Advertentie

Gevangen in een computerprogramma..


Voor het geval je nog mocht twijfelen..

x

x

Gevangen in een computerprogramma..

2016 © Harriet Algra/deze versie WantToKnow.nl/be

x

Ons universum bestond oorspronkelijk uit 12 superrassen. Het overkoepelende bewustzijn was opgebouwd uit het DNA van al deze verschillende rassen. Om meer inzicht te krijgen hoe dit bewustzijn functioneerde, besloten deze 12 superrassen honderd duizenden jaren geleden, een nieuw ras te creëren die zou worden opgebouwd uit het DNA van al die verschillende 12 rassen. Dit werd de mens. Die stond hiermee gelijk aan de scheppende kracht van het Goddelijke/ de Bron. De mens was inter-dimensionaal en kon reizen naar alle dimensies in heden, verleden en toekomst.

anunnaki creating manEen van die superrassen, de Annunaki, kreeg hier echter spijt van en kon het niet verkroppen dat ze mee hadden geholpen aan de creatie van de mens, die hierdoor als het ware boven hun kwam te staan op de ladder. Dit had vele oorlogen tot gevolg. Het deel van de mensheid die op dat moment op aarde aanwezig was, is daarbij in een val gelokt waarbij ze beetje bij beetje steeds meer van hun bewustzijn kwijtraakte en in een hologram (computerprogram- ma ) gevangen kwam te zitten waar ze niet meer uit kon komen.

Dit had tot gevolg dat mensen hun onsterfelijkheid verloren en in de cirkel van reïncarnatie terecht kwamen van geboorte, overlijden en weer opnieuw geboren worden. Onze overheersers namen de rol van goden op zich. Dit waren goden met een kleine “g”. Onderling woedde er ook een strijd met als gevolg dat er steeds meer religies ontstonden. De een was zogenaamd ‘beter dan de ander’…

De uitvoerders van het systeem, de elite, zijn op macht beluste psychopaten die zich voeden met angst, haat en vernietiging. Ze wensen aanbeden te worden en alles en iedereen wat aanbeden wil worden klopt niet. Deze wezens kennen geen liefde en buiten dit continu uit door situaties zoals honger, oorlogen en dood te veroorzaken om de ellende wereldwijd in stand te kunnen houden. Valt dit weg dan zijn ze zo hun machtspositie kwijt.

De elite is deze planeet onleefbaar voor de mens aan het maken  en het langzaamaan te veranderen in een realiteit te veranderen waar zij van houden. Het zijn namelijk geen mensen zoals jij en ik en denken niet als wij doen. Vanaf die periode is ons stuurprogramma keer op keer herschreven waardoor we alles uit de vorige programma’s, niet langer konden herinneren. Dit is te vergelijken met Windows XP waar de meeste medische apparatuur op functioneert.

humanDit programma wordt niet langer ondersteund, waardoor we gedwongen worden de nieuwere stuurprogramma’s te gaan gebruiken die deze medische apparaten niet langer kunnen lezen. We worden nu wijsgemaakt dat die medische apparatuur ondertussen ook is verouderd en dus plaats moet gaan maken voor modernere versies. Die moderne versies kunnen echter bij lange na niet tippen aan de oudere soorten.

Van die oudere word je gezond en kom je terug in balans. Dit dient te worden voorkomen. Iemand die in balans is namelijk minder te beïnvloeden. Momenteel benutten we nog geen 8% van ons oorspronkelijke DNA. We worden steeds dommer gemaakt. Bekijk maar eens oude boeken uit de twintiger en dertiger jaren. De kennis die toen werd beschreven is vele malen groter en uitgebreider dan die uit de moderne literatuur.

Het is o.a. David Icke die ons al jarenlang probeert bewust te maken van precies dátgene wat wij je hier op de site ook willen laten (in)zien..!
Het is o.a. David Icke die ons al jarenlang probeert bewust te maken van precies dátgene, wat wij je hier op de site ook willen laten (in)zien..! De leeuw op z’n knieën..

Het gevangenisprogramma..
Het programma waar we in gevangen zitten, denkt voor ons, voelt voor ons en heeft de meeste mensen tot aan hun dood compleet in zijn greep. Steeds minder mensen vragen zich af wie ze werkelijk zijn of waar ze oorspronkelijk vandaan komen. We leven als het ware in een kwantum computer universum. Dit is al duizenden jaren het geval.

Voor sjamanen, die vroeger ontdekten hoe onze realiteit werkelijk in elkaar zat, was dit een bijzonder moeilijke klus om dit duidelijk over te brengen. Hoe verder de technologie in dit computer tijdperk zich ontwikkeld hoe duidelijker het plaatje zichtbaar wordt voor degenen die hier in geïnteresseerd zijn omdat ons leven in werkelijkheid niets verschild met personages uit een computerspel.

Hoe afhankelijker je wordt van deze technologieën, hoe dieper je verstrikt raakt in het systeem en ontwikkel je een computervirus in je lijf dat je steeds verder uitholt en je leven gaat overheersen. Als je compleet overheerst wordt verander je in een psychopaat. Door afstand te nemen van die technologieën, die een zeer verslavend aspect in zich meedragen, herwin je je vrijheid.

De truuks om jou ‘uit je kracht te houden’..
Door met de Wifi s’nachts aan, en/of een mobiele telefoon, zelfs als die uitstaat, naast je bed te slapen, ben je niet langer in staat tot het diepste rustpunt te komen. Dit rustpunt is heel belangrijk omdat je je hierin verbindt met de Bron om weer opgeladen te kunnen worden.

Gebeurt dit niet dan ontstaan er scheuren in je energieveld waardoor hele specifieke parasieten naar binnen komen die bezit van je gaan nemen. Je krijgt ‘meelifters’ en houdt nauwelijks energie over en slaapt steeds slechter.. Het computervirus neemt steeds meer bezit van je en je weerstand takelt zienderogen af. Dus: zet ’s nachts je Wifi uit, koop een normale wekker op batterijen en houd je telefoon buiten de slaapkamer..!

Binnenkort zal het de normaalste zaak zijn dat mensen zich laat chippen. Besef je, dat de nieuwe PIN-automaten al zó zijn gemaakt, dat je straks geen pasje meer nodig hebt, omdat je straks ‘gewoon’, door je gechipte pols er tegen aan te houden, kunt betalen..? Het beeld wordt langzaam in ‘de reële wereld’ geïntroduceerd. En dat werkt.. Anders kom je ook niet op de 1-aprilgrap, die Media Markt deed, die promote dat je chips zelf kunt inbrengen bij kleine kinderen, zodat je via je mobiel te allen tijde weet waar ze zich bevinden. De transhumane mens wordt compleet en verliest volledig de verbinding met zijn oorsprong waarna er geen weg meer terug is.

