Advertentie

Het ontwaken, mijn ontwaken..


x

martijn beerepoot2

x

Het ontwaken, mijn ontwaken..

x
2016 © Martijn Beerepoot/deze versie: WantToKnow.nl/be

x

Op 30 jarige leeftijd heb ik een ontwaking ervaren en ook al gebeurde dat in één nacht, het is tevens een geleidelijk proces geweest bestaande uit drie stappen :

1) Ont-dekken van bewustzijn, los van gedachtes

2) De Shift of the Ages 21-12-2012

3) De Conspiracy (samenzwering)

1. Ont-dekken van bewustzijn, los van gedachtes
Op de basisschool had ik geen problemen en maakte ik plezier zonder na te denken. Op mijn 12e/13e jaar merkte ik echter al, dat ik het moeilijk vond in de pauze om bij elkaar te staan en dan gewoon een gesprek te voeren. Vanaf die tijd ging het eigenlijk minder met me en toen ik 21 was begon ik met het lezen van de boeken van Eckhart Tolle. Ik was op zoek en ik wist niet waar ik dat kon vinden.

tolle awakeningHet lezen van zijn boeken sprak me erg aan, omdat hij meteen vertelde dat hij het ook moeilijk heeft gehad, maar dat hij in één nacht als het ware wakker was geworden en al z’n problemen niet meer bestonden. Dat sprak me wel aan J. Maar wat voornamelijk belangrijk was, dat begreep ik later pas, dat de woorden die hij schrijft resoneren met wie ik daadwerkelijk ben. Voorbij het denken, voorbij de persoon Martijn Beerepoot.

Aangezien hij schrijft vanuit zijn bewustzijn voorbij Eckhart Tolle kan je dat ook ervaren bij het lezen van zijn boeken of het bekijken van zijn video’s. Door Eckhart Tolle ben ik bewust geworden van mijn bewustzijn en werd ik ook bewust van mijn gedachtes. In plaats van de gedachtes die macht hebben over mij, werd ik vanaf die tijd steeds meer bewust van mijn gedachtes en kon ik die ook steeds beter sturen.

2. De Shift of the Ages 21-12-2012
Ik voetbal vanaf mijn 7de en het voetballen is altijd goed gegaan, maar soms op de zondag tijdens een wedstrijd kon ik na een kwartier al helemaal op zijn en me erg slecht voelen. Ik had dan ook vaak last van mijn maag en ik kwam er later achter dat dit te maken had met mijn Zonnevlecht. Ik ben toen naar John Breukels gegaan die in die tijd een massagecentrum had. Ik zag zijn gele advertentie (kleur van Zonnevlecht) in een weekblad staan en dat sprak me erg aan : Oosterse Massage.

2012 MartijnNaast de massage hadden we ook gesprekken en hij vertelde over onze chakra’s en dat het pijnpunt bij mij te maken had met mijn Zonnevlecht. Ook vertelde hij in die tijd al over 2012 en de grote veranderingen die er zouden plaatsvinden. Hij had het onder andere over de voorspellingen van de Maya’s en dat sprak me ook erg aan.

3. De Conspiracy (Samenzwering)..
In 2009 dacht ik dat ik hetzelfde zou ervaren als Eckhart Tolle, omdat hij ook op 29 jarige leeftijd wakker was geworden. Het duurde echter iets langer.. In 2011 kwam ik op het forum ‘Project Avalon’ terecht, waar er andere mensen zijn die precies dezelfde gedachtes hebben als ik en daar ook over schrijven. Ik zat die nacht op mijn laptop en op het moment dat ik op het forum aan het lezen was is er bij mij iets gebeurd.

Daardoor ontwaakte ik ineens en kwam ik vrij uit de Matrix en uit het eeuwige denken in cirkels. De brug tussen mijn linker- en rechterbrein (Corpus Callosum) is open gegaan. Op dat moment wist ik niet precies wat er gebeurde, maar achteraf is me dat duidelijk geworden. Die nacht ben ik laat gaan slapen en er weer vroeg uit gegaan. Het voelde alsof ik ineens uit het bos was opgestegen en alles kon overzien.

