Advertentie

De ‘Akasha’-ervaring


 

 De Akasha-ervaring

2013 WantToKnow.nl/.be

 x

x

akasha
De cover van het boek (klik voor verkoopkanaal)

Het gevoel dat we onderling en met het universum verbonden zijn is niet nieuw. Traditionele volkeren waren zich bewust van immateriële connecties en ze maakten deel uit van hun dagelijks leven. De moderne wetenschap ontkent deze connecties en gelooft alleen in dat wat zichtbaar is of wetenschappelijk bewezen.

20 Vooraanstaande deskundigen op het terrein van psychiatrie, natuurkunde, filosofie, antropologie, bijna-doodervaring en spiritualiteit vertellen over hun ervaring en interactie met het kosmisch geheugenveld. Hun ervaringen worden nu ondersteund en bewezen door nieuw wetenschappelijk onderzoek, waaruit blijkt dat er een kosmisch geheugenveld is dat alle informatie bevat uit verleden, heden en toekomst. Op dit moment neemt de frequentie en sterkte van deze Akasha-ervaringen toe. Ze zijn onderdeel van een grootschalige evolutie van het menselijke bewustzijn.

De filosoof en auteur Ervin Lazlo presenteert onder de noemer ‘wetenschap en het kosmisch geheugenveld’ 20 bijdragen van gerenommeerde deskundigen op diverse terreinen, zoals psychiatrie, filosofie, natuurkunde, spiritualiteit en antropologie. Onder hen treffen we onze ‘eigen’ Dr. Pim van Lommel aan, de man die de bijna-dood-ervaring (BDE), in Nederland op de kaart zette. Zijn visie omtrent het ‘Oneindig bewustzijn’ is in ieder geval een prachtige link naar dit onderwerp, de ‘Akasha’.

Cardioloog Pim van Lommel verrichtte baanbrekend werk op het gebied van bijna-dood-ervaringen.
Cardioloog Pim van Lommel verrichtte baanbrekend werk op het gebied van de BDE, de ‘bijna-dood-ervaringen’. Hij is één van de auteurs van dit boek.

Alle deskundigen die in het boek aan het woord komen, brengen op bijzonder originele wijze hun persoonlijke ervaringen onder woorden, die de overkoepelende naam ‘Akasha-ervaringen’ hebben gekregen. Dit woord is benoemd naar het Sanskriet-woord ‘akasha’, wat ‘kosmische ruimte’ betekent.

Het gaat daarbij om de overdracht van gedachten of ingevingen die niet plaatsvindt, of zelfs niet kan plaatsvinden, via de fysieke menselijke zintuigen. De betreffende informatie bevindt zich steeds buiten onze hersenen en ons lichaam. Het fenomeen bevestigt feitelijk dat ‘de kosmos en ik een zijn’. De artikelen zijn allen zeer de moeite waard om kennis van te nemen. Deze zijn na een inleiding door Laszlo  (Wat is het, Wat bekent het?) vervolgens verdeeld over 4 hoofdstukken: Beleven, Ermee werken, Het onderzoek en Waardering.

Het boek wordt afgesloten met een verhandeling over ‘Wetenschap en de Akasha-ervaring’. Samen geven de teksten een duidelijk beeld, dat bedoelde ervaringen geen privilege zijn van mystici of goeroes, maar zich elke dag voordoen bij mensen met uiteenlopende achtergronden en interesses.

Er is een uitgebreid voetnotenserie per hoofdstuk, en een lijst met aanbevolen literatuur en een namen- en begrippenregister. Kortom, een volledig en prachtig boek om aan te schaffen, voor iederen die zich eens wil verdiepen in die mysterieuze ‘Akasha’, ‘waar iedereen het altijd over heeft’..

x

x

titel: ‘De Akasha-ervaring’

ondertitel: ‘Wetenschap en het kosmisch geheugenveld’
Nederlands – 276 pagina’s – Softcover

ISBN: 9789020203851

uitgever: Ankh-Hermes B.V.

