Advertentie

Graanformaties oogsten bewondering in Wiltshire


De nieuwe ‘flower of life’: Milk Hill, Alton Barnes, 13 augustus 2001. (Foto: Janet Ossebaard)

Tot voor kort gold de graancirkel die in Augustus 2001 werd ‘neergelegd’ in het graanveld van MilkHill in Alton Barnes, Wiltshire, als de grootste formatie ooit. Maar eind Juli jl. werd ook weer in  Wiltshire, in het plaatsje West Woodhay Down een nieuwe graanformatie gevonden, die deze formatie uit 2001 naar de kroon steekt. Natuurlijk is het neerleggen van graanformaties geen wedstrijd, anders waren de deelnemers al lang op heterdaad betrapt. Maar bij een formatie die zomaar een lengte haalt van 220+ meter, mag je toch wel even stilstaan nietwaar.

En dan komt natuurlijk altijd het gesprek over de voorstelling van de formatie. Over de formatie van 2001 zijn de deskundigen’ het inmiddels eens: het is de ‘nieuwe’ flower of life afbeelding, die de ‘oude’ heeft vervangen. Maar deze formatie blijft natuurlijk de leidende formatie, wanneer het gaat om de gecompliceerdheid van de formaties. De laatste ‘draak’ is ook geen eenvoudige formatie, maar wanneer je naar de MilkHill-formatie kijkt hierboven, zul je met ons eens zijn dat de 409 cirkels allemaal sámen een symfonie-voor-het-oog vormen.

Dit zijn de foto’s die we je kunnen laten zien van deze ‘draak’-formatie:

Deze luchtfoto geeft een beeld van de enorme afmeting van deze formatie. Elk ’tramspoor’ van de landbouwwerktuigen, ligt zo’n 22 meter uit elkaar.

 

Luchtfoto haaks op de foto van hierboven.

 

 

Foto vanaf een heuvel genomen; de formatie verliest nog nét zijn vorm niet. Duidelijk is de ongelooflijke grootte te zien van deze formatie..!

 

De boer, eigenaar van het land, loopt met een knecht door de formatie. De boer heeft inmiddels het koren laten wegmaaien, om verlost te zijn van bezoekers. Hij was woedend op de mensen die de formatie wel nog konden bezoeken en dreigde hun auto’s met verf te besproeien als ze niet zouden maken dat ze wegkwamen.
Een foto van dichtbij genomen. Duidelijk is te zien, wat voor een ongelooflijke omvang deze graanformatie heeft. Of ‘had’, want zoals gezegd is deze formatie inmiddels uit het veld gemaaid..!

63 gedachten over “Graanformaties oogsten bewondering in Wiltshire

 1. Wat de boer niet kent dat vreet hij niet…
  Als er zo’n prachtig teken in jouw graanveld verschijnt moet je m.i. toch zeker apetrots zijn als boer en de krant en BBC bellen,anderen mee laten denken,voelen en/of genieten en blij worden:’Wereldnieuws!’
  Wanneer gaat die bal nu eens rollen en worden mensen wakker?
  Wij zijn m.i.echt niet de enige wezens op dit piepkleine blauwe stipje in het hele Universum. We worden m.i.op een gesluierde manier dom gehouden waardoor we het e.e.a. vergeten zijn van ‘vroeger’ De symbolen in de graanvelden zijn nu juist de prikkels die ons weer helpen te herinneren.
  Ik heb nu enkele keren in een graancirkel gestaan en ervan mogen genieten en het is overweldigend. Ik voelde een soort eenheid wat eigenlijk niet is uit te leggen.
  Iedere ervaring is natuurlijk persoonlijk maar ik zou het zeker aanraden om eens een
  bezoek aan Wiltshire te brengen en het zelf te ervaren. liefs Simone.

 2. Heb nog nooit een graancirkel in het echt gezien, laat staan en in mogen staan. Toch bij het zien van diverse graancirkels kruipt er een soort gevoel van geluk en hoop in me… Hoop ooit nog eens in een graancirkel te mogen staan.

