Advertentie

En als ‘Q’ en ‘het Grote Ontwaken’ écht zijn..?!


Onderstaand vind je de vertaling van een artikel van Robert Patrick Lewis, oorlogsveteraan en commando/groene baret. Ondernemer en auteur. Oprichter van de website Heroes Media Group (HIER) We plaatsen dit artikel omdat we geloven, dat de ontwikkelingen rondom de ‘Q’-identiteit een enorme vlucht heeft genomen. Dit weekend komen van diverse kanten zéér heftige berichten op het net, die aangeven dat het gevecht áchter de schermen menens is geworden..!

ALS het werkelijk zo is, en precies dáárover gaat dit artikel, dan is er werkelijk sprake van een revolutie..! Een revolutionaire ontwikkeling die werkelijk precies is, wat het woord ‘revolutie’ aangeeft: een revolte, een OMWENTELING..!! Een revolutie hoeft niet altijd met geweld gepaard te gaan, maar kan ‘onderhuids’ en ongemerkt zelfs plaatsvinden. En precies dát is er volgens ons aan de hand.

De alternatieve manier om naar het fenomeen ‘Q-Anon’ te kijken, is dat het allemaal poppenkast is. In elkaar gezet, om de mensheid totaal, maar dan ook totaal te ontkrachten, op het diepste niveau. Want dáár heeft de elite natuurlijk een handje van. De mensheid zódanig ontkrachten, met haar EIGEN WAPENS, dat het volk van geen toeten noch blazen meer weet; totáál verloren loopt op zoek naar leiding, leidraad en/of bekrachtiging. Volledig ontkracht in haar éigen leven.. Is daar hier sprake van..? Is dit een ultieme poging van de elite/krachten achter de schermen de mensheid te ontkrachten. In deze tijd van massaal ontwaken..

Wij geven graag dit verhaal het voordeel van de twijfel. Er is in onze ogen gewoon téveel informatie die zódanig in elkaar past, precies op de juiste tijd en plekken, dat het bijna niet ánders kan, dan dat deze ontwikkeling écht is.. Maar weten stelt in staat tot meten en inderdaad is dan meten weer weten… Méér weten dan daarvóór..! Lees het verhaal en trek -zoals altijd ons advies- je EIGEN CONCLUSIES..! Een aanrader, ook al is het verhaal nog zó lang…

* * *

 

Wat als #Q, #QAnon en #TheGreatAwakening echt zijn?

2019 © Robert Patrick Lewis / Heroes Media Group
2019 © vertaling WantToKnow.nl/be

x

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk al van ‘Q’ gehoord. (HIER, HIER en HIER) Of het nu in politieke kringen is of ergens in op een social media feed. Je hebt er waarschijnlijk/mogelijk niet al te veel aandacht aan besteed, want velen van ons weten al lang dat er binnen onze overheid snode, schaduwrijke en corrupte elementen bestaan. Jazeker, de Deep State, zoals die genoemd wordt. Als je weleens naar de Clinton Foundation onderzoek hebt gedaan, maakte je waarschijnlijk al snel de conclusie, dat ze haar ministerschap bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken had verkocht. Maar misschien ging je daarbij niet veel verder, ‘down the rabbithole’, om precies te zien welke gunsten zij had verkocht, aan wie en wát deze gunsten waren.

En hoewel het vrij stil was toen Q eerst begon met het posten, is er later volledige focus op “Q’ gericht, door de Mainstream Media [MSM], om hem/hen als een samenzweringstheorie af te schilderen. De beweging #TheGreatAwakening van een kleine ondergrondse groep, die startte op obscure websites, is inmiddels tot een volwassen beweging gegroeid.

Een voorbeeld zijn de cijfers: op 1 augustus jl. waren er 50.000 abonnees op ‘The Great Awakening’-board op Reddit. Terwijl de mainstreammedia hun best deden, deze beweging, op zoveel mogelijk onnauwkeurige manieren in beeld te brengen, is deze echter uitgegroeid tot een krachtige beweging.

Als je de feitelijk berichten van deze groep leest, zul je merken dat ándere mensen zijn, dan de MSM je hebben verteld dat ze waren (in feite je buren, familieleden en collega’s..!), maar dat ze absoluut geen enkele vorm van geweld promoten. Deze ze dit wél, dan waren ze al lang door de Reddit-audit verbannen van de site..! En het aantal aanhangers groeit met de minuut.

Wat er bij ons in de mediagroep plaats vond..
Maar er hebben de laatste tijd wel wat vreemde toevalligheden in ons leven hier bij HMG/Heroes Media Group plaats gevonden. En als iemand, die téveel van de wereld heeft gezien om in toevalligheden te geloven, heb ik besloten om dieper in te gaan op wat er allemaal aan de hand was.

Eerst was er een interview met een generaal Flynn, voormalig hoofd van de Defense Intelligence Agency. Het interview (HIER) vond plaats op ‘Straight Outta Combat Radio’ bij ons op de HMG-site. We kregen daar veel positieve en negatieve reacties op en dat was een beetje verwarrend voor mij. Als marketingbaas van HMG, besteed ik veel aandacht aan de hoge mate van betrokkenheid bij onze website en onze social media-kanalen, en laten we zeggen dat er interessante data uit voortkwam…

Kort daarna ging onze CEO naar een kleine conferentie over cyberterrorisme en over de zeer slechte dingen die mensen via het internet uithalen. Lange tijd waren deze slechte acteurs in staat, hun acties te verbergen, door middel van verschillende/geheime proxy’s. Onze CEO leerde op deze conferentie, dat het erop lijkt, dat sommige van deze slechte acteurs hulp hebben gehad, van een paar grote technische bedrijven om hun acties te verbergen/camoufleren.

Adam werd benaderd door een aantal interessante individuen op deze conferentie met een paar potentiële mogelijkheden om de grote dingen te promoten, die onze militaire inlichtingeneenheden momenteel inzetten, om slechte figuren te bestrijden. Toen hij terug was, bespraken we onze vooruitgang op deze mogelijkheden. Ik besloot om eens ’n beetje onderzoek te gaan doen. Zo heb ik me ingegraven in de informatie die te vinden is op ‘QAnon.Pub’, een site die elke ‘data dump’ toont, die Q heeft geplaatst sinds 28 oktober 2017.

Daar staan ook de ‘antwoorden’ van de Anons (anonieme gebruikers op 4Chan en 8Chan) die hebben geholpen bij het onderzoek. Want de berichten zijn cryptische raadsels en bieden kruisverwijzingen antwoorden, links naar nieuwsberichten, YouTube-video’s en andere gegevens; punten om de conclusies te verifiëren en ‘onderbouwen/bewijzen’.

Het leek erop dat Qanon.pub van het internet was gehaald. Maar een andere goede sit om in dit kader te gebruiken is Qmap.pub. Misschien is het handig met deze YouTube-video te beginnen van @Praying Medic , QAnon for Beginners die veel meer uitlegt dan ik kan aanreiken in dit artikel.

Wanneer je, zoals ik, een cynisch persoon bent, zul jij ook waarschijnlijk het bewijs willen zien, dat al deze beweringen wáár zijn en niet alleen een uiterst ingewikkelde en goed geplande LARP [Live Action Role Playing, de online versie van catfishing of een hoax]. Maar gelukkig zijn er vele duizenden onderzoekers en genoemde ‘Anons” [Anonieme gebruikers op 4chan, 8chan, Reddit, Twitter en anderen] die elke lijn, vraag en voorstel van Q hebben onderzocht om de geldigheid te verzekeren en de punten te verbinden..!

Een van de vele, genummerde posts van ‘Q’, die vol zitten met veelal cryptische informatie..

De berichten van Q-Anon..
En zoals Q ons heeft gevraagd: “Op welk moment wordt het mathematisch onmogelijk om nog toevallig te zijn?” Ik verzoek u dringend om bij jezelf te zoeken en te beslissen wat je ervan vindt. Zoals met veel dingen in het leven, kunnen veel van zijn ‘bewijzen’, strikt genomen, als ’toeval’ worden afgedaan. Maar als je vanuit een macro-optiek kijkt en naar de totaliteit van zijn voorspellingen en bewijzen, zijn we al veel verder dan dat wiskundige “point of no return”. En.. het lijkt erop dat hij (‘Q’)  nog maar net aan het opwarmen is..

En als je geen tijd hebt om zelf onderzoek te doen, of zelfs de antwoorden op Qmap.pub te lezen, bekijk dan deze video, getiteld ‘Q Proofs’, óók van Praying Medic (dezelfde persoon als hierboven vermeld). Van alle militairen die in de strijd QAnon worden aangeworven, schijnt deze ‘Biddende Hospik’ het gemakkelijkst te begrijpen te zijn..! En het best bij pogingen tot het verbinden van de punten, in een gemakkelijk te begrijpen opzet, voor alle ‘normies’ [‘normale’ mensen, die geen technologie-nerds zijn, noch tijd hebben op 4chan of 8chan te lezen, noch de rode pil al hebben genomen..!.

Echter, als je jezelf wel beschouwt als een strijdbare logica-ninja, die in staat is om puzzels en crackcodes op te lossen, met de besten van hen, is ‘Serial Brain 2’ (HIER) op Reddit gewoon geniaal genoeg om je hoofd te breken, maar wel op een goede manier. Ik had tot nog toe, alleen ’tidbits’ gezien van wat Q eerder via mijn Twitter en Facebook-feeds had gepost en daarom was Qmap.pub al een lawine van informatie. Ik was altijd skeptisch geweest, maar in juridische termen konden we met onze site verwijzen naar deze dumps. En wanneer gelezen in chronologische volgorde, samen met gekoppelde kruisverwijzingen en antwoorden, was het werkelijk ‘overvloedig bewijs’. Ik was totáál weggeblazen…!

Totaal weggeblazen door alle bewijs..
Ik ben het type persoon dat ’s ochtends wakker wordt en de Wall Street Journal leest om mijn normale ochtendroutine te beginnen. En, door de hele dag door stukjes en beetjes uit andere nieuwsbronnen toe te voegen, ervoor te zorgen dat ik niet al mijn nieuws van één plaats krijg. Aldus begon ik stukjes van een grote puzzel zien opduiken, terwijl ik steeds verder op de ‘Qmap.pub’-website las. Dus nu de vraag: Wie is Q?

Terwijl Q grote zorg heeft genomen om anoniem te blijven, heeft hij (of misschien hebben zij) ons genoeg aanwijzingen gegeven, om te veronderstellen dat deze ‘Q’ óf een lid van de militaire inlichtingendiensten óf van de NSA is. Wat zijn ware positie ook is, hij heeft pijnlijk duidelijk gemaakt dat hij op de een of andere manier zeer nauw verbonden is met President Trump. Steevast ‘POTUS’ genoemd; de ‘President Of The United States..

De duimen verbindend van deze groep in de Air Force One, toont ontegenzeggelijk een ‘Q’..!

Q’ heeft dit, door veelvoudige methodes bewezen: bijvoorbeeld door het posten van beelden uit de Airforce One, het presidentiële vliegtuig van Donald Trump. Of het posten van berichten over de president, soms maanden alvorens zij officieel openbaar werden gemaakt, waarbij telkens specifieke details over zaken rondom president Trump werden bekend gemaakt..! Zoals het bekend maken van de zg. presidentiële orders (Executive Orders), alvorens zij officieel openbaar werden gemaakt.

Zelfs specifieke uitdrukkingen die door de Anons in sommige toespraken van president Trump en Twitter-posts als controle/bewijs woordelijk werden aangekondigd. In dat kader is één van de meest amusante foto’s een foto die op Twitter werd geplaatst, ter gelegenheid van de verkiezingsoverwinning. Foto hieboven dus; uit de Air Force One met president Trump en verschillende van zijn medewerkers. Ik heb dit beeld gedeconstrueerd op verschillende manieren gezien, met een Anon ontdekken dat als u de duimen van elk van de mensen in het beeld verbonden, het een Q vormt.

Veel van de boodschappen blijken véél dieper te reiken..
Maar.. het dieper graven met het gegevensbestand van deze foto zelf, levert een ándere gecodeerde boodschap op, die verborgen is in de bestandsnaam van de foto, waaronder ‘Do it Q.’. Twitter wordt verondersteld een willekeurige bestandsnaam toe te kennen aan elk geüpload mediabestand zoals foto’s, en ik laat het daarom aan jou over, de statistische kansen te berekenen, dat een bestandsnaam geüpload door president Trump, toevallig deze zin ‘Do it Q’ in de naam van het bestand krijgt..!

Maar dat zijn verre van de enige ‘bewijzen’ die ons door ‘Q’ zijn gegeven. Terwijl ik dit artikel afrond, is het gewoon mainstream informatie dat Huber werd aangesteld door Sessions om een Grand Jury buiten Washington DC bijeen te roepen, om te werken aan de vervolging van personen uit ‘The Swamp’. Maar degenen onder ons die aandacht hebben besteed aan Q weten dat natuurlijk al geruime tijd..!

En dan het recente nieuws dat Mark Zuckerberg/Facebook en Jack Dorsey/Twitter ieder bijna 20% van de waarde van hun aandelen zouden gaan verliezen, was ook al vele maanden geleden door Q voorspeld..! Veel van zijn hints wijzen op deze twee lieden en hun bedrijven, die naar zeggen van ‘Q’ volledig medeplichtig zijn aan het vermeende meesterwerk van bedrog waar Q een licht op heeft laten schijnen.

Een van de meest kwade geesten in dit ‘Q’-verhaal. De beschermelinge van de Rotschilds. Natuurlijk dient zij als één van de grootste ‘stinkerds in het moeras’ te worden geëlimineerd..

Wat is ‘Q’ ons aan het vertellen..?
Dus dat is allemaal over de persoon/personen rondom ‘Q’, maar wat vertelt hij/zij ons? Uiteindelijk is het doel om de cast van personages, methoden, locaties en missies af te breken, die de leiding vormen van wat je kent als ‘The Deep State’. Hij is niet de eerste om een aantal van deze personages gewoon bij naam te noemen. Zo is er een lijst ontstaan, die een aantal van de meest opvallende namen noemt: George Soros, Saudi Prince Al-waleed bin Talal, Evelyn de Rothschild, Hillary Clinton, Huma Abedin, Barack Obama, James Clapper, John Brennan, James Comey, John McCain, Nancy Pelosi en Maxine Waters; maar nog vele anderen.

Maar wat vertelt hij ons over hetgeen zij misdaan hebben? Er zijn veel te veel onderwerpen in dit kader genoemd, die hij in zijn berichten heeft vermeld, alles in één artikel te behandelen, dus heb ik het beste gedaan wat ik kon om met een helicopterview een paar van de meest opvallende voorbeelden hieronder te noemen.

In de macro-economische betekenis, leidt het allemaal tot het zelfde basisverhaal: de Deep State heeft in de VS een zeer lange tijd bestaan, gevoed door (mis)daden van de Senior Executive Service (SES), corrupte politici, de dubbelspionnen van de inlichtingendiensten en buitenlandse machten, die óf de macht van de VS proberen te ondergraven, óf onze bevolking brainwashen om hun agenda uit te voeren. Q vertelt ons dat dit, vrij ongecontroleerd, decennialang zo is gegaan.

De Rothschilds organiseerden een ‘sponsoring’-banquet, waarbij deelname US$ 100.000 pp. was, Hillary the Puppet en haar master Evelyn de Rothschild…

En dat er in het verleden een hele rij van gemindcontrolde Manchurian Candidates is gebruikt als presidentskandidaten, die gingen (en wonnen!) voor het presidentschap..! Wanneer je de punten verbindt, uit de berichten van ‘Q’, dan schijnt het niet dat Barack Obama de eerste was (‘Q’ is geen fan van George W. Bush, noch van John McCain). Maar dat deze slechte acteurs zó zeker van hun zaak waren, dat Hillary Clinton de vervalste verkiezingen zou gaan winnen dat zij slordig werden en niet genoeg tegenmaatregelen namen om hun sporen uit te wissen..

Waarom zouden ze dat doen?
“Ze werd niet verondersteld om te verliezen” is een frequente opmerking in Q’s raadsels, wat erop wijst dat ze zo volledig had verwacht dat ze zou winnen, dat ze niet konden geloven dat hun manipulaties ooit aan het licht zouden komen. Omdat vooral, zij die meest medeplichtig waren, zich verheven voelden in hun hogere politieke gezagsposities. De grootte van de Deep State diende verder te groeien en dieper en verder te worden uitgerekt over de hele wereld..!

Het schijnt dat de enorme verdeeldheid in onze natie was gepland, en dat er een hoogtepunt van al deze lijnen zou samenkomen, onder het presidentschap van Hillary Clinton. Als je de extreme opkomst van rassenscheiding, sociale rechtvaardigheidstrijders, corruptie en schuine mediaverhalen hebt opgemerkt, vertelt Q ons nu, dat niets van dat alles toevallig is!! Het was dus allemaal gepland en al heel lang in de maak..