84 gedachten over “De ‘Akasha’-ervaring

 1. Ha toevallig. Eergisteren ben ik ook hierin gedoken door een tip die ik eens heb gekregen van Odette. 🙂
  Het Dossier van Thoth/Tehuti vond ik mooi. Ook wordt het lichtspectrum genoemd.
  Het kunnen maken van de connectie met de bron en het kunnen interpreteren 🙂

 2. Hallo Sun, Ik heb je docu geluisterd, muziek water en liefde. Het gonst, vibreert, zoemt 528. Het water dat er eerder dan het woord was, de geheugenbank, geleider van alle informatie, het is de aardse Akasha kroniek. Over Thoth gesproken, een aantal jaren geleden had ik in een meditatie, een ontmoeting met hem. Ik liep in een ruimte samen met een soort Christus figuur naast mij. Er werdt niet gesproken maar het was een speciaal moment. Om ons heen waren witte halfdoorzichtige gordijnen, die zachtje bewogen als door een lichte bries. Voor ons stond ineens Thoth, met zijn gekromde snavel en in vol ornaat. Hij pakte het gordijn en trok het opzij zodat ik daarachter het universum kon zien in al zijn oneindigheid.
  Nu, vanavond, het is stil, veel te stil, de maan is achter de wolken en heeft een vreemd gekleurd schijnsel. Alles voelt moe aan, klaar met alles, de aarde de dieren de mensen. Laat maar komen de verandering we zijn er aan toe…

  1. Hoi Odette, We gaan door tot het oneindige 🙂 Ik weet heel goed wat je bedoelt, die gekte, de omgekeerde wereld.

   Geweldig dat je jouw ervaring over Thoth deelt, wat mij betreft mogen dit soort ervaringen veel meer gedeeld gaan worden. Dan kunnen we daarmee verder.

   Al het andere lijkt soms zo zinloos, maar is het niet. Alleen soms wil je er gewoon geen tijd meer in stoppen. En dat doe ik dan ook zo min mogelijk. Focussen op de juiste lessen die ik nog moet leren. 🙂

   Een tijdje terug schreef je in 1 van je reacties iets over visualiseren achter een doorgang. Dat lijkt me een prachtige gewaarwording als je dat zo kunt oproepen.

   Mooie song (Gianmaria Testa /2.1)

   Gisteren hoorde ik het volgende; met 1 been in het water en met 1 been op het zand. Dat is niet vol te houden. Ik ben ook klaar voor een verandering, hoe dat er uit moet zien geen idee….

   Nog even dit voor het slapen gaan John Lennon – Imagine (528 frequentie)
   http://www.youtube.com/watch?v=yRhq-yO1KN8 🙂 🙂 🙂 <3

  2. Nog even over de maan, gisteren zag ik geen rare kleur, zojuist wel; rozig en staat ook heel laag.
   Gisteren was de maan hier helder en hoog zoals een volle maan ? 😉

  3. Wie verandering wil, spring eens in het diepe. Dat ongekende achter al je gewauwel in je hoofd. Durf je het aan? Wie ben je echt? Blijf jezelf onderzoeken tot je er geen woord meer over kwijt kan. Dieper, dieper…

  4. Hey Sun, inderdaad, de maan is heel roze en er hangt rondom een ongelovelijk mooie,heldere, blauwe kleur…. is dat de aura van de maan?

 3. Berry Vicenta maakt ook hele mooie schilderijen en pastels (deze niet meer vanwege gezondheidsproblemen). Oktober, twee jaar geleden heb ik door haar een zielentekening laten maken van mij. Verbluffend mooi met prachtig wit, blauw, lila, roze en paars. Ze gaf daarna ook een uitleg en dit werdt direct opgenomen op een CD die je met de tekening mee kreeg. Je kunt dit soort tekeningen zien op haar website. Ze maakt zoveel mooie schildrijen over het gebied “buiten” ons. Hier een mooi voorbeeld aan haar website gelinked. Kijk ook even naar de zielentekeningen heel indrukwekkend.
  http://berryvincenta.exto.nl/kunstwerk/12643581_Kosmische+Christus.html

  1. Hallo Sun, reagerend op jouw BDE, wat een ervaring (neg./pos.)
   Je merkt uit veel BDE’ers, ik wil ze niet over één kam scheren, dat hun levenshouding totaal veranderd. Het is waarschijnlijk ook jouw ervaring geweest dat je bent zoals je nu bent. Het was altijd sluimerend aanwezig geweest maar nu in volle potentie ontvouwd. Mooi, ontroerend en wilskrachtig zonder te twijfelen je visie en weten te spiegelen aan diegenen die het horen kunnen. Ik zeg juist kunnen, omdat de mensen die dat niet bij machte zijn, nog niet de zieletoestemming hebben gekregen om dit te kunnen zien en invoelen. Je krijgt nooit meer voorgeschoteld dan je aan kan. Je wordt als het ware beschermd door je hogere zelf, die liefdevol, voorzichtig iedere keer iets meer aanreikt. Het is een heel lang proces, stapje voor stapje de ladder op. Geniet van elke trede Sun!
   Hartegroet, Odette

  2. Lieve Sun, het is bijzonder mooi dat Sophia bij je is gebleven in je gedachten nadat ik het alweer een jaar geleden had aangeroerd voor iedereen op die andere site. Sophia, wijsheid, eerste vrouwelijke na de Eerste Bron.

