Advertentie

Isis en Parijs, een persoonlijke observatie..!


Lauri Fransen
Lauri Fransen

Lauri Fransen houdt een persoonlijk blog bij en raakte ons met het onderstaande artikel. Een menselijk verhaal over de impact van de aanslagen in Parijs, 13 november jl. Maar eerst even over Lauri zelf; dit schrijft ze als inleiding over zichzelf:

“Ik noem mij sjamaan. Het heeft lang geduurd voor ik dat durfde zeggen, maar ik was al sjamaan voor ik dat wist… In mijn jeugd was ik een gevoelig meisje; nog voordat ik kon praten nam ik van alles waar, waar ik geen woorden voor had. Ik nam de energieën in mij op van de mensen om mij heen zonder onderscheid – mijn vaste, eigen kern raakte zoek. Hoewel ik in een beschermde omgeving opgroeide, werd mijn gevoeligheid niet positief gewaardeerd. Het gevolg was dat ik mijn bewustzijn daarover wegstopte, ‘vergat’. Als volwassene hield ik mijzelf overeind door stoer en flink te zijn. Het duurde dan ook lang voordat mijn gaven zich konden aandienen.

Op mijn 39e werd ik zwanger van mijn zoon. Door de veranderingen in mijn lichaam brokkelde mijn zelfgecreëerde ‘harnas’ af en begon ik dingen te voelen. Dingen die niet zichtbaar waren met de gewone zintuigen. Na de bevalling wilde ik het verder onderzoeken, maar hoe? Negen maanden nadat mijn zoon geboren was, gingen wij op reis. Mijn toenmalige partner had een busje opgeknapt waarin wij konden wonen en zo trokken wij met ons drieën de wijde wereld in. Meestal leefden we in ongerepte natuur, in landen als Spanje, Noord-Afrika, Turkije en alles daartussen. In de natuur ontwikkelden zich mijn gaven in een rap tempo. Door dagelijks te mediteren in diverse prachtige landschappen kwam ik in contact met natuurwezens, landschapsdeva’s, boomspirits, lichtgidsen en engelen. Ik kreeg een gids die mij leerde hun boodschappen in woorden om te zetten. Zo werd ik een mediamiek kanaal, opgeleid door de geestelijke wereld. In die beginjaren was er een helderziende die me vertelde dat ik al bijna 40 levens sjamaan was geweest. “Mooi,” dacht ik, “dan hoef ik dat nu niet meer te zijn”. 

mijn drum-1

Maar in feite deed ik wat een sjamaan van oudsher doet: verbindingen leggen tussen de werelden, met als doel de gemeenschap te dienen. Toen wij na vier heerlijke jaren weer terug waren in Nederland begon ik consulten te geven. Ook ontwikkelde ik met hulp van mijn gids een cursus om anderen te leren met hun eigen gids te communiceren. Een paar jaar later kwam de energie van Isis in mijn leven, zij die in het oude Egypte en ook in het voorchristelijke Europa als godin was vereerd. Ik werd een kanaal voor haar boodschappen. Daardoor kwam ik direct in contact met het goddelijk vrouwelijke. Het heeft mijn leven definitief veranderd.

Maar ook een sjamaan gaat door een eigen proces. Een tijdlang wilde ik geen boodschappen meer doorgeven van ‘anderen’. Ik wilde leren luisteren naar mijn eigen stem. Ook had ik had ruimte nodig voor mijzelf. Mijn lichaam was uitgeput, onder meer door al die hoge energieën. Toen kwam ik in aanraking met een training ‘Innerlijk Sjamanisme’. Deze training heb ik negen jaar gevolgd. De medicijnspiraal, de totemdieren en totembomen brachten mij terug in mijn lichaam, terug op aarde.

Daardoor kon alles worden samengevoegd, wat ik eerder ervaren en geleerd had. Alles viel op z’n plaats toen mijn wezenskracht zich aandiende. Kort daarna begon ik te beseffen dat ik altijd al sjamaan ben geweest. Niet alleen in andere levens, ook nu. In deze moderne tijd, op mijn eigen manier. En hoewel ik voor het oog van de samenleving met pensioen ben, houdt het sjamaan-zijn nooit op. Ik biedt nog steeds mijn diensten aan, naar mijn vermogen.

Eind 2007 verscheen mijn eerste boek bij uitgeverij Ankh Hermes, getiteld: “Het Evangelie van Isis”. Het boek is momenteel uitverkocht, maar ik heb zelf nog exemplaren, zou je het boek willen aanschaffen. Sinds 1990 ben ik een mediamiek kanaal geweest voor engelen en gidsen en later ook voor de godin Isis.
Samen met de geestelijke wereld heb ik een cursus ontworpen:’Channelen, contact met je gids’, die ik jarenlang met succes gegeven heb.

Individuele channeling-coaching behoort daarnaast ook nog steeds tot de mogelijkheden die ik aanbied en ook heb ik een methode ontwikkeld tot trauma-healing van het Innerlijk Kind. Verder werk ik graag met sjamanistische technieken. Ik houd me beschikbaar voor mensen die behoefte hebben aan spirituele counseling. Voor meer informatie zie mijn website: ama-terra.nl Dit blog gaat over een nieuw boek dat ik momenteel aan het schrijven ben.”

x

* * *

x

x

Isis en Parijs

2015 © Lauri Fransen (HIER)/ deze versie © WantToKnow.nl/be

x

Ik zit hier met een benauwd hart. Er begint een waarheid tot me door te dringen, waar ik eigenlijk niet áán wil. Ik durf het niet te denken. Het is een week na de aanslagen in het uitgaanscentrum van Parijs, waarbij 129 mensen de dood vonden en 300 gewonden nog in het ziekenhuis liggen. Na de shock, de verbijstering en alle andere emoties, begin ik me toch iets af te vragen: klopt het allemaal wel wat de media ons vertellen? Want er zitten een aantal zogenaamde toevalligheden in het verhaal die mij niet lekker zitten.

