarden en cultuur, geholpen door de media die voor de rookschermen zorgt, gezinnen met gemiddeld 10 kinderen en soms illegaal 2 vrouwen, de Moskeën verrijzen overal, terwijl de kerken worden gesloten, of gesloopt, de constante hetse tegen de kerken, en ons Chriselijke geloof, komt waar van daan denken jullie, ja juist uit de Islam hoek, ik doe hier pertinent niet aan mee, het Chriselijke geloof heeft met ons te maken, het dogmatische Islam geloof wat het kwaad op aarde vertegenwoordigd staat honderde jaren bij ons van daan, als wij ons niet gaan verzetten, en de Islam bevechten, graven wij ons Eigen graf, en zal het westerse Europese denken worden vernietigd, als in Constantinopel!!!
  Vriendelijke groet, van iemand die van zijn landje achter de duinen houd, en de historie hier aan verbonden koesterd.

  1. Grappig dat je zo’n dualistische angstprogrammering onder een artikel plaatst waarin de lezer wordt uitgenodigd om te overwegen keuzes te maken die zijn/haar realiteitsbeleving kan veranderen .

  2. Zijn hier nog waarden? Ver te zoeken hoor. Zijn dat niet alleen de radicalen die het voor de ander moeilijk maken?

  3. Jawel Lis , er zijn nog waarden . Een ieder heeft dan ook zijn/haar eigen normen en waarden , nogal een relatief begrip , zelfde als met waarheden , ook erg subjectief . Het is maar net waar je de lijn trekt .
   Altruïsten zijn zelden luid en spreken als ze geïnspireerd zijn , terwijl oproerkraaiers ieder platform dat ze kunnen bestijgen gebruiken om op hun holle vat te drummen . Angst voor andersdenkenden of hun eigen angsten projecteren op de rest in de hoop ze te overtuigen zodat ze zich niet alleen voelen in hun zelfgecreëerde angstscenario’s .
   Kijk er gewoon dwars doorheen en geef het niet te veel aandacht 😉
   En als tegenactie : Breng zelf iets moois aan wat je graag deelt .
   Knowing is one thing , sharing is everything .

  4. Precies het te verwachten geprogrameerde reactie patroon, het geestelijke schepnet zonder mazen, de andere kant uitkijken wanneer er weer een Moskee verrijsd, als je weer opmerkt dat er een stukje van je leefwereld afbrokkeld, maar blijf positief, en schik nog maar een stukje op!

  5. Wel eens een echte moslim ontmoet en beviel het ?!
   Deze mensen zijn gastvrijer dan menig andere Nederlander, die eerder ‘Sneaky Suspision’ is en een volle eigenheimer is. Niet alles is dan ook over 1 kam te scheren, daarmee bedoel ik we kunnen wel alles iedereen afzeiken maar waar blijft die Multiculturele land genoten nu van me?!
   Tis altijd afgeven op iemand anders zijn geloofs overtuiging en zal nooit zelve een barmhartige onderneming willen zijn. Weer zo’n mooi staaltje van Typisch Westers denken. Het westen onwricht juist dit soort zaken als je het goed objectief observeert, alles wat niet koosjer is aan ons bestaan valt moreel gezien geheel af…
   Bij de Egyptenaren is het vanouds her al heel normaal als je getrouwd bent met 5 vrouwen, de eerste is je pronkstuk, 2de krijgt babys, 3de is goed voor het eten, de 4de voor de boodschappen en de 5de voor het bewerken van het land. Alle schoon ouders zijn van harte welkom en komen boven je hoofd te wonen in je karaterstieke zelf gebouwde paleisje.

   Paul = Mo’slim 😉

  6. Ach Herman van Veen spreekt te deftig, en voor mij is hij het nu net niet.

   Ik ga voor de echte Nederlandse kleinkunst, voor Frans Halsema, met zijn leuke liedjes, en een hele fijn en gevoelige liedje is “” voor haar “”.

   Ik heb je hint wel begrepen, maar ik ben en nog, blijf nog eventjes.

  7. Haha Jenne , blijf gerust nog even , voldoende plaats voor iedereen uiteindelijk . Ongeacht huidskleur of geloof uiteraard 😉 Ik was eigenlijk op zoek naar dat nummer van Herman van Veen ; één om mee te praten … etc maar kon het niet vinden .( ivm poligamie 😉 )
   Wellicht heb je wel in de smiezen dat men hier niet zo gediend is van persoonlijke aanvallen en discriminatie enzo . Zolang het niet op mij persoonlijk gericht is zie je mij niet uithalen .
   Andere klassieker van Frans Halsema http://www.youtube.com/watch?v=OH1Y_hHiHxA

  8. Dick , dat nummer Toveren van Herman krijg ik nog steeds kouwe rillingen van . In mijn jonge jaren reed een kennis van mij zich dood op zijn brommer en speelde ze dat nummer op zijn begrafenis , hij had het even tevoren gekocht en zelf nog nooit gedraaid . Dan raakt de tekst je tot het bot als je het op die manier hoort .
   Uiteindelijk kunnen we allemaal toveren door positiviteit in de wereld te brengen , wat vaker naar ons gevoel ipv angst te luisteren en zo de wereld ( jouw wereld ) een stukje mooier te maken .

  9. “#5 jenne 26-07-2013 10:51
   En de negatieve krachten tegen ons westers Christendom, komen uit de Moslim/Islam hoek en als je onze Christen cultuur, ik zeg onze, ben niet gelovig, constant aanvalt speel je in de handen van het kwaad, ik doe hier pertinent niet aan mee, alhoewel ik me wel bewust ben van grove overtredingen begaan door psychopaten in dienst van deze kerk.
   De echte vijand van onze denk vrijheid is het dogmatische Moslim geloof!!!”

   “#4 jenne 26-07-2013 10:44
   Allemaal goed en wel, maar laten wij ons eerst maar eens over de vijanden van buiten af, die onze westerse cultuur langzaam maar zeker aan het vernietigen zijn, bezighouden!
   Onder het rookscherm op geroepen door de media over alles en nog wat, wordt onze culuur en waardes ter grave gedragen, ieder één is bezig met homo’s lesbiese dames, so what, dat worden langzaam aan brave burgers, steeds meer Moskeën niemand heeft het er over, de Nederlanders worden constant gebrain fucked, en verliezen daar door de werkelijk uit het oog, en zien de enorme donkere dogmatische Moslim wolken aan de horizon niet drijgend hangen!”

   ‘N andere kijk op jenne…. geeft meer inhoud! (de andere Dick met witte boord?!)

   Bron: http://www.bovendien.com

  10. En Hermano Jenne is weer familie naar het blijkt van Pieter Pablo Polder clown… Ah weer wat bloot gelegd op wtk. (sorry ik kijk weer eens verder dan me wtk neus)

  11. Ja ik heb in polder Pablo een goed mens ontdekt, die vreselijk gecompliseerd in elkaar zit, net als ik trouwens, en voor mij is het een vriend, ja zijn directheid kan storend zijn, voor sommige zoet sappige sites, doorgeefluikjes, maar goed zo als jij bezig bent Paul 3,5, lijkt toch ook nergens op, je spioneerd op andere netjes, of je iets kunt vionden wat je kunt gebruiken om een ander mens zwart te maken, jij hebt een politie agenten mentaliteit, BRRRRR

  12. Paul , deze reacties heb ik ook gezien , expres niet op ingegaan , ze zijn ook verwijderd inmiddels . Steeds weer hetzelfde verhaal ; brainfuck info uit de msm halen en het dan op de alternatieve media gooien , hebben we daar Xandernieuws niet voor ?
   Ook de alternatieve media maken zich schuldig aan het brenen van mindfuckmedia , WTK niet uitgezonderd . Het is aan de ene kant goed te weten wat er zich afspeelt , echter de balans tussen oplossingen en problemen is ver te zoeken . Daarna nog de vraag of men werkelijk op zoek is naar een oplossing . Velen zijn domweg verslaafd aan negatieve berichtgeving , ik ga geen websites noemen . To hell with those who want to go to hell . Ik kies mijn eigen realiteit , hopelijk kan ik een enkeling inspireren .

  13. Coz, het is altijd fijn om te weten wie achter de gordijnen bezig is met stoeien, vaak is al aan de lucht te ruiken dat er iets niet in de haak is. Ik ruik gewoon doorzichtigheid. Nu kan ik jenne dus een plaatsje geven war hij thuis hoort. Zo ook weer opgelost. Andere Frequentie maar weer 😉

   Zo weer ff grijnzend adem halen en verder gaan met breeduit lachend.
   –>Wat is het leven toch mooi als je alles weet van je zelf…<–

 23. Wij, mijn generatie waren en zijn verwend, wij hedden zoveel leuke talentvolle artiesten, cabaretiers, maar ook hele goede toneel spelers, teveel om op te noemen, en ach onze homo’s en lesbïenes
  waren nog lekker knus en van het volk, ja toen waren we nog gelukkig zo als Gerard Cox zegt, na die enorme wolkbreuk van talent, komen dan de druppelaars, die nooit aan de bak kwamen vanwege ten eerste niet geliefd, en ten tweede geen talent, en dan in Amsterdam de niet bestaande racistische gevoelens, ieder één hield van ieder één, ik denk dat Ramses het nog het beste uitbeeld, met Liesbeth, en dan de oud Provo’s ja het was een planeet vol levende mensen, echte mensen.

