Advertentie

Grandma Chandra: ‘De Leeuwenpoort van 8 augustus’..


Misschien voelde je het al wel, maar momenteel bevinden we ons in een energetisch uitermate bijzondere periode. Op 26 juli opende de zg. ‘Leeuwenpoort’ en deze poort zal op 8 augustus (8-8) zijn hoogtepunt bereiken. Maar wat is dit nu eigenlijk, de Leeuwenpoort, en waarom is deze energie voor ons zo belangrijk? De naam is afgeleid van het sterrenbeeld Leeuw, maar hoe gaat het verhaal dan verder?

We plaatsen hieronder de uitleg van Joanne van de website debewustzijnschool.nl. Daaronder lees je de duiding van één van de grootste -voor velen onbekende- mediums ter wereld: ‘Grandma Chandra’.  Chandra is een aantal keren in Nederland geweest en werkte o.a. samen met Judith K. Moore, een Amerikaans medium. We reiken je deze info aan, zónder enige claim van waarheid of dwang. Jijzelf bepaalt wat voor jou resoneert en/of waarheid bevat.

‘De Leeuwenpoort is vernoemd naar het sterrenbeeld Leeuw, aangezien in deze periode de zon in het sterrenbeeld Leeuw staat.  Maar wat maakt deze periode dan zo bijzonder? Rond 26 juli is de ster Sirius weer zichtbaar aan de horizon. Deze ster, die in de oudheid in vele culturen als de belangrijkste ster werd ervaren, is twee keer zo groot als de zon en schijnt 20 x zo fel. Kun jij je voorstellen wat een energie daar vandaan komt? Het is dus niet voor niks dat Sirius door de oude mysteriescholen ‘de Zon achter de Zon’ werd genoemd.

In veel oude culturen werd Sirius beschouwd als de spirituele zon: de zon die ons spiritueel lichaam verwarmt en helpt opstijgen in ons bewustzijn. Oftewel, het is dé ster die ons helpt op onze weg naar Verlichting!

Leeuwenpoort in de Oude Culturen
In de oude culturen stond deze periode bekend als een periode van transitie. Zo vierden de Oude Egyptenaren hun Nieuwjaar op het moment dat de ster Sirius aan de horizon zichtbaar werd. Dit was ook de periode dat de rivier de Nijl overstroomde en zo de droge grond vruchtbaar maakte.

In orthodox christelijke kringen wordt op 6 augustus het Feest van de Gedaanteverandering van Jezus gevierd. Volgens de vertelling beklom Jezus samen met de apostelen Petrus, Johannes en Jacobus een berg waar hij voor hun gezicht van gedaante veranderde: ‘Zijn gezicht straalde als de zon en zijn kleren werden wit als het licht.’ – Matteüs 17:2. Dit is het moment waarop Jezus transformeerde en het Pure Christusbewustzijn door hem heen straalde.

Deze krachtige ster Sirius staat op 8 augustus in oplijning met de zon in ons sterrenstelsel, wat zorgt voor een enorme verhoging van de energetische frequentie. Hierdoor ontstaat er een Energetische Poort tussen de hemel en de aarde. En het beste nieuws is: jij kunt gebruikt maken van deze hoge frequentie voor jouw spirituele ontwikkeling.

Maak gebruik van deze energie voor jouw transformatie?
Tijdens de Leeuwenpoort hebben we te maken met verschillende energieën die elkaar versterken. De energie van de Leeuw is een krachtige energie die gaat voor authenticiteit en leiderschap. Dit is de perfecte tijd om jezelf bezig te houden met persoonlijke ontwikkeling en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Numerologisch gezien staat het nummer 8 voor oneindigheid, spiritueel bewustzijn en wereld transformatie.

Door de alignment/oplijning van Sirius met de zon, worden de frequenties flink verhoogd. Dit zal ervoor zorgen dat jouw energetisch systeem geüpgraded wordt, wat jou helpt in jouw ontwakingsproces. De Leeuwenpoort nodigt ons uit om letterlijk de verhoogde versie van onszelf te worden. Dit is de tijd om te breken met oude patronen die ons tegenhouden in onze ontwikkeling en zaadjes te planten voor een nieuw leven. Dit kan ervoor zorgen dat je tijdens deze periode je overwhelmed voelt, transformatie kan immers intens zijn. Maar heb vertrouwen op het proces lief mens.

Wanneer jij deze gevoelens ervaart, keer dan naar binnen en wees lief voor jezelf. Vertrouw op de liefde, dat wat jij in essentie bent. Wil jij samen met ons een Transcendente Reis maken waarin jij gebruik maakt van deze krachtige energie om jezelf te transformeren naar het Licht dat jij in wezen bent? Join ons dan (HIER) op 8 augustus tijdens de online class ‘Leeuwenpoort Activatie’.’

In liefde,
Joanne

* * *

Grandma Chandra:

‘De Leeuwenpoort van 8 augustus’..

