Advertentie

De universele codes..


x
x

De universele codes

2021 ©Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Het multiversum waar wij deel van uitmaken, bestaat puur uit energie/trilling/frequenties. Trilling schept vorm, is voortdurend in beweging en wordt aangestuurd door de ‘Godskracht’. De Godskracht, is de optelsom van alle triljoenen beschavingen en levensvormen bij elkaar opgeteld. Dit kan zich uiten in geluidsgolven, klanken, nummers, cyclussen, codes etc. die stuk voor stuk uniek zijn, net als ieder sneeuwvlokje en ons eigen DNA.
Van oorsprong, was de hele mensheid hiervan op de hoogte en kon al deze ‘universele codes’ lezen, maar gaandeweg is dit, door de val van ons bewustzijn, voor de meesten van ons verloren gegaan. De betekenis is echter veelal wel bekend bij de geheime genootschappen, en wordt al duizenden jaren ingezet, om ons gevangen te kunnen houden.

Wat ook vaak gebeurt is, dat de kennis via channelings door ‘opgestegen meesters’, naar buiten wordt gebracht, als zijnde hun kennis. Ze hopen hiermee aanbeden te worden, waarmee zij gevoed worden. Dit fenomeen, komen we veelal tegen in de geloofsovertuigingen van de ‘New Age’. Deze kennis behoort toe aan de gehele mensheid, en zal de komende tijd meer en meer zichtbaar worden. Zo kreeg ik recent een hele serie helingscodes toegestuurd, die ik met jullie wil delen. (zie HIER de bijlage in pdf)

De Godskracht brengt alles terug in balans.
Dit voltrekt zich in golfbewegingen, die zich gaandeweg uit rimpelen in een constante lijn. Dit effect tref je eveneens aan, wanneer je een steen in het water gooit. De cirkels, die daardoor ontstaan zullen steeds groter worden, totdat het oppervlak zich uiteindelijk weer egaal zal gaan presenteren. Kleine golven of steentjes, zullen snel een gebalanceerd effect geven, grote golven of stenen hebben soms een langere tijd nodig, zoals bijv. het terugbrengen van de balans hierop aarde. Het proces is echter niet te stoppen, omdat de negatieve krachten slechts een klein percentage vertegenwoordigen van het geheel.

Zij proberen hun machtsposities vooral te halen uit de kleine golven. Hoe hoger onze gemiddelde trilling is, hoe sneller de grote golven gestabiliseerd kunnen worden. Als dit proces goed tot je doordringt, wordt het begrijpelijk waarom de frequentie van ‘liefde’, veel sterker is, dan van het ‘kwaad’. Om deze reden, heeft ‘de Alliantie’(patriotten of vrijheidsleger) in de afgelopen 4 jaren, heel bewust alles uitgevoerd, exact in lijn met deze universele wetten en codes.

Dit zijn de hoogste frequenties beschikbaar, waarin het kwaad op geen enkele wijze een verandering kan aanbrengen. Door die hoge frequentie wordt alles, dat niet in lijn is met die trilling, zichtbaar en komt nu al het kwaad, dat duizenden jaren voor ons verborgen kon blijven, naar de oppervlakte, om gezien te kunnen worden. Wij zijn pas in staat iets te wissen, wanneer het is waargenomen. Waarnemen vindt plaats, wanneer je volledig aanwezig bent in lichaam, hoofd en hart. Hiermee verbindt jij je met die Godskracht, die dat zal gaan uitbalanceren.

Dus om te voorkomen dat hun plannen zichtbaar worden, vinden alle beslissingen van de DeepState, plaats achter gesloten deuren. Lange tijd is hun dit gelukt, omdat we via de religies en geloofsovertuigingen leerden, om ons enkel op het licht te concentreren, waardoor de duisternis zijn gang kon blijven gaan.

Op dit moment bestaat ‘de Alliantie’ uit: president Trump; president Vladimir Poetin; de Chinese president Xi Jinping; de Iraakse premier Mustafa Al-Kadhimi; de Indiase premier Narendra Modi; White Hats in het ministerie van Defensie onder leiding van ‘Secty of Defense’ Chris Miller; ‘Undersecty of Defense Intel ‘ Ezra Cohen Watnick en Gen.Michael T Flynn; ‘Q’ (samengesteld uit ongeveer 800 speciale operaties die president Trump adviseren, waaronder Pentagon Generals Chairman Joint Chief Mark Milley, Vice Chief John Hyten, Gen. James McConville, Adm. Michael Gilday, Gen CQ Brown, generaal Paul Nakasone en generaal Jay Raymond); [Q] Anons (vrijwillige patriotten onder leiding van JF Kennedy Jr.); de NSA/National Security Agency en verschillende legers over de hele wereld, waaronder de internationale strijdmacht Interpol, dat bevoegd is, arrestaties te verrichten in elk land.

