Advertentie

Graanformatie-seizoen eindelijk begonnen in Wiltshire..?


Graancirkelonderzoekster Drs. Janet Ossebaard in 2011 bij een typisch fenomeen van de graancirkels: de knoop..! Een bijna niet door mensenhanden te maken 'pluk' graanhalmen, die vaak in het centrum van een graanformatie te vinden zijn.
Graancirkelonderzoekster Drs. Janet Ossebaard in 2011 bij een typisch fenomeen van de graancirkels: de knoop..! Een bijna niet door mensenhanden te maken ‘pluk’ graanhalmen, die vaak in het centrum van een graanformatie te vinden zijn.

Hoe groot en majestueus de graanformaties in Engeland ook zijn, de main-stream-media (MSM) verdommen het om er ook maar enige aandacht aan te besteden in kranten, tijdschriften of op  TV. Of dit met opzet gebeurt, vanuit een soort onwetendheid omtrent de oorsprong van de formaties, of dat er een ander, doofpotplan’ achter zit, zullen we niet weten. Maar wat wij wél weten, is dat wanneer je je niet in dit fenomeen verdiept hebt, je er in de eerste plaats niet over kunt meepraten. Dit fenomeen daarbij afwijzen als ‘door mensen gemaakt’, is niet alleen uiterst naïef, maar vooral letterlijk ‘niets-zeggend’.

Wetenschappelijk zijn de graanformaties al enkele decennia het onderwerp van studie. Het zijn de twee Nederlandse graancirkelonderzoekers, Ir. Bert Jansen en Drs. Janet Ossebaard, die daarbij een hoofdrol vervullen. Zij zijn in de loop der jaren volledig ‘om’ gegaan in hun observaties en hun conclusies rondom dit uiterst indringende fenomeen.

Maar vooral Dr. Ir. Eltjo Haselhoff, doctor in de fysica, is wetenschappelijk diep in deze graanformaties gedoken. En hij heeft, op basis van wetenschappelijke metingen, de ‘lichtbol-theorie’ uitgewerkt. Zijn theorie luidt – kort gezegd – dat sommige graancirkels gemaakt worden, bij de aanwezigheid van lichtbollen, die een elektromagnetische straling afgeven. Haselhoff laat in zijn studie in het midden of de lichtbollen een natuurverschijnsel zijn, of mogelijk een bovenzinnelijke of buitenaardse oorsprong hebben.

Naast deze Nederlandse bollebozen en pioniers, is er ook de Amerikaanse Dr. Nancy Talbott, die met haar BLT-research centre absoluut wetenschappelijk pionierswerk verricht. We raden je aan, wanneer je in deze vakantie eens dieper in dit fenomeen wilt duiken, haar site (HIER) eens te bezoeken en je te verwonderen over haar meesterlijk pionierswerk. Kortom, de conclusie dat graanformaties ‘dus’ nep zijn en ‘door mensen gemaakt’, toont in onze ogen vooral de onwetendheid aan én de mogelijke ‘angst voor het onbekende’ van de mensen die deze kwalificaties gebruiken. 

Van over de hele wereld komen de laatste jaren, in steeds grotere getale, mensen op de graanformaties af, die zich sinds 15 jaar vooral manifesteren in het Engelse graafschap Wiltshire, waar ook andere fenomenale, maar dan pre-historische, monumenten te vinden zijn. Want wat dacht je van Stonehenge, Avebury en Silbury Hill, om er maar een paar te noemen. Is het een toeval dat juist op deze plekken, waar 2 krachtige, zo genaamde leylijnen zich kruisen, deze beide mysterieuze fenomenen plaatsvinden..?

Maar net nu het graancirkelbezoek op zijn hoogtepunt aan het raken is, sinds de laatste 15 jaar, lijken de graanformaties in aantal af te nemen.. Alsof de ‘graancirkelmakers’ willen zeggen dat het toch écht om ‘ons’ gaat, om de boodschap áchter de formaties, in plaats van het fenomeen zélf.. De buitenkant is minder belangrijk dan de kern van de boodschap.. Maar de zomer is feitelijk pas begonnen, de warmte is eindelijk over de akkers van Wiltshire neergedaald. Het graan groeit en de graancirkelmakers kúnnen natuurlijk ook niet zonder graan, om hun prachtige formaties te ’tekenen’..

x

* * *

x

2013 Avebury 7 july 2

x

Graanformatie-seizoen eindelijk écht begonnen in Wiltshire..?

x

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Of het aan het koude voorjaar ligt of een andere oorzaak heeft is onduidelijk, maar eindelijk verschijnt, op 7 Juli 2012, een van de eerste gróte graanformaties in het ‘land van de graancirkels’, Wiltshire. Het Engelse graafschap dat bekend staat om zijn jaarlijkse serie graancirkels. Graanformaties eigenlijk, want sinds een jaar of 5 zijn het niet alleen cirkels meer die in het graan ‘vallen’, maar geometrische precieze formaties, die zelfs de kenners met groot ontzag vervullen.

De verschenen graanformatie ziet er vanaf de grond op deze manier uit. Om je een indruk te geven van de grootte van deze formatie. Op de achtergrond de mysterieuze piramide Salisbury Hill,
De verschenen graanformatie ziet er vanaf de grond op deze manier uit. Om je een indruk te geven van de grootte van deze formatie. Op de achtergrond de mysterieuze piramide Silbury Hill, nog zo’n fenomeen dat nog steeds geen algemeen aanvaarde verklaring kent.