  3. Hoi Odette,
   Ik ontdekte Sophia door de site van Marcel Messing destijds. Ik was enigszins verbijsterd over dat ik toen pas voor het eerst van haar hoorde.

   Wat betreft het ‘ontwaken’3.6’, hier een paar mooie Quotes van Johann Wolfgang von Goethe

   “Je moet over voldoende fantasie beschikken om de waarheid aan te kunnen.”

   “Iedereen hoort alleen wat hij begrijpt.”

   “Niets is meer waard dan de dag van vandaag.”

   “Vraag aan elke dag wat hij wil, en hij zal het u zeggen.”

   “Wat ook als waarheid of fabel in duizend boeken aan jou verschijnt, dat alles is een toren van Babel, indien de liefde het niet verenigt.”

   “De liefde geeft ons in één tel wat we met jarenlang zwoegen en ploeteren nauwelijks weten te bereiken.”

   🙂

  4. “Wilt u alsmaar zoekend blijven? ’t Goede is zo dichtbij. Leer slechts het geluk te grijpen, want het ligt in het bereik.”

   Johann Wolfgang von Goethe

  1. Hi Odette, huh?/ wow. 🙂 Het is dezelfde foto. Alleen die van jou is indrukwekkender; ik zie hierin een gevecht van een heel groot donker gestalte tegen links onderin de beschermengel.
   Ik dacht altijd dat deze foto eigendom was van Seb Janiak. Bij die van Seb Janiak zie ik niet/ minder de donkere gestalte 🙂 Ook meer roze ingekleurd. Fascinerend zeker, deze foto, en ook dat deze foto blijkbaar de aandacht van ons beide heeft getrokken.

  2. Sun
   Ik heb even door de vele foto’s heen gebladert en moet helaas vaststellen dat er wel heel veel fotoshop tussen zit die dermate duidelijk is dat ik het zelfs kan zien.. Van gecopieerde onderzeers tot schedels die in vele plekken weer opduiken maar toch dezelfde zijn ( twee ondertanden weg bij alle giantschedels is wel erg verdacht)
   Ook de foto’s van de maan laten veel verplaatste crosshairs zien die dus duidelijk op verplaatsen van objekten of het invoegen van objekten wijzen. Jammer .

  3. praat maar lekker in rondjes in je eigen groepje met jullie knip-plak-kopie-eer-gedrag

  4. Het is gewoon de datum van plaatsing in 2009. Het is de nederlandse variant van de amerikaanse website APOD. Iedere dag geven ze een “Astronomy picture of the day”. In Nederland zijn ze een weekje met “internetvakantie”, maar de am. niet. Bijvoorbeeld de foto van de dag: http://apod.nasa.gov/apod/astropix.html
   Het is een bijzondere website met goede uitleg over echt van alles wat er boven je hoofd aanwezig is of gebeurt. Ik vind het persoonlijk een van de mooiste websites op dit gebied. Het heeft ook een behoorlijk archief om heerlijk even te genieten! H.G. Odette

  5. begrijp goed
   jullie willen graag winnen, bovenop liggen en haantje de voorste zijn
   dus jullie hebben al verloren.

  6. Door jouw negatieve internet gedrag is er zojuist een post van mij verwijderd! Skills of nature, what’s in a name om op zo een manier een neerbuigende tendens neer te zetten. Gaia schaamt zich die haar naam en kracht laat misbruiken. Je Argusoog (waar je vandaan bent gekomen om nog meer narigheid te dumpen op een andere website met goede bedoelingen!) is te groot en blijvend.
   Subjectiviteit is voor jou not done. Je angst is groot en onwetendheid nog groter. Ik wens je van harte beterschap, Odette

  7. Volgens mij ben jij dat irritante ROLO-jongetje.. nana,nanana..! Beetje meer met jezelf bezig zijn jongen.. Je focus ligt totaal op ánderen en de buitenwereld. Deel eens wat je er zélf van vindt, ipv irritant te lopen klootviolen.. Eng hè? Jezelf laten zien.. 🙄

  8. they cant live with me
   they cant live without me
   so they burried me alive
   and try to copy me
   now that i remember
   they step up their game
   and without any shame
   want to race on my name

  9. Je bent een arme verbitterde ziel. Ga een wandeling in de natuur maken en lucht daar je hart. Laat de verdorde en verrotte blaadjes achter en laat de natuur je een gezonde nieuwe impuls geven. Tijd voor de grote schoonmaak, muizenisssen, spinnenwebben, de bezem erdoor. Zelfmedelijden werkt niet en afreageren op anderen al helemaal niet. Tijd voor de grote schoonmaak, je hebt de “Skills of nature”!

