Advertentie

Opnieuw graancirkel via Robbert van den Broeke..


Tijdens een bezoek aan de vorige formatie (HIER), ervoer Robbert op 12 juni ’s avonds, plotseling een tamelijk ‘onrustig’ gevoel. Nadat hij zich concentreerde en contact probeerde te maken, kreeg hij al snel de plaats ‘Oud-Gastel’ en daarbij een straatnaam door. Hij is er toen heen gereden samen met zijn vriend Roy. Doordat de maan zo goed als vol was vonden ze al gauw de formatie die Robbert ‘aan voelde komen’.. De formatie bestaat uit één enkele grote cirkel, met wat verderop nog drie kleine satelliet-cirkeltjes…

x
* * *

x

vogelperspectief + diagram

x

x

Opnieuw graancirkel via Robbert van den Broeke..

2014 © WantToKnow.nl/.be – Nancy Talbot

x

Op de avond van donderdag 12 juni op vrijdag 13 juni, bezochten Robbert en zijn maatje Roy de formatie, waarover we HIER al berichtten. Het was rond 11:00 uur en de maan was bijna vol, en daarbij was het windstil. Nadat de beide mannen een tijdje in de formatie van Standdaarbuiten hadden gestaan, voelde Robbert opnieuw een sterk ‘aandringen op verbinding’. Iets of iemand probeerde met hem contact te maken.

Oud-Gastel,allRobbert had hetzelfde ongemakkelijke gevoel, dat hij altijd krijgt, wanneer een nieuwe cirkel zich aankondigt. Nadat hij zich had geconcentreerd en probeerde ‘contact te maken’, kreeg hij de naam van het dorp ‘Oud-Gastel’ door en de straatnaam ‘Langedreef’, een plek waar Robbert nog nooit geweest is, voor zover hij dat kan herinneren. Toen zijn beide mannen in de auto gestapt en richting dit dorp gereden, een rit van zo’n 15 minuten.

Toen ze aan het rijden waren, richting de aanwijzingen die Robbert had verteld, vertelde Robbert ook dat deze nieuwe formatie waarschijnlijk zou bestaan uit een grotere cirkel, met daarbij enige kleine ‘satellieten’, niet ver van de grote vandaan. Hij zag in zijn geestesoog een cluster van lichtbollen, die snel om elkaar heen draaiden, boven het veld, waarvan hij wist dat de nieuwe formatie zou worden gevormd.

Oud-Gastel sm.cir,1

Hoewel dit een nieuwe locatie was voor een graan/grasformatie om zich te laten zien, in de buurt van Robbert’s woongebied, vonden beide mannen toch redelijk snel het veld-van-bestemming., doordat Robbert duidelijk voelde dat hij -zoals gewoonlijk- weer werd geleid, naar de plaats van bestemming. Doordat er een bijna volle maan stond te stralen, was het voor de vrienden vrij eenvoudig om ter plaatse de formatie in het graanveld te ontwaren, vanaf de weg waar de auto stil stond.

Oud-Gastel,3cirs.&moon
Woensdagnacht, rond 00:00 uur. Robbert van den Broeke en zijn vriend Roy Boschman zijn ter plaatse in Oud Gastel, wanneer de nieuwe graanformatie nét gevallen is. Deze foto is van Roy, gemaakt rondom het moment dat beide mannen de kleine satelliet-cirkels ontwaren.

De mannen liepen door een van de tramlijnen het veld in en kwamen al snel de 3 kleine satelliet-cirkels tegen, waarover Robbert had gesproken, en die je in dit artikel ook duidelijk kunt zien. Deze cirkels hadden een diameter van 2 tot 2,6 meter, precies zoals Robbert ook had voorspeld..!

Verder het veld inlopend, vonden Roy en Robbert al snel de grotere cirkel van deze formatie en beiden viel het al snel op dat de buitenste ligging van het graan, precies andersom was met het binnenste van de cirkel. De buitenzijde lag tegen-de-klok in gelegd, terwijl de binnenkant met de klok méé was ‘neergelegd’.

Deze grote cirkel heeft/had een diameter van 13,2 meter. Robbert meldde me dat deze formatie een ‘heel zacht, vredig gevoel’ uitstraalt naar hem. Roy, die altijd zijn camera bij zich heeft wanneer hij met Robbert op pad gaat, nam onmiddellijk foto’s waarop ook de bijna-volle maan te zien is.