Ik kon alle bomen met elkaar verbinden, terwijl ik daarvoor alleen elke boom kon bekijken zonder daar het verband tussen te zien. Ik was vanaf die nacht in staat om alles te begrijpen wat ik de vijf jaar daarna geleerd heb. En dat is veel geweest. Maar alles was totaal nieuw voor me en voor die tijd had ik daar nauwelijks aandacht aan geschonken. En dat valt dan voornamelijk allemaal onder de term conspiracy.

links rechts breiinDe term ‘conspiracy theorist’ en/of ‘complotdenker’ hebben ze bedacht om mensen die kritisch nadenken een stempel te geven. Als je echter ziet wat er zich achter de schermen afspeelt, dan weet je dat er wel degelijk op grote schaal samengewerkt wordt door vele grote organisaties die alleen zichzelf in het hoofd hebben, hun agenda uitvoeren en letterlijk over lijken gaan. En dat is dus niet gunstig voor ons.

Toen ik ongeveer 1,5 jaar lang alle informatie tot me nam die normaal gesproken onzichtbaar is, (omdat deze informatie niet tot ons komt via de normale kanalen zoals onder-wijs, media etc.) werd het me allemaal even teveel. Na een feestje Zomerpop, op een zondag, heb ik een black-out gehad en toen ik thuis kwam sloegen de stoppen ineens door.

Ik had toen ook gedronken en dat speelt dan natuurlijk mee, maar het ging er vooral om dat mensen om me heen niet konden zien wat ik kon zien. En dan ging het me voornamelijk die tijd om de vaccinaties. Kinderen zijn erg belangrijk voor me en dat juist de kinderen lijden door het systeem is erg moeilijk voor me. Aangezien de kinderen niks te zeggen hebben over vaccinaties en de ouders wel, terwijl die niet naar me wilden luisteren.

Nu, vijf jaar later ben ik moe.
En ik denk dat het plotseling wakker worden daar ook de oorzaak van is geweest. 30 jaar lang heb ik meegedaan aan een systeem zonder te begrijpen waarom en toen ik plotseling wakker werd heb ik ook nog niet de rust kunnen vinden. Wel snap ik waarom ik het geluk niet kon vinden in deze wereld. Het wakker worden was nodig, maar niet makkelijk. Vanaf die nacht zie ik een andere wereld. En ik zie ook heel duidelijk dat gewoon meedoen met het systeem niet gaat werken voor mij. En het wordt dan ook iedere dag moeilijker om dit systeem te voeden.

verlicht slapendNu heb ik elke woensdag vrij genomen, omdat ik sowieso de rust nodig heb en ook om mijn bijdrage te leveren aan de positieve verandering die er gaande is. En om mensen te informeren. Het is belangrijk het oude los te laten om plaats te maken voor wat nieuws. Wij zijn zelf de verandering en de enige manier is dan ook, zoals Ghandi dat heeft gezegd : “Be the change that you wish to see in the world”.  Ik kom steeds meer mensen tegen die hetzelfde zien en ook niet meer mee willen doen aan het oude systeem.

Ook heel veel mensen die in een burnout terecht zijn gekomen en vervolgens hun hart zijn gaan volgen. Dat wil ik graag voorkomen en vandaar dat ik steeds meer tijd en ruimte neem om dat te gaan doen waar ik hiervoor op aarde ben. Hoe dat er concreet uit gaat zien weet ik nog niet, maar het is belangrijk dat ik eerst in de rust kom en van daaruit ga handelen.

Zoals Eckhart Tolle ook zegt dat ons eerste doel een innerlijk doel is en dat is om bewust te zijn in het nu. Wat we vervolgens gaan doen is het tweede doel. Anders zijn we ons hele leven met van alles en nog wat bezig, maar zullen we nooit de rust vinden waar we eigenlijk naar op zoek zijn.

In mijn proces de afgelopen vijf jaar heb ik in eerste instantie veel contact gehad met mensen over de hele wereld, omdat het forum ‘Project Avalon’ internationaal is en mensen van over de hele wereld daar naar toe komen.  Later ben ik meer lezingen gaan volgen in Nederland en ik ben er achter gekomen dat juist in Nederland veel gelijkgestemden zijn. En dat voelde veel beter, om in plaats van digitaal contact te hebben, mensen in het echt te kunnen spreken.

martijn van staveren martijn b

Martijn van Staveren
Eind 2014 zag ik Martijn van Staveren voor het eerst op een ‘Chemtrail’-symposium in centrum Zonnewijzer en dat sprak me meteen al erg aan. Daarna ben ik diens lezingen gaan volgen en via die lezingen ben ik in aanraking gekomen met heel veel gelijkgestemden. Dat voelde en voelt nog ontzettend goed. En ook het verhaal dat Martijn vertelt doet me erg goed. Realistisch en dus niet de kop in het zand steken, maar toch voornamelijk gericht op de kracht die in ons zelf zit en wat wij kunnen betekenen om de nieuwe wereld vorm te geven. In plaats van ons alleen maar te richten op alles wat er verkeerd gaat in de wereld.