  10. @ odette
   Je schrijft”Door jouw negatieve internet gedrag is er zojuist een post van mij verwijderd!”Is dat nou niet een beetje de pot verwijt de ketel?
   Ik heb je post niet gelezen maar kan het niet ook zo zijn dat je uitgedaagd en erin getuind bent? Even juist dat gezegt dat niet helemaal de bedoeling was als je eerst tot tien had geteld? Mhh niets menselijks is mij vreemd hoor, ga ook wel eens de fout in en moet dan even door het stof , geen punt.
   Maar zoals jij het nu zegt leg je de verantwoordelijkheid toch wel buiten jezelf , daar waar ie altijd bij jezelf ligt.

  11. Lieve lieve Marcel,
   Ik had een posting gemaakt naar Sun over de APOD, niet naar Skills of nature. Ik voel me niet uitgedaagd en ingetuind, ik zou niet weten waarom, dus geen zwarte potjes hoor. Ik ben lekker aan het kletsen over heel iets anders en zomaar tussen dat negatieve gepost door wordt mijn post gewipt. Ik weet echt niet waarom. En wat betreft mijn verantwoordelijkheid die kan ik echt wel aan, daar hoef ik niemand zijn oordeel over te krijgen. Ennuh, ik tel heel wat langer dan tien mocht het nodig zijn, ben niet zo’n flapuit
   Groet Odette

  12. Nog even, Ik zie dat hij er nu tussen staat op 5.6 Als je de tijdspanne bekijkt zou er misschien een foutje zijn opgetreden door wat dan ook met de opname. Ik lees hem nu pas voor het eerst weer terug. Heb geen idee hoezo en waarom…. Ik voel me ook in het geheel niet schuldig aan wat dan ook.
   H.G. Odette

  13. Odette vaak verdwijnen er gehele teksten in Guido’s geheime Bermuda 3 hoek. Het maakt niet uit hoe ze geschreven zijn of naar wie, het is verdwenen alsof de duivel er mee spot. Zelfs al met je naam+ inlog + pass is het om de 2 dagen raak. Geheimzinnigheid ten tonele we worden nu in d gaten gehouden door de GF & RNF en de RNA en Guidos neus voor speciale kritieke voetnootjes. Dat geeft ergens ook weer niet wat een verdwijnen is vaak ook zeer positief zodat niet iedereen het behoort te lezen, het moet zo zijn! In iedergeval zijn jou mooie stukken tekst niet! te ‘Photoshoppen’! Imho@ Marcel.

  14. Odette, ik heb de indruk dat jij en Sun nog iets te bespreken hebben met Skills of nature. Misschien kan dat buiten het forum. Het is niet de eerste keer tussen jullie.
   Ik krijg hier een naar gevoel van, vooral je reacties, die zo vel overkomen, dat dit al je andere reacties niet ten goede komt.
   Liefde?

  15. Hoi Guido, (5.3)
   Het eerste wat me opviel toen ik de link aanklikte en de foto bovenaan de pagina zag, was de opening naar de holle aarde 😉
   ………..

  16. gewoon eerlijk en puur berichten uitwisselen over waar je interesse in hebt wekt wat weerstand??

   Het is misschien een andere level maar praat gerust mee, hoe meer hoe beter. Daar hebben we allen wat aan. Al dat andere is toch inmiddels wel duidelijk voor de meeste hier?
   ontwikkeling moet doorgaan i.p.v. stilstaan.

  17. Hoi Monika,
   Jouw reactie van 5.24 komt bij over dat je wat probeert uit te lokken.
   verspilde moeite. Het is niet de eerste keer dat je Odette hier aanvalt. Is Odette een bedreiging voor jou?
   Nergens voor nodig. Odette heeft een groot hart met daarin ruimte voor iedereen.

