Advertentie

‘Nauwelijks denkbaar’ is krankzinnig..!!


x

‘Nauwelijks denkbaar’ is krankzinnig..!!

X
2022 © Pieter Stuurman | deze versie WantToKnow.nl/be
x
Pieter Stuurman

De afgelopen twee jaar is het grootste deel van de wereldbevolking ingespoten met een volledig nieuw farmaceutisch product, dat vergeleken met traditionele vaccins maar zeer beperkt getest was en waarvan de langetermijneffecten volstrekt onbekend waren. Een meer riskante onderneming is nauwelijks denkbaar. Het is feitelijk krankzinnig. Nu blijkt dat er sinds de aanvang van die prikrondes wereldwijd veel meer mensen sterven dan voorheen, wordt er geweigerd de meest voor de hand liggende oorzaak in overweging te nemen. Een idiotere reactie is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.

x
Al aan het begin van de coronacampagne werd door wetenschappelijk onderzoek vastgesteld dat lockdowns veel meer gezonde levensjaren zouden kosten dan erdoor gered zouden worden. Desondanks legden de beleidsmakers die lockdowns op. Een slechtere beleidskeuze is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
x
Omdat de capaciteit van de zorg dreigde te worden overschreden, gaf de regering meer dan 100 miljard aan gemeenschapsgeld uit aan allerlei onzinnige coronamaatregelen. Geen cent daarvan ging naar het uitbreiden van die zorgcapaciteit. Een meer onlogisch beleid is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
x
Als reactie op de oorlog in Oekraïne, legden de beleidsmakers sancties op aan Rusland. Dat die sancties hoofdzakelijk de eigen bevolking zouden treffen, was voor iedereen die twee economielessen gevolgd heeft te voorzien. Een slechter besluit is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
x
Het regeringsbeleid van de afgelopen periode heeft geleid tot enorm stijgende prijzen van levensonderhoud en scherp toenemende armoede. Desondanks gaan de regeerders honderden miljarden ophalen bij de bevolking om ‘klimaatverandering’ tegen te gaan. Een hartelozer beleid is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
Nu de armoede om zich heen slaat, zijn de regeerders voornemens om wonen veel zwaarder te gaan belasten. Voor een gemiddeld koophuis met WOZ-waarde van € 389.000 betekent dit, een lastenverzwaring van rond de € 800 per maand..! Om in het eigen huis te mogen wonen. Een meer misdadige regeling is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
Om bepaalde plantjes te beschermen roepen de beleidsmakers dat er teveel stikstof is. Want met meer stikstof zou er zomaar een ongewenst bos kunnen gaan groeien dat die plantjes verdringt. Daarom moeten duizenden boeren ontdaan worden van hun levenswerk en gezinsinkomen. Een meer kwaadaardig beleid is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
x
Terwijl de grote energieleveranciers miljardenwinsten in hun zak steken, kan één op de drie huishoudens nu al het hoofd niet meer boven water houden. Kennelijk is dat geen reden tot ingrijpen en staat de overheid toe dat de komende tijd de energierekening van gezinnen tussen de 5000 en 7500 euro per jaar zal stijgen. Het zal voor miljoenen mensen onvermijdelijk resulteren in de onmogelijkheid om in het levensonderhoud te blijven voorzien. Een meer crimineel beleid is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
x
De regeerders willen blijkbaar liever geen kritiek op hun krankzinnige beleid. Op social media en in andere media wordt er daarom strikt gecensureerd. De overheid heeft steeds beweerd dat dit op eigen initiatief gebeurde van de eigenaren van die media. Uit vrijgekomen documenten blijkt nu dat overheden wel degelijk die censuur hebben opgelegd. Meer hypocrisie is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
x
In de hele corona-periode heeft de regering beweerd haar beleid te laten bepalen door onafhankelijke wetenschappers van OMT en RIVM. Uit nieuwe informatie blijkt dat die overheid de adviezen in veel gevallen zelf voorschreef. Een leugenachtiger beleid is nauwelijks denkbaar. Het is krankzinnig.
x
Maar wat me nog het meest verbijstert, is dat hele volksstammen de flagrante krankzinnigheid van al dit beleid niet lijken op te merken. Zijn deze mensen nog wel bij zinnen? Of zouden we moeten vaststellen dat we te maken hebben met een massale uitbraak van zwakzinnigheid? In dat geval regeren de krankzinnigen de zwakzinnigen. Een gevaarlijkere ontwikkeling is nauwelijks denkbaar.

3 gedachten over “‘Nauwelijks denkbaar’ is krankzinnig..!!

 1. Byzar! ik heb verschillende klanten waaronder niet de minste! Intellectuele? Ja normaal gesproken zou je een huisarts als intellectueel bestempelen toch? EH, Neen! De uitgelokte oorlog van de Euro, “vs”, met Rusland? NEEN, Rusland viel toch Oekrainie binnen? Maar Ben,
  de Russen zijn begonnen! Kan je met zo’n persoon dan nog een discussie beginnen?
  Nou, Nee! Ik wil best wel in dispuut gaan, maar dan zou ik wèl graag zien dat die persoon van “toeten èn blazen” weet! Echt héél moeilijk! Wat mij ook opvalt, dat veel mensen NIET lezen en toch een mening te berde brengen! Ik ben helaas geen persoon met oneindig veel geduld, ik breek dan ook al snel zo’n gesprek af. Zonde van mijn tijd èn geduld, als ik die dan nog heb.

  1. Nou Kluut, ik toon op Twitter FB e.d. altijd 2 foto’s.. Veelzeggend en feitelijk een schaakmat in de discussie wie er begon.
   De ongelooflijke schofterige wijze waarop de NEOCONS Oekraïne onder de voet hebben gelopen, ná de overval/’revolutie’ in 2015, is voor velen niet of nauwelijks bekend.
   De hulp die de VS daarbij kreeg van de neo-nazi’s is volstrekt onbekend.Velen denken dat het om een AZOV-hobbyclubje gaat. Ze zaten wel in de regering.
   Ze zitten met die AZOV-nazi-rotzooi wél in het leger als aparte eenheid. Etc. etc. Gewoon feitelijk en telkens je punt maken. BLIJVEN maken..!
   hoop scheffer NAVO

   EN 1989
   1989 Rusland NAVO deal

 2. Ik meende in mijn argeloze onschuld dat bovenstaande een algemeen bekend feit was!
  Wat kan je je vergissen, oei! Zelfs mijn Franse buurtjes hebben weet van het bovenstaande! Een discussie op internet heb ik zelden. Ik heb geen smart tel
  dus als ik met vrienden of klanten spreek kan ik ze wèl tegen spreken maar niets bewijzen.
  Maar och, ik ben 75 jr en heb alleen de verantwoording over mijn vrouw, kinderen heb ik bewust nooit op deze wereld willen zetten, die hebben we dan ook niet, wèl zo rustig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.