Advertentie

Ons Superbewustzijn: de ‘sleutel-naar-de-vrijheid’..


x

super consciousness
Verbinding tussen onze Aardse wortels en onze Kosmische Bron kon een tijdje geleden slechts gevoeld worden in diepe meditatie. In deze tijd is iedereen steeds vaker en eenvoudiger verbonden; het superbewustzijn ONTWAAKT..!

x

x

Ons ‘Superbewustzijn’ is de sleutel naar de vrijheid..

2016 © Harriet Algra/deze versie WantToKnow.nl/be

x

harriet algra
Harriet Algra

We leren op steeds jongere leeftijd ons hoofd in plaats van ons hart (de intuïtie) gebruiken. Het hart dient het centrum van de waarneming te zijn. Het is de verbinding met het superbewustzijn. De hersenen behoren dit te ondersteunen en niet te vervangen zoals in de huidige maatschappij het geval is. Het menselijke aspect verdwijnt steeds verder naar de achtergrond en iedereen lijkt het te accepteren. Tegenwoordig worden er dagelijks mensen uit hun huis gezet of op hun uitkering gekort als ze niet aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Meer en meer mensen maken gedwongen gebruik van de voedselbank terwijl er tegelijkertijd dagelijks tonnen aan voedsel wordt vernietigd. Pasgeboren kalfjes worden direct bij de moederkoe weggehaald en met poedermelk grootgebracht, omdat de melk van de moederkoe verkocht moet worden. Het is een wereld die alleen nog maar denkt aan geld, geld, geld. Allemaal dankzij de psychopaten die in deze wereld overheersen..

Het hart creëert liefde.
Je hart vertelt je wat de waarheid is. De echte waarheid vind je waar geen geheimen zijn.. Genezing ontstaat waar alle geheimen naar de oppervlakte komen, dat is de waarheid. In deze wereld is de macht niet transparant, maar omgeven door geheimhouding en is deze macht gebaseerd op leugens. Dit ontstaat omdat de zogenaamde ‘geheimen’ vaak leugens creëren. Deze leugens creëren nieuwe leugens en leugenaars trekken andere leugenaars aan. Dat is nou eenmaal de aard van een leugen.
fear yodaDit dienen we te doorbreken en dat is in volle gang. Het is de belangrijkste reden dat er dagelijks meer en meer geheimen wereldwijd naar de oppervlakte komen. Het is nodig dat we onze autoriteit terug pakken en niet langer toestaan dat anderen over ons beslissen.

Het hoofd daarentegen creëert angst..
De samenwerking tussen beide hersenhelften is bij de meeste mensen door de Archontische invloed zo goed als geheel uitgeschakeld. Het hartchakra wordt bewust onderdrukt. Onze hersenen, dus het mentale deel, krijgen als enige alle aandacht waardoor je het totale overzicht kwijt bent en steeds meer geprogrammeerd raakt. Angst wordt dan je drijfveer en creëert je gevangenis. Ons leven bestaat uit veel angsten, denk aan: faalangst, angst voor de toekomst, angst hoe anderen over ons denken, doodsangst etc. etc. Angst en onwetendheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De chakra's of energetische knooppunten, in het fysieke menselijke lichaam.
De chakra’s of energetische knooppunten, in het fysieke menselijke lichaam.

Zodra je zelf op onderzoek uitgaat, zul je tot de ontdekking komen hoe we zijn en dagelijks worden misleid. Nu begin je misschien te begrijpen wat de reden is waarom zogenaamde ‘complotdenkers’ belachelijk worden gemaakt. Want stel dat meer en meer mensen op onderzoek zullen uitgaan.. Dan is het natuurlijk snel gedaan met deze machtsheerschappij onder leiding van de psychopathische elite.

De natuurlijke aarde waar we oorspronkelijk vandaan komen, is een rijk van liefde waarin iedereen harmonieus samen leeft. Hierdoor ontstaat automatisch een hoge trilling en leeft iedereen in een hogere staat van bewustzijn. In dit synthetische universum met de nep-Aarde waarin wij hier leven, overheerst een rijk van angst die mensen in een lage trilling en dus in een laag bewustzijn houdt. Hier ken je hoofdzakelijk geconditioneerde of voorwaardelijk liefde zoals: ”Ik houd van je, ALS…” Met vaak de termen  ‘Als, wanneer, zo lang je..’.

