Advertentie

Medbedden en andere technologieën…


*
*
Medbedden en andere technologieën

2022 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

2023 Wordt het jaar van de grote verandering. Persoonlijk stop ik na 23 jaar met mijn praktijk omdat we gaan kennismaken met allerlei nieuwe technieken, ook in de gezondheidszorg, die mijn praktijk overbodig maken. Eén van die technieken is bijvoorbeeld de ‘iTeracare’ die eruitziet als een haarföhn. De iTeracare is tot zover één van de weinige apparaten dat voor persoonlijk gebruik Terahertz frequenties combineert met warmte waardoor de zelfhelende capaciteit van het lichaam geactiveerd wordt. Over de gehele wereld getuigen mensen die dit apparaat gebruiken, dat hun klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Dit apparaat (HIER) bevat 3 nieuwe technologieën die voor de meesten tot op heden onbekend waren. Je moet hierbij denken aan:

 • Terahertz frequentie wat resoneert met dezelfde frequentie als normale menselijke cellen en genereert miljoenen trillingen per seconde, waardoor gezonde en slapende cellen worden geactiveerd, terwijl ongezonde cellen en vrije radicalen worden geëlimineerd.
 • Kristaltechnologie dat de energie versterkt die door het apparaat wordt gegenereerd, waardoor een krachtiger resultaat ontstaat. Bootst 1/40 van de UV-energie van het zonlicht na. Het versterkt de auravelden in het lichaam.
 • Het genereert Scalaire Golven die onze cellen van energie voorziet, lichaamssystemen in evenwicht brengt, het lichaam versterkt, helende energie produceert en dieper doordringt in de vitale organen.

Persoonlijk heb ik er ook al resultaten van gezien, ook bij dieren, die je niet voor mogelijk zou houden. Met dit systeem ben je bijvoorbeeld in staat om organen in 25 dagen in hun oorspronkelijke gezonde staat terug te brengen, je huid opnieuw een gezonde en verjongde uitstraling te geven, blauwe plekken na een ongeval binnen een dag te laten verdwijnen etc. Mijn streven is dan ook dat ieder huishouden de mogelijkheid moeten krijgen, om zo’n apparaat aan te schaffen.

‘Secret Space Program’ (SSP)
Ook zullen we kennismaken met de medbedden die met behulp van de militairen uitgerold gaan worden zodra de revaluatie van het geldsysteem een feit wordt. Dat kan ieder moment gaan plaatsvinden. De medbedden bestaan al sinds de jaren vijftig en worden gebruikt door de ‘Secret Space Program’ (SSP). Het is zeer geavanceerde helende medische apparatuur gebaseerd op trillingsfrequentie.

Tony Rodriguez

Vele militairen die in dienst staan van de SSP, werken er soms wel 80 jaar maar zien eruit als of ze tussen de 20 en 30 jaar oud zijn. Dat is allemaal mogelijk dankzij deze technologie. Wanneer ze weer terugkeren in deze wereld worden ze verjongd waarbij ook hun geheugen wordt gewist zodat ze geen vragen kunnen beantwoorden waar onze samenleving nog niet op voorbereid is.
In aardse tijd zijn ze dan al vaak de 100 jaar gepasseerd. Dat geheugen kan echter op een gegeven moment terugkeren zoals het geval was bij Tony Rodrigues, Chris O’Connor, Rebecca Rose, Jean Charles Moyen en vele anderen. (HIER)

Het verhaal van Tony Rodrigues
Tony Rodrigues werd op 10-jarige leeftijd s’ nachts toen hij in zijn bed lag te slapen, ontvoerd door een satanische Illuminati familie bij hem in de buurt woonde. Hij werd door deze familie verschillende malen doorverkocht en was o.a. werkzaam voor de SSP op Mars dat onder beheer stond van de ‘Mars Colony Corporation’. Toen deze op een gegeven moment werd opgeheven, werd hij doorverkocht aan een ‘Siriaanse Colony Corporation’.

Daar werkte hij gedurende een periode van 10 jaar op Duitse ruimtevoertuigen als reparateur en vrachtingenieur voor interstellaire handelsmissies. Na 20 jaar slavenarbeid werd zijn lichaam met behulp van de medbedden verjongd, zijn geheugen gewist en teruggeplaatst in zijn bed waaruit hij 20 jaar eerder was ontvoerd. Het bijzondere aan dit verhaal is dat zijn omgeving hem nooit heeft gemist, wat aantoont dat tijd zoals ons wordt geleerd een volslagen illusie is.