De globale verborgen agenda van de NWO
Om de ondermijnende tactieken van de DeepState beter waar te kunnen nemen, duiken we nu even in de ‘Globale Agenda’ van de Nieuwe Wereld Orde, onder leiding van Klaus Schwab; prins Charles; de corrupte politici wereldwijd; de Centrale Banken e.a., dat ernaar streeft om een volledige controle over de mensheid te verkrijgen. Ze gebruiken hiervoor de Co2 klimaathoax; de pandemie en de dreiging van nucleaire wapens, puur om angst te creëren.

De ‘Moderna’ en ‘Phizer’ vaccins, waarin de DeepState landen flink hebben geïnvesteerd, zijn helemaal geen vaccins maar besturingssystemen. Dit staat zelfs letterlijk op de site van Moderna (HIER). (Wat denk je trouwens van de naam ‘Moderna’ -> ‘Mode RNA’??) Omdat de wetenschappers van Moderna, het brede potentieel van mRNA-wetenschap erkenden, wilden ze een mRNA-technologieplatform creëren, dat net zo sterk werkt als een besturingssysteem op een computer. Het is namelijk zo ontworpen, dat het uitwisselbaar kan worden aangesloten en afgespeeld, met verschillende programma’s.

In hun geval, is ‘het programma’ of ‘de app’, hun mRNA-medicijn(de unieke mRNA-sequentie), die codeert voor/door een eiwit. Ze hebben een toegewijd team van honderden wetenschappers en ingenieurs, die zich uitsluitend richten op het bevorderen van de platformtechnologie van Moderna. Ze zijn georganiseerd rond sleuteldisciplines, en werken op een geïntegreerde manier, om de kennis over mRNA-wetenschap te vergroten en uitdagingen op te lossen, die uniek zijn voor de ontwikkeling van mRNA-geneesmiddelen. Sommige van deze disciplines omvatten mRNA-biologie, chemie, formulering en levering, bio-informatica en proteïne-engineering.

Het zoveelste puzzelstukje in deze Corona-fakery..! Herrn Von Schwab, tot uw dienst, maar niet heus..!

De ‘Biden pantomime’, die we sinds de inauguratie te zien krijgen, wordt in stand gehouden door de Media; de sociale platforms (Facebook, Twitter, YouTube etc.); Wall Street; corrupte overheden, waaronder ook Nederland en Hollywood. Ze hopen hiermee hun ‘Globale Reset’ door te kunnen voeren, waarmee alle eigendommen zullen gaan toebehoren aan de staat. Hiermee willen ze hun eigen rijkdom en macht vergroten, omdat de kas van de Federal Reserve en de Centrale banken, incl. alle pensioenfondsen wereldwijd, in de afgelopen decennia, volledig door hun leeggeplunderd zijn.

Voor de verschillende leeftijdsgroepen, zijn specifieke ‘vaccins’ ontwikkeld. In vele gevallen veroorzaakt dit een auto-immuunziekte in het lichaam, dat te vergelijken is met AIDS. Hiermee moet 90% van de mensheid uitgeroeid gaan worden. Dus als we niet snel, massaal wakker worden, zal dit de geschiedenis in gaan, als de grootste genocide aller tijden. De mensen, die na de vaccinaties zullen overblijven, worden door  hun gezien als slaven en zullen worden verplicht, om naar de ‘SMART’ cities te verhuizen, waar ze 24 uur per dag, kunnen worden gemonitord.

De Moderna en Phizer vaccins worden geweerd, door zowel Rusland als China. Daar gebruiken ze ‘echte’ vaccins, die te vergelijken zijn met de gewone griepvaccins. Begin februari werd, door het fantastische werk van ‘Project Veritas’, duidelijk hoe groot de macht van Facebook werkelijk blijkt te zijn, en welke rol ze hebben gespeeld in de frauduleuze presidentsverkiezingen om Joe Biden te kunnen laten winnen. Het is de hoogste tijd dat de macht van deze sociale platforms aan banden wordt gelegd, omdat zij in de afgelopen jaren machtiger zijn geworden dan de overheden zelf.