Chakra’s..
De 3 laagste Chakra’s in ons lichaam zijn verbonden met deze wereld. De 3 hoogste met de natuurlijke wereld. Het hartchakra vormt het centrale punt. Om gezond en gelukkig te kunnen leven is het van belang dat alle Chakra’s onderling in balans zijn. De elite probeert dit op alle mogelijke vlakken te vernietigen d.m.v. de SMART-technologie die de rechter hersenhelft volledig uitschakelt, waardoor we met ons bewustzijn in een soort hamsterwiel vast komen te zitten.

Om vervolgens verstrikt te raken in een mentale illusie waar angst de hoofdrol speelt. Vervolgens maken ze ons wijs dat al die technologie ons slimmer maakt. Het tegendeel is echter waar, omdat deze technologie onze creatieve vermogens compleet vernietigd. De Archonten zijn technologische meesters, maar zonder onze creatieve vermogens. Hierdoor hebben ze geen toegang tot het superbewustzijn. Ze hebben de mens wijsgemaakt dat de ontwikkeling binnen de technologie voortkomt uit creatief denken en hoe meer je technologisch ontwikkeld bent, hoe meer je meetelt. Hier is het transhumanisme geheel op gebaseerd. En dat is dus puur een controlemiddel.

david icke2Tijd voor verandering..
Het is tijd voor verandering, het is tijd dat we weer een wereld gaan neerzetten die gebaseerd is op vriendelijkheid, empathie, compassie en gulheid. Begin hiermee als eerste bij jezelf. Want zolang je niet in staat bent om van jezelf te houden, hoe kun je er dan voor iemand anders zijn…? In een maatschappij die vanuit het hart wordt geleid,  is er plaats voor iedereen, niemand uitgezonderd!

David Icke weet dit prachtig te verwoorden door te zeggen: “Liefde is de enige waarheid, al het andere is een illusie”. Vervolgens is het van uiterst belang dat je gaat realiseren dat je niet de huidige persoon bent in dit leven maar dat jij dat ‘oneindig bewustzijn’ bent, die op dit moment de ervaring opdoet van deze persoon. Begin jezelf hier aan te herinneren: “Ik ben oneindig bewustzijn. Ik ben oneindig bewustzijn”. Woorden die uit het hart komen zijn namelijk frequenties die de bewustwording zullen gaan vergroten.

Vooral in die situaties waar je weer even volledig in deze nep-realiteit lijkt te worden getrokken. Je wordt datgene waar je jezelf mee identificeert. ”Ik ben niet Harriet, dit is mijn ervaring”. Je kunt dit stimuleren door je hart open te stellen met liefde zowel naar jezelf, als naar anderen toe. Probeer niet te ‘winnen’, zeker niet als dit een verlies voor anderen betekent en heb respect voor alles wat leeft. Laat los hoe anderen over je denken, want dat compleet onbelangrijk. Jij bent de schepper binnen jouw universum en die anderen maken hier slechts deel van uit net als jij deel uit
maakt van hun universum.

Jack Nicholson jezelf mogenAls dit betekent dat je hierdoor vrienden kwijtraakt: “So be it”. Mensen die jou niet kunnen accepteren zoals je bent, kun je beter kwijt dan rijk zijn. Een belangrijke les van zowel Mahatma Gandhi, Mark Twain als Osho is;”Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.” Je hart voelt, je hoofd denkt en voelen is weten. Dat is intuïtie, dus het superbewustzijn.

 • Als gebeurtenissen anders verlopen dan waar jij op gehoopt had, weet dat hier altijd een goede reden voor is, ook al kun je die op dat moment nog niet overzien.
 • Leer ‘NEE’ zeggen. Een ‘NEE’ vanuit het hart brengt je veel verder dan een ‘JA’ om anderen een plezier te doen. Dit was iets wat ik geleerd heb tijdens mijn eigen kankerproces. Hierdoor gaan mensen je zien en respecteren. Je zet jezelf op de kaart..!
 • Moed betekent niet de afwezigheid van angst maar het trotseren ervan. Dit geeft je een fantastisch gevoel en opent de poort naar het superbewustzijn. Je komt er achter dat angst slechts een illusie is.