MedBed-uitvoering

De verdwenen kinderen
Tot voor kort verdwenen er wereldwijd gemiddeld jaarlijks een paar miljoen kinderen. Deze werden gebruikt voor satanische doeleinden, seks- en orgaanhandel en slavenarbeid. Ik heb me jaren afgevraagd hoe dit mogelijk was. Ik weet al heel lang dat er vele kinderen verdwijnen in vluchtelingenkampen, asielzoekerscentra, jeugdzorg e.d. maar dan haal je bij lange na geen paar miljoen. Maar door het verhaal van Tony Rodrigues viel ineens het kwartje. Vele kinderen zijn misbruikt terwijl wij dachten dat ze gewoon in hun bedje lagen te slapen.

Nachtmerries kunnen hiervoor een aanwijzing zijn. Dit is dan ook de reden waarom het zo belangrijk is om onze kinderen niet alleen te laten slapen. In de natuur kom je dat ook niet tegen, daar slapen de dieren altijd samen om elkaar te kunnen beschermen. De SSP-ervaringen van deze slachtoffers worden zo goed mogelijk gewist maar velen weten zich steeds meer te herinneren naarmate ze ouder worden.

Bij velen zijn de boeken bekend van auteur Michael Salla, die het Secret Space Program uitgebreid beschrijft in verschillende boeken.

Deze verhalen worden door hun omgeving vaak niet serieus genomen, wat niet onbegrijpelijk is want het is ook nauwelijks te bevatten. Alleen al om die reden is het zo belangrijk is dat deze informatie naar bovenkomt zodat deze slachtoffers eindelijk gehoord en serieus genomen worden waarmee hun helingsproces kan starten. De medbedden waren in de jaren vijftig een geschenk aan aarde afkomstig van de Plejaden. De Amerikaanse regering besloot deze technologie voor de mensheid verborgen te houden en in te zetten voor hun eigen belangen zoals de SSP die werkzaam was op o.a. Mars en de Maan.

Gewonden en zelfs levensgevaarlijk gewonde soldaten, konden daarmee binnen een dag volledig herstellen, om gelijk opnieuw ingezet te worden. Medbedden zijn capsules waarin je met behulp van je eigen melatonine in slaap wordt gebracht. Ze zijn verbonden aan een kwantumcomputer die je originele DNA volledig hersteld. Er bestaan meerdere soorten. Zo heb je het:

 1. Holografisch Medbed.
  Deze omvat beperkte en geavanceerde kunstmatige intelligentie, die samen met de hulp van een arts een volledige genezing kunnen garanderen. Dit medische bed is uitgerust met doorzichtige en luchtdichte bedieningsschermen, laserspiegels, comfortabele ledemaatsteunen, computergestuurde chirurgische armen, diagnose, weergave en analyse van vitale functies. Het lijkt op een MRI-machine zonder magnetisme en straling.
  x
  Met holografisch medbedden is het mogelijk om nauwkeurige live scans van het hele lichaam uit te voeren om ziekten in korte tijd te diagnosticeren en te behandelen.Bovendien helpt het bij het diagnosticeren en interpreteren van neurologische, huid-, bloed-, DNA-, organen, botten, spieren, klieren en hormonale tekortkomingen. Het kan ook erfelijke markers corrigeren die leiden tot verschillende aanlegziekten. Verder helpen ze bij het uitvoeren van operaties door middel van laser.
  x
 2. Regeneratie Medbed.  Dit bed gebruikt resonantievelden om ontbrekende organen en oudere weefsels te regenereren. Het komt dus ten goede aan degenen die orgaantransplantatie, huidtransplantatie en reconstructie van afgehakte of ontbrekende ledematen e.d. nodig hebben.
  x
 3. Verjongings- en regressie bed. Het derde type is het verjongings- en regressie bed. Dit medbed biedt geheugen- en leeftijdsregressietherapie. Het herleeft cellen en geneest je zintuigen, waaronder geluid, smaak en zicht die door veroudering of trauma zijn verzwakt. Mensen met een posttraumatische stressstoornis en traumatische geheugenproblemen kunnen baat hebben bij deze medbed-technologie. Deze technologie kan je jeugd doen herleven door de interne klok van je lichaam om te keren. Verder kan het pijnloos je strakke huid en spiertonus herstellen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld talen of andere kennis in je hersenen te installeren, of specifieke talenten zoals bijvoorbeeld muzikale capaciteiten.

