Advertentie

21 12 2012: To shift or not to shift..


mayan-calendar-doomsday

x

2012-2013 to shift or no to shift

2012 © Cozmic/JvdB

x

maya 2012 freak outLoopt die Mayakalender nu af of niet? En wat betekent dat dan, moeten we een nieuwe kalender maken zoals we ieder jaar doen? Gaan we allemaal dood, breekt de hel los, gaan we naar de 5e dimensie ??

Allemaal relevante vragen. Vraag je eerst eens af wat de huidige realiteit voor jou betekent. Wat is realiteit sowieso? Creëer je je eigen realiteit of zitten we in een collectieve realiteit, is die realiteit gecontroleerd of is dat een vrije perceptie? De realiteit waar we ons nu in bevinden word de 3D-realiteit genoemd. Maar zijn we hier vrijwillig of voelen we ons hier erg ‘onthuis’..? Jouw hersenen zijn ontvangers van een signaal dat uitgezonden wordt op een bepaalde frequentie, waarna onze hersenen dit signaal omzetten naar een beeld, en dat zijn wij onze ‘fysieke wereld’ gaan noemen. (Wie heeft dat trouwens zo ingesteld?)

Ik heb in mijn leven een aantal bewuste uittredingen beleefd, en in zo’n uittreding kun je de bekende fysieke wereld nog wel waarnemen omdat je de energiepatronen herkent, de 3D-wetten gelden dan echter niet meer. Je kuntn dwars door een muur gaan, afstand is irrelevant en tijd telt niet meer mee… Dit geef ik je slechts aan, om aan te tonen dat onze 3D-realiteit een illusie is waar we fysiek in ‘vastzitten’. Omdat mijn 3D lichaam hier nog stoffelijk aanwezig was, keerde ik daar naar terug en was alles weer als het oude.

Reset…
Deze intro had ik even nodig om je buiten ’the box’ te kunnen laten denken. Maar daarnaast verzoek ik je, voor zover je dat artikel nog niet kent, nog even mijn vorige artikel ‘De Wachters te lezen. Iedereen gaat door de Shift, de uitkomst is voor een ieder persoonlijk, het is geen dag des oordeels. Zie het maar als een reset op een computer, je komt uit op de dimensie waar jouw frequentie resoneert.

dark side cookiesInderdaad , op 21 dec wordt de resetknop ingedrukt , en zal de ontcijfering beginnen. Veel debunkers zullen op 22 decemeber in een deuk liggen en lang daarna ook nog, en wie zijn hoop heeft gezet op externe hulp zal teleurgesteld zijn. Niets komt van buitenaf, geen galactische federatie komt je redden, jouw blauwdruk zal zich door de zwarte spiegel te zijner tijd manifesteren waar het thuishoort. En men spreekt vaak over 3 dagen van duisternis; dat zijn de werkelijke 3 dagen dat de frequenties en dimensies zichzelf aan het reorganiseren zullen zijn, je bent dan in nowhereland, de meesten zullen slapen, anderen die halfbewust zijn, zullen zich afvragen waar ze zijn, en getrainde zielen zullen weten dat ze ’tussen-de-werelden zijn’…

En dan is er natuurlijk nog de kwestie van ‘de duistere kliek’, of de ‘krachten-achter-de-schermen’, zoals ze hier op de site heten. Weet je wat het is volgens mij? Zij doen gewoon hun werk en zullen daar niet mee stoppen tot de laatste aardling zich heeft verlost van de dualiteit, de tijdlussen beginnen gewoon opnieuw, zij staan buiten de tijd en leveren gewoon hun verwachte werk af. Wij zijn het die de keuzes maken om in het drama mee te gaan of er uit te stappen, wij zijn het die op welke president dan ook kunnen en mogen stemmen, wij zijn het om een geweer op te pakken, wij zijn het om vergiftigd voedsel te kopen. De zg. slechterikken geven ons alleen de keuze .

Een ieder heeft het recht om weer terug naar huis te gaan, de deuren gaan straks weer open. Die deuren zijn een spiegel van jouw ziel, je kunt jezelf er niet in manipuleren, op het laatste moment nog even mediteren heeft natuurlijk ook geen nut…

De catastrofe die zich in Lemurie heeft afgespeeld mag niet herhaald worden , slecht zij die zich verantwoordelijk genoeg hebben opgesteld komen weer terug. Sommigen die nu hier levend zijn en zich fysiek transponderen, anderen die in korte tijd incarneren (niet-geïncarneerden). Enkelen die hier vanuit andere dimensies kwamen om te assisteren, zullen de keuze hebben om naar hun eigen thuis te gaan, de poorten staan open en recht zal zegevieren. De creatie is niet gebaseerd op lijden en onrecht, zoals zovelen graag vals profeteren. Nee, de grootste kracht in het universum is en blijft liefde. Waar liefde is heeft angst geen kans, want hoop staat dan in de weg!

