Advertentie

Grote graanformatie in Hollands tarwe! (+ update 04 07)


En opnieuw is het Robbert van den Broeke die met de aankondiging van een nieuwe graanformatie in Nederland, vriend en vijand versteld doet staan. De aangekondigde NIEUWE graanformatie die afgelopen woensdagnacht verscheen in het Brabantse plaatsje Standdaarbuiten, waar nota bene 1 maand geleden ongeveer, ook al een formatie werd aangekondigd (HIER),  is van een unieke kwaliteit. Althans voor mensen die zich intensief bezig houden met graancirkelonderzoek, is het duidelijk, dat deze formatie authentiek is. Lees hier het hele verhaal zoals Nancy Talbot, wetenschappelijk onderzoeker van het BLT-researchteam, het via het verslag van Robbert van den Broeke optekende.

standd.14

Nancy Talbot begeleidt Robbert van den Broeke al bijna 20 jaar, vanaf het moment eigenlijk dat uiterst indringende en opmerkelijke verschijnselen rondom hem heen begonnen plaats te vinden. Zij is inmiddels een dierbare vriendin geworden van Robbert, waardoor er een vertrouwensband gecreëerd is, die beiden de mogelijkheid geeft, op dieper niveau te delen. Over de nieuwe cirkel vertelt Nancy Talbot: ‘Robbert vertelde me vanavond dat deze formatie verschenen is als een opzettelijke voorbereiding van zijn gasten, op iets ‘groters’, waarvan Robbert voelt dat het eraan komt. Als Robbert nog informatie doorkrijgt over deze formatie zal hij die publiceren op zijn website in het graancirkelarchief’ (Dat vind je overigens HIER)

UPDATE 30 juni 2014:
zie onder dit artikel

Datum:  26 juni 2015  (kort na middernacht)
Locatie: Standdaarbuiten, Holland
Graansoort : Tarwe
Schets vóórdat de feitelijk cirkel werd gezien: Robbert v/d Broeke
Diagram:   Roy Boschman
Foto’s:  Roy Boschman (grond & paalfoto’s), Ronald Sikking (luchtfoto)
Dit rapport:  Nancy Talbott, BLT Research (bltresearch.com)

standdd.2

x

x

Grote graanformatie in Hollands tarwe..!

2014 © Nancy Talbot – RvdB
Deze versie 2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Al de hele afgelopen week voelde Robbert dat er iets ‘groots’ aan zat te komen; hij had de afgelopen dagen een aantal lezingen en ‘healings’ verzorgd, bij hem in de regio, waardoor hij geen tijd had om goed naar zijn intuïtie te luisteren. Op de avond van woensdag 25 juni had hij een avond vrij en zijn vriend Roy Boschman was bij hem op bezoek. Robbert vertelde over zijn gevoel. En nog geen uur later voelde Robbert een uiterst sterk, erg grote ‘aanwezigheid’ rondom hem en dat was voor hem de bevestiging dat er iets groots stond te gebeuren..!

standd.15Plotseling zag Robbert in een visioenachtig beeld, eerst een flits over een veld in het plaatsje ‘Standdaarbuiten’ en toen heel duidelijk het beeld van de formatie zoals die er zou (gaan) uitzien. En omdat ik Robbert heb gevraagd en aangeleerd, om meteen wanneer een dergelijke ‘aankondiging’ zich voordoet, een velletje papier te pakken om de doorgekomen informatie op te schrijven en evt. te tekenen, pakte Robbert meteen een stuk papier en schetste een soort oog, met een kruis wat daardoorheen loopt. (zie schets hierboven!)

Boven en onder dat ‘oog’ tekende Robbert meer cirkels die hij in zijn geestesoog zag. In het bijzijn van zijn vriend Roy, tekende Robbert het velletje papier met zijn naam en de datum en het tijdstip. Onmiddellijk ná het tekenen van deze schets, stapten Roy en Robbert in de auto en reden richting Standdaarbuiten en terwijl ze dit deden, herinnerde Robbert zich het graanveld waar vorige zomer (2013) een grote driehoek was verschenen, en wist hij dat het dit veld was waar ze naar toe dienden gaan.

standd.3Het was erg donker toen ze ter bestemder plekke aankwamen, en de graanformatie in het tarwe was niet te zien vanaf de weg. Robbert besloot om zijn intuïtie te volgen en te luisteren waar hij naar toe werd geleid. Ze namen de 2e tramlijn’ in het veld. (Tramlijnen zijn de tractorsporen waar boeren met hun tractoren of combi’s mee door het veld rijden GJ). Na slechts een paar meter gelopen te hebben, zagen ze een contour voor hen in het graan en kort daarna vonden ze deze enorme formatie (zeker voor Nederlandse begrippen).

