Advertentie

Het graancirkelseizoen is begonnen..!


Zo, daar is 'ie dan: de eerste graancirkel van het seizoen 2010. Gevonden in een koolzaadveld nabij het Old Sarum. (kijk eens op Google Earth)

Vorige week was ie daar dan; de (waarschijnlijk) eerste graancirkel van het seizoen 2010. Vanzelfsprekend is het wachten elk jaar op gewassen waarin de formaties getoond kunnen worden; zonder een gewas is dat natuurlijk onmogelijk..

En over graancirkels gesproken.. Het is inmiddels beter om te spreken over gewasformaties, omdat het al lang niet meer gaat over ‘cirkels in het graan’… De cirkels komen voor in veel andere gewassen en hebben -sinds een jaar of 10- plaats gemaakt voor formaties. Formaties die hun weerga niet kennen, vanwege hun geometrische constructie, vanwege hun oppervlakte/afmetingen en vanwege hun toenemende gecompliceerdheid…

Wij mogen ons gelukkig prijzen dat we in Nederland 2 fenomenale graancirkelonderzoekers ‘in huis’ hebben, namelijke Drs. Janet Ossebaard en Ir. Bert Janssen. Van hun hand komen vele prachtige verhalen over de graancirkels, evenals door hen genomen foto’s uit de ultra-light vliegtuigjes, waarmee de lucht van Wiltshire in de zomer bezwangerd is.

Het lijkt erop alsof het graancirkelfenomeen zich niet laat ontcijferen,  maar tóch komen we steeds dichter bij de essentie ervan. De grootsheid van het fenomeen-achter-het-fenomeen zal je nog verbazen..

Allereerst is daar het vraagstuk, wie of wat deze graancirkels veroorzaken. Nou, dat is in feite niet zo heel belangrijk, want het lijkt slimmer om onszelf de vraag te stellen, waartoe deze formaties dienen.. Wellicht komen we er nooit ‘achter’, wie de graancirkelmakers zijn, maar het effect van de geometrische figuren is wel degelijk te meten.

Lucy Pringle is bijvoorbeeld zo’n Britse graanformatie-onderzoeker en zij heeft de afgelopen 30 (!) jaar meerdere wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar het effect van graanformaties op levend materiaal. (Menselijke lichamen, planten en dieren). Ik kan je aanraden eens op haar site te kijken, m.b.t. de invloed die graancirkels hebben op het menselijk lichaam. Klik daarvoor bijvoorbeeld op deze link HIER, waarbij je direct op een dergelijke studie terecht komt.

Als je het hebt over doofpotten, dan zou ik de graanformaties op een van de hoogste treden van de ladder willen plaatsen; de grootsheid waarmee dit fenomeen elke zomer zijn opwachting maakt, zoals gezegd voornamelijk in het Engelse Wiltshire, is ongekend. En het is dan ook een groot vraagteken waarom nieuwsbronnen deze figuren niet melden in hun media.

Ik kan je uit persoonlijke ervaring vertellen, dat het ongelooflijk is om een graancirkel te betreden. De grootsheid en mathematische precisie waarmee de formaties gemaakt zijn, in een materiaal (graan of koolzaad) dat nou niet bepaald het meest geschikt lijkt voor deze tak van sport, is ongekend. Kijk bijvoorbeeld eens naar de foto hieronder. Deze formatie staat bekend als de ‘zwaluwen’ en lag eind Juli 2008 ineens ‘over de top’ van een redelijk steile heuvel.

Hierdoor is het overigens voor mensen bijna onmogelijk deze  formatie te maken, zonder dagen bezig te zijn en zonder daarbij gezien te worden. (Want als er een topic is, in de wereld van de graancirkelonderzoekers, dan is het wel het gesprek over ‘hoe’ de cirkels worden gemaakt en ‘wie’ de eerste is die een formatie gemaakt ziet worden en dit fotografeert of filmt.)

De graancirkelformatie die bekend staat inmiddels als 'de zwaluwen', verscheen in 2 delen. (22 en op 23 juli 2008) De grootsheid van deze formatie(s) is alleen waar te nemen door er zélf in te staan of foto's te zien, waarin je de menselijke gestalte in relatie tot de grootsheid van de formaties ziet.

Judith Moore is een gerespecteerd Amerikaans medium en zij heeft, samen met de Nederlander Johan Keijser, uitermate waardevolle bijdragen geleverd in dit opzicht.

Klik hieronder maar eens op de cover van het zojuist verschenen boek ‘Werken me de Graancirkel Codes’

De grootsheid van het fenomeen ‘graancirkels’ laat zich hier eigenlijk niet omschrijven, in platte tekst en zelfs de foto’s kunnen, hoezeer ze ook tot de verbeelding spreken,  je niet het werkelijke sensationele gevoel geven, als wanneer je daadwerkelijk de grootsheid van deze formaties in 3-D ziet. Kijk voor een idee van deze verhoudingen, maar eens op deze foto. De kleine figuurtjes zijn mensen…

Laten we hier de beschrijving van Janet Ossebaard plaatsen van haar onvolprezen ‘Circularsite’. betreffende de eerste formatie van 2010.  (De foto van deze gewasformatie zie je bovenaan het artikel.)

