Advertentie

De diepe reiniging van de ‘Violette vlam’..!


x
De diepe reiniging van de ‘Violette vlam’..!

Stop je lijden!

x

Zou er een energie bestaan waarmee je je karma kunt transformeren en zuiveren, zodat we oude trauma’s en karmische beperkingen kunnen achterlaten? De magiër, gekend als Saint-Germain, heeft ons de weg getoond en er ons op gewezen dat de kosmos bestaat uit 7 verschillende energieën waarvan de hoogste de ‘Violet’ is. Als je dus met deze Violette Vlam kan werken, dan ben je verbonden met de hoogste energie en kan je hierdoor je leven transformeren, waarbij karmische beperkingen weggewist kunnen worden.

De weg van de alchemisten
Het doel van de oude meesters van de chemie, de alchemisten, was om onreine metalen om te zetten in puur goud. Dat dit echter meer symbolisch bedoeld is, daar staan we meestal niet bij stil. De alchemie is een weg van transformatie en zuivering en daardoor ook van spirituele loutering. De alchemisten beschreven de werkwijze om onedel lood, wat symbool staat voor de lagere energieën, om te zetten in het Goddelijk goud. Een aantal van deze geleerden gebruikten hiervoor de ‘Violette Vlam’.

Maar wat is nu deze mysterieuze energie?

– De Violette Vlam

De Violette Vlam is een unieke, spirituele energie,
die eenieder kan helpen in alle aspecten van het leven.
Deze energie is in staat om emotionele en fysieke problemen op te lossen
en om relaties te verbeteren.
Deze energie is puur en onvergelijkbaar
met iets dat we kennen van op deze aarde.

De Violette Vlam is een samenstelling van andere energieën,
net zoals wit licht bestaat uit een volledig spectrum van kleuren.
Als we ons kunnen verbinden met de Violette Vlam,
krijgen we ook contact met energieën van mededogen en vergiffenis,
om zo een dieper voelend mens te worden.
* * *

Stop het lijden
Jezelf verbinden met de Violette Vlam zal de poorten openen naar een nieuw leven. Negatieve energieën en invloeden krijgen geen kans meer aangezien dit het lichaam en de ziel zal reinigen, want het zuivert de energetische en astrale niveaus rondom jou. De energie van de Violette Vlam is zo krachtig dat hetgeen niet gereinigd wordt, opgebrand zal worden en dus geen invloed meer kan hebben.

Het is dan ook een uitstekend middel om jezelf, je gezin en familie te beschermen tegen negatieve elementen en ook tweedracht zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. De werking van de Violette Vlam zelf is zacht, sereen en liefdevol. Hoe meer je gebruik zal maken van deze goede energie, hoe zuiverder je zal worden. Zoals het gezegde luidt: ‘soort zoekt soort’, zo zal je contactkring ten goede veranderen nadat je in aanraking bent gekomen met de Violette Vlam.

De personen die in je leven komen, zullen zuiverder en opener zijn. We worden op deze wereld geplaatst met een aantal handicaps of tekortkomingen waar we moeten aan werken. De Violette Vlam is in staat om de negatieve energieën, die een restant zijn van vorige levens, te neutraliseren en vroegere misstappen te corrigeren. Een sleutelwoord hierbij is ‘transmutatie’, dit is het omzetten naar een edelere vorm of energie.

De Violette Vlam zal ons in staat stellen om negatieve in positieve energie te hervormen, duisternis naar licht. Zelfs het noodlot kan omgebogen worden in een positievere uitkomst. Het zuiverende effect is dat slecht karma verheven wordt tot een hogere energie die ons nieuwe kansen kan bieden.

We komen op deze aarde terecht met een schuld en alle goede of slechte acties uit vorige levens moeten we in het deze verwerken. Door de ervaringen die we opdoen in dit leven zullen we de balans opnieuw in evenwicht proberen te brengen. Vaak gaat dit gepaard met tegenslagen, ziekte en menselijke drama’s. We kunnen dus uit deze kringloop ontsnappen door gebruik te maken van de energie van de ‘Violette vlam’.

Ze kan ons verheffen en ons zo minder vatbaar maken voor lichamelijke tekortkomingen. Vaak zit ziekte ook vervlochten in onze mentale en spirituele wereld en met de Violette Vlam kunnen we deze oude wonden helen en zo pijnlijke ervaringen tot een hogere beleving verheffen.

Er kan je worden vertelt wat hierboven allemaal staat beschreven, maar uiteindelijk moet je het toch zelf ervaren, deze Violette Vlam. Via meditatie lukt het vaak om er contact mee te leggen, waarna je jezelf rustig en als herboren zult voelen. Je kan deze meditatie uitvoeren zoveel je wil, maar het beste is om deze toch minstens éénmaal per week te doen. Gebruik tijdens deze meditatie ontspannende muziek en indien je de stap zet om contact te zoeken met de Violette Vlam, zul je de veranderingen in jezelf en omgeving snel kunnen merken.

Hoe kom je in contact met de Violette Vlam?
Het is vrij eenvoudig om met de Violette energie in contact te treden. Zoek een rustige plaats waar je niet kunt gestoord worden en ga comfortabel op de grond of in een stoel kan gaan zitten. Zo recht mogelijk zitten en ook je hoofd in balans te houden. Voeten en armen niet kruisen. Indien je zit, dan kan je je handen op je dijen leggen, dit met de handpalmen naar boven gericht. Hierna zal het eenvoudiger worden om de energie van de Violette Vlam naar je toe te halen.

Dan spreek je: “Ik ben een mens van de Violette Energie. Ik ben de zuiverheid zelve”. Adem hierna een aantal maal diep in waarbij je je concentreert op je hart. Laat de energie zijn werk doen en voel het warme gevoel aanzwellen rondom je hart. Herhaal deze aanroep verscheidene malen waarna het effect des te groter zal worden. Er zijn veel mensen die een goed  resultaat krijgen, door deze aanroep 72 maal te herhalen. Hoe meer je de energie aanroept, hoe groter de kracht zal worden en hoe meer licht je naar je toe kan halen.

Zodra je wat meer gevorderd bent in het aanroepen van de Violette Vlam, kun je de Violette Vlam ook gaan visualiseren (verbeelden). Stel je daarom voor dat er een violette kleur je omhult. Laat je verbeelding werken en je zult de Violette Vlam in al zijn nuances kunnen onderkennen. Deze Vlam zal je volledig omsluiten en alle negatieve energie wegfilteren. Wanneer je meer ervaren bent, zul je de energie zien met je innerlijk oog, vooral tussen de wenkbrauwen. Je zult de heilzame effecten van de Violette Vlam al na een korte tijd geïntroduceerd zien in je leven, dat harmonieuzer en aangenamer zal worden.

* * *

Magdalena Flame (© Jhadten Jewall)

Meditatie: aarden en reinigen
Doe dezelfde oefening als hierboven waarna je een stapje verder kan gaan. Gebruik vooral sterk je visualisatievermogen zodat je dan alles zo echt mogelijk ervaart. Indien je voldoende de Violette Vlam in jezelf opgenomen hebt, dan kan je je gaan voorstellen dat je dertig centimeter onder je voeten een deur opent. Bij het openen van deze deur zal je een landschap zien waarin je zelf ontspannen rondloopt. Let vooral op de kleuren en hoe alles eruit ziet. Loop net zolang tot je bij een grot aankomt waar een dier je zal opwachten die de grot beschermt.

Verwelkom het dier en ga dan binnen. Eens in de grot zal je overal kleine deurtjes zien waarachter zich de energieën bevinden die je op dit ogenblik het best kan gebruiken, zoals liefde, inzicht, kracht, … Ga op je gevoel af en open een van deze deuren waar je binnen gaat en je laat je doordringen door de energie die er aanwezig is. Als je klaar bent, ga je naar buiten en neem afscheid van het dier waarna je terug door het landschap wandelt. Je komt terecht bij een rode draad dat je volgt en je naar een andere deur leidt die je opent.

Je zult voelen dat je met je voeten in zand loopt, terwijl boven jouw hoofd de zon en de wolken een prachtige hemel vormen. Loop verder en je zal aan een watermassa terechtkomen waarin je dolfijnen ziet dartelen. Kleed je uit en ga het water in, let erop hoe het water zal aanvoelen.

Wanneer je eenmaal in het water komt, zullen de dolfijnen naar je toe komen; raak ze aan en probeer eens een eind mee te zwemmen. De eenheid en vrolijkheid van de dolfijnen zullen je hart beroeren. Laat alle inspanningen achterwege en eenmaal sluiers voor de ramen weghalen. Loop door het kasteel tot je de ganse stad kan waarnemen. Geniet even van het uitzicht en verander eraan wat je niet bekoort. Loop het kasteel uit en de stad in, maar let erop om de poort terug te sluiten.

Let ook op eventuele veranderingen die gebeurd zijn in je stad. Volg de rode draad tot aan de volgende deur waarachter je opnieuw een watermassa zult ontdekken en waarin er zich een walvis bevindt. Ga naar deze walvis en vraag hem of hij je kan helpen met het oplossen van je allergrootste vraag op dat moment.

Je zult zien dat je door zijn bek heen kan wandelen en binnenin kan lopen. Loop door tot je bij het midden van de walvis bent gekomen waar je talloze boeken zult ontdekken. In deze boeken staan precies de antwoorden die je mag lezen.

Vervolgens via de rode draad zul je het laatste stukje naar beneden wandelen, waar zich een deur bevindt die je naar het hart van Moeder Aarde zal leiden. Rechts van jou bevindt zich een Violette Vlam waar je instapt en die je zal reinigen. Als je je voldoende gereinigd voelt, ga dan leunen tegen de wand en laat je volstromen door de energie van Moeder Aarde.

Eenmaal als je je voldoende doordrenkt voelt met deze energie, wandel je verder en zul je een grote rots aantreffen. Als je erop gaat zitten, zal het gevoel je bekruipen dat er iemand aanwezig is. Vraag aan deze persoon om zich kenbaar te maken en wacht tot deze persoon je iets vertelt of geeft. Neem hierna afscheid en loop terug naar de deur die je achter je sluit. Volg het rode koord naar boven en begin langzaam je ogen te openen, dit op je eigen tempo. Blijf rustig zitten en geniet.

* * *

109 gedachten over “De diepe reiniging van de ‘Violette vlam’..!

 1. Zilverwit violet, dat klinkt me heel bekend in de oren eye.
  Dat is de energie, die alles oplossen kan. We zijn het zelf.
  Daarin zijn we allen één, allen gekoppeld aan het kosmische Goddelijke aspect, de werkelijkheid. Waar alles in opkomt en alles in vergaat.