Nu er steeds meer chaos is in de wereld, waarvan ik wist dat die er zou komen, heb ik steeds meer de behoefte om het anders te gaan doen en niet meer net te doen alsof alles goed gaat en mezelf voor de gek te houden. Net zoals Martijn van Staveren zegt : “Er wordt op ons gewacht dit met elkaar te creëren, juist nu in een tijd waar het lijkt dat wij geen enkele invloed meer hebben op onze wereld. Laat ik het maar zo zeggen: samen zíjn wij die grote verandering!”

new beginnings painful endingsDe machthebbers willen uiteraard graag dat alle 7 miljard mensen hier op aarde denken dat wij toch niks kunnen veranderen en juist daardoor kunnen ze hun gang blijven gaan. Dan kunnen zij hun agenda uitrollen, zoals ze al heel lang doen. En ze willen graag dat we positief zijn (dat we zelf de waarheid verdraaien en er vervolgens in trappen), zodat zij in het donker hun gang kunnen blijven gaan. Ik ben realistisch en ik wil mezelf niet voor de gek houden. Wat als alle 7 miljard mensen inzien dat wij juist de oplossing zijn.

In plaats van te zeggen: “Oorlog is er altijd geweest, is er nu overal en zal er altijd zijn” kunnen we ook gaan inzien dat geen enkele oorlog ons iets oplevert. Uiteraard wil de elite oneindige oorlogen zien (War on Terror!) en zo spelen ze de mensen tegen elkaar uit. En zo kunnen we tot in de eeuwigheid doorgaan, tot het moment dat wij zelf een streep in het zand zetten.

Ik ben bereid om me volledig in te gaan zetten op wat voor manier dan ook om een einde te maken aan de krankzinnige wereld waar we in leven en die in stand wordt gehouden door de krachten achter de schermen die ons continu de verkeerde kant opsturen. Ik ga zelf het roer in handen nemen en ik kijk waar het schip strandt. Ik wil er alles aan doen om een andere koers te gaan varen en dat is dan 180 graden gedraaid. Juist de chaos in de wereld is nodig op dit moment, omdat het oude niet meer werkt en er plaats voor het nieuwe kan worden gemaakt.

feniks asDe Feniks herrijst ook uit de as van het oude lichaam en ook zo zal uit het as van de oude wereld een nieuwe wereld worden gecreëerd. En niet door een klein groepje bovenin de piramide, maar door de meerderheid die al die tijd al het fundament van het systeem is geweest. Een wereld waarin niemand tekort komt en waarin we allemaal gelijkwaardig zijn.

De 3 zaken die me deden ontwaken
Er zijn dus drie dingen geweest die ervoor hebben gezorgd dat ik wakker ben geworden die nacht. Ik werd me eerst bewust van mijn bewustzijn en mijn gedachtes en later werd ik me daardoor ook bewust van alles wat er zich achter de schermen afspeelt. Ik heb daardoor mijn eigen bubbel doorgeprikt. En ik ben me er ook bewust van geworden dat we in een zeer bijzondere tijd leven, zoals voorspeld door alle natuurvolken en dan met name 21-12-2012 is een bijzondere datum geweest. Die dag is er energetisch weer veel veranderd, waardoor steeds meer mensen in de gaten hebben dat er meer is tussen hemel en aarde. Uiteraard is het een geleidelijk proces dat al heel lang gaande is.

De mensheid staat nu op een punt, waarin we bewust kunnen zijn of we kunnen ons bewustzijn verliezen in technologie. Echt of kunstmatig. Waarheid of leugen. In principe is er niks mis met technologie, zolang wij er controle over hebben en wij gebruik maken van technologie. Het is nu echter zo dat technologie in de meeste gevallen controle heeft over ons totale bewustzijn en die kant moeten we niet op willen gaan.