* * *

De Eerste UK-formatie van 2010

© Janet Ossebaard / Circularsite Mei 2010

“Na een lange, koude winter is het 2010-graancirkelseizoen eindelijk begonnen! De eerste melding kwam gisteravond binnen (5 mei): een vrij complexe formatie was ontdekt door een voorbijganger in het zuiden van Wiltshire, naast Old Sarum bij Amesbury.

Deze formatie is zonder meer authentiek, prachtig uitgevoerd met overheersend gebogen koolzaadstengels. Op de onderste foto kunt u goed zien dat de stoppels van het graan van 2009 niet platgelegd zijn door de energie.

Wederom een prachtige indicatie van het feit dat de graancirkelenergie door de Cirkelmakers wordt afgestemd op het gewas dat plat moet gaan tijdens de creatie, in dit geval koolzaad. Andere gewassen (zoals tarwestoppels) blijven onaangetast.

Een prachtige synchroniciteit wil ik u niet onthouden. Toen ik de formatie had verlaten en weer bij mijn auto kwam, merkte ik dat ik mijn autosleutels kwijt was. Ik had ze in mijn (diepe) broekzak gestopt en kon niet begrijpen hoe ik ze had kunnen verliezen. Na een lange zoektocht vond ik ze gelukkig.

Toen ik even later afstandfoto’s nam vanaf Old Sarum, kwam ik een man tegen die me aanprak over de formatie. Hij vertelde me spontaan dat hij – jaren geleden – met een stel vrienden in hetzelfde veld een graancirkel bezocht. (De boer bevestigde later dat hij vaker graanformaties had gehad in dit veld). Ze voelden zich als kleine kinderen, zo vertelde hij, en iedereen verloor die avond iets: een sjaal, een hoed, een pijp, een briefje van 10 pond… Heel vreemd, voegde hij eraan toe, “alsof de Makers iets namen in ruil voor wat ze hadden gegeven…”

Deze man, Andrew, was in deze omgeving opgegroeid en was 20 toen hij de formatie betrad. Hij vertelde nog meer, over de lichten die hij had waargenomen, maar het meest trof mij het verhaal dat iedereen wel iets verloor in die formatie. Natuurlijk moest ik meteen aan mijn autosleutels denken, zeker omdat ik zelden dingen verlies, maar ook omdat vandaag – gelijk met mij – collegaonderzoeker Gary King een onderdeel van zijn videocamera verloor en ‘Cosmic Dave’ me vertelde dat hij gisteravond zijn autosleutels in de formatie was verloren…

Wat een geweldig begin van het seizoen! Al enkele dagen speurde ik ’s morgens vroeg tevergeefs de velden rondom Alton Barnes en Avebury af, maar wie had kunnen voorspellen dat de Cirkelmakers zouden toeslaan bij Old Sarum, Amesbury? Zou dit het begin zijn van een reeks formaties rondom Stonehenge, zoals in 1996, 1997 en 2002? Time will tell…”

Drs. Janet Ossebaard

Bron: Circularsite.com

* * *

Kijk voor andere een beschrijving van deze eerste koolzaadformatie, HIER op de site van Crop Circle Connector.

Kijk voor andere artikelen over graancirkels, HIER en HIER op WantToKnow.nl/.be

Het nieuwe graancirkelboek, van dezelfde uitgever als de WantToKnow.nl-site. (klik op afbeelding voor link)

44 gedachten over “Het graancirkelseizoen is begonnen..!

 1. Heb er al 1 voor Guido & Gait alvast bestelt, nu nog afwachten waneer deze verschijnt.

  Maar het is altijd wonderlijk hoe ze elke keer weer graancirkels produceren zonder reclame erin verpakt, als ‘Enjoy Coca Cola’, want we hebben al genoeg sluipreclame tussen alles door.

  Of heb ik nu een of andere alien wakker geschud en op een nieuw idee gebracht? tijd zal het bepalen…

 2. Waarom vallen ze er alleen Europeanen mee lastig? Waarom plempen ze hun boodschap niet in rijstvelden? Of in de taiga? Zijn Europeanen ontvankelijker voor de boodschappen van aliens? Er heeft in Nederland twee maanden sneeuw gelegen. Waarom geen verhelderende snow-circle?

  1. Simpel omdat hier alleen de conspiracy guys wonen en onze Gait natuurlijk, zijn slimme gasten daarboven om niet af te willen dwalen naar zo’n ander veldje.

  2. Geachte Mallemoer,

   Dat komt omdat de hoofdzetel van de reptillians in Engeland is gevestigd denk maar na wie dat zijn,.en dat zijn ook aliens

   Deze mensen beheersen de Wereld in al zijn facetten.