* * *

x

door portal

 

62 gedachten over “21 12 2012: To shift or not to shift..

  1. jij ook goedemorgen, oh je bedoelt morgen, de volgende dag, des morgens in de vroegte, we worden Vertigo dissie duizelig gedist lexies door die Vermaledijde Violette Vlam;

   ‘you think you’re save, you are not, is there anything you wouldn’t do for your family?..’

   Star Trek Into Darkness – Official Trailer (HD)
   http://www.youtube.com/watch?v=r5gdbUC9mWU

   http://en.wikipedia.org/wiki/Vertigo

   Quote:

   ” vermaledijd bn. ‘vervloekt’ Mnl. vermaledijt ‘vervloekt’, in de vorm vermalediet ‘vervloekt, verwenst’ [1240; Bern.], in die uermaledijde sonden [1265-70; VMNW], vermalendit bestu ‘vervloekt ben je’ [1285; VMNW], Ghaet van mi, uermaledijde ‘ga van mij weg, vervloekte’ [1291-1300; VMNW]; nnl. vermaledijd ook in afgezwakte toepassing, bijv. in Die vermaledijde hoest! ‘die verwenste hoest!’ [1866; WNT], dat vermaledijde poppenspel! [1907; WNT]. ”

   http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/vermaledijd

  2. Violette vlam, welnee Hyper. Jij laat je weer lokaal inpakken door wat mensen die menen een kleine groep enthousiastlingen te herkennen. Niet iedereen is onder hevig aan een paars vlammetje. In tegendeel, gezien de hele wereld gefocust is op een ‘Pratical Joke’ van Hillairsche omvang die heel wat angst in het geld-laatje brengt. Gezien tevens dat gedachten krachten kunnen wezen is men in staat iets the forceren in gedachte goed.

   Zelf vermaak ik me uitstekend hoeveel DWAZEN deze wereld telt, die een ander rijk hebben gemaakt voor IETS wat niet gebeurd, gewoon net als wanneer de klok 24:00 slaat ’s nacht om middernacht van 2012 op 2013 met oliebollen, champgane en vuurwerk. Gewoon alles ff wat breder met HORIZON bekijken dan het bottle-neck denken van sommigen tierlantijnte bezoekers.

   Als morgen de wereld vergaat, verga ik dood van het lachen…

  3. Morgen kunnen we nog wel wat verwachten van eenlingen en sekte groeperingen. Gaan vast rare dingen gebeuren her en der. Voor de rest moet ik het nog zien. Gewoon jezelf blijven, het komt vast allemaal wel weer goed.

 1. nog een dag, een hype ploft in elkaar en vele new age aanhangers moeten zich eens achter de oren krabben waar ze nu eigenlijk zo op gehoopt/ aan gedacht hadden, maar stel dat er zich daarachter (achter de hype) toch nog een andere realiteit afspeelt?

  http://antropocalypse.blogspot.nl/2012/11/mayas-en-het-jaartal-2012-21-december.html

  http://antropocalypse.blogspot.nl/2012/12/de-mayas-en-het-nieuwe-tijdperk-2.html

  misschien dat ze dan iets kunnen met bovenstaande artikelen

  1. @ Cheese , goeie linkjes .
   even een quote uit deze link ;
   Don Alejandro spreekt ook over 30 uur duisternis die zich zal voordoen wanneer de poolverschuiving aanbreekt. Ik ben me bewust dat er een aantal mensen zijn die over 3 dagen van duisternis spreken. De Maya’s zeggen, neen, het is geen 3 dagen, het zijn 30 uren. Hij zegt dat alles zwart zal worden en men kan zelfs de sterren ’s nachts niet meer zien. Met andere woorden, wij worden blind. Hij zegt dat het gedurende deze periode is dat zoveel mensen zullen sterven van angst die in hun ervaring treedt. Maar hij zegt ook, dat als iemand zich geen zorgen maakt en gewoon stil blijft en zich ontspant, zal alles terugkomen, je gezichtsvermogen komt terug, alles wordt weer normaal en het neemt slechts 30 uur in beslag. Dit is ook iets wat de Maya’s willen dat je begrijpt. Ga gedurende die verandering niet in de angst. Het is niets om bang voor te zijn. In een andere toespraak is hij nog wat concreter en voorziet de aanvang van deze duisternis op 31 maart 2013 en heeft het dan over een duisternis van 60-70 uur. ( red. dat is 2 x zo lang als de voorspelling van 30 uur en komt daarmee dichter in de buurt van 3 dagen) We worden dan bezocht door grote catastrofes, zoals aardbevingen, vulkanenuitbarstingen, overstromingen, hurricanes en tornado’s. Ook zullen er twee kometen aan de hemel verschijnen: een grote en een rode.Aldus Don Aleandro Cyrillo Perez. (08)