Sommigen hebben wellicht moeite te begrijpen waarom een groep mensen samen zou komen voor zo’n snood complot, maar je moet echt met open vizier kijken naar wie dzee cast van personages zijn, die regelmatig genoemd worden in de Q-berichten. Mensen die geen trouw kennen aan een natie en megalomane mensen zijn; bezig met macht en geld, zonder enige moraal/ethiek.

George Soros, de intrigant achter veel schermen, in gesprek met onlangs overleden John McCain. McCain was feitelijk de publiekelijke loopjongen voor de Deep State.

George Soros bijvoorbeeld..
Als je je ooit afgevraagd hebt waarom George Soros een centrale figuur is geweest in zoveel complottheorieën, dan heeft een groot deel ervan te maken met zijn karakter en wat hij in het verleden heeft gedaan. Dus bewezen complotten, de complotPRAKTIJKEN en geen complottheorieën…!! Er is een levendige discussie over de beweringen dat hij een nazi-sympathisant was, toen zijn huis in Hongarije als kind werd bezet.

Maar er is geen enkele twijfel over zijn rol in een poging om de Bank of England te ‘breken’ en het Engelse Pond, de Britse munt, voor eigen gewin te vernietigen. Hij is, net als sommige andere succesvolle investeerders, zeer geïnteresseerd in het maken van geld uit chaos – wat misschien wel de sleutel is waarom hij verbonden is met veel van de sociale onrustbewegingen in deze natie.

Waarom nu?
Waarom nu? Als dit Deep State complot al zo lang in de maak is, waarom heeft Q tot nu toe gewacht om het publiek en de patriotten te waarschuwen voor hun kwade complot om de natie te vernietigen? Zoals Q ons vertelt, heeft de recente opkomst van technologie (zowel voor persoonlijk gebruik als voor het verzamelen van inlichtingen) geleid, tot het vermogen om veel van deze snode individuen op te sporen en voldoende bewijs te verzamelen van hun complotten en misdaden, om er uiteindelijk een einde aan te maken.

Maar ondanks het overwicht van het bewijs, was er nog een ander stuk van de puzzel nodig, om recht te doen aan degenen die onze natie zouden schaden voor hun eigen winst: we hadden iemand nodig die deze Deep State kon overnemen en een einde kon maken aan de plannen van de krachten-achter-de-schermen. Een belangrijk bericht van ‘Q’ vertelt ons, waarom dit nu gebeurt. Het antwoord kwam in de vorm van een eenvoudige retorische vraag: “Werd Trump gevraagd om voor de verkiezing van VS-president te gaan?”

Trump heeft gesproken over politieke onderwerpen en de noodzaak dat Amerika een sterke leider nodig heeft, die haar beste belangen voorop stelt, de komende decennia. Donald Trump heeft nauwe banden gehad met het leger en is al heel lang een sterke, vocale voorstander van het leger. En toen de campagneplanning voor 2016 begon, lijkt het erop dat enkele patriotten, hoge functies bekledend in het Amerikaanse leger, zagen wat er met hun natie gebeurde en besloten dat hij, Donald Trump, de man zou zijn om de onrechtvaardigheden die de leiders van onze natie hebben gecorrumpeerd, recht te zetten.

Kabuki Theater en Podesta Misleiding
Een aspect van de ‘Q’-posts, zijn zelfs voor sommige van zijn meest fervente aanhangers, moeilijk om voor écht aan te nemen. Zo is er de constante herinnering/benoeming door ‘Q’, van alles wat we op dit moment zien ‘Kabuki Theatre’ is: de hoorzittingen, ontmoetingen in het buitenland met voormalige vijanden (waarvan Q ons vertelt dat alle onderhandelingen voor de eerste openbare vergadering waren afgerond), openbare gevechten tussen Trump en zijn kabinet (vooral Sessions) en andere delen van de ‘film’ zoals Q het noemt, zijn er allemaal ‘slechts voor de show’…

John Podesta, de man die al meer dan 10 jaar als ‘klusjesman’ de top van de Democratische Partij in de VS van adviezen en ‘raad-en-daad’ voorziet. Werkzaam ook als top-regeringsfunctionaris, in de hoedanigheid als de stafchef van Obama. In verband gebracht met afschuwelijke praktijkgevallen van satanisch kindermisbruik..

Ook hier geldt weer, dat veel van deze afzonderlijke ideeën, los genomen, niet veel substantieels lijken in te houden. Maar als je eenmaal het geheel van wat Q heeft uitgedragen hebt gezien, begint het allemaal op zijn plaats te vallen en betekenisvol te zijn geworden. Een van de belangrijkste strategieën die Sun Tzu in ‘The Art of War’ schetst, is ervoor te zorgen dat je een gevecht hebt gewonnen voordat je begint.

Dit gegeven wordt kéér op kéér benadrukt door Q, die ons vertelt dat president Trump en zijn team, al ALLES hebben wat ze nodig hebben om deze oorlog te winnen, maar dat dingen in fasen moeten gebeuren.. Niet alleen om de letter van de wet te volgen, maar ook om het Amerikaanse publiek langzaam op te warmen tot het niveau van de zichtbare samenzwering en slechte daden die op hen zijn uitgeoefend.

Maar waarom zo ver gaan?
Deels vertelt ‘Q’ ons, dat het Amerikaanse publiek de duistere realiteit van wie onze natie heeft overgenomen, niet kon begrijpen of mentaal kan accepteren, hoe lang ze al duistere volgelingen op hun plaats hebben gehad en hoe snood hun acties zijn.

De Podesta Emails en Russia Hoax zijn een van de duidelijkste beelden van het ‘Kabuki Theater’ dat we tot nu toe hebben gezien, en het beeld dat mij het meest van streek maakt. Je moet het aan de DNC geven….zelfs als Trump de ultieme 4D schaakmeester is, zoals Q je zou doen geloven, zijn de DNC’s de ninja’s van misleiding en het opnieuw framen van huidige kwesties en kwesties uit het verleden.

Hier is het belangrijkste punt dat iedereen lijkt te zijn vergeten: niemand van de DNC, niet Podesta, Hillary noch anderen hebben gezegd, dat de e-mails frauduleus waren. Ze hebben met succes al onze aandacht verlegd naar Rusland en de hoax dat Rusland hún e-mails zou hebben gehackt (en op de een of andere manier dus de verkiezingen heeft beïnvloed), maar ze zijn nooit naar buiten gekomen om te zeggen dat de e-mails niet authentiek waren…!

Waarom is dat zo belangrijk?
In het geval dat je het Russische handen wringen en knarsetanden vergeten bent, de Podesta e-mails zaten vol codewoorden, waarvan zelfs de FBI toegeeft, dat ze werden gebruikt door pedofielen en mensenhandelaren. Deze DNC-e-mails laten duidelijk zien dat de Democratische partij niet alleen een grote minachting heeft voor de mensen die ze om de 4 jaar voor zich laten stemmen, maar dat ze ook de voorverkiezingen hebben vervalst, vooral om democraat Bernie Sanders van de presidentiële racekar te gooien, teneinde Hillary wél door te laten gaan. Was je wellicht vergeten, nietwaar? Maar bedenk, opnieuw, ze zijn de ninja’s van re-framing en misleiding..!

Maar Q heeft ons helpen herineren..
En was je vergeten dat door de volledige black-out berichtgeving van de MSM niet alleen de mensen die de gelekte e-mails hebben afgeleverd en gepost (Julian Assange en KimDotCom) nadrukkelijk hebben verklaard dat ze niet uit Russische bronnen kwamen? Dat dus een team van voormalige NSA- en CIA-technologische analisten genaamd de VIP’s, door middel van verschillende vormen van technische analyse aantoonden, dat het absoluut uit een intern DNC-lek moest komen….Iemand die de gegevens bijvoorbeeld via een USB-flash drive had kunnen halen, in plaats van een hack op afstand (zie alle info rondom de vermoordde Seth Rich!!).

Admiraal Mike Rogers, oud-NSA-directeur. Kent het klappen van de inlichtingen’zweep’..

De patriotten
Als Q correct is, hebben admiraal Rogers (voormalig hoofd van de NSA), generaal Flynn (voormalig hoofd van de Defense Intelligence Agency), Jeff Sessions en vele anderen, al lang voordat Trump zijn kandidatuur aankondigde, deze vernietigingssymfonie voor de ‘The Swamp & Deep State’ geschreven. Admiraal Rogers was de eerste persoon die zich bewust werd van het feit dat er specifiek met de FBI iets fishy aan de hand was.
In 2015 constateerde een auditor bij de NSA onregelmatigheden bij het toezicht door de FBI, dat bedoeld was om buitenlanders in de VS aan te pakken, maar ook, inlichtingen over Amerikaanse burgers te verzamelen.

Bij Rogers (NSA) begon toen een volledige audit/onderzoek van deze onregelmatigheden en men ontdekte dat de FBI informatie over kandidaat Trump had verzameld en deze informatie had gedeeld met particuliere aannemers (naar verluidt van het Democratisch Nationaal Comité en Fusion GPS). Admiraal Rogers ging naar het Foreign Intelligence Surveillance Court [FISC] om hen te waarschuwen voor deze onregelmatigheden (en dat ze gelogen waren in de bewakingsverzoeken van de FBI).

En hoewel de rechtbank in april 2017 een 99 pagina’s tellend advies uitbracht met de titel ‘The Improper Disclosure of Raw Intelligence about Americans to Unauthorized Individuals’, pakte de MSM dat verhaal niet eens op en hebben ze het, ver weg van hun huidige versie van het verhaal, begraven.. Het rapport (HIER pdf) was zeer goed geredigeerd, voordat het aan het publiek werd vrijgegeven, en aangezien het vrij lang is zal ik je een beetje hulp geven: als je naar de essentiële dingen wilt gaan, sla dan over naar pagina 83, sectie D met de titel ‘Issues Arising Under the FBI Minimization Procedures’.

En terwijl de versie van het rapport die we kunnen zien, sterk geredigeerd is, heeft de versie die Congreslid Devin Nunes in zijn bezit heeft, deze reducties niet; hij heeft de namen gezien.. En als je je ooit hebt afgevraagd, Nunes zoveel vuur in zijn aanvallen tegen de DeepState, FBI en DOJ stopt, hoef je niet verder te zoeken. De kracht van zijn aanvallen, geeft je indirect een vrij goed idee, hoe je de gewiste gedeelten in het rapport kun invullen, als je de geredigeerde versie bekijkt.

Als u niet door het hele 99 pagina’s tellende document wilt zwoegen, zoals ik voor dit artikel wel heb gedaan, kun je kijken naar deze, 30 minuten durende video. Een interview met voormalig federaal eiser Joe diGenova, die de hele tijdlijn van de gebeurtenissen en de betekenis van het advies van het hof afbreekt. Vraagt u zich af waarom u nog nooit over dit artikel van de mainstream media hebt gehoord, zelfs nadat het advies door de rechtbank als niet geclassificeerd werd vrijgegeven en nu een openbaar document is?

Kijk als je toch bezig bent, eens naar de tweede video, ‘Obama 8 jaar met corruptie en leugens’.. Een video die vol zit met de manipulaties van Barack Obama en zijn puppet-regering, waaronder kindermisbruiker Joe Biden..

Welkom bij het spel…!!
Admiraal Rogers begreep dat als de Donald Trump als presidentskandidaat incorrect door de FBI was bespioneerd, en beurtelings burgerlijke contractanten (naar verluidt van zijn oppositiepartij) toegang tot de gegevens hadden gekregen, er sprake moest zijn, van één of andere vorm van een complot, om om het even welke verzamelde gegevens rondom Trump te gaan gebruiken. Rogers bracht in november 2016 (kort na de verkiezing) een onofficieel bezoek aan Trump om hem te informeren en te waarschuwen voor deze acties van de FBI, DNC en Fusion GPS.

De volgende dag verhuisde Trump zijn hele staf uit de Trump Tower (waarvan Rogers hem had laten weten dat hij afgeluisterd werd) naar Bedminster, New Jersey, waar het overgangsteam bleef tot de Trump Tower werd gedebugged. Het punt moet worden gemaakt dat toen Trump de aankondiging deed dat dit aan de gang was, hij openlijk werd bespot door de main-stream-media, berispt zelfs door zittend president Obama en werd dit topic van menige grap in Washington DC en op linkse talkshows. Blijf het artikel nog even lezen, om te begrijpen waarom deze tactiek aan de linkerzijde en de Deep State hun constante behoefte is, de waarheid te torderen, te herzien en te heroriënteren.

Verhuizingen en tegenbewegingen
Toen James Clapper (DNI) en John Brennan (CIA) ontdekten dat Rogers hun activiteiten aan de inmiddels gekozen president Trump hadden gemeld, gingen ze onmiddellijk naar Obama en vroegen ze om het ontslag van Rogers. Daarbij ook te vermelden, dat Brennan en Clapper enkele van de meest vocale tegenstanders van Trump zijn geweest. En dat het Brennan was, die eerst het idee van Russische samenzwering (nu bewezen volledig vals te zijn) opperde. Die het ontvangen van ’twijfelachtige afvaardigingen van een Oostblokland’ ter sprake bracht, die tot het aftappen leidde van de Trump Tower.

Begrijpend dat er een storm zou losbarsten, wanneer Obama Rogers als klokkenluider af zou zetten, tijdens zijn laatste dagen in presidentschap, onthield Obama zich van het nemen van om het even welke actie. En ging de Democratische partij, de DNC in plaats daarvan samenspannen met MSM om de kwestie opnieuw te ontwerpen en met een volledige aanval op Trump en zijn verdedigers te beginnen.

Maar terwijl de MSM en Deep State een plan begonnen te formuleren om Trump aan te vallen en tevens hun eigen snode acties te verbergen, begonnen Trump en zijn team de blauwdruk uit te voeren, die ze al hadden gemaakt om de Deep State af te breken..! Tussen Trump’s contacten, ervaring en bondgenoten, in de elitecirkels van rijkdom en macht, en begrip van communicatie en entertainment om de aandacht van het publiek te houden en met de kennis van Rogers & Flynn’s van ‘waar de lichamen zijn begraven’, brachten ze een team samen, om deze  natie terug te brengen naar haar ware intentie en pad: Amerika weer groot maken.

En nogmaals, omdat het team al het bewijs had verzameld dat ze nodig hadden via de DIA, Militaire Intelligentie en NSA, vertelt Q ons dat het grootste deel van alles wat je nu ziet, niets meer is/kan zijn dan ‘Kabuki Theatre’, bedoeld om het publiek voor te bereiden op wat er gaat gebeuren. In een strategie die rechtstreeks van Machiavelli en Sun Tzu lijkt te komen, is het team briljant geweest in het veinzen van zwakte voor een aanval, het verkeerd richten van de tegenstanders van hun ware bedoelingen en het dichthouden van hun speelkaarten, zeer dicht bij hun borst.

Wist je dat inmiddels, door Sessions, stilaan bijna 40.000 verzegelde aanklachten (‘sealed endictments’)  zijn verstuurd, meerdere mensen- en sekshandelsringen gearresteerd zijn, in de vorm van totaal bijna 3.000 arrestaties en ‘financiële touwtjes zijn doorgesneden’ van financiering van veel van de corrupte politici die Amerika te koop hebben gezet.

Maar genoeg van de wie, wanneer en waarom. Waarmee heeft ‘Q’ dan wél de spijker niét op de kop geslagen? Ik heb alles wat ik hierover kon vastleggen in het artikel hieronder gesplaatst. En ik vraag je dit alstublieft zelf te onderzoeken om het volledige beeld te krijgen. Ik heb zoveel mogelijk van de concepten op hoog niveau opgenomen, maar er zijn zoveel microfoto’s en plots dat het een roman zou kosten om ze allemaal vast te leggen. Maar zelfs als slechts één van de hieronder geschetste samenzweringen wáár is, en de rest puur desinformatie zou zijn, zou dat allemaal nog steeds voldoende zijn om de samenzweerders voor verraad te vonnissen.

Waarom Trump zichzelf en zijn kabinet met marine generaals omarmt..?
Dankzij de intelligentie waarover hij beschikte en het bewijs van hoe groot de Deep State was geworden, wist Trump dat hij heel voorzichtig moest zijn met wie hij kon vertrouwen. Gezien het feit dat machtige leden van de Deep State aanwezig waren in de FBI en de CIA (waarvan hij al over bewijzen beschikte dat ze hem bespioneerden), het congres en de senaat, wist president-elect Donald Trump dat hij zich moest omringen met patriotten en mensen die hij kon vertrouwen. Alleen en op wilskracht ging hij dit niet redden en waarom ook alleen..?