Dát is het grote plan van de krachten achter de schermen, die ons stap voor stap in een richting duwen waarin we allemaal draadloos gekoppeld worden aan een wereldwijd web. Een soort cloud waarin elke gedachte, elke stap en elke actie gemonitord wordt. En er op een gegeven moment totaal geen vrijheid meer is. En dat zien we dat pas als het al te laat is. Ik heb mijn keuze gemaakt.

En welke keuze maak jij ?

Martijn Beerepoot,

april 2016

martijn beerepoot met neefje

* * *

37 gedachten over “Het ontwaken, mijn ontwaken..

 1. Wat een mooi verhaal. Zo heeft ieder zijn weg van ontwaken. En het begint van binnen. Want alle informatie over wat er gaande is kan pas bij mensen “binnenkomen” als ze eerst een beetje buiten de matrix kunnen denken of voelen. Zoals jij het zo mooi beschrijft: je eigen bubbel doorprikken. Mensen zullen niet luisteren als ze niet eerst van binnen ervaren hebben dat er meer is dan het persoonlijke 3d-bewustzijn. Daarom wordt er nu vanuit de kosmos zoveel hogere energie naar de aarde gestuurd, om de mensen in hun hart en bewustzijn te raken.

  1. Dankje Tanja!

   Ja, iedereen heeft zijn eigen weg. En ik denk dat deze tijd veel mensen dit op een soortgelijke manier ervaren. En ik hoop dat het mensen raakt, zodat er meer bubbels worden doorgeprikt :).

 2. Nou Martijn Beerepoot, je geeft hier een mooie inkijk, dat bewust worden wat je hier beschrijft, komt soms heel vroeg en soms heel laat, en ook wel eens helemaal niet, dan blijf je dwalen tot het einde der tijden.
  Mensen die denken die twijfelen, het leven is zo complex, en dan je brein met de contexsten van je leven, die dan weer je intuïtie voeden, en luister je daar dan naar, die signalen, en dat moet je leren, die tekens en seinen wat doe je er mee, décoderen is de boodschap, ga er goed mee om, wordt er wijzer van en vooral gelukkiger.

  Mooie foto die inkijk in de polder, heimwee naar zo’n slootje uit mijn jeugd

  Ik wens je courage op je levens pad, en je gaat ervaren dat je gaan’deweg zal vinden wat je zoekt, die grote gelukzalige innerlijke rust, groeten Jenne

  1. Hoi Jenne,

   Guido had die laatste foto gekozen. Met kinderen zijn in de natuur geeft in ieder geval al innerlijke rust 🙂

   Ik heb al veel mogen zien de laatste vijf jaar en ik begrijp helemaal dat wat ik zoek in mezelf zit. Nu gaat het echt om het integreren. In de Matrix waar we inzitten is alles volledig omgekeerd en vandaar dat ik energetisch niet meer resoneer met veel dingen op dit moment. Alles zal zich vanzelf aanpassen aan mijn energie :). Ik denk dat ik eerst de rust ga vinden door te gaan reizen, veel in de natuur te zijn en veel te wandelen.

   Bedankt voor je reactie!

  1. Hoi!

   Ik heb in mijn artikel de basis uitgelegd en van daaruit wil ik over meer onderwerpen gaan schrijven. Ik kan niet alles in een keer in een artikel kwijt. Ik heb vijf keer Ayahuasca ervaren in de afgelopen vijf jaar 🙂 en dan gaan de stappen van 4,5,6 naar het oneindige. Ik heb al ervaren alles en niets te zijn. En dan dus niet als spiritueel concept uit een boekje, maar echt ervaren via Ayahuasca. En via de lezingen 1 t/m 8 van Martijn van Staveren ben ik ook vele stappen verder gekomen. Maar uiteindelijk gaat het niet echt om stappen / kennis, maar het belangrijkste is erachter komen dat we alles al de hele tijd in onszelf dragen.

   Ik zal nog even kijken naar de video, ziet er interessant uit. Maar volgens mij wel al bekend bij mij.

   Doorzien van illusie doet me denken aan de hologram waar we in leven. Op deze website wordt dat uitgelegd : http://www.butterfliesfree.com/

   Dit is een introductie video van wat er in het boek / de videoserie wordt uitgelegd : https://www.youtube.com/watch?v=E0iYDbxn-Go

  2. ut zal wel weer een mk-ultra monarch botervliegje zijn zoals gewoonlijk, schaamteloos recht in je gezicht, straight in your face, makes me mad sometimes, ik hoop dat het niet waar is en dat het aan mij ligt, maar ben er bang voor, schaamteloos, niet om af te zeiken, want weet ik veel, maar dat is wat mij weer eens opvalt, er zijn genoeg andere soorten vlinders zou je denken.

   https://hersenspoeling.files.wordpress.com/2013/04/monarcheye.jpg

 3. Mooi verhaal Martijn! Velen zijn op weg maar die lijken soms wel in het niet te vallen bij de statische massa. Maar dat is misschien gezichtsbedrog, wie kent de werkelijke gemoedstoestand van de massa?