  1. Daan, bedankt voor de link…
   ’tijd en perspectief’ resoneert met hoe ik erover denkvoel, veel herkenning, heel mooi om te lezen 🙂

 2. Idd. de grootste Kracht is en blijft Liefde, niet die liefde van geven en nemen maar de Onvoorwaardelijke Liefde, die je alleen dan verspreidt als je Liefde en Respect hebt voor jezelf, alles wat je bent, accepteren en loslaten daar draait het om. Wij zijn allemaal zenders en ontvangers, wat straal je uit, wat wil je uitstralen?
  Mijn wens is het hoogste en grootste welzijn voor de Aarde en de Mensheid en het hele Universum met alles wat er leeft!!!
  Heel veel Vreugde, Liefde en Harmonie de komende Tijd, Alice

  1. @Alice

   Meermaals per dag zeg ik volgende mantra :
   “Ik vraag om mijn Hoogste Goed en om de Hoogste Uitkomst voor Allen.”

   @ Wat de shift betreft : ik wacht in rustig vertrouwen af.
   Heb het gevoel dat de verschuiving geleidelijk zal gebeuren, zodat wie niet opmerkzaam is, er weinig van zal merken en gewoon door zal gaan met zijn/haar struggle for life.
   Wie zich voor de Liefde openstelt, zal wellicht een verandering merken die vooral innerlijk is.

   Bij mezelf stel ik vast dat ik al een tijdje (enkele dagen) alleen liefde en vrede in mijn hart voel. Ik voel letterlijk liefde voor iedereen, ook voor wat rare mystieke vogels 😉
   Dat maakt dat ik vol vertrouwen ben en geen angst ken.

   Afijn, wanneer HET gebeurt, zullen we weten………

 3. Onderstaand een deel van het gedicht “” Liefde is de Bron van Al Wat Is” uit de verhalenbundel van Marcel Messing ” Er is geen dag, er is geen nacht”

  En de meester sprak:
  Liefde is de bron van al wat is,
  het is de zoete nectar die stroomt
  door wortels, takken en bladeren
  van de gouden levensboom;
  het is de bloesemgeur van al wat bloeit,
  de golfslag van alle zeeën en oceanen,
  de jeugdige lentebries in al wat leeft.

  Liefde is de lach van het onschuldig kind,
  het rimpelig gelaat vol vrede van de ouderling,
  het dartele hert
  dat zijn dorst lest in de bruisende bergstroom,
  de kleurrijke vlinder
  die zijn broze vleugels uitslaat
  in het vroege voorjaar
  dat de aarde bloeien doet.

  Liefde is de stilte
  die bronloos spreekt door zachte woorden,
  teder, ingetogen en oprecht.
  Het is de hand die steeds weer geeft
  zonder ooit iets terug te nemen.
  Het is de pracht van alle zonnen,
  alle sterren en planeten,
  de kringloop der seizoenen,
  de goudgele korenschoof in de warme zomer,
  de open zonnebloem, zwartrijp in het veld,
  het ene in het vele.

  zie de volgende link en je treft het gehele gedicht aan en nog veel meer gnostische gedichten van Marcel Messing en anderen

  http://fran.sneeknet.nl/homepage/show/pagina.php?paginaid=235556

 4. Space future exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Wat 21 december 2012-2013 kunnen in houden spelen zich hoofdzakelijk af op ruimtevaartgebied…… contact met Extraterrestrials, de klap op de vuurpeil tegen ufo-coverupers….. NASA… de ISS al maanden vliegen geen cubaanse ufosigaren rond het ISS-station, amateur-astronomie