Een belangrijke factor in zijn strategie is het begrijpen van de hiërarchie van de verschillende aspecten van de inlichtingenwereld. De CIA (waarvan Trump wist dat ze dubbel-agenten hadden) en FBI beiden leggen verantwoording af aan het Amerikaanse Congres, dat zij zien als hun ‘baas’, maar er is één belangrijke alternatieve titel voor de president van de Verenigde Staten, die precies laat zien wie hem 100% trouw is: Commander-in-Chief. Het leger dus..!

Terwijl een corrupt congres overzicht heeft over het leger, ligt hun ware baas in één persoon: de president. Wetende dat hij volledig toezicht en leiderschap over het leger kon behouden, heeft Trump zijn kabinet bemand met generaals en voormalige generaals, waarvan hij wist dat hij ze kon vertrouwen. In termen van inlichtingendiensten, dankzij een verandering in post-9/11 juridische status, had Trump -via de Patriot Act- nog steeds een reeks van krachtige intelligentiemiddelen onder zijn controle.

Mat name het militaire intelligentienetwerk, in beide MI-eenheden, het Defense Intelligence Agency (DIA), dat voorheen werd geleid door Flynn en het National Security Agency (NSA,) dat onder het Ministerie van Defensie valt, waren alle activa die hij direct kon controleren, leiden en vertrouwen. Een belangrijk voordeel van het gebruik van militaire inlichtingen over hun tegenhangers, ligt ook in de strenge straffen voor lekken: een militair lid dat inlichtingen lekt naar een journalist zal een veel ernstiger overtreding begaan dan de journalisten. En zoals we hebben gezien van de FBI en hun verbindingen met veel van de media, waren de MI-eenheden de enige die president Donald Trump kon vertrouwen.

Er is een post van ‘Q’ van 16 juni, (#1516), die niet alleen een beeld geeft van de hiërarchie van de ‘gelekte’ rapportering, maar ook een volledige lijst van journalisten toont, die door Wikileaks worden gemeld, als relaties hebbend met de DNC-campagne, Hillary Clinton en in de 2016-verkiezingscyclus samenspanden.

Bovendien heeft de opperbevelhebber/ ‘Commander in Chief’ het uitvoerende gezag over het Korps Mariniers, dat hij onder bepaalde omstandigheden kan belasten voor speciale taken. Dit leidde tot zijn voorkeur voor de generaals van de Mariniers en zelfs het vervangen van een aantal van de agenten van de Secret Service, door mariniers, totdat hij wist wie hij binnen die organisatie kon vertrouwen.

De plant (Manafort) en wie echt de Trump-verkiezingscampagne rangschikt..
De enige openbare aanklachten die uit het onderzoek van Mueller tot nu toe zijn gekomen, zijn écht lachwekkend: generaal Flynn heeft gelogen naar de FBI (over acties die volledig legaal waren en niet echt leugens zijn geweest) en Paul Manafort voor acties die hij lang voordat hij lid werd van de Trump campagne had uitgevoerd.

James Comey, oud-FBI-directeur liet zijn publieke en ethische plicht liggen in zijn onderzoek naar de handel en wandel van Hillary Clinton en haar misdadige Clinton Foundation..!

Dus ten eerste, waarom zou generaal Flynn schuldig pleiten voor een misdaad die eigenlijk geen misdaad was, en schuldig aan aanklachten waarvoor zijn onschuld is bewezen? Dit lijkt een beetje een raadsel, maar Q heeft berichten gemaakt die licht werpen op deze kwestie: het is allemaal onderdeel van het plan, en was de enige manier waarop ze Flynn’s getuigenis over slechte acteurs in de Deep State op papier zouden kunnen krijgen, zonder hun vijanden te waarschuwen dat er bewegingen tegen hen aan de gang zijn..

Bedenk, dat Flynn, als hoofd van DIA en een lid van het Obama-beleidsteam, volledig op de hoogte is geweest, van alles, van Benghazi tot aan de oorlogen OIF/OEF en een andere inlichtingen waar het militaire inlichtingencomplex MI hun handen op konden leggen. Zoals de Anons al vele malen hebben gezegd, weet Flynn waar de lichamen begraven liggen…

Het interessantste Q-bericht echter, is dat Manafort’s aanstelling bedoeld was, om hitte van de ware campagnemanager weg te houden en om de Deep State te laten geloven, dat zij vat op Trump zouden krijgen. Zoals Sun Tzu zei, “Veins zwakte en verleidt je vijand om aan te vallen”. Als je terugdenkt aan de campagne, hoor je de constante trommelslag bij de Trump campagne, die altijd in de stijgers leek te staan en slechts een klein stukje verwijderd leek, van totale instorting…

Zand in de ogen, de tegenstander wordt overmoedig..
Maar als je gelooft in ‘Q’ en het onderzoek dat door de Anons is opgegraven, was dat allemaal onderdeel van het plan. Door een constante wisseling van de wacht, in termen van campagnemanagers, deed het Trump-team effectief twee dingen: ten eerste stonden ze hun vijanden toe om lui en overmoedig te worden, gelovend, (zoals de MSM deed) dat hij onmogelijk kon winnen met een campagne die in zo veel chaos was beland. Zand in de ogen strooiend dus.

Donald Trump met zijn eerste verkiezingscampagne-manager Paul Manafort

Maar het meest briljante succes van het plan? De constante focus op de wisselende campagnemanagers zorgde ervoor dat de échte campagnemanager (Trump’s schoonzoon Jared Kushner) zijn werk zonder onderbreking kon doen. En door het aanhouden van zo’n zogenaamd ‘sleazy manager’ als Paul Manafort, bekend in DC voor een gebrek aan moraal, wist Trump dat alle focus en veel van zijn vijanden inspanningen zich uitsluitend zouden richten op Manafort…. Die in interviews ook nog eens heeft verklaard dat hij niet veel deed voor de eigenlijke campagne..

Saoedi-Arabië en Amerika te koop
Herinnert u zich de recente machtsverschuiving in Saoedi-Arabië, die het nieuws bracht dat veel leden van hun regering op hoog niveau waren opgesloten in een hotel voor verhoor met velen die zich later in de gevangenis bevonden? Ik las erover toen het gebeurde, hoorde een paar rapporten over NPR, merkte op dat het vreemd was en liet het uit mijn focus vallen omdat het bijna volledig buiten de aandacht van de mainstream media viel. Maar als je gelooft in de ‘Q’-datapostings, er is veel meer aan de hand met dit verhaal dan onze media en de berichtgeving over het incident je willen doen geloven,. En…. het konijnenhol gaat heel diep…

Oud-kroonprins van Saudi Arabië, Al-waleed bin Talal. Strooide met geld, of kocht nogal wat invloed.. Zo zou je het ook kunnen zeggen..

In tegenstelling tot de mediaverhalen over dit Saudi-Arabië-verhaal, hebben de Q data-boodschappen, kruisverwijzingen naar de details. Zodat je de 5 W’s kunt zien, het wie, wat, waarom, waar en wanneer… Laten we in dat eerste punt graven; waarom zouden de media geneigd zijn om dat als een gebeurtenis die geen verband houdt met belangen hier in de Verenigde Staten, of laat het geheel vallen van onze radar?

Volg het geld. Follow the Money..
Er is een bepaald individu, prins Al-waleed bin Talal, die in januari 2018, samen met 10 andere prinsen en honderden Saoedische zakenlieden, werd opgepakt en onder gewapende bewaking werd gehouden in het Ritz Carlton in Riyadh in januari. De aanklacht luidde ‘corruptie’. Dan nog eerst een ander belangrijk punt, vóórdat we ons in de details verdiepen: er werd gemeld dat Jared Kushner een onaangekondigd bezoek ging brengen aan Saoedi-Arabië. Dat was enkele dagen vóórdat de corruptiesonde hun doelwitten opsloot in het Ritz Carlton.

‘Q’ vertelt ons over dit verhaal, dat dit geen toeval was: hij meldt dat Kushner een persoonlijke ontmoeting met kroonprins Mohammad bin Salman nodig had, om hem te informeren over de corrupte individuen die zijn macht in handen wilden nemen. Nu moet je jezelf afvragen: hoe corrupt moet je zijn om beschuldigd te worden van corruptie in een koninkrijk dat waarschijnlijk meer bekend staat om zijn enorme corruptie, dan de olie waar het geld vandaan komt?

Dus welke sinistere daad kon deze prins Al-waleed hebben uitgehaald, om een borgtocht van US$ 1 miljard tegen zich te horen eisen, die voor zijn vrijlating was ingesteld? Maar belangrijker nog: bij welk type corruptie was hij dan betrokken? Er zijn niet veel discussiepunten geweest in de Amerikaanse media over de details, maar de Q-postst hebben nogal wat info aangereikt.

Met inbegrip van bewijs van de massale donaties van de prins aan The Clinton Foundation, Nancy Pelosi en haar stichting, Maxine Waters en haar stichting, John McCain’s stichting en vele anderen. Overigens wordt Jon McCain zó verraderlijk geacht door ‘Q’, dat hij McCain gewoon aanduidt als ‘We zeggen niet zijn naam’. Samen met de prins zijn er donaties ook van de Soros ‘Open Society Foundation’ aan McCain vermeld.

Van eenvoudig politicus naar multi-miljonair…
De laatste roept een belangrijke vraag op: waarom zou een Saoedische miljardair en lid van het Saudisch Koninklijk Huis, vele tientallen miljoenen dollars doneren aan de fundamenten van specifieke, machtige Amerikaanse politici? Het voordeel van deze donaties, voor deze politici? In tegenstelling tot een campagnebijdrage hoeven deze fondsen niet direct naar de campagnes te gaan en is het bedrag niet gereguleerd (aan max. gebonden) zoals reguliere campagnebijdragen. Wat doen deze stichtingen dan, om zo’n warme plek in het hart van deze man te krijgen.. ?

John McCain in gesprek met de leiding van de Syrische ‘rebellen’, vlak voor het uitbreken van de burgeroorlog in dat land. Links onder in beeld, is de latere leider van ISIS duidelijk te herkennen.. Wie speelt nu welk spel McCain..??

En is het toeval dat die democratische politici (en met name ‘We zeggen niet zijn naam’) die steekpenningen hebben aangenomen…? Ik bedoel ‘donaties’ van de prins? Zijn het niet degenen die de luidste en meest wrede anti-Trump retoriek riepen? Q vertelt ons dat er geen toevalligheden zijn in dit 4D schaakspel. Q zette zijn Anons op het spoor van deze politici, door één eenvoudige vraag te stellen, die je nooit door hen beantwoord zult krijgen, en die zal worden vermeden, op elk moment dat het hen wordt gevraagd:

Hoe wordt een ambtenaar, op het salaris van een ambtenaar, een multi-deca-miljonair terwijl hij in functie is.?’ Hij noemt specifiek de vele miljoenenwoningen van elk van deze politici (in het bijzonder Maxine Waters, die niet eens in haar eigen kiesdistrict woont), en vraagt ons eenvoudigweg te verzoenen hoe hun nettowaarde in de wereld zo hoog is geworden, met als basis het salaris van een goedbetaald ambtenaar.

Heb je je je ooit afgevraagd waarom, onder het mom van ‘religieuze vrijheid’ in de afgelopen jaren een Amerikaanse middelbare school een coach ontslaat, die met zijn spelers niet wil bidden voor een wedstrijd, maar toch Islamitische indoctrinatievideo’s aan zijn studenten toont? Het lijkt alsof Q ons het antwoord geeft. Wat anders zou de prins in betreffende scheve politici willen afdwingen, dan ervoor te zorgen, dat het verhaal dat zij wilden verkopen, het enige was die in de meningen van de bevolking van de VS werd gepropageerd?

Het blijkt dat de prins 34,9 miljoen Twitter-aandelen bezit, samen met een schare andere media en social mediabedrijven. Zijn portefeuille voor Kingdom Holdings omvatte ook een groot aantal satelliettelevisienetwerken, Newscorp, Citigroup en een groot aantal andere technologiebedrijven hier in de VS. Door het virtueel bezitten van deze Amerikaanse media, sociale media en politici door middel van aandelen en ‘donaties’ aan hun stichtingen, heeft deze man de meest verachtelijke manier gevonden om zijn geloof te verspreiden: via het infiltreren in een land via zijn meest corrupte politici..!

Een andere naam die in de wereld van de complottheorieën zeer populair blijkt te zijn, duikt op als grote eigenaar van verschillende sociale mediabedrijven. George Soros. Waarom heeft George (GS) zijn belangen in Amerikaanse tech & social mediabedrijven (Twitter, Facebook, Apple & SNAP) na de verkiezingen verkocht? Hoe speelt Twitter in op dit verhaal? Twitter, Facebook en Google?  Heb je je weleens afgevraagd, waarom de social-mediareuzen, zo’n sterk standpunt hebben ingenomen over het demoniseren van de video’s van conservatieve sprekers, zelfs met haatdragende woorden voor het afbeelden van conservatieve waarden of het in twijfel trekken van liberale en sociale rechtvaardigheid, de retoriek van de krijger?

Waarom hebben de reacties, onder de ‘The Great Awakening’-posts op Reddit vaak minder upvotes dan commentaren? Waarom hebben de YouTube-video’s van ‘Praying Medic’ en andere Q-onderzoekers veel minder likes dan abonnees, Met die abonnees die vaak un-subscribed zonder het weten of video’s zien verschijnen in hun dashboards? En natuurlijk weten we allemaal van het beruchte schaduwverbod van Twitter van conservatieve gebruikers om het bereik van hun tweets te verkleinen.

Zoals Q ons vaak heeft gevraagd om na te denken: ‘Alles voor een LARP?’
Als je de Q berichten volgt, is dit niet iets wat ze zelf hebben bedacht. Q is zelfs zo ver gegaan om te zeggen dat de mensen, waarvan ons verteld is dat deze Facebook & Twitter (Zuckerberg & Dorsey) hebben gemaakt, helemaal NIET de mensen zijn, die daadwerkelijk de technologie hebben gemaakt, maar eerder dat het niets meer is dan een hulpmiddel voor snode personages om ons te bespioneren. (zoals wij hier op de wanttoknow-site al vanaf het begin van Facebook meedelen HIER o.a.)

Er gaan sluwe clubs schuil achter de oprichting van Facebook

Laten we beginnen met Twitter. Terwijl velen in de media en linkse lieden hebben gemekkerd, dat de president een einde dient te maken aan zijn gebruik van Twitter, begrijpen degenen onder ons die Q volgen, precies waarom hij het doet. President Trump heeft veel moeite genomen om ons te laten zien dat de meeste van de belangrijkste netwerken (vooral CNN) zijn ‘nepnieuws’  zijn, en zoals Q vertelt is dit is allemaal met opzet in elkaar gedraaid.

Heb je gemerkt hoeveel retracties CNN en Time Magazine (beide eigendom van dezelfde persoon.. met grote investeringen van de Saoedische prins hierboven vermeld) hebben moeten maken voor het publiceren van onjuiste, geënsceneerde of ronduit valse verhalen sinds Trump tot president werd gekozen.

Wetende dat de MSM alles wat hij zegt scheef zal draaien, hebben de president en zijn team ervoor gekozen om Twitter te gaan gebruiken zodat hij zijn ‘stem’ rechtstreeks naar de mensen kan laten horen, zodat duidelijke boodschappen naar het publiek kunnen worden gestuurs, zónder dat de media de kans krijgen om het eerst te verdraaien. En.. zijn Twitter-gebruik geeft Trump ook de kans om codes te sturen, naar velen van ons in ‘The Great Awakening’…

De zogenaamde ‘COVFEFE’-Tweet was de eerste keer dat ik hoorde dat de president deze cryptische berichten verstuurde. De volgende verklaring van Sean Spicer zou ons moeten laten weten dat hij tot iets in staat was: “Ik denk dat de president en een kleine groep mensen precies weten wat hij bedoelde,” voegde Spicer toe, toen men vroeg waarom de Tweet zo lang ongecorrigeerd bleef op Trump’s persoonlijke @realDonaldTrump Twitter-account. Maar de meesten van ons hadden er niet te veel aandacht aan besteed, want nadat de linkerzijde in beweging was gekomen en er geen stoom meer was, gingen de media door naar een andere verontwaardiging du jour en viel de ‘COVFEFE’-tweet van de krantenkoppen.

Maar Q heeft ons laten zien dat bijna elke keer dat de president een Tweet ‘verkeerd’ verstuurt of een cryptische boodschap stuurt, die de meesten niet begrijpen, er wel sprake is van een onderliggende betekenis…. En die meestal wordt/al werd uitgelegd aan degenen onder ons die Q dagen, weken of zelfs maanden van tevoren volgen.

Herinnert u zich het verhaal van de geheime dienst die de president vertelde dat hij moest stoppen met het gebruik van Twitter uit angst voor veiligheidsproblemen? Hebt u er ooit over nagedacht waarom een Tweet zo’n bedreiging voor de president zou kunnen zijn..!?
Het is niet de aard van de Tweets, maar wat Twitter echt achter de schermen doet: zeer gerichte geo-tracking, met de mogelijkheid voor Twitter (en de CIA, zoals Q je zou vertellen) om op elk moment precies te weten waar je op Aarde bent.