Want waarom vinden deze terroristische aanvallen nu juist plaats in Parijs? En zijn de daders eigenlijk wel moslims? Eerst was er de moord op de redactieleden van het satirische blad Charlie Hebdo. Hoe gruwelijk ook, je kon hierbij nog wel enigszins begrijpen dat moslims zich gekwetst voelden door sommige spotprenten van deze krant. Niet dat zoiets een reden moet zijn om te moorden, maar er is toch een zeker verband te leggen. Bij deze tweede aanval gaat het om volkomen onschuldige burgers die van hun weekend genieten, lekker op terrasjes zitten, naar een popconcert luisteren of een voetbalwedstrijd bijwonen. Niemand van hen doet iets vervelends tegen moslims. Hier lijkt volkomen willekeur te heersen. Het wordt steeds onbegrijpelijker en steeds verbijsterender.

Het eilandje in de Seine in Parijs: l’Ile de la Cité.
Het eilandje in de Seine in Parijs: l’Ile de la Cité.

Wat me allereerst opvalt is dat de aanslagen zijn op een vrijdagavond. Zoals een omstander zei: als het echte moslims waren zouden ze nu in de moskee zitten en daarna met hun familie thuis. Wat dat doen moslims op hun heilige dag. Vervolgens denk ik: vrijdag de dertiende! Dat is voor velen al eeuwen een ongeluksdag. Voor ons Westerlingen ja. Maar niet voor moslims, die gebruiken een andere kalender en hebben hier helemaal niks mee. Is dat toeval of is er iets anders gaande?

ISIS in Parijs..
Laten we eerst eens kijken naar de plaats van de aanvallen: Parijs. De bewoning van de latere stad Parijs is begonnen op een klein eilandje in de Seine, l’Ile de la Cité. In de Romeinse tijd werd dat genoemd : Le barque de l’Ise, de boot van Isis..! Het eilandje lijkt ook een beetje op een boot. Daarvan komt het woord ‘Parijs’: Par-Ise. Op de voorplecht van de boot is later de Notre Dame gebouwd, de grootste kathedraal van Parijs. Nu weten we allemaal dat de christenen kerken bouwden op oude voorchristelijke krachtplekken, knooppunten waar leylijnen elkaar kruisen. Vortexen, zeg maar de chakra’s van de aarde.

Die plek, daar op het eiland van Isis, was zeker zo’n vortex. Het is door een leylijn verbonden met de al even oude kathedraal van Chartres. Dat was voorheen een oud Druïden- centrum. Geomanten bevestigen wat wij intuïtief al weten: Chartres heeft een mannelijke energie en de Notre Dame de Paris een vrouwelijke uitstraling. Het hart van Parijs is een krachtcentrum voor de Godin, voor het goddelijk vrouwelijke. Daaromheen is de rest van de stad verrezen.

chartreslabyrinthOok uit de Romeinse tijd weten we dat er op de linkeroever van de Seine een tempel voor Isis was, op de plek waar later de abdij en de kerk verrezen van St.Germain des Prés en bij St. Sulpice. Er zijn nog meer interessante weetjes over Isis en Parijs, zie: HIER
Niet alleen in Parijs, maar in heel Frankrijk werd vroeger Isis vereerd, zelfs al vóór de komst van de Romeinen. Veel plekken van de Zwarte Madonna herinneren daaraan. De bekende onderzoeker van deze plekken, Ean Begg, ontlokte het de uitspraak: “In feite is Isis de ware Godin van Frankrijk”.

De schietpartijen in het hart van de Stad van Isis hebben niet alleen veel doden tot gevolg gehad, maar hebben eveneens geleid tot een verstoring van een energetische krachtplek van de aarde, een vortex in het kwetsbare geometrische grid. Een aardechakra dat de liefdevolle energie bevat van het vrouwelijk beginsel, is omgedoopt in een plek van bloed, angst en dood. En zoals we weten zijn al die knooppunten op de aarde met elkaar verbonden, dus als er met één plek iets gebeurt, dan is dat voelbaar door het hele web. Dit gaat verder dan het doden van mensen; dit zijn aanvallen op Moeder Aarde zelf!

goddess-isis-statue-and-artDaar komt die gedachte weer, die ik liever niet wil denken. Zou het zo kunnen zijn dat dit een oorlog is tegen het vrouwelijke, de vrouwelijke zijnswijze? Doelbewust tegen vrouwen, niet als ‘collateral damage’, bijkomende schade, maar expres? Hier krijg ik het weer benauwd. Ik denk aan al die vrouwen die door IS zijn gedood of als slavinnen verkocht. Vorige week nog ontdekten de Koerden die Sinjar heroverden allemaal massagraven waar alleen vrouwen in liggen.

En dan denk ik aan Boko Haram, die in Nigeria honderden jonge meisjes heeft ontvoerd, waarvan het grootste deel nog steeds verdwenen is. Ik moet er niet aan denken wat er met die meisjes is gebeurd. Aan vrouwen die gestenigd worden als ze iets van hun lichaam onbedekt laten, gestraft als ze auto rijden, die verkracht worden in al die voortdurende oorlogen. Die als menselijk schild in kooien worden opgesloten en die dan door de westerse alliantie gebombardeerd worden. Als ik dit alles maar voor één seconde tot me door laat dringen, begint het te schreeuwen in me: woede, pijn en onmacht.

“Maar,” zegt een stem in mij, “daar moet je toch ook niet mee bezig zijn? Je leidt toch een spiritueel leven? Ga maar mediteren op je emoties. Je mag ze wel even voelen maar daarna: get over it! De wereld is Maya, illusie!” Een andere stem in me, zegt nu: “Ik wil dat je het weet”, Het is de stem van Isis-in-me. Haar Aanwezigheid wordt heel sterk in mij. ”Ik wil dat je weet wat er op wereldschaal plaatsvindt. En daar is een reden voor, want het is nodig dat het vrouwelijke wordt hersteld. En dat kan alleen door bewustzijn – bewustzijn van de krachten die er spelen. Kijk!”

En wat ik zie doet me huiveren. Ik zie het patriarchaat, in zijn volle sterkte, in zijn openlijke , meest wrede vorm ooit. Vreemd, jarenlang heb ik gedacht ik dat juist het vrouwelijke aan kracht wint in deze wereld, doordat meer vrouwen onafhankelijk worden, hun stem laten horen, leidende posities innemen, ook in spirituele gemeenschappen. Het lijkt of al deze vooruitgang in één klap is weggevaagd door het niets en niemand ontziende terrorisme. Want het patriarchaat is niet meer alleen in het Midden-Oosten, het is ook al in Parijs. Straks misschien in Duitsland en wellicht ook hier!