Door middel van censuur proberen ze het publiek een richting uit te sturen, die volledig in lijn ligt met hun beleid. ‘Project Veritas’ werd in 2011 door James O’Keefe opgericht, als een non-profit journalistiek bedrijf, om zijn undercover reportagewerk voort te kunnen zetten. Tegenwoordig onderzoekt Project Veritas corruptie, oneerlijkheid, zelfhandel, verspilling, fraude en ander wangedrag, in zowel openbare, als particuliere instellingen, om een meer ethische en transparante samenleving te bereiken.

De Alliantie, is met behulp van de ‘Secret Space Force’( SSF), waarmee ze de volledige controle over de ruimte met alle satellieten en ’çyber space’ hebben, bezig met een ‘positieve reset’. De SSF is in het geheim onder Trump uitgebreid, en is uitgegroeid tot de belangrijkste tak binnen het leger. Niemand was hier van op de hoogte. Dit werd begin februari duidelijk toen een journalist tijdens een persconferentie van Het Witte Huis een vraag hierover stelde. Biden’s pers-secretaresse had er duidelijk nog niets over gehoord, nam de vraag niet serieus, en deed het af als zijnde iets lachwekkends.

De ‘positieve reset’, bevat een uitgebreid pakket met meer dan 6000 patenten op het gebied van o.a. gezondheid; vrije energie; opschoning van de aarde en overvloed, en is in tegenstelling tot de ‘global reset’ van de DeepState, erop gericht, dat de macht volledig zal terugkeren bij de bevolking. Het systeem is verbonden met de QFS, het nieuwe ‘Quantum Fiancial System’. Hiermee kan niet gefraudeerd worden, omdat het volledig transparant is, en zal gekoppeld zijn aan de goudstandaard.

Maandag 1 februari jl. was dit nieuwe ‘Global Currency Reset’ voltooid, waarmee het oude ‘Cabal fiat US Dollar Central Banking System’, verbonden aan de FED en de Centrale Banken, is uitgeschakeld. De computer van het ‘Quantum Financial System’ heeft nu de volledige controle over het Amerikaanse, en wereldwijde financiële systeem. NESARA, het systeem voor de VS, is daarmee in werking getreden. GESARA ( Global Economis Security and Reform Act), het systeem voor de rest van de wereld, lijkt in maart voltooid te zijn. Ondertussen hebben 209 landen de contracten, om deel te kunnen nemen aan de QFS, ondertekend. De landen, die zich niet houden aan de regels van GESARA, zullen worden buitengesloten, waardoor ze niet langer zullen kunnen deelnemen aan de Internationale handel.

De militaire machtsovername in Myanmar, heeft verbluffend veel overeenkomsten met de situatie in de VS. Myanmar was voordat Trump in 2016 de presidentsverkiezingen won, het Mekka van de ‘kinderhandel’ en ‘opiumsmokkel’, waar niemand minder dan George Soros, Obama en de Clintons flink in geïnvesteerd hadden. Het was dan ook een doorn in hun oog, toen Trump besloot de Amerikaanse troepen weg te halen uit Afghanistan en Myanmar, in ruil voor hun belofte geen opium meer te zullen leveren aan de VS.

In Myanmar heeft in november een gelijksoortige verkiezingsfraude  plaatsgevonden als in de VS, waar ook daar de Dominion stemsystemen, geproduceerd door de ‘Canadian Electronic System Company’ een doorslaggevende rol in hebben gespeeld.  Al 20 jaar gaande vindt er wereldwijd, met behulp van de media, enorme verkiezingsfraude plaats. Alle landen wereldwijd, incl. Nederland worden momenteel onder de loep genomen.

In Myanmar was de bevolking volledig rustig na de militaire overname, wat er op duidt, dat ze volledig aan de kant staan van de militairen, en eindelijk hopen op gerechtigheid. Myanmar was voor de Alliantie een testcase om uit te vinden hoe de wereldbevolking zou reageren op een militaire overname. Dit heeft ze doen besluiten in de VS een andere weg te bewandelen, die misschien iets meer tijd in beslag zal nemen, maar zeer effectief is om mensen wakker te schudden. Dit aantal groeit met de dag, nu blijkt welke agenda het ‘Biden team’ erop nahoudt.