  1. Nodig Guido maar eens uit voor een avondje, die laat ware vierkante groanjenever ‘Bokma’ kringen achter op je tafelblad, na een goede verhitte conversatie ga je achter over van de vers gecreeerde patronen.

  1. Een cirkel erom en het is een mega yinjang symbool .
   Of een worm die juit een wormhloe komt ?
   Of is het een afdruk van……SUPERMAN ?

  2. @ Cosmic.. Over het Ying Yang symbool, dat is wat ik ook dacht! het ying yang symbool lijkt wel door elkaar geschud.

   De kleine bollen in de grotere cirkel lijken naar mijn idee wel wat op de twee bollen die eerder gevonden zijn, met de code ertussen.
   http://www.selamat-gajun.nl/uploads/7/1/8/4/7184489/904974306.jpg?571

   De slang, zou een cosmische slang kunnen zijn?…..energie…..veranderende energie (ying yang).
   http://www.artistsinternationalgallery.com/2010/09/celestial-space-abstract-snake-serpent.html
   http://www.irishoriginsofcivilization.com/appendices/serpentsymbolism.html

   De Hurietische god Taru of Tesjoeb doden Illuyanka, de draak van de vernietiging. In de oudheid de catastrofale krachten van de natuur werden gepersonifieerd als een grote kosmische draak of slang. De alternatieve historicus Immanuel Velikovsky theorie dat de draak werd gelijkgesteld met vernietiging vanwege hun gelijkenis met kometen lichamen die ooit ravage aangericht op aarde.

   De tong van de slang lijkt wel op een hooivork van een bepaald archtype…..?

   Een citaat uit een artikel…
   Een graancirkel in Engeland op 29 juli 2011. Het heeft 29 cirkels in de vorm van een slang. Het teken van Ophiuchus is een man / vrouw met een slang. Op 16 augustus van de aarde, zon, en Venus line-up in de hemelen. De Maya kalender is gebaseerd op de planeet Venus en de Pleiadische Star System. Neptune is een hogere vibratie dan Venus en wordt beschouwd als de vrouwelijke hogere geest planeet. Op 22 augustus Neptunus zal worden op 29 graden Waterman, zal de Zon op 29 graden Leeuw aanpassing aan Regulus, de koninklijke ster van de Leeuw, en het middelpunt zal zijn 29 Stier, waar onze centrale zon Alcyone is gevestigd. Dit is zeer belangrijk. Bekijk http://www.cropcircleconnector.com en zoek naar de 29 juli cirkel.

   Zou de kop misschien (hypothese) de maan kunnen zijn, met aan de achterkant een hooivorkje?

  3. @ Mirakel , als ik em interpreteer zonder ‘kennis’ in de weg te laten staan , dus op gevoel heeft het iets dreigends cq waarschuwends . Het ding lijkt uit een gat te komen ( wormhole / andere dimensie ) en doorkruist een polair gebied om het vervolgens te verlaten . 29 segmenten hebben waarschijnlijk te maken met de duur van de imvloed op onze aardbol . 29 dagen dus . Het vurige tongetje zal iets te maken hebben met de boodschap die deze symbolische slang bij zich draagt . Ik zet mijn 2 centjes op de Elenin “komeet ” . De yinjang geeft aan balans te brengen of niet te verstoren .

  4. @ Cosmic
   Het dreigende “onbekende” ervaar ik ook zo.
   De ying yang lijkt wel in balans, maar dan een “andere” balans??
   Er is nog een graancirkel die ongeveer 29 dagen aangaf….die met het hoofd en de aliens…..Hier 28 cirkels……
   http://www.cropcircleconnector.com/2011/cherhillwhitehorse/Cherhill70a.jpg
   Hier heb ik weer mijn twijfels bij of hij wel of niet door mensen gemaakt zou zijn….
   http://www.cropcircleconnector.com/2011/cherhillwhitehorse/cherhillwhitehorse2011a.html

   Zou het gat de zonne energie kunnen zijn? Er zijn ook weer veel zonnevlammen de laatste tijd….? en de zon zou toch ook een poort kunnen zijn?