  1. Yessss Martijn!

   En wow, Cosmix, Cosmo… Heb ik 10 jaar geleden eens de proef op de som genomen. Met drie mensen, eentje reiki 1, de ander had reiki 2 en de derde niets. We gingen iemand op afstand behandelen. Ze deden het alle drie even goed. Verder heb ik nogal eens verzoeken gehad van mensen die de symbolen weer uit hun systeem wilden hebben. Te beperkend. Niemand al ik uitnodigen om mij reiki te geven. Dan sturen ze mij symbolen en dat gaat echt per ego.. Niet gezond vind ik.

   Nou zijn hierboven in de berichten helaas nog steeds lui die denken dat Germain heilig is.. Hij had er indertijd de hand in dat reiki werd verspreid. Een aantal jaar geleden wilde hij het overnieuw doen met shamballa mdh, wat gelukkig krachtiger is en niet met symbolen werkt.

   En wat betreft chakra’s, probeer eens de volgende. Klap in je handen en zeg met kracht: activeer handchakra! Zo simpel is het. En energie doorgeven kun je ook met je voeten. Of met je ogen. Of zonder afstandsbediening…

   Daar zijn cursussen voor, voor wie wat meer leidraad wil.

  2. O ja, we zijn het zelf, dat klopt helemaal! Net zoals die pleïadïrs gewoon wij zijn, uit de toekomst.. Maar da’s een ander topic.. 🙂

  3. @Eye, van die voeten vind ik wel leuk. Had het er laatst met mijn moeder nog over. Ik kreeg verschrikkelijke krampen in mijn voeten in ons verkooppand. We waren niet open maar wel aan het werk. Ik op blote voeten op die steenkoude vloer. Moest schijnbaar gewoon aarden.

   Ze vertelde toen dat ze vroeger eens met mijn vader bij Gerard Croiset was en daar was een man die hij vertelde dat hij beter kon genezen met zijn voeten dan met zijn handen.
   Wel een beetje lastig natuurlijk. Hij moest gewoon op blote voeten gaan magnetiseren, ja, je kan moeilijk je voeten bij iemand in zijn nek leggen he. Nou goed, ik moest er weer even aan denken.

   Mijn vader deed ook wel magnetiseren via een foto. Raar wereldje hoor…

  4. Oh ja, wat ook heel leuk was is dat hij mij er wel eens bij haalde als er honden in zijn praktijk kwamen. Dan mocht ik het doen. Ik voelde gewoon waar die hond last had, het bleek achteraf ook altijd te kloppen. Later ben ik wat te hard geworden, de weg wat kwijtgeraakt so to speak. Heb het gevoel dat alles weer begint te leven de laatste tijd. Ben ook heel erg bezig met mezelf te zuiveren van alle troep die ik heb opgenomen. Nu heb ik van Lao Tse de Hua Hu Ching gelezen en ben nu met chakra’s en energieën bezig. Het is de tijd ervoor denk ik.

 2. “Oh machtige paarse vlam,
  Verteer alle onreinheden in mij,
  En alle onreine vormgedachten om mij,
  en om de aarde,
  Met Uw machtige reinigende kracht.

  Oh machtige paarse vlam,
  Verteer alle onreinheden in mij,
  En alle onreine vormgedachten om mij,
  en om de aarde,
  Met Uw machtige reinigende kracht

  Oh machtige paarse vlam,
  Verteer alle onreinheden in mij,
  En alle onreine vormgedachten om mij,
  en om de aarde,
  Met Uw machtige reinigende kracht

  Innig dank, o God almachtig, dat mijn gebed is verhoord.”

  (Bron: channeling St Germain)

  1. Dat ga ik dus mooi niet doen. Allemachtig. Mijn intenties moeten voldoende zijn. Mijn naastenliefde warm genoeg. Mijn glimlach moet genoeg licht geven. Ik ga niet al mijn energie aan een onzichtbaar licht geven. Ik probeer zelf wel licht te geven. 🙂

  2. En nu zal ik eens gaan kijken naar die alom geroemde film “Avatar”. Kan best zijn dat ik na een half uur slaap krijg.

  3. Oh ja. Vergeet ik nog te melden dat ik niets aanbid en niemand aanbid. Dat is volgens mij ook helemaal niet de bedoeling. Je hoeft dan ook geen gebed te richten aan iemand. Vraag je eigen hogere zelf wat je wilt. Die begrijpt je ook het best.

  4. @Selene, heel vreemd maar in essentie ben je het zelf. Al zie ik meer in dat zilverwitte licht met een UV nuance erdoor. Zo zie ik dat. In gevoel is het je eigen essentie, je eigen hogere zelf die je geneest. Visualisatie is het zien, voelen is het zijn.

 3. Het meditatieverhaal is zo complex dat je er van gaat hyperventileren. Om hierin niet verloren te lopen moet je flink gestudeerd hebben
  Spreek de mensen liever over de energie van Reiki die zich verder en dieper ontwikkelt met gegarandeerd fantastische, helende resultaten en een groter bewustzijn voor elke beoefenaar ervan zowel op zichzelf als op anderen.

  1. Of zullen we het hebben over de Tao van het leven. De liefde van Christus, de discipline van Boeddha? De strijders Arjuna en Mohammed? Het oneindige bewustzijn van Nisargadatta en Mooji, de leer van Krishnamurti?

   Helende werking kan alleen werken als de persoon die het beoefent, er niet meer is als persoon, opgelost en één met het Al. Reiki is een vrij jonge stroming. Reiki moet grof geld voor betaald worden. Reiki is volgens mij niet de weg alleen al daarom.

  2. Joris , zal ik er nog een schepje bovenop gooien ? Ieder gewricht en ieder orgaan heeft tenminste één chackra . Ik heb het een keer zelf mogen aanschouwen , een mens als geheel te zien in energie , it’s mindblowing . De veelheid an chakra’s nadies en meridianen is overweldigend om te zien . Creëert het fysieke lichaam deze energiën of creëren deze energiën het fysieke lichaam ? Daarna ben ik de mens en de natuur echt anders gaan zien .

  3. By the way , ik heb al mijn reiki diploma’s weggegooid omdat ik het systeem doorzag . Voor gratis inwijdingen in de reiki kunst contact mij via de webmaster .
   Honcha sei so nen .

  4. En ook nog serieus bedoeld Martijn . Er is geen octrooi op universele energie , en dat het 5000 euri moet kosten maakt me echt ziek . Ik kan het je in een uur uitleggen en demonstreren , was op mijn 23ste al 3e graads .

  5. Reiki heeft alles te maken met het reactiveren van je handpalmchakra’s . Voor velen zijn dit de keizers nieuwe kleren . Voor anderen is het eenreactivatie van hun energiestroom die ze afgesloten hebben . Met visualisatie en wat achtergrond info is dat makkelijk te activeren . Contact Guru Cozmic voor een gratis initiatie .

  6. Hehe, mijn vader is al 25 jaar magnetiseur, ik kan het ook. Geen cursus nodig.

  7. @ Cozmic, ik vind het prachtig wat je zegt over het reactiveren van je handpalmchacras. Ik voel me vaak afgesloten van het onderste deel van mijn lichaam. Ik voel dat er een blokkade zit bij mijn onderste chacras. De energie stroomt daardoor vaak niet en dreig ik overprikkeld te raken. Mijn ademhaling gaat dan omhoog en voor ik weet dreig ik opgesloten te raken in mijzelf. Maar afgelopen jaar gebeurde iets heel aparts. Ik deed intuitief de handpalmen op mijn hoofd en richtte mijn aandacht op de handen. En na een paar minuten voelde ik m’n handen prikkelen, de ademhaling rustiger worden, mijn gevoel weer terugkomen in de onderste delen van mijn lichaam en ik voelde dat ik weer kon Aarden. Dus, als ik nu voel dat ik weer dreig mezelf op te sluiten (waardoor ik vroeger een paniekaanval kreeg), dan leg ik mijn handen op mijn hoofd (soms een hand op het hoofd en een hand op een been) en laat het voor de rest over aan het lichaam.

  8. Cozmic, ik ben een total numnut als het gaat om het voelen van chakras, maar zit er behoorlijk mee in de knoop, dat dan weer wel. Elke les of hand(reiki)ng zou ik dan ook
   als een spons willen absorberen. Kun je niet een on line lesje plempen? Er zijn er vast meer zoals ik.( en wat als er een orgaan verwijderd is, hoe zit dat dan met de bijbehorende chakra? Kan je dat nog op een 1 of andere manier goedmaken?)

  9. Cosmic, een respectvolle buiging voor jou! 🙂
   En Imke, je bent energie, als je been eraf is, is de energie er nog steeds en dus ook al je chacra’s. Buiten de 7 basis chacra’s heb je nog 5 buiten je lichaam en nog heel veel kleinere verdeeld over je benen, armen, handen etc. Visualiseren (fantaseren) hoe je wilt dat je bent, hoe je wilt dat je chacra’s spinnen, hoe je in het leven wilt zijn en staan.

   Weet je waar behoefte aan is, gemeenschappen met mens en dier, waar je gewoon heen kan gaan en dit soort dingen leert, ervaart en daarna door kan gaan geven. Iedereen die veel geld vraagt is ???
   Dit is een groot vraagstuk, een moeilijke beslissing, hoeveel vraag je? De maatschappij dwingt je geld te vragen, maakt je slaaf. Toch is een tegenprestatie nodig, het gevoel van daar heb ik voor “betaald” en dus luister ik en ga ik daarna er verder mee aan het werk ??? Gratis advies wordt vaak in de wind geslagen, maar de uitersten, honderden euries voor ???

   Toch geeft het leven gratis advies, het oude boertje, de koeien in het land, de vogels, de bomen, allemaal laten ze zien hoe het spel gespeeld kan worden en je krijgt ook nog heel veel energie van die grote mooie natuur.

   Tegenstrijdigheden, balans ertussen vinden… allemaal leuke spelletjes te spelen.
   Je kan het zo ingewikkeld maken als je wil, net als een meditatie, rustig op het strand zitten of de ene opdracht na de andere volbrengen. Wat voor de één werkt, is slaap verwekkend voor de ander. En dus leven we ons eigen leven en zoeken we onze eigen waarheid. Maar Imke denkt nooit, dat kan/snap ik niet, je hebt alleen jouw sleuteltje nog niet gevonden, terwijl die wel in je bezit is.