  1. oh geweldig, ik heb wel eens begrepen dat ufo-sigaren meestal de kosmische negatievelingen voor ons aardse stiefzonen zijn, dusz euhm we zijn definitief verlost van die bemoeizuchtige boos doeners? Oorlogen stoppen dan vanzelf? omdat er geen instigatie aanmoediging van boven af meer te verwachten valt? er is geen zinnig mens die oorlog wil, een klein groepje boven op de piramide helpt dat verdeel spel organiseren, die krijgen of kregen hun orders toch van die over het paard getilde zuig vlieg farao’s van daar boven? ik begin bijkans spontaan Vlaams te praten, best aanstekelijk zunne potverdriepielekens (in het noord diets betekent dat ‘drie potten schuimend pils’?) ach gunst das gunstig laten we daor op drinken! we kunde daar fier op zijn, op die un goeden bodtschap, Liszie alles goe met U, gij schonen bescherm Vrouwe, ge bunt zo stillekens den laatste tied?! och gut zijt ge soms dwars gebakken in den Shift beland Liszie?

 5. Deze nacht gedroomd dat ik twee huisschilders op een stelling bezig zag de gevel van een oud huis wit te schilderen. Ik kocht van een van hen iets dat op een inlegzool leek maar dat niet was.
  Op die ‘zool’ stond met dikke witte verf het getal 144 geschreven. De man was niet happig om hem te verkopen, maar ik wou het erg graag want ik had ‘m nodig. Ik was erg blij met mijn aankoop.
  NB : de schilders leken van het Mexicaanse type, zouden Maya’s kunnen zijn geweest…..
  Cozmic ?

  1. hoewel het getal 144000 vaak terugkomt in de profetien kan ik er niet veel mee . IMO is het een getal van zielen die zichzelf herkennen en de weg terug openen , een gezamelijke kracht die de poorten opent .

  2. Wanneer ik mijn droom ‘herbekijk’, merk ik dat het huis al wit geschilderd was, maar door opgefrist werd.
   Het huis staat voor de kwaliteit van het leven, het bestaan.
   Het opfrissen kan op een verbetering van het bestaan wijzen.
   Wit is de kleur van zuivering, heling (draagt alle kleuren in zich).
   Ook dit symbool kan op een verbeterde levenskwaliteit wijzen.

   Opzoekingswerk rond 144 levert het volgende :
   Het getal 144 wordt als heilig beschouwd. Het is het getal van Adam.
   De 144.000 zielen worden vaak aangehaald wanneer men het over een kritieke massa heeft. Deze zielen zouden toegang tot het ‘nieuwe Jerusalem’ hebben. Zij zouden vanuit het hart in het Christusbewustzijn leven. Dat zou inderdaad op de poortwachters kunnen wijzen.
   144 kan herleid worden tot 9
   Voor 9 las ik : “De mens zal de Schepper in zich geopenbaard zien en Hem in zichzelf kennen.”
   De twee ‘Zuid-Amerikaanse types kunnen op de Maya voorspelling wijzen.

   Mijn conclusie is dat er nu volop aan de Aarde (huis=thuis van de mens)gewerkt wordt om tot een betere wereld te komen. Men is daar blijkbaar al een tijdje mee bezig (stelling). Dat wijst ook op de geleidelijkheid van het hele gebeuren (ik geloof niet in voorspellingen van pats-boem, ook niet in maart 2013 zoals sommigen de Maya-kalender interpreteren).
   Wij stoppen nooit met evolueren, misschien dat door de hogere instroom van Liefdesenergie rond deze tijd, het nu allemaal in versneld tempo zal gaan.
   Het is in ons hart en hoofd dat het moet gebeuren.
   En daar speelt dan weer onze vrije wil…..

  3. @ Anelle, prachtig, heel mooi, als de leerling gereed is verschijnt de meester 🙂

