Advertentie

Dagelijkse stralingdosis & Universele mensenrechten..!


Sinds kort is het mogelijk , met speciale foto-apparatuur, WiFi-straling en andere elektro-magnetische straling in beeld te brengen. Het ziet er allemaal uit alsof je in de slingers zit, als feestvarken, maar waarschijnlijk zit je als proefkonijn mee te doen in een wereldwijd experiment..!!
Sinds kort is het mogelijk , met speciale foto-apparatuur, WiFi-straling en andere elektro-magnetische straling in beeld te brengen. (Alleen nog in de 2,4 Ghz bandbreedte!) Het ziet er allemaal uit alsof je in de slingers zit.. Als feestvarken of als proefkonijn..? Een proefkonijn dat  meedoet aan het wereldwijde experiment..!! (klik voor artikel)

x

x

Mijn dagelijkse leven in straling:
x

EMS: overtreding van de Universele mensenrechten

 2014 © Leda Langedijk / enlighteningmedia.com

x

Leda Langedijk
Leda Langedijk

Ik sta op, en mijn hele lichaam tintelt van top tot teen. Mijn benen lijken te slapen, en alle doet pijn. Ik word elke dag gesloopt wakker, zelfs al heb ik een paar uur geslapen. Ik bereid me weer voor, op een nieuwe dag van ‘ overleven’. Douchen, en je duizelig voelen. proberen je te concentreren, maar het prikken op de huid in je eigen huis, doet zoveel pijn. Het is alsof je de hele dag eet en slaapt onder een zonnbank: Je hele huid gloeit en doet pijn. Tijdens het maken van het ontbijt, branden ook je lippen, en probeer je je te concentreren op het smeren van je broodje.

Eten lukt al jaren niet, mijn intuïtie weet dat mijn lichaam elke dag aan het vechten is om te overleven. Mijn maag krijgt de straling binnen, en ik moet elk dag mijn maag een uur masseren voor ik iets kan gaan eten. Je voelt 24 uur per dag een ‘ band om je hoofd’, en je probeert op de dag afleiding te zoeken, van de enorme angsten om dood te gaan. Je weet ook zoveel van andere mensen en hun kanker, de brieven die je ontvangt, de onderzoeken die zich elke dag opstapelen: Je weet dat je in een land woont, waar ze zelfs reclame maken voor wifi en 4G.

Een land wat hun ziel heeft verkocht aan de telecomproviders (3,8 miljard is geboden door KPN toentertijd). De regering en de media laten zich sponsoren door telecomproviders die over lijken gaan. Wat er nu gebeurd is een massale afslachting van het Nederlandse volk. Er zijn momenteel duizenden mensen die zelfmoord willen plegen, omdat overal waar ze gaan hebben ze de ‘martel-pijn’  van de tintelingen en het omvallen, de gewrichtspijnen, het niet slapen: Dit is marteling. ze schrijven brieven aan de media, de gemeente en de telecomproviders, en er word gewoon gelogen.

EMS hersentumoren
Een screenshot uit de Zembla-uitzending van VARA, waarin o.a. deze oncoloog keiharde uitspraken doet en de vloer aanveegt met de zogenaamde ‘veilige GSM-straling’..

Ik heb artsen gesproken die alarm hebben geslagen, en die patiënten onder de medicatie moeten zetten, ter verdoving van stralingsklachten. Er zijn inmiddels honderden forums en bedrijven in Nederland die berichten over stralings-slachtoffers, en vele producten op de markt die je zouden helpen. Gaat er bij niemand een lampje branden? Moeten burgers elkaar massaal helpen aan anti-stralingsproducten? Kijk eens op internet, hoeveel broeders en zusters hulp zoeken! Ik ga je 1 ding vertellen: Een burger in het rijke Nederland hoort zich geen zorgen te moeten maken over straling.

Straling had er niet eens mogen zijn!
De burger is vergeten hoe het is om voor je zelf te vechten, en je geboorte-recht op te eisen! Pardon? Anti-stralingsproducten kopen is een stap te ver. Stap 1 is, degene bellen en een brief schrijven die het lef heeft iets te verkopen wat jouw hele leven of toekomst op het spel zet. Burgers moeten niet beschermingen kopen, ze moeten degene met het volk aanspreken die hun gezondheid in gevaar brengt! Dit is wat mensen doen in Hun kracht. Die geloven in zichzelf en hun recht.

4G is in andere landen verboden…!
Wifi is een oorlogsproduct, om de vijand in enkele jaren ‘ langzaam te verzwakken, martelen en te doden’. Dit is het verhaal van de kikker in kokend water: Je voelt het niet als je heel langzaam in een kokende pan met water word gekookt. De kikker springt er niet uit. Op het moment dat het water kookt, is het te laat en gaat hij dood.’ Dit is WIFI. Onze hersenen en DNA worden heel langzaam gekookt, je cellen muteren, en pas na enkele jaren heb je kanker, leukemie, of een ander vreemd scala aan klachten te pakken. Het is niet met het blote oog te zien, dus de ‘ normale mens’, besteed er dan geen aandacht aan.

Roken veroorzaakt kanker, dat moet op de pakjes.. In hoeverre is de mobiele EMS-straling evenzo beschadigend voor
Roken veroorzaakt kanker, dat moet op de pakjes.. Feitelijk dient elke mobiele telefoon te waarschuwen voor EMS-straling, die waarschijnlijk evenzo beschadigend is voor het menselijk lichaam, dan roken dat is.

Voorbeeld: Jouw melk word in de magnetron in 20 seconde kokend heet door een niet waarneembare straling. Dat is dezelfde straling wat wifi is, maar dan meer afgezwakt. Snap je het nu wel? Dus jij leeft en slaapt als een levens organisme, is een levensgrote magnetron. Daarom krijg je allerlei vreemde klachten zoals griep- en koortsklachten. Hoofdpijnen, depressies, suicidale klachten, kanker, tia’s in je hersenen en nog veel meer.  Je lichaam is aan het overleven! De onderzoeken en de werking is bekend onder de telecom-giganten. Ook bij vele media.