   XXX

  10. heb je het idee en gevoel dat je oneigenlijk gemanipuleerd bent om een orgaan af te staan Imke, er bestaat zo iets als duistere illegale organen handel, ook of juist in Nederland…

   is er tijdens jouw langdurige coma narcose toestand wellicht meer gebeurt dat absoluut niet door de vrijwillige beugel kan dan alleen het strikt noodzakelijke?!

   in jou dromen kan je daar wellicht meer informatie over verkrijgen, over geen kontakt meer kunnen krijgen met het onderlichaam, daar kunnen duistere oorzaken voor aangewezen worden, sommige zaken die wil je niet weten, maar het lichaam kan niet liegen, mooie meisjes met ernstige verwondingen verkeren in een extra risico zone…

   niet dat ik zeg dat het erg nuttig is om duistere daders op te sporen, volgens mij een hopeloze zeer gevaarlijke weg, maar wel acceptatie van misschien wel meer schade dan alleen je been, ik wil geen angst aanjagen maar ik kreeg net ineens deze inval,

   ja ik heb in mijn herinnering een concrete casus waarbij iets dergelijks aan de hand wasz.. zij wist na jaren van dromen en herbelevingen wat er tijdens haar coma narcose nog meer was gebeurt, te traumatisch voor woorden, moeilijk onder ogen te zien, dat zijn dan de mensen waar je blind vertrouwen in moet hebben, niet dat ze allemaal zo zijn, het is meestal een mee moeten lopen probleem, 1 rotte appel in dienst van het kwaad die de rest van de kwetsbare eerwaarde collega’s besmet en meetrekt om mee te doen,

   ze kunnen er niet tegen op, de zwakste plekken van iemand worden aangesproken om zo gechanteerd te kunnen worden… Daarom mochten de meeste doorlopende oorlogstrauma’s niet werkelijk behandeld worden, terwijl daar wel de kennis voor aanwezig is, dat komt omdat die trauma’s toegang geven voor het absolute duister, dit speelt zich juist af op de ‘hogere’ niveau’s…

   ik hoop dat het Niet zo isz deze keer… maar ik kreeg net deze kille inval, mijn abonnement, zonder mij daar erg van bewust te zijn loop ik altijd dit soort dingen tegen het lijf…

  11. Wees gerust Hyper, er is niks zonder mijn weten verwijderd. Ik ben overal van op de hoogte gebracht aangaande het verplaatsen danwel verwijderen van onderdelen. Het gaat in dit geval om weer een ander onderdeel met andere oorzaak( vrouwengedoe). Destijds leek ik geen andere keuze te hebben dan het orgaan te laten verwijderen, nu vroeg ik me ineens af of dat misschien ook allerlei disbalans tot gevolg heeft gehad.
   Ik ben wat mezelf betreft als een kip zonder kop door het leven gesjeesd tot nu toe, onder het motto- gewoon doorbijten en doorgaan. Na een zoveelste keer hardhandig onderuit te zijn geschoffeld ben ik dan eindelijk maar aan het nadenken gegaan. t is wel een mondiaal dingetje nu geloof ik, alles onder ogen zien en helen.

   Anneke bedankt voor jouw visie ( ik ga er stiekum even vanuit dat de “t” van -denkt- af mag). Daar waar het mogelijk is ben ik ook een groot voorstander van diensten naar elkaar toe “met de beurzen dicht”. Helaas moeten er desondanks nog heel wat pecunia her en der afgedragen worden waardoor er toch ook nog geld nodig is.

  12. Ohja Cosmic, in ruil voor die les wil ik dan bv wel je toekomstige boek over kruidenleer illustreren( yge smiley met knipoog)

  13. @Jomme.
   Het succes van Reiki kan je, alweer, als een slinks manoeuvre van de illuminati beschouwen. Zoals zo vaak het geval is met ‘de kliek’ wordt de mensen iets ‘hogers’ aangeboden dat in werkelijkheid een totaal andere lading dekt.
   Zie : http://crom.be/documents/le-reiki-arme-occulte-des-jésuites
   Je hoeft niet de hele historiek te lezen. Wanneer je doorscrolt naar de sub-titel
   “ENERGIE DES FANTÔMES”, krijg je een andere uitleg over de betekenis van de naam Reiki.
   “(…)S’il est évident que Ki signifie ‘énergie’ (Chi en chinois), les Occidentaux traduisent généralement Rei par ‘esprit’ estimant ainsi que Reiki signifie ‘énergie spirituelle’. Mais en réalité, ce mot Reiki, ‘esprit’ renvoie non pas à nos facultés spirituelles, mais à ce qu’on appelle communément des FANTÔMES : des esprits (c.a.d. des défunts, anel).” Er zou dus gebruik worden gemaakt van de energie van overledenen, refererend aan de witte wolk die aan Ushui ‘verscheen’.
   Dat Reiki dichter bij het lager astrale dan bij het hoger astrale lees je onder de sub-titel “LE REIKI, NOUVEAU BAPTÊME.”
   (…) L’onde Reiki fait vraiment partie de l’ ONDE 666, celle qui unira l’humanité par le bas. Elle est comme une vague qui engloutit de plus en plus de personnes crédules, les marquant de SIGNES QUI LES METTENT SOUS CONTRÔLE, un peu comme le baptême de l’eglise catholique qui, autrefois, servant essentiellement à rendre docile en éteignant le feu du questionnement intérieur.”
   M.a.w. Opnieuw is niets wat het lijkt en worden vooral de zoekende geesten bij de neus genomen. De behoefte om goed te doen wordt op magistrale wijze misbruikt ten voordele van de agenda’s van het duister.
   Het C.R.O.M. ( Belgische afd. van een internationaal spiritueel onderzoekcentrum)
   ontleedt verder in “La piste jésuite” de ware aard van deze kloosterorde en hoe deze de hele wereld naar haar hand heeft gezet en nu nog steeds, achter de schermen weliswaar.
   Bij mij werkt Reiki niet. Er werd mij letterlijk belet om Reiki te geven : de energie floepte steeds weer weg en loste op in het niets. Er werd mij ‘verteld’ dat het niet mijn medium is, waardoor ik ging zoeken naar het waarom. De rest las je hierboven.

  14. @ Imke
   Hopelijk hebben een paar inzichtelijke reacties al het één en ander duidelijk gemaakt . Vergeet dus dat hele woord “reiki” maar . Delete , delete !!
   Activeren van je handpalmchakra’s zit he voornamelijk in het DOEN ( en tevens de kleinere chakra’s in je handen ) . Zoals een moeder bij haar kind haar hand op de zere plek legt , de aanraking , de liefdevolle intentie , dat is wat het werk doet .
   Vooral niet nadenken en sturen of je wil opleggen . Als je het contact voelt gaan er vanzelf dingen gebeuren . Wees je ook bewust dat je niet je ‘eigen ‘ energie weggeeft , het kost je niets . Door er vaak mee te werken lijkt het krachtiger te worden en ga je ook sneller en duidelijker dingen aanvoelen .( waar je langer of korter je handen wil houden )
   – zorg voor een ontspannen sfeertje en een comfortabele positie voor beide
   – maak eerst even “contact ” door je beide handen op bijvoorbeeld de schouders te leggen .
   — begin op het hoofd , leg telkens je handen zonder druk enigzins symetrisch op het lichaam . Tot je het gevoel heb om naar de volgende plaats te gaan .
   – Werk op deze manier eerst de voorkant van het lichaam af , van top tot teen , en daarna de achterkant .
   – hou er rekening mee welke plaatsen op het lichaam voor de behandelde ‘oncomfortabel’ zijn .( gezicht en erogene zones )( zodat de behandelde niet stiekum aan een ‘happy ending’ gaat denken 😉 )
   – als de beHANDeling klaar is laat je het voor beiden nog tenminste 5 minuten inwerken en drink voldoende water daarna .

   Geheimpje wat ze bij de reiki niet vertellen : op het hoofd zitten voor vrijwel alle meridianen Neurovasculaire punten , door deze aan te raken met je handen kan je ze activeren en kan de energiestroom weer op gang komen .
   Op het lichaam bevinden zich Neurolymfatische punten voor welke hetzelfde geldt .
   Tijdens een complete handopleggingsessie zou je dus al deze punten geraakt hebben en kunnen eventueel geblokkeerde meridianen weer op gang geholpen zijn .

   Nou , was dat naar uw aller wens ?

  15. Als je je vingertoppen een beetje uitelkaar doet, de handen open naar elkaar houdt met een 10 cm. afstand van elkaar. Probeer eens te voelen of je energie voelt tussen de handen. Daarna kun je geleidelijk de handpalmen verder van elkaar af doen en toch die energie blijven voelen. Vaak voelt het als heel warm al heb ik ook gehoord dat het juist koud kan zijn al is dat mij niet het geval. Oefening voor als je alleen bent.

  16. Ook zitten er nog wat haken en ogen aan het hand opleggen. Wat ik als kind vaak had was dat ik pijnen van anderen kon voelen en dan soms niet eens wist dat het van een ander afkomstig was. Energieën afslaan (letterlijk!) is dus belangrijk anders houdt je alles vast van de ander. Zorg er ook voor dat je zelf rein bent in je lichaam en geest anders kun je dit weer projecteren op die ander.

   Als het toch voelt of je de rommel niet kwijt kan, aard dan goed met blote voeten even in de tuin of was je handen en polsen onder een koude kraan.

  17. Martijn , ja dat klopt . Ik heb het instellen op een andermans energie en magnetiseren er opzettelijk buiten gehouden omdat dat een extra dimensie is waarbij je moet oppassen niet iemands troep moet oppikken .

  18. Yep, thanks! Soms heb ik als ik een dier aai of vast pak ineens dat op een bepaalde plek mijn hand als het ware gaat gloeien. Tijdje terug nog met een spreeuw gehad die op een een of andere manier in mijn atelier verzeild geraakt was en met een rotklap tegen het raam vloog. Heel voorzichtig opgepakt en bekeken of ie nog heel was. Mijn liefde voor zo’n diertje is op zo’n moment heel intens. Terwijl ik hem in een kommetje van mijn handen had voelde het ineens aan alsof ze gloeiden. Ik heb even met hem buiten gezeten en na een tijdje vloog ie de kamperfoelie in waar ie nog even heeft zitten bijtrekken. Is dat eigenlijk net zoiets? Dat soort dingen doe ik gedachteloos, het zit ‘m bij mij dus kennelijk in het denken en willen.

  19. Sorry Cozmic, had ik even niet door. Imke, ja, dat is ook magnetiseren. Met dieren is het waarschijnlijk een stuk makkelijker want bij mensen komt er een giga stuk psychische energie bij met allerlei blokkades die ook weer op het lichaam hun werk doen.

   Ik noemde mijn vader ook vaak een alternatieve psycholoog want die gesprekken horen er ook bij. Daarom vind ik mezelf ook veel te jong om dit werk te doen al komt dat er later vast wel van. Levenservaring, mensenkennis, ziektebeelden herkennen. Relatieproblemen, ga zo maar door.
   Je haalt je wat op de hals dan hoor, vooral met vele patiënten per week. Dan moet je heel sterk in je schoenen staan en heel goed weten hoe deze energieën allemaal werken. Geen spielerei al zie je tegenwoordig velen zich uitgeven als paragnost magnetiseur. Ik heb sterke vraagtekens bij hun mogelijkheden. Nou ja, je ziet het wel aan de opbouw van dergelijke sites. Soms zelfs mensen van nog geen twintig jaar die dit werk al doen. Beetje eng. Ze halen er ook een heel scala aan entiteiten en overledenen bij, etc. Voor elk onderwerp hebben ze wel een linkje met bijbehorende cursus of behandeling.