  1. BEETJE HARDER ROEPEN , ANDERS HOORT HIJ JE NIET 😆

   Mijn hemel blauw met gouden hallen
   Mijn wolkentorens, ijskristallen
   Kometen, manen en planeten,
   aah, alles draait om mij
   En door de witte wolkenpoort
   tot diep onder de golven
   Boort mijn vuur, mijn
   liefde, zich in de aarde
   En bij het water speelt een kind
   En alle schelpen die het vindt
   gaan blinken als ik lach

   http://www.youtube.com/watch?v=yZF7lBEZzyI

  2. Mooi nummer Odette , doet me een beetje denken aan Sting 😉
   En ja , het is de juiste frequentie omdat waar je bent altijd de juiste frequentie is , anders zou je er niet zijn .
   Laat je ajb niet ontmoedigen door personen die energie onttrekken aan anderen door jou aan jouw basis aan te vallen . Weet dat er velen gelijkgestemden zijn , dat is wat we zoeken , dat creëert een sterkere basis , een krachtveld . Ik hoopn nog steeds dat dat via WTK kan komen , anders open ik binnenkort een eigen website , niet als concurrentie , meer al;s extra . stay tuned

 24. Ik zal het nog éénmaal proberen uit te leggen wat ik denk dat de goede manier is van samenleven met wie ook, ongeacht kleur of religie.

  De 1e is de Indiase samenleving, een door elkaar gehusselde samenleving, waar ieder één kan leven of sterven, zonder dat hier iemand ook maar van op kijkt, niet verkeerd, maar voor ons een grote stap voorwaarts, en een nog grotere naar achteren.

  Ik heb verschillende Moslim landen bezocht of ben er door gereist, mensen zijn overal het zelfde, aardige, minder aardige, maar goed ze leven op hun wijze, en wij op de onze, en dat is mijn criteria, OK Turkije bij de EU, maar dan niet een enorme ongecontroleerde emigratie, nee zij daar met de nodige hulp van ons, en wij in ons Eigen land, geen infiltratie in andere samenlevingen, geen politieke of religeuse machts vertoon, gewoon lekker menselijk, samen er wat van maken.

  Er bestaat zo iets als een culturele genocide, dat passen de Chinezen toe in Tibet, ze verdrinken de Tibetanen in de Han Chinezen.

  In Europa kunnen we dit op sommige plaatsen constateren, getho vorming, en dat is verkeerd en leid ons naar grote problemen,
  dat heeft niets met symphatie of antyphatie te maken tegen personen.

  Als een Nederlander 10 Euro per uur verdiend en een Roemeen nog geen Euro verdiend, kun je als mens heel goed begrijpen wat er gaat gebeuren, maar dat leid naar chaos, anarchie, en dan verliest ieder één!

  Ik heb Nederland enorm zien veranderen, en ook de rest van Europa, ik weet dat je verandering niet tegen kunt houden, maar we kunnen toch proberen alle schade binnen de perken te houden.

  En uiteindelijk ben ik Nederlander en Europeaan, dan is het toch logies dat ik daar voor kies, of ben je dan ook al racist!

  1. Ok , nu ff een Cozmic rant . Jenne je loopt ieder podium dat je kan krijgen te bevuilen met deze shit . Hou je ajb ff godverdomme een keer on topic . De onderwerpen waar het over gaat heb je geen kaas van gegeten en in de tussentijd zit je reageerders af te zeiken op wat zij WEL te vertellen hebben . Get a fucking grip !!! Reageer onder het juiste artikel , spuit je Moslimhaat lekker bij Xander of waar dan ook . Door jouw onnozele gezever en of-topic gelul ondermijn je iedere goede uitwisseling van gedachten waardoor menig persoon die WEL iets te melden heeft afhaakt .
   In het verleden heb ik het anders geprobeerd over te brengen , dat schijnt sowieso niet tot lieden met een plaat voor de kop door te dringen . De slechte lezers zien mij dan als een boeman en wie het eens is blijkt dat schijnbaar in stilte te doen op een enkeling na .
   Stop met dat achterlijke kinderlijke mongoloïde geneuzel , godverdegodver , please please , pretty please

  2. Dat is niet wat ik je toewens Jenne , maar wees niet de eeuwige stoorzender . de enige die je werkelijk stoort ben jezelf .

  3. Het is net als de Joodse klaagmuur opnieuw bekladden tot een Berlijnse kunstmuur, wie zit daar nu op te wachten? Pink Floyd…
   Ik luister liever naar een goede Cozmerciele Radio zender verhaal dan naar een storende ontvanger, anders ff een ander kristalletje halen tegen al dat gekrek…
   Nu krijg ik ineens trek in Dickmans spekkoek…

  4. @Cozmic #29.1

   Las je het bericht wat je over/aan jezelf schreef?:

   “Ok , nu ff een Cozmic rant . Cozmic je loopt ieder podium dat je kan krijgen te bevuilen met deze shit . Hou je ajb ff godverdomme een keer on topic . De onderwerpen waar het over gaat heb je geen kaas van gegeten en in de tussentijd zit je reageerders af te zeiken op wat zij WEL te vertellen hebben . Get a fucking grip !!! Reageer onder het juiste artikel , spuit je Moslimhaat lekker bij Xander of waar dan ook . Door jouw onnozele gezever en of-topic gelul ondermijn je iedere goede uitwisseling van gedachten waardoor menig persoon die WEL iets te melden heeft afhaakt .
   In het verleden heb ik het anders geprobeerd over te brengen , dat schijnt sowieso niet tot lieden met een plaat voor de kop door te dringen . De slechte lezers zien mij dan als een boeman en wie het eens is blijkt dat schijnbaar in stilte te doen op een enkeling na .
   Stop met dat achterlijke kinderlijke mongoloïde geneuzel , godverdegodver , please please , pretty please”

   Je kunt zeggen wat je wilt Cozmic, je hebt het spiegel beginsel al aardig onder de knie :-;

  5. @ Charles , heb je ook nog iets zinnigs te melden ipv teksten te veranderen over zaken waar je je duidelijk niet in verdiept hebt ?
   Op deze reactie van mij reageer je bijvoorbeeld niet terwijl die echt aan jou gericht was http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/geo-engineering-weermodificatie-of-massamoord/comment-page-2/#comment-106509
   Doe er lekker mee wat je wilt , ik had je hoger ingeschat , ik weet het ; my wrong .
   Als jij mij af wilt rekenen op het feit dat ik het off-topic haatzaaierige geneuzel probeer de kop in te drukken , prima . Wat je wil bereiken weet ik niet , wil ik ook niet weten nu je je als een ramptoerist opstelt , graaiend in de vuilnisbak ipv je te richten op wat zich WEL positief ontwikkelt . Have it jour way m8 , wonder what Jung has to say about that 😉

  6. @29.7
   Het is niet erg als je mijn reactie niet begrijpt.
   Dan zou je om uitleg kunnen vragen, jij kiest het oordeel = goed/fout illusie.

   Jung zou lachend constateren dat je geen kersenpit van heel de spiegelingstheorie snapt, je reageert NIET op Jenne, je reageerde gewoon op je eigen spiegelbeeld (die je Jenne noemt) en je probeerde het beeld in de spiegel te veranderen.

   Hilarisch!

  7. Zeg gewoon wat je denkt te melden hebt , ik zit niet te wachten op premature ejaculaties van een amateur psycholoog .

  8. @29.10
   Als je daar in gedesinteresseerd bent, begin dan eerst eens met fatsoenlijk humaan taalgebruik. Met taalgebruik waarin je toont dat je je medemens respecteert, dat je waarden en normen kent en deze toepast.

   Zei Charles die nu gaat slapen.

  9. Waar ik schreef “gedesinteresseerd” dien je te lezen “geïnteresseerd”.

  10. Freudian slip ?
   Stel nou dat een andere amateurpsycholoog aan jou zou vragen waarom je alleen maar op de negativiteit inhaakt ipv het inhoudelijke verhaal en de positieve uitwisseling die hier OOK gaande is , wat zou Jung daar van zeggen ? Heb je de hele opbouw gevolgd en geanalyseerd of wil je gewoon graag even op mij pikken ? Wat is jouw probleem Charles , doe het eens uit de doeken . Blijkbaar ligt jouw focus op mij , is prima hoor , geen probleem . Nog steeds is mij niet duidelijk wat je WEL wilt zeggen .
   Ik verkies de woorden te gebruiken die ik op dat moment wil gebruiken , wil jij mij de wet opleggen ? Heb je een probleem met duidelijkheid , Charles ? Moeten we allemaal in vage termen spreken zodat het achteraf anders uitgelegd kan worden ? Wat wil je nou eigenlijk kwijt , spiegeltje spiegeltje aan de wand ?

  11. Is Anna11 een ander alias van je Cozmic? Ik vind het wel grappig dat ze opeens verschijnt om 02:26 in de nacht om jouw standpunten te ondersteunen.

   De menselijkheid ziet hem hierin Cozmic, dat je wel zelf denkt de waarheid te zeggen en dat je kwetst. Er is weinig compassie of liefde in terug te vinden.
   Als je doelstelling is om uit te gaan van positiviteit kan ik je mede delen dat je in je reacties naar mij toe hier jammerlijk in faalt.

   Sterkte.

  12. Charles, er is een spreekwoord ” zoals de waard is, vertrouwt ie z’n gasten”. Toevallig (??) heb ik beide een keer in leve de lijve mogen ontmoeten.. en ik kan je geruststellen…. ze lijken in de verste verte niet op elkaar…. en voor zover ik het kon beoordelen is de ene een man en de andere een vrouw….. bijzonder is het hoe ieder mens zo verschillend dezelfde werkelijkheid aankijkt….. ik beschouw de uitspraken van Anna11 als die van een ” balanszoekende”” kracht.