 6. Hierbij wil ik vragen of mensen mee willen doen aan deze oproep van liefde en licht die gemaakt is door mijn moeder.
  Oproep voor liefde en licht op 21-12-2012
  Op 21 december worden er over de hele wereld verspreid ceremonies, meditaties, bijeenkomsten en festivals georganiseerd om de overgang naar het nieuwe tijdperk te vieren of te begeleiden. Meer dan 100 miljoen mensen zullen eraan deelnemen en er komen nog steeds nieuwe mensen bij.
  Na 26.000 jaar keert onze zon terug in het hart van de Melkweg en dat is het begin van een nieuw tijdperk. Het wordt wel het “Gouden Tijdperk” genoemd. Dat er iets moet veranderen op onze planeet is ons bijna allemaal wel duidelijk, maar hoe… dat weten we niet. We moeten van verdeel en heers naar samen eerlijk delen; van afgescheidenheid naar eenheid en saamhorigheid; van schaarste naar overvloed en van crisis naar wonder. De aarde heeft op ons gewacht om dat wonder te laten geschieden en dat is nu precies wat we zouden moeten doen.
  Het idee is het volgende:
  Op de avond van 21 december sturen wij om 11.11 u (lokale tijd) allemaal samen in gedachten, door de voeten heen, licht en liefde naar de planeet Aarde en al haar bewoners. Als je dat liever doet kan je de liefde en het licht ook naar een bepaald energiecentrum zoals de tempel van Chichen Itza in Mexico sturen.
  Het is belangrijk dat iedereen op hetzelfde moment, hetzelfde doet. Er zal dan een 24 uur durend keten van licht over de wereld gaan. Ik ben ervan overtuigd dat alle deelnemers de liefde zullen voelen en het licht boven hun hoofd zullen kunnen zien.
  Deze schijnbaar kleine daad van het doen van een wens van liefde en licht naar moeder aarde en de mensen die erop leven, zal dan een wonder veroorzaken dat nog niemand ooit heeft gezien of er ook maar over heeft durven dromen.
  STUUR S.V.P. LIEFDE EN LICHT OM 11.11 u. in de avond van 21-12-2012. Het zal adembenemend zijn !
  Bedankt vanuit de grond van mijn hart.
  Liefde en licht !
  Marjan Meuwissen

 7. Uiteindelijk is er niets gebeurd, zoals verwacht. De wereld 22-12 tikt net zo door als eergisteren 20-12 als gisteren 21-12. Waar ik woon was het wel de hele dag mistig, wat natuurlijk een prettig surrealistisch beeld gaf.

  Tegen de doomdendenkers zeg ik: morgen is er weer een dag.

  Tegen de commerciële uitbuiters omtrent 2012 zeg ik: ik hoop dat de zakken nu voldoende gevuld zijn.

  Tegen de gelovigen zeg ik: blijf de boodschap van positiviteit gewoon verkondigen. Daar is niets mis mee.

  Tegen cynische personen personen zeg ik: hoe cynisch ik zelf al die jaren ben geweest, de dagen voorafgaand heb ik een kort gevoel van een diepe depressie ervaren zoals ik hem nooit heb ervaren in mijn leven. Raar, want ik ben van nature een cynisch maar vrolijk mens en allesbehalve depressief. Gisteren was dat nare gevoel ineens weg. Ik heb zin in de weg voorwaarts, ik hoop dat velen dat gevoel met mij zullen delen.

 8. Zaterdag de 22 ste!
  Nou, nou, wat een heftige ondergang was dat gisteren!
  Iedereen heeft het overleefd, behalve dan zij die van nature gestorven zijn!
  Ik ben benieuwd hoeveel mensen nu gaan inzien hoeveel nonsens hen verkocht is! Maar zoveel toegegeven als je eigen fouten inzien en aanpassen, zelfs dat heeft het einde van de wereld niet kunnen bewerkstelligen…
  Ben benieuwd wanneer de volgende doemdenker met een ‘vernietiging’ op de proppen komt, de 21 ste was zeker een dooddoener in de feestvreugde!

  1. @Jeroen,

   Volgens mij zijn jouw verwachtingen beantwoord, wees dan blij man.
   Ik ben, en vele mensen met mij zijn blij dat aan onze verwachtingen is voldaan en we zeker weten dat we in de overgang zitten naar een schitterend tijdperk, zichtbaar voor degene die het motto heeft net als ik: “eerst geloven en dan zien”, de verbeelding staat altijd voorop, Einstein en vele wijzen voor hem wisten dit al. Alles komt uit de geest, de illusie cre-eren we zelf.

  2. @ Jeroen , het zit duidelijk ook in je hoofd en niet alleen onder je schoen .
   Al die Doomsday scenario’s komen uit Hollywood en Hilliewood , ook fanatieke religies die eigenlijk een hekel aan alles hebben en zichzelf boven de rest plaatsen hopen op een drastische ingreep van hun God .
   En dan natuurlijk ook nog een paar onnozele dozen die over de ondergang van de wereld spreken om achteraf ff te kunnen mekkeren .