Ik heb zelfs vrienden, die ik in de tijd dat ik amper meer kon lopen en hartklachten had, de ambulance moest bellen met ernstige ademhalingsklachten, die ik heb verteld dat het door straling kwam, die zeiden: ‘ Ja is wel erg voor je hoor, maar ik ga dit niet in de vergadering gooien op het werk’. De journalisten die allemaal verzuimd hebben al die onderzoeken, buitenlandse persberichten, zijn in strijd met de mediawetten. Journalisten zijn VERPLICHT de burger te voorzien van informatie als het volk in gevaar is. Journalisten mogen niet door belangenverstrengeling, het volk onthouden  of zelfs verduisteren van informatie.

UNIVERSELE WETTEN VAN DE MENS

Onze voorouders hebben gestreden voor de rechten van de mens. Wij hebben als mens een geboorterecht. Veel mensen zijn deze rechten vergeten. En bedrijven gaan over onze mensenrechten heen. Mijn mensenrecht word al tien jaar overschreden door de gemeente, de regering en de telecomproviders.

Het opzettelijk medewerkers instrueren om mensen die bellen met ernstige stralingsklachten te vertellen ‘ dat hebben we nooit eerder gehoord’, is verduistering en misleiding van mensen. Dit kan door het volk strafrechtelijk bij het internationaal strafrecht aangekaart worden.

Door de regering op de website plaatsen (zoals nu staat) dat straling geen bijwerkingen heeft, is opzettelijk verduisteren van onderzoeken, en wederom in strijd met artikelen uit de universele mensenrechten. Wij hebben tevens recht op democratie. Iets wat nu in deze zaak niet van toepassing is, omdat de providers boven de wet staan, waardoor onderzoeken en een massale volksziekte momenteel gaande is. In de grondwet staat dat wij recht hebben op een gezonde leef-omgeving. Recht hebben op eerlijke informatie-voorziening. De overheid zou ons moeten beschermen tegen bedrijven die ons recht als mens, teniet doen.

Onderzoek dat gesponsord is door de telecom-industrie (hier als rood aangegeven), blijkt relatief váker positieve resultaten te laten zien over de schadelijkheid van mobiele telefonie. Raar hè?
Een screenshot uit dezelfde ZEMBLA-reportage: Hoe we worden bedonderd.. ! Dit zijn allemaal namen van onderzoekers. Hun onderzoek naar de schadelijkheid van EMS is verdeeld onder de kopjes ‘Effect’  en ‘No Effect’. Dit duidt op het effect van EMS op het menselijk lichaam. Daarbij is het onderzoek dat gesponsord is door de telecom-industrie in het rood aangegeven. En hoe is het mogelijk..? Dit onderzoek blijkt relatief veel váker positieve resultaten te laten zien over de schadelijkheid van mobiele telefonie, dan neutraal onderzoek naar de schadelijke gevolgen van ElektroMagnetische Straling. Raar hè? Kortom het ene onderzoek is het andere niet..!! Waar vertrouw jij op…?

Mensen kunnen NERGENS meer heen, zonder in straling te leven. Ik kan nergens wonen zonder 4g en wifi. Mensen verhuizen momenteel van huis naar huis om zichzelf op de been te houden. Ik heb mensen verloren in mijn omgeving door straling. Ik moet mijzelf elke dag in leven houden, en maar kijken hoe ik de dag doorkom. Ik ken honderden mensen die brieven sturen aan de regering, wat gewoon niet word beantwoord.

Er zijn twee mensen die het hele stralingsbeleid voeren in Nederland, die mede verantwoordelijk zijn voor het massaal ziek maken van een groot gedeelte van de bevolking (Dit blijkt nu al, maar over 4 jaar zijn de gevolgen enorm). Het journaal is druk in de weer met 4 slachtoffers bij een epidemie. Maar dat er nu duizenden Nederlanders het land uit moeten vluchten door wifi-hotspots (nogmaals, een zeer gevaarlijk netwerk!!! Waarvoor artsen en wetenschappers gewaarschuwd hebben!),

Waarvoor zelfs op de Nederlandse tv reclame word gemaakt, geld aan word verdiend en word uitgerold terwijl er zoveel partijen, burgers, verenigingen alarm slaan is tegen ELK MENSENRECHT IN. Ik wil ook elke journalist wijzen op zijn verantwoordelijkheid als mens en in zijn vak om de burger te waarschuwen als zij in gevaar zijn. Om informatie aan het volk te geven, in waarheid. Er mag GEEN sprake zijn van sponsoring of belangenverstrengeling, waardoor het volk stelselmatig niet word ingelicht. Dit gaat TEGEN de Europese grondwet in! Wat er nu gebeurd met 4g, wifi-hotspots en wifi en het plaatsen van zendmasten in woonwijken (wat al lang gebeurd) gaat tegen onder andere de artikelen in:

– Recht van vrijheid

– Recht van het leven in een gezonde omgeving

– Recht van informatie

– Recht op een leven zonder marteling

Jouw grootouders hebben zich doodgevochten om ons en alle generaties hierna mensenrechten te geven. En geen enkel bedrijf mag ons vergiftigen, opzettelijk manipuleren waardoor we ziek worden, ons voor de gek houden om dodelijke of zeer gevaarlijke middelen te kopen (misleiding), of onze woon-omgeving vergiftigen. Ik heb het niet verdiend om al tien jaar elke nacht te hopen dat je in slaap valt. Te bidden dat je de volgende dag kracht hebt om er wat van te maken. Als je extreem gevoelig bent voor elektriciteit, is dit het leven wat je leid als je in de buurt van ‘ mensen woont’. Dit is dagelijks het leven voor deze mensen..!!

Daarnaast heb ik mensen al verloren door de straling. Mensen van wie ik heb gehouden. Ik krijg honderden brieven van mensen die zelfmoord willen plegen sinds de komst van 4g in Nederland. Ik ontmoet hele zieke kinderen, van wie de ouders huis en haard opgeven om te verhuizen naar een land die niet deze wetgeving kent. Ik ken dus de verhalen van dichtbij. Ik weet hoe de gemeenten niet weten de bevolking te beschermen, omdat zij vaak niets kunnen doen.

mobiele telefoonstralingIk bid dat de regering een andere manier vind van financiering. Dat de media een andere sponsoring vind. Dat het volk zich weer herinnert wat onze voorouders hebben gedaan: Ons mensenrechten gegeven. Ik bod dat alle ouders hun kinderen een gezond leven willen geven. Dat onze bossen nog de schade aankunnen en we dit kunnen terugdraaien.