Waarom zou Twitter die mogelijkheid überhaupt nodig hebben om gewoon 140 eigenzinnige karakters te posten? En dan zijn er de geheime rekeningen; Q vertelt ons over de geheime accounts die leden van de Obama-regering op Twitter hadden, en die door @Jack (Dorsey) werden verstrekt om hen toe te staan om in privé te communiceren…. maar volgens Q is, dankzij de NSA niets meer écht privé, noch is om het even wat, ooit echt geschrapt uit de opgeslagen data van NSA.

Herinnert u zich het verhaal van de geheime dienst die de president vertelde dat hij moest stoppen met het gebruik van Twitter uit angst voor veiligheidsproblemen? Hebt u er ooit over nagedacht waarom een Tweet zo’n bedreiging voor de president zou kunnen zijn..!?
Het is niet de aard van de Tweets, maar wat Twitter echt achter de schermen doet: zeer gerichte geo-tracking, met de mogelijkheid voor Twitter (en de CIA, zoals Q je zou vertellen) om op elk moment precies te weten waar je op Aarde bent.

Waarom zou Twitter die mogelijkheid überhaupt nodig hebben om gewoon 140 eigenzinnige karakters te posten? En dan zijn er de geheime rekeningen; Q vertelt ons over de geheime accounts die leden van de Obama-regering op Twitter hadden, en die door @Jack (Dorsey) werden verstrekt om hen toe te staan om in privé te communiceren…. maar volgens Q is, dankzij de NSA niets meer écht privé, noch is om het even wat, ooit echt geschrapt uit de opgeslagen data van NSA.

Edward Snowden, NSA-klokkenluider.

Dat brengt ons bij Google…
Google is het speerpunt geweest van de beweging voor sociale rechtvaardigheid. Het bedrijf ontsloeg één van hun ingenieurs, omdat hij slechts een memo had geschreven, waarin hij zich afvraagt of het bedrijf niet met anti-conservatieve praktijken bezig houdt, vraagt, maar aangezien Q het nu benadrukt, is Google met veel snodere praktijken bezig geweest en medeplichtig in veel van de schandalen rondom Hillary Clinton.

Q verklaart dat, hoewel het e-mailserver-schandaal van Hillary Clinton krantenkoppen maakte, er niet veel over Google nog is gezegd, in het kader van de mogelijkheden die Google bood, om lieden van de regering Obama toe te staan, om te communiceren met ‘geheime mededelingen’. Dit werd gedaan door op het G-mailaccount in te loggen en concepten te maken en te delen, in plaats van het verzenden van échte e-mails, om zo te proberen van de NSA-radar te blijven. Maar volgens ‘Q’ bleven ze daardoor helemaal niet van de radar…

Q vertelt ons regelmatig dat de NSA alles hoort, ziet en alles heeft. Hij verkent verder de geschiedenis van Edward Snowden en laat zien dat Snowden daadwerkelijk éérst voor de CIA werkte, voordat hij via Booz Allen naar de NSA ging. En dat het doel van zijn ‘lekken’ als klokkenluider, niet bedoeld was om bloot te leggen wat de NSA aan het doen was, maar om een salvo af te vuren in de inlichtingenoorlog die ‘achter de schermen’ tussen de Amerikaanse inlichtingendiensten woedt..

Een van de gemeenschappelijke thema’s en verzoeken van ‘Q’, is om het ontslag eens goed te volgen, van CEO’s, politici en anderen die de wens te kennen hebben gegeven, niet meer te streven naar herverkiezing/voortzetting van hun functie. Q schrijft dit toe aan het gegeven, dat de grootte van de Deep State, dusdánig is, dat als iedereen in gevangenis zou worden gegooid voor hun daden, de VS als natie ernstig geschaad zou worden en het aanzicht van haar instellingen onherstelbare imagoschade zou oplopen.. Het vertrouwen van burgers in hun overheid dient uiterst omzichtig te worden behandeld.

Zoals Q ons vaak vertelt, wordt om dezelfde reden, 80% van het ‘droogleggen van het moeras’ op privé-terrein gedaan, met slechts 20% daarvan in de openbaarheid gebracht om een schijn van orde te behouden en niet de totale ongeloofwaardigheid van de politieke machine te creëren. Als je niet de ontslagnemingen van politici en CEO’s sinds de verkiezingen volgt, dan is HIER op de site een lijst te vinden, van één Anon die alles in een gemakkelijk te bekijken tableau-dashboard heeft geplaatst.

Je zult zien dat verschillende spraakmakende leidinggevenden van het Google-team recentelijk ontslag hebben genomen; ik merk op dat, hoewel dit niet als overtuigend bewijs van iets kan worden beschouwd, het toch eigenaardig is. Zo kan CEO Eric Schmidt zo’n slachtoffer zijn, want hij is in december 2017 teruggetreden uit zijn functie als voorzitter van Google-moederbedrijf Alphabet.

Q spreekt namelijk nadrukkelijk over Schmidt en vraagt ons te kijken waarom hij [ES als afkorting in de ‘Q’-berichten) eigenlijk in Noord-Korea [NK] was? En in nog een ander interessant toeval, nam deze Eric Schmidt ontslag, op de dag nadat president Trump zijn decreet inzake mensenhandel had ondertekend. Hierdoor kan vanuit wetshandhaving alle activa van mensenrechtenschenders in beslag worden genomen. Misschien is ook dit slechts toeval, maar het is een interessante timing voor iets waarvan ‘Q’ zijn volgelingen specifiek heeft gevraagd op te sporen.

Zoals Reuters meldde over de reis van Schmidt was er nogal wat speculatie en publieke minachting van het ministerie van Buitenlandse Zaken over zijn besluit om daar te zijn. Een andere vreemde ontwikkeling was de bewering uit hetzelfde rapport dat ambtenaren van de Noord-Koreaanse overheid in 2011 het hoofdkantoor van Google bezochten. Tja, waarom zouden de leiders van het ‘kluizenaarskoninkrijk’ Noord-Korea, waarvan de bevolking geen internetverbinding met de rest van de wereld mag hebben, het hoofdkwartier van Google bezoeken? Dat alleen al zou genoeg moeten zijn om je aan het denken te zetten.

Er zijn de laatste tijd ook een paar krantenkoppen verschenen, met citaten van Google-medewerkers, die hun minachting uiten voor de Google-leiding en hun projecten met het Pentagon en de CIA….  (HIER is een artikel van Wired detailing hoe diep dat konijnenhol gaat.)

Wat ons uiteindelijk naar Facebook brengt..
Een zeer interessante Q-drop voor iedereen die voorzichtig aan het worden is, in het omgaan met socialmedia/netwerken, werd gepresenteerd in de vorm van een eenvoudige lijst met data. Zoals blijkt uit dit artikel (HIER) en de bedrijfsinformatie op Facebook, heeft de CIA (via top-secret afdeling DARPA) haar zg. ‘LifeLog’-project, een database die het hele bestaan van een persoon bij zou gaan houden, de nek omgedraaid, op dezelfde dag dat Facebook werd opgericht. Een bijzonder toeval nietwaar..?

Ben je al gestopt met je te verwonderen, waarom Facebook volledig is gebouwd op de vraag of je elk aspect van je leven aldaar op de site wilt onthullen? En op het gegeven, hoe jij verbonden bent met verschillende mensen en waar je te allen tijde bent? Zelfs als je maar een béétje technisch onderlegd bent, begrijp je wat hun Pixelbakens zijn, en de mogelijkheid die Facebook (en iedereen in hun database) biedt, om ALLES wat je online doet bij te houden, of dat nu op de sociale netwerksite is of niet. Overigens: de genoemde prins Al-waleed bezit ook 30 miljoen FB-aandelen..!

Waarom Snopes & Wikipedia niet te vertrouwen zijn met Fact Checking
Volgens Facebook kun je blindvaren op beide sites, Wikipedia en Snopes. En hoewel de Snopes-verbinding niet wordt genoemd door Q, moet worden opgemerkt dat Facebook, waar Q ons voor heeft gewaarschuwd, samenwerkt met Snopes om een ‘fact checking’-service voor berichten en artikelen te bieden. Onlangs las ik dit artikel in Forbes (HIER) met de titel ‘Fact Checking the Fact Checkers’, waarin staat hoe terughoudend Snopes is om iedereen te vertellen wat hun ‘fact finding proces’ is, of wie hun ‘fact checkers’ zijn.

Dit Daily Mail artikel (HIER) geeft je wat achtergrondinformatie over het type persoon die het schip stuurt bij Snopes, en als je het afgelopen jaar een kijkje hebt genomen op hun website is het vrij duidelijk aan welke kant van het politieke spectrum de eigenaar zich ophoudt.. Ben je een volgeling van ‘Q’, dan heb je al vaak te horen gekregen, dat social media niet je vriend zijn..! En dat snode personages proberen het te gebruiken om je mening te beïnvloeden en de massa’s te controleren. Velen zien dat misschien als een opgave, maar als je kijkt naar de gemeenschappelijke noemer in de eigendom van al deze bedrijven, in combinatie met hun recente anti-conservatieve vooringenomenheid, zou je je op zijn minst moeten afvragen of ze in je beste belang handelen of dat van iemand anders.. En bedenk: als het allemaal gratis is, ben jij meestal het product..!

De MSM Mockingbird Media
Waarom zijn er sinds het aantreden van de president, zoveel mensen die zich terugtrekken en zijn er de ronduit valse verhalen in de media (voornamelijk CNN)? Q heeft ons precies verteld waarom CNN door Donald Trump, als ‘nepnieuws’ wordt bestempeld. Maar dit kan heel goed de bitterste pil van allemaal zijn, voor velen om te slikken. Q verwijst vaak naar MSM als ‘Mockingbird Media’ en dat is geen toeval. Heb je weleens ooit gehoord van ‘Operation Mockingbird’?

 

De video hieronder is van een hoorzitting van het Intelligentie Comité van het Huis van Afgevaardigden, waarin de CIA-toegaf, dat CIA-agenten artikelen voor publicatie in belangrijke Amerikaanse nieuwstijdschriften voorleggen, maar niet op het verslag in de open hoorzitting zal gaan over de vraag of zij agenten geplaatst in het beheer van bovengenoemde organisaties hebben.

Nederlands transcript:

“Ik denk dat het een punt van échte zorg was, dat het opgemaakte bericht bedoeld is om een nationaal doel in het buitenland te dienen, weer naar de VS wordt gehaald en hier werd verspreid en geloofd. Omdat dit zou betekenen, dat de CIA het nieuws in de Verenigde Staten zou kunnen manipuleren, door het eerst via een vreemd land te verspreiden. Nu kijken we daar heel zorgvuldig naar.”

“Heb je mensen die betaald worden door de CIA, die bijdragen aan een grote oplage in het American Journal?

“We hebben mensen die stukken naar andere Amerikaanse tijdschriften sturen”.

“Heb je mensen die betaald worden door de CIA, die werken voor televisienetwerken?

“Dit, denk ik, gaat naar het bespreken van de details meneer de voorzitter, die ik in een aparte zitting zou willen bespreken.”

“Bij CBS waren we gecontacteerd door de CIA. Tegen de tijd dat ik in 1954 hoofd werd van de hele nieuws- en public affairs operatie en contacten waren opgebouwd, werd me over hen verteld en gevraagd of ik er verder mee door wilde gaan”.

“We hebben heel wat gedetailleerde informatie en we zullen die evalueren en we zullen elk bewijs van wangedrag of elk bewijs van ongepastheid in ons eindrapport opnemen. En aanbevelingen doen”.

“Zijn er mensen bij u werkzaam, betaald door de CIA, die bijdragen aan de nationale nieuwsdiensten AP en UPI?”

“Goed opnieuw, denk ik wij in het soort details gaan, dat ik een uitvoerende zitting zou verkiezen te behandelen.

“Senator denkt u dat u de nieuwsorganisaties heeft genoemd?

“Dat dat nog moet worden beslist”.

“Ik denk dat het volledig in orde was voor onze correspondentie op dat moment, om gebruik te maken van de hoofden van de CIA-agenten van het nieuwsstation en andere leden van het uitvoerend personeel van de CIA, als bronnen van informatie, die nuttig waren bij hun beoordelingen van de toestand van de wegen”.

“Denkt u dat dit vandaag de dag nog steeds zo is?”

“Nou ja, ik zou denken dat het vandaag de dag waarschijnlijk voor verslaggeving zou doorgaan, maar door alle onthullingen van de periode van de jaren zeventig, lijkt het mij dat de verslaggevers nu veel voorzichtiger te werk moeten gaan, omdat hij anders het risico loopt, in ieder geval door het publiek met veel ongenoegen bekeken te worden. Ik denk dat je veel voorzichtiger moet zijn.”

Je ziet dat het hoofd van CBS, in deze video, er geen probleem mee heeft, toe te geven van hun (CIA) aanwezigheid en toezicht. Deze video was van een hoorzitting enkele decennia geleden, en hoewel de CIA heeft verklaard dat ze het programma hebben gestopt, moet je even stilstaan bij dit verhaal en jezelf afvragen: denk je echt dat de CIA zou stoppen met een programma dat zo succesvol was..??

Belangrijker nog, lijkt onze huidige stand van zaken in de media, alsof daar iets fishy aan de hand is? Linkse papegaaien hebben voortdurend de term ‘geloofwaardige media’ gebruikt, om niet-MSM-verhalen aan te vallen, die hun weg naar het grote publiek vinden. Maar de vraag is, hoeveel afleidingen, nep- en bedachte verhalen moeten worden ontdekt/ontmaskert, vóórdat de titel van de ‘geloofwaardige media’ alle geloofwaardigheid verliest..?

Ik bestudeerde gedragseconomie (studie over waarom we doen, wat we doen en hoe we beslissingen nemen) en het ding dat me eerst deed vermoeden dat we niet de hele waarheid uit onze media krijgen, was hun constante gebruik van gedrags-economische tactieken, om problemen te niet neutraal te omkaderen en de boodschap die ze in ons hoofd wilden overbrengen te rapporteren. Heb jij onderstaande video ‘Dit is hoe mind control eruit ziet’ al gezien? Toeval dat ze allemaal dezelfde, exact dezelfde news-topics hebben? En waarom zouden alle MSM verkooppunten (behalve voor Fox nieuws meestal) dezelfde verhalen op dezelfde tijd op dezelfde dagen brengen. Waarvan nog eens een ongezond deel snel in diskrediet wordt gebracht of afvalt..?

Geloof je dat dit gewoon een idiote samenzweringstheorie is? Vraag het maar aan de voormalige CNN-journaliste Amber Lyon, die de niveaus van verraad in de MSM ontdekte, toen ze probeerde verslag uit te brengen over het begin van de Arabische lente in Bahrein… Bahrein..? Maar de berichten gingen toch over de Arabische lente in Libië, Egypte, Syrië en Tunesië? Maar Amber vertelde ons, dat er een belangrijke reden is, waarom er niet veel over Bahrein werd gerapporteerd. Voor haar was het in Bahrein veel erger dan elders, omdat deze opstanden met gewelddadige, dodelijke optredens van de Bahreinse regering tegen de protesten gepaard ging..

De reden van dit stilzwijgen over Bahrein..?
De 5e vloot van de US-marine is daar gestationeerd en de VS-regering wilde geen slecht bloed creëren, tussen de VS en de Bahreinse regering. Maar Amber Lyon meldde ook dat CNN openlijk geld aanneemt van regeringen, die uit ‘slecht nieuws’ willen blijven. Luister maar eens naar een interview met haar op ‘The Joe Rogan Experience’ (HIER) waar ze de hele escapade bespreekt; dit zal je helpen te begrijpen dat de MSM al lang geleden gekocht en betaald zijn..!

En waarom is het zo, dat telkens wanneer een grote bomaanslag tegen links openbaar wordt gemaakt, er een of andere vorm van publieke verontwaardiging, of een tragische gebeurtenis of ronduit een nepnieuws-verhaal wordt bedacht, om het in luchtkasteelsferen te begraven? Q vertelt ons, dat dit is, omdat de MSM controleren het open-source platform ‘Secure Drop’ en dan berichten van hun ‘handlers’ ontvangen, om 4 uur ’s ochtends ELKE DAG! En misschien is het gewoon ook een toeval dat beide oprichters van Secure Drop dood werden gevonden, beiden door vermeende zelfmoord..

En dit is ook de sleutel tot het gebruik van gedragseconomie tegen de hedendaagse bevolking. Want ongeacht hoe schaars het bewijs, of onwaarschijnlijk het argument ook is, door elke vorm van communicatie die je tegenkomt te gebruiken om steeds weer hetzelfde verhaal te vertellen, verleiden ze je tot een vals gevoel van veiligheid. Om via de continue herhaling je hersenen te dwingen te geloven dat het wel waar moét zijn.. En zéker als je dezelfde verhalen ziet, wanneer je de MSM verlaat en naar je overhopt naar Facebook- of naar Twitter-feeds kijkt.