  1. ik ga Vol-Ledig met je mee Martijn in deze, prikkelende tranen trekkend gil zenuwen oproepende Animatie performance eerste klas, we hebben onze perpetrator puppet traitor zen master wel gevonden, hij is goed!! ik weet zeker dat Papaji zichzelf als matige imitatie ziet van dit ijzersterke origineel, zen humor ten top.. Dit is de toekomst, zonder Humor geen realiteitswaarde laat staan waarheid openheid.. Daar waar de humor zoek isz, daar is meer verdwenen dan je lief is.. Dwang en terreur en paniek onder een dun suikerlaagje van formele correctheid, vandaag nog mee mogen maken in de knellende familie pré kerstboot, iedereen bemoeit zich met een ander z’n triviale zaken, behalve waar ze zich werkelijk druk om zouden moeten mogen maken, including myself ofcourse.. dat zoonlief zonder puntje zonder puntje puntje en zonder gezin en zonder enige cohesie al 30 jaar rond dobbert, getuige de meedogenloze maar heldere administratieve online debielen feedback, dat moet je maar stilletjes zonder emoties verkauwen binnen een stief kwartierke, maar de kattenbak daar kan je een familiair ruzie drama van maken met z’n vieren om de kersttafel, das pas lekker belangrijk. en dan te bedenken dat ik origineel was opgeleid om die debielen online formulieren te ontwerpen, nu mag ik ze invullen als een hopeloze lopende band klant op commando.. ik geloof nog nooit zo intensief ‘samen’ iets gedaan, na een paar uur martelen, och het viel mijn master toch vies tegen, het is wat uitgebreider tegenwoordig dan ie dacht, als afwisseling gepoogd 2 minuten Puppetji te laten zien, zonder toestemming van de rest van de huilende wolven bleek dit een ‘overtreding’ van mijn kant, hoe ziek kan je gaan als in-crowd bedrijfsunit.. nou jah het mag de pret niet meer drukken.

   ‘Wir sind Das Animierte und der Animateur’

   http://www.satsangbhavan.net/Papaji1.jpg

   http://www.thefreedictionary.com/perpetrator

   http://www.thefreedictionary.com/traitor

 9. Hoi Guido,

  Heb jij ook zou genoten van het prachtige einde aan al dat gejengel over 2012… Of begint het nu pas? Ben benieuwd hoor!
  Maar de verwachtingen voor Nederland los van de Maya voorspelling is misschien wel veel beroerder! Hoe dan ook… het einde der wereld was maar een saaie! Maar het kan natuurlijk beter worden, helemaal wanneer het maar pas het begin is!

  Nou, groeten Guido! Trouwens, nog iets van een ascensie beleefd of was het niks dat rennies niet kon verhelpen?

  1. Er heerst overal een doodse stilte alsof er een hele berg mensen d’r uit zijn of zwaar teleurgesteld dat het ‘Practical Joke’ feestje weeeeeer niet door is gegaan. Wel was het zeer prachtig om te zien hoe al die angst gevalletjes wereldwijd klaar stonden met hun duurzaam gespandeerde Noah’s arkjes de golven van einde der tijden mocht verzwelgen. Dat verzwelgen zal ook wel een verdrinkings methode zijn in overmatig drank gebruik. Het is overal rustig op straat. Al hoewel ik nog steeds verga van een lach met mogelijk een dodelijke afloop. Muahahahahahahahahaaaaah. 😉

   Jeroen, Iedereen slaat wel eens de spijker mis….

  2. @21.1

   En intussen is het 4 januari. Hebben we zonnige dagen en donkere dagen gehad, tja tis winter zal ik maar zeggen… Of ‘geloof’ je nog steeds in doom en gloom?

 10. Ik was zojuist op uitnodiging van een goeie kennis op een Gronings kerstconcert in een kerk met hele mooie akoestiek, de Salvatorkerk (Salvator betekent Verlossen= jezelf Vrij maken uit de Slavernij).

  Ik ervaarde tijdens dit concert een geweldige vorm van synchroniciteit. Ik beleefde hier weer wat voor mij de “shift”inhoudt.

  Het Noord Nederlands Opera- en Operettekoor zong op een door mij nog nooit zo intens beleefde wijze het openingskoor uit Nabucco (Nebukadnessar, symbool voor de slavernij der mensheid) van Verdi

  http://www.youtube.com/watch?v=gNe6EanxDqs

  En vervolgens zong het Gruno’s mannenkoor in het Gronings het Hallelujah (Prijs God) van Leonard Cohen. Geweldig, ik heb er van genoten. Ik heb de tekst van Siep Schoenmaker hieronder maar even integraal weergegeven:

  Ik heurde van een machteg koor
  Dat Doavid speuld’en God vond’t mooi,
  Moar doe hest doar nait echt wat mit
  Of wel den?
  Ik speul die ’t veur, ’t begint mineur,
  Mor gait den over in majeur
  De grille keuneg schrift zien Hallelujah,
  Hallelujah

