Advertentie

Met je eigen geld, zet liberale-VVD je gevangen..!


x

x

Met je eigen geld, zet liberale-VVD je gevangen..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Hoe is het mogelijk…? De VVD-dé partij voor VRIJHEID..toch? Hoe is het mogelijk dat een volstrekt onbenullig Kamerlid van de VVD met een dergelijk verhaal komt? Waarbij JUIST de vrijheid van burgers, de vrijheid van IEDERE burger zódanig wordt ONDERMIJND, dat er geen sprake meer is van een voorgestelde ‘wettelijke maatregel’, maar een bijna fascistoïde stap om het FUNDAMENTELE recht van elke burger te ondermijnen..!! Sorry voor al deze kapitalen in deze tekst, zo je je daaraan überhaupt geërgerd hebt vanuit onbegrip, maar het is voor ons onbestaanbaar, dat dit gebeurt..! Dat een parlementslid dit überhaupt DURFT voor te stellen..

Als het aan VVD-Kamerlid Foort van Oosten ligt, is dit plan een nieuwe manier om criminelen direct te raken. Kletskoek natuurlijk.. Want sinds wanneer ga je als maatschappij je systeem FUNDAMENTEEL op de schop gooien voor een paar duizend criminelen.. Zijn wij no zo dom, of die VVD-er(s) zo slim..? Volgens de VVD, die in de toekomst dus, elke nieuwe televisie, auto of telefoon aangeschaft te worden, wanneer het aankoopbedrag hoger is dan € 500,- A

En daar staan we dan.. In de rij voor ons eigen geld.. Zelfs dát schijnen we steeds méér te vergeten.. Al was het maar door de claims die overheden leggen, op de vrijheden die jij met je EIGEN GELD hebt..!! En ja, daar waar angst regeert, vinden mensen het vaak prima.. Want de overheid beschermt ons toch..?? Ja toch?

ls het dus aan de VVD ligt, gaan we in de toekomst niet meer met cash geld betalen. De partij wil er met deze maatregel voor zorgen dat criminelen veel moeilijker hun geld kunnen witwassen. Wat een doorzichtige ‘move’, die feitelijk in onze ogen aantoont, dat deze Foort van Oosten, een geheime agenda helpt uitrollen.

Cash afschaffen, is je hoofd door de strop steken..!!
Natuurlijk is cash geld een prima manier voor criminelen om het officiële financiële circuit te vermijden. Onderzoekers van de Universiteit Utrecht zochten uit dat er in Nederland op jaarbasis zo’n € 16 miljard euro witgewassen, waarvan 90% afkomstig zou zijn van drugshandel en fraude. Maar deugen dan de opsporingsmethoden niet, of wordt dit breekijzer gebruikt om mensen/burgers NOG VERDER te verlammen en ‘vast te zetten’ in wetsregeltjes.. Waarom geeft deze Foort van Oosten niet toe dat het WETTELIJKE kader faalt om criminaliteit te beheersen..

Je kunt ook, even overdrachtelijk gesproken, de badkamer afbreken en je wassen beneden bij het aanrecht, als blijkt dat je een chronische lekkage hebt in deze badkamer.. Toch? Doe dan iets aan het chronische falen van de reparaties aan die badkamer..? Maar het is voor ons duidelijk: deze hr. Foort van Oosten is een dubieuze ‘rechtse rakker’. Even gekeken op de officiële VVD-website en wat blijkt..? Deze man stelt zich niet eens ‘netjes voor’.. Terwijl er vanuit de VVD toch wel aan gedacht is, getuige het tabje ‘Over mij’.. Maar kennelijk heeft Foort van Oosten wat te verbergen..!!