  De titel van een documentaire die openbaarheid brengt in wat ik beschouw als “The mother of all conspiracies”

  Adolf Hitler: The greatest story never told.

  1. adolofooh was tof daarde plat en sterren en dromen bedrog toch? maar doet die gps appie het nu al? en wat zijn de uitslagen op de slaapkamer?

  2. Dankje Saperien!

   Ik denk inderdaad dat er heel veel mensen zijn die hier mee bezig zijn en dan toch maar gewoon hun rol spelen in dagelijks leven. Juist als we er allemaal voor kiezen om ook naar buiten te treden en samen te werken, in plaats van het oude systeem in stand te houden, zal er veel verandering plaatsvinden.

   Ik weet van de documentaire, maar nog niet gezien.

 4. Welkom Martijn, in de Bewuste Wereld van Bewustzijn,
  Wij zijn Bewustzijn, en kunnen scheppen wat we willen, als je weet dat jouw innerlijke belevingswereld word weerspiegeld in de buitenwereld, dan zie je wat je allemaal al hebt gecreëerd , als je echt wat wilt veranderen in de buitenwereld ? dan zou ik beginnen bij je zelf, om vanuit jou innerlijke wereld de dagelijkse dualiteiten die jij tegen komt in de vorm van werk, relaties, families, situaties enz.. om die steeds zo liefdevol mogelijk in balance te brengen, en ik kan je vertellen uit eigen ervaring dat het heel veel werk is om jezelf op deze manier te helen en steeds 24 uur per dag in je eigen spiegel te kijken.
  Kijk alleen naar jouw eigen pad en bewandel dat zo liefdevol mogelijk, de buitenwereld veranderd pas als jij jou innerlijke dualiteiten onder ogen wilt zien.
  Alles in de buitenwereld loopt precies op schema , ieder mens is daar waar hij of zij moet wezen. Niets gebeurt zomaar of door toeval , wel dat het je toevalt doordat je het zelf al hebt gecreëerd in de geest.
  We hoeven alleen maar onze gedachtenkracht te gebruiken en dat creëren wat wij het liefste zien , en dat zal geschieden.

  1. @ Raymond

   Dit vind ik nou een mooie en voor mij zéér herkenbare reactie en opvatting vanuit innerlijk weten/besef/bewustzijn of hoe de mens het ook tracht te benoemen. Bedankt Raymond.

  2. Hoi Raymond,

   Ja, inderdaad. We kunnen alleen onszelf veranderen. En vandaar ook de uitspraak “Be the change that you wish to see in the world”. Toch is het ook zo dat we in een collectief veld zitten en kunnen we het morfogenetisch veld hier op aarde alleen met z’n allen veranderen. De vele krachten achter de schermen doen er alles aan om het collectief in een bepaalde richting te sturen en wij kunnen dan precies het tegenovergestelde doen. Het blijft zeker zo dat we alleen onszelf kunnen veranderen, maar ik denk ook dat bijvoorbeeld dit artikel, deze website en de lezingen van Martijn van Staveren het collectieve veld beïnvloeden. Dat de groep bewuste mensen steeds groter en sterker wordt. Juist door de waarheid in het veld te brengen komen er steeds meer scheurtjes in de Matrix.

   Dus ik denk dat het een combinatie is van aan jezelf werken en dan tegelijkertijd andere mensen inspireren.

   Bij reactie 5.1 schreef ik het over het hologram waar we in leven en de 5-delige serie die op internet te vinden is, waarin dit goed uitgelegd wordt en dat komt ook helemaal overeen met wat jij hier zegt. Dat de buitenwereld een reflectie is van je innerlijke wereld.

 5. hmm super interessante uitkomst Saperien, had ik niet verwacht, die oude handheld gps uit het jaar 2000 van mij mist dusz kennelijk een geheimzinnige techniek die jij wel in handen hebt nu, in 16 jaar tijd kan er veel veranderen! wat zou het kunnen zijn dat je nu wel binnen in een gebouw je positie kan bepalen?