   Succes

  3. Alle repetilians doen massaal mee in de serie van ‘V’ Visitors, alle nieuwe gadgets en mimieke vaardigheden welke in deze verassende serie zijn verpakt, worden op internet in grote getallen uit een gezet en opgevoerd naar een werkelijkheid die eigen 1 grote illusie is.

   Het is dan ook grappig dat heel veel zaken verward wordt en als vast victief gegeven behandeld wordt, zeker als degene die het lanceert lekker aan de drank of aan de dope zit.

   Natuurlijk kleven er dus ook flink veel goudzoekers aan de feiten om iets ui het verband te willen trekken om er een nieuwe fantasy reeks of een nieuwe science logical wizard of oz te willen ontlokken.

   Wat er is is sinds den beginnen van de mens allang bekend de rest is aangevulde onwerkelijkheid die zich ontluistert van de werkelijke waarheid.

   Cirkel makers die zich aanbieden met 1 been om ’s nachts met 3 dronken vrienden een graancirckeltje gaan produceren nemen we ook niet echt serieus, liever zou ik zeggen laten we massaal op een graanveld een wedstrijd houden wie er nu zo rete goed er in is.

 3. Kun je je zo’n kunststukje voorstellen op een cassave-veldje in de Amazone? Welneen, niet zozeer omdat de gemiddelde Yanomani-indiaan de verheven boodschap niet snapt, maar vooral ook omdat de alien begrip heeft voor onze perceptie van voedsel-overschot (= graan-overschot). Mallemoeder snapt den alien!

  1. Is Mallemoeder soms zelf een alien? Een Andromedane? Om maar wat te noemen.

 4. Er worden inderdaad veel vliegende bollen waargenomen in de velden, dit zijn geen grapjassen, spijtig de schade aan de graangewassen, die voedingsgewassen zijn voedingsbronnen voor de mensen. Waar wordt deze graancirkels door kosmoscivilisaties gemaakt?
  Wat opvalt is dat veel ufo-objecten worden waargenomen in de buurt van kerncentrales en -afvalcites.
  Beschikken deze komoscivilisaties over technologie voor de
  kernafvalopruiming,daarover kan gepraat worden hen eerst landingrechten toekennen, de rekening krijgt men gepresenteerd, kwaliteit is duur te betalen op de vrije markt. Dat opgebrachte geld kan goed gespendeerd worden voor
  ruimtevaartreizen en exploitatie …..

 5. okee mensen ik ben zeer geleerd. luister naar wat ik zeg:

  komt ie dan he!

  ik ga een uitleg geven over wat de eerste nieuwe graancirkel inhoud,,

  het schijnt zo te zijn, dat de graancirkel afkomstig is van de aliens, genaamd AUSTROLOGENEHETERS. deze austrologeneheters komen van een melkwegstelsel, buiten ons bereik. ze komen naar de aarde met daarvoor geheete ufo’s.
  dat is een ruimtescheepje die de austrologeneheters vervoert naar de aarde om hier de graancirkels te maken. deze aliens, weten veel van de aarde af, maar willen er zelf niks mee te maken hebben. vandaar dat zij de graancirkels maken als tekens die wij moeten opvolgen. ik weet namelijk al lang wat alle tekens betekenen. en ik ga het je nu uitleggen.

  deze nieuwste graancirkel van het seizoen 2010 is een ENGEL!!!!! dat betekent dat er na de dood er nog is. dat er communicatie moet gaan komen tussen de mens en de geest.

  groetjes poppelientje.

 6. Wat is ‘hier’ en wat vind je er ZELF bijvoorbeeld van.. Is dat niet veel interessanter..?
  Noem gewoon eens feiten, die je storen, die je niet vindt kloppen. Enzo. Dát maakt het wat toegankelijker allemaal. Want volgens mij ben je nu zélf bezig met een vreemde reactie.. HIER. Misschien moet je jóuw reactie op de CircularSite zetten..? (Bij ‘Feiten’..!)
  Want de intelligentie spat van jóuw reactie; dat dan weer wel! Kom op man..

 7. Ja dat kan. Maar ik vind dat dan komt door jouw ongenuanceerde reactie op een site over een onderwerp, waar mensen vol overgave dagelijks uren aan werken. Hopelijk kun je mijn ‘pffff-reactie’ dan plaatsen. Ik weet namelijk hoe ongelooflijk zorgvuldig beide universitair geschoolde mensen, Drs. Janet Ossebaard én Ir. Bert Janssen omgaan met dit fenomeen. Jouw reactie staat daarbij écht in zijn blote kont.. Sorry hoor. Zeker inhoudelijk..
  Inhoudelijk becommentariëren is daarom wellicht veel zinvoller, i.p.v. oordelend te roepen dat ‘anderen’ zo’n laag IQ hebben..?! 😥 Zo een beetje duidelijker. ‘Genuanceerder’. Dan kunnen we hier inhoudelijk van gedachten wisselen, dan ‘anderen’ voor stommeriken uit te maken..