Verschillend nieuws, maar met dezelfde kernboodschap.. Trump is ‘dark’… Toeval?

Nog steeds moeite om dit te geloven?
Hier is een geweldige casestudy: wist jij dat zowel ontvoeringen, als pistoolgeweld de afgelopen decennia zijn afgenomen in de VS? Nee, je gelooft waarschijnlijk dat Amerikaanse families méér in gevaar verkeren, dan ze ooit zijn geweest? Omdat de media je dat hebben verteld kennelijk. Deze gedachte wordt verergerd, wanneer een gebeurtenis daadwerkelijk plaatsvindt en dit nieuws dagenlang, de airwaves domineert, waardoor het het enige nieuwsbericht is, dat je overál tegenkomt..! Maar is de CIA nog steeds betrokken bij onze media?

Q vertelt ons in krachtige termen dat ze dat nog steeds zijn, en dat men toch had moeten opmerken dat zelfs Anderson Cooper, hotshot van CNN heeft verteld, dat hij 2 zomers heeft toegegeven voor de CIA te hebben gewerkt, terwijl hij in Yale-University was; jeweetwel, die universiteit waar Skull & Bones zo berucht van is geworden. Na zijn afstuderen aldaar, met een universitaire graad in politieke wetenschappen en zonder enige achtergrond in de journalistiek, koos hij ervoor de weg te volgen, die hem vandaag op zijn positie als betrouwbare nieuwsbron leidde. Het zou je minstens de vraag dienen te laten stellen: is deze Anderson Cooper authentiek?


Met de constante retoriek die CNN vandaag de dag toont, het continue drumritme van verdeeldheid, angstzaaierij en anti-conservatieve opvattingen die een steunpilaar zijn geworden van hun programmering, náást het meermaals terugtrekken van berichten/publicaties met openlijke leugens, zou het genoeg moeten zijn om je op zijn minst af te vragen of Cooper daar preciés dan in past? Is CNN echt nep nieuws? En zo ja, is er dan een doel gemaakt voor dit nieuws? Nogmaals, een belangrijke eigendom van Prince Al-waleed en berichten van Q zouden verwijzen naar de mogelijkheid dat er daadwerkelijk een (gezamelijke) doel is..!

Dan de Tarmac-ontmoeting tussen Bill Clinton (BC) en Loretta Lynch (LL)
Een andere beruchte kop die de Q-berichten gaven te zien, verwijst naar de beruchte ‘Tarmac meeting’ tussen Loretta Lynch (toen Attorney General/Hoofdofficier van Justitie) en Bill Clinton. Lynch en Clinton hadden deze ontmoeting gerapporteerd als ’n ‘ongeplande, toevallige ontmoeting’ En ze verklaarden dat het toeval was dat hun vliegtuigen naast elkaar geparkeerd stonden op Sky Harbor airport in Phoenix. En dat, slechts enkele uren voordat het Benghazi-rapport werd vrijgegeven, waarin het Hillary e-mailserver-schandaal centraal stond. Tuurlijk, gewoon een toevallige ongeplande meeting…

Maar sindsdien blijkt, dat dit nieuws over deze meeting, allesbehalve een toevallige ontmoeting was, aangezien de assistenten van Loretta Lynch zich vooraf hadden voorbereid op deze ontmoeting, met de medewerkers van Bill Clinton om deze vergadering te coördineren! Maar ‘Q’ wierp nog een beetje méér licht op dit verhaal. De Q-berichten stelden dat deze vergadering niet alleen de bespreking was over ‘grandkids en golf’, zoals Lynch de media in haar persconferentie vertelde..

Het was een bespreking, waarin een belofte van Bill [BC] kwam aan Loretta [LL] dat als zij in staat was, het Hillary e-mailserver-onderzoek te dwarsbomen, ze de SCOTUS-zetel (Supreme Court Of The United States) van de in 2016 overleden rechter Antonin Scalia, de hare zou mogen noemen. Ze kreeg dus -volgens ‘Q’- een belofte om lid te worden van het HoogGerechtshof van de VS.. Hier een ABC-videoverslag van deze ontmoeting, die de versie van LL’s verhaal bevat, maar misschien is de interessantere video is degene die Q gedeeld met ons rechtstreeks.

De video van Q is niet een die het officiële verhaal toont, maar eerder een video die werd gefilmd door een verslaggever, die vooraf werd getipt door ‘Q’ en zijn team, voorafgaand aan de ontmoeting. Op deze Q-video HIER, zie je Bill die naar LL’s vliegtuig loopt, tussen twee mysterieuze vrouwen, maar Q schijnt ook wat licht op wie van hen is: Amanda Renteria, een top Clinton-campagnehulp die ook ambities had om voor gouverneur van Californië te lopen. Deze Renteria heeft alle beweringen ontkend, dát ze aanwezig was op deze ontmoeting.

Maar Q’s versie zegt dat ze eigenlijk degene was, die de brug was tussen LL en Bill Clinton. Er zijn ongecontroleerde rapporten van een e-mail tussen LL en Renteria waarin staat dat ‘Ze [LL] het Clinton-onderzoek niet te ver zou laten komen’, maar ze zijn fel ontkend door Renteria (in niet minder dan 13 afzonderlijke Tweets!!) hoewel FBI-directeur Comey heeft verklaard, dat deze claims ‘niet vals kunnen zijn’. Met andere woorden, ook door hém als waarheid zijn bevestigd..

En dan zijn er natuurlijk Bill & Hillary
En nu komen we bij misschien wel het ene aspect van de hele Q-beweging waar de meeste mensen in geïnteresseerd zijn: Hillary Clinton. Zij is een van de vreemdste voorbeelden die ik kan bedenken, waarbij een groot deel van het publiek bereid leek, bergen van corruptiebewijs en regelrechte misdaden achterwege te laten, simpelweg omdat ze van de MSM te horen kregen dat ze deze vrouw ‘leuk vonden.

Dr. Dean Lorich was een vredelievende arts, die hulp verleende in Haïti. Zijn ‘grote mond’ tegen de Clinton Foundation over hun misbruik van fondsen, heeft hij met de dood moeten bekopen. (klik voor artikel) Een van de vele, vele slachtoffers, die vielen in het kielzog van de ‘carrières’ van Bill & Hillary..

Mijn eerste ontmoeting met deze vrouw-met-de-vuile-handen, Hillary Clinton, was als eerstejaars student aan de universiteit, toen mijn kamergenoot me een dik pakketje liet zien, met álle vermeende misdaden, begaan door Bill & Hillary Clinton, terwijl ze nog in Arkansas woonden. Bill was gouverneur en er was een vrij hoog aantal dode-lichamen te tellen, van mensen die kennelijk té dichtbij waren gekomen en/of juridisch getuigenis af wilden leggen tegen de Clintons.

Een groot deel van deze mensen bleek ineens zelfmoord te hebben gepleegd en dat vaak onder zeer vreemde omstandigheden..! Zoals? Hoe iemand zelfmoord kan plegen in een bos, door zich twee keer in het hoofd te schieten, terwijl hun handen achter de rug vastgebonden waren, is voor mij en velen, een heel moeilijk te ontcijferen verhaal..! Maar zelfs als er een goed verhaal komt over Bill & Hillary, van de Whitewater-affaire, via Haïti naar Benghazi, dan zul je toch spreekwoord herinneren: ‘Waar rook is, is er ook vuur’. Heb je de tijd, kijk eens rustig op deze site HIER voor een bijna complete dodenlijst van slachtoffers..

De waslijst van vermeende misdaden gepleegd door Bill & Hillary is niet alleen lang, maar is uitgebreid gerapporteerd -echt niet door MSM bronnen natuurlijk), dus ik zal me richten op degene die het meest relevant is gebleken voor ‘Q’. Het lijkt het onroerend goed te zijn, waarop ze zich richten voor haar komende proces: Uranium Eén..

Uranium 1, Pay-to-Play & Landverraad..
Als ‘Q’ het juist heeft, is dit de meest briljante act van Trump en zijn team. Als de DNC en MSM schreeuwen over samenzwering met Rusland en beweren dat president Trump zelfs president Poetin heeft ontmoet, worden de spijkers langzaam maar zeker, in de Clinton & MSM-doodskisten gehamerd.. We moeten ook niet vergeten dat een van gelekte Podesta e-mails duidelijk laat zien, dat het opnieuw framen van de ‘Rusland-kwestie’ zijn idee was, aangezien opiniepeilingen aangaven, dat hier Hillary het zwakst was, gezien haar betrokkenheid bij het ‘Uranium 1’-verhaal. Maar volgens de MSM is dat natuurlijk niet nieuwswaardig..

Het dient te worden opgemerkt, zoals door ‘Q’ bevestigd, dat president Trump nooit een vraag stelt, waarvan hij het antwoord feitelijk niet al weet, noch een claim doet, waarvan hij niet al weet dat deze waar is. Kijk maar even terug in de geschiedenis, sinds zijn campagne voor president: elke bewering die hij deed werd onmiddellijk belachelijk gemaakt door de MSM, die vervolgens griezelig stil werden, als diezelfde bewering enkele maanden later als waar bleek te kloppen.

Hoe gebruiken Trump en het team deze tactiek  in hun voordeel voor de vermeende toekomstige vervolging van Hillary? Hoe meer de media & Democraten Vladimir Poetin als de ultieme vijand wegzetten, des te moeilijker zal het voor hen zijn, afstand te nemen van de Uranium 1 [U1] deal, waarin minister Hillary Clinton de verkoop van 20% van het Amerikaanse uranium aan Rusland toestond, in ruil voor US$ 140 miljoen aan donaties aan de Clinton Foundation..!

Dit is een ander verhaal dat tot vervelens toe en tot uit ten treure is gerapporteerd, en niet altijd uit de bronnen die je zou verwachten. Als je onder een rots hebt gelegen, en niet veel over dit verhaal weet, HIER is een geweldig artikel over de ins & outs van het U1-schandaal, waarin wordt beschreven hoe Loretta Lynch klokkenluiders bedreigde met de deal, Clinton enorme sommen contant geld in de zak deed en hielp de deal te verplaatsen, terwijl ze bij het ministerie van Buitenlandse Zaken was en een aantal andere verschrikkelijke, verraderlijke misdaden. Maar er is één aspect van dit verhaal dat niet veel wordt gerapporteerd, maar ‘Q’ doet hierin groot werk bij et verzekeren van deze zaak in het sociale geheugen.

Mueller en Rosenstein
Heeft u wel eens gehoord van een rechter of een officier van justitie die zichzelf uit een bepaalde zaak recupereert? Dit wordt meestal gedaan wanneer die persoon partij is, bij iets wat bij de zaak betrokken is, en als zodanig niet kan worden beschouwd als een volledig onbevooroordeelde poging. Sessions hergebruikte zichzelf uit het Russische onderzoek, en terwijl de president een prachtige scène uitvoerde in het vermeende Kabuki-theater, moeten we ons afvragen waarom andere prominente leden van het U1-onderzoek dat niet deden…

Namelijk Robert Mueller (hoofd van de Special Counsel die de Russische collusie onderzoekt) en Rod Rosenstein (adjunct-procureur-generaal). Elk van deze beide mannen, zijn allebei in posities geweest om partij te zijn bij het U1-onderzoek en die de bevoegdheid hadden (die zij hebben doorgegeven) om die acties te vervolgen, hadden nooit toestemming mogen krijgen om de speciale onderzoeken van de raadsman uit te voeren.

In de grotere context van wie eigenaar is van de bedrijven waarvoor ze werken, en de grotere berichten, die ons door ‘Q’ worden gereikt, wordt het hoogst onwaarschijnlijk dat dit ten onrechte over het hoofd is gezien. Maar als dit echt het hele Kabuki Theater is, dan geeft het ons een verklaring voor waarom ze nog steeds op hun plaats zijn, en misschien waarom de ‘veinzen van zwakte’-strategie opnieuw wordt gespeeld, zoals leden van het Congres hebben gevraagd om Rosenstein aan te klagen terwijl Sessions hem verdedigt.

Als Q juist is, zijn er 1 van de 2 redenen hiervoor: ofwel heeft het team Trump vuil op beide en kan ze in de rij houden, ofwel werd de aanstelling van Mueller (een voormalige Marine) specifiek gemaakt om de schuldige partijen in staat te stellen te geloven dat ze een van hun eigen binnenste hadden en niet vervolgd zouden worden.

De tweede mogelijkheid wordt vaak benadrukt door Q, die ons vraagt ons te herinneren aan de bevestigingshoorzittingen voor Sessions vs Rosenstein. De bevestiging van de zittingen was zeer omstreden en werd hard bevochten door de Democraten (en vele Republikeinen). Rosenstein heeft het echter met een bijna unanieme meerderheid van stemmen gehaald. Ze dachten dat hij aan hun kant stond. Dus dat roept de vraag op: wat zou Mueller nog steeds onderzoeken, afgezien van alles wat hierboven is besproken….. als de Russische heimelijke verstandhouding lang geleden volledig ontkracht was, wat zou Mueller dan nog onderzoeken?

Zou het kunnen dat het Russische verhaal slechts een schijnbeweging was om de aandacht af te leiden van zijn ware onderzoek? Dit brengt ons ook bij John Huber, een Amerikaanse advocaat uit Utah die door Sessions is aangesteld om zijn eigen speciale onderzoek te leiden. Nogmaals, terwijl deze informatie openbaar is gemaakt, zijn wij na Q al maanden op de hoogte van zijn benoeming, samen met de 40.000 verzegelde aanklachten (exponentieel hoger dan het typische aantal verzegelde aanklachten) die op dit moment in afwachting zijn van vervolging. Werken ze samen, werken ze samen aan afzonderlijke zaken, of is het een slechts een dekmantel voor het ander? Ik denk dat we dat binnenkort zullen zien.

Iran Deal: voor niets anders gebruikt dan voor geldoverboekingen..
De Iraanse deal werd in hoge mate aangeprezen als een van Obama’s beste prestaties, maar toch heeft president Trump er niet voor terugschrikken om publiekelijk te verklaren hoezeer hij deze deal afkeurde. Ik was sinds het begin geen fan, want tijdens mijn tijd in Irak wisten we dat Iran hielp in de proxy oorlog tegen ons daar, soms heel openlijk. In Karbala waren er delen van het land, waar Iran niet eens probeerde om hun betrokkenheid te verbergen.

In een zag ik een voormalig CIA-operative, die besprak hoe slecht een deal voor ons was. Als je luisterde naar John Kerry of Obama, was dit een lichtend baken van licht dat onze natie weer op een vriendschappelijke basis met Iran bracht. Maar als je naar Mike Baker luistert in dat interview, was het niet alleen een vreselijke deal, maar we hadden ook een geen manier om hen verantwoordelijk te houden.. En als je naar Q luistert, was de hele operatie niets meer dan een illegale geldtransfer, nooit geautoriseerd of besproken in het Congres en volledig op bevel van de uitvoerende macht.

HIER is een groot verhaal door Politico over wat een debacle deze overeenkomst was, en hoeveel het de onderzoeken van onze natie naar schaduwrijke leden van het Iraanse intelligentieapparaat verlamde. Waarom zou Q ons vertellen dat dit niets meer was dan een illegale overdracht van geld? Afgezien van geen congrestoezicht, is er misschien een veel meer verpletterend ‘smoking gun’ informtie over het volledige incident: als wat Q ons vertelt correct is, werd het geld met afzonderlijke vliegtuigen geleverd; alleen gingen niet alle vliegtuigen naar Iran…

Wat komt er nu?
Als je nog steeds bij me bent op dit punt, dank ik je. Veel mensen hebben zich afgevraagd wat het hele verhaal rondom ‘Q’ nu werkelijk is, gezien het feit dat niemand van ons de schuldige partijen daadwerkelijk vervolgt en we niet de middelen hebben om dat te doen. Dus wat is het precieze punt van Q en wat doet hij hier? Als je nog steeds dit artikel leest, geloof ik dat DÁT precies het punt was! Als Trump, Q en hun team al het vuile bewijs al in handen hebben, bewijs dat nodig is om iedereen te vervolgen voor verschrikkelijke misdaden, dan gaat ons/mijn/dit verhaal niet helpen om (extra) bewijs te vinden, maar gaat dit verhaal eerder helpen, onze eigen broers en zussen helpen  te ontdekken, hoe diep het konijnenhol werkelijk gaat..!!

Wat is er feitelijk veranderd sinds deze fanatieke Nazi zijn manipulaties op de vrije pers meer als regel zag, dan als ‘invloed’ op de vrije meningsuiting..!?