De formatie had een héél bijzondere vorm en leek op een verbijsterende manier op de tekening die Robbert kort daarvoor, thuis had gemaakt. Robbert vertelde me dat hij een energie voelde in het veld, die zo sterk was, dat er een ‘soort magnetische tinteling’ over zijn lichaam trok, toen ze de rand van de grote ovaal in de formatie bereikten. Het kruis dat Robbert ook in de formatie had getekend, was óók aanwezig in de formatie, omgeven door een 30 meter grote ovaal. Dit kruis was als het ware ‘weggekamd’ aan beide zijden van het brede pad, dat door het centrum van de formatie loopt.

middellijn

In het centrum van de formatie staat een ring van nog rechtopstaand tarwe, waarbinnen een grote vlakke cirkel met een ‘schattig’ staand bosje tarwe in het midden. Het lange rechte pad, ligt op vanaf elk einde van het ovaal, op een manier dat het richting de centrale geringde cirkel wijst. Daarentegen liggen de beide kleine paadjes links en rechts van de smalle kant van het ovaal op een manier dat ze weggedraaid liggen van het centrum. En wijzen richting de kleine cirkeltjes aan de zijkant van deze korte zijde van het ovaal. (zie diagram).  Buiten het ovaal liggen 8 cirkels, 3 aan beide korte kanten en slechts 1 cirkel aan beide lange kanten van het ovaal. De maat van deze cirkels varieert van 6,5 tot 1,5 (dia)meter.

Inmiddels heeft de boer toestemming gegeven deze cirkel te bezoeken en donatiebox geplaatst, waar bezoekers -als compensatie van schade aan het tarwe- een bijdrage kunnen doen, naar eigen inzicht. Robbert hoopt dat álle bezoekers dit zullen doen, zodat dit een voorbeeld is voor alle boeren in de omgeving, die hierdoor waarschijnlijk ook deze openheid zullen volgen. Robbert verwacht dat hij nog wel een boodschap zal doorkrijgen bij deze formatie. Zodra deze bekend is, kun je die vinden op zijn site en zullen wij die hier ook plaatsen.

Nancy Talbott

BLT Research Team Inc.
P.O. Box 400127
Cambridge, MA  02140  (USA)

center cirkel tuff

* * *

– UPDATE –

30 juni 2014

Robbert van de Broeke heeft zich afgestemd en kreeg bij deze graanformatie de volgende boodschap door.
Lees het verhaal, als we je mogen adviseren, blijf uit het oordeel en laat het gewoon allemaal zijn.
Geef gewoon ruimte aan de gedachte dat het zou kunnen, dat de mogelijkheid er kán zijn..
De rest laat je aan je systeem over, dus niet aan je ‘ego’…!

~~~~~~~~~~~~~~~~

Update 30 juni/ Toen Robbert zichzelf afstemde op deze formatie kreeg hij het volgende door:

“De boodschap is dat mensen voorbereid worden op een uitdijing van God, een verbreding van het bewustzijn. De mensen die deze cirkel bezoeken krijgen een diepere relatie met God, omdat ze meer verbonden worden met het goddelijke, waardoor het waarnemend vermogen wordt vergroot. De formatie symboliseert eigenlijk ‘het-alziend-oog’, het oog van God dat alles ziet. Hij maakt een uitdijing in onze horizontale wereld. Het kruis dat er inloopt staat voor God.

De formatie bereidt mensen voor op een enorme transformatie; het is ook een soort uitdijing van het christusbewustzijn, van het Goddelijke bewustzijn. Het bereidt mensen voor op grotere gebeurtenissen die gaan komen. Er mogen nu ook meer wonderen gaan plaatsvinden, zodat mensen meer de directe relatie met God kunnen gaan voelen, ook wanneer ze deze formatie bezoeken.

Er worden via mij meer dingen gestuurd, waardoor bij de mensen de ogen echt opengaan en het waarnemend vermogen van mensen groter wordt. Mensen die de formatie bezoeken krijgen een dieper innerlijk weten en meer een relatie met het goddelijke. Dit is nu een hele mooie ontmoetingsplaats om opgeladen te worden. God expandeert zich in deze formatie, hij verbreedt zich. De sluier tussen het goddelijke en de mens wordt ietsje minder ondoordringbaar (een stuk minder onoverbrugbaar).

Het is een heftige formatie die voor sommige mensen zwaar zal zijn, het kan een druk op het hoofd veroorzaken, eventueel hoofdpijn. Maar uiteindelijk veroorzaakt het genezing, stabiliteit en bewustzijnsverruiming die heel goed is. Deze cirkel leert ook om te vergeven. Dus wanneer je boos bent op mensen is het goed deze cirkel te bezoeken. Het haalt je uit het denken en brengt je in het voelen en weten.

Hij werkt ook heel fysiek (lichamelijk). Het is een flinke, positieve en dominante cirkel die erg transformerend werkt (machinaal bijna). Het is een behoorlijk energetische fabriek, deze formatie, maar zeer goed. Op het moment dat mensen de formatie bezoeken snellen natuurwezens toe, deva’s, engelen en zuivere zielen die de mensen willen helpen, ook buitenaardse. Mensen kunnen inzicht krijgen, en wonderbaarlijke ervaringen.

Ook mogen er weer appels meegenomen worden in deze formatie (en de formaties die nog gaan komen), het liefst de ‘Jonagold’.. De appels zullen opgeladen worden met geneeskrachtige, goede (transformerende) energie. Sommige appels zullen gegraveerd worden, er zullen weer tekens in verschijnen. De bedoeling is dat mensen deze appels met schil en al opeten, ze hebben een geneeskrachtige werking. (We zouden het fijn vinden als mensen een foto maken van de gegraveerde appels die in de formaties zijn bestraald en daarna zijn gegraveerd. Deze foto’s kunt u sturen naar: contact@robbertvandenbroeke.nl) 

Het ontstaan van de cirkels en de betekenis ervan is een extra stukje service dat via mijn mediumschap gegeven mag worden. Het is een soort beëdiging, bezegeling van de kracht van de zin, de wil van God, om in de mensen te leven….”