  13. @Dick
   Ik stelde gewoon een vraag aan Cosmic, fijn dat jij die voor hem beantwoord. “De waard en vertrouwen” is waarschijnlijk iets wat bij jou speelt.(in ieder geval je raakt er door getriggerd)
   Vragen stellen is iets wat bij mij speelt.

  14. Charles, mijn spirituele reis begon ooit in 2003 toen ik door een goede vriendin het boek De Celestijnse Beloftes kreeg aangereikt…. ik heb het de jaren daarna versleten… en gaandeweg werd ik me steeds Bewuster van de inhoud, zeker ook daar waar het gaat over energieen van jezelf en de ander en de energie-uitwisseling tussen mensen. Een echte aanrader ( vind ik 😉

  15. Damn , Charles heeft mijn alias doorzien 🙁 Nou , een 10 en een griffel en een zoen van de juffrouw , eindelijk iemand die goed invoelend kan lezen , Bravo !! Tegen zoveel intelligentie kan ik niet op ,
   I surrender http://www.youtube.com/watch?v=bLUAtZi0CXY

   Veel plezier met het stigmatiseren van moslims ( en andere bevolkingsgroepen , zwarten noemt Jenne ze geloof ik ). Hopelijk komt er eentje langs om de statistieken te geven over het aantal moslims dat de afgelopen 15 jaar om zeep is geholpen door goede christenen tov het omgekeerde .
   Door de professionele spiegeltechniek van Charles ben ik nu zoveel meer over mezelf te weten gekomen, oprechte dank daarvoor .
   Ik ga me nu weer met humaan taalgebruik focussen op wat me WEL boeit .

   Allen in de trollengrot , ik groet u , in La’kech , namasté , love and light , may the force be with you . Mocht er nogmaals een reactie van een zekere Anna11 opduiken dan kan ik garanderen dat dat niet meer mijn alias is . God speed to all of you XXX

  16. Oh ja Charles , nog 1 van mijn aliassen staat bovenaan in dit artikel ( wat je waarschijnlijk niet eens hebt gelezen ) om je paranoïa nog even te bevestigen 🙂 . En boven nog een stuk of wat andere artikelen , geschreven in duidelijk leesbare taal , dus ‘probably not your cup of tea’
   Bye now Charles XXX

 25. Jullie bespioneren jullie medeschrijvers, en jullie hebben het over de overheid die niet deugd, jullie deugen zelf voor geen twee kanten.

  Het ga jullie goed, blijf maar in sprookjes geloven, net als Nexus met zijn bezopen lul site.

  Jullie willen niet de waarheid weten, want dan krijgen jullie migrane!

  1. als ik Guido was dan zou ik jou lekker in de ban zetten . Valt echt geen land met zo’n ouwe gek te bezeilen . Leuk voor een chatroom , als dorpsgek .
   Nou Jenne , ik denk dat je het verbruit hebt bij iedereen . Ga je goed ouwe , groeten aan France . Hopelijk flikkert Guido je eruit want je verziekt de boel voor iedereen . Toedeledokie . ( groeten van Nexus )

  2. Jenne het is tijd voor ‘pek en een veren pak’. Je eenzijdigheid als hooghartige katharenmatische personage schept wee klanken in tekstnood.
   Inderdaad je bent en blijft een hele mooi jonge ziel tussen de Bendidorm Bastards oudjes op WTK. Je tan merde jenne, als je begrijpt wat ik daarmee bedoel…

  3. Jenne, er is helaas geen site te vertrouwen, inclusief de meeste reageerders. maar dat is ook precies de reden waarom men dat doet.
   WANTROUWEN kweken waar internet elkaar samen kan brengen, alles moet kapot van deze mensen, de nepgelovigen aan de macht hier in Nederland die hand in hand lopen met de andere nep-gelovigen om zich verschuilen achter een religie om het geloof kapot te maken.
   ze laten het ook blijken dat ze je afluisteren via anonieme tegen-reacties en woordjes verweven in de stukjes op de sites.
   chaos en angst maken in de samenleving en dan de mensen tegen elkaar op zetten en dan gaan ze zelf achterover zitten toekijken vanuit hun skybox. meeste is trouwens een regelrechte aanval op mijn zijn in een complete pro-contra-info-war. alles om mij te overstemmen en stuk te willen maken. daar is dit allemaal voor gemaakt. en de mensen geven ze al helemaal niet meer om, ze geloven in de leugen en denken dat alles geoorloofd is omdat ze denken dat dat de waarheid is.

  4. btw, het siert je dat je op jouw leeftijd je hier nog tussen mengt vanuit Frankrijk. respect.

  5. Er zitten hier genoeg oudjes hhier die zich op een wat lossere manier zich uitleven, meer een 50+ schrijvers clubje dan een stel hangjongeren…

 26. Het valt mij al een tijdje op dit forum leeft niet meer. Het lijkt meer op elkaar overtroeven dan inspireren. Vat dit niet persoonlijk op maar is mijn constatering. De magie van onvoorwaardelijke liefde juist ook de dingen lief te hebben die je tegenstaat en niet enkel wat je omarmt of zo gezegd mee eens bent of begrijpt binnen je context van zijn.

  1. Beste JANEE,

   Ik heb het over het kwaad wat achter dit dogmatische geloof schuil gaat, niet over de mensen die onder dit juk leven, en constant misbruikt en gemannipuleerd worden.

   Groet Jenne

 27. Beste Skills of nature, ja wat je zegt is juist, ze zijn met zich zelf bezig, en enorm ingenomen met zich zelf.

  Ik zal zeker geband worden, want de meeste stemmen gelden, daarom fijn dat jij mij begrepen hebt, ik wens je het aller beste.

  Vriendelijke groet Jenne Sr.

  Dat is de kracht van het Nazi denken, tegen stromingen worden gefusilleerd, sencuur wordt toegepast waar nodig, eind station van het vrije denken, geband, en zo gaat het internet langzaam dood.

 28. En iemand heeft het woor Bovendien laten vallen, ik word kwaad als men toelaat dat iemand het Moslim geloof ophemeld, als iets fantasties, op een Nederlandse site, en als je dit aanvalt, dan wordt geband, dat geeft mij te denken zo van WHO=WHO, waar komen de centjes vandaan!

 29. Nu is het uit met dat geruzie! Kom op zeg ieder zijn wereld, frequentie, geef het een naam. Maar nu is het afgelopen! Ik vind het echt sneu voor iedereen. Volgende keer, ik hoop het van harte dat het bij het onderwerp blijft waar het over gaat. Ik sla ook artikelen over die mij weinig zeggen of waar ik niets van weet of niet resoneert Geen gemaar meer,
  blijf gecentreerd en liefdevol jegens allen. Een warm hart gewenst voor iedereen, straks gaat de zon weer schijnen, fijne dag en hartelijke groeten van Odette.

  1. Ha die Odette, hier schijnt de zon al weer, ik heb uitgebreid ontbeten op het terras en het gras al weer gemaaid en het onkruid gewied. Ik zit nu heerlijk van m’n tuintje te genieten, van de bloemetjes, de vogels en de vlinders. Jij ook een warm hart gewenst.

   Bob Marley – The Sun is Shining

   http://www.youtube.com/watch?v=pBDVarvFqYI

  2. weinig betrokken wegkruip gedachten aanschouwend
   constateer ik hier weer de vleeskeur van herkauwend
   vage liefde, opsluitend binnen de eigen emotionele
   grenzen zichzelf een paradijsje te wensen door
   de zon op de eigen mouw te spelden

  3. neeh joh Jenne gekkie, je wordt niet geband, weet ik bijna zeker, zie persoonlijk geen enkele reden daartoe, ik dacht dat Bovendien.com zo ruim denkend was? dat is toch Nexus, intelligent tiepje uit Mosae Trajectum (Maastricht), met hoge taalvaardigheid, zowel schriftelijk als verbaal, wat hebbie dan fout gedaan? maar waarom is Cozz boos op jou, gelukkig doet Odette de Juf functie, zoals Anna, en nu is het klaor, klap voor de kop, Harko gespeeld door Harry Vermeegen… iedereen heeft een vader en een Juf nodig zo af en toe, wij dusz ook, volgens Juf Anna moeten we te voet naar Santiago de Compestello deze zomer, heel Wtk loopt daar al, wel regenjas mee nemen;

   http://www.csj.org.uk//gallery/picture.php?cat=106&image_id=675

   ‘ik ben niet maf maar gewoon kortaf’ , ‘rammen raggen rossen’ ;

   Verona – Harko & Pao – Slaon Pao
   http://www.youtube.com/watch?v=wuY2kpyAWxU

  1. Ontzettend lief, dank je wel Paul. De melodie zit in mijn hoofd, heerlijk, dank vriend!

 30. Lieve Odette en Dick, geen woorden maar alleen een Smiley :-).

  Voor jullie natuurlijk niets nieuws wat ik hieronder schrijf…

  exploreren outside the box. Dit is iets natuurlijks en van alle tijden. Bekijk de mooie film uit 1973 en zie hoe alles ook nu weer terugkeert. Op het einde wordt het erg duidelijk dat we allen met elkaar in verbinding staan. We hebben ons hier voor kunnen afsluiten, en met wat moeite kun je je er weer voor openstellen. ♥ https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sGl4btrsiHk

  1. vanaf 1.06:26 de dogon tribe gefilmd en hun verbinding met de kosmos (voorspelling van Sirius) ze ontvangen via de eye of the world al hun kennis. Erg indrukwekkend gefilmd. Een ster die er omheen cirkelt, heeft een significante betekenis, drager van dna.