In de afgelopen weken het ‘Biden team’ geprobeerd zo snel mogelijk, alles wat Trump in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd, terug te draaien. De 2de ‘impeachment ‘ zaak tegen Trump, is op zichzelf al een bijzonder fenomeen. Dit kan wettelijk gezien, alleen maar worden ingezet tegen een zittende president. Officieel, wordt Joe Biden door de media gezien als de nieuwe president. Dit maakt deze zaak dus bij voorbaat al ongeldig of……..is er iets anders aan de hand? Weten de democraten zelf maar al te goed, dat Donald J.Trump de èchte en rechtmatige winnaar is van de in november gehouden presidentsverkiezingen, en proberen ze dat door deze nieuwe ’impeachment’ zaak te voorkomen.

Vanaf 21januari jl. ligt de macht in de VS officieel bij de militairen. Joe Biden is gearresteerd op 25januari jl. Dit bericht is aan alle media wereldwijd doorgegeven. Deze hebben geweigerd dit nieuws te publiceren, waarmee ze zich schuldig hebben gemaakt aan hoogverraad. Het Witte Huis, waar de inauguratie van Joe Biden heeft plaatsgevonden en waar hij momenteel zitting heeft en de pers te woord staat, maakt deel uit van de ‘Castle Rock ’Studio’s in Hollywood. Deze studio’s zijn eigendom van Jeff Bezos, de oprichter van Amazon en rijkste man ter wereld.

Het is gebruikt als de set voor ‘The West Wing’. The West Wing is een Amerikaanse televisieserie, geschreven door Aaron Sorkin, over de verwikkelingen rondom de fictieve Amerikaanse president Josiah ‘Jed’ Bartlet en de leden van zijn staf in het Witte Huis. Vice President ‘Kamala Harris’ is NIET verhuisd naar de vicepresidentiële residentie. Dit alles toont aan dat Biden en Harris onder huisarrest staan en streng gecontroleerd worden door de Interim Militaire Govt.

De arrestaties van ‘de Deep State-elite’,  vinden momenteel wereldwijd plaats en is één van de redenen achter de aangescherpte lockdown regels. Dat de informatie over deze arrestaties wat lang uitbleef, heeft te maken met de Amerikaanse wet, en de weigering van de media hierover te publiceren. Pas na de (frauduleuze) verkiezingen kon een ‘intelligence rapport’ opgemaakt worden. Daar dient men wettelijk 45 dagen voor te nemen. En dan duurt het wettelijk gezien, opnieuw 45 dagen voordat dat rapport gepubliceerd mag worden aan de bevolking.

Jeff Bezos heeft begin februari aangekondigd te zullen aftreden als CEO van Amazon. Dit geeft aan dat we het einde van het tijdperk van de oprichter en CEO van Big Tech naderen. Facebook zal hiermee het enige technologiebedrijf van de ‘big five’ zijn, dat nog steeds zijn oprichter als CEO heeft. Ben benieuwd voor hoe lang…..

Nu er zoveel in beweging is, dienen we ervoor te waken, dat we ons niet tegen elkaar laten opzetten en uitspelen. Iedereen zit in zijn/ haar eigen bewustzijnsproces. Ieder niveau in dit proces opent nieuwe deuren, waardoor er steeds meer zichtbaar zal gaan worden. Niets en niemand heeft jouw waarheid, deze kun je slechts zelf ontdekken. Dus stop….. nog ergens in iets of iemand te geloven, maar doorvoel de informatie, die op je pad komt. Resoneert deze met jouw innerlijke gevoel, dan voeg je dit toe aan jouw eigen stuk. Resoneert het niet, laat het dan los zonder de ander er op aan te willen vallen.

We zien slechts 1% van de ander en ben jij je daar niet van bewust, dan zal de Matrix dit tegen je gaan inzetten, en je iets laten zien waarmee geprobeerd zal worden, jou uit je kracht te trekken. Dit heeft dus helemaal niets met die andere persoon te maken. De kans is groot, dat die ander in zijn/haar eigen hologram er net zo over denkt als jij. Dus probeer je daar niet langer door te laten ontvoeren.