De transhumane mens zit eraan te komen: JIJ?
Door mensen in een lage frequentie te houden d.m.v. angst, oorlogen, GMO voedsel, financiële afhankelijkheid, chemtrails, vaccinaties, medicatie etc. verliezen mensen steeds meer de verbinding met hun werkelijke potentie en herkomst omdat ze niet langer in balans zijn. Het schoolsysteem, de media, de farmaceutische industrie, religie en andere geloofsovertuigingen houden ons gevangen en zijn bedoeld om ons een valse realiteit voor te schotelen die niets met onze echte werkelijkheid te maken heeft.

reality-check- signHier krijgen we labels opgeplakt van: ik ben een man/vrouw, gekleurd/ zwart/wit, homo/hetero etc., etc. Dit zijn echter slechts ervaringen. De wereld van de 5 zintuigen lijkt voor de meeste mensen het enige dat er bestaat maar begin je deze werkelijkheid laag voor lag af te pellen dan besef je dat er veel meer is waar te nemen dan die 5 zintuigen. Door het toepassen van computervirussen in de vorm van verborgen symbolen, kleuren, specifiek taalgebruik worden we steeds meer verwijderd van wie we werkelijk zijn met als doel ons daar binnenkort geheel van los te koppelen waarna ze hun opdracht hebben volbracht.

Er bevinden zich chips in smartphones die een exacte kopie van je kunnen maken aan de hand van informatie die je verzamelt, opslaat en die in staat is om voor jou te gaan denken waardoor jij uitgeschakeld kan worden. Dit is de reden waarom het geen enkele zin heeft te proberen het systeem van binnenuit te veranderen. Op deze manier zal het systeem er altijd als de winnaar uitkomen. Alles waar je tegen strijdt daar wordt je deel van.

Zet je een onafhankelijk systeem op buiten het bestaande dan heb je kans van slagen omdat je dan niet langer vastzit in het spel. Hiervoor is het noodzakelijk dat dit vanuit een hoger bewustzijn gecreëerd wordt want daar kan de computer niet tegenop. Het is dus heel belangrijk dat we ons dit gaan realiseren voordat het te laat is.

De Bevrijding
De bevrijding komt op het moment dat je voor 100% de verantwoordelijkheid terug neemt over al je handelingen en uitspraken, omdat je dan gaat realiseren dat jij de enige schepper bent van alles wat er in je leven plaatsvindt. Je leeft dan compleet bewust en in balans. Als je open staat voor de waarheid en dat alles anders is dan we geleerd hebben wordt het plaatje met de dag duidelijker. De poorten naar onze oorspronkelijke wereld worden meer en meer geopend en wordt het steeds gemakkelijker die bewustzijnssprong terug naar huis te gaan maken.

Harriet Algra

April 2016

* * *

x

 

 

einstein energy reality
Alfred Einstein legt indirect de truuk uit, waarop we onze eigen ‘gevangenis’ hebben gecreëerd.. Doordat we in een illusie worden gezogen, die we als realiteit zijn gaan definiëren. Maar het mooie is, dat in deze ‘constructie’ meteen de bevrijding ‘opgesloten’ zit..!! Stop met de fake-creatie, creëer een ‘andere wereld, die op ons wacht..

 

Marcel Messing bij SG mei 2016
Klik voor deze intrigerende lezing op de illustratie voor agendapunt

 

69 gedachten over “Gevangen in een computerprogramma..

 1. Het enige wat voor mijn gevoel echt klopt aan dit “verhaal” is het “einde”…dwz: we leven in een “spirituele holografische quantum fractale” matrix (cfr Nassim Haramein)…waar elke gedachte (energie)ONZE realiteit vormt…
  David Icke is pure nonsens met zijn lizzards etc…Hoe meer je zijn werk leest, hoe meer je die “nonsens” ook gaat zien…dat is gewoon eigen aan de hologram.
  Wie weet leven we al wel in “De Toekomst” waar we dit soort van Hologram zelf hebben gecreerd om “Zielen” te “Testen” alvorens ze in die “toekomstige realiteit” waar we onze volle potentie hebben (en dus elke destructieve gedachte giga invloed heeft) worden toegelaten (reïncarnatie is hierbij evident).
  Psychopaten hebben er altijd bestaan, ze zijn er gewoon om ons sterker te maken zo sterk…dat we ze kunnen “vergeven” voor hun “beperkt bewustzijn”…Inlakesh…zeggen de Indianen..Het zijn “gewoon” andere “versies” van onszelf.

  1. tja en wat ik dan weer ‘pure onzin’ vind, is dat je jouw waarheid hier als De Waarheid verkondigt. JIJ VINDT het onzin..
   Totaal andere energie dan wat je claimt: ‘HET IS onzin’.. JIJ VINDT David Icke pure nonsens.. Toch? ‘Hoe meer ‘je’ zijn werk leest’… Ik heb het gelezen, ik vind het geen onzin..!
   Dus je bedoelt daar ws. ook: ‘Hoe meer IK zijn boeken LEES’..? enz. Psychopaten hebben er altijd bestaan.. Het lijkt alsof je het allemaal goed voor elkaar hebt..? Misschien eens lezingen geven?

 2. Mooie verhaal hoofdzakelijk gebaseerd op SF denken en aannames.

  Wat de dagelijkse gebruikte technieken, electronica en heel veel straling betreft, ja dat zou foute boel kunnen zijn ik als leek kan daar niet echt iets zinnigs over zeggen, maar ik doe s’nachts in huis alles uit met tijds klokken schakelaars.

  Ben zelf min of meer overtuigd van een hele lange evolutionaire weg gevolgt door het menselijke ras, de gevonden skelet voet in een zuid africaanse kolenmijn, gedateerd op 1200 000 jaar geeft dit aan.

  Natuurlijk is er van alles gepasseerd in zo’n lange tijd, dat stukje waar wij ons mee bezig houden, is natuurlijk interessant, maar beetje futiel, gezien de ouder dom van onze planeet en bewoners.

  Nou die bevrijding is voor mij niet weggelegt, en Einstein zijn uitspraken zijn de zijne, ik leef op mijn gevoel met mijn intuïtie, en geef alles het voordeel van de twijfel, mijzelf ook, ben ik geschapen, is er een God, wat doe ik hier eigenlijk, is het zinvol, of of ik weet het niet, en neem de vrijheid om er van uit te gaan dat er geen mensen bestaan die het wel weten, oppassen geloven is geen weten, Jenne

 3. Sorry aanvullende gedachte, persoonlijk heb ik altijd het gevoel dat de menselijke brein in dit soort artikelen, chromelijk onderschat wordt, één menselijke brein is in staat het hele universum te besturen, de capeciteit van een volwassen goed getraind menselijk brein is enorm, onze telephatische vermogens in ongebruik geraakt, zijn sneller als het licht, en denk U eens in hoe waarde vast de constructie van onze DNA streng moet zijn, ja een unieke créatie onze planeet en bewoners, het is jammer dat het onverstand de overhand weet te behouden, het zou een waarlijk paradijs op aarde kunnen zijn, Jenne

 4. Naast het feit dat mijn partner bovenstaand artikel geschreven heeft, ben ik van mening dat eenieder die niet ter zake kundig is, zich van elk commentaar dient te onthouden… Vooral als je schrijft een leek op een bepaalt gebied te zijn en daar niets zinnigs over kan zeggen maar toch commentaar wilt leveren…

  Lees je in, doe zelf onderzoek en bepaal jou eigen waarheid en heb begrip en respect voor die andere waarheid….