Volgens dit VVD-licht Van Oosten is een ‘Discussie hierover onvermijdelijk’..
Tja, omdat geld van drugshandel, volgens Van Oosten, altijd contant bij een drugsdealer terecht komt, kwam hij op dit lumineuze idee. Het blijkt, zo is het verhaal, dat Van Oosten enorm geschrokken is, van het enorme bedrag dat jaarlijks in Nederland wordt witgewassen.Van Oosten verwoordt dit als volgt, vanuit zijn visionaire perspectief:

“Ik denk dat het onvermijdelijk is om met elkaar de discussie aan te gaan om betalingen vanaf 500 euro standaard in Nederland te laten pinnen. Je verzamelt als drugsbaron/handelaar al snel een flink cashbedrag. Daarvan wil je dan bijvoorbeeld een gouden horloge kopen, omdat je dit geld niet op de bank kunt storten. Dan wordt het verdacht. Hoge bedragen pinnen kan dus een middel zijn om onszelf tegen dit probleem te wapenen.

Het is verrekte veel, allemaal geld dat van de onderwereld naar de bovenwereld wordt geïnfiltreerd. Vaak merk je het als gewone burger niet, maar dat geld komt gewoon in de samenleving terecht. Het geld is niet eerlijk verdiend en is vaak met grote risico’s voor de samenleving verdiend. In een veilige samenleving willen we dat niet.”

Cash is king..?
Volgens Van Oosten is cash in de onderwereld ‘king’: een hoop contant geld geeft je status en macht. En ja, daar dient de gewone burger dan zijn vrijheid, HET VVD-erfgoed nota bene, voor in te leveren..? Maar daarbij is Van Oosten nog niet klaar. NOG MEER VRIJHEID INLEVEREN!
Het pinnen boven de € 500 is niet de enige maatregel voor alle burgers, die met het opgeven van hun vrijheden moeten helpen, alle witwaspraktijken in Nederland moet terugdringen.

“De samenwerking tussen overheidsdiensten moet nog veel beter. Woningcorporaties, gemeentes, energiemaatschappijen en andere instanties moeten veel meer met elkaar overleggen. Zo moeten we ervoor zorgen dat we het criminele organisaties zo moeilijk mogelijk maken. Als politiek moeten we ervoor zorgen dat we maximaal zijn ingericht om deze criminelen aan te pakken.”

De verborgen agenda..?
Wellicht ben je niet op de hoogte van het gegeven, dat het afschaffen van cash-geld EXACT past in de fundamentele manier om wereldwijd burgers EN vrijheden af te nemen, door hen afhankelijk te maken van cash-geld, dat je dus letterlijk zelf niet (meer) in de hand hebt..! EN exact past in de manier van ‘Big Brother’ om IEDEREEN te controleren en daarbij uiteindelijk de mogelijkheid te hebben, deze burgers TOTALE BEWEGINGSVRIJHEID te ontnemen. Want het is toch simpel..? Wanneer je niet kunt pinnen, sta je HULPELOOS aan de digitale snelweg, zonder de mogelijkheid om bijvoorbeeld boodschappen te doen, brandstof voor je auto te kopen, of te reizen/hotels te betalen/boeken..!

David Icke en het achtergrondverhaal

Lees ons artikel over dit fenomeen HIER, waarvan nog maar weinigen beseffen, hoe essentieel het is, als het BLOED VAN DE ECONOMIE wordt gedigitaliseerd. Want natuurlijk heeft geld deze functie en zorgt het dat alles draait. De vrijheid van besteden is daarbij een essentieel onderdeel. We bieden je graag deze video aan, om de diepte van dit verhaal voor ogen te krijgen.. En wellicht -wanneer het allemaal per ongeluk is gegaan- is het een eye-opener ook voor Foort van Oosten.

Transcript:

“Iedereen kan zich voorstellen, wat we normaal gesproken op onze creditcard kopen en het gemak waarmee het is om een creditcards te gebruiken en hoeveel van ons dagelijkse leven eigenlijk zichtbaar is, door middel van deze creditcardafschriften; dat is toch best verbazingwekkend, toch? Dus ik kom patronen tegen van misbruik, van gedrag. Ik kan dingen te weten komen, over het soort persoon dat je zou kunnen zijn, het soort levensstijl dat je zou kunnen leven. Je bestedingsgewoonten; heb je de neiging om veel uit te geven aan het begin van de maand en heel weinig aan het einde van de maand.”