Angst..

Zo simpel is het dus feitelijk..!!
Zo simpel is het dus feitelijk..!!

Is het angst dat me drijft om verder te zoeken? Nee, het is nóg anders. Het is de diepe innerlijke overtuiging dat hier een eind aan moet komen. Een eind aan het lijden en ook een eind aan de deceptie. Want er is zoveel dat ik niet begrijp; alsof steeds maar de halve waarheid wordt verteld aan ons burgers. Ik begrijp nu waarom ik van binnenuit wordt gedreven om informatie te zoeken naar de wortels van dit alles. Betekent het dat ik geloof in complottheorieën als ik vragen ga stellen?

Is dat vragen stellen ongerechtvaardigd wantrouwen of een oprechte poging om de waarheid te achterhalen? Ik denk dat wij als wereldburgers het volste recht hebben om volledig geïnformeerd te zijn, want anders betekent democratie toch helemaal niets? En: wie heeft er belang bij dat wij niet de hele waarheid te horen krijgen?

De laatste weken, dagen, komt er steeds meer van die ‘andere’ informatie naar me toe via het internet. Dit kwam ik tegen hier op wanttoknow, HIER Over hoe de standaard-media meehelpen ons te brainwashen, ja ook de NOS! Vervolgens las ik dit over de vluchtelingencrisis: HIER En daarna kwam ik een heleboel filmpjes en teksten tegen over het ontstaan van IS. Het blijkt dat deze groep helemaal niet in het Midden-Oosten is ontstaan. Het kan zijn dat de uitvoerders van de terroristische acties inderdaad met deze groep verbonden zijn, maar wie zijn hun opdrachtgevers?

Is het ‘IS’ tegen Isis, de Godin?
Er verschijnen steeds meer bronnen op het internet die laten zien dat IS, net als Al Qaida destijds, opgericht is door de Westerse wereld. Osama Bin Laden was getraind in Amerika, IS werd opgezet door de CIA, gefinancierd door Saoedi Arabië, de V.S., Amerika en Europese landen. Loopt het dan een beetje uit de hand, met die door de V.S. opgerichte groepen? Nee hoor, dit is precies zoals het gepland is. Het doel is om moedwillig paniek te zaaien in Europa en Afrika, om landen te destabiliseren, bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten en wanorde te zaaien.

Het lijkt weer de bekende verdeel-en-heerspolitiek te zijn, die het patriarchaat al eeuwenlang toepast, maar nu wereldwijd. Kijk, als je tijd hebt, eens naar dit korte filmpje, waarin de Amerikaanse ex-marinier Ken O ‘Keefe het duidelijk zegt: ”ISIS, that is us!”  Maar ik moet je waarschuwen, het is hier en daar schokkend, maar ik vond het ook bevrijdend om iemand zo duidelijk te horen zeggen wat er in de wereld aan de hand is. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar ervan kennis nemen kan geen kwaad.

En wat is er nu waar van mijn gedachte, mijn vraag: is er een oorlog gaande tegen het vrouwelijke? Is het IS tegen Isis, de Godin? Naar mijn mening is hier een oorlog gaande van enkele machthebbers – waaronder de puissant rijke bankiersfamilies zoals de Rothschilds en de Rockefellers – tegen de mensheid als geheel. Het is een oorlog tegen de ware menselijkheid, zowel van vrouwen als van mannen. De zachte kracht van zorg voor elkaar, liefde en compassie, van de waarde van het leven; het leven van vrouwen, mannen en kinderen. Van onze toekomst als mensheid. Van de toekomst van onze prachtige planeet. Die kracht wordt bedreigt. Niet langer in een land, ver weg, maar nu ook in onze directe omgeving. En wat is ons antwoord daarop?

* * *

36 gedachten over “Isis en Parijs, een persoonlijke observatie..!

 1. Zeker heeft dit alles te maken met het nieuwe evenwicht, de nieuwe balans op de wereld. Het evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke. De omslag is al gemaakt, ‘het oude’ zal niet winnen, maar verzet zich in alle hevigheid. het is geen meerderheid, integendeel. Juist de kracht van de liefde en de kracht van de vredeswens van de wereld wordt hierdoor versterkt. Vertrouw erop dat die kracht vele malen sterker is. Het oude is de dualiteit, dat kan je zeker wel verbinden met het patriarchale, wat betreft strijd en macht en onderdrukking. Het nieuwe stijgt boven de dualiteit uit, dat is wat wij nu ook kunnen doen. Zaai geen angst, geen verdeeldheid, maar los de angst op. Dat is wat ons nu te doen staat. het begint IN ons. Vrede in jezelf betekent vrij zijn van die angst. je zou zelfs kunnen zeggen dat ‘de terrorist’ in onszelf verslagen mag worden. De terrorist in onszelf ondermijnt ons vertrouwen, leeft niet in verbondenheid met z’n ware natuur. Onze ware natuur is Liefde en is vrij. Wees voorzichtig met het creëren van vijandsbeelden, stap uit het slachtofferschap, vertrouw op de kracht die zo sterk aanwezig is nu.

  1. Petra, het nieuwe evenwicht, er is juist helemaal geen evenwicht meer op deze planeet, op geen enkel gebied, de grote verstoring is al jaren lang gaande.
   Het is juist door het vergiftigen via het denken van allerlei denk/sex sectes
   dat het oude geévalueerde in liefde en respect samen zijn, volkomen verstoord is, de waanzinnige verkrachte niet begrepen vrijheid, waardoor mensen in een soort waanzinsroes leven, en zich uiteindelijk van het leven beroven.
   Een mens is een kudde dier, en ook een gewoonte dier, gegroeide leefregels vergemakkelijken het samenleven, in wederzijds respect, maar dat is heel snel aan het verdwijnen.
   En dan altijd maar weer te hooi en te gras het woord liefde opperen, en hoe kun je in vrede leven, terwijl je constant met residuen van het oorlogs geweld wordt geconfronteerd, of mensen die je verbaal of gevoels matig belagen, maak een wandeling in een Europese grotestad, s’avonds laat, het lijkt op de waanzinnige planeet van Jack Vance, in de oude tijd van Ramses Shaffy ’t is stil in Amsterdam, de mensen zijn gaan slapen, nou geef mij het oude en neem jij het nieuwe evenwicht dan maar.
   Het oude Nederland is verloren en daar heeft Parijs of Isis niets mee te doen, gewoon om dat het zo moest, waarom het was te mooi om waar te zijn daarom Petra !