~~~~~~~~~~~~~~~~

x

x

UPDATE 4 Juli

Na Nancy Talbott, en Stan Pluijmen, mocht nu ook Roy Boschman
in de aanwezigheid van Robbert getuige zijn van het ontstaan van een formatie vlak voor zijn ogen.

Robbert is blij dat er nu al een 3e ooggetuige bij het ontstaan van een formatie mag zijn.

In dit filmpje stelt Robbert zijn vriend Roy voor en vertelt deze ZELF wat hem en Robbert is overkomen,
de nacht dat een graanformatie werd neergelegd.

x

 

95 gedachten over “Grote graanformatie in Hollands tarwe! (+ update 04 07)

  1. QM, ik heb 2 werptentjes als we nou een keer ergens bij het veld gaan kamperen… 😀

  2. Tja, helemaal neutraal erin gaan staan valt nog niet mee. Een stukje cognitieve dissonantie is er altijd. Om je gerust te stellen, zeker als het allemaal zo dichtbij komt.
   Waarmee ik niet zeg dat het allemaal wél waar is; mijn neutrale kijk op dit verhaal doet me in ieder geval niet oordelen. Zeker niet over Robbert vdB als ‘oplichter’..! Want daar praat je dan dus gewoon over.

   Daarnaast zou je het ‘gevecht’ met jezelf eens aankunnen, door objectief te kijken naar de foto’s van het graan. Ga eens een graanveld in en probeer ‘gewoon’ eens een cirkeltje zou ik zeggen. Let it be!?

   Helemaal goed Monika, dan heb je ’s ochtends in ieder geval 2 mooie cirkels.. 😉

  3. Als je kijkt naar de plaats van de formaties door de jaren heen, kun je ook stellen dat Robbert als channel fungeert om de boodschappen op te merken en door te geven.

  4. Allaya, ik geloof direct dat de formaties onlosmakelijk met RvdB verbonden zijn. Hij krijgt bijv. geen tip om naar Groningne oid af te reizen.. Wel boeiend vind ik.

  5. Ja idd… als er eentje zegt een voorspellende droom te hebben gehad over een vliegtuig wat zou neerstorten, of een octopus die de uitslag van een voetbalspelletje kan raden, vindt iedereen het ineens super-interessant. Maar ja, een graancirkel 😀

  6. Groansirrukkol bestelluh? Eerst ff Marcel belluh. Ook voor AL UW HEMPCIRKELS, MAISCIRKELS, AARDAPPELCIRKELS, of gewoon kringen op tafel. Schreeuwt het voort!!

  7. Bieten- , gras- , gerst-, Kolen-, bollen-, koolzaad-( hoewel al even over tijd),etc cirkels …. u besteld en wij leveren!

  8. Dubblele jonge graanjenevercirkels NU ook in 4kant leverbaar!!

 1. Best wel kunstige werkjes. Ben benieuwd wanneer er graancirkels op de markt komen voor mensen met een glutenintollerantie, Speltcirkels¿¿ Kom op Aliëns, beetje met de tijd mee gaan.

  1. Lol Wanneer verschijnt er eens een smoothie cirkel Vraag mij af waarom steeds op die manier in graan. Is het om ons steeds om de tuin te leiden. Ons bezig te houden zonder echt duidelijk te zijn. Alles maar in het ongewisse te laten.

  2. Laat zo’n e.t. maar eens eens in m’n tuin een graancirkel maken, wil ik er ook bij zijn, wil wel helpen ook, dan geloof ik het. Tis bullshit, we know.

  3. Wandelen met God langs het tuinpad van mijn vader. Liep eens aan zee en toen dook er vlak voor mij een duif in zee wow. Heb er foto’s van is echt te zien dat het een duif was. Was zo puur en magisch wat een moeilijk gedoe in dat graan is het iets om ons op de mouw te spellen.

  4. Zeevonk, dat was voor mij een boodschap, we komen eerdaags weer als het mag Janee… Tja, graancirkels, ze zijn zo makkelijk na te bootsen. De zee is niet na te bootsen, de zee geeft en de zee neemt. Tis als de natuur, wij mogen het waarnemen in korte duur.

  5. Altijd welkom Martijn volg het graancirkel vanaf de zijlijn wat ik niet snap is dat er onverklaarbare elementen in zitten. Maar waarom op die manier het blijft zo broeierig zo. Kom op denk ik dan. Kan al genieten van zonlicht wat valt in het wilde gras

  6. Flink onweer hier nu, ook zo’n natuur fenomeen wat ik prachtig vindt ergens. Ach, wat zijn we toch nietig, toch, dat wat geniet gaat alles voorbij. We zijn vrij, we zijn één met Al.

  7. Het is niet wat we zien maar waardoor we kunnen zien. Of horen. Wat een intelligentie die dat alles mogelijk maakt.

  8. Wij zijn levensgenieters Janee, we zien de schoonheid in de kleinste dingen. Dat is heel belangrijk, dat begrijpt niet iedereen. Valt ook niet te begrijpen, blijf helder, open, anders komt de verwarring. Daar hebben we niks aan. Helder en open zien we de mooiste dingen en gaan we op in het hoogste.

  9. Zo is het Janee, je bent een wijs mens. Een mens die wijsheid vergaart, wordt weer een gewoon mens. Enjoy life. Je bent een goede vriend.