 8. @Guido, laat ik duidelijk zijn.
  Op de website wanttoknow.nl heb ik niets aan te merken, zonder meer geweldige site met veel bruikbare info en helder geschreven.
  Ik draag het graancirkelonderzoek een warm hart toe, en lees hier veel over.
  Mijn interesse gaat verder, planning gemaakt om binnenkort naar Zuid-Engeland te vertrekken om dit gebied te bezoeken.
  Mijn opmerking is ivm het reageren van een bepaald persoon, welke ik niet persoonlijk wil aanvallen maar hoopte dat wie de schoen past….etc.
  Wellicht dat mijn irritatie de ongenuanceerd verklaart, bij deze. Fijn weekend! No hard feelings.

 9. We schieten het meest op in het leven, door gewoon de ‘dingetjes’ een naam te geven; wat je deed, is verwarring zaaien, naar mijn idee; maar ik snap er nog steeds niets van overigens.. Misschien ben ik degene zonder schoenen?
  Mag ik je aanraden het boek te bestellen en je te ver-DIEP-en..!?

 10. @Guido, nog even over het verdiepende boek. € 5,- Korting!

  We willen jou als WantToKnow-bezoeker een korting op dit machtige boek aanbieden én je het boek kosteloos toezenden..
  De normale winkelprijs is € 19,- en de handling- en verzendkosten zijn € 3,-, totaal dus € 22,-

  Winkelprijs 19 Euro minus 5 Euro korting is toch 14 Euro?

 11. € 19,- winkelprijs boek, dat krijg je nu dus voor €17,-.
  € 3, verzendkosten, die betaal je niet.
  Totale korting € 5,-
  Als je het boek nu wilt hebben, ben je dus € 22,- kwijt. Ja toch? Je krijgt het boek nu gratis toegezonden, voor de prijs van € 17.-
  Ik zeg toch nergens dat je de korting op het boek alleen krijgt..? Niet zo ingewikkeld joh! Anders stuur ik je een boek over mummies. ‘Ingewikkeld genoeg’

  Maar als je zo wilt rekenen, zoals jij doet, prima toch. Krijg jij het boek voor € 14,- Maak je dan wel € 3,- over voor handling/verzendkosten? (Anders krijg je € 8,- korting.)

 12. Sorry voor de herrie hoor! Vergeet telkens weer dat je van die sensibele oortjes hebt..
  Misschien gewoon uitleggen wat er rammelt joh! Dit zijn van die dooddoeners!!
  Ik vind nl. dat jij het ‘commercieel verpakt’.. Commentaar in een lege huls. Wat een held!

 13. Dan krijg jij het boek voor €14,- (Ook al klopt je ‘dus’ van geen kanten..)
  Ik begrijp dat je dus twijfelt aan de verzendkosten oid…? Ik snap werkelijk niet waar dit over gaat. Het is voor mij de laatste reactie dan ook.
  (En kennelijk was de privé-mailwisseling niet publiek genoeg??)

 14. Nee Guido, ik twijfel niet aan het begrip verzendkosten.
  In je “aanbieding” staat dat de winkelprijs 19 Euro is, en dat je de lezer lekker maakt met 5 Euro korting omdat je het boek gratis verzend.
  Snap je het echt niet, of wil je het niet snappen?

 15. Ik heb je dit netjes uitgelegd in de privé-wisseling, vervolgens kom je met onware uitingen, die ik gedaan zou hebben. Niet netjes wat je hier flikt! Wat is er nou zo verkeerd aan wat ik zeg; je tekst hierboven is precies goed geformuleerd! Wat staat er verkeerd!??
  “In je “aanbieding” staat dat de winkelprijs 19 Euro is, en dat je de lezer lekker maakt met 5 Euro korting omdat je het boek gratis verzend.”…????
  Waar staat dan dat ik € 5,- korting geef op het boek, sufferd! Kom het dan halen, als je het zo graag voor € 14,- wilt! Wat is nou eigenlijk het probleem man!!! (Of bestel het gewoon bij je favoriete boekhandel op de hoek voor € 19,-…)

 16. Het is me duidelijk welke kant je op wilt.
  Jammer Guido, je woordkeus is niet je van dat.
  Je voelt je duidelijk(terecht)aangevallen.
  Jou benadering heeft niets spiritueels, doch enkel commercieel.
  Nogmaals jammer Guido, een gemiste kans!

  Tevens het verzoek mijnerzijds om mijn account bij Wanttoknow.nl op te heffen.
  De geest achter deze website past niet in mijn leven.