  2. Jenne, wat er nu op de wereld gebeurd moet gebeuren. We gaan de Nieuwe Tijd in en de dualiteit uit. Genoeg is genoeg. De oude garde is uitgeschakeld. Dit is waar mensen die bewust hun hele leven met spirituele ontwikkeling bezig waren op gewacht hebben. Nooit meer oorlog, nooit meer honger, nooit meer discriminatie, vervuiling of andere ellende. Het staat in alle belangrijke geschriften.
   Het gevecht is nu op zijn hevigst omdat degenen die al eeuwenlang aan de touwtjes trokken nog nooit verloren hebben. De zelfvoldaanheid en dominantie droop er van af. Maar ze kunnen de media manipuleren wat ze willen, blijven liegen en/of afleiden, dominant aanwezig zijn, er hele lappen tekst tegenaan gooien zoveel ze maar willen, men beseft ineens dat iedereen verantwoordelijk is voor hoe hij/zij geleefd heeft en wat zijn/haar streven/intentie was. Eerlijker kan niet. Dat evenwicht komt snel.

 2. Ik ben er stil van op dit moment….
  Gisteren bekroop mij een verdrietig en boos gevoel en zei hardop; Isis, ze bedoezelen Uw naam!
  Onmacht om wat er gebeurt en gebruik makende van Uw naam! De naam van liefde, vruchtbaarheid en magie.
  Ik ging op zoek, niet wetende voordat er al een artikel hier was geplaatst. Ik vond zelf deze;
  http://www.hetparijsvanisis.nl/web/index.php/par-isis/onderzoek-het-parijs-van-isis
  Toeval? Nee, dat bestaat niet! Het is Haar schreeuw, (heel doordringend blijkbaar voor die genen die hem kunnen/willen horen) om de gruwelen te stoppen die mensheid ondergaat. Juist op haar plaats, Parijs, de stad van de liefde.
  Ze (het kwaad) wisten donders goed wat en waar ze het hardste konden treffen, recht in het hart!

  1. Ach Odette, Als je alleen hier droefig over bent valt het wel mee, Isis, was de vrouw van Osiris, prachtige mythologische grootheden, voor mij is elk mens die wordt omgebracht even erg en belangrijk.
   Onze tijd waar in wij leven is volkomen verkeerd voor de nu levenden, maar wie vraagt daar om niemand, en het ergste wij hebben het zelf laten gebeuren, en nog we ondernemen niets tegen dit wat al onze levens zo somber en donker maakt.
   Ach Paris, ja de stad van de L’Amour, maar het is een bewogen stad waar ook veel bloed gevloeid heeft en nog, ik zou het liever de stad van de verliefden noemen, l’amour is zo’n beladen woord voor ons hier.
   Groet beste Odette en courage !

  2. Odette, Carla vroeg mij om jou dit te schrijven, na dat ik jouw stukje aan haar had laten lezen, dat je moet proberen je innerlijke balans in stand te houden, met Essentiele Oliën, door diffuseren van HE orange bio, dagelijks je plexus soleil te masseren met HE Palmarosa, en dat Parijs niets uitstaande heeft met Isis, en dat channeling niet bestaat, en een vrouw nooit Chaman kan zijn, welterusten, Jenne

  3. Jenne, ik weet dat je het zo goed bedoeld, maar denk dat je Odette dan volledig verkeerd begrepen hebt.
   Dit is niet met essentieele olieen op te lossen, hoezeer ik Carla het ook gun.
   Dat channeling niet bestaat, tja, een ieder heeft zijn/haar ervaringen.
   Een ervaring is iig geen bewijs in wetenschappelijk oogpunt.
   Mensen hebben hun ervaringen, hoe je ze moet duiden als je ze zelf niet gehad hebt is erg lastig.
   Belangrijk is dan maar om van de ander te houden inclusief zijn/haar eigen ervaringen.
   Ik heb ook meer dan genoeg problemen en vrees dat de olieen voor mij niet werken, hoe graag ik ook wil dat het wel zo was.
   Dus wat is het beste recept Jenne?
   In mijn optiek heel veel liefde voor de ander op zijn/haar eigen levenspad <3

  4. Beste Jenne en Carla, oliën zijn heerlijk en ontspannend voor persoonlijk gebruik, zonder meer. Waar ik hier over spreek is universeel. Dan zijn oliën een glad middel, niet om mee te bouwen.
   Liefde, is het cement voor de bouwstenen van het universum.
   Zonder dat was er nooit iets tot stand gekomen, de rest is lapmiddel en bijzaak.
   Courage/moed heb ik in dit geval niet nodig, het is een staat van Zijn, dat maakt het verschil.
   Groet, Odette

  5. Ja jammer het was om jullie op de goede weg te zetten, grote woorden als liefde, en universeel, als je niet weet wat ze inhouden, ja dan blijft het aanmodderen.
   De oude denkers, fylosofen zo je wilt, wisten dat de neus het orgaan is dat de meest directe verbinding heeft met je pijnappel, en niet alleen de geuren, maar juist alle universele etherische trillingen komen daar binnen, het aanbrengen van de juiste essentielle oliën op je “plexus soleil” kan de deur openen te samen met de te creéeren odeur, maar goed jullie wijzen deze manier om je zelf te vinden en je balans te herstellen af, uit onwetendheid, jammer vriendelijke groet Jenne
   Isis en alle belangrijke denk domijnen, zo als bijvoorbeeld de Priesteressen van Delphi openden altijd de etherische denk deuren met de nodige geuren, op die geur trillingen, die nevels kwamen hun gedachten binnen, ook anderen spreken hier over denk aan die Nibulingen/nevelingen, die wezens die zich daar ophouden zijn gedachten/denken die zichtbaar zijn, wanneer ze zich ophouden in een nevel gebied, bekend gebied is het land van Waast in België het nevelgebied bij uitstek, maar goed, groet !