De DeepState heeft de medbedden ingezet voor hybridiserings projecten, waarbij ze als experiment mensen kruisten met de Nebu Greys om een geheel nieuw slaven ras te creëren die de mensheid hier op aarde had moeten vervangen. Dit had nooit mogen gebeuren. Zij zijn gelukkig verslagen en de Alliantie heeft preventieve maatregelen genomen dat er met hun medbedden niets kan plaatsvinden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Deze bedden staan namelijk rechtstreeks in verbinding met je ziel.

Jij bent straks dus veilig wanneer ze volledig gratis voor iedereen beschikbaar komen. Ze kunnen letterlijk alles herstellen zolang je hersenen 5% actief zijn. Kom je onder dat percentage dan is de enige mogelijke oplossing die rest, een zielsoverdracht in een nieuw gezond lichaam, mits de ziel het lichaam niet al heeft verlaten. Je moet hiervoor natuurlijk wel open en vrij zijn in je denken, en niet langer vastzitten in religieuze programma’s, omdat deze dit niet zullen toestaan.

De medbedden maken deel uit van buitenaardse technologie en zijn dus niet afkomstig van aarde. De keuze van welke soort medbed iemand nodig heeft, hangt af van hetgeen de meeste aandacht nodig heeft om te herstellen. De behandeltijd kan variëren van een minuut of 10 tot wel 15 uren. Dat is volledig afhankelijk van wat er hersteld dient te worden. Voorafgaand aan de behandeling zal er een gesprek plaatsvinden waarin je wensen worden opgenomen. Vervolgens zal er een scan worden verricht met behulp van een kwantumcomputer die exact zal bepalen wat er gedaan kan worden, en wat de exacte tijdsduur zal zijn.

 • Algemene genezingsprocedures duren 15-20 minuten.
 • Iedere persoon ontvangt een volledig nieuw en gaaf gebit, dat is een standaardprocedure.
 • Een verjongingsprocedure kan oplopen tot 15 uren.
 • Wil jij je gezichtsvermogen laten behandelen dan zal dat een minuut of 7 in beslag nemen.
 • Ook kun jij je haar- of oogkleur laten veranderen.
 • Je lichaamslengte en vorm kunnen worden aangepast.
 • Je kunt je haarlengte bepalen dat een bezoek aan de kapper overbodig maakt.
 • Talenten en kennis op wat voor gebied dan ook, kunnen ingevoegd worden, mits dit zal worden ingezet om je gemeenschap te dienen. Is het puur uit eigen belang om eraan te kunnen verdienen dan zal dit niet gehonoreerd worden door de kwantumcomputer omdat deze je letterlijk kan lezen.
 • Karakters kunnen er niet mee veranderd worden omdat dat een keuze is die met ‘vrije wil’ verbonden is, net zomin als depressies en emotionele vraagstukken. Deze zullen door jezelf moeten worden aangepakt. Ernstige trauma’s kunnen wel worden verzacht om je in staat te stellen er zelf mee aan de slag te gaan.
 • Dementie en Alzheimerpatiënten kunnen herstellen waarmee ook alle herinneringen zullen terugkeren.
 • Vrouwen kunnen er hun maandelijkse menstruaties mee stoppen tot het moment dat je een bewuste keuze maakt om zwanger te worden. Ongewenste zwangerschappen en abortussen zullen daarmee tot het verleden behoren.
 • Om te kunnen verjongen is het noodzakelijk dat jij je frequenties verhoogt, bewust gaat leven, gezond biologisch voedsel eet en zuiver water drinkt, anders ben je binnen de kortste keren terug bij af.

Het zal je helpen om weer kerngezond te worden en datgene te kunnen presteren waar je hart ligt.

Deze aankondigingen over ‘Top Secret’-ruimtevluchten zul je kennen, maar er is dus eigenlijk helemaal geen sprake van ’top secret’..!