We dragen, stuk voor stuk, deeltjes van die waarheid in ons mee, en door die deeltjes samen te voegen, zijn we in staat de sluier op te lichten, die ons hier zo lang gevangen heeft gehouden. Het bijzondere van het moment waar we nu voor staan, is dat wij dit niet alleen meemaken, maar ook onze voorouders. Tijd bestaat niet , dit geldt dus ook voor de geschiedenis. Alles vindt plaats in het NU………

Harriet Algra

februari ’21

totalhealthfoundation.nl

 

Bronvermelding:

https://youtu.be/u8xPeoYniSk

https://revolutionaironline.com/tag/dominion-voting-systems/

https://www.projectveritas.com/news/facebook-insider-leaks-hours-of-video-of-zuckerberg-and-execs-admitting-they/

https://www.fosterswiss.com/nl/2020/12/02/todo-lo-que-debes-saber-sobre-el-nuevo-sistema-financiero-qfs-quantum-financial-system/

https://www.youtube.com/watch?v=khi06NLsAKE

https://beforeitsnews.com/alternative/2021/02/this-is-the-video-to-watch-infecting-wcovid-swab-the-rna-vaccine-artificial-intelligence-3741455.html

https://x22report.com/aiovg_videos/ep-2395b-space-force-critical-to-mission-ds-overlooked-it-military-is-the-only-way-forward/ bij 22.20 min.

 

10 gedachten over “De universele codes..

 1. Het was toch zo dat het ‘nu’ niets meer is dan het voortschrijdende verleden? En dat het ‘zijn’ in het nu ook niets meer is dan de concentratie op het ‘moment-gevoel’ ofwel het bewust ervaren van de spiraalbeweging door de ruimte? Of heb ik een stap gemist?

  1. dag Rob,
   het NU is een groter mysterie dan we zo op het eerste gezicht denken.
   Het NU is de ’tijdsruimte tussen het verleden dat reeds voorbij is en de toekomst die nog moet komen.
   hoe groot is deze tijdsruimte? precies 0
   als je dat ‘moment’ dat geen moment is, kunt ervaren in je meditatie dan bevind je je in het absolute. de tijd staat stil . In tegenstelling tot wat je denkt: er is geen beweging, alles staat stil in het NU.
   je kunt het niet meten, en niet met je verstand bevatten. Alleen in het ervaren kun je het bevatten. Daarom is het voor veel mensen een geheim .Als je dat beseft opent zich het hele universum voor je.
   je ervaring bevindt zich dan precies op het snijpunt van de eeuwigheid en de tijd.
   in je beleving staat de tijd stil en is het AL-tijd
   deze ervaring wordt in de bijbel beschreven als ‘de stilstand van zon maan en sterren (boek
   Jozua 10:12-13)wil je meer daarover horen, mail naar delevensboom@ziggo.nl

   .

 2. Bedankt voor de reactie, Zoeker. Er zijn maar weinig mensen die zich wagen aan zo’n gedachte en gaan alleen maar uit van aannames. Het is heel erg modern om elkaar na te papagaaien en het dan op de spritualistische toer te gooien van dat je niet te veel in je hoofd moet gaan zitten, e.d. Maar ik hou niet van spiritualistisch gefladder en te blijven hangen in aannames.
  Logisch nadenken kan en mens soms verder brengen dan wie wie dat niet wil of kan en kan wel iemand die daar wèl aanwil, veroordelen met, “aarch, onzin”.
  Ik heb daar zelf een theorie bij bedacht.
  Stel we suizen door de kosmos met een zekere snelheid en de ervaring verplaatsing is wat we ervaren als snelheid is naar mijn idee, tijd. Dus de plaats welke we innemen maakt ook de ‘soort’ tijd. Houdt dus in dat de plaats waar we vandaan kwamen en waar we naartoe gaan er nog steeds moet zijn. Dus het heden en de toekomst bestaan telijkertijd dus zouden we er ook naartoe terug kunnen gaan. De tijdlijnen waarover sommige spreken is de route en die kan varieren door bijv. de planeet een andere kant op te laten gaan. De astrologische invloed is dan ook begrijpelijk omdat dit de inherent is aan een bepaalde plaats met de invloed van wat er nog méér is in de kosmos. Dan hebben we nog te maken met de chronologische grap en dat is dat alle ons bekende tijdwaarnemingen afgestemd staan op de locatie van de Zon. En deze gaat min of meer synchroon met ons mee dezelfde kant uit.
  Nu kan ik op dit thema nog veel verder maar dit is in essentie wat er van denk. Het gevoel van tijd is de ervaring van snelheid, de afgelegde weg in een chronologisch gemeten ’tijd’=afstand.
  En uiteraard door een ruimte. Vandaar de spraakverwarring tijd/ruimte.