  6. Hoi Jenne, dank voor de mooie toelichting. Ach ik weet niet zo goed hoe ik dit in woorden kan toelichten welk verband ik hierin zie met dat van jou en Odette. Mogelijk door het micro universum met het macro universum te linken… 🙂
   Ik ben het met je eens dat bepaalde frequenties, bepaalde toestanden en helderheid kunnen opwekken. En misschien zijn essentiële oliën daarbij wel juist hele makkelijke hulpmiddelen.
   Alle beetjes helpen voor veranderingen in het universum.
   Voor versnelling hiervan zouden we dus ipv barium en ziekteverwekkers in de chemtrails de juiste combi essentiële oliën moeten hebben. 😉

  7. Het ging volgens mij niet alleen om de etherische oliën maar ook om dat Paris niets met Isis te maken heeft. Het is Par-is, dat zou dan de stad van IS zijn 🙄
   Ik heb een heel fijn neusje. En ik kan niet tegen kunstmatige geuren..ik word er gek van. En dat is de draad door mijn leven…natuur, natuur en nog eens natuur. Kunstmatigheid is mij een gruwel.

  8. Monika, Paris was een buitengewone mooie Trojaanse prins die de Trojaanse oorlog heeft veroorzaakt, een Paris is ook een weddenschap, komt van Pari = gelijk.
   Alle goede biologische essentiele oliën, zijn 100% natuurlijk, wordt heel streng gecontroleerd.
   De Helichriyse cymnocéphal, wordt geplukt op Corsica, in de heuvels 2 man plukken 500 kilo op één dag, 1000 kilo is goed voor één liter olie, niet goedkoop dus, anderen zijn veel makkelijker te oogsten.
   Maar probeer het maar het is puur natuur !

  9. Maar het betreft hier Isis de terreurbeweging Odette, Heeft niets met de Godin Isis te maken. Het isis van Islamitisch of Israelisch en dan nog 3 letters, sis, waarvan ik even niet weet waar ze voor staan. Een t erin had al logisch geweest maar dat moest natuurlijk verdoezeld worden. Kortom wat gegoochel met woorden en je hebt wat. Isis de Godin is iets heel anders Odette, en Parijs de stad van de liefde is ook maar een P.R. praatje door iemand verzonnen. Ikzelf vind Venetie veel meer de stad van de liefde. Dat gaat een reclame bureau toch niet voor mij bepalen hahaha!! Maar je was verdrietig en boos omdat het (voor jou dan) de stad van de liefde betrof.
   Moet kunnen.

 3. Die strijd tegen de vrouwelijke energie is al tijden gevoerd en gaat nog steeds verder. Nu op een duidelijker en meer doorzichtige manier. De enig mogelijke manier is die energie te integreren in jezelf om zo tot een balans te komen , die niet meer te laten verstoren. Leef die balans en deel hem op zoveel mogelijk manieren om je heen als tegenwicht voor de aanvallen. richt je op zorgzaamheid en liefde en ondersteun het met gedrevenheid en kracht, droog je tranen ( die me nu in de ogen staan) en help de mensheid te helen . Elke aktie is goed als je die intentie naleeft,maar alleen als de aktie in harmonie met de wens tot helen is.

 4. De verhalen uit het verleden(mythes) zijn allemaal gebaseerd op de planeten. De verhalen uit het verleden zijn dus dezelfde verhalen alleen de namen zijn anders. En omdat we overgenomen worden door een Romeinse cultuur(navo eert Rome) kunnen we nu beter spreken over dat Jupiter de boel aan het overnemen is. De god van hemel, bliksem, storm en wind. Onlangs stonden de drie planeten op een rij. Venus en mars. Of te wel rood(vrouwelijk) en blauw(manlijk). Isis kun je als Venus beschouwen. Bij het Grieks Aphrodite. Godinnen van de liefde(rood) dus. Die zijn “verslagen” en Jupiter(zeus,wodan enz.) is nu aan zet. Niet voor niks zag en zie de kleuren rood en blauw veel voorbij komen in de grafische wereld/media.
  Jupiter veroverde het Romeinse imperium. Als je rood en blauw mengt dan krijg je de kleur Magmenta. De slag bij de Italiaanse stad Magmenta is mede door de Fransen verovert. Dus Frankrijk heeft in de huidig context iets met het verre verleden te maken.
  Maar goed Jupiter gaat het overnemen. En die belooft niet veel goeds, want hij is een oppergod van hemel, bliksem, wind en storm. Nu kom ik terug bij het voorblad van the economist. Daar staat rechtsboven een aardbol met 2 gezichten. De 1 staat voor land en de andere voor water. Het gezicht van water grauwt naar land. Ik denk dus dat we met overstromingen te maken krijgen. Ook omdat de overheid nu filmpjes laat zien over sms alert bij overstroming.
  Als je terug kijkt naar beleid, dan werden de mannen achteruit gezet, zodat vrouwen meer konden bereiken. Blauw en rood moesten in evenwicht komen. Althans dat was de bedoeling. Naar mijn mening kun je mannen en vrouwen niet gelijk maken, want ze zijn verschillend van nature. Iets wat opgedrongen wordt werkt niet. Respect tussen man en vrouw werkt wel en dat is iets wat je zelf moet doen en niet overheidsbeleid. Het beleid heeft het wel voor elkaar gekregen dat er heel veel minder kinderen geboren werden!

  1. Waarom Saturnus cult bij “het westen”?
   De god/profeet/hoogpriester Janus(jan), die had 2 gezichten. Hij had Lucius Antonius Saturnus opgenomen in de raad. Deze raad van ouderen(hoge raad/senatoren) assisteerden de Romeinse staatshoofd.
   Lucius staat voor lux. Lux betekent licht. 2015 is het jaar van het licht. Omdat onlangs google met de stad Petra kwam, denk ik dat de Romeinse soldaat die daar begraven ligt Lucius is?