  18. Sun, ja ik voel me ontzettend bedreigt door Odette, heb al geen nagels meer… 🙂
   Maaruh wat is nou met Skills of nature? En wanneer heb ik Odette aangevallen? Of waarom denk jij dat Odette zich aangevallen voelt?

  19. Hoi Guido 5.18 Hieronder een mooie tekst uit het Akasha Archief

   “Wanneer iemand de Kleine Akasha betreedt, zullen zijn gedachten, emoties en overtuigingen als een magneet worden aangetrokken tot die (waarheidgetrouwe of illusionaire) informatie die zijn eigen emoties en overtuigingen schragen.

   Wanneer echter iemand zijn gedachten en emoties beheerst, en eventuele ‘matches’ binnen de Kleine Akasha neutraliseert, is hij in staat langs de lagere energieën die daar heersen te gaan en zich af te stemmen op de hoogste waarheid die in de Kleine Akasha gevonden kan worden!”

  20. @ sun
   Leuke link , en een bevestiging van het gerommel dat ik reeds zag . Nogmaals jammer dat er zo veel ‘rommel’ tussen zit, dat maakt het voor een hoop mensen allemaal trash.
   Odette ik beschuldig je nergens van hoor maar ik melde wat ik meende te zien , gelukkig kan zelfs ik het fout hebben.

  21. Sun 5.27 Geeft niets, ik ben het gewend…Alle levens door kom ik dit tegen. Het gebeurd niet bewust dat de ander zo reageert, het bang zijn voor liefde, de radeloosheid en het verdriet. Het is al zo lang de rode draad voor mij, zo herkenbaar. Soms kan ik mij slecht in woorden uitdrukken omdat voor mij alles energie is wat voor mij een duidelijke taal is. Ik kan dan wel snel de mooiste teksten vinden puur vanuit deze energie, vraag niet hoe, het gebeurd. Het is soms zo hopeloos van , ‘Kijk dít is er aan de hand, hij of zij is zo eenzaam of wat dan ook’ Ik handel puur uit deze energie. Sommige mensen in dit leven herken ik, energetisch.
   Jouw energie herken ik en die van Paul en alle anderen probeer ik te omarmen, omdat er al veel en veel te lang gestreden is. Onvoorwaardelijke liefde is het cement van het Al, ik blijf bouwen en ik niet alleen, totdat alles Eén is.

  22. Meestal een kwestie van spraakverwarring , niet duidelijk de intentie lezen of in schrift zetten , de knipoog niet zien , gebrek aan humor etc . Oplossen die hap , als iemand er echt op uit is om een ander te trashen dan is dat meest wel vrij duidelijk in het betoog en de terugkomende reacties .
   http://www.youtube.com/watch?v=o4fWN6VvgKQ

  23. van een indrukwekkende schoonheid Cozz!! and nevermind de bitch fights op de achtergrond

  24. Wat ik heb gezien is een trots volk , dat vele klappen heeft gehad , hun wonden hebben gelikt en weer doorgaat . Ooit was het een onderdeel van het grote Oostenrijk , dat ze Nazi Duitsland omarmden werd ze niet in dank afgenomen . ( zie hitlerdocu ) De Serviers hebben het platgebombardeerd tot men het zat was , toen vluchten de Servische militairen letterlijk over de hoofden van de vluchtende Serviers . http://www.youtube.com/watch?v=nEt1QFWS9ds

  25. @ Monika en Odette
   Hoewel ik diplomatie al lange tijd achter me gelaten heb , breek ik nu even mijn eigen regel . Zoals ik jullie beidens intenties kan doorvoelen zou er geen vijandigheid horen te zijn . Lees elkaars teksten goed en probeer de overeenkomsten te vinden , Soms is geschreven taal een barriere , andere keren is je eigen vooroordeel een barriere .
   meer wil ik niet kwijt ook al kan ik uitweiden tot het oneindige .
   bla

 4. Verschillen en overeenkomsten tussen Gnosis, Akasha en dan hebben we ook nog het morfologisch veld.
  Bij de Akasha gaan ze ervan uit dat een ieder kan intunen op de planetaire ‘geheugen’ maar hetgeen je ontvangt moet je dan wel kunnen ontcijferen.
  Bij Gnosis heeft een ieder alle kennis in zich. Het ontdekken dat je een cadeau bij je draagt en dan erachter komen hoe je het uit kunt pakken.