  1. dag Rob,
   inderdaad gaat het over de tijdlijn, die het verleden met de toekomst verbindt. je kunt dat voorstellen als een horizontale lijn. Daar waar het verleden overgaat in de toekomst bevindt zich het heden. alle drie deze tijdsaanduidingen zijn tegelijk aanwezig. en ik als denkend persoon, ik kan mij zowel in het verleden als in de toekomst verplaatsen. de enige beperking is mijn toekomst-voorstellingsvermogen en mijn geheugen. met het geheugen ben ik aanwezig in het verleden, met mijn voorstellingsvermogen in de toekomst. wanneer ik echter in het NU aanwezig ben , ben ik noch in de toekomst, noch in het verleden. Ik ben dan in de eeuwigheid, want… het is altijd NU.
   en zolang ik niet in beweging kom, blijf ik in de eeuwigheid.
   in die eeuwigheid kan ik alleen maar omhoog of omlaag gaan. Omhoog: mijn bewust-zijn wordt groter, omlaag: mijn bewust-zijn wordt minder. Omhoog betekent hoger in kwaliteit, omlaag betekent minder in kwaliteit.
   Ga ik omhoog dan ontmoet ik engelen, ga ik omlaag dan zijn het de demonen.
   deze verticale as is de Axis Mundi, of ook wel de Jacobsladder, uit de bijbel. De droom van Jacob, waarin hij een ladder ziet waarlangs engelen opstijgen en afdalen.
   Dat is wat er gebeurt als je de tijdsbeleving stil zet. je beweegt niet meer in de tijd, alleen in de verticale eeuwigheid. je bent geen deelnemer meer van de ruimte, terwijl je toch in die ruimte aanwezig bent.
   als je van mening bent meer hierover met elkaar te bespreken, dan mail mij delevensboom@ziggo.nl

   groetjes, Evert Wagenaar

  2. Ik heb vaak de indruk, dat het kruis, zéker het Keltische kruis met zijn cirkel rondom de kruising, het ‘NU’ representeert..! Mooi idee toch? Verticaal = kosmische-aardverbinding en horizontaal= aardeverbinding met Aarde en ‘op-aarde-zijn’..
   (En ja, daar kun je ook een dak op zetten! 😉 )

 3. Beste Zoeker, Mijn internetverbinding is naar z’n gallemiezen anders had daar wel voor kunnen kiezen maar zo kan het ook, blijkt.
  Kennelijk zijn er in ieder geval twee condities waaronder de ‘waarnemingen’ te vatten zijn.
  De metaforische kant die de ervaring maken en de cognitieve die verstandelijk schijnt te werken.
  Gezien we in onze tijd steeds verder wegraken van ‘zo is het en niet anders’, openen zich mogelijkheden om van oude paradigma’s te verwijderen. Als ik zo vrij mag zijn om een NU duiding te maken zou ik het willen vervatten in het zijn, wat dus gekoppeld is met het besef van voortgang, heel veel zo niet alles te maken heeft met de aandacht en concentratie op de zijns-beleving. M.i. kun je dat ‘moment’ in oneindig veel laagjes klieven en er invulling aan geven door met compassie de toekomst zo vorm te laten krijgen. Het Gestalte van de toekomst kun je, mag je die kleur en betekenis geven die je wenselijk acht en als dat ook nog dezelfde toon heeft als waarmee het grote door de geschiedenis heen als mooi en zuiver en heilzaam is opgevat door mensen met de wil om langs die weg te willen voortgaan, dan lijkt het mij evident dat de gedachtekracht als co-creator ertoe kan bijdragen dat de blauwdruk voor een toekomst met meer balans, geschapen is. Meditatie is natuurlijk zo’n vehikel en daarom hebben wij ook gemediteerd/gebeden, noem het maar, ten tijde van de vestiging van het watermantijdperk dec. j.l. Gezien het feit dat dit onnoemelijk veel mensen ook gedaan hebben, is het gestalte voor een toekomst met betere opties, geschapen.
  Bovendien denk ik al tientallen jaren dat we in een soort spiraal naar een steeds kleinere diameter bewegen naar een beginpunt waarbij de omtreksnelheid navenant toeneemt.
  Eenmaal door het nulpunt wordt de spiraalbeweging weer groter en daarmee neemt de omtreksnelheid af. Het enige verschil is de draairichting en naar mijn gevoel draaien we dan linksom. Een essentieel verschil! Observeer maar de draairichting van bijv. water in een vortex waarbij of de informatie wordt gewist, of opgeslagen. Even terzijde, zo kun je bijv. kraanwater verbeteren d.m.v. een plastic schroefstuk op een doorsnee petfles (2 tegengesteld aan elkaar), het water laten spiraliseren, één maal links en dan rechts, vice versa. En het werkt!
  Natuurlijk gaat de tijd in toenemende mate sneller in weerwil wat de mensen met de klokken zeggen want hun horloge is gesynchroniseerd met de Zon!!!! En die loopt in gelijke tret mee met de Aarde! Als het goed is, zijn we al door het putje!