  2. Lieve Sun,
   Long time no see! Fijn je hier aan te treffen. Je linkje werkt niet bij mij, je hebt via intanet gepost, dat blokkeerd automatisch. Maar ik ken het verhaal. We staan op de drempel. Hugs, Odette.

  3. Hi Odette, bij het aanklikken werkt de link inderdaad niet (raar). Maar als je het kopieert en in een browser plakt dan doet hij het wel.

  4. Hi Odette, ik was ook blij verrast jou hier te zien. Het mooie voor mij persoonlijk aan deze film is o.a. het jaar 1973 😉 en het feit dat ik hierheen werd geleid en dat de film eindigt met de Dogon tribe. Het gaat dus eigenlijk niet om secret of plants, maar secret of live. Ik zie een duidelijk patroon in hoe alles telkens weer terugkeert, een soort van cirkelwerking.

   ps. 39.4 liefde in overvloed voor wie het wil ontvangen 🙂

  5. Bedankt Paul 3.5 🙂
   Handig, dat wist ik niet eens waar de s in https voor staat, weer wat geleerd!

  6. Sun we hebben allemaal wel eens deze fout gemaakt en nog steeds in enthausiastme wanneer we te overhaast iets neer posten zonder te checken.

   Welkom hier…. trouwens! 😉

  7. Dankjewel Paul.

   @Odette, afgelopen jaar hebben Chuen, Monique, Saskia, CC, Ron en Padja en ik heel veel mooie informatie uitgewisseld via een andere forum. Ik heb altijd gehoopt jou en Artist nog eens tegen te komen. :-).

  8. Dankjewel Paul.

   @Odette, afgelopen 1/2 jaar hebben Chuen, Monique, Saskia, CC, Ron en Padja en ik heel veel mooie informatie uitgewisseld via een andere forum. Ik heb altijd gehoopt jou en Artist nog eens tegen te komen. :-).

 31. “Anybody Listening?”

  You and I
  long to live like the wind upon the water.
  If we close our eyes, we’ll maybe realize
  there’s more to life than what we have known.
  And I can’t believe I’ve spent so long
  living lies I know were wrong inside,
  I’ve just begun to see the light.

  Long ago there was a dream,
  had to make a choice or two.
  Leaving all I loved behind,
  for what nobody knew.
  Stepped out on the stage, a life
  under lights and judging eyes.
  Now the applause has died and I
  can dream again…

  Is there anybody listening?
  Is there anyone that sees what’s going on?
  Read between the lines,
  criticize the words they’re selling.
  Think for yourself and feel the walls
  become sand beneath your feet

  Feel the breeze?
  Time’s so near you can almost taste the freedom.
  There’s a warm wind from the south.
  Hoist the sail and we’ll be gone,
  by morning this will all seem like a dream.
  And if you don’t return to sing the song,
  maybe just as well.
  I’ve seen the news and there’s
  not much I can do…alone

  Is there anybody listening?
  Is there anyone who smiles without a mask?
  What’s behind the words–images
  they know will please us?
  I’ll take what’s real. Bring up the lights.

  Is there anybody listening?
  Is there anyone that sees what’s going on?
  Read between the lines,
  criticize the words they’re selling.
  Think for yourself and feel the walls…
  become sand beneath your feet.

  http://www.youtube.com/watch?v=ahQwHmmIYcg

  1. ” ‘Want eens was u duisternis, maar nu bent u licht in de Heer.
   Wandel als kinderen van het licht, want de vrucht van het licht bestaat uit louter goedheid,
   gerechtigheid en waarheid.
   Onderzoek wat welgevallig is aan de Heer
   en hebt geen deel aan de onvruchtbare werken der duisternis,
   maar stel ze eerder aan de kaak.
   Want wat door hen in het geheim wordt uitgevoerd,
   is zo schandelijk, dat men er maar beter niet over kan spreken.
   Maar alles wat door het licht echter aan de kaak wordt gesteld,
   zal openbaar worden.
   Want alles wat openbaar wordt is licht.
   Daarom wordt gezegd:
   “Wordt wakker, gij die slaapt en sta op uit de dood en Christus zal over u stralen.”

   Brief aan de Efeziers, 5:8-12 “

  2. 2 gedichten die ik graag wil delen die bij mij getriggerd werden door bovenstaande verhaal; I’ve just begun to see the light.

   ” ‘De eerste vrede, die het belangrijkst is,
   is de vrede die neerdaalt in het hart van de mensen
   als zij zich hun verbondenheid realiseren,
   hun één zijn met het universum en alle kosmische krachten,
   en als zij beseffen dat in het middelpunt van dat universum
   Wakan-Tanka (het Grote Mysterie) woont en dat dit middelpunt werkelijk overal is;
   het is in ons allemaal te vinden.
   Dat is de ware vrede en de andere zijn daar slechts een afspiegeling van.
   De tweede is de vrede tussen twee mensen
   en de derde de vrede die gesloten wordt tussen volkeren.
   Maar vóór alles dien je te begrijpen dat er nooit vrede tussen volkeren kan bestaan
   voor die ware vrede bekend is die, zoals ik al vaak heb gezegd,
   te vinden is in het hart van de mensen.

   Black Elk (Oglala Sioux Dakota 1948)”

  1. Hoi Dick, dat klopt. Je hebt gelijk zo zie ik het ook. Maar je hebt dan waarschijnlijk niet de presentatie gekeken. De hele simpele boodschap van deze persoon is namelijk; je maakt je eigen geluk. Voor mij is deze goddelijke kracht, de Liefde. Eigenlijk heel simpel. Ik heb zelf veel ervaren in wat er allemaal mogelijk is naast wat we leren op school en zien op de tv etc. Ik heb hier ook een groei in ervaren. Helder voelen en zien. Dingen zien voordat ze gebeuren e.d. Echter dit vergt ook een grote discipline en focus wil je hier in verder groeien. Dit is ook 1 van de afleidingen. Zo zie ik het tenminste. Mijn doel op aarde is, door het besef dat ik zelf gekozen heb om hier te zijn en dat is om hier te genieten en de trilling helpen te verhogen door simpelweg te leven met de visie: liefhebben, delen en dankbaarheid. Deze drie hoofdzaken zijn mij duidelijk geworden toen ik in verbinding stond met mijn bron.
   Al het andere, de zoektocht naar wat er meer is, zie ik juist als hetgeen wat we bewust hebben achtergelaten om hier te zijn en het aardse te ervaren. <3

  1. Heel mooi Odette, dat ze dat bij TU Delft op hun website hebben. Vooral dat artikel over imitatie spiritualiteit. Geen woord aan toe te voegen (tis al zo’n lang artikel, haha). Dat wat is is niet te benoemen, men kan er slechts naar wijzen.

  2. Leuk verhaal op zich Odette , komt van deze site http://mystiekhart.nl/roep/ongewone_inzichten.htm waar ik voorheen wel eens wat op probeerde te lezen . ( probeerde , want door de kleurstelling die het spirituele tintje moet accentueren krijg ik pijn in mijn ogen en gaat het flitsen 🙁 )
   Wat me wel opvalt is dat er nog veel gesproken wordt over “de anderen” in de breedste zin van het woord . Ze zijn er dus nog niet achter dat “die anderen” representanten van je eigen innerlijke belevingswereld zijn die je dan in jouw illusionaire matrixwereld projecteert als “anderen” .

  3. Sun, het zijn in mijn visie allemaal schijnmanouvres om ons gevangen te houden in ons denken…. Ik heb ooit, ik geloof in 2011, een presentatie bijgewoond in Groningen van Janet Ossebaard, een zogenaamde expert op het gebied van graancirkels… zij wist ons met datum en al te duiden op basis van haar interpretatie van de graancirkels wat er allemaal in 2012 zou gebeuren… En wat is er gebeurd? Het voelde toen voor mij al niet goed… en heb toen de graancirkels maar gelaten wat ze zijn! Er zijn krachten bezig in de astrale sferen die ons met alles wat in hun is af proberen te houden van onze Goddelijke Kracht!

  4. Bert Jansen is wel leuk imo , gnostisch denker en schrijver , Sophia heeft een ei gelegd enzo . Een leuke stap op de weg voor de één , een terugblik voor de ander . Uiteindelijk zal je de noot ZELF moeten kraken .

  5. Hoi Dick, dat klopt. Je hebt gelijk zo zie ik het ook. Maar je hebt dan waarschijnlijk niet de presentatie gekeken. De hele simpele boodschap van deze persoon is namelijk; je maakt je eigen geluk. Voor mij is deze goddelijke kracht, de Liefde. Eigenlijk heel simpel. Ik heb zelf veel ervaren in wat er allemaal mogelijk is naast wat we leren op school en zien op de tv etc. Ik heb hier ook een groei in ervaren. Helder voelen en zien. Dingen zien voordat ze gebeuren e.d. Echter dit vergt ook een grote discipline en focus wil je hier in verder groeien. Dit is ook 1 van de afleidingen. Zo zie ik het tenminste. Mijn doel op aarde is, door het besef dat ik zelf gekozen heb om hier te zijn en dat is om hier te genieten en de trilling helpen te verhogen door simpelweg te leven met de visie: liefhebben, delen en dankbaarheid. Deze drie hoofdzaken zijn mij duidelijk geworden toen ik in verbinding stond met mijn bron.
   Al het andere, de zoektocht naar wat er meer is, zie ik juist als hetgeen wat we bewust hebben achtergelaten om hier te zijn en het aardse te ervaren. <3

  6. Er is hoop, wat een mooie link Odette. Geeft me een goed gevoel, dat de TU in Delft een hoop onderwerpen behandeld waar in de media niet en/of nauwelijks over gerept wordt. Zeer zeker het delen waard, ik bewaar deze goed. 🙂

  7. Ja je hebt gelijk Coz. Soms kan een “overkill” aan informatie de zaak troebel maken voor de ontvanger. Ik blijf op mijn eigen weg, de voor mij belangrijkste.
   Dat geldt natuurlijk voor iedereen. Volg je mooie pad en het brengt je waar je Zijn! wil. We zijn allemaal energetisch verbonden. De meesten hebben daar geen idee van, maar ik voel het de hele dag door. Af en toe is het noodzakelijk je af te schermen maar daarna weer alles te ondergaan, best zwaar al die informatie en gevoelens.
   Je kan ook leren die energie te sturen. Ik ben een nieuwsgierig, invoelend mens, energetisch en chakrahealer (voor niks) en geef al sinds mijn jongste jaren energie af (jaren zestig) in een hoge trillingsfrequentie aan mijn omgeving, geen geitenwollensokje typje hoor. Je merkt wie er behoefte aan heeft, een soort magneet die mensen aantrekt, en wie hard wegrent (nog niet klaar voor) Ik ben slechts een doorgeefluik en ben er niet voor niets. We zijn hier allemaal met een goede reden. De omgeving schonen van harde en lage frequenties, een soort stofzuiger, om daarna alles door te sturen naar de Bron, die weet er wel raad mee, haha! En dat is nog maar een beetje.