 17. Het Orion project door Dr Steven Greer
  belangrijke update
  vertaling Paul Harmans ufowijzer.nl 13052010

  Zeer denkelijk in verband met de ufo-resolutie 33-426 dd 16 dec 2005
  oh zo de VSA heeft het Aardse alleen-recht voor Extraterrestrials en ruimtetuigen tussen de landsgrenzen en samenwerking!
  Made in de VSA ufo-cover-ups sinds 1947 het juiste waarom zonder
  dubbelzinnige leugens en bedrog?

  voorwoord door Paul Harmans over het Orion-projekt

  Steven Greer was een aantal jaar geleden goed bezig om het UFO-fenomeen onder de aandacht te brengen. Hij heeft (inmiddels had?) bijna 500 hoogwaardige getuigen die stuk voor stuk een zeer overtuigende UFO-getuigenis aflegden. Maar ergens is er iets mis gegaan, in plaats van met het verder gaan van het promoten van zijn getuigen, is Greer een boek over zijn eigen spirituele ervaringen met buitenaardsen gaan schrijven en daarna is hij als een soort goeroe met open sandalen aan de voeten herboren en ……

  Helaas weer zo iemand die de wereld om aandacht voor het UFO-fenomeen smeekt, maar aan de verkeerde kant begint.

  Zodra dat bij de meerderheid is doorgedrongen zal er uitgebreid en onbevooroordeeld onderzoek op bv. universitair niveau moeten plaatsvinden om voor eens en altijd vast te kunnen stellen wat de werkelijke herkomst van het fenomeen is.

  Mocht dat inderdaad om goedwillende buitenaardsen gaan, dan zal dat alsnog voor veel mensen moeilijk te geloven zijn, maar dan staat tenminste onomstotelijk vast dat het zo is en dat het niet meer te negeren valt.

  als de meerderheid eigenwijs blijft, dan worden we niet geholpen, eigen schuld, dikke bult. En dat bedoel ik met aan de verkeerde kant beginnen.

  Laat je om te beginnen eerst maar eens duidelijk zien, landt op plekken waar de media niet om je heen kunnen, landt op de binnenplaatsen van grote universiteiten en landt op het grasveld van politieke bolwerken, enz.

  Breek in op de journaals en laat je boodschap horen en vraag dan of mensen in de goede zaak willen geloven.

  Ik denk dat iedereen op de wereld wel snapt dat een beetje geavanceerde hulp van buitenaf onze vastgelopen en zwaar vervuilde wereld er mogelijk weer bovenop kan helpen. Maar bied je diensten open, eerlijk en duidelijk aan.

  Laat de ‘redding’ van deze planeet niet afhangen van onregelmatig geknipper met zaklantaarns in de nacht en van beweringen die met geen enkel bewijs gestaafd kunnen worden…..