 4. Dag Rob,
  een mooi en spannend verhaal. het laat mij zien hoezeer mensen aangetrokken kunnen worden door het spirituele, het ‘ongrijpbare. Dus iets wat je niet grijpen of be-grijpen kan.
  Vanaf de wieg leren wij al dingen die voor onze neus verschijnen te grijpen en leren wij deze gegrepen dingen te beschouwen als ons bezit.
  ik denk dat de moeilijkheid van het verblijven in het NU is dat het geen mogelijkheden biedt tot bezitten.
  Er is daar namelijk niets dat ik in bezit kan nemen. De werkelijkheid van het NU is dat ik in het aanraking met de pure scheppende krachten (verkeerd woord, maar ik weet niks beters) die de wereld van het NU beheersen.
  deze wereld is bij sommigen bekend als de Mundus Imaginalis. een term die bedacht is door Henry Corbin (1903-1978)en dat vrij vertaald als de wereld van het Beeld genoemd zou kunnen worden. Met dien verstande dat dit Beeld een Levend Beeld is, een wezen dat wij meestal duiden met de naam Engel.
  Deze hele wereld (en de wereld daarboven) bevindt zich in dat oneindig kleine intermezzo van de overgang van verleden naar toekomst, het NU. Daarom heb ik het over het geheim van het NU.
  De vraag komt op wat dit Beeld voorstelt. Want dat is uiteraard wat een Beeld doet: het is een afbeelding, afdruk, foorprint van iets. iIn dit geval van een Levend Iets.
  in het boek Genesis I lezen we daar wel iets over. Op de zesde dag wordt de mens geschapen als het Beeld van God. en Hij noemde deze mens Adam, Mannin(manlijke vrouw of vrouwelijke man, nog niet van elkaar gescheiden. )
  Dat Beeld ‘bevindt’ zich in die Mundus Imaginalis en dat leeft. Dat leeft naast de andere levende beelden van dieren, vissen, vogels die daarmee de ons omringde geestelijke natuur vormen, die we gebruikelijk duiden als de menselijke psychologie. of te wel geest (Nephesh) .
  dan wordt ons later in dat zelfde boek verteld dat God de Adem inblaast (GenesisII) en dan wordt die mens niet alleen Beeld, maar ook Gelijkenis van God. want die Adem is de bron van de Levende Ziel (Ruach) van de Mens. Eigenlijk is dat een verkeerde weergave. Die levende Ziel is niet van de mens als bezit. Opnieuw weer gaat het om het omgekeerde: God bezit de Mens en maakt hem/haar tot Zijn Beeld e Gelijkenis. (maar Hij kan dat niet doen zonder de instemming van de Mens, het geheim van de keuze)
  Wat is het onderscheid tussen Beeld en Gelijkenis?
  het Beeld is levend als deel van de biologische mens, levend maar wel met de tijd verbonden.
  De Adem, de Gelijkenis, is de Levende Ziel (Ruach), die niet meer met de tijd verbonden is. Wanneer wij in dat NU vertoeven , ervaren we die Adem, de Ziel (Ruach) .
  die Levende Adem is te ervaren als ‘de Stem van de Stilte.’
  deze ‘Stem’ vertelt ons iets over de Toekomst,
  die Toekomst is om gestalte te geven aan Gods Beeld en Gelijkenis.
  daarmee wordt het doel van het menselijk bestaan helder gemaakt, althans dat is mijn idee daarover.

  belangrijke vraag….
  Wat is het onderscheid tussen jouw verhaal en het mijne?
  dat is – naar ik vermoed – dat jouw verhaal verbonden is met ruimte en tijd en het mijn met de eeuwigheid. de eeuwigheid laat zich in eeuwigheid nooit uitdrukken in ruimte en tijd.
  als je dat probeert toch te doen kom je in allerlei beeldspraak terecht, die het lastig maken te rug te herleiden naar de eeuwigheid.
  en dat kan gemakkelijk leiden tot verwaarlozing van de prachtige uitspraken in jouw verhaal; zoals b.v. Het Gestalte van de toekomst kun je, mag je die kleur en betekenis geven die je wenselijk acht en als dat ook nog dezelfde toon heeft als waarmee het grote door de geschiedenis heen als mooi en zuiver en heilzaam is opgevat door mensen met de wil om langs die weg te willen voortgaan, dan lijkt het mij evident dat de gedachtekracht als co-creator kan bijdragen dat de blauwdruk voor een toekomst met meer balans, geschapen is.