Gezond en biologisch voedsel
De medbedden werken niet voor degenen die hun ziel hebben verkocht in ruil voor macht, roem en rijkdom omdat zij daarmee de universele wetten hebben overtreden. Ze zullen je helpen je bewustzijn te verhogen. Angst en woede zitten vast aan de 3de dimensionele dichtheid die we nu achter ons laten nu we bezig zijn door te schuiven naar 4D of hoger. Daar heerst Liefde, Compassie, Eenheid en Vriendschap.

Deze medbedden zullen deze veranderingen niet inbrengen maar helpen je op een fysiek niveau, om dit binnenin jezelf tot stand te brengen. De behandelingen zullen volledig gratis zijn. Hiermee zul je ook onmiddellijk weten of het de authentieke medbedden betreft of dat het neppers zijn. Zodra de humanitaire fondsen beschikbaar komen, wat ieder moment kan gebeuren, dan zullen de medbedden door de militairen worden uitgerold. In de eerste 6-8 maanden zullen degenen die er mee wensen te gaan werken worden opgeleid.

Naast medbedden voor mensen zullen er ook medbedden voor dieren komen. Dit is minstens zo hard nodig als voor mensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gruwelijke leed van de dieren in de fabrieksmatige intensieve veehouderij. Er zal vanaf dat moment geen enkel verschil meer gemaakt worden tussen mensen en dieren, zoals in de 3de dimensionele dichtheid nog heel duidelijk het geval is.

In ieder land komen telefoonnummers beschikbaar waar je een afspraak kunt boeken. Aan de hand van een vragenlijst zal de kwantumcomputer een afspraak voor je inplannen waar datum, tijd en locatie bekend zal worden gemaakt voor je scan. De scan zelf bestaat uit 2 glazen platen waar je tussenin kom te staan. Kun je niet staan dan zijn er rolstoelen of een bed beschikbaar. Voor de scan maakt dit geen enkel verschil want deze bestaat uit holografische 3-dimensionale technologie.

Deze procedure neemt slechts 30 seconden in beslag. De resultaten hiervan worden opgeslagen in de kwantumcomputer. Daarna zal er een ontmoeting plaatsvinden met het medbed-team die de scanuitslag met je zullen bespreken. Alles wat uit balans is zal worden belicht en besproken, waarna je lichaam zoals het zal worden, zichtbaar wordt op de computer. Vervolgens kunnen daar eventuele aanvullende wensen aan worden toegevoegd zoals haarkleur; haarlengte; oogkleur; specifieke gaven waar je over wenst te beschikken etc.

Trilling, frequenie, ook hier natuurlijk weer de essentie..
Dit laatste hangt af van je trillingsfrequentie. Heb je een hoge trillingsfrequentie dan zal er meer gedaan kunnen worden dan bij iemand met een lagere. Deze trillingsfrequentie is volledig afhankelijk van je levensstijl. Een medbed behandeling is eenmalig, je hebt dus geen herhalingsbehandelingen nodig. Leef je gezond dan kun je zonder problemen de leeftijd van 250 jaar bereiken. Is dit niet het geval dan zul je binnen afzienbare tijd weer klachten gaan ontwikkelen en snel verouderen. Dat is dus geheel je eigen verantwoordelijkheid.

Medbedden helpen je afkomen van fysieke verslavingen omdat deze herkend zullen worden door de kwantumcomputer. De behandeling hiervoor kan echter pas plaatsvinden wanneer je de mentale verslavingen zèlf hebt overwonnen. Je krijgt 3 maanden de tijd om daarmee aan de slag te gaan. Doe je dat niet dan zul je door de kwantumcomputer worden geweigerd omdat je er nog niet klaar voor bent. Vervolgens zal er een afspraak worden ingepland voor de daadwerkelijke behandeling die in enkele gevallen kan afwijken als er iemand in levensgevaar tussendoor komt.

Mensen met een gigantisch overgewicht zullen in etappes terugkeren naar een gezond en normaalgewicht. Dit zal onder begeleiding plaatsvinden waarbij ze je assisteren om het werk zelf te doen. Degenen die zich vrijwillig hebben laten vaccineren (dit geldt dus niet voor kinderen) zullen geen voorrang krijgen op de ongevaccineerden, ofwel ze moeten in levensgevaar verkeren. Dit heeft met bewustzijn te maken en zal ze wakker schudden uit de matrix.