  10. De discrepantie speelt parten. Zijn we Martijn goede vrienden ben het ook met de mensen waar ik discrepantie mee heb. Maar de energie de flow is anders. Op forum zijn het ook zinspelingen het is niet iemand op de mouw spellen maar iemand iets op de mouw spelden 🙂

  11. Nog niet iedereen is er rijp voor, zelfs hier niet. Ach, ieder z’n tijd, wij staan open, alles mag toch?

  12. Doorleef soms de woeste golven die zich door mijn lichaam torst. Is overgave aan Moeder aarde. Alles wat er is mag er zijn anders was het er niet

  13. Er is iets in ons dat alles overziet, het lichaam, het denken, ach, tis allemaal vergankelijk en in de tussentijd, we zijn er deel van, laten we er iets moois van maken. We are one.

  14. Ja zoiets lelijkheid laat schoonheid blinken. Het is het contrast wat dynamiek geeft.

 2. Wel het oog ziet 7cirkels Aarde staat midden in en gaat naar 4de dimensie, en 7 planeten op een rij Links en recht nog een zijn 9 planeten, deze tijd is heel belangrijk. Dat staat al vele jaren in mijn boek opgeschreven. Gaat snel gaan nu, mensen moeten meer met open geest zien.

  1. Jezus, wat interessant. Hoe heet dat boek van je, de Bijbel?

 3. In mijn beleving en ervaring hebben ook de graancirkels te maken met het doorgeven van frequenties. Vaak zijn de graancirkels in de buurt van waterbronnen.
  Onze onderbewuste kunnen de “boodschap” van deze frequenties herkennen.

  Onlangs heb ik zelf meegemaakt dmv een geavanceerde visuele technologie (een computerprogramma) obv frequenties dat genezing en communicatie met alle lichaamscellen mogelijk is. Naast zaken direct te kunnen herstellen met deze techniek, kan dit systeem ook berekenen welke middelen er bij bepaalde ziektepatronen het beste resultaat bieden aan een individu. Dit was een mooie gewaarwording en een heerlijk ’thuiskomen’.

  Niet veel later ben ik in aanraking gekomen met een gratis genezing methode en voor ieder toegankelijk ook gebaseerd op frequenties. Dit werkt met frequentie kaarten die je kunt uitprinten.
  Ook hierbij heb ik direct resultaat op mezelf ondervonden.

  Van mijn ervaring met dit computer-systeem heb ik een stuk/ verhaal naar Guido gestuurd…….

  1. Je maakt me nu bijzonder nieuwsgierig, Sun. Van deze methodieken ken ik er een aantal vanuit de natuurgeneeskunde. Ik ben benieuwd of en wanneer jouw artikel geplaatst wordt. Goed van je, dat je er een verhaal over geschreven hebt.

  2. lieve Sun, goede Harrie: het boek ‘Werken met de Graancirkel Codes’ gaat preciés daarover.. Judith Moore heeft een groot aantal graancirkels geduid en de boodschappen erin, zijn vastgelegd in het boek:
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/werken-in-graancirkels/De graanformaties kwamen vooral voor in het kalkrijke gebied van Wiltshire, waar bovendien de St. Michaelslijn loopt. Leylijnen dus idd. En hoe kan -evenals in ons lichaam- de energie beter worden getransporteerd dan via leylijnen en water (uit het kalk).

  3. Hallo Sun, Prachtige foto en film van de vlinder cirkel 🙂 Ik ben niet gauw geneigd om je te teleurstellen maar dit ws een project van drie landshaps-artiesten en vijftig vrijwilligers met negen maanden voorbereiding.
   http://www.nieuwsbreak.nl/nieuws/6787951
   Zij zeggen dat elke graancirkel een kunststukje is gemaakt door mensen, daar ben ik het niet helemaal mee eens. Kijk bv. even naar dit filmpje
   http://youtu.be/1He1DBUTkEc
   En dan zijn bij de echte cirkels de energieën echt niet na te maken 😉

  4. Ja maar het kan ook zo zijn dat het is om een dwaalspoor te zetten. Het ziet er prachtig uit maar waarom al dat gedoe. En verwarring ,vermoed dat er iets anders achter steekt om zoekende zielen bezig te houden en te vangen in een virtuele chat graancirkel

  5. Hoi Odette, ik heb het filmpje gezien dat ze het in elkaar gaan zetten, haha. Een stelletje bij elkaar die snacht’s in het donker met een meetlintje dit met de voeten in elkaar trapt?
   Als je ervaring hebt met het werken in een project dan weet je dat dit onmogelijk is, zo knap staaltje nauwkeurig werk uitgevoerd zoals dit filmpje beweert. Ook al heb je de knapste koppen bij elkaar, dan nog lukt je dit niet in een paar uurtjes snachts foutloos. 🙂
   Dit is door een aantal ‘debunkers’ goed uitgezocht:

   http://www.youtube.com/watch?v=uqFdh8nHU68&feature=youtu.be
   http://www.youtube.com/watch?v=nMxbBcK9r7Q

  6. On August 7th 2009 (7,8,9 … Evolution Sequence Activated …ツ) , a gigantic Human Butterfly Crop Circle (530 meters X 450 meters) appeared in Southern Holland (Netherlands) near a town called Goes. This is the biggest crop circle ever reported which speaks it’s message loud and clear, ‘Humans are Evolving’ … well illustrated by the metamorphosis of a caterpillar into a butterfly ! The spiritual evolution involves transcending ego and quite interestingly when you anagram the word ‘Goes’ you get ‘Egos’ … seems like a direct message … letting go of the egos is one of the first steps towards self-realization / awakening / enlightenment / evolution .. 🙂 <3