“Veel jongeren weten nauwelijks hoe contant geld eruit ziet; ze gebruiken creditcards. Ik moet niet zeggen dat jongeren, dat geldt ook voor mij, ik gebruik creditcards voor alles omdat er prikkels zijn om het te doen. Maar het zijn geweldige tools voor het verzamelen van gegevens, die we zelf opgeven. Informatie over onszelf”.

“Het is de enige anonieme manier om zaken te doen. Het probleem van contant geld is dat het zo snel een anachronisme aan het worden is. En als je dat niet gelooft, neem dan US$ 10.000,- en probeer het in contanten voor een nieuwe auto aan te betalen. Tegen de tijd dat je het contract hebt ondertekend, zit je met twee FBI-agenten, die willen weten waar deze $10.000 vandaan kwam. Omdat de overdracht van meer dan US$ 10.000 dollar een misdaad kan zijn. Dat betekent dat contant geld nu niet zo anoniem is, behalve in kleinere bedragen, maar hoe klein is een kleiner bedrag? Er zijn dingen die je kunt kopen voor $20 of $30, maar als je hoger gaat dan dat, als je honderd dollar biljetten geeft, zullen de meeste winkels dit niet aannemen.”

“Er is een verlangen van verschillende krachten die samenspannen, die wel een biometrisch identificatiemiddel willen toevoegen aan de identificatie van de overheid. De belangrijkste stap die in de Verenigde Staten gezet zal worden, is dus hoogstwaarschijnlijk een biometrische toevoeging aan je rijbewijs. Die biometrie zal hoogstwaarschijnlijk een vingerafdruk zijn. Onder dat model wordt de vingerafdruk je nieuwe socialezekerheidsnummer. Wat betekent dat dan? Ik raak de stoel aan, ik raak de tafel aan, ik laat mijn vingerafdrukken achter! Je komt met een stukje tape en wat stof en je pakt mijn afdruk op en je plakt het op een nep-ID; nu ben je mij, toch? Zoals deze valse vingerafdruk bewijst dat je het net goed hebt opgezocht? En als het dan echt slecht gaat met je identiteitsdiefstal en sociale zekerheidsnummers kun je eigenlijk een nieuw sociaal zekerheidsnummer krijgen. Maar wat moet ik doen om nieuwe vingerafdrukken te krijgen..?

“Ik vergeet altijd mijn portemonnee, kan ‘m vervolgens niet vinden en weet ik niet waar hij is. Dan is het idee dat iemand misschien ergens een RFID-chip in je zou kunnen plaatsen, waar ik gewoonweg met mijn arm zwaai om te betalen, een zeer aantrekkelijk voorstel”.

“Ik denk dat er genoeg redenen zijn om me zorgen te maken over een cashloze maatschappij. Waar we microchips onder de huid in onze handen dragen en gewoon op die manier betalen. Want één ding, je zou nooit een betaling kunnen doen of een aankoop kunnen doen die iemand niet in een database bewaakt en vastlegt….! Marketeers zouden daar graag greep op krijgen; hackers kunnen dat hacken en de overheid kan het gebruiken. Je weet wel, om je te onderzoeken of om je gedrag te controleren”.

“Niemand leest ooit die algemene voorwaarden. Niemand, niemand, niemand, niemand. Dus elk jaar onderwijs ik dit materiaal bij Harvard. Ik vraag het aan mijn klassen, die een Facebook-account heeft en elke hand gaat omhoog. En hoeveel van jullie lezen, waar ging je mee akkoord, voordat je op de ‘Ik ga akkoord’-knop op je Facebook klikt? Je ziet nooit een enkele hand. Deze Harvardstudenten, dus als iemand de kleine lettertjes gaat lezen, hoop je dat het Harvardstudenten zijn. En dat doen ze niet! Niemand doet dat, dus veel van de tijd, zelfs wanneer er bescherming is over het delen van gegevens, hebben we echt geen besef van hoe ver ze gaan. Gegevens kunnen worden gedeeld tussen commerciële zakenpartners en dat gebeurt ook tussen overheidsinstellingen en de particuliere sector.”