Het uiterst krachtige HART-VELD..
Een onderzoek van het ‘Heartmath’-instituut (HIER) heeft uitgewezen, dat wanneer zowel het energetische veld van ons hart in balans is en er communicatie tussen de hersenen en het centrale zenuwstelsel aanwezig is, we in een veel uitgebreidere staat van bewustzijn terecht komen. Hierdoor krijgen we toegang tot een energetische informatiebron buiten tijd en ruimte, die ook wel het ‘superbewustzijn’ wordt genoemd. Het superbewustzijn kan ineens geactiveerd worden.

Vaak gebeurt het onverwachts omdat je iets leest, of een muziekstuk hoort wat je enorm emotioneel maakt. Je kunt hierdoor een huilbui krijgen die zo intens is dat je het gevoel hebt dat het zelfs uit je tenen komt. Tegelijkertijd ontstaat er een gevoel van heimwee; je voelt heel duidelijk dat deze realiteit waarin we leven niet klopt en je enorm heeft beperkt.

neil-hague left brain right brainLangzaamaan ontstaan er nu scheuren en spleten in je energieveld en beginnen de zogenaamde toevalligheden met de dag toe te nemen. Hierdoor beginnen meer en meer puzzelstukjes over wie je werkelijk bent, op zijn plek beginnen te vallen. Het hart en hoofd gaan dezelfde taal speken doordat de linker – en rechterhersenhelft in balans komen om samen te werken. Alle angst lost hierdoor op en maakt je vrij.

Dagdromen wordt tegenwoordig op scholen bestraft. Als je niet kunt focussen krijg je als kind een sticker opgeplakt als ADD, ADHD of Nieuwe Tijdskind en schrijven ze medicatie voor als Ritalin die onder de zelfde categorie geplaatst kan worden als cocaïne en heroïne en creëert emotieloze kinderen. Als je ermee stopt duurt het zelfs 7 jaar voordat het geheel uit je systeem is verdwenen. Met de dagdromende kinderen is echter niets mis, het is het schoolsysteem wat compleet verknipt is.

Hier proberen ze op steeds jongere leeftijd de rechter hersenhelft volledig uit te schakelen om kost wat kost te voorkomen dat kinderen contact zullen houden met hun superbewustzijn. Dit dagdromen is zo belangrijk omdat het je hoofd leegmaakt. Het zal je nu langzaamaan wel duidelijk worden waarom ze dat niet willen. Een leeg hoofd en complete stilte zijn voor de meeste mensen vandaag de dag angstaanjagend. Iedereen heeft de radio of TV aanstaan of loopt rond met een MP3 of MP4 in zijn oren om de stilte te kunnen vermijden.

Stilte
de-stilteVanaf 1996 woonde ik 4 jaar in Israël, waarvan de eerste 2 jaar in een kibboets die 20 km verwijderd lag van de dichtst bijzijnde plaats waar we onze boodschappen moesten doen. Hier was de stilte zo aanwezig dat deze zelfs geluid maakte… We hebben het verscheidene keren meegemaakt dat gasten uit Tel Aviv ’s avonds weer vertrokken omdat de stilte ze compleet gek maakte. Toen ik terugkeerde naar Nederland was het ontbreken van die stilte een van de dingen die ik het meeste miste. Hier hoor je altijd wel iets ofwel auto’s muziek, vliegtuigen etc. etc.

De Stilte helpt je in het NU te blijven en je los te koppelen van het verleden en de toekomst wat slechts illusies zijn, ook al beweerd de gevestigde orde het tegendeel d.m.v. tijd om je steeds meer op te jagen. Spijt en afkeer uit het verleden en angst voor de toekomst zijn krachtige middelen om je uit het NU weg te trekken.

Wat heeft plaatsgevonden valt niet te veranderen. Zie het als een ervaring die je bewuster heeft gemaakt. Hierdoor zal het beeld over de toekomst ook gaan veranderen. Een wereld gebaseerd op liefde en respect begint bij jezelf in je eigen universum. Zolang dit niet het geval is zal dit niet lukken voor het grote geheel. We zullen ons los dienen te koppelen van tijd, van onszelf te gaan houden, een leven te leiden vol humor, vreugde, een leven zonder angst.