  7. Begrijp me niet verkeerd, ze bestaan echt al eeuwen zeker weten, niet te ontkennen door mij, bewijzen genoeg! Maar je hebt ook kunstenaars en vlotte werkers, die de dualiteit een handje helpen. Vandaar mijn twee verschillende links. En wat betreft de grootte van een cirkel en met hoeveel mensen, durf dan dit filmpje te bekijken.
   http://youtu.be/rtkMrNrEMLM
   Het is dus te doen, maar dan zonder die niet doorgeknakte verwarmde stengels en mineralen en prachtige energie velden die er bij worden gevonden, gewoon een kunststukje, meer niet dan. Het is aan de persoon zelf om te mogen onderscheiden wat wel of niet de werkelijkheid is, daar draait het toch om met alles in de wereld? Eyes wide shut 😉
   En om het nog interessanter te maken heb ik deze link van een formatie er bij geplaatst die 30 juni jl. is geformeerd met een geheel andere invalshoek dan alleen ET’s (zie de commentaren).
   http://www.cropcircleconnector.com/2014/sixpenny/comments.html
   Alles is gedaan, verleden, heden, toekomst.

  1. …graancirkels, oftwel het kruiswoordraadsel in het wekelijkse huis-aan-huisblad.

   Pas wanneer mensen de boodschappen in de graancirkels leren herkennen en interpreteren, hebben we er iets aan. Tot die tijd is het rustig wachten tot de massa dit erkent als iets wat niet “voor de grap” wordt neergelegd. Dan houden we ons niet meer bezig met de vorm, maar met de inhoud. Zoiets coz?

  2. In het Al-Een ben je onlosmakelijk verbonden met alles. Ook je reet.

  3. Hoe ik het wel bedoel? Goeie. Doe mij maar directe duidelijke communicatie ipv gras- en graancirkeltjes die op allerlei wijzen uitgelegd kunnen worden. Simpeler kan ik het niet vatten.

  4. Ik had vorige week nog te maken met een moringacirkel, ben uren bezig geweest om al die boompjes weer overeind te zetten, verdomd dat ik die aliëns vervloekt heb.

  5. Ik zat al te wachten op de eerste melding van een moringa cirkel, ze verschijnenn immers in vele soorten gewassen! Maar je bent weer de eerste.Nou neem ik die cirkels wel serieus en zie ze als een energetische uiting van wat dan ook ( ben ik nog niet over uit ) wel denk ik dat het een daadwerkelijke werking heeft op de realiteit die wij denken waar te nemen.

  6. Hoeven we het alleen nog eens te worden over wat ‘duidelijk’ is.. Hèhè, we zijn er bijna uit.. Hoeft toch allemaal niet zo lang te duren.
   Dat was mij vanaf het begin al duidelijk.

   Die graancirkels ook, want beetje spiri-speurneus ziet op een gegeven moment de overeenkomsten.. Kijk eens.. Sound, sand and shape my friend.
   http://www.youtube.com/watch?v=wvJAgrUBF4w

  7. En natuurlijk werkt dat ook andersom.. Sand, shape, sound.. En dan vragen we aan John Consemulder om een uitleg over frequentionele geneesmiddelen.. Wauw..

  8. @ 5.7 Duurde wat lang omdat ik wat weinig aan het surfen was, aan de bak met andere wondergewassen die steeds door het dak heen willen groeien en nu een voetje in de Aerde krijgen.

 4. Zullen we op Wereld UFO Dag, vandaag 2 juli, dan maar gewoon aannemen dat er ook zielen buiten onze aarde leven en wonen. Vanochtend was Coen Vermeeren op Radio1, live interview net voor het nieuws van 07.00 uur. Hij benadrukte nogmaals dat het bestaan van buitenaardsen nog steeds collectief in twijfel getrokken en geridiculiseerd wordt. Gevalletje collectieve cognitieve dissonantie.

  1. Waarom hebben we toch niet genoeg aan onze Eigen planeet, deze blauwe planeet, de meeste van zijn bewoners kennen hem niet, zo als je hem zou moeten kennen als mede bewoner, heb veel gereist, over zijn zeeën gevaren, zijn wonderen aanschouwd, maar je hebt honderden mensenlevens nodig om alles te aanschouwen, en in je op te nemen, dit doet natuurlijk niets af dat in dat enorme grote heelal bij de som van de waarschijnlijkheid er dus andere levens vormen moeten bestaan, nu so what, deze planeet is de onze, en is niet te koop!

  2. Waarom hebben we niet genoeg aan ons eigen dorp of stad, ons eigen continent, onze eigen zee zodra je de dijk overstapt. Het is er gewoon jenne en waarom zouden we dat niet gewoon aanvaarden zoals de maan en de zon die aan de hemel prijkt? Waarom altijd dingen met achterbakse hebzucht bekijken, zoals “wereldleiders” doen en het volk informatie ontzeggen. We zijn al zo lang belachelijk gemaakt, dat we het niet eens meer willen weten. Is het echt zover gekomen? Ik vind alles wat ons als mens wordt aangereikt, een verrijking van het leven, of dat nou op de grond, in het water of in de lucht of daarbuiten is. Mag ik genieten van het turen door een glaasje naar de ringen van Saturnus, of ben ik verplicht me te beperken tot de kluit waaruit ik ben voortgesproten? Een mens is een ontdekkingsreiziger die ervaring op wil doen. Ik zeg: laat maar komen 😉

  3. Ja dat is nu een heel fijn gevoel, zelfgenoegzaamheid, echt tevreden zijn met je Eigen denken en vooral situatie, of ben je liever de eeuwige ontevredene, echte genoegzame mensen die op hun bankje voor hun huis hun perseeltje goudsbloemen aanschouwen, ja dat roept wrevelige gevoelens op tegenwoordig, tevreden mensen mogen niet bestaan!