“Maar ik denk dat het nog serieuzer is, dat áls een aankoop een dergelijke ‘handstempel’ vereist, dat je dan, een niet-bestaand-persoon wordt. Iemand besluit dat hij/zij niet van jouw politieke opvattingen houdt, of niet van het activisme, of niet van het feit dat je campagne hebt gevoerd tegen de huidige president in de laatste verkiezingscyclus, dan gaan ze naar het toetsenbord toe: ‘Verworpen verzoek, spijt ons; we staan je niet toe om deel te nemen.
Hitler deed dat al in het begin van zijn tijd van terreur en zijn controle over Duitsland. Eigenlijk bepaalde hij de dingen die Joden niet zouden mogen doen. Stelde bepaalde straatverboden, waar ze niet in mochten lopen. En zelfs bepaalde beperkingen opleggen, aan wat ze in de winkels konden kopen”.

“Begrijp je, hoe geld werkt en hoe de enige echte manier waarop we ze nu echt pijn doen, het is door geld. Dat is een van de redenen waarom ze proberen een samenleving zonder geld te creëren. Want zolang jij en ik contant geld hebben, kunnen we eten. En zolang we kunnen eten, zijn we vrij. We kunnen ons in ieder geval verdedigen. Als je het geld wegneemt en je maakt creditcards en de inplant-microchips, wat je doet, dan worden we plotseling de prooi van de grillen van de machtige mensen. Zo kunnen ze ons bestraffen door driemaal op het computerscherm op ‘delete’ te drukken en plots verandert jouw tienduizend dollar in tien dollar!”

“Een van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van privacy, die met de digitale revolutie gepaard gaat, is dat Orwell’s beeld van het verlies van privacy, het beeld van de overheid, waar is. Er zijn bewakingscamera’s overal, tot op zekere hoogte is het waar.”

“Door het leven van je leven, wordt bijna altijd ergens op een computer, iets over je opgenomen. En dus, als je erover nadenkt, zijn het tonnen informatie over ieder van ons. En dan zijn er bepaalde inspanningen om sommige soorten gegevens die worden samengevoegd, daar profielen en dergelijke mee op te bouwen. Dus er zijn gewoon veel gegevens, dat is een enorme explosie van gegevens die over individuen wordt verzameld”.

“Een van de dingen die mensen vaak zeggen is: wie gaat mij de hele dag in de gaten houden. Wie heeft de middelen of de tijd om naar mij te kijken, en het antwoord is echt ‘niemand zit daar naar iedereen te kijken’. Daar zijn niet genoeg middelen voor. Maar de computers kunnen het wel. Nu we bijna onbeperkte opslagcapaciteit hebben op de harde schijven van de computers is het mogelijk om alles wat er gebeurt voor een videocamera of elke transactie in een creditcarddatabase op te nemen, bijvoorbeeld. En die informatie wordt in feite steeds immens; in de New York Times werd onthuld dat de database van Walmart net zo groot, zo niet groter was dan het hele internet. “

“Na 9/11 werd een groot deel van de mislukte pogingen om de aanvallen te voorkomen, al dan niet terecht, toegeschreven aan het feit dat verschillende overheidsinstellingen er niet in slaagden, om gegevens met elkaar te delen. Om een compleet beeld te vormen, dat de terroristen zou hebben geïdentificeerd, voordat ze in het vliegtuig stapten. En dus komen die muren tussen overheidsinstanties naar beneden. En dan blijkt in de VS, dat er gegevens zijn, die de overheid niet zelf mag verzamelen, maar die ze perfect kunnen verkrijgen, op de open markt, bij particuliere verkopers. Zelfs als er muren zijn die de gegevens gescheiden moeten houden, komen deze muren toch naar beneden”.