 6. Mooi verteld, Martijn!
  Jouw verhaal inspireert mij ook weer, dus dank je wel.
  Het is fijn als steeds meer mensen met dit soort ervaringen naar buiten durven treden!

  1. Hoi Yfke 🙂

   Dankjewel! En ik ben blij dat ik jou heb leren kennen. Goed bezig met al je websites en al het andere waar je mee bezig bent.

 7. Hai Martijn,

  Bedankt voor je verhaal, en dat je mensen een kijkje geeft in je ontwaakte bewustzijn.
  Het delen hiervan is verbindend voor ons die ook open aan het gaan zijn.
  gr.Monique( van de katten 🙂 )

 8. Martijn,

  doe nu een stapje terug aanschouw je werk, en wat je teweeg hebt gebracht, in het denken van anderen.
  Als je holderde bolder blijft gaan raak je verstrikt in je eigen denk patronen en mogelijkheden.
  Vooral blijf je zelf, vriendelijke groet Jenne

  1. Hoi Jenne,

   Na deze vijf jaar geef ik ook aan dat ik toe ben aan rust en aan de andere kant wil ik juist meer artikelen gaan schrijven en andere dingen gaan doen. Maar in eerste instantie moet ik niks en is het inderdaad belangrijk dat ik vooral in de rust ga en alles wat ik de afgelopen vijf jaar heb ervaren kan integreren. Voor het eerst sinds mijn ontwaking kijk ik terug op alles. Tijd voor reflectie dus :). Anders loop ik mezelf inderdaad voorbij.

   Dankjewel voor je reactie. Zit je ook op Facebook ?

 9. heel mooi geschreven Martijn. In grote lijnen is het hele verhaal zoals mijn eigen verhaal en ik denk dat heel veel mensen zich hier in kunnen vinden. Dank je wel dat je dit wilde delen.

  warme groet Apolonia

  1. Beste Martijn, ik heb een hele oude computer een Lenovo, als ik hem opstart begint hij te bibberen, en dan langzaam aan begint hij rustig te ademen, en ja het rode oog licht op, kan ik mijn gang gaan.
   Heb geen Facebook mijn zoon wel, heb niet eens een hand telefhoon, wel een ouwe met draaischijf, ja nou goed het werkt allemaal, zo wat, als je wilt kun je GuidoJ. mijn Email nummer vragen, als je eens echt persoonlijk me wil ondervragen, no problemo !

 10. In onze wereld Martijn is zo veel te zien en beleven, werd gebeld door mijn vriend op Sicielië, dat zijn moeder is over leden, de Madonna, 102 jaar jong geworden, het soort wat je in Nederland nog zelden tegen komt, Guisepie drukte mij op het hart te komen, want mijn cadeaux van la Madonna lag klaar, ja ja die Italiaanse vrouwen, behouden hun charme, mooie parfums blanke huid en zwart kant als weduwe, ik was ook zonder cadeaux gegaan, alleen al om de atmosphere, beter als in de beste film van Felinni, terug in de tijd, toen een mens ook overleden het leven vertegenwoordigde, denk er om de esprit is eternal, op het bezoek bij haar, werd je ontvangen in de tuin vol agrum planten, mandarijnen oranges citron, en als dat bloeid, beleef je een moment van het paradijs, word je omarmt door de heuse amore il suo per il vita natura, mooie herrinnerringen nieuw woord, groet Jenne !

 11. Hallo Martijn, bedankt voor het delen van jouw ervaring(en). Herkenbaar bij mezelf en bij vele andere mensen. Hoe krijg je vrede, door al je beperkende overtuigingen in het positieve te zetten. Jouw overtuiging : Oorlog levert niets op, ga ik bij mezelf er inzetten. Ik ben er ook van overtuigd dat we met ons allen vrede kunnen scheppen en ja: Be the change. Ook ik voel me vermoeid, het is een andere soort vermoeidheid net of ik ook tijdens mijn slaap aan het werk ben. De bezie de wereld totaal anders, ik doorzie vele dingen. Mooi om jouw verhaal te delen en waar ontmoeten wij ons??

  1. Waar we elkaar ont-moeten ? Komende maand veel evenementen. Misschien dat we elkaar daar ont-moeten ? Ik ben ook te vinden op Facebook, gewoon onder mijn naam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.