  4. Allaya, het is zeker niet waar dat het bestaan van buitenaards leven collectief(?) in twijfel wordt getrokken, en wordt in “de wetenschap” beschouwd als zijnde uiterst waarschijnlijk.

  5. Jaja, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid?

   Moet je aan Coen Vermeeren vragen hoeveel wetenschappers er serieus om gaan met het onderwerp ufo. Van hem is ook de uitspraak “collectief in twijfel trekken”, met als onderbouwing dat er alle moeite is gedaan om het onderwerp te ridiculiseren. Immers als mensen worden uitgelachen, houdt belangstelling voor het onderwerp vanzelf op.

   Pas wanneer ik zelf een ufo heb gezien, zal ik me weer melden. Tot die tijd vind ik het onderwerp mateloos interessant, wil er veel over lezen en kan me goed vinden in de reden waarom het niet bespreekbaar zou mogen zijn. Immers, iets wat je voor je zelf wil houden, daar hou je je mond over, toch? Stiekem, geheim, achterbaks en alles wat een mens/ego niet vreemd is op deze aarde.

  6. Zijn er nog meer interessante zaken die je ons kunt vertellen, wijs-maken, over ‘de wetenschap’… Is het niet zo, dat dat net zo iets is als ‘de Natuur’ of ‘bitterballen’…? Of nog mooier, een uitdrukking van jou: ‘De Aliëns’.. Een generiek woord dat niet meer doet dat een richting aangeven..
   Maar ik heb het gevoel dat je veel meer wéét dan je ons vertelt, Johnny Boy..

 5. Ja die Alien, zijn in hun techniek zo ongelovelijk achter gebleven, dat ze met de mensheid op de meest simpele manieren moeten corresponderen, als je dit soort artikelen leest, gesponsort door volwassen mensen die zich voor doen als wel ontwikkeld, vraag je je af wie is er nu achterlijker de Alie’s of de gelovers in Graan cirkels, die dat weet ieder één in Engeland worden gemaakt door mensen, als je je hier mee wilt amuseren O.K. maar ga dit nu niet als iets aanpraten van gemaakt door Alien’s dan zet je je zelf te kijk.

  1. Ja Jenne, de aliens komen enkel hier om iemands achtertuin aan te harken, en de zwevers van “wanttoknow” geloven dat gelijk. De gemiddelde mens is vrij dom. De helft daarvan is nog dommer.

  2. Wat heerlijk als je zo lekker dom kunt analyseren. Wat heb je een heerlijk simpel leven zo John. (‘De helft van de gemiddelde mens’..??) Naar mijn idee zat je niet naar je beeldscherm te kijken, maar recht in de spiegel..!

  3. Vindt eerst maar eens een gemiddeld mens, en dan daar de helft van nemen, wat er over blijft is nog dommer. Simpel toch? Kind kan de was doen.

  4. Deze feiten gebaseerd op een enquêtetje van een zekere De Hond, john54? Of heb je andere bronnen waar je deze onmetelijke wijsheid uit mag delen? Ik denk dat ik de mensen die menen op deze manier hun mening te moeten geven, ga categoriseren in de verzameling HORK, resorterend onder “gemiddeld” en subcategorie “dom”.

 6. Dit is wat mijn intuïtie mij verteld mbt frequenties en healing. Doordat ik daarmee bezig ben voelde ik ook aan dat graancirkels ook healing frequenties kunnen zijn.
  Zie bv: http://www.cropcirclesecrets.org/healingcards.html

  Imo niets te maken met het wachten op aliens, maar alles met zelfontplooiing en groei.

  Vandaag ook weer merkwaardige resultaten geboekt met de frequentie healing. Mijn ultieme doel is om alle ‘aanvullingen’ zoals citroen, superfoods, fruit etc. als frequentie op te slaan en me daarmee te bevrijden van het ‘geld’-systeem. Waarschijnlijk is dat niet eens nodig, aangezien er al een nourishment frequentie kaart is. Ik ga het gewoon doen en ervaren! 🙂

  1. @ sun
   Ga ervoor doe je ding en vertel erover , ben razend benieuwd. Er straalt een positieve houding van je uit die vele mensen als voorbeeld zou kunnen dienen. Voor mij is het als een duw in de rug , zie je er zijn er meer die gaan voor opbouwen . Jij bent daar een van !

  2. Bedankt Marcel! 🙂 ook @Paul:
   Zie: http://www.trillingsfrequenties4all.nl/Ervaringen.html
   &
   http://www.saisanjeevini.org/index.php/sanjeevini-healing/inner-evolution

   “The fruit of love is present in each and every person’s life. The only task to be done to experience the fruit is to remove the outer skin. Once you peel the skin of the fruit, also remove the bitter seeds within it. Then you can extract the sweet juice, partake it and discard the pulp. Understand that God has given you this body only to relish the sweetness of Love. Peel away the skin of ego and ostentatiousness. Remove all the seeds of evil intentions, thoughts and deeds. Discard the pulp of possession and attachment. Then what remains is the sweet juice of love. All of you are farmers. You must engage in spiritual practices to cultivate your heart. Is there any use for an uncultivated land? Without wasting your life and keeping the land barren, focus on cultivating your heart to enjoy the sweetness of the Divine.”