  Toen iemand mij 20 jaar geleden over shape shiftende reptielen vertelde die de aarde controleren, heb ik de beste man uitgelachen en voor gek verklaard. Inmiddels weet ik wel beter…

  1. Er bestaat voor mij maar één waarheid mijnheer Boerman, en dat is de mijne,
   verder pleegt U chantage, beetje Erdogan, van elk commentaar te onthouden, helaas dat ben ik niet van zins, vriendelijke groet Jenne

  2. Een interessante vraag is in mijn beleving de volgende. Uitgaande van het gegeven dat alles energie is en gedachten een scheppend energetische kwaliteit bezitten, kan men zich afvragen of de gedachten betreffende shape shifting reptilians deze misschien ook zouden kunnen scheppen. We scheppen immers allemaal onze eigen werkelijkheid, toch?

  3. Arend, uiteindelijk weet niemand van ons wie we zijn, waar we zijn, waar we vandaan komen en waar we naar toe gaan of wat we kunnen… Niemand, ook ik niet. Het zijn allemaal aannames, gebaseerd op mogelijke ervaringen, onderzoek of wat dan ook.

   Daarnaast ben en blijf ik van mening dat als je niet weet waar je over praat (niet ter zake kundig bent), je van commentaar dient te onthouden. Vooral als je net als Jenne toegeeft dat:

   Quote: ‘Wat de dagelijkse gebruikte technieken, elektronica en heel veel straling betreft, ja dat zou foute boel kunnen zijn ik als leek kan daar niet echt iets zinnigs over zeggen…’ (en dit is GEEN ‘aanval’ op Jenne hoor…)

   Jenne kan dus niets zinnigs over elektronica zeggen maar is er van wel overtuigd dat:

   Quote: ‘…een hele lange evolutionaire weg gevolgt door het menselijke ras, de gevonden skelet voet in een zuid africaanse kolenmijn, gedateerd op 1200 000 jaar geeft dit aan…’

   De afgelopen 25 jaar heb ik verschrikkelijk veel onderzoek gedaan, 5 boeken geschreven (ben met 6 nieuwe boeken bezig) en rond de 100 artikelen gepubliceerd waaronder een wetenschappelijke publicatie (samen met Eltjo Haselhoff en Jan-Willem Bobbink: http://robertboerman.nl/pdf/experimental-study.pdf) en ben uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ik met al mijn kennis (en dat is heel wat) NIETS weet. DAT durf ik eerlijk toe te geven. En als er een onderwerp is waar ik niets van weet (zal er vast wel zijn) dan onthoud ik me van commentaar… Daar ging het mij in eerste instantie om…

   Verder ben ik op basis van onderzoek tot de conclusie gekomen dat we hier op aarde inderdaad in de Matrix leven en dat in deze ‘Matrix Werkelijkheid’ shapeshifters bestaan… Hoop binnenkort een artikel over te publiceren en zal Guido vragen het hier te plaatsen. Wat dat betreft heeft David Icke gelijk: de mensheid en planeet aarde zijn gekaapt en er wordt ons een schijnwerkelijkheid voorgehouden… Hoe? zo:

   Het centrum van onze Melkweg – de Hunab Kuh (check de Maya’s) – is een sterke radiobron die een bepaald signaal uitzend. Onze zon (ster) is een ontvanger, versterker en zender die het opgevangen signaal in ons zonnestelsel uitzend en daarmee een holografische beeld creëert waarin wij leven. Echter, in het verleden hebben de Annunaki (shapeshiftende reptielen) de mensheid gekaapt door de signalen van de Hunab Kuh op te vangen en via onze kunstmatige maan vervormd uit te zenden zodat we hier op aarde een alternatieve werkelijkheid ervaren en niet de ‘werkelijkheid’ zoals die van de Hunab Kuh uitgezonden wordt. Onze werkelijkheid is gebaseerd op angst en frustratie. Beide hebben een lage, negatieve frequentie en dienen een doel, maar daarover later meer…:)

   M.vr.gr,

   robert; boerman

  4. Mijnheer Boerman, U haalt stukjes van mijn schrijven uit hun contexst !
   Wij de mensheid, hebben tot taak ons door het leven gegeven, om te leven in het NU, ik ga van feiten uit, archeologische feiten, niet een ouwe Indiaan op een racefiets waar van de banden uit reptielen blijken te bestaan. U houdt zich misschien onledig met aan het verkeerde eind van Uw onderwerpen te beginnen.
   Ik heb geen angst nog frustratie, ben wel teleurgesteld in het algemeen in de mensheid. En zeker in U, U neemd mij voor een domme lul, nou ik kan U zeggen er zijn er meer geweest, maar wij out Provo’s blijven scherp, en laten ons niet zo snel een oor aan naaien.
   Vriendelijke groet Jenne
   Vedder waar kan ik wat van die door Uw schoonmoeder zo liefkozend haar “” slaapsteentjes “” af laten halen, voor privé gebruik !

  5. Hey Robert.

   Bedankt voor je open en eerlijke reactie. Voor zover ik jou ken en weet waar je mee bezig bent en bezig bent geweest, kan ik alleen maar bewondering hebben voor jouw onverzettelijkheid aangaande het zoeken naar waarheid en die met mensen te willen delen. Persoonlijk ga ik er vanuit dat wij diep in ons hart verdomd goed weten hoe het allemaal in elkaar steekt. Wij weten met ons hart dondersgoed wat waar en wat onwaar is. We hebben immers niet voor niets een ge-weten. Ook weten wij diep in ons hart hoe we ons kunnen herinneren wie we zijn, waar we vandaan komen, wat we hier komen doen en waar we naar op weg zijn. Met onze geestelijke zintuigen, indien we die hebben ontwikkeld, kunnen we ook de energetische Wereldbibliotheek lezen genaamd het Akashaveld, of de Akashakroniek, of het nulpuntveld, of het kwantumveld. Zelf ben ik nog lang niet zo ver. Maar heb af en toe wel het gevoel, dat mij van daaruit op telepathische wijze informatie tegemoet stroomt die aansluit bij mijn geleerde levenslessen.

   Eigenlijk hoeven we het allemaal niet zo ingewikkeld te maken, als we er vanuit gaan dat de Liefde en het Leven ons alles zullen openbaren op de juiste tijd wanneer wij ons daar voor openstellen.

