Advertentie

Vaccinaties, wildgroei en de Corona-crisis…


Vaccins blijven een soort heilige koe, een total verafgoding van een middel, dat verre van ‘heilig’ is. Als je goed kijkt is het middel vaccinatie een creepy middel. En wat doen wij mensen-die-zich-laten-vaccineren..? Zonder enige daadwerkelijke kennis over wat je ingespoten gaat krijgen, vertrouwen we blind op degene die de vaccinatie bij je plaatst. Maar ook dié is niet in staat om je de zekerheid te geven, dát het vaccin veilig is en wat precies de negatieve consequenties zijn, om over het mogelijk uitblijven van de beloofde positieve werking nog maar niet te spreken. In termen van betrouwbaar, veiligheid en efficiëntie. Téveel mensen hebben in dat kader, levenslange negatieve invaliditeitsverschijnselen, door het toedienen van één vaccin. Tja, dat blijken dan de ‘weinig voorkomende bijwerkingen’ te zijn, waar deze persoon dan per ongeluk tegenaan liep..

(klik op illustratie voor link naar WantToKnow-bookshop)

Vaccinaties zijn een simpele POORT tot jouw lichaam. Jouw toestemming geef je en je lichaam opent zich vrijwillig voor het toe te dienen shot.. Vervolgens wordt de injectie gegeven en het vaccin passeert -doordat het in een spier wordt geplaatst- alle poortwachterssystemen in je lijf (o.a. lymph- en  schildklier). Daardoor gaat je lichaam meteen in vuur-en-vlam.. En dan hebben we het nog niet eens over de moedwillige toevoegingen, die HEEL SIMPEL en niet-traceerbaar in vaccins te stoppen zijn.

Als erudiete medisch-wetenschappelijke toppers, waaronder de schrijver van het boek ‘Dodelijke Medicijnen’, prof.dr. PETER GØTZSCHE, de farmaceutische industrie gelijk schakelen met de GEORGANISEERDE MISDAAD, waarom zou jij dan het vaccin vertrouwen..? Natuurlijk is er van alle kanten toezicht, daar gaan we van uit. Niet dat we er ooit iets over gehoord hebben hoor.. Maar is dat vermeende toezicht in staat om ELK flesje vaccin te beoordelen..? En hoeveel steekproeven vinden er eigenlijk plaats om toezicht te houden op deze maniakale industrie, die in eerst instantie het slechts te doen is om geld, miljardenwinsten en macht.

En dan gaat het in tweede instantie om het verhaal dat je hieronder leest van Marianne Stelling, over het misbruik van jouw toestemming, om een vaccin in je lichaam te laten inspuiten..! Waarop is jouw vertrouwen Überhaupt gebaseerd..? Op je gevoel van ‘Ze-zullen-toch-wel-weten-wat-ze-doen’..? Of wellicht op het gevoel ‘Wat-zijn-ze-knap-tegenwoordig-nietwaar?’...?? Het verhaal van Marianne is ook de motivatie achter de lobby/propaganda om iedereen (Bill Gates: “We dienen 7 miljard mensen te vaccineren”!) te gaan vaccineren. Niks integriteit van jouw lichaam, die spuit gaat er gewoon in.. Goedschiks of kwaadschiks.. Hoezo fascistisch gedrag..??

 * * *

Vaccinaties, wildgroei en de Corona crisis

2020 © Marianne Stelling | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Vaccinaties zijn van oudsher bedoeld om mensen te beschermen tegen verstoringen in het lichaam, die zijn ontstaan – in de loop der tijden- door verzwakkingen van het lichaam. En deze verstoringen van de lichaamskracht/weerstand, konden ontstaan door systematische uitbuiting van het menselijke lichaam. Als oplossing hiervoor werden vaccinaties ontwikkeld. Hierin werden stoffen gedaan afkomstig waren uit de natuur. Op een gegeven moment echter, werd het vaccineren overgenomen door kwaadwillende groepen, die hun eigen agenda hadden en vaccinaties aldus gingen produceren..

