Advertentie

Mijn persoonlijke ervaring met de 13 Grootmoeders..


visions of wisdom kaartrug

x

Mijn persoonlijke ervaring met
x
De Spirituele Raad van de 13 Grootmoeders

x

‘The Spirit Council of the Thirteen Grandmothers’

Judith K. Moore © 14 Juli 2013
vertaling © Guido Jonkers

x

“Ik krijg een gevoel van opwinding, nu ik hier ben gaan zitten om met jou te delen over mijn reis met de Spirituele Raad van de 13 Grootmoeders; ik weet dat ze mijn leraren zijn en dat ik gezegend ben, om een waardig voertuig te zijn voor hun wijsheid. Ik ben altijd dichtbij de wijsheid van de Aarde geweest en nu in het gezelschap te zijn van deze grootmoeders, voelt als volledig vertrouwd voor me.

Judith Moore laat trots het eerste exemplaar zien van 'haar' Grootmoedersboek. De reis van 7 jaar was voltooid..!
28 April 2013: Judith Moore laat trots het eerste exemplaar zien van ‘haar’ Grootmoedersboek dat ze van haar uitgever krijgt overhandigd. Een reis van 7 jaar was voltooid..!

De schoonheid van dit alles is, dat hun wijsheid al in de wereld aanwezig is. Hun boodschappen zijn allemaal een deel van de profetie waarin gesproken wordt over de terugkeer van de geesten van de voorvaderen. We voelen ze, omdat ze bij ons zijn, op een bijzonder krachtige wijze. Ze hebben deze tijd gekozen om ons een geschenk aan te bieden, dat erg waardevol is; het is het geschenk van hun wijsheid. Via de ruimte in onze harten, kunnen we met hen in contact treden, en aanwijzingen ontvangen. Dat weet ik, omdat het precies de manier is, waarop ik zelf door hen wordt geleid.

Ik kijk terug op de tijd, vóórdat ze me bij zich riepen in hun lodge. Ik werd altijd wel geleid door Spirit, maar was toch regelmatig verward over beslissingen die ik diende te nemen in mijn leven. Ik hechtte me erg aan de uitkomst van die beslissingen, door mij of door anderen genomen. Vaak leidde dit tot een gevoel van controle uitoefenen en een gevoel van beduchtheid.

Door me te openen voor de wijsheid van de Grootmoeders, heb ik ervaren dat er een nieuw ritme voelbaar is, een meer natuurlijke manier van leven. Ik ben nu in staat om zaken te laten vloeien en ook náár me toe te laten vloeien. In plaats van het manifesteren van het continue gevoel om erop uit te gaan om ‘iets’ te laten gebeuren. De grootmoeder van de plant-medicijnen zegt dat dit een nieuwe scheut is, die uit de Aarde opkomt. De kwetsbare groene plant wordt aangeraakt door de Krachten van Creatie en verschijnt op het moment dat voor haar juist is om te groeien.. Vaak voel ik me zelf een kwetsbare plant in hun tuin; ze houden me in de gaten en bewateren mijn geest met hun wijsheid..

De Grootmoeders hebben me vooral geleerd om geduldiger te zijn. Iedereen die mij kent, wéét dat geduld niet één van mijn beste eigenschappen was. Toen de boodschappen door kwamen, was mijn idee dat er meteen een boek over zou verschijnen.. Nu, na zeven jaar, is het boek er..!

bookcover GMDeze 7 jaren waren een tijd waarin ik een diepe spirituele groei heb doorgemaakt, waarvoor ik intens dankbaar ben. Ik wéét dat de Grootmoeders hebben gewacht om mij dit geschenk aan te bieden, totdat meer mensen open waren om hun energie te ontvangen. Ze wilden me leren, dóór de vele ervaringen heen, om vertrouwen te hebben, geloof in de reis en goed te leren luisteren naar hun wijze raad. Dat kon voor mij op slechts één manier: door totaal in mijn hart te blijven!

Hun heilige spirituele raad verschijnt in een tijd, dat we dóór de illusies moeten gaan heen kijken, om te focussen wat werkelijk belangrijk is in het leven. Hun kracht is een uitnodiging om ons te voegen bij de spirit van de Aarde én de sterrenwezens, om werkelijk de dimensies áchter onze fysieke wereld te ontdekken. Ze gaan ons voor in de heilige reis, naar de bron van Spirit, waar we thuis zullen komen in een diepere wijsheid.