  6. @Robert. Voordat je verder gaat kun je wellicht eerst een aantal, in mijn ogen, tegenstrijdigheden uit je verhaal toelichten.
   1. Hoe kun jij ter zake kundig zijn als je niet weet wie je bent, waar je bent, waar je vandaan komt en waar je heen gaat?
   2. “…. en ben uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ik met al mijn kennis (en dat is heel wat) NIETS weet.” Hoe kun je ter zake kundig zijn als je niets weet?
   3. “En als er een onderwerp is waar ik niets van weet (zal er vast wel zijn) dan onthoud ik me van commentaar”. Je zegt hierboven dat je van alle onderwerpen niets weet, dus zou je je volgens je eigen theorie altijd van ieder commentaar moeten onthouden. Maar dat doe je niet.
   4. “.. een sterke radiobron die een bepaald signaal uitzend”. Is dat signaal meetbaar? Zo ja, is dat gebeurd? Zo nee, waarom niet?

  7. @ Arend: Denk dat je gelijk hebt. In ons hart weten we exact van hoe of wat, maar oh jee, het is natuurlijk wel hartstikke eng voor velen om diep in je eigen hart te kijken en daar naar te luisteren en leven…:)

   @Peter: Ondanks al mijn KENNIS, weet ik niets. Mijn waarheid van vandaag kan morgen achterhaald zijn. Voorbeeld: is de aarde rond en een bol of ie ie plat? Naar mijn idee moet je voor nieuwe zaken open blijven staan en ook toe durven geven dat je er wellicht naast zat. Altijd gedacht dat de aarde een ronde bol was, volgens mij niet. Vandaar dat ik durf te beweren dat ik met al mijn KENNIS, niets weet…:) Het enige wat ik jarenlang mee bezig ben geweest was ‘reverse engineering’. Dus vanuit het punt waar ik nu ben helemaal terug (proberen) gaan naar de bron en van daaruit weer terug naar dit punt. Dan kom je tot de ontdekking dat er NIETS is, alleen ik en God… Waarmee onmiddellijk de vraag rijst, wie of wat is God en wie ben ik dan…? 🙂

   Daarnaast heb ik nooit beweerd ter zake kundig te zijn. Op basis van veel onderzoek heb ik veel informatie en kennis verzameld dat ik zou willen delen met geïnteresseerden. Vind je het allemaal maar niks? Lees het dan niet….:) Wat een ander er van denkt, is aan hem/haar… Verder ben ik van mening dat iedereen een mening heeft maar niemand echt weet wie we zijn of waar we vandaan komen…:) Al onze meningen – en ook de mijne, alhoewel ik dat probeer te vermijden – zijn op een of andere manier gekleurd. Opvoeding, religie, school, noem maar op. Op basis van die ‘kleur’ denken we te weten hoe een en ander in elkaar steekt terwijl de ‘waarheid/werkelijkheid’ (tja, hoe moet je dat omschrijven?) geheel anders kan zijn…

   Als er een onderwerp is waar ik niets van weet of geen kennis van heb, onthoudt ik me van commentaar, dit in tegenstelling tot velen die vaak maar wat roepen…:)

   Signaal Hunab Kuh: daar vraag je me wat. Denk dat mijn vriend en Maya kenner Peter Toonen hier wel een antwoord op heeft. Zal ‘m eens vragen. Is alweer een tijdje geleden dat ik daar mee bezig was..:)

   Verder heb ik respect voor elke mening of waarheid, whatever that may be… We zijn hier om elkaar te helpen, om kennis te delen en gezamenlijk verder te komen. Dat lukt naar mijn idee alleen maar als we SAMEN werken en delen….

   @ Jenne: nee, je bent geen domme lul, dat zijn jou woorden, absoluut niet de mijne. Dit zegt meer over jou dan over mij… Wie ben ik om over jou of een ander te oordelen? Precies, daarom (ver)oordeel ik niet…

   Verder wens ik je een hele fijne dag toe, zonder dat je in de mensheid teleurgesteld bent. Vergeet niet dat de ander (de mensheid) een spiegel is van jezelf, hetgeen concludeert dat je alleen maar teleurgesteld bent in jezelf… Fijne dag allemaal. Doei.

   PS: ik heb geen schoonmoeder…..:)

   PS2: voor de liefhebbers: http://robertboerman.nl/pdf/demachtvandematrix.pdf

  8. @Robert. Uiteraard moet je openstaan voor nieuwe zaken en je mening durven bijstellen. Maar je kunt daarin doorschieten. Soms moet je ook kunnen accepteren dat zaken zijn zoals ze zijn. Even praktisch, maar daar hou je misschien niet zo van, de aarde is (bijna) een bol waarvan de vorm nauwelijks veranderd. Als ie toch plat zou blijken te zijn, dan zou je Tom Tom niet meer goed werken en die van velen niet meer. De vorm van de aarde is dus gewoon meetbaar en feitelijk vast te stellen.

   Jouw waarheid van vandaag kan dus morgen achterhaald zijn. Dus Dooozzz kan de enige dag wel werken en de andere dag niet? Of begrijp ik dat verkeerd?

   In het NIETS is er alleen jij en God zeg je. Dan ben jij dus het negatieve van God (minus God), want alleen dan geldt: ik+God=0=NIETS. Maar als God de Duivel is zit je toch weer aan de goede kant.

   Dat je je onthoudt van commentaar over onderwerpen waar je niets van weet vind ik sterk en onderschrijf ik volledig. Daar kunnen velen hier van leren.

   Dat van die holografische wereld is een zwakte in je betoog. Daar moet inderdaad nog even aan gewerkt worden.

  9. Robert, salesman…wat wil je verkopen? Een waarheid waarin zich iedereen kan vinden? En het liefst uit jouw koker?
   Volgens mij heb je nog niet veel begrepen, want alles loopt door elkaar. Het is altijd handig te weten uit welke hoek je dingen (waarheden) wilt benaderen. Ben je een pastor, een natuurkundige een neuroloog of gewoon jan met de pet. Misschien word je door jezelf (door je ego) misleidt en op het verkeerde been gezet? Wie weet dat al…jij dus niet, zeg je 🙂
   Natuurlijk (ver)oordeel jij, zeker weten, ook je partner.
   Ik heb er moeite mee dat er mensen zijn die macht gebruiken en arrogantie, alleen omdat ze DENKEN te WETEN.
   Ga je maar een keer in Prof.Dr. Hans-Peter Dürr verdiepen, even een ander taaltje ipv het Engels, waar zo veel in cirkeltjes wordt gepraat. Die man heeft een antwoord op jouw vragen, zeker weten.

   Dus begin al ermee je ‘bij te stellen’…materie is voor hem het slib van de geest…denk daar maar eens over na…ook samen met je vrienden…gezellig en knus bij elkaar 😉

   P.S. voor het geval dat Guido er weer ‘schooljufferig’ lieve mensen een ‘draai om hun oren’ geeft omdat hij niet tegen kan, dat deze lieve mensen ook hun gedachtes hebben, en dat niet graag gezien wordt, please niet doen. Bij voorbaat dank.
   Ze kunnen allemaal voor zich zelf opkomen…lijkt mij.