“We zijn gewoon over de groeiende vraag van het linken van meer en meer informatie over individuen. Wat je koopt via de creditcard versus wat je telefoon zegt dat je nu kunt kopen, dit is een kans. Om je een sms te sturen en je eraan herinnert, dat je naar de supermarkt moet gaan; omdat ze een aanbieding van sinaasappelsap hebben. Ik bedoel dit is het soort visie dat veel mensen hebben over digitalisering, en er is veel moeite gedaan om die visie zo bij ons te verwezenlijken”.

“Dat geautomatiseerde tijdperk waarin informatie niet in de lucht verdwijnt, maar altijd ergens wordt vastgelegd. En dan verzameld, samengevoegd in een database is dat elke aankoop die je doet, elke stap die je zet, waar er een publieke bewakingscamera is. Wanneer je een creditcard gebruikt, de zoekmachines die u op Google gebruikt. Al deze dingen worden verzameld.  En de manier waarop de wet er nu naar kijkt is…..
‘Nou, je hebt die zoektrend ingetypt naar Google zodat je wist dat ze die zouden krijgen.’ Natuurlijk hebben ze de mogelijkheid om het te houden en omdat we dit reusachtige informatieverzamelsysteem in de praktijk hebben. De bedreiging van de privacy is vandaag de dag veel groter dan ooit tevoren”.

“Het lijkt meer op het maken van een encyclopedie. En als je erover nadenkt, encyclopedie van weleer, toen we een echte A t/m Z-encyclopedie hadden, zou je niet elk deel lezen, maar als je bijvoorbeeld ‘Amazone boomkikkers’, of ‘Colombia’ wilde opzoeken, was het dáár, binnen handbereik. En dus denk ik dat wat er met de database gebeurt, de beste manier is om te begrijpen dat je op dit moment gewoon een blip op het scherm bent. Totdat het moment dat iemand je wil opzoeken en op je wil inzoomen en je wil leren kennen, dan openen ze je database. Dan geven, op dát moment, alle gegevens die verzameld zijn over jou, echt een schokkend gedetailleerd beeld. Van het leven van één persoon”.

“Met de opkomende technologie en met de motiverende krachten van de overheid om de technologie te duwen in de richting van het vermogen om menselijke activiteiten te monitoren; is deze opkomst erg beangstigend. Omdat het betekent dat totalitaire regimes zeer binnenkort inderdaad de macht zullen hebben om elk mens op de planeet te onderzoeken en te controleren”.

* * *

7 gedachten over “Met je eigen geld, zet liberale-VVD je gevangen..!