  20. @cozmic Dank voor je wijze les. Ik heb ook ooit eens reiki 1 en 2 gedaan. Toen een hele tijd niets mee gedaan. En nu ik het heb losgelaten merk ik ineens dat mijn handen erg snel gaan gloeien. Laatst iemand binnen een paar seconden van nekspanning afgeholpen en ook iemand laten aarden met mijn handen. Maf dat dat ineens gebeurt en puur intuitief. Ik merk wel dat als iemand het graag wil ontvangen, dan gebeurt het. Als iemand zijn ziel er niet voor open staat (los van wat de persoon wil) dan gebeurt er niets. De ontvanger is dus ook heel belangrijk. Heeft iemand daar ervaring mee?

  21. @ nachtuil
   Excact ! Leer te luisteren naar dat signaal , ik noem het dat mijn handen in Healing modus gaan , loeiheet en ik voel al aan wat er loos is . In andere gevallen luister ik alleen maar en weet dat die persoon er niet voor openstaat of een aandachtzoeker is . Energie stroomt gewoon , zodra je het voelt gebeurt het al , met of zonder aanraking .

  22. @ Martijn ,
   Ik hield het passief en het actief werken met energie even gescheiden , jij snapt wel waarom . Als men wil leren om actief te werken met energie zitten er inderdaad haken en ogen aan . Ik heb daar de heftigste dingen mee meegemaakt en door eerst passief te werken kan je daar enigzins op voorbereid raken .
   Voor jou is het normaal omdat je er mee bent opgegroeid , voor anderen kan het echter te veel zijn .

  23. @ Imke
   While i’m on the roll….
   Na heftige ongelukken en blessures kunnen fysieke trauma’s zich in je lichaam vastzetten , hierdoor lijkt je energie niet te willen stromen als voorheen . Bv , iedere keer dat je naar een operatiewond kijkt of er contact mee hebt komt het hele plaatje weer voorbij , in je gedachten , maar ook op energienivo ga je even terug naar het trauma , meestal onverwerkt trauma . Er zijn diverse technieken om dit trauma te neutraliseren , echter te complex om hier even over uit te wijden . Aanraking door handoplegging helpt sowieso al . Ook om het contact met je lichaam weer te herstellen . Werkelijk VOELEN .

  24. @ANEL
   Bedankt voor de link i.v.m. de Jesuieten. Zal het nader onderzoeken.
   Dat Reiki bij jou niet werkt, na een initiatie op niveau I veronderstel ik; ligt meestal aan het feit dat de kruin, derde oog, keel en hart chakra’s onvoldoende geopend werden door een incorrecte uitvoering van inwijding I

   Men erkent de boom aan zijn vruchten. Reiki heeft al ontelbare mensen geheeld en dus beter en gezonder gemaakt. Mij lijkt dat geen doel van de Illuminati. Die willen de mensheid juist ongezonder en ongelukkig maken.

   Wat betreft de prijs ervan, die vind ik ook te hoog. Volgens de officiele barema’s van de Japanse Usui inwijdingen betaal je voor Reiki I 150 Eu, hiermee kan men zichzelf en anderen reeds behandelen. Voor niveau II vraagt men 500 Eu en voor Niveau III Master opleiding – hangt ervan af hoe uitgebreid het wordt gegeven – kan dit al dan niet met een leraaropleiding oplopen tot 5000 Eu voor een jaarbegeleiding. Dit is uiteraard elitair en buiten bereik van de meeste mensen.
   Een tweede graad is voor de meesten echter ruim voldoende voor helende behandelingen. In feite is dat niveau II al een broodwinning, indien men zich hiertoe geroepen voelt en dan is I en II samen 650 Eu al relatief minder duur. Er zijn ook zeer veel verschillen in prijs, het probleem is een goedkope Master te vinden die het vak beheerst en geen charlatan is.
   Reiki heeft men voor het leven, ik lees dat COZMIC III graads Reiki heeft, wel hij kan zijn diploma’s weggooien of verbranden, de Reiki kracht zal hij niet kunnen deleten ! (Waarom zou hij?) Na een derde inwijding (III° graads) kan men ook moeilijk spreken van “het” doorzien te hebben. (COZMIC zonder rancuneuse ondertoon)

 4. weinig zeggend bovenstaand vehaal. Het is toch niet l’art pour l’art? Een kunstje om op hoger bewustzijnsniveau te komen, niet voor iedereen realiseerbaar. Houd het toch simpel. Het chakra verhaal van rood naar violet werkt bij mij niet. Als dat effect heeft moet je dat vooral doen ieder heeft zijn eigen waarheid. Ik fluit letterlijk de natuur(mens, dier, plant, mineraal volgorde niet van belang tegemoet en krijg zo mijn antwoorden op mijn levensvragen. Je maakt deel uit van het leven staat er nooit boven en de boel controleren, weg ermee. Lees en vergeet. In je hart weet je alles al, mijn ascendant saggitarius vuurteken is actie (waarneming). Zo kom ik ook over bij anderen. Denken en voelen zeker oh zo belangrijk, ik werk eraan. Zo is iedereen uniek en heeft iedereen zijn eigen invalshoek altijd iets benaderen vanuit je primaire reactie om de wereld rond om je te ordenen en begrijpen. Is dat gevoel (intuitie)? Is dat verstand? Is dat waarneming? We streven van nature naar een drie eenheid (het goddelijke in ons?). Een van die eigenschappen krijg je met geboorte mee, de andere twee moet u door levenservaringen zelf ontwikkelen. Nemasté.

  1. Het gaat er m.i. juist om bij dit artikel, om daar waar je ‘bent’ te werken met de violette vlam.. Zet de tekst op een bandje/Cd en speel die af tijdens een meditatie. Niks kunstwerk hoor, gewoon doen, gewoon ‘DOEN’.

 5. prachtig prachtig allemaal !
  mensen die het ei van columbus hebben uitgevonden maar nooit zelf tot een eenheid kunnen komen. Het is 2012 ga eens iets leuks doen voor jezelf.

 6. Bert was is dat tot een eenheid? Is dat een voorwaarde een ‘opgelegde’ norm. Wie bepaalt dat. Wat bedoel je bedoel je een individuele eenheid of een collectieve eenheid. Hebben we niet allemaal dezelfde bron? Mag je er pas bijhoren als je allemaal het zelfde doen? Er gaan vele wegen naar amor (en niet roma). Moeten we juist niet zelf onderzoeken of iets bij ons past. Schaap kudde bèèèh. Dat heeft toch niets met je eigen bewustzijn ontwikkelen te maken. Andere creatieve paden zoals je de eieren van coulumbus noemt mogen en kunnnen toch ook worden toegepast. Gebruik meer je intuitie Bert dan gaat er een wereld voor je open. Het gaat alleen over oprechte goede intenties tegen over jezelf en anderen (mens plant dier en en mineraal). Ik heb helemaal niets met het boven natuurlijke ik heb genoeg met de zielen(mens,dier, plant, mineraal) in 3d hier op Gaia. Alleen het directe contact met mijn 3d wereld doet mij spiritueel groeien. Ik heb nooit wat gehad aan het schoolse leren uit boekjes enzovoort dan vind ik gewoon niet leuk en ook niet bij mij passen. Of ik leuke dingen doe zeker. Ik ben redelijk goed in tekenen en schilderen en dat is voor mij een soort van meditatie. Wat ik voel kan ik tekenen abstract of figuratief het komt zomaar op het papier. Als iemand mij vraagt hoe doe je dat. Dan zeg ik ik rommel wat aan en dan staat het op papier. Op werk ken ik geen problemen oplossingen komen zomaar aanwaaien. Ik heb niets met het westerse manier van denken: het mechanische, reductionistisch, materialistisch denken. Dat is hoe wetenschap alles analyseert een klein stukje uit de grote puzzel dat leven heet. Na zijn conclusie plaats hij het stukje misvormd terug in de puzzle en dat past nooit. Alleen een hamer biedt uitkomst. Voor mij is dat maar een deel van onze werkelijkheid. Ook ik ben zo met de paplepel ingegoten maar er is meer. Namelijk ik ben meer van het geheel is meer dan de som der delen principe. Dat is mijn cosmische wet. Anderen noemen het Yin en Yang. Ik kan het niet altijd gemakkelijk uitleggen maar als je die ervaring hebt met tekenen en schilderen in mijn geval dan weet je wat ik daarmee precies bedoel. Het is juist dat mijn uitingsvorm niet beter of slechter is dan een ander. Maar het brengt mijzelf dichter bij wie ik eigenlijk ben. Bij jouw kan het een andere expressie vorm zijn die een trigger in jezelf veroorzaakt dat opeens alles in je en om zo gemakkelijk gaat. Kost geen energie en je geniet ervan en dat zie ook in omgeving terug. Vooral niets terug willen hebben is een voorwaarde. Gewoon geven met een goede intentie en wanneer je het niet verwacht krijg je iets moois voor terug.

  Ik houd van fietsen en komt op mijn tocht van huis naar werk door een fort met vogels van allerlei pluimage. Ik maakt dmv gefluit contact met die vogels. Na vele fluitsessies ontstaat er communicatie met die vogels. En reageren die vogels op mijn gefluit met hun gezang. Dat klinkt misschien gek maar dat geeft mij een onwijs gaaf gevoel dat ik deel uitmaakt van de natuur en er nooit bovenstaat. Ik krijg hierdoor zoveel energie voor terug dat ik zelf energie genoeg overhoudt voor na mijn werk. Lezen vond vroeger al helemaal niks. Laat staan mijn gedachten op papier zetten. Ook dat gaat me steeds gemakkelijker af.
  Dus dat violet gedoe past nog niet bij mijn bewustzijns niveau. En misschien komt er een moment dat ik dat van belang acht. Maar ik heb vrede mee hoe ik mijzelf spiritueel ontwikkel. Het is mijn waarheid niet meer en niet minder. En wat voor mij waar is hoeft voor u niet zo te zijn. En als Decartes ik denk ik besta dan bestaat er ook ik voel ik besta, ik neem waar ik besta. Er bestaat geen systeem alles heeft met alles te maken. Niets is goed en dus ook niet slecht. Accepteer alle vormen en niveaus van bewustzijn organisch of anorganisch.
  Ook hier alles heeft met alles te maken.

  En Guido u hebt gelijk gewoon DOEN maar mijn intuitie zegt het past niet bij mij. Ik leer door ervaring soms hardleers en krijg vaak daardoor shit over mij heen. So what? Maar wat ik uiteindelijk mezelf leer, vergeet ik nooit meer en zoek daarvoor iets wat je in de praktijk aan hebt. Opgelegde regels al is dat misschien niet zo in dit geval daar heb ik gewoon niets mee. En meditatie op muziek ik maak mijn eigen muziek(geluid=gefluit). En is geluid en licht niet niet allebei een trilling en dus beiden een manifestatie van energie om je omhoog te tillen.
  Guido planten en dieren bidden niet of spreken een tekst. Hoe doen zij om het violet niveau te bereiken? Of zorgt Gaia of onze Zon hiervoor? Is taal niet door ons zelf gemaakt?
  Leer van de natuur is volmaakt eenvoudig dus basaal. Wat je zegt is toch niet belangrijk het gaat toch altijd om de goede intentie in welke vorm dan ook?
  Ik groet u allen.