  het Orion Perojct te lezen op de ufowijzer.nl

  Gedurende de twee laatste jaren heeft het Orion Project zich ingezet om fondsen te verwerven om daarmee een faciliteit te kunnen bouwen waarin we wetenschappers en uitvinders tezamen kunnen brengen voor een soort vreedzaam Manhattan Project voor energie – om nieuwe bronnen van energie te ontwikkelen die ons zullen verlossen van de fossiele brandstoffen economie. We hebben ons ook ingezet om wetenschappers en uitvinders te vinden die in staat zijn dat werk uit te voeren. Gedurende de laatste honderd jaar hebben wetenschappers zoals Nikola Tesla aan dergelijke apparaten gewerkt. Het feit dat velen het hebben geprobeerd, maar waarom we nog steeds gebruik maken van de overheersende fossiele brandstoffen – dezelfde brandstoffen die in de jaren 1800 al werden gebruikt – wordt duidelijk gemaakt door onze recente ervaring.
  We rapporteerden afgelopen december dat we een zeer getalenteerde wetenschapper onder contract hadden die met ons wilde samenwerken. Omdat hij nog steeds werkt voor een besloten vennootschap dat banden heeft met de inlichtingendiensten, sprak hij de voorkeur uit om zijn identiteit bij zijn werk voor ons niet te openbaren. Even een kleine opmerking, hij had al in de herfst van 2008 toegestemd in samenwerking met ons. In die tijd had hij een ontmoeting met de raad van bestuur en nam een contract ter bestudering en ter ondertekening mee naar huis, maar hij belde ons binnen drie dagen om te zeggen dat hij gedurende 15 maanden in het buitenland tewerk zou worden gesteld. We hoorden niets meer van hem tot een jaar later, precies nadat Dr. Greer zijn energiebriefing openbaar maakte die hij voor president Obama had samengesteld
  Hij dook weer op en vertelde dat hij met ons wilde samenwerken om nieuwe energietechnologieën te ontwikkelen. Hij had weer een ontmoeting met de raad van bestuur en hij verzekerde ons dat hij toestemming had van zijn ‘leiders’ binnen de inlichtingendiensten om met ons samen te werken en geavanceerde energiesystemen te bouwen, maar het was hem niet toegestaan om te werken aan geavanceerde voortstuwingssystemen – wat inhield dat hij systemen mocht bouwen die onze huizen en bedrijven van stroom konden voorzien, maar het was hem niet toegestaan de geavanceerde voortstuwingssystemen na te bouwen die hij in het verleden had ontwikkeld.
  We brachten een lang weekend met hem door en stemden overeen over een systeem dat hij beschreef als gelijk aan een Tesla-type hoogvoltage systeem dat energie aan het aardse energieveld zou onttrekken. Het zou 24 uur per dag kunnen draaien, onafhankelijk van zonne- of windenergie zijn, behoorlijk kostenbesparend en ook nog eens niet-vervuilend zijn. Deze wetenschapper beschreef ook nog eens drie andere technologieën die hij voor ons zou willen en zou kunnen ontwikkelen. Hij en zijn vrouw waren het erover eens dat ze voor ons wilden werken en naar Virginia zouden verhuizen zodra wij een faciliteit konden betalen. Ze presenteerden een tijdschema voor de voltooiing van het eerste apparaat en zouden daarna werken aan de andere apparaten. Gegeven zijn kwalificaties en onafhankelijke bevestiging op hoog niveau van andere wetenschappers die zijn werk hadden gereproduceerd, waren we zeer gemotiveerd om door te gaan met deze bepaalde wetenschapper.
  De zaken liepen goed en ontwikkelden zich gedurende de eerste paar maanden positief. Hij nam verscheidene malen per week cotact met Dr. Bravo op om te vertellen dat hij aan het project werkte en er opgewonden over was, ondanks dat maakte hij zijn verontschuldigingen dat het werk langzamer ging dan hij had gehoopt.
  Midden maart was er plotseling een verandering. Hij belde Dr. Bravo om te zeggen dat hij bedreigingen ontving van buitenlanders en die te maken hadden met zijn andere verplichtingen. Hij zei dat telefoongesprekken met de raad van het Orion Project waren opgenomen en die hadden ze hem laten horen. Hij vertelde dat er geen probleem was met ons (het Orion Project) – in feite had hij in de afgelopen maanden verschillende malen herhaald dat zijn leiders binnen de inlichtingendiensten ons nagetrokken hadden en onze samenwerking goedkeurden. Hij bevestigde aan Dr. Bravo dat hij vast van plan was het apparaat waaraan hij werkte af te maken en ook in de toekomst met ons verder wilde. Maar toen, gedurende een tijdsperiode van zes dagen, veranderde hij van zijn standpunt: “Ja, ik verlang er naar en ben opgewonden om met jullie samen te werken,” naar: “Nee, ik kan niet met jullie samenwerken.”
  Dr. Bravo had in die periode vele gesprekken met hem gevoerd. Hij vertelde hem dat verschillende mensen die bij de ‘staatsveiligheid’ werkten hem een bezoek brachten en hem verontrustende informatie verstrekten. Eén daarvan had hij geïdentificeerd (en hij noemde de naam) als een voormalige directeur van de Central Intelligence Agency (CIA). Het was duidelijk dat hij disinformatie kreeg – omdat hij daarvoor nog vele malen had gemeld dat wij diepgaand door de inlichtingendiensten waren onderzocht voordat hij toestemming van ze kreeg een contract met ons te tekenen.
  Er was echter in de afgelopen maanden niets veranderd bij ons. Iemand, ergens, moet tot de slotsom zijn gekomen dat hij inderdaad in staat was om een paradigmaveranderend apparaat te produceren en dat het Orion Project de instelling was dat zoiets in de wereld kon zetten – en die persoon wilde nu dat dat werk werd stopgezet. Dit wordt oppositieonderzoek genoemd en het bestaat eruit dat de waarheid wordt verdraaid of dat er absolute leugens worden verteld om een valse voorstelling van zaken te geven. Eén absurde bewering die hij maakte was dat hem verteld was dat wij terroristen leerden hoe ze door gebruik van gedachtekracht massavernietigingswapens konden laten afgaan.
  Meteen nadat dit voorviel werden er drie andere wetenschappers die hadden toegestemd om met ons samen te werken – met onberispelijke geloofsbrieven en ervaring in de ruimtevaartindustrie, een voornaam regeringslaboratorium en militaire projecten – allemaal werden voorzien van disinformatie of op bepaalde wijze werden bedreigd om hen daarmee van samenwerking met ons af te houden. Dit is een verbazingwekkend voorbeeld van hoe een groepering de macht in handen wil houden – deze groepering wordt ‘Majestic’ genoemd – en haar grip op de wereld van de fossiele brandstoffen economie met haar multi-biljoenen dollar productwaarde. Kolenmijnschachten storten wereldwijd in en daarbij vallen vele doden, grote hoeveelheden olie worden continue in de Golf van Mexico uitgebraakt, en onderwijl hebben velen in de wereld niet eens de beschikking over de basisenergiebehoeften.