Mocht je nog veel meer verslagen willen lezen van de vele andere graanformaties en andere, hoog-bijzondere anomalieën die plaats hebben gevonden rondom Robbert van den Broeken, de laatste 20 jaar, dan kun je naar deze pagina op de website van de onderzoeksorganisatie BLT, voor een speciale file rondom Robbert. Deze website-file vind je HIER. Voor specifieke updates rondom deze formatie, klik je HIER voor de site van Robbert.

met groeten,

Nancy Talbott
BLT Research Team Inc.

x

Oud-Gastsel diag

 

19 gedachten over “Opnieuw graancirkel via Robbert van den Broeke..

  1. Hou Robbert’s website in de gaten, waar onderaan het artikel de link kunt vinden. Meestal komt er een paar dagen ná de verschijning van een formatie, ook een boodschap door.

  2. Dapper van een Robbert dat hij na de zoveelste keer te zijn ontmaskert de moed en de durf heeft om opnieuw mensen in zijn mysterieuze lichtbollen en graancirkels te laten geloven ! Hoe naïef moet je zijn om nog in deze poppenkast te blijven geloven ?….ik ken niemand die ooit ufo’s of lichtbollen heeft gezien, en ik ken al helemaal geen nuchtere en relativerende mensen die door “buitenaardse wezens” zijn ontvoerd ! Het is altijd Robbert v/d Broeke die dit soort verschijningen ziet en natuurlijk als eerste weet op te sporen, er schijnt rond Breda een druk vliegverkeer te zijn met de ufo’s. Ik neem aan dat de “aliens” een winterslaap houden ergens in het heelal, want landingsplaatsen tussen de bieten en aardappelvelden zijn mij niet bekend.

   Maar geeft niet Robbert hoor, zolang er mensen zijn die in jou fantasie willen geloven hoef jij niet bang te zijn om een stap naar de voedselbank te moeten zetten……. rest mij nog een tip: bij de volgende ontvoering ff foto’s maken van de “ontvoerders” hoewel je altijd gewapend rondloopt met een fototoestel was je ‘m toen wonderwel vergeten…..hopelijk brengen ze jou gezond en wel terug naar moeder aarde…..en stiekem hoop ik dat je bij mij achter in de tuin zal landen, ik zal de eerste zijn die jou goedgelovige volgelingen zal berichten van een heelhuids terugkomst uit de kosmos !!!!

  1. Je hebt helemaal gelijk Lucy; veranderd inmiddels. Dank voor de tip!

 1. Ik kijk uit naar uw graancirkelformatie-boodschap Robert, prachtig dat u bent uitverkoren om deze dimensionale frequenties aan ons door te geven, bedankt voor uw inzet, blessings.

 2. Hoi Guido, dank je wel dat je alle gebeurtenissen rondom Robbert van den Broeke plaatst. Prachtig allemaal en om stil van te worden.
  Vandaag heb ik de website van Robbert doorgegeven aan een dame van 91. Zij is direct op verkenning gegaan en heeft genoten. Het is een zeer wijze vrouw. Zij tekent nog steeds prachtige mandala’s. Ik vond het heerlijk om te zien hoe blij ze was.
  Ook bedankt voor al het andere interessante nieuws dat je wekelijks plaatst. Vriendelijke groet, Arien

  1. Niet zo aardig voor die stratenmakers, oude vrouwtjes-met-rollators en vooral sterrenliefhebbers bij helder weer.

 3. Robbert van den Broeke is toch al meerdere malen ontmaskerd als oplichter ??
  Waarom blijven er toch altijd mensen tegen beter weten in geloven in deze leugenaar ?
  Lees even de informatie op skepsis. nl over deze en vooral ook andere onzin.