  1. @Lezer, schitterend. Die visualisatie van violet licht blijft een visualisatie. Wat jij hier zojuist hebt beschreven, jouw spirituele weg, is jouw weg en jouw waarheid.

   Je kan heus één met alles zijn zonder dit violette licht. Echt. Alles komt op vanuit het absolute niets. Anders zouden we die kleuren niet kunnen zien of die geluiden (ook die vogels) niet kunnen horen. Dat is dus voorbij 3d. Dat wat alles voedt, je doet het volgens mij heel goed. Prachtig jouw schrijven ook.

   Die energie die je krijgt en uitdraagt, dat kun je misschien wel voelen. Voelen is volgens mij tenminste sterker dan zien. Dat is dan mijn inzicht.

  2. @ Lezer….in de hoop de maan te bereiken, vergeet de mens de bloemen, die naast zijn voeten bloeien….Albert Schweizer

  3. Lezer, je weet precies te verwoorden wat de essentie behoort te zijn van dit leven. Liefde voor je (natuurlijke) omgeving en de intentie je leven zo goed mogelijk te leven.
   Het contact met vogels en de natuur in zijn geheel ken ik ook.
   Het geeft iedere keer weer een kik om te beseffen dat we deel zijn van veel meer dan we op school worden geleerd. Vooral dát is jammer.

  4. @ monika
   je kunt ook verdwalen in de bloemenvelden aan de voet van de berg, waarvan de top je eigenlijke doel vertegenwoordigt. Dan reist de vraag of je daar wel goed aan doet.

  5. @ Marcel…..ja je hebt gelijk.
   En toch…..wat is er mooiers dan verdwalen in bloemenvelden….en de weg als je doel te zien 😉

  6. @ monika
   Gezien het ontbreken van de dualiteit ( geen goed geen slecht) en natuurlijk de vrije wil , ligt de keuze wat te doen bij jezelf. Ook op de vraag welke weg je hoe snel wilt bewandelen ,kan alleen jij antwoord geven. Dus , hou je van bloemen geniet er even van en kijk of je daar je weg in kunt vinden :).

  7. @ Marcel…ik ben snel verveeld en heb nu al geen zin meer om naar bloemen te kijken…nu wil ik op de berg….en heel snel 🙂 en als ik op de berg ben dan wil ik snel naar de zee om vandaar weer naar het bos te vliegen? Zou ik ooit een vogel, engel, insect of lucht-energie geweest zijn? Weet jij dat Marcel?

  8. @ monika
   Als je dat zelf niet herinnerd en ik zeg ja waarom zou je mij geloven?

  9. @ Marcel…omdat je een rode clownsneus hebt en ik vermoed dat eronder een glazen bol zit…en daarmee kan je, als je in een spiegel kijkt, achteruit kijken in de tijd….:)

  10. Tja , er gaat nietzz boven een totaal rationele verklaring . Bassie bekeek het ook altijd vanuit de binnenkant van zijn ogen , zei ‘ie .

  11. @ monika en cozmic
   jullie verwarren mij met een clown, mooier past mij niet das waar. En als zodanig zal ik het voor deze keer als compliment betrachten………maar ik zal nooit goeroe wezen noch beoog ik zo’n positie.( klinkt best wel gaaf…..)

  12. Oke dan moet ik wel even wat rechtzetten. Ik heb jaren opgetreden als clown en vind het een vak apart. Toch is mijn leven doorspekt met theater straatoptredens en winkelfestijnen. Jazeker niets menselijks is mij vreemd( ondertussen).Als clown moet je eerst een kunstje tot in de perfectie onder de knie hebben. Om vervolgens jezelf een perfekte ( herhaalbare) fout te leren op dat truukje. Wissel maar eens van het eten van een appel naar het “per ongeluk” happen in een citroen , terwijl je met 3 vruchten jongleerd………Soms kom je woorden tekort, of heb je er voor de goede observator weinig nodig….

 7. De violette vlam is een waar manusje-van-alles. Je kan heel veel richtlijnen personaliseren zoals het jou het beste past. Is zelfs aan te raden omdat je die zo het beste onthoudt. Idem dito met visualisaties, zij werken het best met eigen beelden die het gewenste gevoel brengen, want zonder gevoel blijft al je moeite dode letter. Zelf heb ik de gewoonte aangenomen ’s avonds te vragen om alle disharmonische energie die ik mogelijk die dag door gedachten, woorden en daden heb uitgezonden, door middel van de ultra-violette vlam te transmuteren en in evenwicht en harmonie te brengen. Je slaap doet de rest.
  Wanneer er oude(re) gebeurtenissen en situaties naar boven komen die gezuiverd en losgelaten moeten worden, richt ik er een grote vlammenwerper met ultra-violet vuur op en vraag om de boel te transmuteren en op te ruimen.
  @Eyeinorange. De aforting St bij Saint Germain is gewoon een afkorting, geen verwijzing naar sint of heilig. Je kan het best vergelijken met het Schotse Mc voor Mac.

  1. Precies, Anel, ik had hier ergens al eens geschreven dat het gewoon een familienaam is.

   Wat je verderop zegt over Reiki, dat zich voedt met energie van de doden.. Wauw, dat is me nogal een inzicht. Interessant, kun je daar meer over zeggen?

  2. Eye , Anel had in reactie 4.18 een link daarover gegeven . Bij mij werkt die echter niet en ik heb bovendien een flauw vermoeden dattie in het Fransosies is .
   Dussss Anel…heppie ook wat in het Hollands ?

  3. ik moest net aan je denken Eye, en woeppieh daar is ze net aan komen vliegen, kijk dan voel ik mij nou rijkie, ik was gisteren in Georgetown University terecht gekomen, op het net dan, naar aanleiding van die Jezuïeten verklaring, het Harrie Potter Paleis waar de Patriot Act 200 bladzijden lang is geschreven, door een creepy communistische Vietnamese Global Law School Professor in Washington, even voor 911 was dit wetsontwerp net klaar, een echte Jezuïeten Universiteit:

   Dood enge grimmige zwarte Harrie Potter stralen komen van dat DDR horror studie paleis af… Je leert er wel gedegen goed ‘legalise’ rechten Chinees Engels lezen en schrijven, misschien misschien zou ik alsnog zo’n opleiding willen genieten? Neeh doe maar niet, maar ik twijfel bijna, dan had ik net als piraten presidentskandidaat Mitt Romney geworden..

   De Wolven van de God Bel Balen je tegemoet Washington D.C. ;

   http://wolverines.belenjesuit.org/closeup/CLOSE%20UP%20Web%20pictures/1979%20Georgetown%20University.jpg

   Eric Jon Phelps exposes Jesuit Pre 911 Patriot Act (vanaf minuutje 4) ;
   http://www.youtube.com/watch?v=oDUMp0OniVI

  4. Waarom de Amerikaanse President helemaal geen President isz, al vanaf 1862 is er een juridische constructie waar de gehele wereld nog steeds intrapt, hou maar op met die verkiezingen, het is een corporatieve constructie, heeft niets met een democratisch gekozen President van een land te maken…

   Season of Treason Full
   http://www.youtube.com/watch?v=2LxY_H5V0Kw

   January 27, 2012 – White Hats Report #35
   Mitt Romney Camp Dung-Founded: No Integrity, No Ethics, No Honor
   http://tdarkcabal.blogspot.com/

 8. lezer je schrijft in je hart weet je alles

  dus volg dat dan ook, doe ik ook, ik geniet van natuur en mijn lichtwezen.

  doe jij dat ook dan is alles oke. wat ik er mee wil zeggen is. je maakt jezelf op deze manier onzeker en ik reik je dus aan. waar geen problemen zijn of waar je die zelf schept vanuit je denken. zo moet het, maar je gebruikt alleen woorden vanuit verklaren in plaats van voelen en toestaan. (onbewust, ik weet)

  daar begint genieten van het er mogen zijn

  namaste

 9. @ANEL
  Bedankt voor de link i.v.m. de Jesuieten. Zal het nader onderzoeken.
  Dat Reiki bij jou niet werkt, na een initiatie op niveau I veronderstel ik; ligt meestal aan het feit dat de kruin, derde oog, keel en hart chakra’s onvoldoende geopend werden door een incorrecte uitvoering van inwijding I

  Men erkent de boom aan zijn vruchten. Reiki heeft al ontelbare mensen geheeld en dus beter en gezonder gemaakt. Mij lijkt dat geen doel van de Illuminati. Die willen de mensheid juist ongezonder en ongelukkig maken.

  Wat betreft de prijs ervan, die vind ik ook te hoog. Volgens de officiele barema’s van de Japanse Usui inwijdingen betaal je voor Reiki I 150 Eu, hiermee kan men zichzelf en anderen reeds behandelen. Voor niveau II vraagt men 500 Eu en voor Niveau III Master opleiding – hangt ervan af hoe uitgebreid het wordt gegeven – kan dit al dan niet met een leraaropleiding oplopen tot 5000 Eu voor een jaarbegeleiding. Dit is uiteraard elitair en buiten bereik van de meeste mensen.
  Een tweede graad is voor de meesten echter ruim voldoende voor helende behandelingen. In feite is dat niveau II al een broodwinning, indien men zich hiertoe geroepen voelt en dan is I en II samen 650 Eu al relatief minder duur. Er zijn ook zeer veel verschillen in prijs, het probleem is een goedkope Master te vinden die het vak beheerst en geen charlatan is.
  Reiki heeft men voor het leven, ik lees dat COZMIC III graads Reiki heeft, wel hij kan zijn diploma’s weggooien of verbranden, de Reiki kracht zal hij niet kunnen deleten ! (Waarom zou hij?) Na een derde inwijding (III° graads) kan men ook moeilijk spreken van “het” doorzien te hebben. 5COZMIC zonder rancuneuse ondertoon)

  1. Ik Reiki niet ver hier in mee. Er zijn velen voor jullie rijken die reeds vele mensen en dieren hebben genezen zonder Reiki. Dus de Reikiwijdte is van de laatste tijden. Modeverschijnsel of zo.

  2. No rancunes taken 5JOMME , ik noemde het niet voor niets de keizers nieuwe kleren . Wat ik van nature al kon werd mij als een nieuwe uitvinding met wat hocuspocus verkocht . Daarom heb ik ook het *****mastership een pass gegeven . Iets wat de mens van nature al heeft hoeft niet met initiaties en geheimzinngheid gereactiveerd te worden . Ik heb meerdere mensen daarna de trucjes geleerd en enkelen daarvan hebben nu een goedlopende praktijk , terwijl de *****master waar ik bij was later als postbode zijn brood moest verdienen , waaahhh . Isn’t lifa a bitch ?