   Citaat artikel
   Het lijkt alsof DNA opereert als een Sterrenpoort tussen onze dimensie en andere dimensies.

   Wat zij ontdekten is dat in het DNA een vorm van communicatie plaatsvindt, waardoor informatie interdimensionaal wordt doorgegeven. Mooi dat we gebruik kunnen maken van onze Sterrenpoortchakra toch!

   Veel wetenschappers en genenonderzoekers weten nu dat het DNA door licht, stralingen, magnetische velden, geluidsimpulsen etc. kan worden veranderd. Dit verklaart ook weer de werking van de Cosmic&Flower Energies.

   Duidelijk is dat de kosmische frequenties die naar de Aarde gezonden worden via de poortopeningen én het afnemen van het aardmagnetisme én de toenemende aardefrequenties, de feitelijke veroorzakers zijn van het huidige uitzuiveringsproces.

   Al deze trillingen zorgen ervoor dat zelfgecreëerde en overgenomen gedachtepatronen, handelingen en blokkades die ons beperken, niet langer worden vastgehouden in ons DNA.

   Deze ‘schoonmaak’ kan gepaard gaan met vervelende lichamelijke symptomen.

   Deze lichamelijke transformatiesymptomen voorkomen in feite dat ons huidige fysieke lichaam uit elkaar barst tijdens het opnemen van de hoge Lichtfrequenties.

   Bron:
   http://www.sterrenpoort.com/sterren.htm

  5. @ Mirakel
   Haha , wel cool die ET met een pijp in zijn snuit 🙂
   En ja , die sterrenpoortwijsheid…. zou best kunnen . In wezen zijn het allemaal parodiën op elkaar . De zogenaamde realiteit is imo zo ontzettend multilayered dat alles klopt en toch niet , als je begrijpt wat ik bedoel . Het is maar net vanuit welk welk zichtpunt je de boel waarneemt , microcosmos , macrocosmos , evolutie of teugkomen naar je natuurlijke staat … Zoveel meningen , filosofiën en verklaringen , en eigenlijk niemand die het echt WEET .
   Zelf ben ik de laatste tijd terug gegaan naar het luisteren naar mijn innerlijk weten , de kennis van buitenaf die daarbij aansluit is welkom .
   Wordt wel een beetje rustiger in mijn bolletje kan ik je vertellen 🙂

   http://www.youtube.com/watch?v=Msiyc0DJTG8&NR=1

  6. @cosmic
   Hij is grappig he, die alien met een “vredespijp”. Moest er ook om lachen toen ik ‘m zag. zeker gemaakt door een “melige” alien (menmade) ofzo? Wat zat er in die pijp? hahaha. (aliens landen niet meer wegens te druk doende met aardse geneugten)…..
   Allemaal wankele schoteltjes in de lucht hahahaha.

   Tja de hele wereld mag dan wel “materieel” instorten, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij onze rust daardoor gaan verliezen…..kan ik het mee eens zijn…
   je kunt inderdaad alles vanuit alle perspectieven bekijken, maar ergens is het toch weer alles wat is…zoals wij onze werkelijkheid zien en ervaren op basis waarvan ons hersensysteem (DNA) in elkaar steekt…spiegel van de innerlijke wereld…En iedereen zijn DNA is ook weer anders, waardoor ook weer iedereen zijn eigen waarheid, en een stukje van de waarheid heeft, dus ook wel een handige beslissing misschien om bij jezelf te blijven….met de antennes ietswat gericht op de buitenwereld om te voelen en te ervaren wat resoneert.