De MSM heeft weer eens bewezen dat ze helemaal niet bereid zijn om veel van deze verhalen feitelijk te behandelen en dat ze liever hun volledige kracht en moeite besteden aan het spinnen, opnieuw kaderen en/of compleet veranderen van de realiteit. Maar ik geloof dat het hele punt van Q was en is, informatie-kruimels te strooien, en de bal in ons mandje te leggen, om te prikkelen dieper te graven, meer onderzoek te doen en zélf te ontdekken, precies wat er gaande is.

En aangezien de natie elke dag meer vertrouwen in de MSM verliest, wordt dit eigen onderzoek uiterst belangrijk. Als je CNN of andere leden van de MSM niet kunt vertrouwen, hoe zouden ze deze informatie dan misschien wel bij de mensen krijgen, zodat op een dag politici en machtige CEO’s, die al in Guantánamo Bay lopen.., ons niet verblinden?

En dat is preciés waar het ware genie van Q en de beweging binnen komen. Door gebruik te maken van de ‘autisten’, ‘anons’ en onderzoekers op 4chan, 8chan en Reddit, heeft Q ons de kracht en macht gegeven, ons eigen onderzoek te doen. En in tegenstelling tot de MSM, geven deze onderzoekers ons niet alleen informatie en vertellen ons niet wat we zouden moeten geloven.

Integendeel: velen van hen geven de directe links die ze hebben gevonden, geven kruisverwijzingen naar antwoorden en vertellen ons vooral waar we zelf het bewijs moeten vinden. Ik geloof dat dit niet alleen het doel van Q is, maar ook de doodsteek voor de MSM; nu de macht van de informatie weer in handen is van de mensen, verliezen we snel onze eetlust voor degenen die proberen een verhaal door onze keel te drukken met weinig tot geen bewijs. (Kijk eens -in dit kader- naar de presentatie van James Corbett over Vrije Media, tijdens zijn TED-talk in Groningen (HIER onderaan artikel!).

En wat kun jij nu doen..?
Zoals ik hierboven heb gevraagd, smeek ik je om zélf eigen onderzoek te (blijven) doen. Ik heb hier écht maar een klein deel van de totaliteit van Q’s-berichten kunnen behandelen, maar ik heb geprobeerd de berichten te bespreken, die al geverifieerd zijn en waarvan er veel als publieke kennis naar buiten zijn gekomen. Maar nu je weet waar je moet kijken, heb je de kracht van informatie aangereikt gekregen..!!

Ga, onderzoek, besteed aandacht aan wat er werkelijk aan de hand is! Versus dátgene waarvan de MSM je vertelt het te geloven, en verspreid de boodschap vooral als je begint te zien wat er gebeurt.
“Where We Go One, We Go All” is meer dan alleen een Twitter hashtag [#WWG1WGA] of een pakkende lijn uit een film. Het is een schreeuw om je te laten weten dat je niet alleen bent, dat we de macht in getallen hebben en dat we deze zitting niet zullen nemen. En we hebben eindelijk een president die dat ook niet zal doen.

Were We Go One, We Go All…

51 gedachten over “En als ‘Q’ en ‘het Grote Ontwaken’ écht zijn..?!

 1. Dank je Guido voor dit enorme artikel! Iedereen zou dit moeten lezen. Omdat ik ook niet de eerste keer achter Donald Trump en het fenomeen Q kon staan maar wél wilde weten wie of wat hij (ze) waren ben ik al snel op onderzoek uitgegaan. Vandaar dat ik het bovenstaande wel wist maar dat is nog niet alles. R.R. (Rod Rosenstein):

  QAnon 2818 Rosenstein is Himmler’s Son, Cancer Cure Coverup with Dead Researchers
  https://www.youtube.com/watch?v=QG2mYh5Dh64

  En voor de plaatjes vergelijking:
  https://www.google.nl/search?q=Rod+Rosenstein+-+Himmler&num

  Angela Merkel:
  https://twitter.com/reasons4thought/status/972928648859791361

  Did Trump’s Uncle Tell Him about Missing Tesla Papers & Flying Saucers?
  https://www.exopolitics.org/did-trumps-uncle-tell-him-about-missing-tesla-papers-flying-saucers/

  Julian Assange – John Trump:
  https://twitter.com/seldomseennews/status/1012724566538575872

  Het wordt tijd om de onthullingen openbaar te maken die voor ons mensen honderd(en) jaren verborgen gebleven zijn.

  1. Nannie 1 :
   Een bron over de familie van Himmler, weliswaar met het nodige voorbehoud :
   http://aanirfan.blogspot.com/2018/03/hitlers-jewish-nazis-part-1.html
   met citaat :
   “On the left, we see Himmler, and on the right we see his body double.
   Reportedly, Himmler had Jewish roots.
   Himmler’s grandparents were Johan Himmler and Agathe Kien.
   Himmler’s SS cooperated with the Haganah, the Zionist underground military organization in British-run Palestine.
   Himmler neice, Catharine Himmler, married an Israeli
   Katrin Himmler, the great-niece of Heinrich Himmler, married an Israeli. (=einde citaat)
   Er is dan ook geen duidelijkheid over het echte lot van Heinrich Himmler na WO 2. Ik stel dan eens te meer vast, dat over de achtergronden van WO 2 de geschiedenis nog moet geschreven worden.

 2. Een bericht op de website Hartgeld (=Oostenrijk) dd. 15.01.2019 :
  “[9:15] Connectiv: Geht es jetzt wirklich los? Trump spricht nun offiziell vor der Kamera über Menschenhandel, Kinderhandel & Missbrauch!
  ” Alan Dershowitz ist als Studiogast im Studio von FOX5. Er sagt:
  „Die Zweite Frau ist eine Frau, die an die New York Post“ geschrieben hat und behauptet, Videos zu besitzen, auf denen Hillary und Bill Clinton zu sehen seien, wie sie mit minderjährigen Mädchen Sex haben. Es gibt E-Mails … zu Geheimnissen …. Der Beweis werden aber prominente Leute in Handschellen sein.“
  Moderatorin:„WOOOOOWWWW!“
  Der Studiogast: „Prominente Leute in Handschellen, wenn diese Mails veröffentlicht werden (Wenn sie herauskommen).“
  Dann sehen wir Präsident Trump vor einem Hubschrauber (er ist wohl gerade in Camp David gelandet), wie er in die Mikrophone spricht:
  „Menschenhändler stoppen: Menschenhandel ist ein großes Geschäft, ein ganz großes Ding. Das Handeln mit Kindern ist ein ganz großes Ding. Kinder sind wahrscheinlich am allermeisten betroffen. Sie schnappen sie, machen ihnen Klebeband über den Mund, fesseln ihre Hände und bringen sie in andere Länder. Da geschehen Dinge, das wollen Sie überhaupt nicht wissen. Und das passiert schon seit Jahrzehnten, aber nun wird es nicht mehr passieren!“
  Zurück im FOX5-Studio:
  Alan Dershowitz: „Es werden Namen genannt. Diese Leute werden ins Gefängnis kommen, wenn diese E-Mails herauskommen!“ (=einde bericht).
  Deze website wordt beheerd door Walter Eichelburg, en hij publiceerde regelmatig berichten over deze materie en Qnon. Recent was er een bericht in de rubriek USA over de mogelijke dood van George Soros :
  USA 15.01.2019
  [17:30] Von hier könnte es stammen: Q Anon: Soros Dead? Theory on Soros & Military Tribunals (Video) (=einde bericht).
  Belangrijker is echter dat de Oostenrijkse politie op 10.01.2019 een inval heeft gedaan bij Walter Eichelburg… en al zijn apparatuur in beslag heeft genomen en mee genomen. Hij zelf werd meegenomen voor verhoor, maar niet aangehouden.
  Neu: 2019-01-11:
  [16:00] MMnews: Überfall auf Hartgeld: Per SEK gegen Islamkritik
  Hausdurchsuchung bei hartgeld.com: Die WEGA (österreichische SEK) stürmte gestern die Räumlichkeiten von Walter Eichelburg. Schwer bewaffnete und vermummte Einsatzkräfte bschlagnahmten Computer und Eigentum. (=einde bericht).
  Het voorwendsel was islam kritiek, maar volgens de verschillende reacties van lezers, liggen er andere motieven aan de grondslag van deze “anti terreur operatie”.
  Vandaag meldt Walter Eichelburg dan het volgende :
  “Neu: 2019-01-16:
  [10:00] Es ist jetzt Zeit, Good Bye zu sagen:
  Die Bullen haben auch meinen Festnetz-Internet-Zugang ruiniert, sodass ich derzeit über ein neu gekauftes Handy operieren muss. Mein bisheriger Redakteur hat sich auch still und heimlich verabschiedet. Es reicht mir jetzt, das ist vermutlich der letzte Eintrag auf diesem Medium.
  Es ist Zeit, nach Osteuropa umzuziehen, denn Österreich ist nicht mehr sicher. Bisherige Leser können mir gerne dabei helfen. Die Mail-Adressen funktionieren noch. Vielen Dank.WE. (=einde bericht).
  Het werkelijke doel werd dus verwezenlijkt = het uitschakelen van een gevaarlijke boodschapper. Dit kan er anderzijds wel op wijzen, dat er inderdaad iets gaande is in de USA, weliswaar tot nu toe, achter de schermen.

 3. Goedenavond net gelezen ; whatdoesitmean ; Q Anon Finland ; het omzingelen van Rusland gaat steeds verder, ze kunnen het niet laten, wat zouden ze anders moeten doen, de mensheid, vrede en welvaart dat verveelt zo gauw, groet Jenne

 4. Een mooi uitgebreid artikel, waarvoor dank! Toch heb ik een vraag aan Guido, ik leed helemaal niets over het zionisme waar Trump tot nu toe behoorlijk aan toe geeft. de aanvallen van Israël, met medeweten van de VS, op Syrië en andere landen in het Midden Oosten, het goedkeuren van nederzettingen en het verplaatsen van de ambassade, et.

  Ik wil graag geloven dat er meerdere krachten achter de schermen aan het werk kunnen zijn maar de bijval voor Israël en alle andere zionisten, het overnemen van Brazilië, de openbare financiële steun aan de rechtse elite van Venezuela. Dit soort zaken krijg ik op geen enkel Q anon forum antwoord op. Voor mij de belangrijkste reden om de Q storm vooralsnog met een korreltje zout te nemen. Hoe graag ik ook wil dat het werkelijkheid is.

  1. Helemaal eens met je hoor NEXUS. Het gaat vooral om de ‘realiteit’ inzake het handelen/omgaan met het Zionistische gedrocht.. Vooral een mannetje als schoonzoon Kushner in zijn kielzog, is voor mij beetje creepy..
   Maar het stuk staat in het licht wat er wél gebeurd..! Je kunt in dat verband zeggen, dat de fake-verplaatsing van de VS-ambassade naar Jeruzalem in essentie geen donder voorstelt..! What does it matter, really.. Cadeau voor sentimentele Zionisten..??
   Maar heel goed om vooral dit aspect goede aandacht te geven, in het licht van verdere ‘Q’-ontwikkelingen.. Andersom gezegd, het spanningsveld van ‘Q’s daden met het Zionistische machtsgedrocht-achter-de-schermen in de VS wordt alleen maar groter..! Als alles klopt..!

   Als het idd NIET zou kloppen allemaal, dat hele ‘Q’-verhaal, dien je te beseffen, dat we naar de grootste fakery van de afgelopen 100 jaar zitten te kijken. Maar goed, wel volledig passend in de mega-sluwe-manipulaties, zoals 911 er ook een is..!!

  2. “Je kunt in dat verband zeggen, dat de fake-verplaatsing van de VS-ambassade naar Jeruzalem in essentie geen donder voorstelt..! What does it matter, really.. Cadeau voor sentimentele Zionisten..??”
   Al vergeten hoeveel Palestijnen zijn omgekomen (door israelische Soldaten) doordat ze gingen protesteren tegen de verhuizing… omdat er daarmee de hoop op een 2 staten oplossing verdween en zich dus niet aan de afspraken werd gehouden….?

  3. Pennywise pound foulish..!

   Een perfecte manier om zout-in-de-ogen te strooien.. Cadeautjes geven om wel-te-stemmen. Ook dát kan waarheid zijn MC.

   Allemaal subjectieve waarheden die je in je laatste zin poneert. Ik ben niets vergeten. Ook niet dat Churchill een klein stadje in de Tweede Wereldoorlog liet bombarderen door de Duitsers, om te verhullen, dat ze WISTEN dat dit zou gaan gebeuren. Yes, duivelsdilemma. Welkom in the ‘game’…

 5. Wie zich totaal focussed op Q ziet het plaatje niet.
  Wie zich focussed op Trump ziet het plaatje niet.
  Het gaat niet om 1 van die 2.
  Het gaat om het grote beeld.
  THE AWAKENING
  Q stelt vragen, op een Socratische wijze, daarbij geeft hij wel aan dusdanig veel kennis te hebben en dusdanig dicht bij het vuur te zitten dat je hem/haar/hen wel serieus kan nemen.
  Q licht het publiek dat het WEL wil horen in over de bewegingen die gemaakt worden.
  Trump voert het beleid uit, moet daarbij bakken vol hoon en de laagste trappen incasseren van een elite-gecontroleerde MSM en een gemindfuckt deel van de bevolking.
  THE AWAKENING;
  – gaat niet over politiek.
  – gaat over ONS.
  – gaat over het doorbreken van de collectieve hypnose
  – gaat over…LETTERLIJK over het overleven van deze Aarde
  – kan er een heel lange lijst van maken 😛
  Wakkere zielen (incarnates) WETEN waar dit over gaat, ze wisten dat dit zou komen anders zouden ze niet vrijwillig in deze hel geïncarneerd zijn. Zij zijn deel van dit ontwaken, ze wisten ook dat ze in het begin uitgekotst zouden worden door de gehypnotiseerde massa. Het globale Stockholmsyndroom bestaat al langer dan de term zelf. De gehele mensheid zit al duizenden jaren in de tang. Alle religies helpen daaraan mee. Het geldsysteem helpt daaraan mee. De mens weet niet meer beter dan de “MEESTERS” te dienen, alle schuld op zich te nemen, onderling elkaar te bevechten. Gij zijt in zonde geboren….. een vuile vieze leugen van een meestergedrocht dat zich tot GOD heeft uitgeroepen. Laat die serpenten zelf maar naar de hel gaan die ze zelf hebben verzonnen, tevens die zgn. hemel drie meter diep in hun achterste steken.
  THE AWAKENING gaat meer brengen dan menigeen kan bevroeden, de huidige heersers zijn er als de dood voor want die weten dat ze de pineut zijn. En dan heb ik het niet alleen over dat clubje oude rotkoppen die meestal aangewezen worden als “de cabal”. Dit gaat verder, veel verder.
  Dat velen er moeite mee hebben is begrijpelijk, ze zijn eeuwenlang, incarnatie na incarnatie, weggehouden van hun ware natuur, geïndoctrineerd, hebben steeds de pijnlijke les geleerd dat je verzetten tegen de slavenmeesters tot pijn en vernedering leidt.
  THE AWAKENING gaat sowieso door, ongeacht of de gehypnotiseerde massa zich verzet, zodra het cruciale punt is bereikt hebben ze de keuze om terug te keren naar een realiteit waar ze verder in onderdrukking kunnen leven of niet. DAT is VRIJE WIL, een keuze hebben, nu hebben we geen keuze. Vrije wil is het hoogste goed in de creatie van De Bron. ( niet te verwarren met die klootzakken die zich goden noemen)
  https://www.youtube.com/watch?v=bpOyQhgM1FU

  1. There are those who think that life
   Has nothing left to chance
   With a host of holy horrors
   To direct our aimless dance

   A planet of playthings
   We dance on the strings
   Of powers we cannot perceive
   The stars aren’t aligned
   Or the gods are malign
   Blame is better to give than receive

   You can choose a ready guide
   In some celestial voice
   If you choose not to decide
   You still have made a choice

   You can choose from phantom fears
   And kindness that can kill
   I will choose a path that’s clear
   I will choose free will

   There are those who think that
   They’ve been dealt a losing hand
   The cards were stacked against them
   They weren’t born in Lotus-Land

   All preordained
   A prisoner in chains
   A victim of venomous fate
   Kicked in the face
   You can’t pray for a place
   In heaven’s unearthly estate

   Each of us
   A cell of awareness
   Imperfect and incomplete
   Genetic blends
   With uncertain ends
   On a fortune hunt
   That’s far too fleet

 6. Tot mijn spijt moet ik erkennen dat het hele Q fenomeen één grote LARP blijkt te zijn.
  Twee hackers, genaamd Dreamcatcher en Defango blijken nu het hele verhaal uit de duim te hebben gezogen en dit hele fenomeen op 4chan zijn begonnen.
  Zij zagen dit als een “kunstvorm”. Dit is echter een totaal eigen leven gaan leiden.