   Ik kan me aan de andere kant ook wel voorstellen dat je na betaling van zoveel geld niet toe wil geven dat je genaaid bent zonder te zoenen . Door de mythe hoog te houden kan je dat geld misschien weer terugverdienen . Beetje hetzelfde principe als lingerieparties en curverboxenfeestjes , once you’re in the system there is no way back .

  3. “Men erkent de boom aan zijn vruchten. Reiki heeft al ontelbare mensen geheeld en dus beter en gezonder gemaakt. Mij lijkt dat geen doel van de Illuminati. Die willen de mensheid juist ongezonder en ongelukkig maken.”

   Beetje vreemde conclusie Jomme..! Kan het niet beiden zijn? Kan van een prachtig middel niet ‘in-vermomming’ een wapen gemaakt worden?
   Met een hamer leren werken om bijv. een huis te bouwen, betekent niet dat je er iemand NIET het hoofd mee kunt inslaan.. Of in jouw termen: dat je met de vrucht van jouw boom niet iemand zou kunnen vergiftigen..

   Laten we eens wat vaker in én/én denken, ipv óf/óf..

  4. @jomme
   Traditionele Ushui Reiki is niet aan mij besteed. Niet alleen wegens het wegglippen van de energie, maar ook omdat deze energievorm mij doodziek maakt. De lichtwerker in mij stoot de zware energie van de doden, die als energiebron voor Reiki werkt, met de grootste kracht af.
   Ik werk met mijn handen op dezelfde manier als cozmic, enkel privé.
   Wanneer je Liefde via je handen doorgeeft krijg je automatisch een helend kanaal. Opnieuw is de werkelijkheid zoveel en zoveel keren eenvoudiger !
   Je hebt echt geen door symbolen controlerend en beperkend systeem nodig om positieve energie (liefde) door te geven en te verspreiden.

  5. Bis.
   We vergeten soms dat wij onszelf zeer gemakkelijk ‘onder handen’ kunnen nemen. Met name door MIR (google even hierop). Door met je ene hand over de rug van de andere hand te strijken terwijl je hardop ‘bevelen’ uitspreekt, kan je vrijwel alle onbalans in je lichaam aanpakken en helen.

  6. @jomme
   Het in mijn ogen althans, subversieve aan Reiki is dat die de altijd aanwezige energiestromen buiten het lichaam claimt en van de captatie ervan een dure genezingsmethode maakt. Genezing door handoplegging is wellicht even oud als de mens en gebeurt in haar zuiverste vorm door het kanaliseren van universele liefde. Reiki maakt van de captatie van energie (van twijfelachtige oorsprong) iets voor ‘ingewijden’ en ‘uitverkorenen’ dat je slechts mits veel geld kan verwerven. Ik ken mensen die jarenlang gespaard hebben om toch maar de tweede- en derdegraadsinwijding te kunnen betalen.

  7. reiki heet niet voor niets reiki ! Voor de vorm hebben ze de ei inplaats van de ij gezet( beetje verwarren) toch is het “kopen “van een voor ingewijde methodiek volgens mij in strijd met de onvoorwaardelijke liefde die eraan ten grondslag moet liggen.Van reiki wordt iemand rijk( i) En de verkoop van een helende energie is nou net zoiets als waar de elite zich mee bezig houd ,namelijk verdelen en het scheppen van stands verschillen(priesterkaste). Voor het contact met de bron en het doorgeven van zijn/haar helende energieeen mag je volgens mij geen vergoedingen vragen, immers het delen hiervan is al vergoeding opzich,je wordt daar altijd beter van. Vermits je dat vanuit een liefdevolle intentie doet.

  8. Beetje kromme redenering Guido ! Een hamer kan je op twee manieren gebruiken nl. ten goede en ten kwade.(en/en)Goed. Maar het is niet omdat je er iemand het hoofd mee kan inslaan dat je geen hamer meer moet gebruiken en je huis onafgewerkt moet laten staan.

   Een giftige vrucht die je iemand zou kunnen aanbieden kan je niet ten goede gebruiken, tenzij je de heks van Sneeuwwitje in gedachte hebt of homeopathie in je denkpatroon integreert. 😉 Maar goed ik begrijp wel wat je bedoelt.

   De astrale wereld is niet goed of niet slecht, niettegenstaande er goede en slechte intenties in kunnen meespelen, precies zoals in de materiële wereld.We zijn tenslotte
   geestelijke wezens verpakt in een vleselijke vorm.

   In het gewone leven moet men ook met vallen en opstaan leren van situaties en interactie met andere mensen.

   De oude Egyptische en Indische mysteriescholen staken veel energie in het begrijpen van “de andere zijde”.

   We zoeken allemaal bewust of onbewust naar een waarheid die, afhankelijk van een staat van bewustzijn ingebed ligt in een bepaald wereldbeeld in een bepaald tijdperk.
   Wat eens waarheid was gaat in de loop der tijden uitfaden en vervangen worden door een ander paradigma dat opnieuw tijdelijk zal zijn en een waarheid is voor een bepaalde periode. Dat zijn allmaal tussenstapjes in onze ontwikkeling.

   De Catharen werden uitgemoord omdat zij nog de mystieke “waarheid” koesterden en propageerden aan een wereld die er geen oren naar had, aangevoerd door purperen pausen en wereldlijke lakeien en machthebbers.

   De theosofen zetten die traditie voort en proberen ook een kern van waarheid te vatten. De mens is vrij te zoeken en alles te onderzoeken. Het blijft verstandig het goede eruit te filteren en te bewaren als een rijke oogst, wat voor ieder van ons een andere Tao kan zijn. Wijsheid is het residu van kennis, ervaring en het cognitieve gepaard, aan het hart. Het vraagt moed de andere wereld te onderzoeken en daarom kan je op je pad hulp gebruiken zoals alle waarheidszoekers voor ons hebben gedaan. “Verlichting” is opgebouwd uit vele verlichtingetjes gespreid over vele levens.

 10. Een krachtig werkende mantra.

  IK BEN de violette vlam
  werkzaam nu in mij
  IK BEN de violette vlam
  Voor licht slechts buig ik mij
  IK BEN de violette vlam
  In machtig kosmisch vermogen
  IK BEN het licht van God
  Schijnend ieder uur
  IK BEN de violette vlam
  Laaiend als een zon
  IK BEN Gods heilige Kracht
  Bevrijdend iedereen

  Peter

  1. @peter van gaasbeek
   Kan het niet helpen, maar ik kort automatisch lange mantra’s in tot even krachtig als goed te onthouden spreuken.
   Zo zeg ik :
   “Ik ben een wezen van ultra-violette vuur.
   Ik ben de zuiverheid zoals God die heeft gewenst”.
   Met bijhorende visualisatie uiteraard.

  2. Jah, ik dacht net aan

   I am the violet flamw in action in me now

   I am the violet flame to light alone i bow

   I am violet flame in mighty cosmic power

   I am the light of god who’s shining every hour

   I am the violet flame, blazing like a Sun

   I am god’s sacred power freeing every one

 11. Jommeke, wat ik u nu vertel moet u zelf onder-zoeken geloof mij vooral niet. U waarheden zijn van u mijn waarheden zijn van mij. Mijn definitie van waarheid is de waarheid bestaat niet. Waarheid is gelijk aan statistiek(statisch altijd momentopname kan te nimmer dynamisch zijn) altijd aan plaats en tijd gebonden en onderzochte populatie is nooit 100%. Dus ik zeg controlemiddel statistiek is waardeloos,manipulatief, tijdrovend en duur. Wetenschap oppert dynamisch te zijn. Dus niet, als zij alleen statistiek als controlemiddel gebruikt. Dit middel is zeer manipulatief. Als je randvoorwaarden aanpast (deze gaan van 0 tot oneindig) kun je resultaat(feit=waarheid=mening=conclusie) naar u inzicht beinvloeden, dus naar u hand zetten. Denk aan extrappoleren of intrapoleren.
  Uitschieters worden onder de mat geschoven. En dat noemen ze een ‘wetmatigheid’ zien. Waarom? Dat is toch in strijd met: uitzondering bevestigen de regel. En omdat de gemiddelde mens statistiek niet snapt en wiskunde toch abracadabra vindt, noemt de statisticus zichzelf expert. Hoe ingewikkelder en complex het grafiekje des te hoger zijn intelligentie. Hij snapt het als enige en middels statistiek kan die anderen -helaas niet op een simpele manier vertellen- hoe vork wel aan de steel zit. En als hij medestanders vindt die zijn verhaal ondersteunen is een theorie geboren. Hoe meer medestanders hoe meer men de theorie als ‘waarheid’ gaat accepteren. Dus heeft de meerderheid altijd ‘gelijk’?
  Snapt u het, daarna gaat het wie kent wie groepje het lekker consolideren en het verdeel en heers principe erop loslaten; de elite in welke vorm ook zoals adelstand, kerk, staat, wetenschap bepaalt hoe uw leven moet, uw heeft gewoon niets te vertellen. Zij beseffen degelijk dat u hun gelijke zijn, maar zij zullen u altijd dom houden, halve waarheden vertellen, door u vanaf u geboorte in een keurslijf stoppen zodat u vooral niet zelf mag ontwikkelen uw wordt min of meer hun slaaf om te mogen leven. Uw ouders die ook deelmaken aan die matrix voeden uw zo op-je kan ze niets verwijten en school doet dat net zo, u leven die u moet leiden wordt zo gestuurd. De ‘slaven’ die goed kunnen luisteren en doen zullen hun milieu ontgroeien maar nooit gelijk zijn aan hun machthebbers. Er is per slotte geen verschil tussen legitieme en ‘echte’ criminaliteit.
  Brood en spelen is het enige wat ze u bieden dat heeft niets met bewustzijns ontwikkeling te maken het enige wat u bestaansrecht geeft of is, is schaap zijn bij de kudde horen en bler, bler blaten en u krijgt u nat en droogje. En de rest heeft het voor het nakijken. Je leven kan aardig zuur worden gemaakt als je de gevestigde orde niet accepteert. Zo zit ons denken en leven in elkaar. Dus altijd zelf onderzoeken en sceptisch zijn.