  8. Zij die het leven nog zien als een competitie hebben nog niet het goddelijke ervaren. Zij die het goddelijke hebben ervaren hebben geen behoefte aan competitie of zich verheven te voelen. Zij voelen zich 1 en voelen de liefde in alles wat leeft.

   En zij zijn hier ook net als een ieder ander om te groeien. 🙂 <3

  9. Energetisch ligt het niveaus ineens een stuk hoger met odette en Sun, waar kort darvoor het Les Mirables was in kleinnood. Oude zielen moeten af en toe ook de knuppel in het hoenderhok deponeren waar kort daarvoor de olifant nog in de porceleinen kast verstopt zat. Het kan dys wel maar wel met de juiste mensen op een geheel hogere frequentie. Het elkaar bejubelen is beter dan elk over donderen. Echte spirituele mensen vertellen nooit hoe goed zij zijn of hoeveel papieren zij aan de muren hebben hangen, de weinige die ‘echt’ zijn free beleefers en doen wat zij goed doen kunnen. Zal me weer eens verder verdiepen in de TU Delft site bij uitstek…

  10. Odette 42.10, ik voel het niet als mijn opdracht om “stofzuiger te zijn, dan maakt het alles wel heel zwaar…… ik voel dat door te ZIJN, niet meer en niet minder( in het Veld of op de Goddelijke Frequentie) ik bijdraag aan een betere wereld… wat voor impact dat heeft op mijn omgeving mag ik LATEN!

  11. @Cozmic, 42.7 Dat is inderdaad het leuke aan deze overduidelijke briljante man (Bert Jansen). Hij komt tot de conclusie na een immense hersenkrakende zoektocht dat het antwoord heel eenvoudig is. “Je maakt je eigen geluk”.
   Dat is toch echt wel grappig, hoe hij dat zo neerzet. Je hoeft geen genie te zijn om alles uit te kunnen vogelen. Zoals Bruce Lee zegt; “Don’t think, Feel”. Met het ‘voelen’ bereik je grotere hoogtes. :-). Hele duidelijk boodschap die vele beroemde mensen ons meegeven. <3

  12. “Zalig zijn de armen van geest, want van hen is het Koninkrijk der hemelen.”

   Wie oren heeft, die hore!

  13. Heb ook groot gedeelte gelezen Imitatie Spiritualiteit interessant deed mij denken aan de Katharen en de Heilige Graal. Via de weg van endura ik versterving kan de mens weer vervult raken van zijn Bron. De waarheid is er al nooit weg geweest, het ego wil op de troon zitten en met zijn denken de waarheid vorm geven om zichzelf in het licht te zetten best tragisch want het kan niet.

  14. Sun , van de schrijver Richard Bach is er een boek die datzelfde beschrijft . The reluctant messiah ( Messiah tegen wil en denk (?) geloof ik in het Nl )

 32. Odette, aan mij zijn methodes of leerboeken om in het Veld of op de Goddelijke Frequentie te komen niet besteed…. ik ben dan in mijn opinie teveel op mentaal niveau bezig…. het is voor mij gewoon een kwestie van Bewustwording en Voelen… gewoonweg ZIJN

  1. Kijk, dat is in mijn opinie een voorbeeld van Goddelijke Frequentie….. Martijn en ik zijn blijkbaar zo sterk met elkaar Verbonden dat we op het zelfde moment, zonder contact te hebben op fysiek of mentaal niveau, hetzelfde voelden…. “Dat wat is is niet te benoemen, men kan er slechts naar wijzen.”

  2. Dick je bent eerder een Fantastische Garde klopper die graag ook wel de room opdikt…
   Vooral dat ene toefje op oergondische wijze geeft eer aan je geroemde kennis aan de kern van zaken. We kunnen weer smullen als het op Godswijze op plastieke schaaltjes geserveerd wordt. Geweldig 😉

   “De wees wijsde naar het wezen wat op onwezelijke wijze de wijsgeer begeerde door met een trllende vinger in de richting wees dat is GOD…”

 33. Nee Dick, maar je maar geen zorgen hoor, die stofzuiger ben ik, haha!

  Hallo Sun, fijn dat je artikel aansprak over valse spirualiteit.
  Ik heb jullie gemist. Maar het was dan ook een vreselijke website, zwijg maar.En toeval bestaat niet; De energie kruipt waar hij zijn moet.

  1. @ Odette 42.10
   De boodschap in die tekst is imo retebelangrijk voor wie daar nog mee bezig is , zelf heb ik dit ook heel lang lopen roeptoeteren , so dont get me wrong . Het is echter niet meer hetgene wat mij bezighoudt . Zodra ik besnuffel dat iemand zich als een tussenpersoon tussen mij en de werkelijkheid wil opstellen dan gaan bij mij alle alarmbellen rinkelen , via the hard way , schade en schande geleerd mijn goeroe om het leven te brengen ( krishnamurti ) Zonder bitter te worden verder zoeken naar de essentie , dat was de kunst , regelmatig vet op mijn bek gegaan , geitenwollensokken verlichten de val niet echt .
   Een energetische stofzuiger ben je van nature omdat je jouw wereld mooi en schoon wilt zien , eigenlijk ben je dan je spiegel aan het stofzuigen 😉 Een ieder doet zijn eigen ding , aangezien we allemaal verbonden zijn bepalen jouw acties en veranderingen wat er in jouw buitenwereld manifesteert .
   Anyway , thanks 4 being here 😉

  2. Voorzichtig Coz met de bellen, ik ben geen goeroe of zoiets, ik deel slechts wat ik al lang van nature beleef. Ik wou dat je het persoonlijk kon voelen, die energie stroomt continu in sneltreinvaart naar buiten. Ik wordt er niet moe van. Energetisch voelende mensen zeggen ook dat deze erg krachtig is en de juiste plaats voor hen bereikt. Ik ben nu erg slaperig, morgen weer werken. Ik hoop je niet tegen de haren ingewreven te hebben zou jammer zijn, zoja excuses.

  3. absoluut niet tegen de haren ingestreken Odette ( goed lezen joh 😉 ) Ging over dat artikel , niet over jou wat betreft guru’s . Energetische stofzuigers zijn allen die graag een mooiere wereld zien en met de “ande” begaan zijn . Weltrusten 😉

  4. Eén advies Odette, je moet van goeden huize komen om hier zomaar te kunnen inbreken…

  5. Odette, ik dank je hartelijk voor je mooie links!
   Ben er zeer content mee!!!

  6. En …. Odette een note aan mezelf … heel duidelijk uitdrukken wat ik bedoel . Miscommunicatie ligt snel op de loer . Yes sir! Understood .

  7. Laat de Wijzen hier maar eens goed uitleggen wat is nu echte spirialiteit?!
   Weinigen die dat maar goed kunnen uitleggen, Odette je zit in de goede richting. En Anna11 voor mij ben je geen 3DGuru je bent eerder een afvallige voor mij maar een muts die foute spelletjes speelt. Ik weet zelf wie ik ben en laat me net als Coz niet meer onderuit schoppen door verkeerde gedachtes van degene die niet toon aangevend zijn, de essentie ben ik zelf in mijn eigen incarnatie en niet in de projectie van de ander.
   Stofzuigen is mooi als je af en toe ook van zak kan verwisselen want soms zit ie bomvol.

  8. Ik probeer het Paul, om te omschrijven wat wat echte spiritualiteit is. Het is voor mij althans, een onbedwingbaar, niet te stoppen verlangen het Al te doorgronden. Liefde licht en geluk, mooie emoties, dus niet afhankelijk van materie. Het bewust worden van dat alles verbonden is door bewustzijn.

  9. Spiritualiteit heeft als label voor mij geen waarde , spiritualiteit zonder label is ALLES . Iedere gedachte , handeling , elk uitgesproken woord , ze bepalen jouw intentie , uiteraard afhankelijk van de verworven inzichten en staat van ont-wikkeling waarin je je bevind . Het geleuter over je ego loslaten , weet eerst te omschrijven wat het ego inhoud , wat voor dienst het heeft of had , daarna kan je het pas loslaten .( als je wilt , en het je niet meer kan dienen maar slechts in de weg staat om je ware essentie te beleven ) Mijn typvinger gaat nu los , ik hou em effe onder controle 😉
   Down boy !!