 1. Er is een spreekwoord : Als de vos de passie preekt, boer pas op Uw ganzen. Het doel van het elektronisch betalingsverkeer is er op gericht een totale controle uit te oefenen op de geldverrichtingen van de burgers en op hun financiële middelen. Ik zie dit in verband met het wereldwijde financiële en bancaire systeem dat op instorten staat, door de schuldbergen waarvan de bedragen onuitspreekbaar zijn, en de NPL (= non performing loans =lees rommel) in de balansen van de banken. Met een dergelijk elektronisch betalingsverkeer, verhindert men een “bank run”. Een bail-in is dan ook gemakkelijk. Het zet ook de deur open voor negatieve interestvoeten. Idem voor de verplichte omzetting van de spaargelden in overheidsobligaties e.d. Het summum zal echter zijn een uitgelokte (hyper)inflatie zoals in de Weimar republiek, waar door de schulden wegsmelten maar ook de spaar tegoeden. (en de middenklasse verdwijnt=de natte droom van de occulte machten achter de NWO). Een andere plundering die mogelijk wordt is een éénmalige belasting(sic). De overheid dient niets te doen, de banken doen dan het werk.
  Ik verwijs hier naar het verslag van de Boston Consulting Group :
  https://www.bcg.com/documents/file87307.pdf
  met titel :
  “Back to Mesopotamia”. Ik verwijs naar de tekst, kan geen kopij van citaten toevoegen.
  Een commentaar hierover :
  https://www.zerohedge.com/news/muddle-through-has-failed-bcg-says-there-may-be-only-painful-ways-out-crisis
  met citaat :
  “It is likely that wiping out the debt overhang will be at the heart of any solution. Such a course of action would not be new. In ancient Mesopotamia, debt was commonplace; individual debts were recorded on clay tablets. Periodically, upon the ascendancy of a new monarch, debts would be forgiven: in other news, the slate would be wiped clean. The challenge facing today’s politicians is how clean to wipe the slates. In considering some of the potential measures likely to be required, the reader may be struck by the essential problem facing politicians: there may be only painful ways out of the crisis. ……”(=einde citaat)
  De titel van het verslag van de BCG is dan ook veelzeggend.
  Het belangrijkste is echter het besluit :
  “BCG’s conclusion:
  The programs we have described would be drastic. The would not be popular, and they would require broad political coordinate and leadership – something that politicians have replaced up til now with playing for time, in spite of a deteriorating outlook. Acknowledgment of the facts may be the biggest hurdle. Politicians and central bankers still do not agree on the full scale of the crisis and are therefore placing too much hope on easy solutions. We need to understand that balance sheet recessions are very different from normal recessions. The longer the politicians and bankers wait, the more necessary will be the response outlined in this paper. Unfortunately, reaching consensus on such tough action might requiring an environment last seen in the 1930s.”(=einde citaat)
  Vooral de laatste zin is m.i. zeer belangrijk, rekening gehouden met de huidige (geo)politieke toestand. Met een dergelijk elektronisch betalingsverkeer, via kaart of chips, is het ook mogelijk mensen op een eenvoudige manier uit te sluiten van een dergelijk systeem. Hier denk ik dan aan het reeds in China in voege zijnde “social credit card score” .Achter het voorstel van de VVD gaat dan ook een gigantische verborgen agenda schuil, die ook van toepassing is op de ganse EUSSR.
  Ik zeg dus : boer pas op je ganzen!!! Wat weet de VVD wat wij (nog) niet weten ???

  1. https://www.dnb.nl/betalingsverkeer/psd2/index.jsp Eerst nieuwe wetgeving en nu vragen ze letterlijk of u toestemming wilt geven om een derde partij tussen u en de bank in te laten komen.Dat zou mogelijk makkelijker zijn om betalingen aan bedrijven te verrichten omdat u bedrijven dan toestemming geeft geld bij of af te schrijven van uw rekening.
   Het moet niet gekker worden waar halen ze het lef vandaan?
   En waarom wordt/is er zo weinig gerucht gegeven aan die “nieuwe wet” die ze kennelijk stilletjes hebben doorgevoerd.

  2. https://www.doorbraak.eu/gebladerte/10293l18.htm Of het klopt weet ik niet maar dit is gewoon vrij toegankelijk voor iedereen en om te laten zien welke nevenfuncties (ex)bestuurders/sters van banken hebben plaats ik deze verwijzing.
   Zo komt men Unilever,trilateralecommissie en nog veel meer tegen maar wordt het eens geen tijd dat uitgezocht gaat worden of Rutte en zijn club (VVD) geen strafbare feiten begaan? In verband met belangen verstrengeling bijvoorbeeld of erger?
   Volgend jaar is waarschijnlijk de VVD de meerderheid in de eerste kamer kwijt moet alles daarom nu nog even versneld gebeuren? Waar is de politiek of blijven die zich liever met zwarte piet bezighouden?