  We moeten volgens deze schoften wel op het juiste spoor hebben gezeten, zodat ze er de noodzaak van inzagen onze gesprekken af te luisteren, zich te bemoeien met een legaal contract en dit initiatief te laten intimideren en om zeep te helpen door een indruk makende voormalige CIA directeur.
  Verder heeft Dr. Greer sinds we het Orion Project startten meerdere doodsbedreigingen ontvangen en is herhaaldelijk achtervolgd. Dat is het afgelopen jaar alleen maar toegenomen. Daarover lopen FBI dossiers en lokale politieverbalen. Er werd in Dr. Greer’s computer ingebroken door gebruik te maken van één van de meest fatale softwareprogramma’s die een crimineel kan gebruiken. Bij één van onze vrijwillige hoofdingenieurs van het Orion Project is ook in zijn e-mail ingebroken. Een specifieke e-mail van een uitvinder met daarbij een gevoelig document waarin een memo van het Ministerie van Defensie en de contactgegevens van de uitvinder werd uit zijn postvak-in verwijderd, dat waren de enige zaken waarmee werd geknoeid.
  Wat kunnen we doen nu we te maken hebben met deze in hoge mate georganiseerde onderdrukkingsinspanningen?
  We hebben in de laatste weken een zeer uitgebreid dossier samengesteld (inclusief audio-files en papieren documenten) dat informatie bevat aangaande deze gebeurtenissen. In het geval dat er iets met iemand van ons gebeurt (lichamelijk letsel, valse aanklachten, verdwijningen, dood) en we niet verder kunnen, dan zullen kopieën van deze informatie aan het publiek worden vrijgegeven. De dossiers bevatten elk stukje informatie over de wetenschappers die dit werk kunnen uitvoeren en niet wordt toegestaan dat te doen, als ook zeer betrouwbaar bewijs en informatie over hen die betrokken zijn bij de onderdrukking – namen, adressen, telefoonnummers en specifieke details van handelingen.
  We hebben contactpersonen die dit bij de president kunnen brengen en ook bij de hoogste mensen van de media en Hollywood. En het zal aan u worden vrijgegeven. Wij hebben het idee dat dit de beste strategische stap is die we kunnen zetten, want we kunnen niet de legale strijd met deze lieden aangaan omdat zij beschikken over ongelimiteerde macht en geld. Ons enige wapen – het beste dat we kunnen hebben – is de waarheid en de documentatie die we van die waarheid hebben.
  Ons doel is niet om eindeloze gevechten met deze corrupte individuen aan te gaan, we willen alleen de mensheid de kans geven vooruit te gaan met technologieën die de aarde en het leven kunnen redden.
  We hebben niet de drie miljoen dollar bijeen kunnen brengen waarop we hadden gehoopt en waarmee we een laboratorium, apparatuur en personeel hadden willen bekostigen. We hebben slechts voldoende geld ontvangen om mensen die op zichzelf werken een bescheiden bijdrage te geven. Zonder faciliteit kunnen ervaren wetenschappers en ingenieurs hun baan niet opzeggen omdat wij ze niet kunnen garanderen dat we een plek voor ze hebben en we hen een salaris kunnen bieden.
  We hebben de conclusie getrokken dat mensen die individueel werken, zonder ondersteuning of projectbegeleiding, momenteel niet in staat zullen zijn dat werk met succes te voltooien. Als er iemand is die een volledig operationele technologie heeft, ga dan aub. naar http://www.theorionproject.org en bekijk het protocol dat we hebben om vooruit te komen. Vanzelfsprekend willen we niet-openbaringsafspraken ondertekenen.
  We hebben enkele zeer gekwalificeerde ingenieurs die de complexiteit en de urgentie van de situatie begrijpen. Dr. Greer, Dr. Loder, Dr. Bravo en deze ingenieurs besteden hier op vrijwillige basis hun tijd en energie aan. Niemand van ons heeft ooit een salaris gekregen of enige compensatie voor de inspanningen ontvangen, wij doen dit enkel en alleen omdat wij geloven in wat we doen. Dus, als je iemand of een groep kent die een geloofwaardige technologie heeft en bereid is open en eerlijk samen te werken bij de testen en de reproductie ervan, zodat bevestigd en zichtbaar gemaakt kan worden dat het werkt, dan nodigen wij hen graag uit contact met ons op te nemen.
  Bij elke technologie is het cruciaal om de wetenschappelijke methode van waardebepaling te volgen. Er zijn uitvinders die zeggen dat ze een techniek hebben die werkt, maar dat ze niet weten hoe het werkt. Gedurende de jaren heeft Dr. Greer veel bedrog aan het licht gebracht. Een voorbeeld daarvan betreft een technologie waarvan Dr. Greer en Dr. Loder werden gevraagd het te beoordelen. Het kwam uit een ander land en het was in feite een circuit omgeven door een plastic kunsthars en het leek alsof het energie aantrok vanuit het nulpunt of de ether. De voormalige Eugene Mallove, PhD (MIT, hij was de wetenschapper die een eind maakte aan de verdraaiing van de koude kernfusiegegevens en de cover-up ervan) was ook bij deze beoordeling betrokken. Het bleek dat deze technologie feitelijk een ingenieus circuit was dat de meters voor de gek hield en deed wat bekend staat als stroomfasehoekverschuiving (de elektronicamensen weten wat dat inhoudt), maar het punt is dat veel mensen er geld aan verloren hebben, het was een slim bedrog. Dat is waarom we transparantie eisen. Wij zijn professionals. We hebben zeer professionele ingenieurs. We willen niet betrokken raken bij een goocheltruc. We kunnen momenteel ook niet de ideeën van mensen financieren. We hebben ons gerealiseerd dat om dit werk gedaan te krijgen we een betrouwbaar laboratorium, uitgerust met wetenschappelijk onderzoeksmateriaal en professioneel personeel nodig hebben.
  Tevens bevinden we ons in de eindfase van een professioneel plan voor fondsenwerving. De persoon die het opstelt is eersteklas en hoog gekwalificeerd. We hebben een uitgebreide hoeveelheid onderzoek en informatie in het plan waarvan wij denken dat het het beste plan is dat op het gebied van nieuwe energie wordt aangeboden. We willen dit plan beschikbaar maken voor stichtingen. We hebben altijd geweten dat het adequaat inrichten van een lab en het inbrengen van de beste talenten verschillende miljoenen dollars vergt. Ondanks dat we onlangs te maken hebben gehad met de intimidatie van deze wetenschappers (zie hierboven), staan verschillende excellente wetenschappers klaar om met ons aan het werk te gaan. Dus, als u geïnteresseerd bent of contactpersoon bent van iemand waarvan u denkt dat hij interesse heeft in het financieren van echt nieuwe energiebronnen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.
  Het zijn twee zeer vermoeiende jaren geweest, die uitliepen op de gebeurtenissen die we zojuist hebben gemeld. Toch zien we dat er een goede toekomst voor de mensheid mogelijk is. We willen de vele enthousiaste mensen rondom de wereld die onze inspanningen hebben gesteund en ons blijven steunen bedanken.