  10. Parabola, Guido is zelf de opperschoolmeester, tussen alle meesterbetweters en onderwijzers hier op de site.
   Waarom jij Parabola daar altijd op aangesproken wordt, is een goede vraag. Iets te maken met vrouwelijke kracht wat zeer doet aan de ogen misschien?
   @Robert, goed bezig! 🙂
   @Arend 5.5, altijd leuk om te zien dat er meer mensen zijn die het gewoon ‘WETEN’ en niet meer overhoop liggen met ‘geloven in’ 😉
   Fijne dag allen!

  11. ze is Corsair zeeroofster zeker, kook maar durf soms wel soms niet, beetje onhandig voor een piet piraat, overigens het lijstje zeer kenmerkende vage beroepen waar An Argie laatst mee kwam; heb een maandje terug mijn achternaam pontificaal terug gevonden op een lijst met typisch ‘joodse’ achternamen in nederland, woooooooooooow, nog even en ik ben bijna volbloed, ik wist ut egggh eggggh nieh dat mijnen pa en grootpa 100% zijn zowat, sjeeeezzzzz, maar het is gewoon soort zoekt soort want ben in gedachten een aantal naampjes afgegaan uit mijn inmiddels aardig lange vuur verleden, waar ik met mijn radar op aantrok en op triggerddee, meisje bakker, meisje kok, meisje weingaard, meisje boer (de zijn heftig niet te bevatten), meisje klaver, hier hou ik maar even op, de vuur lijst is veel langer, vraag mij inmiddels af of Doutzen lang niet zo ‘blank’ is als we dachten, bepaalde delen van Friesland waar Jenne het al over had, Kramer onze magistrale schaatser, etcetera, dat soort achternamen, wist ik veel, snap ik iets meer van mezelf, ik zit aardig modulair gelaagd in elkaar, kan van mijn eigen een dubbele twinturbo windmolen maken die z’n eigen staart na jaagt, het oeroeboeroeh effect, moet voor ‘gewonere’ mensen vreselijk verwarrend frustrerend zijn, tenzij je direct op de essentie kan afgaan, zoals kamps vrouwtje met haar zeer scherpe oer intuïtie die nu voor Verloster mag spelen, komt direct keihard in muh kern binnen, geef me over en ze weet haarfijn hoe het ongeveer bij mij in elkaar steekt, die hoef je niks wijs te maken met mooie en minder mooie worden en andere afleidings manoeuvres, Barbarossa haren, wat is er toch met die goudhaartjes, hebben iets extra’s waar ik geen weerhaken tegen heb, smelten is het beste en mijn beste beentje voor blijven zetten, machtig mooi dat dat soort mensen bestaan, big mama’s, hebben vaak vele vele zwaargewichten tegelijk onder hun hoede, matriarchaal oermoeder en maîtresse in 1, formeel mag niet, informeel gaat vanzelf. Oh jah mijn grootvader was klassieke Onderwijzer pur sang, het zit er in gebakken. Wuh zijn onze eigen pr stunt machine, best handig maar tegelijk dood vermoeiend, toch zou ik niet zonder willen kunnen.

   Barbarossa RedBeard (Rooien Royals Carolingians)
   https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/9f/2b/b5/9f2bb5aa77193e90c35434efdebd1835.jpg

   Corsair Sheena
   http://1.bp.blogspot.com/-XNH4mMr2LcE/TvGiaD5JI2I/AAAAAAAACzQ/r4dMqWS_kVA/w1200-h630-p-nu/acr-corsair-concept-sheena-www-creativeuncut-com.jpg

   The Scene – Open
   https://www.youtube.com/watch?v=7G4A01zkFyM

  12. Ik weet waar we naar toegaan.
   De beschaving(maatschappij) op lemen voeten.
   Een klein douwtje hij stort in elkaar.
   Dan blijft de Moeder Natuur over en daar moet je maar mee leren leven.

   Die Robert die kun je gewoon niet serieus nemen.
   Die huilt met de wolven in het bos. Gewoon een graantje meepikken met het idee na mij de zondvloed.
   Mensen moeten verantwoording voor zichzelf nemen en kunnen niet blijven klagen en zeuren een andere heeft het gedaan.
   De shapeshifter(reptiel) als zondebok is niet veel anders als jij je buurman de schuld geeft dat de bladeren van zijn boom in jouw tuin vallen.
   Het is om het even hoe je toch die ‘slechterik’ noemt.
   Ik zou maar oppassen zo werden Summiërs door hun eigen machthebbers ook belazerd.
   Die artefacten heten natuurlijk ‘religieuze'(verbindende) kunst. En kunst is gewoon nep.
   Is dat bewijs neen, het lijkt op onze eigen kranten, dus mindcontrol.
   Dat dat kwartje nooit bij je is gevallen, ik kan het me niet voorstellen.
   Daarvoor hoef je helemaal niet deskundig te zijn.
   Misschien iemand met een geweten?

  13. Lezer, zo is het, en zal het altijd zijn, inherent aan de mens, weet je wel ying/yang, mooi beknopt dank je jenne

  14. Peter van Velzen, 5.9

   Onderschrijf ik volkomen, als je van je zelf denkt te weten van een onderwerp niets af te weten, onthouding, maar per defenitie is je intuïtie vaak vele malen groter als dat je zelf denkt, en als in een gevaarlijke situatie brengt je lichaam chemie aan waardoor je Intuïtie het onderse uit zijn weten haalt, en dan blijkt de menselijke genie, in staat te zijn tot, wonderbaarlijke bevindingen, telephatisch tot zich genomen via via de Dolfijnen, de oude Griekse filosofen kenden niet voor niets hun Kwantumfysica, ja gelezen aan gegeven door Parabola, Prof. Dr. Hans Dùrr, kwantumfycicus, dat nzijn de goede entesedenten, Jenne

  15. 5.0
   “Naast het feit dat mijn partner bovenstaand artikel geschreven heeft, ben ik van mening dat…”
   Eigenaardig. Is dit bedoeld als ter zake doende info, is dit goedkoop meeliften op inspanningen van een ander, is dit vrouwlief even een poepie laten ruiken, wat is dit???

   Schrijf zelf een artikel el-u-el, denk ik zo, het zal mij persoonlijk worst zijn, wie je dagelijks meent te moeten treiteren 🙄 !!!!

  16. haha, dat ligt er dik boven op. Jaloezie van een hoop luitjes die het zelf maar al te graag zouden doen maar niet de wilskracht hebben. Dus dan maar mensen afschieten die het wel gewoon doen! Jammer…

  17. Mensen schiet ik niet af want iedereen is mens.
   Maar wel hun maskers! Zie het als aanval op je persona(masker) maar als mens zouden we zo door een deur kunnen.