Wat mensen elkaar aandoen sinds oudher..
Er zit iets in de genen van de mensheid, waar ik heel vaak aan heb gedacht. Waar vele bewuste mensen mee te kampen hebben. Van oudsher hebben mensen zich gekeerd tegen andere mensen die met de waarheid kwamen. ze zijn gestenigd, uiteen gereten, op de brandstapel gegooid, en vervloekt. De man die zei at de aarde rond was, hebben ze opgepakt en vermoord. Jezus hing aan het kruis, met een joelende massa en zei: ‘ God, vergeef hen hun zonden, ze weten niet wat ze doen’.

Ik begrijp Jezus meer dan ooit. Ik hoor van mensen dat ze zelfs door hun eigen familie in klinieken worden gezet, of door hun eigen vrienden contact word verbroken, hun eigen partner hun ‘ mishandeld’, enkel alleen omdat ze zeggen wat er aan de hand is. Stelselmatig worden ‘ bewuste mensen’ door eigen vrienden en familie als ‘ gek versleten’  en zelfs emotioneel en geestelijk ‘ gek gemaakt’. Dit gebeurd vandaag de dag!

Ook is het zo, dat behalve dat je eigen familie en vrienden je voor ‘ gek gaan uitmaken’, omdat ze zelf waarheid niet AANkunnen, jij momenteel ook nog eens de regering, de media en de gemeente voor je neus hebt die informatie achterhouden en ook nog eens je ‘ voor gek proberen te verslijten’. Je moet wel heel sterk zijn, wil je je ertegen verzetten en enigszins in jezelf blijven geloven.

Ik vind het waanzinnig dat er in alle tijden van de aarde mensen zijn geweest, die bij een hele joelende gemeenschap, NOG in zichzelf bleven geloven. Ik heb enorme bewondering voor al mijn voorouders die pamfletten schreven, wetten hebben gemaakt, zichzelf hebben laten ophangen en in zichzelf bleven geloven. Jullie zijn helden.

Hoe kan het dat we zulke helden hebben gehad, die hun leven hebben gegeven en we anno 2014,  nog door onze eigen medemens op een moderne manier ‘ worden opgehangen’. Angst. Angst voor waarheid, angst voor wat de omgeving van je vind. Angst voor hun eigen gevoel. Angst voor verandering. Ik spreek ieder medemens aan op hun gevoel van mens tot mens. We zijn allemaal verbonden. We zijn allemaal 1. Jij mag een ander mens niet laten lijden, want dat is jezelf laten lijden. Wat jij een ander aandoet, doe jij jezelf aan.

Wat moet er NU gebeuren?

* Alle 4g de lucht uit

* Alle WiFi uit de handel worden genomen

* Alle WiFi-hotspots uit de lucht

* Alle zendmasten direct verwijderen uit woonwijken met burgers, en maar 1 zendmast per gebied

* De stralings-norm moet waarschijnlijk 30 maal omlaag (zie landen als Zwitserland, laat ze contact opnemen met de regering daar!)

* Verbod op de huidige tablets en smartphones en de straling die ze uitzenden

* Alle burgers met bewijsbare letselschade door straling, geholpen worden

* Op de regeringswebsite, de gemeente-website, doktoren-websites, kanker-verenigingen: Allemaal moeten ze de werkelijke dossiers publiceren die over stralings-effecten gaan

* De media moet openbaar en eerlijk berichtgeven zonder belangenverstrengeling

* Alle telecomproviders moeten in hun gebruiksaanwijzing de werkelijke gevaren plaatsen, en eigenlijk mogen er geen producten meer op de markt komen die ons schade kan aanrichten.

* Alle hotels, restaurants, parken, campings en alle openbare gelegenheden: STRALINGSVRIJ maken

 * * *

x

WIJ HEBBEN RECHTEN OP ONS LEVEN ALS UNIVERSEEL MENS!

ELKE BURGER KAN HIER ZIJN RECHTEN LEZEN:

x

mensenrechten.nl/wat-zijn-mensenrechten/verdragen-en-wetten

*English: UN.org/en/documents/udhr/    humanrights.org/files/ICCPR-ONE_0.pdf
*English: Human rights protection!! Amnesty.org/

 

Links die websites tonen met informatie over de schending van mensenrechten door telecomproviders en wetten die straling toelaten in deze mate:

HUMAN RIGHTS VIOLATION BY COORPORATIONS TO MAKE MONEY OUT OF SICK  PEOPLE:

Globalexchange.org/corporateHRviolators

 

Kinderen zijn ook al risicogroep nummer 1 bij draadloze telefonie.
Kinderen zijn ook al risicogroep nummer 1 bij draadloze telefonie. Veel ouders roepen het hardst dat ‘het allemaal toch wel veilig zal zijn, anders mogen ze het toch niet op de markt brengen..?”

RECHTSZAKEN TEGEN TELECOMPROVIDERS (OVER KANKER)

WORDEN DOOR BURGERS OVER DE HELE WERELD GEWONNEN !

Dit betekent dat het echt en dan ook echt waar is, dat we heel hard worden bestraald, overal waar wij komen. En dat zij dit weten, en doelbewust doorzetten en iedereen laten (proberen) meespelen om dit door te kunnen zetten. Rechters in Nederland kunnen dit dus NIET meer ontkennen, want overal ter wereld krijgen mensen nu miljoenen aan schadevergoedingen uitgekeerd! En in ons land, word vrolijk deze week nog wifi-hotspots en 4G uitgerold!

rfsafe.com/cell-phone-radiation-lawsuits…/

electricsense.com/…/smart-meter-legal…/

VIOLATION of our safety: electricsense.com/…/magnetic-fields-safe…/

stralendkind.nl/gevaar_risico/straling_draadloos-internet.php

Massale boom-kanker in de bossen door straling: Snap jij nu dat onze bossen aan het sterven zijn door straling? Ken je het verhaal van de afstervende kastanjebomen in steden..? Dit oorzakelijke verband is en wordt steeds opnieuw vastgesteld door wetenschappers. En toen was er nog geeneens 4G…!! Kan jij je nu ook voorstellen wat het doet met de dieren, kinderen en dus met jou?