   Bhagawan Sri Sathya Sai Baba

   🙂
   When any healing seva (service) is offered in this spirit of surrender, there is much to gain. We transcend our ego and deepen our connection with the divine within us. We experience in greater measure, the treasures of eternal peace, love, harmony and joy within – the ultimate goal of human existence.

 7. crop circels zijn echt super tof!

  Ik had vandag echt een leuke ervaring met een crop circel. Op de niburu.nl staat ook een crop circel, vanochtend keek ik nieuws en zag de crop circel.
  In de middag kreeg ik een sterk gevoel van kijk nou eens in dat en dat boek.
  Boek geopend en ja hoor daar staat die crop circel formatie met een heel verhaal daarbij. WOW, het verhaal bij de crop circel gaat over plasma model van het universum en een heleboel wiskunde en de nieuwe wetenschappelijke paradigma van 4d in relatie tot de directe transformatie van de aarde crystal.

  Het verhaal van de crop circel is dan zo intens en is wetenschappelijke studie.

  Hiermee wil ik alleen maar mededelen, dat crop circels zijn o.a. een communicatie middel.

  Er worden met zeker regelmaat mensen voor benaderd om mee te werken en vandag was ik even een van die mensen. In relatie tot bericht R.van de Broeke is belangrijk te weten dat sommige informatie kan niet zo maar gechanneld worden, dat is het gewoon te veel aan info. Hierbij kan je een voorsteling maken van bewustzijn dat dit soort kunstwerken maakt. Zulke crop formaties maak je gewoon niet zo maar met een stok, ha, ha.

  In bericht van Robert staat dat je ook een soort van hoofdpijn kan ervaren. Dat was in mijn geval zeker aan de gang. Geen hoofdpijn maar een soor waas voor je ogen, een soort wolk van mist en toen kreeg ik het gevoel alsof er twee hele grote zachte en warme handen werden gelegd op de mist en het werd wat lichter om mij heen.

  Volgens de oude Maya heet de dag van vandag, de Cosmische Hand. Hoe ik het wen of keer maar ik had zeker de zachte daad krachtige handen gevoeld. Heerlijk!

  Ik schrijf dit met de bedoeling om te laten weten dat er zijn mensen die crop circels kunnen lezen en dan weer vertallen naar bruikbare kennis voor in het dagelijks leven. Ik deel mijn verhaal ook mee in dankbaarheid aan vele en vele onzichtbare lichtwerkers van de planeet aarde. Sommigen zijn wel zichtbaar, hoorbaar en leesbaar zoals o.a. de wanttoknow website.

  Ik ben oprecht dankbaar dat wanttoknow.nl bestaat en info deelt dat mij aan het hart gaat en deel is van mijn dagelijks leven.

  1. Hoi ea, mooie ervaring! Ik deel je mening, ik ben ook dankbaar dat deze mooie site er is en ons van allerhande mooie en waardevolle informatie verschaft! 🙂

  2. Ben ook al jaren lichtwerker , mag al net zolang niet meer zwaar tillen van de dokter .

 8. En gewoon even kijken naar deze clip, waarin Robbert zijn vriend Roy Boschman voorstelt en Roy op zijn beurt zijn waarheid vertelt.. Zonder pistool op z’n hoofd, zonder dat Robbert zijn arm achter zijn rug omdraait..Dus….
  Hoe ingewikkeld kun je het allemaal maken, als dit ook weer een ‘oplichter’ is… Pfff. Sámen dan met Nancy Talbot, de auteur van bovenstaand artikel EN Stan Pluijmen, Robbert’s andere vriend, vallen ze dan dus allen onder ‘de bedriegers’. En hopelijk wij nu ook.. ROFL.. Dit is overigens de link van bovenstaande video. http://www.youtube.com/watch?v=A6TP0QUHywI

 9. Waarom getuigen erbij halen om je waarheid te vertellen!
  Het gaat er toch om wat je zelf hebt ervaren Robert en dat je daar niemand van hoeft te overtuigen, jouw waarheid is de enige en dat anderen daar aan twijfelen of jouw daar van af willen brengen zegt meer over de situatie waarin je jezelf neerzet.
  Ga door waar je mee bezig bent en blijf gewoon dicht bij jezelf.

  1. Goed idee Raymond, gaan we doen. Fijn dat je even WantToKnow erbij haalt om je waarheid te vertellen.. 🙄

  2. Ben ik met je eens Raymond. De strijd van Robbert om zichzelf te bewijzen als oprecht en geloofwaardig mens loopt er als een rode draad doorheen. Wellicht een gevolg van hoe hij ooit werd behandeld door zijn omgeving… Ik herken daar wel veel in en het is best een grote stap om dat te ontstijgen.

   Guido, ik snap jouw reacties soms niet. Sarcasme? Wat Raymond hier schrijft komt niet als vervelend of kritisch op mij over. Ik zie het als een vriendelijk advies richting Robbert, want diens behoefte aan bevestiging/bewijs ligt er in alle meldingen dik bovenop en dat is niet meer nodig. Nu lijkt het alsof de berichten vanuit (ego) Robbert geschreven worden, terwijl ik zeker weet dat dat nooit zijn bedoeling zal zijn geweest. Ik lees nu door zijn “persoonlijke manifestatie” heen om de boodschap te kunnen zien.