  1. @Janee
   Zouden ze dan ook films van ons laten zien op hun planeet waarin wij alles als parasiterende dieren opvreten? Kan mij best een paar film titels voorstellen.
   Denk dat ze best wel bang voor ons zijn, zulks primitief volk. Denk dat ze mooi afstand bewaren en van een afstandje toekijken hoe we onszelf uitroeien. Daar hoeven ze niet eens veel voor te doen lijkt mij (als dat al in de planning zou liggen -wat onzin zou zijn aangezien ik mij niet kan voorstellen dat er een nog lagere levensvorm mogelijk is dan sommige ” mensen” …)

  2. @ Dawn.
   Het rare is kijk naar onze technologie wat we ontwikkeld hebben daar zit best intelligentie achter.
   Alleen wat mij blijft verbazen dat veel wat de mensheid bedenkt en uitvindt zo slecht voor Moeder Aarde is.
   De vervuiling is toch hemeltergend en het kan echt wel anders alleen om een of andere duistere reden wordt dat tegengehouden. Door de vervuiling van onze lucht aarde water voedsel moet dat ook invloed hebben op ons sociaal gedrag naar elkaar en vergeet beeldvervuiling van onze tv niet. Ik weet diep van binnen het kan anders.

  3. @ Janee
   Dat is keuzevrijheid, keuzeprobleem. Ook al kies ik voor goed dan kan de massa alsnog het andere besluiten. Iedereen moet vrijwillig kiezen uiteindelijk.

   Tja, dan kunnen we wel technologie hebben maar wat heb je daaraan zonder het juiste gebruik. Zo binnen zo buiten overigens. Hoe meer vervuiling buiten hoe meer binnen en ook dat werkt door in ons denkvermogen, of in dit geval onvermogen. De cirkel is rond en zo vervalt de boel totdat er maar een mogelijke oplossing overblijft. De winter, de dood, het einde van de bloei en groei. Dan volgt opnieuw de kanteling van de zandloper, de spiraal die omgedraaid zal worden. Dat is dan meteen het positieve ervan denk ik; er is maar 1 kant over – het tegenovergestelde. Ik geloof erin, want er is geen einde, alleen steeds weer een nieuw begin.

   Enne ja, volgens mij Janee, wij zijn vreemde voor de aliens net zoals de aliens vreemd zijn voor ons 😉

  1. Ja , zo ervaar ik het ook ongeveer .
   In een bepaalde gemoedstoestand ( zonder chemische stimulatie btw ) zijn veel concepten te bevatten en krijg ik duidelijke inzichten , vaak visueel holografisch . Om deze echter goed te verankeren in deze 3 / 4 D werkelijkheid is af en toe een beetje van de lastige .

  1. Tja, wat is Dawn dan eigenlijk..? Propje, prullenbak, afvalkleppie, toch allemaal veul romantischer..?

  2. @Lianne,
   Sorry dat ik het ff hier neerzet. Er zit iets technisch niet zo lekker waardoor ik niet overal kan reageren. Je schreef over de tijdscode en dat bemerk ik ook. Vandaar dat ik waarschijnlijk gisteren niet kon posten. Waardoor frustratie begon om vervolgens iets neer te schrijven op dat moment. Dit werkt nu andersom, de nummers maken zich steeds duidelijker gelden, daarover heb ik geen controle. De laatste dagen is er veel gaande – in versnelling. Zelf heb ik last van kortademigheid en duizelingen. Dit heeft niets met mijn fysieke toestand te maken dat weet ik 100% zeker. Het is iets anders, dat herken ik wel, maar wat precies weet ik helaas niet.
   Iets probeert mij iets te vertellen maar het lijkt net alsof ik het niet kan vangen.

  3. 11 Dat zijn Twee WErelden denk ik wel, wij staan op de brug van deze 2 schijnbaar evenredig tegengestelde gelijk waardigen.
   Net als die kosmische Mirakelse draak slang met de drie tandige tong in het graan die uit het Niets tevoorschijn komt om in 29 dagen door onze duale realiteit te zigzaggen.

   Als we onze adem kortstondig kunnen inhouden en niet te hysterisch worden dan zal de schade beperkt blijven, je kunt ook zeggen hou je focus op het alom tegenwoordige Goede en laat je niet snel slopen door het negatieve dat zich flitsend snel opdringt zeker als je er om vraagt.

   Ik ben blij dat je neus weer te zien hier Dawn, vreselijk om Ongewenst te zijn, dat vind ik het ergste, dat is waar het allemaal om draait..
   Ongewenst zijn veroorzaakt de Noodzaak tot Donkerte..
   Waarom voel ik me altijd zo zacht worden bij Dawn, zo anders, zo niet toerekeningsvatbaar. Heb ik bij Mirakel ook hoor, daar niet van, maar toch..