hetkanwel.net/2011/02/11/wetenschappers-bezorgd-over-schadelijke-effecten-wifi-straling/

 Amnesty.org/en/library/info/POL30/001/2014/en

RTLnieuws.nl/economie/4g-miljardenmeevaller-overheid-38-miljard-euro

Tweakers.net/nieuws/59442/artsen-pleiten-voor-vermindering-dect-en-wifi.html

Massa-moord op bijen door straling:

bijenintwente.nl/massamoord_op_bijenvolkeren.php

 

Artikel uit ons mensenrecht op privacy:

– Recht op privacy. Word overtreden door de nieuwe smartphone. Via apps en jouw gps-systeem, evenals een ingebouwde chip word al jouw informatie over je vrienden, wat je denkt, eet en zelfs gesprekken afgeluisterd. Weet dat jouw smartphone op afstand af te luisteren is, zelfs als hij uitstaat. En dat miljoenen gesprekken per jaar worden opgenomen in Nederland. Dit is een overtreding van ons mensenrecht! Er zijn inmiddels al wel gesprekken geweest in het parlement over internet-privacy. Jij moet als burger weten wat er gebeurt terwijl jij een smartphone hebt gekocht.

telegraph.co.uk/technology/internet-security/10880208/Vodafone-governments-use-secret-cables-to-tap-phones.html

aclu.org/how-government-tracking-your-movements

Wat hier dus gebeurd omtrend straling is een massale-afslachting van dier, bos en mens in Nederland. Dit behoort tot de grootste mensenrechten-schending, en dient te worden behandeld door het internationaal strafrechtelijk orgaan van de Europese grondwet. En wij als volk dienen voor dit recht op te komen.

 

Met vriendelijke groet,

Leda Langedijk

researcher, journaliste, schrijfster en coach

enlighteningmedia.com

x

Google Wifi

* * *

x

Tot slot laten we, als aanvulling op dit indringende artikel van Leda, graag de discussie zien,
die Drs. John Consemulder voerde met een aantal deskundigen, over

de effecten van Elektro-Magnetische Straling

op het menselijk lichaam en alle andere levensvormen. John Consemulder over deze meeting:

“Wat is elektromagnetische straling eigenlijk? Wat zijn de risico’s van elektromagnetische velden en waarom weet het grote publiek hier weinig van? Wat zijn de biologische effecten van draadloos internet, GSM, UMTS, DECT telefoons, hoogspanningskabels? Hoe schadelijk zijn de nieuwe ontwikkelingen? Is draadloze straling mogelijk kankerverwekkend, neurotoxisch, DNA beschadigend? Wat zijn de effecten op het immuunsysteem, het hormonale systeem en het brein? Zijn er gevolgen voor de vruchtbaarheid? Worden onze kinderen extra bedreigd? Zijn er praktische oplossingen om eventuele schadelijke effecten te minimaliseren of tegen te gaan? Wat is de rol van de Gezondheidsraad en de overheid?

Luister mee met deze experts:

 • prof. dr. ir. Michiel Haas (Professor TU Delft, NIBE.org, auteur van het boek ‘ElektroStress & Gezondheid’),
 • dr. Hugo Schooneveld (voormalig senior scientist Wageningen Universiteit en Research Centrum, voorzitter Stichting EHS.nl)
 • dr. Leendert Vriens (natuurkundige, webmaster van StopUMTS.nl) en
 • Hayo Bol (http://hayobol.nl/)

En luister naar het afsluitende panelgesprek met het publiek.. Het aanwezige publiek krijgt tijdens onze HealingSoundMovement Tv Ronde Tafel gesprekken de unieke kans om alle gedachten, meningen, vragen, bezwaren of suggesties interactief te delen met de gasten tijdens de afsluitende paneldiscussie en vragenronde! En uiteraard is er de mogelijkheid om achteraf persoonlijk contact te maken met de inspirerende en bewustmakende gasten en overige aanwezigen. De gespreksleider en organisator tijdens de Tv-debatten is John Consemulder.

(Voor meer info over andere TV-dialogen, -interviews en nieuws:  healingsoundmovement.com/news)

x

 

36 gedachten over “Dagelijkse stralingdosis & Universele mensenrechten..!

 1. John, hartelijk dank voor het gespreksplatform over Elektro-Magnetische Straling. Veel zaken zijn indringend besproken en zullen een aantal mensen weten te bereiken. Maar, zoals helaas in vele (semi)wetenschappelijke gesprekken het geval is, zijn de sprekers veelal niet in staat om de taal van de luisteraar resp. geïnteresseerde te spreken.

  Hierdoor wordt een groot gedeelte van een inhoudelijk goed en steekhoudend gesprek om zeep geholpen. Teveel wordt in vaktermen gesproken, die niet verder worden verklaard en daardoor blijft de luisteraar in het diepe rondzwemmen. Gebruik dan die vaktermen niet, als ze niet verklaard worden of zorg ervoor, dat d.m.v. voorbereiding een gesprek niet ontaard in vaktaal. Er is dan uiteindelijk maar één lachende derde, en dat is dan de ‘tegenpartij’ zoals in dit geval regering/bedrijfsleven, die drommels goed in de gaten hebben, dat mensen gaan redeneren als: “Het zal wel zo zijn, maar ik begrijp er weinig tot niets van, dus laat ik de boel de boel en geloof maar wat mij door overheid/bedrijfsleven wordt verteld”.

  De mens wordt niet wijzer van leugens en bedrog, maar ook niet van het niet spreken van hun eigen moedertaal. De leugens en bedrog alsook verklaringen moeten juist in heldere bewoording op tafel worden gelegd, waardoor de interesse wordt gewekt!

  Aan alle gesprekspartners, die je aan tafel hebt gehad en in de toekomst nog gaat verwelkomen dan ook het dringende advies onze moedertaal te spreken waarin vaktaal kan en mag worden gebruikt, maar dan wel passend binnen de grenzen van het publiek, dat wordt toegesproken. Dan bereik je de doelgroep, die je wilt benaderen met eerlijkheid en openheid en krijg je begrip.

  We zijn uiteindelijk allemaal ‘wetenschappers’, die door ‘weten’ kunnen ‘scheppen’ en omgekeerd. Zo kunnen we ook door het luisteren naar boeiende informatie te ‘weten’ komen en onze wereld ‘scheppen’.