  Simplistisch gezegd pessimisten maken onze wereld en optimisten leven onze wereld. Maar optimisme is vaak van korte duur. Of dat waar is weet ik niet het schoot me te binnen en daarom zeg ik het maar. Kent u de schaduwen in Plato’s grotten. Onze wereldbeeld zit zo in elkaar niet meer en ook niet minder. Die wereldbeeld is ook een gecreeerde illusie en zeker niet uw waarheid al wil de machthebbers u dat doen geloven en angst aanjagen doet vele mensen bij de kudde houden. Ik zegt niet dat dat slecht is want ik maakt ook deel van die kudde en doe er even hard aan mee. Daarom is het hardstikke mooi dat vele slapenden juist in deze bijzondere tijd ontwaken en dat u uitverkoren bent en dat is geen toeval mee mag helpen iedereen bewust te maken dat helemaal niet afhankelijk zijn van die matrix. En dat wij met ze allen juist die matrix kunnen beinvloeden en kunnen sturen naar een mooie betere wereld voor iedereen.
  Het enige wat u moet is uw trillingsgetal op te voeren en welke kleur doet niet ter zake want u weet ‘wit’ licht heeft alles inzicht dus de kleur doet er niet toe. Als u zegt ik ben het Licht. Dan u dichter bij die paarse vlam dan u denkt. Ik blijft u zeggen een opgelegde systeem lezen en zo snel mogelijk vergeten. Wij zijn degenen die het moeten doen en houd u vooral niet vast aan geschriften uit het verleden of mensen die dat zogenaamd als authoriteit dat geschreven hebben. Ook zij maken deel uit van die matrix. En welke bedoelingen hadden of hebben ze om die geschriften te schrijven zoals u als een mak lammetje weer in die val trap en naar de slachtbank wordt geleid.
  Alles heeft met alles te maken. Ga zelf op zoek naar die heilige graal wat leven heet. En laat u vooral inspireren door de natuur mensen, dieren, planten en mineralen als u oprecht en met goede intentie daar naar kijkt en daar deel uit van maakt en er niet boven willen staan zoals onze wetenschap ons wil geloven dan gaan deuren voor u open die u voor onmogelijk houdt. En achter elke deur zit een cadeautje dat leven heet. Rituelen gebeden zijn ook opgelegd want in uw binnenste weet u alles al. Alles wat de Schepper gemaakt is volmaakt. En in die volmaaktheid zult u ook uw antwoorden vinden. Laat u niet inpakken uitpakken is toch altijd leuker. Ik groet u allen. Jommeke ziet dit niet als aanval op u maar als aanleiding om u te inspireren. Mij vooral niet geloven nogmaals dichter bij jezelf komen is het enige wat telt.

  En wat betreft Reiki het zal heus wel helpen met een goede intentie van de reikimeester. Maar begin met wat simpels uit het allerdaagse leven daar hoef je geen Reikimeester voor zijn. Een vriendelijk woord tegen medemens dier plant mineraal kan de andere goed doen. Zo verhoog je het trillingsniveau van de ander. Dat noemen ze de wet van de resonantie simpel gezegd als u vriendelijkheid uitstraalt zal uw omgeving die daar voor openstaan ook dat uitstralen. Wees dus ook niet bedroefd als dit effect niet altijd (meteen) werkt.
  Vergelijk het met een muziekinstrument dat u leert bespelen. Eerst veel oefening met heel veel valse noten ertussen maar raakt u vaker een gevoelige snaar en voila een aha erlebnisis is geboren , wat is die ervaring ombeschrijfelijk mooi. De oplossing moet u helaas zelf zien te vinden daar zijn geen regeltjes(dat noemt men creatviteit)voor; vooral liefde geven en u wordt beloond niet de eerste, tweede keer, maar misschien wel de derde keer. Het komt wanneer het u niet verwacht. Ook teleurstelling is een levensles die moet verwerken op juiste manier.
  Soms kun je het niet met woorden of verstand verklaren. Het komt zomaar, maar vooral niet forceren. Hoe dichter je bij jezelf komt als je met je hart spreekt des te meer mooie op je pad komen. Mijn omgeving verklaart me voor gek, dat doet me tegenwoordig niets ik kies mijn weg en in mijn binnenste weet ik dat het goed is.
  Ik was eens zo blij onverklaarbaar ik groette onderweg iedereen ook al kende ik ze niet die ik tegenkwam, sommigen reageerden niet anderen groeten positief terug. Het zijn eenvoudige dingetjes uit het leven die zoveel energie geven en waarvoor het leven de moeite waard is. Je zelf 1 voelen met de wereld op je heen. En als wij allemaal kinderen zijn van die Schepper dan weet ik waarom wij geschapen en zijn zonder een koppeling naar welke leer, religie, stroming, levensovertuiging of aanzien des persoon ook.
  Ik weet ook zeker dat mijn groei vanuit mijzelf moet komen en ik heb juist ook mijn tekortkomingen net als ieder andere. Daarom ben je hier ook op Moeder Aarde om iets met mijn levenslessen te doen.

  Meneer Weltevree ik weet dat u ook op goede weg zit. Creativiteit Rijki ipv Reiki met uitleg erbij geniaal.

  @Jommeke:
  Waarom ik dit zeg. Misschien heb ik het helemaal bij het verkeerde einde. Maar ik proef uit uw reacties dat u een hoop informatie absorbeert over diverse esoterische stromingen en systemen die u moeten leiden naar uw spirituele groei. Nergens mis mee. Helaas maken u en ik deel uit van de matrix waarin we leven. En het is vreselijk moeilijk om wat je met de paplepel ingegoten hebt gekregen eventjes op zij te leggen. Uw structuur wordt in zekere mate ondermijnd wanneer zekerheden geen zekerheden meer zijn, bescherming niet meer wordt geboden, geborgenheid niet van zelfsprekend is. Systemen dienen maar een doel en dat is discriminatie en dat mensen dom worden gehouden en zich te nimmer bewust worden dat het leven meer te bieden hebben dan opgelegde gemanipuleerde geindoctrineerde normen en waarden. Wat zegt die maatschappij waarin u leeft doe vooral mee niet meedoen betekent je telt niet mee, je bent onze vijand, het gaat zelf zover we maken je dood bijv. de heksenjachten in middeleeuwen, de uitroeiing van indianen(een moedwillige ontkenning van een andere holocaust) in Noordamerika .

  Sprookjes bestaan. Waarom zeg ik dat omdat in het echte leven ook psychopaten leven en in een sprookje worden deze psychopaten middels een verhaal beschreven, benoemd en veroordeeld. Het is nog steeds taboe om mensen als psychopaat te bestempelen. Als mensen er baat hebben om homeopatische middelen te gebruiken dan moet dat toch kunnen. Gaan er trouwens minder mensen dood als ze een pilletje of drankje van de farmaceut gebruiken? Dat is toch net zo erg. Een persoon wordt beter ik noemt expres niet genezen omdat het puur symptoombestrijding is.
  En het woord placebo effect wordt te pas en te onpas gebruikt door de moderne medicijnman een gestudeerde kwakzalver is voor mij nog steeds een kwakzalver. Heeft wel eens aan zo’n ‘geneesheer gevraagd of die ook dat pilletje inneemt als die dezelfde ziekte heeft als zijn product(vroeger patient genoemd)? De zorg is in ban ons economisch denken geraakt rendabiliteit resultaatgericht, marktwerking. Allemaal flauwekul om prijzen van behandeling onbetaalbaar te maken. Onder het mom van eerlijke concurrentie zou de prijs van zkv omlaag gaan.
  Heeft u dat ervaren sinds begin. Naar mijn mening zijn markteconomische de kosten voorzorg alleen toegenomen. En is niet in de ban van kapitalisme niet parallel met het verhaal van Tolkien In de ban van ring. Iedereen wil die ring maar met ze allen beseffen we dat ook onze economie een creatie is die discrimineert. Net zoals darwins evolutieleer van uit economisch denken is verzonnen en ook maar een halve waarheid. Vraagt u waarom nooit de missing links gevonden. Omdat ze inderdaad gewoonweg niet bestaan. En waarom worden fossielen die niet in de juiste gesteente wordt gevonden. Dat fossiel in de doofpot gestopt. Of is opeens onvindbaar. Moedwil of domheid

  Ga lezen maar vergeet het gelezene zo snel mogelijk? Waarom? U gebruikt uw matrixdenken om spirituele groei te ontwikkelen. Dat werkt maar voor de helft of soms helemaal niet. Spirituele groei ik noem het liever zelfbewustzijnsontwikkeling vindt plaats als u ook uw intuitie(gevoel) laat spreken. Want spirituele groei is systeemloos en juist niet aan ‘opgelegde’ cq ‘voorgelegde’ regeltjes, normen en waarden gebonden. In onze westerse matrix ligt het accent helaas op het ‘logisch’ denken.
  Het zogn. mechanisch reductionistich, deterministisch, analytisch denken. De som der delen is meer dan het geheel. Men vergeet dat er meer komt kijken; hoe completer hoe meer mogelijkheden is mijn mening. Dwz u moet gebruik maken van gevoel verstand waarneming(volgorde niet van belang om u omgeving te kunnen begrijpen en om die leerervaringen in uw leven te mogen ondergaan. En het gaat altijd gepaard met een goede intentie dat voorwaarde is om uw gedrag in 3d uiten. Dus niet alleen denken, voelen maar ook het doen als transformatie in uw daden . Dat is weer zoals het aangeeft de goddelijke(drie eenheid) in ons.

  1. @ Lezer

   Je zienswijze is zeer lezenswaard en de neerslag van je levenservaringen tot nu toe. Het is goed je leven(sweg)voor jezelf en tot nut van anderen eens op een rijtje of(electronisch)papier gezet te hebben.Ik proef de eerlijkheid van je woorden,die als rijpe zaden, voor iedereen die er zich in erkent, op vruchtbare bodem zullen vallen.

  2. Sjeeh Mie Neeh nou je het zegt Cozzz, echt geweldig dat Trilaterale vol zinnelijke doorleefde geschrijf van die Lezert!!

   Zullen we een Verbaal ‘Vecht GAla’ organiseren tussen Dick, Willie, Dawnie & Lezer?!

   En ik was vannacht toch al in zo’n diep gewijde relie stemming aan het geraken, het is binnen gekomen deze keer, het enorme verhaal van Lezer, in 1 TEug.

   Dawnie was op argus aan het smijten met een geinig Walter clipje, sjaah en dan moet ik weer verder Natuurlijk, met de bassie & Adriaan boefjes van de poop, z’n persoonlijke gewijde universitaire universele alles omvattende Amor paraplu umbrella (let it rain) knokploeg onder leiding van JeZus en JeBRoertjedood met de groeten van Lady Blaah Blaat daar buiten loopt een fok schaap..

   Walter Veith – Why You Are Great and Lucifer Hates You – The Fallen Angels
   http://www.youtube.com/watch?v=-YGGvQEffOI

   938 – The Jesuits and the Counter Reformation Part I / Rekindling the Reformation – Walter Veith
   http://www.youtube.com/watch?v=Qu12z95K_cw

   Goh Mirakel is tegenwoordig geen Tweeduizend en Twaahaalf Gelovige meer, jammer, het was juist zo gezellig, die goeie ouwe tijd voor de REformatie, konden we tenminste nog ouwe meuten over Ufoos met Germaanse haakwerkjes als logo, snif snik, vroeger was alles beter..