   De Missing Link, zoiets is het, mijn missing link, jouw missing link, onze missing link?
   Hier in het graan mogen we wel welkom zijn en zijn we ook voorlopig veilig volgens mij wel…

   Kom op we gaan iets leuks doen, sentimentele herinneringen ophalen van vroeger dat ineens ook weer zo Actueel is geworden these days, het dringt zich aan net als toen, dat was de ultieme vrijheid vroeger als zich iets dwars door de kosmos aandrong, dat waren de tijden, dat is Het Leven, geen programmaties maar heerlijke storm und drang met engelen gezang op de achtergrond, zo fijn allemaal dan, dan wel..

   The Police – Driven To Tears
   http://www.youtube.com/watch?v=7BaLhCyccs8

  4. Maar goed Dawn ben je er al achter door wat voor esoterische ekelhafte OverLord krachten je laatst ineens “ongewenst” was en toen tijdelijk alleen als “Prullenbakje” voor het voetlicht kon treden?
   Ik ben nogal eens nieuwsgierig, vandaag ook, dusz…

 3. geweldig deze pracht ,,ik dacht het lijkt wel een dna streng ,,plaats die lui nu eens een briefje erbij doen wat ze willen zeggen ,,ha ha
  ja zou ook best eens in een cirkel willen staan ,helaas zal dat nooit gebeuren .
  Maar op de site van Janosh staan de cirkels als hologram ,,en via dat kun je een activatie krijgen ,,heel mooi .

 4. Lijkt wel de “serpent rope”. Staat toch voor verbinding tussen 2 werelden. Klopt ook met de 2 bollen.

  Ook een versie: je incarneert via een serpent rope (navelstreng/wormhole?) op aarde en we gaan toe naar de geboorte van een nieuwe wereld/mens via de moeder (aarde) door het geboortekanaal. Teken van de vis ( 2 cirkels die elkaar overlappen en je heb hem).

 5. Ik weet niet of sommigen hier de Ancient Aliens serie op History channel volgen, maar ben gisteren begonnen met seizoen 3 van de serie en ik kreeg meteen een dat meen je niet moment.

  Ze lieten eerst een filmpje zien van de Serpent Mound: http://www.profilingtheunexplained.com/forums/index.php?showtopic=226

  en ik had toen meteen al zoiets van my god dit lijkt wel heel erg op de slang in de graancirkel dat hierboven staat. Helaas gingen ze niet heel diep in op de vraag waarom deze mound gemaakt zou zijn geweest. Ze vertelden wel dat de native americans dachten dat wanneer deze mound wordt geactiveerd, dat de wereld een transformatie zou ondergaan, waarschijnlijk met energie te maken.

  Aangezien de slang 2 bollen doorkruist die we in een eerdere graancirkel hebben gezien, zijn de Serpent mounds een sleutel in de transformatie van de aarde? Heractivatie van de energy grid van deze wereld?

  1. @ XtrAordinarY ,
   Hou deze gedachte even vast en plaats de info an Simba’s link onder Elenin ( http://www.redicecreations.com/radio/2011/07/RIR-110726.php ) en eventueel mijn gedachtespinsel ( comment 3.4 ) erbij .
   Komt er toch wel een redelijk compleet plaatje toch ?
   Een tijdscapsule uit de oude tijd die de bouwwerken uit dezelfde tijd activeerd ?
   Wie weet verandert deze hele holografische (on)werkelijkheid wel tot zijn ware staat of wordt er een gat in de matrix geslagen . A new dawn 😉

  2. @Cozmic,
   Garnac schijnt ook meer energie af te geven op dit moment dus wie weet word de matrix wel aan gort geschoten… Let’s Hope…

  3. @Cozmic, Sorry, Typo, moet zijn Carnac… in Frankrijk, al die menhirs e.d.
   Heeft een enorm krachtveld van positieve energie en is momenteel aan het intensiveren…