Hiermee verhogen we onze trilling en precies dát is iets wat de Archonten niet kunnen en is hun belangrijkste reden dit bij ons te vernietigen. Wij zijn geen fysiek lichaam; wij zijn pure energie. Hier ben je onaantastbaar voor de Archontische invloed en is de weg terug naar de vrijheid, terug naar huis, het huis binnen in onszelf..! Yippie..

De Archonten worden genoemd in de Nag Hammadi-geschriften, die gevonden werden als perkamentrollen, bewaard in luchtdichte kruiken.
De Archonten werden gezien en benoemd in de Nag Hammadi-geschriften, die gevonden werden als perkamentrollen, bewaard in luchtdichte kruiken. De aanwezigheid van Archonten op Aarde, gaat gelijk op met de bewustwording van de Mensheid..!

Toen dit kwartje eenmaal gevallen was, begreep ik waarom ‘Rife’, die al in 1930 alle kanker, bacteriën en virussen kon genezen, verketterd werd en waarom de BEST-methode waar ik zelf nog mee werk, helaas niet langer geproduceerd wordt. Een gezond lichaam houd je in een hoge trilling, doordat je perfect gestemd bent. Vaccinaties en medicijnen van Big Farma verstoren die trilling en maken je ziek in plaats van gezond. Je verliest energie aan dit proces en je wordt uitgeput, waardoor je niet of moeilijk in je hoogste staat komt..

De oplossing ligt echter niet in het bestrijden van het probleem..!
Want dat zou puur symptoombestrijding zijn. We moeten naar de oorzaak en de oorzaak heeft te maken met het feit dat we slechts 1 van de hersenhelften activeren, vooral de linker. Dit heeft tot gevolg dat we alles vanuit het hoofd gaan beredeneren en niet vanuit het hart. Het is dus belangrijk om die hersenhelften weer beiden te gaan gebruiken, zodat we toegang gaan krijgen tot ons superbewustzijn. Dit is het echte ontwaken.

Hier liggen alle antwoorden omdat het buiten de Matrix ligt waar de Archonten geen invloed kunnen uitoefenen omdat daar geen angst bestaat en mensen niet omgekocht kunnen worden door grote bedragen. Hier heerst liefde en respect voor alles wat leeft. De maatschappij die geregeerd wordt door het hoofd is een gevangenis. Een maatschappij die geleid wordt vanuit het superbewustzijn het Paradijs.

met een hartelijke groet,

Harriet Algra

Advertentie

ON NL Banner

13 gedachten over “Ons Superbewustzijn: de ‘sleutel-naar-de-vrijheid’..

 1. Een vette crisis is vaak het moment om tot inkeer te komen en je te bezinnen op wat je WEL wilt. Vandaar uit kan je je plan trekken, het plan meerdere keren bekijken, testen, invoelen en bijschaven. “The way of the World” zal je nog steeds meerdere keren lijken te dwarsbomen, obstakels kunnen met creativiteit overwonnen worden.
  Snel zal je merken dat de krachten van de matrix/archonten steeds minder wordt, zolang je ze maar niet uitnodigt.

 2. Grüß Gott

  Onder Bewust “Zijn”
  On June 1st Switzerland unveiled the world’s longest and deepest railroad tunnel with a deeply occultic, satanic ceremony, never showed before so clear.

  Lucifer ceremony at the Gotthard Train Tunnel’s northern portal in Erstfeld, Switzerland, hundreds of dignitaries including Italian Prime Minister Matteo Renzi, Switzerland’s President Johann Schneider-Ammann, Germany’s Chancellor Angela Merkel and France’s President Francois Hollande attended the Illuminati ceremony.
  https://www.youtube.com/watch?v=7mP6SfJiQWs

  TRUNEWS has obtained the names of the 9 miners who were killed during Gotthard Train Tunnel’s construction: Watch the long version and read more http://www.trunews.com/nwo-satanic-ritual-gotthard-tunnel/

 3. Citaat uit tekst; De 3 laagste Chakra’s in ons lichaam zijn verbonden met deze wereld. De 3 hoogste met de natuurlijke wereld. Het hartchakra vormt het centrale punt. Om gezond en gelukkig te kunnen leven is het van belang dat alle Chakra’s onderling in balans zijn.