  3. Kortom, Robbert van den Broeke is ook een normaal mens.. Wat ik (idd sarcastisch!) bedoel is heel simpel: waarom zou deze man niet dátgene erbij mogen halen, om dit grootste te delen.. Waar haal je vandaan, dat het hem allemaal om persoonlijke zaken (gewin) te doen zou zijn..?

  4. Wat ik opmerk is dat de teksten steeds “geloof me nou” schreeuwen. Geen persoonlijk gewin, maar de roep om gehoord te worden, iets vanuit hemzelf. Misschien is het slechts een spiegel van mezelf, dat ik het zo ervaar 🙂

  5. Evangelie van Thomas, logion 68

   Jezus zei:
   “Wie alles kent,
   maar niet zichzelf,
   weet niets.”

  6. Ik heb het even nagezocht. Het is logion 67 i.p.v. logion 68. Je kunt niet alle weten, nietwaar? 😉

 10. Ja we waren in het veld, 3 dgn. later, het was geweldig wat een mooie rustgevende maar ook sirene energie daar nog hing, het raakte je hartchakra.
  Dit was ook de ervaring van een aantal anderen die er die zondag erna waren. Een geweldig rustgevend vredig liefdevol gevoel. En wat ook byzar is, de uren vliegen voorbij als je er in bent, bijna geen besef van tijd meer… Pracht ervaring.

  1. Kijk dat bedoel ik nou. Voelen wat er speelt, in plaats van hier zitten vertellen hoe RvdB speelt met gevoel.. Ga zelf verdorie kijken en voelen en oordeel dan pas; als je het dan nog nodig vindt. Dank Lira!

  1. Ik zie in deze graancirkel een hele mooie mandala….. Misschien zijn de graancirkels wel tekenen dat de aarde langzamerhand op een veel hogere (trillings) frequentie aan het komen is. En dat hierdoor ons (collectieve) bewustzijn aan het ontwaken is. De mandela is niet voor niets het symbool van de “cicle of life”, het medicijnwiel, het onvergankelijke

  2. Bijzonder is dat deze graancirkel exact ligt aan de voet van het Grondstation Raisting. Dit grondstation is in gebruik voor de communicatie met communicatiesatellieten bij het Duitse dorp Raisting en vormt het grootste grondstation voor satellietcommunicatie ter wereld. Het heeft in 1969 ervoor gezorgd dat alle Europeanen er “live “getuige van konden zijn hoe Neil Armstrong als eerste mens een voet op de Maan kon zetten. In dat opzicht heeft deze graancirkel zeker een symbolische betekenis!

  3. De plek bij dit grondstation heeft een symbolische betekenis, immers “Earth stations communicate with spacecraft by transmitting and receiving radio waves in the super high frequency or extremely high frequency bands (e.g., microwaves)”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Ground_station

  4. De boodschap aan ons, overgebracht via deze graancirkel, is mijns inziens een boodschap van hoop, maar ook van waarschuwing: ” Ga naar binnen, zuiver jezelf en ontdoe je van je eigen blokkades, zodat de energie weer vrij kan stromen en je mee kunt vibreren met de hogere triilings-frequenties die vanuit het Universum op ons af komen”

  5. Leuke alternatieve site, trouwens, http://www.ninefornews.nl. Heel informatief!

   Ik zag dat er gisteren ook een interessant artikel is geplaatst door Robbert van den Broeke “De psychologie achter de weerstand van sceptici”

   http://www.ninefornews.nl/robbert-van-den-broeke-de-psychologie-achter-weerstand-sceptici/

   Leuk stukje uit dat artikel:

   “Als er bijvoorbeeld een duidelijke ‘nepheid’ word bespeurd bij een medium, zal men trachten dit te gebruiken als bewijs dat het totale fenomeen (dus alle mediums) onzin is, en zaken en details die een echt bewijs leveren worden genegeerd. Men zal hun eigen juiste voorbeelden uitvergroten en het totaalbeeld niet kunnen overzien omdat de waarneming selectief is.”

   Ik vind dat Robert zich met dit soort teksten kleiner maakt dan hij is. Hij heeft dat niet nodig. Hij zou zich boven alle kritiek verheven moeten voelen. Magie kun je niet wetenschappelijk verklaren, daarvoor schiet het denken tekort Overigens ben ik zelf er ook van overtuigd dat Robbert van den Broeke “dingen” ziet, maar juist door zijn verdediging ben ik er niet van overtuigd dat hij niet soms het “toeval” een handje helpt.

  6. Dick,
   Deze Ninefornews is niet nieuw, is namelijk het voormalige niburu.nl.

  7. Ja, alleen zonder Anton Teuben 🙂 En ik moet zeggen wel heel veelzijdig. En de missie onderschrijf ik volledig. Alleen de toekomst zal uitwijzen of de site tot wasdom komt. Altijd maar afwachten hoe iets zich ontwikkelt. Het valt niet mee om in de veelheid aan alternatieve media een marktaandeel te verkrijgen of het vast te houden.

  8. Heb natuurlijk het nodige over alle perikelen meegekregen.
   En wil er graag onbevooroordeeld naar kijken.
   Maar vind Ninefornews zeker de moeite waard.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.