  4. Gevonden Simba , Carnac is de achtertuin van Asterix en Obeliks , waar hij al die menhirs heen gooide 🙂 .

  1. Ja, ik, ben hem toevallig nu voor de 2e keer aan het lezen. Een geweldig boek!!!!!!!

  1. Kom op zeg !
   We hebben ieder jaar een leuk graancirkelseizoen in wiltshire, het trekt een hoop toeristen maar ik mag toch hopen dat iedereen weet dat het gewoon met plankjes en een goede organisatie is gemaakt ?
   Maakt het niet minder mooi natuurlijk. Come visit !

  2. Volgens mij hoopt Sandra dat ze met plankjes gemaakt zijn. Verdiep je er eens in meid; naar mijn idee een uitermate naïeve reactie die je hier plaatst..!

 6. De slang heeft in z’n lijf 28 bollen plus 1 in de kop, die duidt daarom m.i. op de maan:

  Afgelopen zaterdag was het om 20:57:29 volle maan, en de volgende volle maan is maandag 12 september 2011 om 11:26:38. Het verschil is 29 dagen, 14 uren, 29 minuten en 9 seconden.

  De staartpunt is gesitueerd in een grote bol, dat duidt dus m.i. op volle maan.

  De cirkel waaroverheen de slang gaat, stelt m.i. de Aarde voor, met de (magnetische) noordpool en zuidpool voorgesteld als de bollen aan twee kanten van de cirkel.

  Vanaf het staartpunt van de slang geteld, is het de 19_de bol van de slang die middenop de cirkel die m.i. de Aarde voorstelt, getekend is, dat duidt m.i. op de 19_de dag vanaf volle maan, dat is dan ongeveer 1 september 2011. Maar aangezien van de ene volle maan tot de andere volle maan meer dan 29 etmalen duurt, komt daar nog wat tijd bij, dan is de 19_de maan_dag van vrijdagochtend 2 september 2011, 06:26:55 tot zaterdag_ochtend 3 september 2011, 06:56:53. Het midden daarvan is vrijdag_avond 2 sep. 2011, om +/- 18:41:54.

  Zie de I_Ching_aanduidingen voor dat tijdstip op: http://www.avoratio.nl/Allerlei/I_Ching/Nu/?dateutime=20110902164154

  Er zijn nog 2 bollen vóór en 2 bollen ná die dag die op de Aarde_cirkel getekent zijn, mogelijk duidt het dus op een periode die duurt van woensdag_avond 31 aug. 2011 tot maandag_ochtend 5 september 2011.

  Groetjes, Leo, http://www.avoratio.nl

  1. Update laatste alinea van m’n initiële reactie:

   Er zijn nog 2 bollen vóór en 2 bollen ná die dag die op de Aarde_cirkel getekent zijn, mogelijk duidt het dus op een periode die duurt van donderdag_ochtend 1 sep. 2011 om 5:26:59 tot maandag_ochtend 5 september 2011 om 7:56:50.

   Mvg, Leo.

  2. Goeiemorgen zeg,

   ik bedoel dus van woensdag_ochtend 31 aug. 2011 om 5:26:59 tot maandag_ochtend 5 september 2011 om 7:56:50.

   Héhé.

  3. Nog wat gevonden wat erop duidt dat dit een Aarde en maan – afbeelding is:

   De diameter van de maan is ongeveer 0,27 maal de diameter van de Aarde; op de foto is de breedte van de baan van de maan over de Aarde overeenkomstig die verhouding.

   Mvg, Leo.

  4. Sorry mensen, het is ook geen sinecure om het goed te berekenen. Hierbij m’n laatste, meer handmatig gecontroleerde bereken-uitkomsten:

   De 19_de maan_dag is volgens mij dus van donderdag_ochtend 1 september 2011, 05:56:57 tot vrijdag_ochtend 2 september 2011, 06:26:55. Het midden daarvan is donderdag_avond 1 sep. 2011, om +/- 18:11:56.

