Advertentie

Het graancirkelseizoen 2011 barst los!


X

 

Het graancirkelseizoen 2011 barst los!

x

© Guido Jonkers 2011 – WantToKnow.nl/.be

x

Als fanatiek volger van alles wat er op het gebied van graancirkels plaatsvindt, viel het me op dat de maanden April, Mei en Juni weinig spectaculaire nieuwe graanformaties te zien gaven. Ik spreek liever over graanformaties, omdat van graancirkels alléén, al lang geen sprake meer is. En als het dan ‘cirkels’ zijn, zijn deze wel extreem ‘versleuteld’ in andere vormen.

Wiltshire in Engeland is het gebied waar jaarlijks deze graanformaties verschijnen, in een heftigheid die lijkt op de manier waarop bij ons in Nederland de klaprozen zich in de aanloop naar de zomer tonen… Maar de maand Juli is nog maar nauwelijks begonnen, of maar liefst 4 nieuwe graanformaties zijn hier in Engeland te bewonderen. En dank zij de onvolprezen inspanningen van de mannen achter de site cropcircleconnector.com kun je via het internet overal op de wereld op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Voor mij is het dan ook een dagelijkse gangetje naar deze site, in de hoop dat er weer nieuwe formaties gevonden zijn.

Deze formaties worden steeds makkelijker gevonden, omdat veel ultra-light-vluchten worden gemaakt, bóven het landschap van Wiltshire. Dit heuvelachtige Engelse graafschap/county is bijzonder moeilijk te overzien vanaf de grond en de ontwikkelingen van de laatste 10 jaren hebben ervoor gezorgd, dat dagelijks meerdere 10-tallen vluchten boven dit prachtige gebied plaatsvinden. Die dan dus weer nieuwe graanformatie-waarnemingen opleveren.
X

* * *

De meest recente graanformaties

x

De eerste formatie wordt gerapporteerd op 02-07-2011 bij Barbury Castle, North Wroughton in Wiltshire. De foto toont opnieuw de enorme afmetingen van de graanformaties; als je weet dat het ’tramspoor’ van de tractoren ongeveer 2 meter breed is, dan kun je je een voorstelling maken van de totale afmeting van de formatie. Zie ook de menselijke figuren in de formatie rondlopen.
Vreemd zijn ook de figuurtjes buiten de formatie, de 2 kleine rondjes onderin de foto en rechts van de formatie. Wanneer je op de boekcover onderaan het artikel kijkt, zie je dat ook bij deze formatie deze buiten-cirkel optrad!

 


De volgende formatie werd op 3 Juli gerapporteerd en ligt bij Walmsgate nabij Louth in Lincolnshire. Een hoogst ‘ongebruikelijke’ regio in Engeland voor graanformaties om op te duiken!
x

Van deze formatie zijn nog geen luchtfoto’s beschikbaar gesteld. Een formatie die op een verlaten plek ligt, die snel over het hoofd gezien kan worden.

x

x

Deze uiterst vreemde formatie hieronder, werd op 4 Juli jl. ontdekt bij het plaatsje Alton Barnes in Wiltshire. De formatie lijkt niet af, vandaar dat de graancirkelonderzoekers deze formatie ‘The Unfinished Symphony’ hebben genoemd.

 

Unfinished Symphony, 4 juli waargenomen in Alton Barnes, Wiltshire.

 

De laatste in het rijtje, is deze formatie, waarbij 2 cirkels worden verbonden door een soort glyph, een soort communicatie. Ook gevonden bij Honeystreet in de buurt bij Alton Barnes, Wiltshire op 4 Juli 2011.

4 Juli 2011, bij ‘Honeystreet’ in het Engelse plaatsje Alton Barnes in Wiltshire, wordt deze bijzondere formatie ontdekt

Veel graanformaties zijn onmiskenbaar het werk van mensen die in het grootste geheim, want deze mensen zijn zelden of nooit ‘gesnapt’, hun formaties in het graan plaatsen. Maar het zou een grote belediging zijn, aan al die uiterst toegewijde wetenschappelijk opgeleide mensen, die deze formaties onderzoeken, om dan maar te concluderen dat ALLE graanformaties onzin zijn.

We raden je aan, wanneer je geïnteresseerd bent in dit fenomeen, deze artikelen hier op WantToKnow te lezen over graanformaties. ook het boek: ‘Werken met de graancirkelcodes’ van Johan Keijser en Judith Moore, dat is uitgegeven door dezelfde uitgever die WantToKnow verzorgt, kan een enorm inzicht in dit mysterieuze fenomeen bieden.

WantToKnow-artikelen:

 • Begin van het graancirkelseizoen in 2010 HIER
 • Graancirkel toont de 4e dimensie HIER
 • De terugkeer van het vrouwelijk principe HIER
 • Janosh over heilige geometrie en graancirkels HIER
 • Bert Janssen over de magie van graancirkels HIER
 • Bert Janssen over de vierkante cirkel en het ronde vierkant HIER

Aanbieding van WantToKnow, zónder verzendkosten bestellen? Het Graancirkelboek van Judith Moore en Johan Keijser HIER

Klik op het boek voor bestelwijze zónder verzendkosten!

 

 

 

15 gedachten over “Het graancirkelseizoen 2011 barst los!

 1. hallo allemaal. waarom hoor je nooit iets over de codes van de graancirkels. of kunnen die niet ontcijvert worden.
  want ze hebben zeker wat te vertellen.

  1. Het boek vertelt precies wat jij hier vraagt Arnoud, prachtig!

  2. Guido, ik heb het boek niet, maar ik heb de indruk van jou, dat het de moeite waart zou kunnen zijn. Kun je misschien een klein tipje van de sluier oplichten, om het zo maar uit te drukken?

  3. Dankjewel Guido! Ik denk dat ik het boek nu ook wel op mijn bestellijstje staat.

  4. Arnoud volg al jaren de graan cirkels en vraag me ook altijd af ,in deze tijd zal er toch wel iemand zijn die de code s kan lezen ,,dat je dan de boodschap kan begrijpen.
   Janosh heeft ze mooi gemaakt en heb er 1 als bureau blad ,,ieder op peppertje is mee genomen he . dus we wachten af wanneer het antwoord komt .lijkt me geweldig .
   dag Hannie.

 2. In het langwerpige graancircel met de code’s staat mogelijk overdwars het woord MIOUMOS, maar kan ook zijn:MIOUIMOS. Op Internet kwam ik op iets spaans en iets portugees uit. weet iemand de betekenis van het woord?

 3. Toen ik vorig jaar in Wiltshire de eerste graancirkel van 2010 ging bekijken vertelde een legerofficier ons dat t leger er ook heel veel vernietigd voordat ze voor ons zichtbaar zijn.

  Het schijnt dat er al dagen eerder al een blauwdruk is in t veld die dan te zien zijn via infraroodcamera’s die ze aan boord hebben van helicopters die daar constant rondvliegen, zodra er een blauwdruk wordt waargenomen kunnen zij deze blauwdruk vernietigen.

  Hij vertelde ons ook dat ze zelf ook deze cirkels kunnen maken dat zou de verklaring kunnen zijn van de laatste cirkels.
  Bij o.a. Lucy is dit ook bekend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.