  1. Sorry maar ik heb deze reactie per ongeluk onder het verkeerde thema geplaatst. Het is bedoeld als reactie op het thema ” ‘n Intens gesprek over Elektro-Magnetische Straling.!” van John Consemulder.

   Misschien kan deze reactie alsnog worden verplaatst. Indien ja, vriendelijk dank voor de moeite.

   Harrie

  2. Mooi verwoord Harrie en helemaal mee eens! De insteek van ze is goed, echter vele moeilijke woorden en vaktermen zullen door vele niet begrepen worden zo, en haken daarom af.

   Misschien nog weer een leerproces voor deze beste mensen om het nog “simpeler” te verwoorden.

   Verder ontzettend bedankt en het doet mij goed dat ik gelukkig weet dat er vele wijze en die echt in posities zitten, om daadwerkelijk grote veranderingen door te brengen. Want het is hard nodig! Ik hoop daarom ook zeer dat alle telecom bedrijven, wifi apparaten, GSM/UMTS Masten, spanningsnetten door bebouwde gebieden allemaal verboden worden!

   Ik kan best leven zonder mobieltje hoor haha. Het liefst ga ik weer terug naar de goede oude tijd van paard en wagen, en waar iedereen elkaar echt lief had en er veel biologisch ipv virtueel contact was. Daar moeten we weer naartoe!

   Kwam onderweg een wat oudere man tegen en nog lang mee gepraat. Hij wist ook een hoop en was ook al op de hoogte van misleidingen, bedrog, desinformatie, dat we veel meer zijn dan louter een lichaam etc etc.
   Deed mij ook weer goed. Maar we moeten nu allemaal elkaar eens de hart onder de riem steken en als eenheid staan. We kunnen het!

 2. Ik ben al 3 maanden thuiswant ik sliep slecht had klachten bij lopen, evenwicht en vergeetachtigheid.. Diagnose was: te hoge druk hersenvocht en krijg misschien een drain in mijn hoofd. Nu denk ik dat de oorzaak wel bekend is. Ik werk in een rijksgebouw vol met wifi. Heb al jaren steeds mee last van motoriek-klachten en wordt steeds vergeet-achtiger. Dit is de laatste 6 jaar erger geworden. Daarvoor had ik nergens last van. Ik heb geen hersenschade opgelopen in mijn leven en ben motorisch altijd erg sterk geweest.

 3. De meest geraffineerde en perfect verpakte genocide aller tijden: “draadloze technologie”.

  – 100% verslavend
  – 100% afhankelijkheid
  – 100% bewezen destructief
  – 100% niet gedekt door verzekeringsmaatschappijen bij gevolgen ten gevolge van straling
  – 100% ontkenning van belanghebbenden van negatieve effecten op mens, dier en vegetatie
  – 100% big business voor o.a. de medische ‘industrie’
  – 100% gedragsveranderingen bij de mensen
  – 100% stijgende verontrusting bij ‘bezorgde burgers’

  – 0% noodzaak
  – 0% toegevoegde waarde
  – 0% goedkeuring èn zeggenschap van inwoners voor het plaatsen van ‘zendmasten’
  – 0% informatie over de werkelijke agenda die er achter schuilgaat………

  Het is heel gemakkelijk om de mensheid te misleiden maar het blijkt erg moeilijk om diezelfde mensheid ervan te overtuigen dat ie misleid is.

 4. Lieve Leda,
  Ik ben zelf chemo- en elektrosensitief. Van wat ik er nu van weet is het veroorzaakt door een beschadigde en overbelaste immuunsysteem.
  Door o.a.: vaccins, medicijnen, zware metalen, additieven, luchtvervuiling, fijnstof, ultrafijnstof, uitlaatgassen, sigarettenrook, alcohol,
  cosmetica, shampoo’s, huidverzorging, deo, chemische haarbehandelingen, straling, magnetrons, beeldschermen, UMTS, Wifi, Dect, mobieltjes en nog veel meer.
  chloor, schoonmaakmiddelen, roundup, landbouwgif, pesticiden, herbiciden, Codex-Al.-melkkoehormonen, antibiotica, smaakversterker, aspartaam, suiker,kernenergie,GMO etc etc.

  EHS is bij sommige herstelbaar gebleken.
  http://www.next-up.org/pdf/EHS_Marie_Christine_Testimony_I_m_no_longe_electrosensitive.pdf

  Ik ben zelf nu bezig met een aantal kuren om te ontgiften. Zware metalenkuur, parasietenkuur. Gevolgd door een nier en leverkuur via de Hulda Clark methode.
  Het allerergste van deze ziekte is het onbegrip van mijn omgeving. Vrienden, familie en collega’s.
  Ik neem het ze niet kwalijk, het maakt je sterk. Ik ben zelfstandige IT-specialist en heb onlangs mijn opdracht op moeten zeggen.
  Ik hoop over een paar maanden genezen te zijn en weer aan het werk te kunnen.
  Mijn klachten zijn echter bij lange na niet zo extreem als die van jou. Ik heb veel respect voor jouw kracht, doorzetting en aanpak.
  Het is inderdaad zo, dat de mensenrechten hiermee ernstig geschonden worden.

  Het is echter de mens zelf die-, minstens 95% van de bevolking kan niet zonder-, kiest voor- bovenstaande en vele andere giftige levenswijzen.
  De stralingsbelasting & vervuiling is slechts de genadeklap op een reeds bestaande grote berg. Dat zijn de feiten van het menselijke ras.
  Species out of control.

  Fracking, pcb’s chemtrails, oorlogen, overconsumptie etc. etc..

  .
  De strijd tegen stralingsbelasting is een nobele, gerechtvaardigde leven- en dood strijd, echter indien dit probleem ooit verholpen is,
  heeft de mens inmiddels wel weer tientallen anderen zelfvernietigende nieuwe technologieën bedacht waar men niet meer zonder wil en/of zogenaamd kan.
  Somber of realiteit? Het is zeer ernstig en bedroevend.
  Tevens is het ook zo dat men reeds in staat is tot vrije energie en duurzame technologieën die voor de massa verborgen zijn (bijv in de DUMBS).
  Zie het als een gevangenisplaneet of een zeer harde leerschool.
  De mensheid word en mass bedonderd en bedrogen en dat is vele malen makkelijker dan het brengen van de waarheid.
  Zolang dit zo is, is er geen hoop voor deze massa. Is dit het leven waarvoor we gekozen hebben? Zijn dit de ervaringen die we wilden ervaren op aarde?
  Of hebben we gekozen om te ervaren niet wetende wat er op onze pad zou komen? Liefde, geluk, pijn, verdriet, onmacht. Het is bizar en intens.