2023 WantToKnow.nl/be
x

Sinds de 777 Gateway op 27 juli 2023 worden de waterkristallen die nu rond Gaia in de wolken stromen, vooral opgeladen door de energie van de zon. Deze energie zal in verschillende vormen aan de mensheid worden doorgegeven: eerst in de vorm van water en daarna in de vorm van beter opneembaar licht en energie. Dit alles is gedaan om jullie voor te bereiden om voorwaarts te gaan naar de Leeuwenpoort, 8 augustus 2023. De energie van de Leeuwenpoort is erg hoog en erg intens.

Grandma Chandra en Judith Moore (rechts)

Als je er niet klaar voor bent, kan het zijn dat je te hoog bent om aan te passen. In de komende weken gaan jullie je lichaam, vooral je fysieke lichaam, voorbereiden op de nieuwe energieën die je zult ontvangen tijdens deze Leeuwenpoort. Jullie fysieke lichamen veranderen. Zoals u weet, moet u meer water drinken, actiever zijn en gezond eten.

Je absorbeert meer energie uit de ruimte en hebt verschillende processen om deze energie te absorberen. Voor sommige mensen is het minder slapen, voor anderen is het meer slapen of meer dutjes. Wat jullie in feite leren te doen met jullie 3D-lichamen, is je aanpassen aan steeds meer stijgende energieën, zodat je lichaam in staat zal zijn om de last van nieuwe Gaia-energie en de nieuwe energie van het universum, de centrale zon en je zon te dragen, die jouw kant op komen.

Terwijl je langzaam het herfstseizoen binnenstapt, zullen alle onnodige energielussen en werk dat je energetische lichaam met zich meedraagt, worden vrijgegeven en je lichaam verlaten als de herfstbladeren van de bomen vallen. Je zult alles uit je energetische lichaam verdrijven dat gemarkeerd is als onnodig. of je niet meer dient. Het wacht op het juiste moment om op natuurlijke wijze uit jullie lichaam te worden gehaald om achter te worden gelaten.

Zo boven zo beneden, zo binnen, zo buiten. Het menselijke chakra-systeem is volgens de Law of One een perfecte afspiegeling van de universele dichtheden.

Je chakra’s worden steeds groter en daardoor is er een overlapping van je chakravelden. Elk chakraveld en zijn kleuren breiden uit. Als gevolg hiervan overlappen je chakra’s elkaar. Vroeger waren het gewoon kleine cirkels. Nu zijn ze groter en groter geworden, vortex-formaat. Ze beginnen meer kwantumruimte in je lichaam te bedekken. In de overlapping van dit kwantumveld begint een nieuwe kwantumkarakteristiek te verschijnen.

Vroeger werkten de chakra’s onafhankelijk. Nu is het een combinatie van chakra’s die aanwezig is in je energetische lichaam. Hoe is dit mogelijk? Je creëert unieke Quantum Ruimtes die meer afgestemd zijn op de Quantum Energieën van de centrale zon en jouw zon die jouw kant op komt, omdat ze een veel groter karakteristiek spectrum hebben in plaats van slechts één chakra of twee chakra’s gecombineerd. Dit zal het werk zijn dat zal gebeuren tijdens de Leeuwenpoort.

– Grandma Chandra

* * *

Een boodschap van O’chion:

-WATER –

De mens is een astraal wezen en tegelijkertijd is zij een fysiek inheems wezen op aarde. Het medium dat het menselijk astrale zijn verbindt met haar fysieke aarde verschijningsvorm is water.

Het water op aarde komt uit het heelal en heeft daar al verschillende cycli doorlopen. Water kan niet worden gecreëerd, het kan net als energie alleen worden getransformeerd en van plek veranderen. Het water in de mens, maakte ooit deel uit van water in de invloedssfeer van Orion of de zeeën op Sirius. Daar heeft zij reeds zoveel wijsheid opgedaan en zo veel kennis opgeslagen. In haar ligt zo al zoveel eel wijsheid, kracht, licht, zuiverheid en geschiedenis.

Het water op aarde heeft dus reeds een lange astrale reis afgelegd alvorens zij haar plek vond op deze planeet… Nu het water op aarde is wordt zij in haar beweging aangestuurd door zwaartekracht het magnetisch veld om de aarde. Haar energetisch beweging en groei wordt aangestuurd door dieren die in haar zwemmen in zeeën en rivieren, die door haar heen vliegen, haar drinken. Het geheugen van water groeit wanneer zij door wortelstelsels circuleert, in fruit smaak krijgt, of wanneer zijn als golf uit elkaar spat tegen de rotsen.

En wanneer de mens levend water drinkt. Water dat geactiveerd is en zich dus haar traject weer herinnert, water dat actieve herinneringen heeft aan alles waar zij reeds mee verbonden is geweest en alle groeiproces die zij heeft doorgemaakt weer voelt: Kortom ‘wakker’ water. Dan kan de mens het water gebruiken niet alleen om haar menselijke fysieke zijn te hydrateren maar ook om haar astrale zijn te activeren.

Om de diepste herinneringen van het water te filteren en er naar te kunnen luisteren. Om als mens ook het astrale wezen dat zij is weer te doen stromen. Het water vormt de brug, zij is de drager van kennis. Loopt over de brug en vindt de schakel en daarmee beide zijden van je energie.

* * *

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.