 18. Uiterst bizar, inhoudelijk is de discussie klaar. Kennelijk. Je wilt niet zeggen wat ik ‘fout’ doe, je wilt niet toegeven dat je me al een aantal privé-mails gestuurd hebt. Je geeft niet toe dat je me woorden/tekst in de mond legt, m.b.t. de aanbieding voor het boek, die ik niet gebruikt heb. Uiterst onpasselijk. Afmelden is inmiddels gebeurd. Veel succes in je leven-waar-wij-kennelijk-niet-in-passen (..?!)

 19. (Weer?) Een leugen!! Het boek is NERGENS ANDERS te koop, dan alleen nog per post. Laat IK nou namelijk de uitgever van het boek zijn.. Wat een simpel verhaal dit ‘Mohammed’..!

 20. Nergens anders te koop ? Alleen Per post? Leugen?
  Laat maar zitten Guido, het is al goed, laat die sigaren maar lekker in de doos zitten, ik wil er geen. Niets aan de hand mensen …doorlopen!

 21. Dacht dat ik de enige was die de “aanbieding” onduidelijk vond.
  Tijd voor duidelijkheid Guido! Kom op, moet niet moeilijk zijn is immers jou stokpaardje toch?

 22. Je bent notabene zelf de uitgever van dit boek, waarom draai je er zo omheen dan?

  Citaat uit jou tekst,
  “De uitgever die deze site verzorgt, is namelijk ook de uitgever van dit indrukwekkende, prachtige nieuwe boek.”

  Mogen we niet weten dat Guido B.V. hier achter steekt?
  Pffff, flauw hoor.

 23. Poeh he, wat een lappen tekst allemaal. Tjeemig te peemig. Ik heb het allemaal maar over geslagen.
  Ook al ben ik zelf ook beeldend kunstenaar. Met interesse in aliens. Voorheen maakte ik allerlei kunst over aliens in de kosmos. Maar langzamerhand ben ik over gegaan op spirituele kunst. Daarmee heb je jezelf wat meer het geluk te vinden. In plaats van als een malloot te gaan jagen naar het bestaan van aliens. Ook al heb ik in dat proces wel geleerd hoe hiermee wel spiritueel te worden valt. Als je het maar zelf door hebt. Ik neem aan dat de aliens zelf ook wel een spirituele boodschap hebben met het maken van al die mooie cirkels. Maar in ieder geval. Na al die lappen tekst heb ik alleen nog maar het volgende te melden:

  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.

  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.

  Shiddhi.
  Shiddhi.
  Shiddhi.
  Shiddhi.

  Ohm shante.

  Namaste.

 24. Euh, foutje. Bij het vorige bericht moet het zijn:

  Siddhi.
  Siddhi.
  Siddhi.
  Siddhi.

  Foutje. Kan gebeuren. Tot de volgende keer maar weer.

  Namaste.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.