 5. Wat straling betreft; helaas heb je hierin niet altijd een keuze. Ik woon in een huis met 9 huisgenoten, waardoor de wifi altijd aan staat. In de trein zit ik in de Wifi en ook op mijn werk de ganse dag. Daarnaast functioneert in mijn ‘mini-studiootje’ mijn woonkamer ook als slaapkamer. De telefoon buiten de slaapkamer houden is hierdoor geen optie. Iemand tips hoe ik toch mijn blootstelling aan straling kan verminderen? Ik begin er aardig hinder van te ondervinden, o.a. slapeloosheid, stress en hoofdpijn. Enige wat ik nu kan bedenken is verhuizen, maar helaas is een eigen woning in mijn prijsklasse niet te vinden en zit ik bij andere ‘kamers’ met hetzelfde probleem. Iemand misschien andere tips? Ze zijn van harte welkom.

 6. Hierbij een persoonlijke ervaring m.b.t. elektromagnetische straling: ik belde op om mijn internetabonnement op te zeggen, beetje moeilijk maar kreeg een datum. Op de bewuste dag had ik nog telkens bereik en wifi, ook na een week, ieder geval het kastje moest teruggestuurd worden. Gedaan en 2 weken later kreeg ik een meting van een stralingsexpert. Wat bleek? Waar het kastje eerst stond was er een overmaat aan negatieve straling! Na een tijdje nam ik weer een nieuw abonnement, en kreeg nieuw apparatuur met een brief om het aan te schakelen op een bepaalde datum, anders zou het niet werken. Één week voor die datum aangekoppeld en we hadden internet!
  Wat ik hier mee wil zeggen is: je kan het niet uitschakelen, ook al heb je geen abonnement! Wel gebeld hoe het technisch in elkaar zit; dat afsluiten. Het antwoord van de klantenservice: We knippen een kabeltje door!!!!!

  1. Dat zal ook zeker zo zijn…hier op wtk vind je zelfs een goed artikel, dat Einstein een ‘oplichter’ was… maar goed dat terzijde.
   Maar hij is ook al lang achterhaald, door de kwantumfysica van nu.
   Hij was een grote supporter van Chaim Weizman (voor mij foute boel).

  2. Parabola,

   heel juist opgemerkt, toch wordt hij nog steeds veel gebruikt, wat ik een heel belangrijk onderdeel van deze slimme man zijn leven vindt, dat hij meer als 20/twintig jaar op een Zwitsers bureau van patent aanvragen heeft gewerkt, als beoordelaar, dus nou ja niet zo moeilijk, het doorgeven van interessante gegevens etc. groet Jenne

  3. Laten we vooral de goeden bij de goeden houden, door de fouten een ster op te prikken..

  4. Wat moet er daar nog aan toe gevoegd worden, Guido?
   Verder alles goed?

  5. Ik heb een jas met één echte onvervalste Joden ster, ge erft van mijn vader, en die heeft het overgehouden aan een ver familie lid, deze man is overleden in de laatste oorlogs winter, mijn zwager een oud Marinier, moets bij de lucht bescherming werken, waar door hij bij nacht en ontij allerlei klussen zo als niet geregistreerde onderduikers, op een handkar kaartje aan de grote teen en richting een kerkgebouw, daar lagen ze te wachten geen kisten ook niet van karton, en de grond was stijf bevroren, wat er allemaal niet achter zo’n ster kan schuilgaan.

  6. Jenne, alle mensen die gestorven zijn, in welke oorlog dan ook, zijn slachtoffers van de vele mindfuckcontrolprogramma’s. Daar zijn een paar soorten van: die we van jongs af aan meekrijgen door oa onze ouders, en die we meekrijgen door een constante aanval door oa media op wat een werkelijk mens is.

  7. Ik stel voor, als er al een dienstplicht moet worden ingesteld, dat de leeftijdsgrens dan ergens ligt tussen de 45 en de 65…
   Een fase waarin hopelijk de meesten hun aloude programma’s hebben afgeschud danwel bezig zijn af te schudden 😉

  8. Maar de kwetsbare jongeren worden geronseld in hun puberaal bestaan en daar waar nodig voorzien van de cocaine van onze Cocaine Fabriek van ons Neppe Koninklijk Oranje Huis, die afgelopen week tevens even weer moest verschijnen op het matje van onze Zwarte Paus, omdat deze denkt dat ie God zelf is en daarom de hele kliek daarondernin hun bestaansvacuum maar zijn bevelen opvolgd want anders belanden ze niet in de hel van Saturnus en Lucifer, hun ultieme hemel 😉

  9. En verder, Guido mag uiteraard al mijn add postings koppelen tot één geheel ;), zie ik dus niet echt het verschil tussen al deze groepen.
   Belangrijk is om de mindfuck te doorzien gedurende een volledig leven anno 2016, maar ook daarvoor…
   Onderkennen dat je vanaf de onschuld van het pas geborene kind besmet wordt met van alles en nog wat.
   En dan weer terug naar je oorspronkelijke bron, mede gezien een site als deze, blijkt wel hoe moeilijk dát pad is.

  10. Beste Anna het is zoals het is, wij de mensheid doen er niet toe, nooit toe,
   maar wij de persoonlijking van een levend wezen in mensen vorm doen er wel toe, voor ons zelf, maar dit is een drog reden, om ons bestaan ten minste nog een aan zien van ja wat te geven, er goed over nadenk is het zo’n sof vertoning, je leeft je leven, dat zeg ik je geeft het een bepaald aan zien, maar ach ook de grootsten onder ons, sterven en zijn zeker na een bepaalde periode vergeten, als of je er nooit bent geweest, ik rauw hier niet om, maar geef maar aan, leef, zing en bewonder, ik probeer zo intens mogelijk te leven, om dat ik nu weet dat mijn dagen geteld zijn, probeer meer te doen probeer de tijd te rekken, maar alles vergeefs de avond valt, de zon zakt achter de horizon, de dag sterft, op naar de nieuwe dag, kun je me volgen, ben niet bang, maar wel een beetje treurig, zal mijn kleindochtertje wel nooit volwassen zien, van daar arme mensen, vooral die zich met kwaad bezig houden, vergeefse moeite het licht de liefde overwint altijd, groet Jenne

  11. Lieve Jenne, vind dit wel een hartverscheurend bericht, jij bent volgens mij eigenlijk de ene oudere hier die nog op van alles en nog wat jouw ervaringen wil doorgeven aan het hier doorgaans gemiddeld veel jonger publiek.
   Ik kan en wil alleen maar je danken, dus dankbaar zijn dat jij vanuit jouw menselijke levensfase jouw ervaringen doorgeeft.
   Ik ben alleen zeer treurig geworden Jenne, als ik zie hoe daar gemiddeld genomen op gereageerd wordt.
   Maar goed, ik denk dan maar, deze mensen worden ook oud en hopelijk kunnen ze dan de dood met oprecht vertrouwen tegemoet zien omdat ze een waarachtig leven hebben geleid en dús de noodzakelijke vragen daarop hebben beantwoord.
   Deze antwoorden leiden nooit tot sektes die hier toch ook wel opduiken…
   Ben benieuwd wat een Martijn bijvoorbeeld van antwoord heeft op zijn toekomstige dood, en als het zover is, wat dán zijn antwoord is, én of het dan verschilt met het vroegere antwoord 😉
   Liefs van mij Jenne <3