De grootmoeders nodigen ons van harte uit, om ons met hen te verenigen, op een intense en oprechte manier. Iedereen die de grootmoeders voelt, wordt geroepen; je zult hun zoetgevooisde stemmen in je hart horen, de uitnodiging om naar hun spirituele lodge te komen.”

 

Blessings

Judith Moore

www.recordsofcreation.com

judithmoore.nl

* * *
x

Bestel het (Engelstalige) boek
x

‘Visions of Wisdom’

bookcover GM
x

Bestel het boek, rechtstreeks bij de uitgever.

x

Totaal: € -

 

x

x

GM banner remedies voor nieuw tijdperk
(klik voor lead naar site van de grootmoedersremedies)

26 gedachten over “Mijn persoonlijke ervaring met de 13 Grootmoeders..

  1. Tot mijn hele grote spijt nog niet Ineke.. (Ik dacht dat Myriam bedoelde de vertaling van het artikel hierboven..!)

 1. Trok de afgelopen weken met mijn witte wolf in Bretagne langs de kust. Stond met de camper op zeer rustige campings boven op een duin met uitzicht op zee en las het boek Visions of Wisdom The Spirit Council of the 13 Grandmothers. Wonderlijk mooi ruig en lieflijk is het hier. Voel de aanwezigheid van Great Spirit en Moeder Aarde. Het geluid van de branding is een genot voor het oor. Het kleurenspel van azuurblauw turkoois en ultramarijn blauw in combinatie met het roze graniet van enorme rotsblokken in zee, een stroom van liefde, het straalt vrede uit.

  1. Sun 🙂 ik had alleen dit boek meegenomen. Ben in 2 weken maar tot blz 30 gekomen.
   Niet omdat ik zo langzaam lees maar de teksten hadden soms dagen nodig om goed te doorvoelen.

  2. Hoi JaNee, zo herkenbaar wat je schrijft.
   Ik heb hier ook een absoluut geweldig boek naast me liggen en telkens als ik eraan begin ben ik er zo van onder de indruk dat ik hem weg leg. En zo nu en dan begin ik er weer aan, vanaf het begin. Het is in feite 1 boodschap en deze is zo sterk, alles wat daarna nog kan komen is er een bevestiging van maar dan weer in een andere vorm.
   Toch val ik hoe verder ik kom van de ene verbazing in de andere verbazing. Vorig jaar heb ik wat mooie boeken verslonden, maar deze ga ik vermoedelijk niet uit krijgen dit jaar 😉

   http://en.wikipedia.org/wiki/The_Secret_Life_of_Plants

  3. Hoi JaNee, wat je beschrijft heeft vind ik persoonlijk ook te maken met het openstellen van jezelf ervoor.

   Daarom zou ik onderstaande nog graag met je willen delen.

   secret lives of plants

   exploreren outside the box. Dit is iets natuurlijks en van alle tijden. Bekijk de mooie film uit 1973 en zie hoe alles ook nu weer terugkeert. Op het einde wordt het erg duidelijk dat we allen met elkaar in verbinding staan. We hebben ons hier voor kunnen afsluiten, en met wat moeite kun je je er weer voor openstellen. ♥

   https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sGl4btrsiHk

  4. Sun bedankt voor de link, heb dit boek jaren geleden gelezen The secret life of plants en maakte veel indruk op mij. Herinner mij nog het verhaal dat sommige mensen hebben hun automatische garagedeur op een plant aangesloten. Komen de mensen thuis weet de plant dat en opent via een signaal de garagedeur wonderlijk!!! De plant doet dit alleen bij de inwoners van het huis en niet bij vreemden.

  5. Ja mooi hé, dat stukje heb ik ook nog gelezen.
   Inderdaad oneindig veel mogelijkheden. Onbegrijpelijk dat dit van de massa verborgen gehouden wordt.
   Veel liefs 🙂

  1. Een onderdompeling extase van licht Jenne. Heb William Turner ook gezien in de Tate galerie en in Essen Museum Folkwang wonderschoon. Klinkt interessant wat je zoon maakt, begrijpen is veelal kaderen om toch enigszins om te kunnen gaan met de oorspronkelijke oerenergie.

  1. JaNee, waarom Chaos, om dat je dicht bij staat, van ver af blijkt er ook in chaos alles te verlopen via vaste regels, ja wel beroering toen ik heel lang geleden in de Tate stond voor het schilderij van Turner met de Zon boven het canal, ja toen wist ik wat mij te doen stond, zoeken naar het licht de explosie van al je gevoelens, mijn zoon schildert heel snel, orgasme van gevoelens en kleur, mooi maar soms niet echt te begrijpen, maar zal je zeggen dat hoeft ook niet, groet!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.