  10. Jij lijkt me iemand voor een Zen-tuintje. Maar dan wel een waar je in kan lopen, met een échte hark.. 🙄

  11. Eentje waarin je over het water kan lopen terwijl Boedha zijn water der wijsheid laat stromen .

  12. Spiritualiteit = bewustwording
   Ego = ik persoonlijkheid.
   Je moet het niet groter willen maken dan het is .Er blijft natuurlijk altijd ruimte voor persoonlijke nuancering maar in wezen ( denk ik ) dat bovenstaande het wel dekt.

  13. En ja hoor Marcel wint weer de hoofdprijs; 7 maanden wereldreis incl. Auto zakgeld.
   Iedereen doet altijd zo moeilijk, gewoon d woordjes defineren en in logisch verband toepassen dan heb je zo de essentie te pakken. Bijna iedereen loopt te mierenneuken over dit soort zaken en maakt er altijd meer van dan nodig is… Whats next?!

  14. 😉 @ Guido Demon-ick…. Nog niet Hendrik-Jan de Tuinman in de Garden of Eden…

  15. En de hoofdprijs voor het ‘tuintje-van-de-maand’ in de maand juli, gaat naar dit kosmisch-gave tuintje.. 😉 Waarbij de jury vooral onder de indruk is van de ‘lig-dood-tot-de-foto-klaar-is’-hond op het bruggetje.
   cozmic garden

  16. Guido 44.17, prachtige tuin, komt me bekend voor, even over de ‘lig-dood-tot-de-foto-klaar-is’-hond…. wat is er fijner voor een hond als Liggen naast zo’n prachtig ver-Ligte- Boeddha 😉

  17. Mooi geworden…
   ongelofelijk dat dezelfde vingers soms zo ‘doortypen’ 😛 😉

  18. Odette een woordenboek is een algemeen begrip, er is ook nogal tijd praktijk wat resteert, en het is aan degenen dat in te kunnen/mogen kleuren. De een heeft het via geboorterecht en de ander ontwikkeld zich na vele studies tot het zelfde enerverende stadium van inzichten. Zolang je je hele leven dan maar niet blijft stamelen op het een woordje omdat keer op keer weer op tafel te moeten neerleggen opdat de ander dat niet begrijpen wilt. Daarom is een woordenboek best handig dan een onvolledig puzzelboek.
   Gelukkig is het bij zo, zo is HET EN NIET ANDERS DAN!

  1. Zo IS het Coz! Spijker op z’n kop. Als er iets zou mogen worden herschreven in Genesis hoofdstuk 1,
   Het eerste woord was Bewustzijn…

  2. In deze tijdlijn hebben we vrijwel alle informatie , ik ga me niet meer afzetten tegen bijbel , koran , thora of welk stoffig boek dan ook . Ze hebben hun nut gediend . Zij die de kennis in zich droegen wisten welke symboliek er in die boeken stond .
   Haal de factor tijd uit het verhaal en dan is dat een ervaring in een paralelle werkelijkheid . NU is het moment om te zien wat het allemaal inhoudt , loslaten van die andere lijnen en gaan beslissen WAT je eigenlijk wilt , waar je voor kiest .
   OMG , the man in black staan bij mijn voordeur 🙁

  3. Odette, als ik zo vrij mag zijn, dan zou ik graag op willen merken dat ik me meer en meer ervan bewust wordt dat God de grote Stilte is en dat het eerste wat hij dus schiep was geluid…… want trilling/frequentie heeft te maken met onderscheid in geluid…. dus, met alle permissie, ik geloof dat “In het beginne was het Woord”. Ik werk nu al jarenlang met klankschalen bij een sjamaan Jan van er Stappen in Wageningen en ik ben er voor mijzelf van overtuigd dat de diepdoordingende klanken van de klankschalen zaken lostrillen, waardoor ik m Bewust ben geworden van zaken, ik noem het vaak Innerlijk Weten, die me dichter hebben gebracht tot de Bron. Maar, let op, het is mijn overtuiging en ik wil hem alleen maar Delen, niet Opleggen 😉

  4. Hallo Dick,
   Het was een kwinkslag op de bijbel, in den beginne was het woord, veranderd in den beginne was Bewustzijn. Het was een reactie op de prachtige docu van Cozmic. Natuurlijk heb je gelijk, maar er is al zoveel veranderd en weer veranderd. Ik wilde alleen anders er tegenaan kijken, beetje voelen zoeken. Vandaar mijn eigen bijdrage voor een andere visie. Ja zeker, trilling en frequentie gestuurt door het grote Bewustzijn.

  5. Het materiaal van klankschalen is vaak afkomstig uit de Tibetaanse Himalaya. Ik vermoed dat het de resonantie van die klankschalen is die je op een hogere frequentie brengen. Innerlijk Weten heeft ook meest te maken met resonantie.. het Voelen dat iets Waar of Waarachtig is. Ik denk dat dat ook de Kracht was van de grote componisten, zoals J.S. Bach, ze hebben Tijdloze muziek gecomponeerd, gespeeld op Tijdloze instrumenten (uit natuurlijk materiaal), ik neem aan doordat ze zelf in staat waren om in het Veld of op de Goddelijke Frequentie te verkeren tijdens het componeren….. die muziek raakt je tot in je Ziel en zorgt voor Verbinding

 34. @Odette, 44. Inderdaad vreselijke website. reacties werden geknipt zodat hetgeen je wilde delen er niet meer in stond.

  De boodschap van het artikel ‘Imitatie Spiritualiteit’ is me duidelijk.
  Het is voor mij heel duidelijk wat puur is en imitatie. Dat voel je.

  Het verspreiden van mooie en heldere artikelen houdt me nog steeds bezig om daarmee mee te helpen aan het verhogen van de trillingen. Ik merk dat het langzaam toch bij sommigen aankomt. Het is daarom goed om verschillende bronnen te gebruiken zodat men kan zien hoe het leeft.
  Gisteravond en ook vandaag voelde het hier als een warm thuiskomen.

 35. @Cozmic 42.18 “deep within ourselves”.
  Zo veel literatuur en film, de mooie exemplaren bevatten allen dezelfde cadeau alleen anders verpakt en door iemand anders aangereikt. 🙂
  Het is fijn om te midden te zijn van andere vrije denkers.
  En zoals Odette al schreef het is belangrijk om je eigen pad te bewandelen. Mijn aanwezigheid hier geeft me weer hernieuwde inzicht in waar ik sta. Het is bevrijdend om te weten dat je bent waar je moet zijn en waarom je er bent. Echter in het dagelijkse leven zijn de meeste nog bezig inderdaad met al het materialistische en zien daardoor de mooiste dingen over het hoofd. Al dit ‘vreemd’ gedrag maakt het een uitdaging om de zaken te blijven zien en voelen zoals ze echt zijn en zijn bedoeld. Het is je hoofd boven het web van de illusie zien te houden. Er niet verstrikt in te raken. Daarnaast moet je soms ook zaken los laten en mensen hun eigen fouten laten maken, hun eigen pad laten bewandelen. Hoe moeilijk dit ook kan zijn als het bijvoorbeeld je eigen kinderen betreft. Bij mij zit de uitdaging in het praktijk brengen van het ‘voelen’ zodanig dat ik niet ‘de vrije wil’ van anderen inperk. herkenbaar? 🙂

  1. Zonnige zeef zweef teef taal (Z.Z.Z.T.T) ; vind ik dan, persoonlijk, zoals ik er nu tegenaan kijk, maar dat kan over een half uur weer anders zijn, je weet het niet, zoals de wind waait, Cozzie zei ooit van; “je zegt gewoon wat je wilt zeggen, hoe moeilijk kan dat zijn” haaaaaaah, ik heb een bui geloof ik, wat motten we er mee, het lijkt wel net zo’n slap zeefstukje te worden als van de Sun zeep Zelf, ik word flauw van m’n eigen, hebben jullie dat ook wel eens?!

  2. En speciaal voor Sun, ik weet niet waarom

   Boney M – The rivers of Babylon

   “Let the words of our mouths
   And the meditation of our hearts
   Be acceptable in thy sight be tonight
   Let the words of our mouths
   And the meditation of our hearts
   Be acceptable in thy sight be tonight”

   http://www.youtube.com/watch?v=Nm1g8FFRArc

  3. Haha Hyper, wat weer een verhaal, de eerste zin alleen was voldoende geweest.

  4. @ Sun ,
   Ja wel herkenbaar 😉
   Een stuk ongeduld met grote woofers hier die altijd vindt dat alles te traag gaat , iedereen om de hete brij heen draait , etc .
   Dat zegt dus alles over mijn eigen gretigheid , nakka over de ander die via een andere weg wellicht even snel hetzelfde punt bereikt .
   Het lijkt me echter niet dat je de vrije wil van een ander kan inperken , hooguit jouw willetje tijdelijk op een ander leggen waar die ander op welk niveau dan ook consensus voor moet geven , dus geen stress . Een leerles op zich omdat het uiteindelijk inhoud dat je vanwege je eigen veiligheidsgevoel wenst dat een ander meereist op jouw trip , gaat meest niet werken .
   I dont know where im going …http://www.youtube.com/watch?v=syq2uBJFVcA

  5. het meeste weten we niet, klopt wel, kom ik ook op uit, zelfs iemand die z’n hele leven in bibliotheken gegraven heeft komt daar op uit, dusz er is nog wel hoop voor ons onrustige seeker zoekers en onderzoekers, en there is zeker some weird sjjittt going on, met tegengestelde belangen, andere krachten en bewoners van verre, misschien onze tweeling zon Sirius 8 lichtjaren verder op, die in een achtje om ons heen draait in een Groot Jaar, in de vorm van een Visje, anderssoortigen die het sinds Bijbelse tijden niet zo goed op hebben met de oorspronkelijke goddelijke ontwerpers van de eviel knievel adamski mensheid uit de rode klei op aarde;

   Quote Jordan Maxwell; “nothing in this world works the way you think it does; there is always more to the story”

   Project Camelot interviews Jordan Maxwell
   http://www.youtube.com/watch?v=5jJKue2Ff6o

  6. @47.1 en 47.5

   Een aantal zaken die zinloos worden naarmate je groeit in je bewustzijn en naarmate je in connectie staat met de bron zijn o.a.:
   “jezelf verheven voelen en het voeren van competitie”.
   Wat er ook bij komt kijken is het leren het negatieve niet te voeden. Soms is negeren het beste en soms helpt het om bemoedigende woorden toe te spreken.
   De valkuil daarbij is dat je er eindeloos in verstrikt kan raken. Ik richt me met name op al het positieve hier. Er is zoveels moois waar je je tijd aan kunt besteden.

