Advertentie

Kijk… de nieuwe president… OMG..!


x

Kijk… de nieuwe president… OMG..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Voormalig Witte Huis stenograaf Mike McCormick verscheen kort geleden, op Steve Bannon’s podcast ‘War Room’ en besprak daar de verstandelijke vermogens van Joe Biden; waarbij hij doodleuk meldde, dat naar zijn inschatting, de man daarvan nog maar op 50% beschikbaar heeft..! McCormick heeft zo’n  zes jaar met Biden gewerkt, toen deze vice-president was onder president Barack Obama. Wellicht is die 50 procent enigszins overdreven, maar het is voor iedereen gewoon keihard zichtbaar, dat de mentale scherpte van Biden de afgelopen jaren een reden tot bezorgdheid is geworden.

Bannon speelde in de genoemde podcast, een clip af van Biden’s toespraak, waarin hij de raciale gelijkheidsagenda van zijn regering uiteenzette, waarbij het duidelijk was dat hij van een teleprompter aan het lezen was. McCormick zag deze toespraak en terwijl hij toekeek vroeg hij zich af: “Wat is er met Biden aan de hand?” Het was ongelooflijk te zien dat Biden mompelde “Hoe werkt hij in een pak?”, toen hij probeerde een pen uit zijn zak te halen, terwijl hij een van zijn executive orders’ ging ondertekenen.

Na het ondertekenen van de documenten, liep Biden de kamer uit, terwijl verslaggevers vragen naar hem riepen. Maar Biden reageerde niet, alsof hij in een wolk-van-afwezigheid liep.. McCormick sprak openhartig bij Steve Banon over Bidens geestelijke gezondheid. “Het is bijna alsof hij een Stepford-president is. Hij is een robotachtige man. Hij maakt ook ongecontroleerde bewegingen. Biden was zijn toespraak ook gewoon aan het voorlezen, zonder dat hij écht wist wat hij deed in mijn ogen; daarmee is hij in feite als de buikspreekpop van de regering.”

Bannon’s opmerking hierna tegen McCormick: “Je zei eerder, als hij over een van zijn persoonlijke vertelt, als hij buiten het script om gaat praten en dat duurt 45 minuten, dan weet je dat hij er helemaal is. Als het alleen gaat om van het glas aflezen, dan zie je dat hij van tevoren strak gecontroleerd is, door de puppet masters. Dus bevestigt dat?”
“Ja, absoluut”, antwoordde McCormick. “En weet je, het ding is, hij had vroeger een soort van kwinkslag, wanneer hij wegliep van of met de verslaggevers. Dat is een beetje de Joe Biden die ik me herinner. Maar de vraag van de verslaggever, was off mic, en het was van een afstand, zodat je de vraag van deze verslaggever niet echt duidelijk horen kon. Ik denk dus dat ze écht proberen de toegang van de pers tot Joe Biden te beperken, zodat kunnen het laten lijken alsof hij niet kwetsbaar is. Maar hij is extreem kwetsbaar.”

McCormick besprak Biden’s cognitieve toestand ook tijdens een Fox News interview vorig jaar. Presentatrice Laura Ingraham speelde een clip van Biden die in maart 2017 een toespraak hield. En daarna speelde ze verschillende clips van zijn recente presidentiële campagne waarin Biden verward overkwam. McCormick werd in september geïnterviewd door ‘The Washington Free Beacon’ en vertelde hen, dat Biden vier jaar geleden totaal anders was. Hij zei hierover:

“Joe Biden heeft een grote stap achteruit gemaakt en het lijkt dat hij niet dezelfde mentale scherpte meer heeft, als vier jaar geleden; en niet meer de energie. Je merkt het aan zijn tempo van spreken; het is een andere man. Toen was het een man die een gave had, om contact te maken met het publiek. Daarbij week hij ook bijna altijd af van het script, tijdens zijn toespraken. Hij maakte er gewoon een grote grap van en ging gewoon dan helemaal los. En iedereen ziet het, dat hij dat niet meer doet… het is gewoon niet meer Joe Biden.”

Vorig jaar zei Donald Trump dat hij vond dat Joe Biden eigenlijk een ‘verplichting’ had, een cognitieve test af te leggen, om aan de Amerikaanse kiezers te bewijzen dat hij ‘scherp’ genoeg is, om in functie te treden en met buitenlandse tegenstanders om te gaan. Letterlijk zei Donald Trump toen:

“In zekere zin is hij dat verplicht, want je moet dit land kunnen laten zien dat de persoon die we als leider kiezen, scherp is. We hebben te maken met mensen die heel slechte dingen met ons willen doen, als ze de kans zouden krijgen. En je moet scherper zijn dan zij.”
Dat het Biden raakte, was ook al een teken van zwakte, want vorig jaar beweerde Joe Biden, dat hij al zo’n cognitieve functioneringstest zou hebben gedaan, maar hij kon daar geen bewijs van de test overleggen

Kijk hier naar de video’s bij dit verhaal: moeten we hier nog meer over zeggen..? Kijk zelf naar deze video, die door Enrique Cortes op Twitter werd geplaatst..
Succes VS met deze ‘bijzondere’ man.

 

1 gedachte over “Kijk… de nieuwe president… OMG..!

  1. Ze hebben hem te veel electroshocktherapie gegeven(zorg dat je niet depressief bent). Hij is ook niet in het White(black) House, waaronder een tunnelsysteem is gebouwd met duizenden kinderen en mensen voor oa andrenochrome dat nu wordt geëvacueerd. Al die gevangen slaven kunnen niet tegen het licht, daarom gaan de lichten uit om 11 uur. https://www.youtube.com/watch?v=L01pB-8jtVw&ab_channel=WalkRideFly%5Beerste minuut; man loopt door D.C.] Veel informatie gekregen van Jeffrey Epstein. https://www.bitchute.com/video/cXOkTlDxnTUy/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.