  Mooi, echt mooi, dank je wel.
  groetjes…

  een

 5. Donker naar val-S-licht: https://www.youtube.com/watch?v=h4i2-LMJQoM&ab_channel=RightonRadio 7 min. vanaf 1:30:00 .
  Over tijd; vanaf min. 8 https://www.youtube.com/watch?v=0PAb3jT8AXs&feature=emb_title&ab_channel=Miles%27sBasesProject-Tartania, high tech=dood! Joseph Justus Scaliger( van Scala, scalar waves) veranderde tijdlijnen. De laatste 16 jaar woonde en werkte hij in Leiden, in de universiteit; op verzoek van de regering en Willem van Oranje. Zijn dood was in 1609; wanneer begon de Gouden Eeuw? Eendracht maakt macht. (de oorijzers van Zeeland zijn van koper: extra energie voor de sterke vrouwen) Love is the answer, vooral voor je(z)elf.x

 6. Dag Guido,
  inderdaad, het kruis is daarmee allang voor het Christendom begon een bekend symbool.
  het horizontale is de tijdlijn het verticale de eeuwigheidslijn. Daarom omheen de circel van het lot, de dierenriem. Het dakje kan ook gezien worden als de punt van een pijl, gericht op de Hemel. soms zie je op de uiteinden van het kruis ook wel de vier dierenriemtekens.

 7. Taal is een contradictie in de beleving van het NU, en werkt in dier voege dus alleen maar belemmerend. Zucht…..grijns!…..nee……we lossen de paradox niet op met het hérscheppen van het paradigma van ons zijn op deze aardbol. Met het voortborduren op filosofische benaderingen blijven we hangen in dat wat we altijd al deden.

  Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gehad.

  We hebben kennelijk ooit besloten om een vorm te creëren waarin het universum begrepen kan worden, en door het creëren van vorm ontstond de paradox waar we in ronddraaien.
  En nogmaals grijns…..prutsers zijn we in deze 3D context.
  We zijn (volgens Harriët en verder alle informatie uit andere dimensies dan deze) op weg naar een 5D model waarin we kunnen excelleren door telepathie en het vermogen om moeiteloos te kunnen creëren, en volgens mij mede omdat we daarin onszelf zodanig kunnen verbinden dat onze scheppingskracht een paar factoren hoger komt te liggen (dan dit loodzware gezeul met alles)……wat tevens de reden is dat we uit elkaar gedreven zijn en niet meer bij elkaar mogen komen. Gussie…..we zouden toch zomaar kunnen ontdekken wat er nog meer mogelijk is dan oeverloos gezwam.
  Laat ik het zó zeggen…..in Sart in België in het bos waar de Hoëgne doorhen stroomt ligt een steen van een formaat op een heuvel die je daar zonder een torenkraan van het allergrootste niet van zijn plek kunt krijgen. Dat ding ligt op een krachtplaats, keurig op een driepunts-rotsformatie……en die ligt daar al een paar duizend jaar. In een intensieve meditatieweek kwam ik daar terecht en kwam ik in diepe trance in die groep mensen terecht die die kei daar naar toe hebben gezongen……..ja………je leest het goed………gezongen. Zwaartekracht is ook maar een illusie in dit 3D model.
  Een wat simpeler weergave van dit vermogen is ontleend aan Findhorn. Er werden op een akker bloemkool-beddes aangelegd (een akkerbedde bestaat uit een strakke rij geplante groentesoorten).
  Veertien van die beddes dus, waarbij men om en om aan het begin en eind van iedere rij twee mensen plaatsten die daar elke dag een uurtje liefde op dat bloemkoolbedde loslieten.
  De beddes die geen aandacht kregen brachten bloemkooltjes voor zoals je die hier in de suup vindt.
  De beddes die wél die liefde en aandacht kregen brachten bloemkolen voort van het formaat kangoeroe-bal. Ik had nog nooit zoiets gezien. Mijn vader was een verdomd goede tuinder, maar dát kreeg hij niet voor elkaar, en die spiritualistische neuzelaars wél. Grijns. Tis maar hoe je het ziet hé?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.