  12. En dus Jenne, de mensheid doet er wél toe, maar alles wat leeft en is doet er toe.
   Het probleem is misschien dat mensen zich als uitverkorenenen zien, terwijl er zoveel leven is wat mede uitverkoren is, want anders was het er niet.
   Mensen zijn hun begrip voor relativiteit een beetje kwijt geraakt 😉

 7. Goh @ Robert Boerman, je bent vast een hele aardige vent, ik leef in een iets andere wereld als U, niet beter of slechter maar anders.

  Wat het spiegelen aan gaat, nee dat ziet U niet goed, ben al heel lang aan het leven, en vrij intensief al zeg ik het zelf, het zich verstoppen voor de werkelijkheid met allerlei ingebrachte SF ideéen, vind ik geen oplossing, als ik me wil amuseren met fantasie, lees ik een boek van Jack Vance.

  Maar ik waardeer Uw fatsoen in hoge mate, en wens ook U een fijne dag, en niets dan goeds, mijn liefje wat wil je nog meer, Jenne

  1. Nog even mijnheer Boerman, het is opvallend hoe vaak U benoemd weinig tot niets te weten, maar dat is in flagrante tegenspraak met het aantal uitgegeven boeken, en Uw intentie van er nog meer te schrijven, is dit Uw verkoop tactiek, er zijn er meer geweest, dit was ook zo in de 60 ies, sommigen waren heel succes vol, maar met een veel hardere réalistische uitstraling, Ik Jan Cremer, of flink rokende Provo lovers, mooie tijd vol inspiratie, geen grenzen, only love, nou groet Jenne

 8. Wij van de Illuminatie hebben inderdaad een stevige grip op de wereldbevolking, daar heeft de schrijfster gelijk in. Dat zullen we ook niet ontkennen, we hoeven er bovendien niks voor te doen want jullie houden inmiddels zelf het systeem in stand. Wij vermoorden geen mensen en maken ze niet dom, wij vergiftigen geen oceanen en kappen geen regenwouden, nee dat doen de mensen zelf. Voor geld zijn ze namelijk tot alles in staat, daar hoeven wij onze handen niet aan vuil te maken. Het is simpelweg té makkelijk en té lucratief, macht en welvaart wordt ons in de schoot geworpen.
  Dat idee van de matrix en een computerprogramma is best grappig, dat houdt weer een hoop mensen bezig, die kunnen dan weer met hun vingertje naar iets buiten zichzelf wijzen. Wij vergelijken het met een dikke brij van jullie eigen uitwerpselen waar jullie in vastgezogen zitten, wie er geen verbinding mee heeft kan vrij komen en gaan. 95% van de mensheid is echter deel van een ontoombare, onwetende, egoïstische horde die slechts de dierlijke instincten najaagt die bij dit mensenlichaam horen. Van die 95% is een deel langzaam tot inzicht aan het komen, echter nog verblind door het licht aan het einde van de tunnel draaien ze zich om en roepen naar de massa achter zich dat ze eindelijk “wakker” zijn en dat anderen schapen zijn. Altijd weer lachen met die dwalende zielen 😀
  De heersende klasse is in werkelijkheid hetzelfde als iedere andere klasse, even dom en corrupt, ze hadden alleen het voordeel dat ze in een betere baan of familie terecht zijn gekomen, George Bush had normaal gesproken op eigen kracht nooit veel verder dan een hamburgerbakker gekomen, zelfde geldt voor uw koninklijke leiders. Religie is een ander zelfonderhoudend onderdrukkingsysteem, niemand dwingt jullie om in een grote geest in de hemel te geloven die zich nooit laat zien en jullie wel heel veel regeltjes oplegt, tot in de intiemste details aan toe. Op één of andere wijze voelen jullie je veiliger bij dergelijke systemen, waarschijnlijk omdat je dan niet meer voor jezelf hoeft te denken en voelen, duidelijk een groot gebrek aan initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel.

  Mens Ken U zelf…….

  1. Hoi Cozmic, ja gaat wel voor een groot deel op wat je schrijft. De mensen doen het allemaal zichzelf aan. Mááárrrrr, er is ook zoiets als mindcontrol en MK Ultra, chantage etc. Er zal daadwerkelijk een klein deel onder ons zijn zoals de popsterren en hollywoodfiguren die geen eigen wil meer hebben en volledig onder controle staan. Dus uitzonderingen daargelaten 😉
   Daarnaast is er nog altijd de drugs en neurotoxinen die de meesten nog dagelijks onbewust binnenkrijgen waardoor de eigen wil en eigen kracht verlamd is.

  2. Er zijn velen mechanisme, indoctrinatie en propaganda aan het werk die de mens beheersen en in hun macht houden. De meeste beschikken niet meer over eigen gedachtes. Ze worden volledig gevoed door systemen van buitenaf waardoor niet meer in staat objectief keuzes te maken. De keuzes worden voor hun genomen en als zaadjes in hun gedachtes geplaatst.
   Er zijn er zovelen die er van overtuigd zijn dat het bombarderen van o.a. Syrië een goed iets is. Degene die dat vinden zijn geprogrammeerd. Net zoals de mensen die vaccinaties in hun baby’s spuiten. Zij zijn ook geprogrammeerd en niet in staat om voor zichzelf te denken. Zij handelen op basis van de programma’s die hun gevoed is, geen vrije wil. Slapende gehypnotiseerde zombies.

  3. Al deze wandaden worden uitgevoerd DOOR mensen tegen hun MEDEMENSEN, niet door een onzichtbare hand. Het zijn allemaal producten van de zucht naar macht, controle en welvaart. Dit alles ten koste van anderen en de hele Aarde.

  4. ja vaccinaties….. Het is voor de wakkere en bewuste onder ons wel heel makkelijk praten.
   Middels vaccinaties is het vrije denken en wilskracht van de mens in een verborgen kooi gestopt/ het is omkaderd, er zit een luikje voor de hersenen/ derde oog verkalkt.
   Ik heb het van dichtbij meegemaakt de effecten van dit luikje in het hoofd door vaccinaties. Ik heb van dichtbij meegemaakt dat het luikje opgeheven werd middels ontstoren.
   Het vrije denken en de wilskracht van de mensheid is gekaapt middels; vaccinaties, aluminium, fluor, MSM indoctrinatie en propaganda en ons onderwijssysteem de overheid en onze zgn gezondheidssector.
   Zombies….