  Laat je niet ontmoedigen door wie dan ook, we hebben allen onze eigen pad te bewandelen.
  Ik ben dankbaar voor de spirituele en virtuele familie die ons eraan helpen herinneren dat we meer zijn dan onze merkabah.
  Ik wens je veel liefs en heel veel sterkte!

  1. Dag Sarah Sophia Connor danwel Sun in een hogere frequentie?
   Eerlijk verhaal over wat je kan overkomen.
   Maar begrijp dit niet in de context van alles wat je geplaatst hebt Sun.
   Hier had je het ook onder de naam Sun over kunnen hebben.
   Misschien wil je iets toelichten over deze transformatie met een nieuwe avatar en naam?

  2. Vind het ook niet fair naar alle posters toe, die jou een warm hart toedragen, waaronder ik…

  3. Lieve Anna, zie bovenstaande. Veel kan ik er niet aan toevoegen wil ik on-topic blijven. Ik ben ook dankbaar met de virtuele familie. 🙂 Verder dus volop bezig met het balanceren tussen het spirituele en het dualisme. EHS is voor mij allesomvattend en erg intensief. Strijd tegen EHS en onbegrip van familie, vrienden en collega’s, vandaar Sarah Connor/ Terminator. Ik ben er niet bitter of somber onder. Het is wel een stuk minder zonnig 😉 . Ik bekijk het positief en ergens denk ik dat deze ervaring heel erg waardevol zal zijn. Gewoon nog wat harder werken aan het geluk en het zijn. 🙂 Veel liefs!

  4. Lieve Sarahsun,
   Vond je verhaal namelijk ontwapenend…
   Ik heb mijn ervaringen, dus herken er veel in.
   En de dankbaarheid voor virtuele familie deel ik absoluut.
   Dankjewel voor je reactie, hoop dat je over je proces ons op de hoogte wil blijven houden.
   Ook veel liefs!

 5. De mensen die levensgevaarlijk stralingsbevorderend werk doen, zijn daar zelf ook aan blootgesteld, moeten ook lichamelijke en/of geestelijke klachten hebben.
  Hoe is dit te verklaren?
  Hoe maakt onze minister-president het bijvoorbeeld?
  En ons koningspaar?
  Is er iemand die hier kijk op heeft?
  Ik hoef niet alles te snappen, maar dit wel.

 6. De protestroute via de de rechten van de mens op een schone leefomgeving kan effectief zijn voor de bewustmaking van de risico’s van EMS.
  Het afschaffen van draadlozecommunicatie zal er niet door bereikt worden, daarvoor zijn de economische belangen te groot en het grote publiek wil dat gemak.
  Verstandig is het dus om ook te werken aan de zuiverheid van de privé-omgeving.
  Zie mijn boek: Levensenergie in de schaduw van EMS, www. orgonautica.nl Te verkrijgen o.a. bij Frontier en Bol.com

 7. Voor Leda:
  Helaas kan ik je weinig meer aan troost bieden dan begrip en medeleven. Als juridisch adviseur van de stichting Stralingsarm Nederland heb ik sinds 2006 voor de kat zijn viool jarenlang lopen beuken over de gezondheidsrisico’s bij gemeenten, burgers, Antennebureau, Bureau Telecom enz.
  Met lede ogen zie ik een generatie 1-armige jeugd als de scholen uit gaan. Of als ik in een trein zit en een hele coupé naar zijn of haar speeltje zit te staren.
  Vooral Wifi en G4 zijn moordend!!!

  Ik heb mijn collega bestuurslid (stralingsslachtoffer) begraven na een emotionele euthanasie, gierend gek geworden van…..
  Mijn hart huilt met jou en velen anderen, maar ik heb geen pasklare oplossing behalve emigreren. Of die geen schending van de fysieke integriteit (= mensenrecht) van die miljoenen Wifi-verslaafden zou betekenen.

 8. Deze intensive stralingsvervuiling heeft, zoals zo vele thema’s diepere achtergronden. Een van deze achtergronden is het overstemmen (overstralen) van possitieve straling uit de cosmos die sinds enkele jaren veel intensiver is geworden. De effecten van deze natuurlijke cosmische straling is, dat het in het algemeen de geestelijke en spirituele ontwikkeling van de mensheid sterk stimuleert. Kortweg: de mensheid is door invloed van deze cosmische straling aan het ontwaken uit een geconditioneerde matrixwereld.

  De heersende Elite, heeft geen behoefte aan wakkere mensen, die niet gemanipuleerd kunnen worden en saboteerd met kunstmatige negatieve freqenties, dit ontwikkelingsproces. De negatieve straling betreft daarom niet alleen stralingsgevoelige mensen, maar alle mensen die zich possitief willen ontwikkelen in harmonie met het geheel.

  De duitse Bio-physiker Dr Dieter Broers heeft hier een heel boekwerk over geschreven, die volstaat met wetenschappelijke studies overal uit de wereld, van NASA, tot Japan, Duitsland, Rusland, Enz en is daarmee voor mij zeer overtuigend.

  Ook Dr Susan Joy Rennison is gespecialiseerd in wat zij noemt ” Space weather & Energy Driven evolutionary Change” Er is ook een nederlands boek van haar over dit Thema, getitelt: Afstemmen op de Kosmos”

  Een citaat van Dr Susan Joy Rennison: ” Space weather will force many changes in how we do Business on the planet”.

  Dit is precies het probleem voor de machthebbens, de superrijken, die niet wilen dat hun business gaat veranderen. Van de politiek, grote concernen en mainstraim media hoef je daarom niets te verwachten, want die zijn allemaal in handen van de illuminaties.