Op de dag van de daadwerkelijke behandeling zul je een uur van tevoren een drankje toegediend krijgen dat de melatonine van je eigen lichaam zal activeren waardoor je slaperig wordt. Vervolgens word je overgebracht naar het medbed. De gegevens van wat er gedaan gaat worden zitten opgeslagen in de kwantumcomputer die exact zal weten wat er gedaan moet worden.

Foutloze behandelingen..!!
Hierbij kunnen, in tegenstelling tot de huidige technologie, geen fouten worden gemaakt. Ook ben je niet gebonden aan de locatie waar de scan is verricht. En zou je op de datum van de daadwerkelijke behandeling in het buitenland vertoeven dan zal deze daar kunnen plaatsvinden omdat de kwantumcomputers wereldwijd met elkaar zijn verbonden. Je zult niets van de behandeling voelen omdat je slaapt. Het bed houdt je in slaap totdat het gehele programma is voltooid.

Je loopt dus nooit risico om tussentijds wakker te worden. Na afloop word je overgebracht naar een speciale ruimte om volledig wakker te worden en zal je een spiegel worden aangereikt die je laat kennismaken met je hernieuwde zelf. In geval van verslavingen en trainingen voor een gezondere levensstijl zul je worden door verwezen naar speciale helingscentra om je hersenen te helpen verbinden met het nieuwe lichaam.

Bevallingen zullen ook een geheel nieuwe fase ingaan. Deze kunnen voortaan, zowel voor moeder als kind, volledig pijnloos en euforisch ervaren worden, zoals het behoort te wezen. Hiervoor komen speciale kleine kubussen beschikbaar die de moeder in een zittende houding op haar buik draagt. Deze duwen de baby op een natuurlijke wijze langzaam naar beneden het geboortekanaal in om geboren te worden. Er zullen hiervoor speciale kraamhuizen komen. Complicaties zullen daarmee tot het verleden behoren……

Harriet Algra

dec.2022

thenewstrain.org

* * *

Bronvermelding:

https://thewebmatrix.net/disclosure/SSPW.html

Medbeds part 1 https://www.youtube.com/watch?v=4JcgYsN-BSg

https://www.sentientlight.com/articles/what-is-medbed-technology

Tony Rodrigues – 20 years in the Secret Space Program https://youtu.be/69ZWu21AfLY

Sherry Divband https://vimeo.com/ondemand/gsic2022

https://sunnysjournal.com/2022/12/13/the-adrenochrome-agenda/

https://www.youtube.com/watch?v=YiljdGQrAsw

 

 

5 gedachten over “Medbedden en andere technologieën…

 1. Interessant artikel. Ik moet wel even opmerken dat jullie moeten uitkijken met het beeldmateriaal.
  De medbed foto is een ontwerp en foto uit de film ‘Prometheus’ van Ridley Scott.
  Kan best zijn dat dit ontwerp op die technologie gebaseerd is, maar een letterlijke overname van een film ‘prop’ komt niet geloofwaardig over natuurlijk en kan de boodschap schaden.

  1. Dank voor je reactie; met zoveel goedwillende lezers, is er altijd wel iemand, die de correctie plaatst die nodig is. Zo ook hier.
   Scheelt ons veel werk.. ;-)) Even serieus, dank voor je reactie!

 2. Ik ben wat laat maar wilde nog reageren.
  Ik moest zeker lachen toen ik je reactie las, maar mijn point is een uiteraard een beetje de happigheid waarmee ‘rationele’ mensen graag dit soort informatie onderuit schoppen. Denk aan de kleuters van Stichting Skepsis of onze ijverige hoeders van de waarheid- de factcheckers.
  Verder interessante site, pas ontdekt 🙂

 3. Skepsis heeft ook de hand gehad in het ontslag van het hoofd van het Studium Generale van de TU Delft dr. ir. Coen Vermeeren in 2017. Skepsis is 100% woke en zij zijn de stalen vuist, maar niet in een fluwelen handschoen van de farmaceutische industrie.
  Lees zijn schokkend relaas in het door hem geschreven boek: ‘Tegengeluid: karaktermoord namens de TU Delft’.

 4. Dank je wel Ron voor de toevoeging- dat wist ik niet eens.
  Ik weet wel dat Skepsis vol halve waarheden en luie samenvattingen staat. Ze pretenderen analyses te maken in naam der wetenschap, maar behoren tot de club die altijd in verzet komt als nieuwe inzichten voorbij komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.