  1. Sun, eerlijk gezegd voel ik me meer thuis bij de gnosis…… we hebben allemaal de christus vonk in ons (gratis en voor niets)….. we hoeven het alleen maar de gelegenheid te geven om het te laten schijnen (het kadotje uitpakken)

  1. Het maakt het filmpje misschien wel begrijpelijker als je deze er achter zet,
   http://youtu.be/bpH8X867rGY Het is een hot topic en ben best wel voorzichtig nu om niet iedereen voor het zere been te stoten
   Het zou zo maar kunnen jouw filmpje (spiralen) en deze film, iedere keer een andere plaats van waarneming!

  2. Het is misschien ooit een sprong in het diepe geweest, maar een bewuste keuze om te vertrouwen op mijn innerlijke gids die weet wat waar en niet waar is, dit heeft me veel rust gebracht. Je weet/ voelt het gewoon, er is geen bewijs voor nodig en ook geen behoefte om een ander te overtuigen.
   Sommige zaken komen heel helder in dromen zoals ook bij dit onderwerp het geval is.
   Wat betreft zere benen, haha, daar zit ik niet mee. 🙂
   Het is je eigen werkelijkheid creëren. Law of attraction. Geen twijfels, geen angst, alleen maar vrijheid.
   Liefhebben, delen & dankbaarheid. <3

  3. Hallo Sun, dank je voor de reactie. Het is een steuntje in de rug na alles wat er gezegd en geschreven is. Niet dat ik aan mijn Zelf twijfelde, maar ik ben natuurlijk niet alleen op dit forum. Er was een persoon in mijn leven waar ik meende dit alles mee kon delen, maar dit is na jaren een illusie geweest. Het doet pijn (Ego), als blijkt dat je voor niets hebt gehandeld en gesproken, het gaat mij zo aan het hart. Ik houd mijn connectie met de Bron open en laat komen wat ik mag ontvangen (geen channeling!). Het is van groot belang dat het vrouwelijke en het mannelijke in balans blijft. Liefhebben maar ook laten zien dat je je niet ondersteboven laat lopen. Thanks for being here H.G. Odette

  4. Hi Odette, beetje late reactie 😉 Maar mooi filmpje van Elenin! 🙂 <3

 5. Hoi Guido, (@5.3)
  Ik heb je link/ artikel bekeken. Weer een klassiek voorbeeld van ‘hide in the open’ al die logo’s van de ruimteprogramma’s.

  Bedankt voor de link, erg interessant Google Earth, eens kijken wat er nog meer voor mooi’s daarboven is 🙂

  Ik heb vorig jaar een aantal scifi’s series opnieuw gekeken met een ander ‘bril’ op, en als je met deze ‘andere bril’ kijkt, zie je heel veel boodschappen in deze series. Alles wat de mens kan verzinnen bestaat en gebeurt ook ergens.
  Zo ook eentje die verhaalde over een geavanceerde volk die beschikte over technische hoogstandjes voor genezing. Uiteraard hadden ze ook een ‘wonderspuit’ tegen alles. Wat bleek dit truukje hadden ze elders op een andere planeet ook uitgevoerd en daar werd iedereen ‘steriel’, hmmmm….

  En voor de liefhebbers, dat blauwe is natuurlijk de GF, dat kan niet anders hé? 😉

  1. En die GF krijgt al lang bezoek van de ‘onzen’.. Kijk naar dit artikel over Skunk Works, waarin de baas-met-pensioen, Dr. Ben Rich, vertelt dat álles waarvan we zouden denken dat het wellicht mogelijk zou zijn, mbt reizen in de ruimte/tijdreizen, al mogelijk IS!!! Fascinerend. Maar tegelijkertijd absoluut freightening.. Al deze kennis wordt van ons weggehouden.. Waarom..? You tell me!
   http://www.wanttoknow.nl/universum/ex-lockheed-medewerkers-over-ufos-en-buitenaardsen/

  2. Alle slechte beslissingen zijn gebaseerd op angst.
   Angst voor als we alles weten dat er dan geen controle meer is, geen macht en controle op de massa.
   Het vertellen van alles betekent denk ik, het openzetten van de stallen en hokken en al de gouden kippen en cash cows bevrijden. Het weggeven van de inkomstenbronnen.
   Als een ieder alles wist, al die tijd, dan zouden we nu in elke wijk ‘scholen’ hebben voor het ontwikkelen van allerhande menselijke gave zoals healing, telekinesis, remote viewing, telepathie, tijdreizen etc etc. 🙂

  1. Odette, die Jamie Sams kaarten laten inderdaad altijd zien wat er die dag aan de orde is. Leuke site, dewegvanhethart 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.