   Zie de I_Ching aanduidingen voor dat midden-tijdstip via de weblink http://www.avoratio.nl/Allerlei/I_Ching/Nu/?dateutime=20110901161156

   Er zijn nog 2 bollen vóór en 2 bollen ná die dag die op de Aarde_cirkel getekend zijn, mogelijk duidt het dus op een periode die duurt van dinsdag 30 aug. 2011 om 04:57:01 tot zondag 4 sep. 2011 om 07:26:52.

   Leo.

  5. Leo , en wat is de betekenis van dat alles ( voor mensen als ik die geen kaas van de I tjing hebben gegeten ) ?

  6. MAJOR UPDATE:

   Ik dacht eerst dat het begin van de staart mogelijk de volle maan op 13 augustus betrof, maar nu het me duidelijk is dat de crop-circle al op 29 juli was gerapporteerd, denk ik dat het van nieuwe maan tot nieuwe maan betreft, en dan wordt het verhaal als volgt:

   Nieuwe Maan

   De staartpunt is gesitueerd in een grote bol, dat duidt dus m.i. op Nieuwe maan, wanneer de maan zich tussen de Aarde en de Zon bevindt (denk ik nu). De grote bol waar de staart van de slang begint (of eindigt) stelt dan dus de Zon voor.

   Zaterdag 30 juli 2011 om 20:39:48 was het Nieuwe maan. De volgende Nieuwe maan is op maandag 29 augustus 2011 om 5:04:05. Het verschil is 29 dagen, 8 uren, 24 minuten en 17 seconden.

   Ik denk dat degenen die de graancirkel gemaakt hebben, het wat eenvoudiger voorgesteld hebben dan ik in eerste instantie dacht. Ik hou het er nu dus op dat de bollen in het lijf van de slang gewoon hele etmalen zijn, en de kop en de gespleten tong het resterende deel van (in dit geval) 8 uren, 24 min. en 17 sec. toegedicht krijgt.

   Vanaf het staartpunt van de slang geteld, is het de 19_de bol van de slang die middenop de cirkel die m.i. de Aarde voorstelt, getekend is, dat duidt m.i. op de 19_de dag vanaf Nieuwe maan, dat begint dan op woensdag 17 augustus 2011 om 20:39:48.

   Het midden-tijdstip van dat 19_de etmaal is 8:39:48. En betreffende de vraag van Cozmic: Leo , en wat is de betekenis van dat alles ( voor mensen als ik die geen kaas van de I tjing hebben gegeten ) ? Ik hoop dat je Engels kan begrijpen, lees dan wat er staat als je op de link klikt: http://www.avoratio.nl/Allerlei/I_Ching/Nu/?dateutime=20110817063948
   En verder wil ik nog de horoscoop bekijken van dat moment, dus mogelijk volgt er meer.

   De periode van 5 etmalen is kennelijk tijdens het schrijven van dit deel begonnen, namelijk 15 augustus 2011 om 20:39:48, en zou dan eindigen op zaterdag 20 augustus 2011 om 20:39:48.

   Zie voor meer info betreffende de maan op http://www.avoratio.nl/Allerlei/Gelijkenis/?topic=Maan

   Met vriendelijke groet,
   Leo.

 7. Die Milkhill 2001 is ook mijn favoriet en de foto van Janet hangt hier al jarenlang lekker groot aan de muur. Ik zie het zelf ook als een scheppingssymbool: ook vanwege de draairichting!

  Wat ook interessant is dat het ingestraalde hoogfrequentere graan toch geoogst wordt en gegeten wordt door Jan en Miep van de Massamens die aldus zo toch hun portie bewustzijnsverhogende dingen binnenkrijgen.

  1. Jeroen, de graanformatie met de botervlieg.. eh vlinder, is gemaakt in Nederland, ter gelegenheid van een jubileum o.i.d. Er is veel over te vinden op internet, had ik nu even geen tijd voor, maar eenvoudig te vinden.
   Die graancirkeldocumentaire is van Terje Toftenes en we hebben een keer een WantToKnow-graancirkelmiddag gehouden, en deze film vertoond..! Zie HIER.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.