  7. Sun lekker belangrijk om ons te moeten voegen naar naar wat jij Positief vindt Sun, dat vind ik nogal Negatief, wie of wat bepaalt wat positief is? Je afsluiten voor kennis en info die jou niet wel gevoegelijk isz, zie daar niks positiefs in, voel je de verwrongen opgeklopte naar binnen geslagen verdraaide double twisted passieve helix agressie? ikkuh wel, je bent zeker een vrouw, kan niet missen, hoe ik dat weet?

  8. @Dick 47.4
   Hoi Dick, ik denk dat ik wel weet waarom. Bedankt. De connectie is er 🙂

  9. As it was in the beginning (One Love)
   So shall it be in the end (One Heart)

   Tot die tijd nog genieten (“Heaven on Earth” van Get up Stand up) 😉 🙂 <3

  10. Hoi Dick (47.25),

   Dan kom ik ook vandaag weer uit op het lichtspectrum. Dit werd mij een poos geleden frequent ingegeven en ik wist niet wat de boodschap was.
   Het is me nog steeds niet helder, komt vast nog wel.

   Heeft alles te maken met hoe je dingen waarneemt/ lichtwaarneming.
   Toen kwam ik uiteindelijk op deze site: http://www.medicijnsteentje.nl/Ascentie.php

   Maar ook kwam ik uit bij Peter Deunov.
   “Maar bestaat licht uit trillingen? In werkelijkheid zijn trillingen een deel van het licht, maar het licht zelf bestaat niet uit trillingen’, zegt Peter Deunov.

   Deunov zegt: ‘Achter het gewone licht dat slechts een weerspiegeling is, bestaan andere soorten energieën en daarachter bevindt zich een oneindige intelligentie. Voor degenen die in staat zijn het te zien bestaat alles in de levende natuur uit licht. Alles op aarde, mineralen, planten, dieren en de lichamen van mensen, zijn niets anders dan licht dat getransformeerd is en zich in geheel verschillende gradaties manifesteert.’

  11. Sun, wat een ander zegt is niet essentieel, het gaat erom wat je zelf ervaart/voelt, hoe resoneert iets …….. blijkbaar heb je de Oneindige Intelligentie in jezelf de ruimte te geven om zich te manifesteren…… en daarom ben je nu HIER….. Juist door Overgave en het niet willen Begrijpen kan de Magie in je leven gestalte krijgen, is mijn ervaring.. Je bent dan altijd daar waar je wilt zijn en komen er altijd de juiste personen op jouw (groei?) Pad.

  12. Hoi Dick 47.27
   Het gaat er inderdaad niet om wat een ander zegt, maar wat je er zelf in ziet/ leest. Soms wordt je gestuurd en is er een boodschap. En indien deze nu niet duidelijk is, komt het later. Eenmaal op de juiste plek aangekomen, dan zal het kwartje vallen.
   Wat je schrijft rijmt helemaal voor mij, echter het stellen van vragen/ het onderzoeken kan wel een onderdeel zijn van hoe je het uiteindelijk zult ontdekken. 🙂 Ik vind het ook leuk om met anderen te sparren over onderwerpen. In dit geval is het onderwerp het lichtspectrum.

  13. Zoals ik het beleef zijn het allemaal verschijnselen vanuit de eenheid. Het is niet wat ik zie maar wat is de essentie waardoor ik kan zien. Het is niet wat ik hoor en veronderstel maar waardoor is het zo dat ik kan horen.

  14. Sun, daar breng je een leuk onderwerp in…. Licht-Waarneming… Ik merk als ik in Het Hier en Nu ben en me helemaal EEN voel….. dat alles om me heen veel LICHTER lijkt….. de kleuren van de bloemen bijvoorbeeld of de kleuren van de vogeltjes… ik kan dan ook veel verder ZIEN…. het lijkt of alles dan tig-voud wordt versterkt… hetzelfde geld voor Mensen…… als je zelf helemaal EEN bent zie je alleen nog maar het LICHT in ieder anders ogen……

   Maar ja, ik ben niet altijd in het Hier en Nu….en op die momenten ben ik Kwetsbaar, merk ik…..

  15. Die Kwetsbaarheid komt volgens mij voort uit het gegeven dat op zo’n moment mijn Reptielen-Brein weer de Regie naar zich toe wil trekken.

   Ik postte afgelopen week song One, gezongen door Johnny Cash. Hierin wordt verwezen naar ons reptielenbrein

   “have you come here for forgivness
   have you come to raise the dead
   have you come here to play jesus
   to the lepers in your head”

   http://www.youtube.com/watch?v=XmHirMHf2Wo

  16. Psalm 47 Vers 30; herken ik heel erg Dick, jouw beschrijving, om de zoveel tijd overkomt mij dat gelukkig god zij dank, vooral als ik weer eens door de diepste drama pijn in mijn eigen ben gegaan, dan kom ik er aan de andere kant uit en dan ziet de wereld er zo uit zoals jij beschrijft…. ik kan het iedereen aanraden, niet vluchten maar ga juist zo diep mogelijk door je eigen pijn heen, er juist zo diep mogelijk in en dusz doorheen gaan, het lukt mij lang niet altijd hoor… in die zin mag je elkaar gelegitimeerd met mededogen martelen, met de goede intentie kan dat een oplossing zijn

   wat een lief geinig grappig Belgisch kuikentje ben jij toch Sun! maar Anna is natuurlijk veruit de aller aller aller liefste, das logisch

   Harrie Jekkers en het jaren 50 geheim van de Donald Duck; geweldige voorstelling Cozmic! ik heb net dubbel gelegen, over ONschuld…. en verbazing en afschuw en aantrekking en afstoting tegelijk, in de veilige bedomptheid van toen, …… en nu, wat is er feitelijk veranderd voor ons? niet veel, ik zal niet spreken voor de nieuwste generatie I-pot en I-pad duimelaars, die al vanaf hun kleutertijd online toegang hebben tot de grootste babylonische bloot en verkrachtings bibliotheek ever, en wij maar doen alsof dat geen invloed op de psyche en onderlinge betrekkingen van de huidige jongelingen en dusz de nabije toekomst zal hebben…. Verwoestend ben ik bang, wat een contrast met het Picolo blaadje achter slot (sl u t) en kuisheidsvergrendeling van toen…

   aan de andere kant is dit het paard van Troje excuus waarmee straks de rest van de kritische zeer interessante inhoud van het alternatieve internet nieuwsz gecensureerd zal worden onder de generieke misplaatste alarm noemer “staatsgevaarlijk”

   maar euhm Sun wat vind je van het JOrdan Maxwell interview?

  17. Spijker op z’n kop, Hyper, psalm 47:30, ga er recht door heen, kijk hem diep in de ogen of beter gezegd schouw er als het ware dwars doorheen, maar vlucht er niet voor weg….. Mooi, Hyper 🙂

  18. Dank je wel Sun voor de link waar ik dan af en toe oude bekenden kan treffen. Wat Artist betreft, hij is momenteel met een project bezig wat hem veel tijd kost en een wat “offline” is. De energiën waren behoorlijk heftig vannacht, ik heb weinig slaap gehad, vandaar een beetje kalm aan.

  19. Hoi Odette (47.34) leuk om te horen dat je nog contact hebt met Artist. Fijn dat het goed met hem gaat. Ik heb nog vaak aan hem gedacht. Hij heeft een hele mooie indruk bij mij achtergelaten. 🙂 Doe hem de groeten! Rust goed uit, dat ga ik ook doen.