  5. Het is een piramide stelsel. Alles verloopt volgens het script. Zijn de gene aan de top die dit bedenken mensen zoals jij en ik?
   De wezens aan de macht die de scripts bedacht hebben zijn alles behalve menselijk zoals wij dat kennen.
   Het is een type wezen dat het beste gedijt in lage energieën. Zij hebben al deze ellende bedacht om te kunnen gedijen. Net zoals er planten zijn die in de zon moeten staan, zijn er ook planten die het alleen in de schaduw kunnen overleven.

  6. gewoon toffe lui die kiene uitgekiende Illusteren blijkt maar weer, leest heerlijk weg zo’n elite kolompie, beter dan dat fonetische bijvoegelijke naamwoorden bos gehakketak van mij zeg. Bos (weer zo’n achternaam, het zit in de fam of niet) ik zal maar niks zeggen over Adje van de ….

   Whitesnake Here I Go Again with Adje Van Den Berg December 21st Netherlands
   https://www.youtube.com/watch?v=FH5tnnxmEVQ

   http://www.encyclo.nl/begrip/illuster

   Twarres – Wêr Bisto
   https://www.youtube.com/watch?v=366zTb-2VbI

   http://www.encyclo.nl/begrip/Kien

   quote: ‘1) Alert 2) Attent 3) Bloem, boom of plant 4) Bloemen en planten 5) Bijdehand 6) Bij 7) Clever 8) Dit spel moet je slim spelen (crypt.) 9) Fossiel hout 10) Goochem 11) Gewiekst 12) Gis 13) Handig 14) Intelligent 15) Kaartterm 16) Leep 17) Pienter 18) Plant 19) Slim en uitgeslapen 20) Sleutel 21) Snugger 22) Spits 23) Slagvaardig’

  7. De psychopaten onder ons, grijpen de kans om als handlanger, diensten te bewijzen aan het kwaad, vaak onder het mom van de wet handhaven, maar hand en span diensten verlenen vaak bij de beesten af, dit vreselijke soort mensen heeft altijd een excuse om kwaad te bedrijven, hoe dit soort legaal uit te roeien, thats the question, en voor menig één to be or not to be, Jenne

  8. Sun 11.1

   Het zijn niet de wezenlozen die als handlangers gebruikt worden, maar de graag gedaan psychoos, die met de kleine afwijkingen of die een ziekelijke afkeer hebben van mensen, zieke dogmatische créaturen en z.

  9. Ja Jenne precies, waar denk je dat die figuren vandaan komen? Ooit een aanvallende mismaakte zonnebloem in de natuur gezien? Waar geen harmonie en balans is, moet de oorzaak in manipulatie worden gezocht. Mentaal én genetisch.

  10. Sun het moet genoeg zijn te weten dat deze zieke geesten onder ons zijn, in wezen weten wij dit al lang, maar wij zijn zachte Dokters en veroorzaken daar door etterende wonden, voorbeeld pedofillie, moet je met wortel en tak uitroeien, maar door dat alles zo chaotis is, blijven vele te nemen besluiten achterwege, en de sociale controle is niet meer, want die wordt weggezet als ouderwets en uit de tijd, ja daar hebben de allochtonen vooral Moslims niets mee op, een sterke etnique die ze tegemoet treed moeten ze niets van hebben, dit heeft niets met racisme te maken, lauter zelfvedediging. Jenne

 9. Jauke, doet mij denken aan Luther die zijn bevinde=ingen op de poort van de kerk spijkerde, Jauke hier mee ben je afvallige, maar dat weet ik dat wil je al heel lang zijn, groet Jenne

 10. Robert Boerman kom eens van je Olympus af, en geef ons die toegift die we met al ons geschrijf aan je verdiend hebben, zet ons nu eens voor schut met al onze onheuse opmerkingen, we zijn je gelijken in de dierenwereld, sprekende wezens, kom op doe je hautaine pak aan, met de hoge hoed van de boogey man,
  wij zullen dansen als de Dogon met onze antenne helmen, zo dat je rechtstreeks met Sirius kunt telephatiën, en vragen wanneer hun volgende bezoek zal zijn, je Brother of the stars Jenne

 11. Ik ben al heel vroeg in mijn jeugd overgeschakeld op Linux.
  Heel veel jaren later heb ik dat ook op mijn pc gezet.
  Het vergt wat meer inzicht en verantwoordelijkheid, maar is praktisch virusvrij en opensource geeft enorm veel vrijheid. Al bots ik wel eens met mensen die op Windows draaien.

 12. Prachtig dat op WTK de diverse(aardse) zaken worden aangekaart.
  Het is steeds weer interessant de meningen van anderen te lezen.
  Mijn verhaal staat op http://www.nulpuntenergie.net
  De naam van de website geeft al aan waar mijn focus ligt.
  Op 8 mei is in CentrumZonnewijzer te Aalsmeer weer een 0.bijeenkomst.

  1. Hoi Frank, even een vraagje…
   Is die ‘anti-stralingssticker’ er ondertussen?
   Groetjes.

 13. Ik ben zeer verbaasd maar ook teleurgesteld als iemand een idee heeft dat wij in een Matrix leven en zeer sterk beïnvloed zijn/worden is dat een mening dat deze in want to know wordt geplaatst wil niet zeggen dat het klopt of de waarheid is, dat i de Bijbel ook niet en geen enkel geloof, maar is voor elk mens individueel Maar wat mij zeer verbaasd dat al die schrijver die hun mening schrijven elkaar op een zeer negatieve wijze proberen af te troeven.
  ik ben van 1938 en toen en toen ik 18 jaar was hielden wij al hele gesprekken over de Cosmos de maan spiritualen zaken, met voor iedereen respect, maar uit de commentaren op deze site schrik ik toch een beetje over de Ego’s heen en weer misschien zij jullie al geactiveerd, ik geloof nog steeds in een eigen wil maar nog belangrijker de Liefde zonde deze mooie eigenschap zal een iedereen negatieve individuen worden/zijn maijn wns naar al de mensen is zoek de waarheid denk niet dat je hem hebt deel dat met iedereen maar deel dat geen die ander wil delen willem

  1. Hallo Willem, ik ben van 1936, toen ik geboren werd vertelde mijn moeder, was dat de mooiste dag uit haar leven, nou wat moet je nog meer, van Matrixen heb ik geen verstand, ik ben er wel, en ik leef er maar op los, of er een God bestaat weet ik niet, ik hoop het wel, en dat hij binnen kort is zal gaan ingrijpen, als hij dat doet ben ik meteen weer gelovig tot het eind van mijn dagen, dit is een belofte, deze heb ik ook onlangs gedaan aan onze dorps Priester, en mijn oude vriend de weggelopen Jezuït, het laatste stukje van Uw schrijven kan ik slecht begrijpen, maar ik wens U vrede en welbehagen in de mensen, groet Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.