  De elite probeert dit op alle mogelijke vlakken te vernietigen! d.m.v. de SMART-technologie die de rechter hersenhelft volledig uitschakelt, waardoor we met ons bewustzijn in een soort hamsterwiel vast komen te zitten.

  Het volgende artikel op de website ‘Terug naar je essentie’ staat hier haaks op;
  https://terugnaarjeessentie.com/2015/09/17/verwijderen-van-de-chakras/
  Het wordt er niet eenvoudiger op met alle informatie. Het is nu in het uiterste belang om je hart en eerste gevoel, je intuïtie, voorrang te geven op je hoofd…

  1. Chakra’s zijn de uitstraling van de onderliggende klieren welke horen bij het vlees en botten lichaam. Vul de rest zelf maar in…..

  2. “Voor diegenen welke hebben geluisterd naar de radio interviews van George Kavassilas of zijn boek Our Universal Journey hebben gelezen, zijn bekend met zijn beschrijving van de programmering welke afkomstig is van de synthetische realiteit waarmee we dagelijks dealen op energetisch niveau.”
   Als ik mij niet vergis C., was jij ook (net als ik) een fan van.
   “Hit me over the head with a pan if it ain’t true’ zei hij toentertijd..

  3. Er was een tijd dat ik hem wel kon waarderen, tot een paar jaar terug, toen begon hij steeds RAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRderder te worden. Toen zijn onze wegen gescheiden **SNIK** 🙁 George Cashisalles noemt ik em tegenswoordigs.

  4. Kort door de bocht, maar de video en andere van Randi Green leggen het beter uit: Onze chakra’s zijn gelinkt naar het astrale veld en houden ons vast in de matrix. Door je chakra’s op te schonen, kun je je stap voor stap bevrijden van die matrix. Als je je chakra’s verwijderd kan dat niet meer, je zult alleen wel de issues, je pijn en schaduwen niet meer voelen, ze zijn er echter nog wel. Plus je hebt de mogelijkheid om je los te maken verwijderd. https://youtu.be/6BUBHvcgvns

 4. Gouden tijden breken aan;

  Onze prachtige blauwe planeet genaamd Gaia oftewel aarde,
  is in een volgend tijdperk beland; een van immense waarde,
  want een nieuwe gouden fase breekt binnenkort aan,
  die moeder aarde samen met haar bewoners zal binnengaan.

  Vele eeuwen zijn verstreken in duisternis en onwetendheid,
  maar die behoren voorgoed tot het verleden; dat is een feit,
  wat er nog door de duisteren uit de kast wordt gehaald,
  heeft weinig kans van slagen; zij hebben anno nu gefaald.

  De zon breekt binnenkort door en dat is precies op tijd,
  mensenkinderen gaan baden in licht en geborgenheid,
  vanuit het heelal wordt moeder aarde bewaakt en verlicht,
  dat te weten tovert een brede glimlach op ons gezicht.

  De aarde omarmt al haar bewoners vol liefde zo blijkt,
  en beweegt richting het licht waar zij in volle glorie prijkt,
  in dit universum dat werd geschapen om bewust zijn te leren,
  worden wij eindelijk wakker en dus kan het tij voorgoed keren!

 5. zonder meer waar als je dat zelf denkt….. maar blijft!! dat je lijf je meest nabije stukje aarde is… en dat het lijf de energie van moeder aarde, kundalini, geleidt naar het hart…. stijfheid in het lijf is dan in mijn visie achterstallig onderhoud…. met het leuke excuus …. o, ik ga de wereld wel veranderen …. hoe wonderlijk de wijsheid van lichaamsbewustzijn.. en zeker anders als kosmisch komisch gedacht….. och arme die ik denk…. en hoe wonderlijk in het Hier en Nu… het leven te vinden als een energie tussen 2 polen, body en mind, LIEFDE… Tantra-YORT®, Heartfulness 🙂
  Een soepel lijf, als ervaringsinstrument, en met een soepele geest die daar bewustzijn over heeft.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.