  Dien geleuf was staark, mor ’t vlees was zwak
  Doe zagst heur ’n bad nemen vanof ’t dak
  Heur schoonhaid en de moan hebben die betoverd
  Zai brak dien wille vast as stoal
  Sloopte dien troon en schoor die koal
  En van dien lippen stal zai het Hallelujah,
  Hallelujah

  Laivert, ‘k bin hier eerder west
  Ik kin dit stee, heb stappen hier zet.
  Ik leefde ainzoam veurdat ik die tegenkwam
  Ik zag dien vlaage op de marmern poort,
  Laifd’is kold en ’n hail aarg breekboar Hallelujah
  Hallelujah

  Ik dee mien best, ’t stelde niks veur,
  Ik vuilde ’t nait, mor ‘k zedde deur.
  Wat ‘k zee was woar, ik heb die nooit wat wiesmokt.
  En ook al gung den alles mis,
  As veur mie de Poort ais open goan is,
  Den zing ik bloots nog Halleluja,
  Hallelujah

  http://www.youtube.com/watch?v=ccGz-li_rgM

  Ik kan jullie wel vertellen dat dit lied al het hele jaar als een “rode draad”door mijn leven loopt. Ik heb het in verschillende gelegenheden op vcerschillende wijzes en door verschillende artiesten uitgevoerd mogen beleven met als hoogtepunt het bijwonen van een live concert van Leonard Cohen in augustus in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ik hoor het de laatste tijd steeds op de radio in de versie van Lisa of via de musical Shrek. Het is geen “toeval” dat juist dit lied nu in deze Tijd van het Licht zoveel wordt gezongen! Dit is voor mij een teken van Hoop en van Blijde Verwachting.

  1. Schitterend Dick, mooi om te lezen, syncroniciteit is zo fijn om te ervaren en in mijn beleving wordt dat alleen maar sterker NU, in deze overgangstijd. Bij deze wens ik je warme en gezellige kerstdagen, en een Liefdevol, Harmonieus en vooral Plezierig 2013 met heel veel “toevalligheden”. Uiteraard geldt dit voor een ieder die dit leest.
   Hartegroet Alice

  2. ” Alice, lief van je, dank je, ik wens jou en alle andere wtk-ers ook heel fijne dagen toe. Dat het Licht altijd mag schijnen en ons Verbinden!

  3. nou maar hopen dat het over gaat, die overgang in de overgangstijd (gniffel sorry ik kon het effe niet laten..)

  4. Ach Hyper, zoals je soms ook wel zult merken is de Overgang niet altijd gemakkelijk: Soms Hyper en dan weer Alert 😉

 11. ‘Wij zijn het die de keuzes maken om in het drama mee te gaan of er uit te stappen, wij zijn het die op welke president dan ook kunnen en mogen stemmen, wij zijn het om een geweer op te pakken, wij zijn het om vergiftigd voedsel te kopen. De zg. slechterikken geven ons alleen de keuze.’

  Mwoaah, een geweer oppakken mag alleen onder hun juk, niet vrij.
  Keuze wat betreft voedsel willen ze het liefst ook niet meer. Je moet gewoon hun troep gebruiken want de rest is schadelijk tot het bewezen is niet schadelijk te zijn. Ein reich, ein Führer.

  1. Dualiteit
   vrij – niet vrij
   licht – donker
   goed – kwaad
   yin – yang.
   Wat is waarheid en wat is bedrog.
   Er komt al een boel boven water over de boevenstreken van overheden, bigfarma, voedingsindustrie, inclusief alle misdaden die bedreven worden.
   Brood en spelen voor het volk…
   Dit is een zekerheid. Terwijl het gros zegt, het zal zo’n vaart niet lopen. Bang dat hun (pseudo) veiligheden worden afgepakt.
   Geen religies, geen New-Age, geen madame Blavatsky, geen Witte Broederschap cq engelen.
   Maar WAT is het dan wel??? Kan iemand hier antwoord op geven?

  2. miljarden jaren oude complexe meer partijen Kosmische exo politiek gespiegeld in het klein op planeet Aarde?
   Consequent geen partij kiezen en alle problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
   We laten ons continu voor een dubieus karretje spannen waarvan we de inhoud van de lading niet kennen.
   Voor jezelf denken en voelen en praten.
   Wees geen papegaai van een beweging waar je de Archetypische grondlegger niet van kent.
   Probeer zo onafhankelijk authentiek mogelijk te zijn of te worden, geen kopie van, geen kritiekloos instrument van, laat je niet door de verkeerden uitmelken, weet wie de hongerige lammetjes zijn en wie het kleed aan hebben maar het niet zijn.
   De question is ho of pro je eigen verstand.

   tot mijn schrik zag ik vandaag op de staats tv dat Maartje van Weegen oorspronkelijk een ontzettend leuke meid en mens is geweest, na jaren continu voor de verkeerden gewerkt te hebben zijn de sporen van verwoesting en helaas ontzieling zichtbaar geworden in haar gezicht..