  ergo:
  – ER ZIJN GEEN 70.000 SEALED INDICTMENTS
  – ER WORDEN GEEN HOOGGEPLAATSTE FUNCTIONARISSEN BERECHT VIA MILITAIRE TRIBUNALEN
  – ER ZIJN GEEN ARRESTATIES VAN HOOGGEPLAATSTE FUNCTIONARISSEN
  – IEDEREEN DIE TIJDENS DE SHUTDOWN NIET WERKT KRIJGT ACHTERAF GEWOON BETAALD
  – MEN STEVENT AF OP GUN CONTROL IN DE VS

  Het is helaas één grote hoax die er voor heeft gezorgd dat de alternatieve media zich meer dan een jaar koest heeft gehouden en als een idioot achter dit fenomeen is aangelopen.

  https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2019/3658648.html
  http://drwilliammount.blogspot.com/2019/01/president-cleans-fbi-as-q-anon-admits_62.html

 7. Cozmic :
  Heeft U “inside info” over wat er zich achter de schermen afspeelt in de USA ?? Ik heb deze momenteel niet, en bijgevolg blijf ik voorzichtig, dan wel wantrouwend. Ik ben immers in het verleden al meer dan één keer op het verkeerde been gezet geweest. In afwachting van meer duidelijkheid, wil ik echter niets uitsluiten.
  Zoals reeds gezegd, onderschat echter nooit de vijand(en)! Dit International Crime Syndicate, of The Absolute Power, of The Nebula, zal niet zo maar ontwapenen.
  Ik voeg nog een bron toe wat betreft de “omgeving” van Trump :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-19/curious-bedfellows-neocon-and-progressive-alliance-destroy-donald-trump
  met citaat :
  Authored by Philip Giraldi via OffGuardian.com,
  “Ovid framed his narrative around gods, heroes and quasi-historical events but if he were around today, he would no doubt be fascinated by the many transformations of the group that has defined itself as neoconservative. The movement began in a cafeteria in City College of New York in the 1930s, where a group of radical Jewish students would meet to discuss politics and developments in Europe. Many of the founders were from the far left, communists of the Trotskyite persuasion, which meant that they believed in permanent global revolution led by a vanguard party. The transformation into conservatives of a neo-persuasion took place when they were reportedly “mugged by reality” into accepting that the standard leftist formulae were not working to transform the world rapidly enough. As liberal hawks, they then hitched their wagon to the power of the United States to bring about transformation by force if necessary and began to infiltrate institutions like the Pentagon to give themselves the tools to achieve their objectives, which included promotion of regime change wars, full spectrum global dominance and unconditional support for Israel……………..
  When Trump was elected, it, therefore, seemed that the reign of the neocons had ended, but chameleonlike, they have changed shape and are now ensconced both in some conservative as well as in an increasing number of progressive circles in Washington and in the media. Against all odds, they have even captured key posts in the White House itself with the naming of John Bolton as National Security Adviser and Mike Pompeo as Secretary of State. Bolton’s Chief of Staff is Fred Fleitz, a leading neocon and Islamophobe while last week Trump added Iran hawk Richard Goldberg to the National Security Council as director for countering Iranian weapons of mass destruction. Goldberg is an alumnus of the Foundation for Defense of Democracies, which is the leading neocon think tank calling incessantly for war with Iran…..(=einde citaat).
  Het voormelde citaat illustreert m.i. nogmaals het probleem & gevaar waarmee Trump opgescheept zit.. zijnde de neo-conservatieven als het Paard van Troje. De volledige tekst is van belang voor een goed begrip.
  Een zin trekt vooral mijn aandacht :
  ” to bring about transformation by force if necessary……….”.
  Deze zin wijst m.i. op de nieuwe burgeroorlog ..!! Er zal dus bloed vloeien, veel bloed. In die zin denk ik dat het “grote ontwaken….” eerder zal plaats vinden in de hel dan in de hemel. Ik kom daar in een volgende reactie nog op terug.
  Ondanks alles hoop ik dat dit drama kan vermeden worden, maar ik ben realistisch!!
  Ter attentie van an argie nog een kritische bron :
  https://www.silverdoctors.com/gold/gold-news/gold-silver-trapped-in-the-muck-as-the-alt-media-spreads-false-hope-about-military-tribunals/

  1. Sub Rosa, als ik inside info zou hebben dan zou ik het hier niet kunnen delen (zonder gevaar voor eigen leven). Wel heb ik het Q verhaal en nog veel meer er omheen al ruim een jaar nauwlettend gevolgd. Dit omdat het aan leek te sluiten met info die ik eerder had opgepikt, lang voordat Trump in het plaatje kwam, namelijk dat er een beweging in hoge kringen was gevormd die de satanistenbende volledig zat was en daar verandering in wilde brengen. Dit sloot ook weer aan bij werkelijke “inside information” kennis die ik zelf had vanuit de niet stoffelijke wereld. De Aarde is een zeer belangrijke planeet in dit universum en is al tienduizenden jaren gekaapt door lelijke entiteiten met slechte bedoelingen. Vanuit de hogere dimensies is er een plan gemaakt om hier iets aan te doen. Met honderden miljoenen kwamen er zielen uit de hogere dimensies in deze realiteit om het veld te versterken om verandering in het bewustzijn te forceren. Niks geen Messias zoals de geschriften voorspellen, maar mensen van vlees en bloed zullen de verandering maken, zowel op fysiek als astraal niveau. Geen heiligen, iedereen heeft in deze incarnaties fouten gemaakt, is misleid geweest of soms gewoon een beetje dom/naïef geweest. Zo ook de poppetjes op het toneel, ga naar stront graven en je zal het vinden bij welke speler dan ook. New agers roepen de hele tijd dat je in het nu moet leven, vinden ze wat stront van decennia terug bij Trump (of wie dan ook) dan schreeuwen ze het van de daken. (sneer 😉 )
   Ook volg ik (of ben betrokken bij) groepen en/of personen die WEL actie ondernemen, veel info vergaren en over het algemeen zeer accuraat zijn. Bij deze groepen staat Trump in een goed boekje ( maar hij wordt niet 100% vertrouwd)
   We hebben nu 1 kans om de zaak om te draaien, de satanisten weten dat, alles staat op het spel. Hierbij is geen ruimte voor “petty emotions” Het grote publiek heeft er weinig weet van, het gaat de meesten boven hun pet of ze zijn te druk met overleven. Dat is ok. Q licht het publiek in dat WEL interesse heeft en maakt ze wegwijs.
   Aan de buitenkant lijkt er weinig te gebeuren, dat is omdat alles volgens de regels van het universum en de wet moet gebeuren. Bloedvergieten wakkert alleen de entiteiten maar aan.
   De strijd is al gewonnen maar moet nog verder gestreden worden. De sluiers zullen langzaam weggetrokken worden, de hele waarheid kan niet in 1 keer naar voren komen omdat dat te shockerend zal zijn.
   Tot die tijd zullen bepaalde partijen zoveel mogelijk verdeeldheid proberen te zaaien zodat de mensen elkaar onderling zullen blijven bevechten over kleine verschillen ipv zich te verenigen met hun grote overeenkomsten.
   Blijf scherp, blijf kritisch, voedt het goede en heb uw naaste lief.

 8. Mijn complimenten voor dit uitgebreide en voor zover waarneembaar, overzichtelijk artikel!
  Destijds, nu alweer ruim 7 jaargeleden was ik vol van het 2012 fenomeen. Wat uiteindelijk een storm in een glas water bleek. Toch heb ik destijds zaken ‘voorzien’ en enkelen met mij dat er een ommekeer zou gaan plaatsvinden waarbij er ook sprake zou zijn van een collectieve bewustzijnsverandering wat veel sluiers zou doen verdwijnen en de ware aard van den boze zou blootleggen. Van toenemende aantallen echtscheidingen tot mensen die van de ene dag op de andere sporen van toenemende gekte zouden krijgen. Rampen aardbevingen tot zelfs de aap uit de mouw m.b.t. 9-11. Ook een kanteling van de Aardas en vreemde natuurverschijnselen. Maar als ik zo om mij heen kijk lijkt het nu allemaal te gebeuren…

  De verschuiving van de Aardas (deviatie) is nu wel 55km/jaar! en de navigatieberekening moeten echt gaan rekenen met méér dan de gebruikelijke paar procenten. Vanavond is de bloedmaan waar te nemen, óók zo’n ding en echtscheidingen zijn aan de orde van de dag. Meer en meer zie ik anders evenwichtige mensen volledig krankjorem worden. Ooit hield ik erop dat het eerste land wat zich uit de helleput zou rijzen, de VS zou zijn omdat daar de eerste stap is gezet om de hel op Aarde post te doen vatten. Dit zou vervolgens overslaan naar Europa en als ik het een en ander in ogenschouw neem zie ik wel het wel gebeuren!

  De gele hesjes, goed of kwaad maar iets is aan het rommelen en zéker in de VS.
  Zouden al die 2012 ideeën die bij mij in 1998 begonnen dan tóch gefungeerd hebben als een soort kanarie in de mijn?

  1. Er heeft zich op 21 12 2012 wel degelijk een grote verschuiving voorgedaan. Maar met het openen van de deur, zie je niet direct wat dat voor invloed heeft. Zeker niet als je geacht wordt/werd, zélf die deuropening dóór te gaan..
   Nieuwjaar betekent ook het einde van een oud-jaar…!
   Dus ‘Wat uiteindelijk een storm in een glas water bleek’ was wel degelijk een stevige tocht..!

  2. In mijn beleving heeft de grootste verschuiving zich sinds 21-12-2012 voltrokken in een verandering van focus op de buitenwereld naar een focus op het eigen innerlijk. In dat eigen innerlijk vindt de ware bewustzijnsrevolutie plaats, die zeker niet op de televisie te zien zal zijn. De revolutionaire beelden op die televisie zijn m.i. slechts een zwakke en veelal gecensureerd uiterlijke weerspiegeling van wat er innerlijk bij velen plaatsvindt.

   Bij mijzelf en vele anderen heb ik deze verschuiving waargenomen. In meerdere artikelen heb ik dit getracht weer te geven. Met het begin van 2019 neem ik een enorme intensivering waar van innerlijke openbaringen en het ervaren van mijn individuele kracht.

  1. Guido, in je “Wie is Trump” stuk heb je al een stuk van deze info geschreven zie ik. Deze video legt ook een link met Nick Tesla.

 9. Om maar eens wat laatst wél in nationale propaganda kanaal werd vertoond te zien als bewijs voor de ultieme wijze waarop vernederland gehersenspoeld wordt, als voorbeeld aan te halen.
  De naaste adviseur van Trump, ene Stone zou zijn opgepakt of in ieder geval in staat van beschuldiging gesteld vanwege o.a. de z.g.n. kennis van zaken omtrent de vermeende Russische invloed tijdens de verkiezingen welke achteraf helemaal niet zo zijn gegaan zoals beweerd. De media besteden hier dan de volle aandacht aan want het was immers afspraak om Trump maximaal zwart te maken en ook de vernederlandse media doen daar trouw als schoothondjes aan mee. Terwijl aan de andere kant de toch wel serieus te noemen aantijgingen tegen de Clintonkliek helemaal NIETS te horen valt!!!!!!!!!

  1. Eelco Bos van Rozenthal als ’top’-journalist door DWDD in het zonnetje gezet. Meneer slaat meteen maar over in zijn bespiegelingen, dat het totaal een media-spektakel diende te worden, deze man van zijn bed te lichten. CNN getipt door Mueller om PR te maken voor zijn verhaal en het kracht bij te zetten, door deze Stone als misdadiger af te schilderen. Zo worden misdadigers/verdachten ook van hun bed gelicht.. Alleen zijn die dan vuurgevaarlijk..!

  2. Cozmic, neem het mij aub niet kwalijk, maar dit heel verhaal is compleet belachelijk. Trump wil niets goeds voor de wereld, alleen voor zijn achterban! Moet hij dat of wil hij dat?
   En als hij de wereld een betere plek zou willen maken, had die maar beter met zijn geld iets anders gedaan en niet president worden. Maar echt strijden met campagnes, met de waarheid vertellen, het gewoon van zijn Trump tower schreeuwen, met zijn Twitter account en zijn Q mensen. Als deze personen werkelijk bestaan en insiders zijn, dan zijn ze dus niet goed genoeg geïnformeerd. Ik kan niet tegen onrecht. Kijk nu naar Venezuela…De VS heeft 1000 militaire bases in de wereld en trekken zich van geen enkel wet iets aan. Ik ben best teleurgesteld dat hier niets erover wordt bericht….maar steeds Mr. Trump goed wordt gepraat.

  3. Guido, kan je me aub met rust laten en ophouden mij steeds als ‘pispaal’ te gebruiken.
   Ik hoef niet als jij te ‘denken’….toch? Dank u.
   EN btw hoor ik NIET bij de kabaal. Wellicht moet je de juiste mensen (die jij als schuldig acht) aanspreken, als je lef genoeg hebt. Zo sla je de plank duidelijk mis oftewel ‘naar boven knievallen en naar beneden trappen’…het ga je goed.

  4. Pfff… Vind je het wel goed als ik ademhaal..? Doe eens beetje rustig joh. Wat een chagrijn zeg!! Waarom gebruik ik je als pispaal?
   Doe ik dat? Ik geef alleen een voorzet om te laten zien, dat Trump natuurlijk én/én moet spelen als dit verhaal klopt rondom ‘Q’.. Klaar. Als je me niet snapt, zou je dát kunnen schrijven! Het ga je goed..

 10. Met grote mate van gelijkenis hoorde ik afgelopen zat. morgen tijdens een, ik meen Tros praatprogramma dat de mening van Varoufakis werd afgedaan als totale onzin omdat de EU helemaal geen rovende autocratische nooit verkozen kliek zou zijn. Daarentegen kwam een hoogleraar van de universiteit van Maastricht, de leerstoel voor Europese wetenschappen, (ja, men maakt van een door criminelen bemand 4e Reich project, een leerstoel!!!) Die, ik ben de naam vergeten omdat ik geen ruimte vrijmaak op mijn harde schijf voor dit soort wauwelaars want hij persoonlijk wist de mening van Varoufakis weg te zetten als lariefarie! Jaha, die meneer van het limburgse walhalla van de leugen wist veel beter wat er in Griekenland was gebeurt dan die….Griek.
  En zo werkt het vernederlandse opiniebeheer optima forma.

 11. Cozmic :
  Dank voor de verschillende aanvullingen. Ik blijf echter zeer voorzichtig over de uitkomst van wat er zich momenteel achter de schermen afspeelt. Ik onderschat dus de “vijanden” niet. Als ik naar het zichtbare kijk, het is te zeggen naar wat er zich op het terrein afspeelt, dan zie ik aanwijzingen voor een “burgeroorlog”. De USA is allesbehalve een homogeen land, want door tal van domeinen lopen er immers breuklijnen met daarbij horende conflicten. Het zullen m.i. de raciale breuklijnen zijn die een beslissende start kunnen geven voor deze “burgeroorlog”, die momenteel reeds op micro niveau aan de gang is. Een burgeroorlog die dan wel door de top van de piramide wordt geregisseerd, naar het Zuid Afrikaanse model.
  Ik verwijs naar de volgende bronnen :
  https://www.henrymakow.com/2019/01/is-civil-war-the-illuminati-en.html
  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-16/american-apartheid-resurrecting-communisms-south-african-playbook-land-free
  Van belang imo is hier ook dat achter de machtsgreep van het ANC de handlangers van de RKM schuil gaan. Ook in de USA lopen er tal van sporen naar The City (The Crown) met de RKM.
  Nog een bron hierover :
  https://www.henrymakow.com/2018/08/-iq.html
  Ik verwijs voor de namen naar de inhoud van de link.
  Nog een bron met citaat :
  http://balder.org/judea/South-Africa-Terrorism-ANC-Revolution-Jewish-Involvement.php
  “Oppenheimer lobbied the Rothschilds to overthrow Verwoerd, who had publicly denounced the Jewish banking monopolies in Parliament. The Rothschilds secured the support of the Rockefeller, Carnegie and other “Anglo” families in the United States, and had those institutions lobby against the white government. Rockfeller influenced the Council on Foreign Relations and its members in the US government in particular to oppose white rule.”(=einde citaat).
  Ik voeg vooral deze paragraaf toe, gezien de plannen van Trump om de FED af te schaffen.

  1. Sub Rosa, het is goed om kritisch te blijven, doe ik ook. Tegelijkertijd je er van bewust blijven “welke wolf je voedt” Twijfel en verdeling zaaien is het grote spel van de heersende klasse, zover zelfs dat velen hun eigen ogen en hart niet meer vertrouwen.
   https://www.youtube.com/watch?v=_rVfWCBaFp4

 12. Dit kan je helpen je denken te verhelderen !!!
  Het boek van Franz Oppenheimer ; The State : The rich Plébean via via naar de Ochlocratie : Ochlocratie (Grieks-Okhlos-Massa-Volk) waar de massa zijn macht gebruikt waar-indien nodig !
  Voorspel Gilet Jaune – gele vestjes, we gaan het zien !