  20. @ JanNee, Dick, 47.29 en 47.30. Wat een mooie en heldere omschrijvingen! <3 🙂

  21. Hoi HyperAlert, 47.12, 47.32
   Wat ik nu zo zie van Jordan Maxwell in dit interview dan geef ik hem zeker gelijk op veel vlakken. Je hoeft maar weer heel even tv te kijken en dan zie je in vele shots de onderliggende boodschappen & manipulatie.
   Zijn focus (in dit interview) ligt op het fysieke en ook op gebied van angst. Hij kijkt naar de wereld als een soort intrigerende film die hij helemaal uitgedokterd heeft. Zijn focus ligt erg op alles buiten hem. Voor die redenen zal ik nooit een fan van hem worden. 🙂 Dit interview is waarschijnlijk wel voor velen een eye-opener en een opstap naar the next level in bewustzijngroei.
   Ik heb echter niet het hele interview gezien, trouwens voor het eerst dat ik iets van hem zie. Ik weet niet hoe hij in 2013 in het leven staat?
   Maar ik zie het als volgt; liefde is de grootste kracht van het universum. We zijn allen inwoners van het universum. Het begrip Alien is op ons allen van toepassing. Zijn verhaal slaat niet meer bij aan omdat ik ‘vrijheid’ heb ervaren en dan doen deze zaken er niet meer toe. Het blijven allen afleidingen. Als je de afleidingen kan weerstaan dan gaat er een hele nieuwe mooie wereld voor je open; hemel op aarde. Alle kleine dingen doen er toe en zijn bijzonder. Het ‘slechte’ op aarde is slechts een fractie van de hoeveelheid mooie dingen op aarde. Alles is zoals het moet zijn en het maakt niet uit wat er gaat komen. Wat er toe doet, is wat er nu is en hoe een persoon zelf besluit om in het leven te willen staan. Bewust kiezen voor wat je wilt.
   Onderstaande link van Rick Clay spreekt je misschien wel aan.
   http://olympiczion.nl/index.php/rikclaysinfo/

  22. Sun, ontwijkende roze jubel dame, ik dacht dat ik je duidelijk wat gevraagd wat, of ben je selectief oost indisch doof? ik ben geen stuk vuil dat je aan de kant kan duwen, ‘ negeren ‘ noemde jij dat al trots in je eigen woorden…. dusz toch niet zo’n leuk zonnig kuikentje?! De groeten aan Artis, in de gloria maar ondertussen elleboog werker? aso? veel plezier met je “licht” vrienden

  23. oh sorry Sun, ik was te ongeduldig, heb je mijn zwakste plek meteen gezien, nu moet ik mijn beste best doen om je doorwrochte commentaar goed te lezen, Sorry, maar duidelijk iets Onzekers van mij laten zien, ook nuttig, wel goed voor de kijkcijfers op Wtk

  24. nou jah Sun ik ben minder bang om ‘af’ te gaan de laatste tijd, en mijn grote muil is dusz ook doorgeprikt bij deze door mezelf bij deze, ik was wat te ongeduldig, tijd om iets te ontstressen voor mij, ik sta er gekleurd op, ik kan er wel tegen vind mijn excuses wel op z’n plaats, de plank mis slaan kan ik dusz ook prima, en soms raak, lijkt het, relatief raak zeg maar…

  25. ou jah ik ben dusz gek op Jordan Maxwell en z’n materiaal, en Camelot, dusz dat mag je wel weten, vandaar mijn oververhitheid, JanNee werd laatst erg oververhit vanwege die zangeres waar hij wat mee heeft, netjes bijgesnoeid door Guido, vanwege buitensporige brutaliteiten beneden de gordel, kan iedereen overkomen hoor, ieder z’n gevoelige frequenties en dusz pre occupaties en dusz interesses en dusz vooringenomenheden, en nu wordt het de hoogste tijd dat ik bij de les kom en jouw posting eens goed lees, heb al gezien dat het geen vluchtige observaties zijn van jou. dusz ook ik kan een stomme l u l zijn vanwege oud zeer, zeker weten, weet ik wel van m’n eigen, maar daarmee is het nog niet weg, nou jah voorbarig af gaan als een gieter door ongeduld is niet het ergste, geeft inkijk en dat mag van mij, maar de volgende keer als ik weer eens streng ga doen niet alleen lachen hoor, soms zit ik goed in mijn rol als grumpy leer ‘ meester ‘ prikkeb een met het zere been en vooral tegen het zere been

  26. vernedering in het klaslokaal is trouwens een klassieke zeer vuile beproefde Pruisische brein was trauma methode, dat iedereen het weet, veroorzaakt eindeloos veel schade, en op latere “volwassen” leeftijd maar doen of we zo psychisch emo gezond zijn, meestal juist helemaal niet, daardoor, wel doen alsof… jah voor mij is een draadje op Wtk het oude klaslokaal

  27. Hoi HyperAlert,
   “Live can be a bitch.”
   Goed dat je het kunt relativeren. We zijn wie we zijn, en dat is prima. We zijn allen perfect op onze eigen manier. <3
   Ik zweef van tijd tot tijd :-).

   Ik moet opeens denken aan de film de Wizard of Oz. 🙂
   Broers en zussen.

   Bedankt voor het delen!

 36. Trillingen, frequentie:
  (1) “Een ziel doorloopt honderden, soms zelfs duizenden levens tijdens zijn ontwikkeling. Ieder leven heeft als doel om nieuwe aspecten van het leven te ervaren, en er lessen uit te leren. Na elk leven keert de ziel terug naar de hemel, waar geëvalueerd wordt hoe het gegaan is, en welke lessen er nog geleerd moeten worden in een volgend leven. Dit kunnen hele simpele lessen zijn, maar toch doen sommige zielen er nog vele levens over om ze te leren. Bijvoorbeeld: deel wat je hebt zoveel mogelijk met anderen. Als een ziel genoeg geleerd heeft, gaat hij naar een hogere dimensie, om zich verder te ontwikkelen. Zo steeds een stapje hoger, totdat hij uiteindelijk weer één wordt met de bron, de Schepper. Iedere planeet heeft zijn eigen hemel. Die van ons wordt door de bewoners zelf Nirvana genoemd.”

  1. Trillingen, frequentie:
   (2) “Onze hemel bevindt zich in de vierde dimensie, dichtbij de Aarde, die zich nu nog in de derde dimensie bevindt. Met dimensie wordt hier niet de dimensies bedoeld die op Aarde meestal gehanteerd worden (lengte, breedte, diepte etc.) maar de dichtheid, oftewel de frequentie waarop de energie vibreert. Hoe hoger de dimensie, hoe hoger de trilling en hoe lichter alles is. In universele begrippen staat de derde dimensie gelijk aan primitief en zwaar. Er zijn meer dan tien dimensies. Dingen hebben geen ziel zoals mensen en dieren, maar ze hebben wel bewustzijn. Sterren, oceanen en zandkorrels weten dus net zo goed wat ze zijn als jij en ik. Dat komt omdat alle materie gewoon energie is die op een bepaalde frequentie trilt, en er in energie volledig bewustzijn bestaat. Zelfs alle gedachten, intenties en emoties van iedereen zijn bekend.”

  2. Sun, precies op maat, weer de puntjes op de I weten te leggen. Zelfde frequentie van kippeveltrilling hier. Dacht ff ik ben de enigste die deze kennis in huis heeft, maar er zijn er gelukkig meer die dit naar buiten kunnen dragen… Prachtig!

  3. Paul ,
   je hebt minstens twee enige mensen nodig om de enigste te kunnen zijn , wat dat betreft kan je je nooit alleen voelen 😉
   De enige echte :p

  4. Coz waarom voel ik af en toe een loney bear? Op zoek naar dezelfde pot met honing?

  1. Voor enkel video linkjes heb je FaceBook voor Janee, Volgens mij was Guido de vorige keer er niet zo happy bij zonder comments…. Het zal ergens wel goed bedoeld zijn…

  2. Muziek en taal zijn frequenties en ontvangers door de klank voel je het hart. Enkel tekst kan soms verraderlijk zijn de klank zegt veel.

  3. Op een zeker niveau kies je een pad uit , op dat pad heb je multiple keuzemogelijkheden . Anders zou het leven je alleen overkomen , waar is dan vrije wil etc ?

  4. Daar gaat uiteindelijk dit artikel over , dat je zodra je je bewust wordt van keuzemomenten , je met je volle ziel en zaligheid dient te kiezen welke realiteit je kiest . Ieder keuzemoment en de daarmee gemaakte keuze bepaalt in welke realiteitsbeleving je verkiest te resoneren en dus te zijn .

  5. De parel was ooit een zandkorrel die in de schelp van een mossel of oester terecht kwam . Omdat de zandkorrel irriteerde omsloot de schelpbewoner hem te omwikkelen met parelmoer , zodoende werd de zandkorrel een parel .

  6. Door Paul een zeurpiet te noemen stel je jezelf in op een frequentie waarin dat zo lijkt te zijn , daardoor kom je in een gebied waar strijd is , wat dus jouw keuze is om dit moment van jouw realiteit te beleven .
   Is het niet frappant , het gene dat ik tegen Charles zei , dat op het moment dat er wat onenigheid ( mooi woord , on enigheid ! ) is , dat er plotseling allerlei lieden hun mening komen spuien terwijl ze voor die tijd niks te melden hadden ? Duidelijk aangetrokken door de frequentie die ze beleven als ‘interessant’ .
   Dit was geen preek , slechts een observatie 😉

  7. Stop met Sinterklaas een extra wortel in je schoen voor de zeurPiet , wees echter niet verbaasd als smorgens een briefje aan zit dat je hem zelf op mag eten .
   Zeurnietklaas

  8. @ Janee

   Lol je bent nog steeds van dezelfde toonhoogte, onveranderd en nog steeds niet waarneembaar op 432 mhz. 😉
   Niet zo sober lopen te doen, beken ook eens kleur van positieviteit dan enkel ondertonen kabinet.

  9. @ Cozmic

   Mooie wat ik van frequenties altijd vind, je moet je altijd aanpassen aan de frequentie van een ander anders val je gelijk af. Wat je zelf wil zijn mag niet want dat wordt onmiddelijk geblokkeerd en afgewezen als een verkeerde toonnatie van vibratie. Weinig mensen willen zich afstellen op de frequentie van een ander of in stellen vooral op die van hun zelf. (van goede huizen komen)
   Zend je uit in prvate sfeer dan kom je nooit verder dan dat stukje prive gebied, maar is het een open riool uitzending dan kom je ook alles tegen waar je niet op zit te wachten.
   Je boodschap is weer goed ontvangen, geen code nodig om die te begrijpen…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.