  Wel kunnen we binnenkort reacties verwachten van de zon en de aarde, die dit natuurlijke evolutieproces op hun eigen manier gaan ondersteunen. Een zonnestorm, zoals in 1859 zou in deze tijd alle sattelieten en stralingsmasten volledig lam leggen. De aarde heeft dmv Black Goo of intelligente olie een andere interessante en effectieve weg gevonden de mensheid te Supporten.

  1. Hoi Sw Anand Coen, ik zie dat moment graag tegemoet dat stralingsmasten buiten werking worden gesteld en dat draadloos apparatuur hiermee waardeloos wordt. Maar dat zal niet zonder slag of stoot gebeuren. Het zal naast positieve consequenties ook een hoop negatieve consequenties hebben.
   Ik zet er echter niet mijn geld op dat we dat gaan meemaken de komende 10 jaar. ….

 9. Hallo Leda en beste iedereen

  Deze reactie is geschreven met behulp van een vriend, omdat ik, net als jij Leda, de auteur van dit Artikel, zwaar electrosensitief ben. Ik ben vanaf mijn zeventiende electrosensitief; dat is nu al elf jaar geleden. Leven is voor mij onmogelijk: de alles-doordringende pijn, de verstijving van botten, pezen, gewrichten en Spieren, de verstooring van gemoedstoestanden, en ook de reactie van mentale en spirituele kwaliteit. Ook krijg ik Meer en Meer hart klachten dit tesamen met chronische uitputting heeft het mij een aantal keren dicht bij de dood gebracht. Ik heb letterlijk over de vloer moeten kruipen, omdat ik niet Meer lopen kon.

  Electrosensitiviteit is een politiek en regulier-medisch taboe, daar deze hun beleid zwaar laten beinvloeden door lobbymachten. Mocht ik mij dit juist herinneren, de Telecom Industrie is dezer dagen drie keer machtiger als lobbykracht dab bigpharma (YouTube: Dr Klingardt lyme electrosensitivity)

  Vanwege het politieke en medische taboe, is electrosensitiviteit ook een sociaal taboe binnen de regulier-denkende sferen (de maatschappij). Ik ben mijn ouderlijk huis ontvlucht vanwege sociale en medische redenen. Ik wird niet geloofd, en het tegenovergestelde van mijn conditie in-acht-nemende vond plaats.

  Er zijn meer dan 15000 wetenschappelijke onderzoeken die electrosensitiviteit onafhankelijk bevestigen (http://lles-uk.info en http://bioiniative.org ) Het fenomeen electrosensitiviteit tesamen met deze wetenschappelijke onderzoeken dwingt men te aanvaarden dat democratische politiek alswel een eerlijk academisch instituut een illusie zijn. Als gevolg vervat men in automatische ontkenning; een instinctief-emotionele reactie dat slechts secondair reden en logica raadpleegt om een emotionele investering te behouden – namelijk de illusie dat de meest fundamentele grondslagen van de moderne samenleving morrel, eerlijk en democratisch zijn.

  Ik overleef nu als vrijwilliger in een Centrum in een natuurlijke omgeving, waar ik aanvaardbaar weinig wordt blootgesteld aan straling. Omdat ik niet in de reguliere maatschappij kan functioneren, geen Geld verdienen kan, noch overheidssteun krijg, zijn vrienden van mij een crowdfunding-campagne begonnen : http://gofundme.com/helpjop . Op deze wijze hoop ik wat Supplementen te kunnen bekostigen en sessies te kunnen volgen bij een biontology en laserfotonen Therapie beoefende Therapeut.

  We zijn nu in een dagelijke realiteit beland, waarin de intelligente onwetendheid van de mensheid onaanvaardbare schade aanricht aan de levenskwaliteit: we kunnen de lucht niet Meer inademen, kritieke nucluaire reactors, het eten en drinken is vergiftigd, de medicijnkunde maakt ons ziek en nu is ook het electromagnetische spectrum vergiftigd, dat het homeostaris zelfs op spiritueel niveau deert.

  Sensitieven en Bewusten staan als georganiseerde groep juridisch gezien wellicht machtig genoeg voor de nodige schade Claims, en het eisen van een bewoonbare omgeving, ons mensenrecht. Wie voelt hier ook voor? Dit is een kwesti van overleven.

  JOP

  1. Jawel.. Anders begin je bij adamah.nl Kom je ook een end. Zoek je anders bij ‘DOOOZZ’
   Go’luck.

 10. Het klinkt allemaal heel aannemelijk, maar er zal echt niets aan de stralingsniveau’s veranderen. Het zal alleen maar heviger worden.
  Ik heb 16 jaar ervaring met elektrosensitieve personen, en heb diepgaand onderzocht waarom bepaalde personen wel en anderen niet elektrosensitief zijn.
  Alhoewel de meesten het niet willen weten is het zo, dat elektrosensitieven ergens *ziek* zijn. Zij hebben van bepaalde zaken teveel in het lichaam en van andere zaken te weinig.
  (Men kan zelfs al vanaf de geboorte een tekort aan bepaalde zouten hebben om maar iets te noemen! Bijvoorbeeld ook onverwerkte trauma’s kunnen een rol spelen. Velen hebben parasieten, bacteriën, virussen, wormen en schimmels. Zo zijn er een groot aantal zaken die hierbij een rol spelen.)
  Hun immuunsysteem is beschadigd.
  Echter, wanneer men in staat is dat beschadigde immuunsysteem te repareren, neemt de gevoeligheid voor elektrosmog af.
  Helaas kan de huisarts je daarbij niet helpen, en dient men zich tot alternatieve zaken te wenden.
  Zo heb ik aan de hand van *try-and-error* na vele jaren een remedie ontwikkeld, mijn 30puntenplan voor thuisgebruik, waarmee een aantal voormalige elektrosensitieven weer een *normaal* leven kunnen leiden, zonder te lijden. Men kan weer het huis uit, reist met openbaar vervoer, slaapt in hotels met volop Wifi, en kan weer op kantoor werken waar iedereen draadloos werkt.
  Let wel, mijn methode is niet die van een tijdelijk protectiemiddel gebruiken, maar van het repareren van het beschadigde immuunsysteem van de *doorsnee* elektrosensitieve persoon, waardoor de elektrosmog minder vat op het lichaam heeft.