 2. Wanneer ik tegen een bankmedewerker/ster zeg dat ik niet mee wil doen met bv internetbankieren dan is een standaard antwoord dat op termijn ik wel zal moeten omdat iedereen daar aan mee doet (dit is beperking van mijn keuzevrijheid).Het zou niet anders meer kunnen en is niet meer tegen te houden wordt ook veel gezegd.Anders kan het altijd want eerder deden ze het anders de wil om het anders te doen ontbreekt.
  Banken zijn bedoeld om waardevolle dingen in bewaring te geven en meer niet.Ook zou er toezicht zijn op de banken maar kennelijk zijn die instanties schoothondjes die slapen terwijl de banken steeds meer te vertellen krijgen wat normaal gezien onmogelijk zou moeten zijn.
  We hebben een wet openbaarheid van bestuur maar daar hebben veel “regeringsleiders” schijt aan en zij opereren het liefst achter gesloten deuren wat ook onmogelijk zou moeten zijn wanneer men die wet openbaarheid van bestuur zou naleven.(waar zijn de rechtshandhavers en toezichthouders ook hier weer?).De grootste criminelen zitten in bv Den Haag zelf,zo zijn ze drukdoende met geld afhandig te maken (via belastingen) van hardwerkende mensen en mensen die toch al niet veel hebben en natuurlijk MKB bedrijven omdat die de grote jongens een doorn in het oog zijn,door cash geld af te schaffen of drastisch te minderen wordt het voor Den Haag alleen maar makkelijker om te blijven roven.GEEF GEEN toestemming voor dat PSD2 gebeuren want u maakt anderen de baas over uw rekening en zet u zelf buiten spel.
  Eis cash te betalen en mijdt bedrijven die geen cash meer accepteren.Bedrijven die mensen alleen helpen wanneer ze anders dan met cash betalen zouden bestraft moeten worden omdat niemand het recht heeft een wettig betaalmiddel te weigeren om zo mensen tot electronisch betalen aan te zetten (dwingen).Nu worden mensen op deze wijze min of meer gedwongen om niet meer met cash te betalen totdat er genoeg in getrapt zijn en dan gaan ze eisen stellen zodat iedereen mee moet doen en dat doen ze op deze wijze wel op meer gebieden.

 3. Dit is nog maar het begin, stapje voor stapje, maar we kunnen veel van die stapjes ongedaan maken, door niet toe tegeven, betaal alles cash, trek het uit hun machines, maar helaas aan dovemans oren, en ja die niet horen wil moet voelen, stomme klootjes volk, makkelijk prooi !

 4. Hup, naar de nieuwe wereldorder,de wereld onder controle,ik word er onpasselijk van Een enge gedachte sluipt er bij mij naar binnen,dit gaat in de verre toekomst niet goed komen,oorlogen,burgeropstanden,nog meer honger,armoede,lijden.En dan die microchip,geplaatst in arm of hand,,hoeveel mensen zullen slachtoffer worden van een persoon die met zijn bijl opstap gaat om een arm af te hakken,en hoeveel mensen zullen gezondheids klachten krijgen zoals oa kanker etc,verschrikkelijk.Politiekleiders,heersers en koningshuizen allemaal net zoals ,laat ik zeggen het volk zijn allemaal marionnetten die dagelijks bespeeld worden.

  1. ikzie.
   Vaak wordt door de politiek gezegd dat sommige maatregelen onomkeerbaar zijn wanneer ze eenmaal doorgevoerd zijn/worden.De vraag die ik dan heb is :Als je nu gemakkelijk wet en regelgeving (kennelijk zelfs uit de grondwet) kunt veranderen waarom zou dat dan later niet meer net zo makkelijk kunnen?
   Nu komt de partij van dood en ellende (D66 is in mijn ogen 666) weer met een nieuw voorstel om een grondwetswijziging door te voeren ivm de aanstelling van burgemeesters.
   Eerder had deze partij al de donorwet erdoor gejaagd op niet geheel correcte wijze omdat een PVDAer te laat geweest zou zijn waarbij ik dan denk van stem dan gewoon opnieuw wanneer iedereen er wel is.
   Met de aanstelling van burgemeesters klopt het ook weer niet wanneer ik lees dat men bang is voor een direct gekozen burgemeester.Met andere woorden wordt dan gezegd dat de politiek wel hun invloed moeten kunnen doen gelden om een dikke vinger in de pap te kunnen houden.Op zulke gronden lijkt het mij dan ook niet nodig om grondwetswijzigingen door te voeren omdat het gewoon bedrog is.
   Laat gewoon de burgers van gemeenten een persoon aanstellen die zij kennen via verkiezingen bv zodat zij zeker weten dat ze een burgemeester krijgen die de gemeente kent en haar belangen dient ipv van politieke belangen.
   https://nos.nl/artikel/2259178-burgemeestersbenoeming-gaat-uit-de-grondwet.html

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.