Zoals je hierboven leest is het graancirkelfenomeen een fenomeen dat je respect verdient, óns aller respect verdient. Deze nieuwe graanformatie, die een paar dagen geleden verscheen nabij het plaatsje Avebury, waar ook de magische steencirkel is gebouwd, is er weer een van een indrukwekkend karakter.

De boer en eigenaar, die dit graanveld heeft ingezaaid, wil onder geen beding dat er verder in het veld gelopen wordt en de beschikbare foto’s die er nu van deze formatie zijn, zullen kennelijk de enige blijven.. De boer heeft zelfs de politie van Wiltshire op de hoogte gebracht van de ’trespassers’ op zijn land, de ‘niet-gewensten’ en de politie heeft laten weten dat ze bereid is om deze mensen te vervolgen, wanneer ze op heterdaad betrapt worden. Maar de boer heeft, om de ‘menigte’ tegemoet te komen, wél ingestemd met deze fotoreeks, zoals enkele ervan hieronder getoond worden.

Mochten er tóch nog mensen het veld binnengaan, dan zal hij genoodzaakt zijn, zo liet hij ook weten, het veld met gerst uit te maaien, waardoor er inderdaad niets meer te zien zal zijn.. De mensen op deze foto’s zijn echter volledig onschuldig, omdat op het moment van fotograferen dit verhaal van de boer nog niet bekend was..!

De knoop die midden in de formatie te vinden is en die met de andere plukjes in de vakjes (zie onder) voor graancirkelonderzoekers één van de bewijzenis, dat men te maken heeft met een 'originele' formatie, niet door mensenhanden gemaakt.
De knoop die midden in de formatie te vinden is en die met de andere plukjes in de vakjes (zie onder) voor graancirkelonderzoekers één van de bewijzenis, dat men te maken heeft met een ‘originele’ formatie, niet door mensenhanden gemaakt.

 

In elk van de vele 'vakjes' in deze formatie staan in de hoeken van die vakjes, pluimformaties, die uit enkele tientallen halmen bestaan.
In elk van de vele ‘vakjes’ in deze formatie staan in de hoeken van die vakjes, pluimformaties (oranje omcirkeld), die uit enkele tientallen halmen bestaan.

Wil je meer weten over het lopende graanformatie-seizoen, kijk dan regelmatig eens op de site cropcircleconnector.com (HIER) Van over de hele wereld worden op deze site de nieuwste formaties gerapporteerd en foto’s geplaatst van deze graancirkelfenomenen.. Veel plezier ermee..!

x

* * *

De uitgever van WantToKnow is ook de uitgever van dit indrukwekkende boek over graancirkels, ‘Werken met de Graancirkel Codes’, geschreven door het Amerikaanse medium Judith Moore en de Nederlandse jurist Johan Keijser. De boodschap áchter veel graanformaties wordt in dit boek duidelijk gemaakt. De ‘cropcircle makers’ geven deze informatie vrij aan de genoemde auteurs. Wil je meer weten over dit boek, lees dan het  artikel dat eerder op deze site verscheen. (HIER)  Een indrukwekkend boek, dat je rechtstreeks, maar ook kunt bestellen via je Nieuwe-Tijdswinkel!

Wil je het boek rechtstreeks bestellen, dan sturen wij het je begin Augustus toe. Maar daarvoor € 22, – ( € 19,- + € 3 ,- bijdrage verzendkosten) over op rekening 4313174 van Dolphins & Whales publishing in Heemstede.  Vermeld duidelijk je VOLLEDIGE ADRES en de bestelcode ‘GCB’

.
.

 

5 gedachten over “Graanformatie-seizoen eindelijk begonnen in Wiltshire..?

 1. Er staat: eindelijk op 7 juli 2012
  Of het aan het koude voorjaar ligt of een andere oorzaak heeft is onduidelijk, maar eindelijk verschijnt, op 7 Juli 2012

  Dit zal toch 2013 dienen te zijn?

 2. Wacht dacht je van Robert Boerman, een graancirkelspecialist van het eerste uur! Hij heeft ook gedegen onderzoek gepleegd en meerdere boeken hierover geschreven. Gek toch dat er ook in dit wereldje een pikorde bestaat van haantjes en betweters!
  Ik heb van hem enige buisjes met een poederachtige stof wat midden in een van de graancirkels is gevonden, iets wat vaker scjint voor te komen en waar speciale eigenschappen aan ontleent kunnen worden.

  1. Op 7 juli stonden we in de graancirkel van 25 juni, vlakbij Silbury Hill en hadden vanaf de heuvel uitzicht op een kersverse graancirkel in het nog groene graanveld. Tenenkrommend dat de boer geen mensen toeliet in die nieuwe, maar snappen doe ik het wel als je ziet wat er was overgebleven van die van de 25ste.

 3. goed dag alle maal die dit lezen ik heh op vido staan een ufo landing het is ze kunne zig opeen of ander manier onzigbaar maken
  het was op een onweers dag vol op weer lichten dat was ik aan het filme tot uit het nix een ufo verscheen het opjekt bleef 5 min boven de boem zweven als sjak dammen dit lees neem contakt op mrt me kan je zien dar er inder daat heel veel en verschilende ufo,s zijn gr joost

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.