  1. Waarom blijft iedereen de stichting Skepsis napraten..? Waarom voelen mensen zélf niet wat ze voelen bij RvdB..? Waarom de informatie op Skepsis lezen, als ze zelfs WantToKnow met skepsis bekijken, hun eigen stichting, en de voorzitter zichzelf zelfs afvraagt waar hij mee bezig is..? Waarom..? Wie is er niet skeptisch over de Skepsis-club..? De grootste ridiculiteit die ze hebben uitgehaald in mijn ogen, is het boek van Coen Vermeeren verdoemen.. UFO’s bestaan. Laat dat nou in ieder geval iets zijn dat ZEKER is.. Want wat zijn UFO’s…? Ongeïdentificeerde vliegend objecten.. Als je dus een appel ziet vallen, zonder dat je door hebt dát het een appel is, is er al sprake van een UFO. DUS UFO’s BESTAAN! Het is de intelligente Coen Vermeeren, die iedereen die skeptisch is, in de maling neemt, met zijn boekcover.. hahahaha… En de stichting Skepsis… Tja, die herkennen ALLE APPELS, wéten alles, er is niets ongeïdentificeerds in het leven, de wereld, de Kosmos.. hahaahha… Begrijp je nu het verhaal Carlo..? Wat vind Carlo zelf, haalt die zijn waarheid bij anderen, bij wat ‘anderen vinden’ of ‘hebben uitgevonden’..!

   Wij bieden je dit aan Carlo, en het is aan JOU en aan niemand anders, om zelf JOUW waarheid te vinden. Die hebben wij gevonden, in het geval van RvdB, door RvdB goed te bekijken en te bestuderen. Goed op ons gevoel te letten, onze intuitie. Wij vinden hem authentiek, heel erg zelfs.
   Het verhaal met de ‘gen-verbrander’ staat uitgebreid te beluisteren en bekijken op de video, waar hij met Sandra Reemer aan de keukentafel zit.
   http://www.youtube.com/watch?v=_9oyAJnetTc
   Dus het is aan jou Carlo.. Aan niemand anders.. Geloof je Skepsis, WantToKnow, Robert vd Broeke, of gewoon wat je eigen gevoel en intuïtie je ingeeft..? Kan het wellicht ook zijn, dat je houvast hebt bij Skepsis, omdat anders je wereld op z’n kop gaat…? En dat is ook goed; alleen lijkt het slim om die processen bij jezelf dóór te lichten, te ont-dekken.. Dan komt er ruimte voor een ‘grotere waarheid’..

   Het gaat niet om welles/nietes, het gaat in mijn visie om je eigen waarheid. Want, zoals al eens eerder geopperd..

   Er is jouw waarheid,
   er is mijn waarheid,
   En dan is er De Waarheid.

   De vraag is, naar mijn idee en waarheid, of wij als mensen in staat zijn, ZONDER beïnvloeding dus (!!), hoe De Waarheid te ont-dekken, ont-rafelen, ont-sluieren, als we er continue met onze snuffert tussen zitten. Of misschien is het, zoals het zo mooi in het Onze Vader staat: ‘Uw wil geschiede’.. Veel topwetenschappers komen op hetzelfde verhaal uit.. Of zoals Einstein zei: ‘God dobbelt niet’.

   Het ga je goed Carlo en bedenk -tot slot- dat met ELK OORDEEL over ‘een ander’, je die ‘ander’ niet in een hokje zet, maar JEZELF achter dat hekje!!

 4. Robbert was inderdaad ontmaskerd als oplichter. Ik heb hem toen een tijdje niet gevolgt, tot ik een intervieuw van hem tegenkwam begin dit jaar met Sandra Reemer. Ik kreeg weer vertrouwen in hem, en begon hem weer te volgen. Maar wat schept mijn verbazing, zie ik een foto die hij heeft gemaakt met een overledene voor hem zgn. geestverschijning, van iemand die ik niet kende, ben gaan googlen, en zag dat die foto, precies die foto was die verscheen als de zgn. geestverschijning van Robbert. Dit vond ik zo teleurstellend dat ik weer mijn twijfels heb over de integriteit van Robbert. Helaas…

 5. Nou Jacob jij weet het ook wel als ik jouw stukje leest.
  Jij bent ook een van de vele die naief zijn zo zijn ook de meeste in nederland ze kunnen beter het naievenland noemen hoe dom is het meren deel van de bevolking hier allemaal volgen ze rutte en dat clubje.
  Maar je komt er nog wel achter de komende jaren. Over coen heb je het ook al lees het boek van TIMOTHY GOOD dat heet EARTH als je engels kunt lezen.
  Paul Harmans van ufowijzer.nl is dus ook onzin volgens jouw, nooit gehoordt van MK ultra militairen en de NASA is een ruimte organisatie die secret space programs uitvoert waar ze jouw geld voor gebruiken dat van je is gestolen. En niemand weet waar het geld uit de finaciele crash is gebleven nou dat is bij de nasa. Ik wordt moe van dat soort mensen die zo praten als jij JACOB.