  1. Ergens heb ik het gevoel dat uw verhaal niet helemaal klopt.
   Sterker nog ik stel dat het onzin is, dat em-stralingsgevoeligen ergens ‘ziek’ zijn…en de rest die niets voelt is nooit ziek of heeft tekorten?
   Juist de em-straling zorgt voor het verlagen van je eigen immuunsysteem waardoor je uiteindelijk wel ziek of klachten kan krijgen.
   Goede docu is: Beings of frequency http://vimeo.com/54189727
   Ik heb binnenkort iig een apparaatje van het merk blueshield in huis. Succes met u 30 punten plan.

  2. Hoi Monika, alles waar ’te’ voor staat is niet goed. Als je iemand maar lang genoeg blootstelt aan iets wat ‘onnatuurlijk’ is zonder dat het lichaam de kans krijgt om te herstellen zal iedereen onherstelbaar beschadigd worden.
   Echter zal het termijn dat dit optreedt per individu anders zijn. Ik ben ook van mening dat het voor iedereen een belasting is op het immuunsysteem, echter is uiteraard ook het herstel/ reguleer vermogen van het immuunsysteem bij iedereen anders. Hierdoor zullen sommige mensen nooit er enige hinder van opmerken en anderen wel.
   Ik snap jouw reactie op Charles daarom niet helemaal, heb je enig idee wat het 30-stappen plan inhoudt? Hier wordt namelijk ook iets toegelicht over dit herstel principe bij mensen met en zonder EHS.
   Dus hoe ik het interpreteer is dat jullie beide hetzelfde bedoelen, het is voor iedereen schadelijk/ een belasting alleen de meeste ondergaan deze belasting zonder hinder en herstellen sneller, andere niet.
   groetjes

  3. Monika, punt 10 uit het 30-stappenplan zal je wel aanspreken. Het betreft Moringa Oliveira.

  4. Hoi Sun,
   Je hebt dus al kunnen kijken wat het 30 punten plan inhoudt? 😉
   Gezond eten lijkt me sowieso belangrijk onafhankelijk van de straling.
   Ik geloof er niet in dat je met eten en wat oefeningen dan ook de stralingsproblematiek oplost, maar wel het welzijn kan bevorderen.
   Dat er mensen zijn met een zwak immuunsysteem dat geloof ik wel. Ik persoonlijk heb tot nu toe nog geen ‘stralingsverschijnselen’ maar ik heb wel een gevoel van binnen in me, wat tegen me zegt dat bepaalde dingen niet goed voor me zijn, waaronder em straling…zeg maar, het bevordert niet het welzijn. Zo voel ik dat.
   Als ik een leefruimte om mij heen kan scheppen waarin ik niet aangetast wordt door de straling, ben ik blij. Daarom ook het idee van de blushield. Heb je al gekeken?

  5. Hoi Monika, ik zet de link op mijn lijstje. Komende week zal ik hem graag kijken.

 11. Voorlopig niet echt veel vastaande feiten, wel al heel veel aannames, maar dat is niet het zelfde, op dit gebied ben ik een volkomen leek, maar zo als iemand anders ook schrijft alles waar TE voorstaat, vraagt onze aandacht, en als ik zo om mij heen kijk zijn we misschien dat TE moment al vele malen gepasseerd.
  Ik wacht af, en blijf het volgen, Groet

 12. Wat een nonsens. Je hebt gewoon psychosomatische klachten. Je bent stressgevoelig en vatbaar voor waanideeën. Je verhaal heeft geen serieuze wetenschappelijke basis. Vind je van wel dan weet je niet hoe wetenschappelijk onderzoek werkt. Vind je dat de wetenschap “ook niet alles kan weten of meten” idem dito…
  Ik wordt psychsomatisch van dit gelul

 13. Sensitiviteit, ook voor straling, is vaak een prachtig excuus om te vluchten uit en voor de dagelijkse werkelijkheid… De dagelijkse werkelijkheid houdt in, dat mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun leven. Angst voor het nemen van deze verantwoordelijkheid kan een grote drijfveer zijn om te vluchten in de klachten zoals verwoordt in het artikel. Het is een escape wat de geest biedt en wij noemen dit somatisatie.
  Wat moet het toch fantastisch zijn om iets als ‘straling’ de schuld te kunnen geven van eigen angsten of onvermogen om het leven te leiden. Een algemeen bekend psychologisch principe is, is dat vermijden op de korte termijn lucht geeft (bij angst), maar dat dit op de lange termijn invaliderend werkt. De patient met stralingsklachten zou er meer bij gebaat zijn, zijn onvermogen of moeite met het nemen van verantwoordelijkheden onder ogen te zien in plaats van zich te verschuilen achter stralingsklachten. Kortom: op naar de psychiater!

  1. Generaliserend ten top, met als kers op de taart een verwijzing naar de psychiater( veel meer 2d moet het niet worden)Hokjesgeestmentaliteit ten voete uit imo. Stralingsgevoeligheid is een werkelijke uiting van gevoeligheid voor straling , er zullen vast mensen zijn die dit gegeven gebruiken als uitvlucht , maar dat doet niets af aan het bestaan ervan. En om dan maar iedereen die zegt hier last van te hebben weg te zetten als hypochonder of psychosomatische patient gaat wel heel erg kort door de bocht.
   Overigens is wel bewezen dat het een werkelijk bestaand fenomeen is beste Ruut. Een aansteller zal niet kunnen waarnemen of een decttelefoon van de buren wel of niet aangesloten staat en een werkelijk stralingssensitief persoon kan dat vaak feilloos melden.

  2. @Ruut, quote “Kortom: op naar de psychiater!”
   Au au Ruut, maar alleen als hij een houtkachel, olielamp, en een schrift heeft om te schrijven.

 14. Mijn man heeft ruim 2 jaar, sinds de plaatsing van de 4G masten vreselijke klachten, tintelingen in hoofd, armen, benen en ook hartkloppingen. We zijn overal geweest, bij de huisarts, neuroloog, hebben dit aangekaart bij het ministerie van Volksgezondheid en milieu, we worden met een kluitje in het riet gestuurd.
  Hij wordt er nu depressief van en weet niet meer wat hij moet doen.
  Deze masten zijn een gevaar voor de volksgezondheid en ik snap niet dat de overheid dit niet inziet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.