  2. Grappig dat mijn plaatje de kleur magmenta is. Is volgens mij geen toeval. Deze vrouw zegt dat ze een sjamaam is. Dat kan kloppen, maar ze is niet de enige. Wij zijn allemaal een sjamaan en wij staan allemaal in verbinding met onze verre voorouders en onze profeten. Zo denk ik dat ik connecties hebt bij de Profeet Elisa. Diegene die redt.(via mijn moeders katholieke kant).Lang voordat ik dit besefte heb ik wel eens een visioen/beeld gehad waarbij een oude man met witte baard heb gezien. Kon dat toen niet plaatsen(was helemaal niet bezig met profeten enz. als 20 jarige) , maar nu denk ik wel. Maar ook met Jacob.(vaders kant protestant) Afstammend van de twee apostelen Sint Jacobus de meerdere en Johannes de Doper/Johannes is de voorloper van Jezus christus. Via mijn protestantse vader. Mijn achternaam die ik nu niet ga noemen heeft met reuzen te maken. Mijn vader komt uit Drenthe en zijn voorouders ook. Volgens mij zijn de mythes waarheid. Ik voel dat gewoon en ik denk dat dus iedereen zijn eigen functie heeft, maar dat niet of nog niet beseft.
   Wat ook “toevallig” is: Mijn beide kinderen hebben ra in hun naam. als je denkt dat je zelf namen kiest, dan is dat niet zo. Die zijn gestuurd.
   Ik zou iedereen aanraden om hun verleden(voorouders) is te bekijken. Zo kom je meer te weten over jezelf en waarom je hier bent. Zelfs je sterrenbeeld kan iets over je zeggen. Ik ben maagd en echt een aarde teken. Geboren in het jaar slang. Op mijn verjaardag vieren we nu de internationale dag van vrede. Dit jaar werd ik 50 en zag sara. Wat ook leuk is om te vermelden: Mijn zoon heeft als lievelingsdier schildpad. Schildpad staat voor de aarde. Op het voorblad van de economist onderaan en in het midden staat een schildpad die bedrukt kijkt. De aarde in verdrukking.
   Ga dus eens op ontdekking! Zo kun je veel te weten komen over jezelf en waarom er dingen gebeuren enz.
   Het belangrijkste: we staan in verbinding met elkaar en met de kosmos enz. En waar het op neer komt is dat wij de positieve kant moeten behouden om evenwicht te bieden tegen het kwade/negatieve energie. Tot het bittere eind. Tot de peak. Het nulpunt.
   Mijn schrijven is vaak negatief, maar dat zijn analyses wat ik zie van wat er gebeurt en nog kan gebeuren. Meer als waarschuwing en dat je je dan kan voorbereiden.

  3. Elise,
   “Als je terug kijkt naar beleid, dan werden de mannen achteruit gezet, zodat vrouwen meer konden bereiken. Blauw en rood moesten in evenwicht komen. Althans dat was de bedoeling. Naar mijn mening kun je mannen en vrouwen niet gelijk maken, want ze zijn verschillend van nature. Iets wat opgedrongen wordt werkt niet. Respect tussen man en vrouw werkt wel en dat is iets wat je zelf moet doen en niet overheidsbeleid. Het beleid heeft het wel voor elkaar gekregen dat er heel veel minder kinderen geboren werden!”

   Dat heb je mooi goed!!
   ook met de overstromingen…ik heb al jaren dromen waar water een rol speelt, en vaak als overstromingen in straten, massa’s aan water, maar ook over legereenheden in volle montuur die door de straten lopen.
   We krijgen nog heftige tijden en wie geluk heeft zeilt er zo doorheen…

 5. De tijdelijke zware energie van de aanslag in Parijs is inmiddels weer overgewaaid. Voelbaar nu zijn de hogere energieën. De kracht van de zon die opgenomen wordt door alle levensvormen op aarde is hier 1 van de oorzaken van.
  Wel mooi dat de gidsen van Laura haar met name alleen naar de spirituele ontwikkelingen hebben geleid. Nu pas gaan haar ogen voor de afleiding, de besturing van de matrix de media, de corruptie etc.
  Misschien ook wel beter om eerst de spirituele fase te doorlopen en zo ook beter bewapend kan zijn tegen de ongekende diepgang van gruwelijkheden. Maar ook Laura is er nog niet helemaal tegen opgewassen qua stabiliteit lees ik in haar verhaal.
  Als je meer in contact wilt komen met je gidsen zullen haar trainingen vast en zeker heel waardevol zijn.
  Maar ze schrijft ook, al dan niet verstopt, dat je op zoek moet gaan naar jezelf. Ik noem dat het innerlijk weten.
  Maar eerlijk gezegd zou ik een gesprek met mijn gids ook wel zeer waardevol vinden.
  Wat ze beschrijft over haar ervaringen zullen velen hooggevoeligen hier wel herkennen. contact met de natuurspirits, de gevoelensoverdrachten van anderen en ook wildvreemde en de connectie met Sophia. Voor wie deze connectie ook een ervaring is, zouden daar naar terug moeten gaan om zich wederom te realiseren dat we geen competitie voeren met elkaar. Door puur jezelf te zijn en vanuit liefde ze zijn, versterken we alles en iedereen. We helpen elkaar.
  @Elise, namen zijn inderdaad gestuurd. Voordat we reïncarneren maken we de keuze welke levenslessen we willen doorlopen en bij wie. Het doorgeven van de namen is daarbij een aankondigen van jezelf aan je toekomstige ouders.

 6. Wat het antwoord ook is?
  De mensheid moet eigen verantwoordelijkheid gaan nemen, en eens stoppen met deze weg te stemmen aan welke regering dan ook.
  Dan kan gezag/regering verdwijnen, zo ook de roof wat we belasting noemen.
  Dan zullen de meeste geheimen projecten niet meer door het gros v/d bevolking (verplicht) betaald gaan worden.
  Ik begon dit pas te begrijpen nadat ik het boek “het meest gevaarlijke bijgeloof” van Larken Rose had gelezen. Gratis te downloaden van het internet….

