Advertentie

Musk-Twitter: ‘C-19-info en mRNA-gevaren zwaar onderdrukt’..!!


x
x

Cardioloog dr. Peter McCullough:

‘Twitter onderdrukt vroege COVID-19 behandelingsinformatie
én zorgen over de veiligheid van het vaccin’

Musk openbaart Twitter-info:
‘C-19-info en mRNA-gevaren zwaar onderdrukt’..!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Dankzij Elon Musk weet het publiek nu dat Twitter vroege behandelingsopties voor COVID-19 en zorgen over de veiligheid van het vaccin onderdrukte, beweerde Dr. Peter McCullough in een interview dat werd uitgezonden op Newsmakers van NTD en The Epoch Times op 14 december. Verder, dankzij de Twitter Files-een verzameling van interne e-mails en communicatie openbaar gemaakt door Musk-de cardioloog zei dat er bewijs is dat overheidsinstanties hem (McCullough) persoonlijk tegenwerkten.

Dr. McCullough verklaarde:

“Ik heb geen enkele regel van Twitter overtreden. En wat we leren is dat geheime e-mails tussen overheidsinstanties en Twitter bezig waren om mij in zekere zin een schaduwverbod op te leggen, mij te censureren en mijn vermogen om mijn recht op vrije meningsuiting uit te oefenen en wetenschappelijke informatie te verspreiden te belemmeren.”

McCullough zei dat Musk’s overname van Twitter een ‘welkome verandering is, vooral voor professionals in de gezondheidszorg zoals hijzelf.’

“Twitter was een ongelooflijk bevooroordeeld en gecensureerd platform geworden, waar het publiek wist dat het geen eerlijke, evenwichtige informatie kreeg over een hele reeks ontwikkelingen – waaronder de vroege behandeling van SARS-COV2-infectie en een evenwichtige kijk op de veiligheid en doeltreffendheid van de vaccins,”

Dit bericht van de uitvinder van het middel, zou toch genoeg geweest moeten zijn, om in ieder geval GOED TE EVALUEREN, voordat weer een nieuwe ‘vaccinatie-ronde’ los gaat..! Informatie van zijn hand werd onderdrukt/niet gepubliceerd op o.a. Twitter!!

Cardioloog Dr. Peter McCullough beweert verder, dat hij werd gecensureerd en uiteindelijk geschorst omdat hij wetenschappelijke ‘samenvattingen en manuscripten’ deelde, die ‘niet pasten in de aanvaarde politieke visie’. Bovendien, zo merkt McCullough op, was dit bij veel meer artsen het geval en waren zij een regelrecht aanvalsdoelwit. Musk hief de schorsingen op van McCullough en ook van de ontdekker/bedenker van het mRNA-middel, Dr. Robert Malone, die in 2021 van Twitter werd geschorst na kritiek op de effectiviteit van de mRNA-vaccins.

Sociale media en censuur
Volgens McCullough, wanneer een social media bedrijf een COVID-19 waarschuwing heeft of een post als “misinformatie” bestempelt, is dat een teken van overheidscensuur en controle, aldus McCullough:

“Facebook, Instagram en de andere platforms. … Telkens wanneer een bericht wordt geplaatst en er staat, ‘Zie het COVID informatiecentrum,’ of het bericht labelt de info als ‘COVID misinformatie,‘ geeft dat eigenlijk aan dat er overheidsbemoeienis is. Er is sprake van regelrechte overheidscensuur.”

(Overigens is eenzelfde ‘aanpak’ en manipulatie in Nederland uitgerold door Hugo de Jonge en consorten (HIER))

Dr. McCullough voegde eraan toe dat wanneer een gebruiker getuige is van het bovenstaande, hij dat platform moet aanspreken. Bovendien vindt McCullough dat er een ‘complete revisie’ moet komen van het social media leiderschap en een ‘schoonmaak’ van alle vormen van censuur op social media sites. Met betrekking tot de gezondheidszorg zei hij expliciet dat een uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof in het verleden, artsen de vrijheid van meningsuiting en medische autoriteit garandeerde, en dat sociale mediaplatforms die uitspraak schenden.!!

“Artsen, waaronder ikzelf, onze rechten op vrije meningsuiting werden gegarandeerd in een uitspraak van het Hooggerechtshof. Wij hebben medisch gezag, en het publiek kijkt naar onze analyses en onze begeleiding door de rest van deze pandemie.”

Leugens over medicijnen en vaccins
Over de veiligheid van vaccins en de tegenwerking die hij kreeg toen hij zijn bezorgdheid uitte, verklaarde McCullough:

“Er is geen medicijn of vaccin dat vrij is van bijwerkingen. Geen enkel medicijn of vaccin is perfect werkzaam. Dus toen Amerikanen advertenties zagen met ‘veilig en effectief’, sprongen we natuurlijk meteen op en maakten we op basis van peer-reviewed literatuur duidelijk dat dat niet klopt.”

McCullough merkte verder op dat hij en auteur Dr. John Leake een boek hebben uitgebracht genaamd ‘The Courage to Face COVID-19’, waarin het ware verhaal wordt beschreven van de “opzettelijke onderdrukking van vroege behandeling [van COVID-19] door wat wij het biofarmaceutische complex noemen.” McCullough legde uit dat wat hij bedoelde met het ‘biofarmaceutisch complex’, een megalomane samensmelting is van Big Pharma, overheidsbelangen en stichtingen, inclusief alles tot en met het World Economic Forum..!

Hij beweerde verder dat dit complex slechts één missie heeft – massale vaccinatie – en dat ze dus doelbewust vroege behandelingen onder de pet hielden ‘om de vaccinatiestrategie te bevoordelen. McCullough erkende dat zijn beschuldiging ‘complex en verbijsterend’ is voor velen, maar dat een heel groot deel van de Amerikanen weten dat het de realiteit is en geen complot..!

Volgens McCullough is de oprichting van een Public Health Integrity Committee, door Florida’s Republikeinse gouverneur Ron DeSantis, met het doel om ervoor te zorgen dat de politiek in de toekomst geen volksgezondheidsinformatie onderdrukt, een validatie is van artsen zoals hijzelf.

De Twitter-dossiers
Sinds hij Twitter heeft overgenomen, is Musk zich steeds meer gaan uitspreken over transparantie en de noodzaak voor mensen om te zien wat er achter de schermen bij het techbedrijf gebeurde. Daartoe heeft hij geheime e-mails en discussies vrijgegeven over het schaduw-bannen of verwijderen van accounts die zich niet aan de partijlijn hielden. Als onderdeel van verslaggeving vroeg ‘The Epoch Times’ de FBI om commentaar op de onthullingen in de Twitter Files en hun betrokkenheid bij de sociale media bedrijven. De FBI National Press Office antwoordde:

“De FBI werkt regelmatig samen met entiteiten uit de particuliere sector om informatie te verstrekken die specifiek is voor geïdentificeerde buitenlandse kwaadaardige beïnvloedings-actoren die subversieve, niet-aangegeven, geheime of criminele activiteiten ontplooien.
Dit is niet gebaseerd op de inhoud van een bepaald bericht of verhaal. Entiteiten uit de particuliere sector beslissen onafhankelijk welke actie zij eventueel ondernemen op hun platforms en voor hun klanten nadat de FBI hen op de hoogte heeft gebracht.”

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.