  1. Frans de Groot,

   Jullie zijn ufo en graancirkels experts, althans jullie geloven in die in donker gehulde mysterie ! Jullie zouden de vele sceptici die niet in jullie onzin geloven eens wat meer bewijs moeten aanleveren. We leven in een tijdperk van moderne wetenschap en techniek, we lopen met mobieltjes te telefoneren waar 30 jaar geleden nog niemand van durfde dromen. We hebben de kennis om spionagesatellieten om de aarde te laten cirkelen die zelfs een mug op kilometers afstand kan waarnemen. Wel vreemd dat we niet in staat zijn om buitenaardse objecten op de radar te zien. Ufo’s moeten miljarden kilometers vliegen om de aardbewoners te ontmoeten, maar ze doen zo geheimzinnig dat niemand ze kan filmen of fotograferen, en ze doen zelfs geen enkele moeite om ons te ontmoeten. Graancirkels maken is kinderlijk eenvoudig hoor, op internet is genoeg info te vinden hoe het moet zonder sporen na te laten.

  2. Daar ga je weer Jakob; niemand hoeft iemand iets te leveren.. Waarom moet iemand een ander overhalen. Je draait de zaak wééér om.. Het ga je goed, ongelovige Jakob.. 🙄
   Verdiep je er eens in, vraag je eens af, hoe het wellicht WEL zou kunnen..! Een hint? Zoek eens op YouTube naar het filmpje onder de trefwoorden ‘Sand, shape, sound’..! (Good luck, you must be the Jakob from the ‘ladder’..?)

  3. Waarom zullen we er de komende jaren achter komen ?…waarom niet nu of morgen ? Geef me nou op één vraag een duidelijk antwoordt jullie ufo-specialisten: waarom doen de buitenaardse wezens hun uiterste best om NIET met onze wereldbevolking in contact te komen ?….je zou toch mogen veronderstellen dat ze na een vliegreis van honderden miljarden kilometers net als wij nieuwsgierig zijn om met “een andere soort” contacten te leggen.

   Waar de een regelmatig schijnt te worden ontvoerd door mysterieuze heelal bewoners zullen andere miljarden mensen nooit iets merken of zien. En GuidoJ, jij mag me dan een “ongelovige” noemen, dat boeit me niet, ik zie liever zelf de ufo’s die hier neerdalen om mensen te ontvoeren. Jullie blijven een Robbert v/d Broeke steunen, iemand die aantoonbaar gesjoemeld heeft door zijn “genverbrander-verhaal” van internet te plukken. Onvoorstelbaar hoe kinderlijk jullie fantasiewereld eruit moet zien, en nu maar hopen dat Robbert bij de volgende “ontvoering” het de ontvoerders duidelijk maakt dat de héle wereld zit te wachten op dat ene moment…samen op de foto….en geen foto die weer toevallig door Robbert is gemaakt…dat kan ik ook !

 6. Er is niks knaps aan om fabels te verkopen en sprookjes te vertellen.
  Vele zijn hem voorgegaan en zij hadden het huiswerk beter gedaan dan hij tot nu toe…

  Ik heb zelf onderzoeken gedaan en heb daarbij heel dicht bij de bron gestaan.. Ook heb ik bewijzen dat de cirkels gemaakt zijn door mensen. Ik zeg niet dat Robbert ze zelf heeft gemaakt, maar bij een aantal cirkels is er niet goed nagedacht over de opbouw.
  er zijn namelijk formaties die geometrisch gezien niet gemaakt kunnen worden door lichtbollen en of enrgie velden.
  Magnetische straling, plasma vortexen en energie kunnen daadwerkelijk patronen veroorzaken. affin als ik meer details ga geven dan speel ik mijn eigen kaarten uit..

  Ik ga en wil verder niemand overtuigen.. Het is zoals iedereen al heeft gezegd vertrouw op je intuitie en neem daarbij egzond verstand

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.