 7. Wat is dit voor kul? Deze manier van redeneren staat bekend als ”the texas sharpshooter” (https://yourlogicalfallacyis.com/the-texas-sharpshooter)
  Verbind volkomen losstaande gebeurtenissen of correlaties en verkondig deze als causale verbanden.
  Wat overblijft is een zeer diepgaand artikel, vol met interessante openbaringen en intelligente redeneringen.. die helaas allemaal op lucht gebaseerd zijn. Wat een schijnwijsheid is dit zeg..

  1. Hoe ze eindigt: …de zachte kracht van zorg voor elkaar….liefde/compassie/waarde/leven, het leven van onze planeet, van vrouwen en mannen en kinderen, van onze toekomst als mensheid…van de toekomst van onze prachtige planeet…die kracht wordt bedreigt. Niet langer in een land, ver weg, maar nu ook in onze directe omgeving. En wat is ons antwoord daarop?” Pobeer het op xandersnieuws mens.
   Wat een lariekoek. Een sjamaan onwaardig.

  2. Het is dezelfde stijl als o.a. Peter R. de Vries als hij verhaalt over een moeder, (Beth Holloway, ik noem maar een voorbeeld) die haar dochter moet missen, het verdriet, het gemis, dit moet tot aan de bodem uitgezocht worden en de hele wereld zal het weten! En de hele wereld kon het ook volgen, ja je werkt bij de pulp media of niet. Waar hij ook ging of stond, de roddelpers was erbij, tot aan bij zijn oma in Groningen aan toe en opruien maar. Hoe slecht die Joran wel niet was! Een brute moordenaar, ondertussen het volk ophitsend, het volk dat naar zijn uitzending gesleurd is door middel van agressieve campagne voering. Terwijl dat hele verhaal over Joran van a tot z gelogen is, maarja met de waarheid had Peter geen Emmy Award kunnen winnen. Maargoed, die manipulatie tactieken die je eigenlijk op alle vlakken ziet waar de ‘macht’ zit, worden goed doorzien.

 8. Waren het niet ook de Franse geheime genootschappen die de Statue of Liberty ( Zwangere Isis ) cadeau gaven aan de Amerikaanse geheime genootschappen?

  Verder concludeer je in vragende zin of er een oorlog tegen de mensheid bezig is. Stel je die vraag aan mij dan zeg ik voluit Ja!
  Dat is waar onze Holografische onthulling – serie over gaat.

  De grote zondvloed is NIET ontstaan door een normaal natuurfenomeen maar door de gevolgen van een uit de hand gelopen experiment. Een experiment dat sterk lijkt op het CERN gebeuren dat momenteel weinig aandacht krijgt. Met dit experiment wilde de elite, ( die al duizenden jaren aan de macht zijn )de parallelle Aarde benaderen en geheel aan hun wil onderwerpen.

  De echte Farao’s werden net als later in Europa de elitaire families, geïnfiltreerd door wat wij momenteel de Ashkenazi noemen en eigenden zich zo bloedlijnen toe. Het is niet voor niets dat op 2 na alle Amerikaanse presidenten terug te herleiden zijn naar de (nep) farao-bloedlijnen.

  Even terug naar die parallelle Aarde. Zo boven, zo beneden, een uitspraak die je ongetwijfeld kent Guido. Denk daar eens over na en bekijk die serie van de Holografische Onthulling eens aandachtig! Wel echt doen, ik ben benieuwd wat jij daarvan vindt!

 9. Nog even doorgaande op het verhaal van de strijd tegen het Heilige Vrouwelijke en de betrokkenheid van Rusland in dit gevecht. Wist u dat er in Rusland nooit veldtochten tegen de Katharen zijn geweest. En dat er nooit een Inquisitie is geweest. En dat er nooit heksen verbrandingen zijn geweest. Zoals in ons geciviliseerde Westen. Zet je wel even aan het denken.

  1. Niet zo snel Jaap. Men vermoedt dat het katharisme zijn oorsprong vindt in de bergachtige streken van het negende eeuws Armenië waar gnostici en andere dissidenten hun toevlucht zochten om te ontkomen aan de keizerlijke edicten uit Constantinopel. “Onder deze vogelvrij verklaarden bevonden zich de zogenaamde Paulicianen, een soms tot gewelddadigheden overgaande sekte van waarschijnlijk half ‘Manichese’, half gnostische oorsprong.” De Paulicianen werden in 872 verslagen en gedeporteerd naar de Balkan. Sommigen trokken naar het noorden en noordwesten waar een liberaler klimaat ondogmtische opvattingen toen nog gunstiger gezind was. De katharen hadden zich stroomopwaarts langs de Donau via Keulen, Bonn en Luik over West-Europa verspreid. Ze kregen vooral veel aanhangers in Zuid-Frankrijk: Toulouse, Carcasonne, Béziers en Foix. Ja, te ver van Rusland.
   Maar Rusland heeft een andere soort van inquisitie gehad, die van geleerden en schrijvers in de vorige eeuw. Ze zijn in ballingschap gezet gevangen genomen en geëxecuteerd. Zeker 1500 zijn door het voormalige sovjet systeem onder Stalin verdwenen.
   https://books.google.nl/books?id=5jhNGZ-RIyYC&pg=PT402&lpg=PT402&dq=russische+inquisitie&source=bl&ots=WP6YdZ2Y3f&sig=69hRTV9OiAbCVrQs3DNgRijEoFU&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwi6gvPymbnJAhXHjA8KHXtHAtAQ6AEILDAC#v=onepage&q=russische%20inquisitie&f=false
   En heksenverbrandingen, dat gebeurde helaas overal ter wereld en nog steeds in onderontwikkelde gebieden.
   Tja, dat zet je wel even aan het denken zoals je al gezegd had.

 10. Lauri Fransen, je schrijft dat je al 40 levens lang sjamaan bent en dat je er door de aanslag in Parijs bent achtergekomen, dat er misschien een strijd (oorlog) tegen het vrouwelijke gaande is.
  Lauri, er is al duizenden jaren een strijd bezig het essentiele vrouwelijke te vernietigen en deels ook met veel succes. De toegang tot onze oerbehoeftes is bijna volledig uitgeroerd. De verminking en onderdrukking van het essentiele vrouwelijk is zo massaal en overduidelijk in deze tijd, dat het onmogelijk is voor een wakker mens dit niet te zien. Ik las pas nog bij World Vision (een hulporganisatie) dat er alleen in de Filipijnen al 100 000 jonge meisjes in gedwongen prostitutie worden gehouden. Wereldwijd zijn dat miljoenen vrouwen.