  3. @ Shanti ,
   verwar polariteit niet met dualiteit . plus en min , yin en jang , man en vrouw ….. en nog een hele rits zijn natuurlijke polariteiten waar nix mis mee is .
   De rest… let ‘em have it .

 12. hoi allemaal,

  ben in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 december in een diepe hypnotrance geweest. ben een tijdje geleden slachtoffer geweest van hypnose ongewild door een oud bekende. heb er helemaal naar toe geleefd om vanaf 21 december er niet meer naar te luisteren en mn eigen vrije wil terug te claimen en me van dat vervelende “ding” te ontdoen.
  het is erg apart om te zien hoe er wezens zijn die bezig zijn groepszielen te maken. ben er nu zo goed als onafhankelijk van geworden, en heb mn eigen vrije wil weer volledig teruggekregen.
  het afgelopen 1,5 jaar kon ik niet boos worden, nu wel. heb mn halve interieur verwoest om aan te duiden dat ik wel degelijk kan boos worden en mezelf weer kan zijn. ben inmiddels even opgenomen, om mn eigen ik weer te herontdekken en zo weer fris de wereld in te gaan met een sterker eigenbeeld.
  zijn er mensen die tips of ideen hebben om mn eigen ik weer sterker te maken, of hier ervaring mee hebben?
  het voelt alsof ik aan het ontwaken ben uit een diepe slaap, en ben af en toe wel een beetje bang om weer in “slaap” te vallen.
  die persoon heeft mn eigen ik destijds in slaap gebracht, met verhalen van hades en charon, hij vertelde me dat hij mij overzette…
  het is zo verschrikkelijk ten onrechte dat ik hier doorheen moet, eerst kon/mocht ik (oftewel alterego) er niet over praten, want dan werd ik boos op mezelf.
  het gaat mij er niet om om hem iets aan te doen, maar om zelf wakker te blijven, verder gewekt te worden.
  heb de shift wel degelijk ervaren, op een positieve manier, wel een beetje vreemd!
  jammer dat de instelling totaal niet bekend is met hypnose e.d.
  heb al regressietherapie gedaan, ayahuasca etc.
  die man waar ik 1,5 jaar geleden 1 avond bij op bezoek ben geweest, wil dat ik steeds aan hem denk, wanneer ik geen afleiding heb dan gebeurt dit best veel.
  zijn er mensen hier, die tips hebben om me uit deze hypnose te halen en/of mn eigen ik sterker te maken?
  vind het gewoon prettig om te leven als mezelf in vrijheid ( of de illusie ervan)

  dank voor het lezen, en ieder een goede bekomst van de shift, waar je ook naar toeleefd het wordt vanzelf waarheid.

  groeten,
  maurits

  1. @ Maurits / Feest van de vrijheid
   Ik heb jouw verhaal opzettelijk ruim een week opzij gezet , afwachtend hoe en of anderen zouden reageren , behoorlijk heftig verhaal man .
   Ik heb wel enige ervaringen met manipulerende tirannen die de macht lijken te hebben om in jouw onderbewuste te kunnen rommelen , ik weet ook dat het weg te poetsen is .
   Hoewel jouw verhaal redelijk duidelijk is , is het echter niet specifiek genoeg om er een duidelijk advies op te geven . It takes two to tango , dus je zult eerst in moeten zien waarom je tot die persoon aangetrokken werd , dat is nl meestal de ingang . Ieder beeld dat er in jouw psyche geplant is , is er weer uit te krijgen , laat je dus niet gek maken .
   Als je wil kan je me via Guido mailen .
   Be well <3

 13. Misschien een leuk feitje om te overdenken . Is december wel de twaalfde maand ? Het woord maand is afgeleid van MAAN , zie ook in andere talen .
  Oktober is afgeleid van octo = 8 . December is afgeleid van deca = 10 . Er zouden eigenlijk 13 MAANden in een jaar moeten zijn . En als december de 10e is zou maart de dertiende zijn met de lente equinox als eerste dag van het nieuwe jaar .(?) November is afgeleid van nova = nieuw . Wat klopt er eigenlijk nog in de hele kalender ?
  Zo maar even een cozmische gedachte .
  time http://www.youtube.com/watch?v=MYiahoYfPGk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.