 13. Het lijkt erop dat ook in dit land dingen beginnen te schuren. De Verleiders met als voorman George van Houts pakken stuk voor stuk de wantoestanden in dit land aan. Eerder heb ik in het Posttheater zijn éénakter, Komplot, gezien waarin hij de zeer twijfelachtige 9-11 kwestie onder de aandacht bracht. Als theatermakers staat nu het thema private aangelegenheden op de agenda. Minister Olongren had hierop al ruim commentaar, natuurlijk…
  Vanmorgen was op de radio een dreutel in gesprek met een presentatrice die kennelijk, overduidelijk de opdracht had ontvangen om de groep van George van Houts te discrediteren. Poortwachter van Nieuwkerk van het programma De wereld d.d. was er kennelijk niet in geslaagd de gevoelige onderwerpen af te doen als nepnieuws o.i.d.
  Daardoor kwam de dreutel in ‘beeld’ om heel strak de opinie bij te sturen omtrent de kritische agendapunten van de Verleiders in het algemeen. Een teken aan de wand!
  Die jongens raken een open zenuw!!! De pillenmaffia lag samen met de banken al eerder onder vuur en nu gaat de sleepwet op het hakblok. De gevestigde macht acht het nu de tijd om in te grijpen. Een teken dat de Verleiders goed werk doen!!!!!!!!

  1. Rob, de media is foute boel. Ieder TV programma, alles wat ze laten zien dient tot 99% ter propaganda of reclame. Wat goed is wordt fout gepraat, en wat fout is, goed.
   De mensen moeten zich afwenden van al dat. TV is mind control!

  2. https://nos.nl/artikel/2269850-uitgaven-dure-medicijnen-steeds-hoger.html in dit artikel wordt ook de toename van patienten genoemd en nieuwe dure medicijnen.
   Ondanks het feit dat de regering ons verplicht een contract/overeenkomst door de strot duwt met zorgverzekeraars die winst als oogmerk hebben (wat normaal niet zou kunnen want gaan ze ons straks ook een contract/overeenkomst door de strot duwen met een weekblad? waarbij je nog net zelf de keuze mag maken of het de story,weekend,prive of een ander roddelblad mag worden?) zou de zorg goedkoper worden wat juist niet het geval is maar wel het tegenovergestelde en niemand die daar iets aan doet.
   Nog niet zolang geleden werd een medicijn van de ene op de andere dag 80% goedkoper wat betekenen kan dat we al jaren teveel hebben betaald en wie zegt dat hetzelfde niet ook voor andere medicijnen geldt,maar waar we niets over horen?
   Nog steeds is de overheid zelf niet te beroerd om dezelfde farmaceuten nog meer te spekken zelfs na eerder genoemd bedrog door die gasten wat te zien is aan alle dwang die ze proberen door te voeren om je te laten vaccineren zelfs al zijn er tal van bewijzen dat het schadelijk is.Onze vorige minister van volksgezondheid (Edith Schippers) wordt overigens president bij DSM wat natuurlijk ook veel zegt.Eerder was zij ook al een groot voorstandster van mogelijk kankerverwekkend kunstgras en riep zelfs dat het veilig was ondanks dat de onderzoekers daar nog geen overeenstemming over hadden bereikt.
   Wanneer je een functie krijgt bij een chemiegigant op dat niveau dan wordt het mij in ieder geval steeds duidelijker waarom zij nogal dweperig pleitte voor vaccinaties en kunstgras en nu schijnt het haar in ieder geval geen windeieren te leggen maar wel haar bankrekening ten goede te komen.De smoes dat de zorg duurder wordt zou aan nieuwkomers liggen en dat zou kunnen kloppen want die halen ze zelf naar Nederland en ook zij krijgen zorg maar waarschijnlijk gratis in tegenstelling tot de eigen bevolking die wel moeten betalen en daardoor zelfs in de problemen komen. De zorg is een grote corrupte puinhoop waar winst en niet de mens voorop staat zoals dat wel bij meer dingen die door overheden door de strot geduwd wordt het geval lijkt te zijn.De minister die ingestemd heeft met het blijven gebruiken van Round Up krijgt misschien wel een mooie baan bij Bayer/Monsanto,wie zal het zeggen?

 14. Zeker MC!
  All een het feit al dat de media zich steeds weer tegen iemand als Trump of Putin/Rusland opstellen zal laat voor velen die zien wat er speelt en herkent met de de boom aan z’n vruchten. Een verlengstuk van de deep state dus.
  Alles wat vraagtekens zet bij de producten van de kliek om tot een nwo te komen moet onderuit. Dat noemen ze of nepnieuws, of samenzweringstheorieën. En als het merendeel van de massa maar geloofd wat men propageert, is het doel bereikt.
  Ikzelf geloof dat mensen van De Verleiders geen lukrake nonsense verkopen gebaseerd op pure fantasie en speculaties. Daarom is deze tegenreactie een graadmeter voor hoezeer ze de spijker steeds op hun kop slaan en onderhand gezien worden als een luis in de pels.
  De WRR had al een boekwerk uitgebracht met als basis de ingebrachte resultaten van de kamervragen naar aanleiding van de enquete over de handelswijze van banken. Dat doet natuurlijk zeer dus moet de gevestigde macht wel ingrijpen.

 15. Arnold 2,
  Waar het eigenlijk op neer komt is zoals de onderzoeken hier en daar al aangeven m.b.t. het vertrouwen in de politiek, het failliet van het ‘democratisch’ (als je wil geloven dat er eerlijk geteld is) gekozen rapaille, helemaal verdwenen.
  En het zure is dat zij dat weten en het helemaal geen zak kunnen schelen met Eu als rugdekking in de opmars naar de dictatuur optima forma, als deze er al niet is!
  Zo, dat is een vaststelling.
  Wat te doen? Of liever, wat niet te doen.
  Stemmen bijv. Dat kun je in je eentje want grote groepen zullen in dit land niet gevormd worden. Ook stemmen met je portemonnee. Dus niet bij de Shell tanken e.d.
  Niet wachten tot de schappen leeg zijn maar hamster voor minstens 3 maanden en ga tuinieren voor ongiftige groenten.
  Over inentingen zal het niet nodig zijn daarover te reppen!

  1. robvdz.
   Telkens is gezegd door de MSM dat het goed gaat met de economie (waarschijnlijk kijken ze dan alleen naar de grote bedrijven en vergeten ze de rest).Shell en Unilever zo bleek gisteren hebben een topjaar achter de rug met miljarden winst wat weer goed is voor de aandeelhouders natuurlijk.Nu gaat die dividendbelastingafschaffing dan wel niet door maar toch profiteren ze enorm omdat dergelijke bedrijven geen of weinig belasting betalen in tegenstelling tot het MKB en de belastingbetalende burgers.(Als ik me niet vergis wordt zoiets wel parasiteren genoemd of tewel meerijden op de rug van mensen die minder goed bedeeld zijn).

   Zowel de overheden zelf maar mogelijk ook sommige bedrijven geven totaal niet om hun werkpersoneel op de werkvloer wat te zien is aan de Burn Out gevallen en wat de overheid zelf betreft komt daar natuurlijk ook nog chroom 6 bij en Burn Pits.Het schrijnende is natuurlijk wel dat de overheid zelf voor zieken verantwoordelijk is maar zelfs dat is geen probleem want dan hebben ze altijd weer UWV en Arbo artsen die zieke mensen toch weer aan het werk proberen te zetten terwijl dat eigenlijk niet kan en de situatie voor velen alleen maar erger maakt.(hier is het mogelijk van belang te kijken door wie of welke instanties zij betaald worden en u zult zien dat zij niet echt onafhankelijk zijn).
   https://stressmanagement.be/luc_swinnen_stress_management-nieuws.asp?taal=nl&rubriekID=JRPSENOQG

   Eerder hebben overheid en andere bedrijven duizenden mensen ontslagen en nu gaan ze zielig doen door te roepen dat vacatures niet opgevuld kunnen worden.Daar hadden ze toen rekening mee moeten houden wat gewoon een taak is van bestuurders van bedrijven.Korte termijn winst vonden zij kennelijk belangrijker terwijl ze kunnen weten dat na regen zonneschijn komt maar ook andersom.Nu lijkt het erop dat ze niet eens meer vacatures plaatsen maar gelijk mogelijk goedkopere krachten uit het buitenland gaan halen ivm de Brexit,zo las ik dat buitenlandse mensen een opleiding krijgen (nadat ze Nederlands hebben geleerd) ivm controle op vlees dat van en naar Engeland getransporteerd wordt.

   Telkens zeggen ze dat er meer vaste banen moeten komen en dat ze daar aan werken wat jereinste onzin is omdat ze gelijktijdig ervoor zorgen dat werkgevers mensen makkelijker mogen ontslaan waardoor niemand enige vastigheid heeft.Wanneer je geen vastigheid hebt kan je ook niet bepalen welk beroep je gaat doen laat staan dat je weet waar je voor moet leren.Nederlanders zitten met steeds hogere uitgaven (vaak veroorzaakt door de overheid zelf 9% btw op dagelijkse benodigdheden bv ipv 6% terwijl energie kosten,zorgkosten,huurprijzen van huizen,waterschapsbelasting,gemeentelijke heffingen enz enz gewoon blijven stijgen) en daardoor KUNNEN NEDERLANDERS GEWOON NIET VOOR MINDER WERKEN ook al willen velen dat graag.Wat heb je er aan om te werken als je door gemeenten en overheden alsnog in de schulden terecht komt?
   Gisteren zag ik op TV dat matrozen belastingaanslagen krijgen omdat het niet meer op het bedrijf te verhalen valt en de belastingdienst toch het geld wil hebben wat al gezorgd heeft dat twee matrozen zelfmoord hebben gepleegd dat is de overheid ze geven totaal niet om de minder bedeelden en gaan letterlijk over lijken om de rijken nog rijker te maken.

  2. Arnold, Kabinet Rutte heeft al het beschikbare geld gebruikt om “de nationale schuld” af te betalen. Oftewel DE BANKEN/ GLOBALISTEN te spekken. Daarmee hebben ze de staatskas geplunderd en ook al lijkt de economie aan te trekken is er geen budget voor “het volk”
   2014 455 706 671 560 67,9
   2015 446 058 690 008 64,6
   2016 438 418 708 337 61,9
   2017 419 778 737 048 57,0
   2018[11] 404 453 764 000 52,9
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Overheidsschuld

  3. Cozmic 2.
   Vaak wordt er gesproken over discriminatie door mensen zoals we allemaal hebben kunnen zien aan de zwartepieten discussies.Daar had de MSM enorm veel aandacht voor en zelfs de politiek ging daar in mee en ze hebben zelfs in de kamer daarover gedebatteerd net of er geen belangrijker dingen zijn die zowel voor zwartepiet aanhangers als ook zwartepiet tegenstanders nog veel meer discriminerend zijn.Waarom vind bijna iedereen het normaal dat de regering over bezuinigen praat terwijl het gewoon gelegaliseerde diefstal is van de minder bedeelden? Niet waar? Hoe kan het dan dat de multinationals bv (de rijksten) via allerlei wegen en hulp zelfs van de belastingdienst zelf bijna geen of helemaal geen belasting betalen? Dat lijkt mij toch echt een vorm van discriminatie waar de minderbedeelden het slachtoffer van zijn zoals slaven ook altijd het slachtoffer van de rijken waren en nog steeds zijn.Rutte wilde ze (de rijksten) dan ook nog als dank miljarden cadeau geven via die dividendbelasting afschaffing.
   Ontstaan staatsschuld.
   Een staatsschuld ontstaat door een opeenstapeling van tekorten,omdat er,jaar na jaar,meer wordt uitgegeven dan er inkomsten (voornamelijk belastingen) zijn.Zo wordt dat in de verwijzing die in 2 werd gegeven omschreven.
   Elk weldenkend mens zou dan denken dat de staatsuitgaven naar beneden moeten worden bijgesteld en dat ook de rijken hun bijdrage moeten leveren ( ik ben van mening dat dat zelfs met terugwerkende kracht moet) zodat de lasten meer evenredig verdeeld worden. De smoes dat dat ten koste zou gaan van werkgelegenheid is onzin en als het al zo is doet men net of alles van die multinationals afhangt terwijl werkgelegenheid voornamelijk (70%) door het MKB wordt voorzien.Zolang die multinationals geen of weinig belasting betalen en zelfs miljarden cadeau krijgen kosten ze ons alleen maar geld en daarbij komt ook nog wanneer er geautomatiseerd of gedigitaliseerd wordt kijken ze ook niet naar het werkvolk en volgt ontslag voor velen zodat ze ook dan hun zakken nog meer kunnen vullen.Ook zijn die rijken verantwoordelijk voor het vernietigen van kleine plaatselijke bedrijfjes wat ook ten koste gaat van werkgelegenheid,zo kwamen er grote supermarkten die van alles onder één dak gingen verkopen waardoor kleine gespecialiseerde bedrijfjes de nek werd en nog steeds wordt omgedraaid.
   Ik denk dat we dan ook kunnen zeggen dat onze eigen regering aan de verkeerde kant staat en het vernietigende in stand houdt door hen constant voordelen te geven ten koste van anderen.Laten ze ook eens minder uitgeven aan bv de JSF en andere prestigeprojecten,misschien dat ze dan overhouden en de minder bedeelden eindelijk eens kunnen geven waar zij recht op hebben.

 16. Q&Q huhuhu, dat vond ik zo’n spannend programma! en nu hebben we DD; Donald Duck, de Duitser die heel zijn leven Dagobert Duck wou zijn. Het verleden vormt het heden. Waarom was die man zo groots? Wat voor grootse daden sieren hem? Hij deed gewoon alles voor geld: een allemansvriendje, een vrijmetselaar, een belastingontduiker, hij heeft zijn naam wel 200x verkocht (T-producten), zijn harde zakenimage verkocht op tv (you’re fired) en verder verkocht hij Hebberigheid oftewel de casinobusiness die goed is voor het witwassen van geld. Hij is op zijn minst vier keer failliet gegaan en wie hielp hem weer boven water, op welke voorwaarden? Hij kocht ook zijn mind-controled presidentsvrouw en wou al heel lang POTUS zijn. Die oom van hem, dr. John Drumpf was een nazi-sympathisant en door zijn toedoen werden zeelui van binnenuit gekookt! http://serenitystreetnews.com/Veil_of_Invisibility.pdf (over Tesla, Otto Skorzeny en de Scherven: nazi-spionnen en het heilige orakel dr. Sue Arrigo!) Trump betekent in het Engels: bedriegen of trompetgeschal. Hopelijk heeft Trump een Goddelijke ervaring gehad zodat hij nu voor het Goede werkt en wordt hij aangestuurd door alle mensen die hem positieve liefde sturen.

 17. Een voorspelling naar de toekomst toe :
  https://kingworldnews.com/greyerz-this-mans-predictions-for-the-world-are-absolutely-terrifying/
  met citaat :
  “Egon von Greyerz: Is a total collapse of the financial system next or will we see the globalists taking control of the world? Either way, the world is now at one of the most critical crossroads ever in history. Shakespeare expressed it eloquently in Julius Caesar:
  There is a tide in the affairs of men.
  Which, taken at the flood, leads on to fortune;
  Omitted, all the voyage of their life
  Is bound in shallows and in miseries.
  On such a full sea are we now afloat,
  And we must take the current when it serves,
  Or lose our ventures.”
  One of the brightest minds in finance RE McMaster, has summarised the next 25 years as follows:
  Timetable:
  UN Agenda 1921, The Great Global Financial Reset by no later than 2022 (much like Cyprus 2012-2013);
  WWIII around 2025;
  UN Agenda 2030 – all people RFID-tagged like cattle, with no other way to buy or sell, monitored 24/7 Red Chinese “social credit” style, all private property confiscated;
  2045 – Age of AI robotics, human population reduced to 500 million-2 billion, all brown, heavily homosexual, transsexual, trans-humanised, rule by a technocratic elite run by evil, narcissistic sociopaths…
  Furthermore, this is his prediction for the USA:
  The US is headed for economic and social chaos in the cities particularly and a federal government declaration of martial law. Both the US military and police have been preparing for this. Witness the recent US military exercises held in Los Angeles. Urban warfare is coming. “(=einde citaat).
  Deze voorspellingen zijn m.i. niet alleen zeer verontrustend, maar ook niet volledig uit te sluiten. Ik denk hier dan vooral aan Agenda 21-30 van de UNO… en de plannen voor een NWO.
  Vooral de toestand van het internationale financiëel en bancair systeem met een schuldberg, waarvan het bedrag niet meer uitspreekbaar is, is imo zeer onrustwekkend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.