In de 20ste eeuw zijn vaccinaties wereldwijd ingevoerd. Hierbij is het fenomeen ontstaan dat op gezette tijden kinderen worden gevaccineerd volgens ‘officiële vaccinatieschema’s’.. Het lijkt wel écht.. Maar achter het vaccineren van kinderen zitten diverse onzichtbare agenda’s, zoals het verzwakken van het afweersysteem en het invoegen van andere programma’s. Deze programma’s staan niet -het zal je niet verbazen- ten dienste van het lichaam van het kind.

Het vaccineren van volwassenen heeft als doel het verder afzwakken/ondermijnen van het lichaam. Hierdoor kunnen er verstoringen ontstaan of kunnen verstoringen worden versterkt. Door een verzwakt immuunsysteem, ten gevolge van deze vaccinaties, krijgen andere ziektes toegang tot dat lichaam. Het is er de niet-welwillende krachten alles aan gelegen, mensen met een oorspronkelijk bewustzijn tegen te werken. Dit doen zij onder andere, door het inzetten van vaccinaties. Vaccineren heeft één enkel doel en dat is het afzwakken van het lichaam.

VACCINS: Eenvoudige toegangspoort tot het lichaam..!
Er zijn vele niet-welwillende groepen die zich met vaccinaties bezighouden. Zij hebben elk hun eigen agenda, gericht tegen de mens met het oorspronkelijk bewustzijn. Deze groepen werken niet samen en ontwikkelen elk hun eigen vaccins, met hun ‘eigen stoffen’ erin. Deze groepen zijn technologisch zeer geavanceerd en voegen aan deze stoffen voor ons onzichtbare zaken toe, zoals bijvoorbeeld het verstarren van oorspronkelijke bewustzijnsvelden. Bijzonder is, dat de huidige wetenschappelijke ontwikkelingen, deze zaken al hebben ontdekt: het toevoegen van onzichtbare componenten.

Op dit moment is er sprake van een wildgroei.
Kijk naar deze aankondiging van het kinkhoestvaccin voor zwangere vrouwen.. Er is dus sprake van wildgroei, als je simpel naar de cijfers kijkt, op basis waarvan deze kinkhoestvaccinatie is ‘bedacht’.. Deze wildgroei wordt veroorzaakt door de strijd die plaatsvindt tussen de vele niet-welwillende groepen. De wildgroei houdt in, dat er vele verschillende vaccinaties bestaan, met daarin verschillende stoffen, en dan wel.. onder dezelfde naam. Er worden nu vele vaccinaties ontwikkeld, vanuit het ‘bestrijden van het Corona virus’, ook weer door vele tegen elkaar strijdende partijen met elk eigen agenda’s. Wij leven in een tijd waarin er sprake is van de laatste stap van de laatste bewustzijnsval.

Alles is erop gericht om de mens met een oorspronkelijk bewustzijn in bewustzijn te laten zakken. Vaccineren is één van de middelen om dit te laten gebeuren. Er wordt alles aan gedaan om deze mens af te leiden van zichzelf. De komende jaren zal er sprake zijn, van een toename van gebeurtenissen om dit te bereiken. De gecreëerde crisis rondom het Coronavirus zal nog zo’n 2 jaar worden uitgerekt. In deze periode zullen diverse vaccinaties tot stand komen om het Corona virus zogenaamd te bestrijden. Het is de bedoeling dat veel van deze vaccinaties worden verplicht..!

Het Corona virus heeft als doel het creëren van een langdurige wereldwijde afleiding. Hierdoor worden andere onderwerpen naar de achtergrond verdrongen, zoals het invoeren van wetgeving omtrent andere onderwerpen dan het Corona virus en oorlogsvoering op diverse plekken op aarde. De situatie omtrent de Corona crisis is op dit moment chaotisch. Dit heeft te maken met tegenstrijdige aansturingen van regeringsleiders. Deze wijze van aansturen zich de komende jaren door. De Corona crisis heeft een nieuwe stap in de val van bewustzijn veroorzaakt. Hierdoor zijn nog meer mensen vastgezet in hun bewustzijn. Deze stap is onomkeerbaar.

Marianne

mariannestelling.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.