  In Africa zijn zo’n 85 Miljoen vrouwen besneden, waardoor ze hun vrouwelijke sexualiteit niet meer kunnen genieten. De godin Isis staat juist voor tantrische sexualiteit, waardoor een vrouw via haar sexualiteit en bewustzijn direct contact kan maken met haar goddelijke bron. De liefdevolle levenskracht die hier wordt aangetapt doordringt alles om haar heen. Deze transformerende Isisenergie doordringt ook de mannelijke partner, die zich in eenheid en extase tevens in een staat van diepe vrede bevindt. Deze harmonie en vrede is een gevaar voor de macht en archon bezeten Elite van deze aarde. Daarom moet het essentiele vrouwelijk steeds onderdrukt en verminkt worden.

  Tantrische sexualiteit is precies het tegenovergestelde van wat er ons door de pornoindustrie als vrouwenbeeld wordt voorgehouden.Er zijn meer dan 350 miljoen Pornosites op het internet. Onderzoeker Simon Lajeunesse PhD. bericht dat de meeste jongens van 10 jaar al regelmatig naar internetporno zoeken. Wat voor indrukken krijgen deze jonge kinderen over sex tussen man en vrouw? Hoe moeten ze ooit nog een harmonische (sexuele) relatie opbouwen met een echte vrouw? Het zijn allemaal pogingen het essentiele vrouwelijk in de kiem te vernietigen.

  http://www.youtube.com/watch?v=wSF82AwSDiU The great pornexperment/gary Wilson/ Tedx Glasgow
  http://www.youtube.com/watch?v=s9QVq0EM6g4 Nicole Daedone – Orgasm: The cure for hunger in the western woman.

  1. Beste Swami Anand Coen,ik was er al eerder achter dat het vrouwelijke al duizenden jaren wordt onderdrukt. Ik heb daar een boek over geschreven:”Het Evangelie van Isis”. Uitverkocht, maar nog wel bij mij te krijgen. Het valt echter de laatste jaren weer erg op dat het patriarchaat bruter lijkt te zijn dan ooit en massaler. In de westerse wereld is die onderdrukking zo versluierd geworden, datje bijna niet meer hardop kunt zeggen dat er een oorlog tegen het vrouwelijke/vrouwen wordt gevoerd, zonder voor gek te worden versleten. Vandaar mijn aarzeling om dat zo stellig uit te spreken. Maar je hebt volkomen gelijk.

 11. Ken geen angst! Wees slechts onverschrokken, omdat je weet wie bent: puur bewustzijn.Je bent het lichaam niet. Ons bewustzijn wordt thans verhoogd met de factor 20, zodat we kunnen zien welke agenda er mondiaal speelt. Daarna komen we los van het lot dat we als mensheid al millennia lang materieel in een illusie worden gehouden. Wij worden bevrijd uit het Rad van Samsara! Dus deze manipulatie in de wereld is nodig om ons bewust te maken …. Ga zo door vrienden en de mensen worden bevrijd van de God van de dood Yama.

 12. Hoi Lauri,

  Het gaat inderdaad alleen maar om Bewustzijn, alles is een weerspiegeling van onze innerlijke geestelijke gecreerde wereld.
  Omdat we nu steeds sneller alles op ons bordje krijgen omdat alles naar een bepaald punt gaat worden we gedwongen om steeds maar weer naar onze eigen dualiteiten te kijken en die steeds liefdevoller gaan af stemmen zodat we meer in balance gaan komen en alleen nog maar vanuit zuiver Bewustzijn gaan handelen.
  We worden gedwongen om steeds meer bij jezelf te blijven en steeds weer in je eigen spiegel te kijken en alles maar dan ook alles op je zelf te betrekken door steeds maar weer in de spiegel te kijken.
  De heilige graal waar ze zo naar op zoek zijn is niets meer dan de heilige drie eenheid binnen je zelf.
  De innerlijke vader de innerlijke moeder en het innerlijke kind , die drie moeten binnen je zelf in balance gebracht worden , zodat als je ze ziet allemaal even groot zijn.
  In de buitenwereld zie je doordat we naar het einde gaan steeds heftigere processen voorbij komen , de meesten hebben nog niet door dat als ze de vrouw blijven onderdrukken , en niet gelijkwaardig zien , ze hun innerlijke vrouw nog lang niet de plaats geven die ze verdiend.
  En de machthebbers weten dat als je mensen in angst houd zij weinig tijd hebben om naar hun dualiteiten te kijken , waardoor het lijkt of dat het alleen maar slechter gaat, maar vergeet niet de andere kant , want daar waar we nu naar een bepaald punt gaan, kan het niet anders zijn omdat het een natuurwet is die zegt , als het oude in stort is er ook gelijk het nieuwe.
  Maar het is niet gemakkelijk om steeds weer bij jezelf te blijven , want het is een proces waarbij het niet gaat over goed of kwaad maar enkel om de ervaring , en hoe liefdevol is het niet dat je elke dag weer de kans krijgt om een andere keuze te maken , steeds maar weer en weer…

 13. Goed artikel met Lesley Clarke, Ken O’Keefe en Lauri Fransen!
  Ra Uru Hu van Human Design zei de volgende zaken:
  a) dat het vrouwelijke weer het slachtoffer zou worden van de huidige chaos;
  b) dat we steeds meer individuele aanslagen zouden gaan zien, bij het uiteen vallen van collectieve regeringen en instituties;
  c) dat er – zoals Ken O’Keefe ook zegt – een nieuwe evolutionaire beweging is naar en meer receptieve en afgestemde mensen, die voor een radicale transformatie gaat zorgen, turning point 2027.

 14. d) Ra Uru Hu stelde ook (al in 2006) dat er een flinke radicalisering – niet alleen tegen of voor de Islam, Christendom of welke andere religie dan ook – zou gaan plaatsvinden in de komende decennia, waarbij 2027 een keerpunt zou zijn …

  Overigens wel een toepasselijke naam voor een boek heden ten dage:
  Het Evangelie van ISIS …!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.