  3. Hyper , tegen zwartkijkers is toch geen kruid gewassen . De bijbel erbij betrekken als het je uitkomt , en afstoten als het niet uitkomt . Wie een rothekel aan de wereld heeft blijft zoeken voor bewijzen om deze planeet naar de klote te zien gaan . Het ene complot op het andere gestapeld . not my cup of tea

  4. Haaah, zucht, Gelukkig, heel raak samengevat, dat is precies ook mijn indruk Cozz!!
   Precies zoals het uitkomt, is ook niet mijn stilo, niks mee te beginnen ..
   Op een gegeven moment dwars door alle hapsnap bijbelse citaten heen zie je de git zwarte psychologie van de moordende en plunderende dominee in kwestie achter de gouden horizon opkomen.

   Alles moet altijd naar de kloten maar ook alles is UitEindelijk gerechtvaardigd door met een heeeeeel lood zwaar ingewikkeld paaps veruïneerd zwart boek te bijven zwaaien naar het koukleumende lijdzame ademloos toehorende gepeupel.
   Met een spoor van dood en verderf achter je aan slepend moet je je uitgekookte Jezuïeten gelijk blijven halen.. zelfde psychologie, Loyaal aan Loyola en de rest kan gesmoord worden of geradbraakt op het dorpsplein.. Het twijfelachtige doel rechtvaardigt alle denkbare onoorbare middelen, het blijven onverdraagzame binnen de cirkel maff staff nassie ballen die uitverkorenen..

  5. @ Lezer…..wat een mooie reactie. Ik sluit me aan bij Cozmic…u zou uw naam kunnen veranderen in -schrijver- 🙂
   U verwoord uw gedachtes zo mooi dat ik de indruk heb alsof u niet van dit land komt maar van een ander land….een taal is voor mij ook aan een mentaliteit gekoppeld….een mooie, rijke taal maakt mooie, rijke gedachtes….

 12. @monika
  Graag gedaan, hoor.

  @cozmic & eyeinorange
  Had een beknopte weergave van het Franse Reiki-artikel geschreven, maar op het moment van verzenden viel het internet uit!
  Dus nu een tweede poging. Zéééér beknopt want bladzijdenlang artikel. Ik behandel ook uitsluitend die delen die op de mogelijke lagere energie bij Reiki duiden.
  De auteur van het artikel, Sébastien Vaas, is door uitgebreid onderzoek tot de bevinding gekomen dat Reiki niet zozeer met hogere energie, doch met lagere energie te maken heeft. Men vertaalt gemeenzaam Rei door spiritueel en Ki door energie naar het begrip spirituele energie. Maar Rei zou in werkelijkheid geest of spook (fantôme) betekenen. Dit zou dus betekenen dat de energie voor Reiki door dolende overledenen (gedesincarneerden) wordt aangeleverd. Mikao Ushui vertelde over een witte wolk die over hem neerdaalde (ectoplasma? anel).
  Het feit dat Reiki bij de ene wel en de andere niet werkt, kan erop wijzen dat men in werkelijkheid de energie gebruikt van een geest die dicht bij een van de partijen staat en die ofwel wilt helpen, ofwel vampiriseert door de energie van de Reikimeester én zijn klant te stelen. Vaas maakt ook gewag van overlijdens die de inwijding vooraf gingen of er het gevolg van waren….
  Zo beland je op het domein van vampirisme en zwarte magie, de vibratie van 666 die de mensheid via de onderwereld verbindt.
  Wat is nu de link met de Jezuieten? De auteur schetst de historische band van Japan met de Jezuietenorde. Ushui was directeur/docent van de Christelijke universiteit van Doshisha en zou een uitgetreden Jezuiet zijn geweest (volgens diepgaand onderzoek van Pascal Treffainguy). Ook was Japan in de eerste helft van de 20ste eeuw voor de westerse mens, in een waas van mysterie gehuld, wat het mythische karakter van Reiki moest vergroten. Via Hawaï kwam Reiki naar de VS om dan een enorme opmars over de hele wereld te maken, flink geholpen deoor de new-age beweging.
  Ik kan niet anders dan de geïnteresseerden warm aanraden om dit uitgebreide essay helemaal te lezen, er is nog zoveel meer te lezen, oa. de band van de Jezietenorde met de Illuminati.
  Je kan dan het volgende doen: in de adresbalk tik je http://crom.be in.
  Je gaat naar ‘documents’ en selecteert “Le Reiki, arme occulte des jésuites”
  De Google vertaling is goed genoeg om het betoog te kunnen volgen (heb het getest). Een even grote aanrader is “La piste jésuite”. Daarin schetst dezelfde auteur hoe de Jezuieten in werkelijkheid de ideologische macht achter de NWO vormen.
  Op deze site staat heel veel leeswaardigs, oa. over de verborgen redenen van Fukushima en nog zoveel meer.

  1. Gezien het inhoudelijke wat je vertelt Anel én het feit dat -ook hier in NL- bosjes mensen achter Reiki aanlopen als een afgod (ook ik bijna..!), zou het zeer interessant maken om de genoemde documenten hier op de site te plaatsen, in het Nederlands.. Iemand interesse voor een vertaling..? Zou ik bijzonder op prijs stellen!

  2. @Guido
   Ik wil gerust wat van mijn tijd in de vertaling steken. Daar ik enkel ’s avonds laat de nodige rust en stilte kan vinden, kan het wel effe duren, de geprinte versie zonder de voetnoten beslaat 7 blz. Ik schrijf het in Word en mail je de tekst als bijlage door. Schikt je dit ?

  3. Prachtig Anel, dankjewel alvast. Zie ernaar uit, maar er is geen haast bij hoor. Doe dus rustig aan, niet jagen; want jagen doe je in het bos. 🙄

 13. ‎2012: ’t wordt tijd om ‘Teshuvah’ te maken :

  Teshuvah

  Een Hebreeuws woord dat betekent “je keren naar het Licht”. Het is het ondubbelzinnige standpunt innemen dat je vanaf dat moment volledig in het Licht verder wilt en je onderwerpt aan de Goddelijke Wil, in tegenstelling tot je eigen wil en ego.
  Het is tijd om Teshuvah te maken – voor een volledige draai naar het licht, met álles wat je hebt, met alles dat je met je meebrengt – offer het allemaal op aan het licht; je hele zelf en alles dat zich aan je vastgehecht heeft. Geen schaamte, geen schuld, geen onwaardigheid meer – je bent onmetelijk geliefd en gerespecteerd. Breng gewoon jezelf en alles wat zich mogelijk aan je heeft vastgehaakt rechtstreeks in het Licht – want dat is waar je thuishoort, dat is je huis!

  Aanvaard je eigen verantwoordelijkheid.
  Je bewust verbinden met het groeiende veld van Liefde.
  W.I.L. : Wil, Intentie, Liefde
  Intentie is ook verder willen in éénheidsbewustzijn

  1. Het met je ‘vrije’ wil ingaan tegen de Goddelijke Wil, is bijna niet te doen.. Ik heb het meegemaakt..!
   Maar het is allemaal, klinkt allemaal, té ingewikkeld. Go with the flow. Zoek de MEEST natural flow op.. Het midden van de rivier.. JOUW EIGEN VRIJHEID.. Dáár stroomt ook je ‘vrije wil’ op zijn best..

  1. Schilderen met foto’s. Met behulp van de computer.

   Groetjes,

   Jacobine

 14. interessant en boeiend ! ik ben er al een tijdje mee bezig maar merk nog niet veel resultaat ? maar ik heb zelf geebn computer, maar mag die in de kerk gebruiken, wilt U mij een Avatar afbeelding sturen aub ? hartelijk dank, Inge van den Berg.

 15. De man had kanker.
  Ik had een bergkristal gekocht en deze om mijn nek gehangen. Plots voelde ik dat er gesproken werd tot mij. Niet schrikken, mijn naam is Sjors
  en zolang jij deze man helpt help ik jou. Maar is de man over dan moet je mij vergruizen en terug geven aan moeder aarde.
  Opdat moment was ik ook inderdaad de man aan het helpen. Dus ik deed maar of ik niets had gehoord. De volgende ochtend ging ik met mijn moeder koffie drinken in de serre.Ik keek in de spiegel die daar hing en Zag dat mijn bergkristal vuil was, dat dacht ik tenminste. Ik deed hem af om het schoon te maken en tot mijn verbijstering zag ik dat het een amethist was.

 16. Ben een absolute fan van de Violette Vlam, nu ge-updated tot Zilverwitte-Violette Vlam. Is een trouwe en zeer krachtige energie. Helpt enorm en je hebt het altijd bij de hand (mantra).
  Mijn ervaring echter is dat de Vlam ook ‘vliegen’ aantrekt en niet zo’n positieve.
  Ik maakte een lange periode van zware zwart-magische aanvallen door, meerdere per dag. De Violette Vlam hielp enorm maar op de duur stonden de aanvallers ‘in de rij’ om gelouterd te worden.
  Ik ging eraan ten onder, werd ziek want geen moment van respijt meer: aanval na aanval…
  Heb toen een eigen aanroeping ontworpen om alle aanvallen vér weg de ether te sturen, waar zij oplossen zonder enige schade aan te richten.

  1. Vergat te vermelden dat ik de aanvallers en hun aanval in een bol van Violet Vuur plaatste ter loutering… Gestopt wegens “te groot succes”.

 17. Laten wij het ’s over Reiki hebben… Las erover. Vond het boeiend. Het gelaat van de persoon die mij met een reikimaster in contact bracht, vertrok in een lelijke grimas. 1ste sein, maar ik ben nogal hardleers en bij mij is ‘iedereen mooi en lief’… Tot het tegendeel bewezen wordt. Dus eerste inwijding. Wij waren met twee en elkaars proefkonijn. Terwijl ik op die persoon oefende ‘floepte’ zij ver weg de ether in, vertelde zij achteraf. En toen kwamen onderdrukte jeugdtrauma’s naar boven… Sindsdien was de master nogal op haar ongemak met mij: vaak vertrok har gelaat in een lelijke grimas.
  Later, toen er reiki op mij beoefend werd, floepte die energie telkens weer weg. Heb daaruit besloten dat het niet oké was en er helemaal mee gestopt. Later las ik een artikel van een Franse erudiet Joël Labruyère die beweerde dat reiki niet zuiver is. Er wordt nl. gebruikt gemaakt van de energie van overledenen… Vandaag dar mijn onderbewuste reiki afwees en ver weg slingerde.

  1. Ik heb slechte ervaringen met de violet flame en de entiteiten en egregores eraan verbonden. Een poetsdoekje dat meer vuil achterlaat dan dat het afveegt. Je opent daarmee portals die je eerst lijken te helpen en daarna de smerigste entiteiten binnen laat. Maar goed…. zelleuf wetuh 😉 https://www.violetflame.com/discover-saint-germain/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.