Advertentie

Rutte pleegt… LANDVERRAAD…!?


x

Rutte pleegt… LANDVERRAAD…!?

2022 © Café Weltschmerz | deze versie WantToKnow.nl/be

x

In tegenstelling tot de bovenstaande video, waarin duidelijk is dat premier Mark Rutte zich tracht te distantiëren van Klaus Schwab en het heftige boek dat hij schreef over ‘The Great Reset’, is het een publiek geheim geworden, dat minister-president Mark Rutte en diverse ministers nauwe banden hebben met het World Economic Forum. Maar de agenda van dat WEF is ronduit zorgwekkend..!! Kijk HIER bijvoorbeeld eens naar het commentaar van auteur Leon de Winter, die je toch niet écht op linkse- of rechtse ‘partijdigheid’ kunt betrappen..

De essentie van het verhaal is, dat Nederland als soevereine staat dient te verdwijnen en moet gaan worden geregeerd door een wereldregering; dat is zo’n beetje de strekking van het gedachtengoed van Klaus Schwab… Daarbij moet ook het fenomeen ‘eigendomsrecht’ gaan verdwijnen.Een fundament onder onze huidige maatschappij… En dat allemaal in het geniep..?! En dat onder het roepen van leuzen als:

‘You will own nothing and you will be happy’

Het is hét credo van het World Economic Forum. Er wordt dus door ‘Rutte en medeplichtigen’ gestreefd naar een omwenteling in Nederland door een buitenlandse organisatie. En.. onze bewindslieden werken daaraan keihard mee. In het geniep, want officieel weet de Tweede Kamer van NIETS..! Een verborgen agenda en financiële en beleidsmatige toezeggingen.. Mag dat allemaal zomaar?

Om te zien hoe ver Rutte al is gegaan, plaatsen we hieronder deze video, waarin ONZE eerste minister, de premier van ONZE democratie, zijn plannen en besluiten meedeelt, via videoverbinding, namens en voor het World Economic Forum, over LANDBOUWHERVORMINGEN.. Zou toch even op de plaats zijn geweest, dat deze man Rutte even de pers (via een persconferentie oid) en minstens de Tweede Kamer over dit verhaal zou hebben ingelicht..!?

In deze korte video legt Kamerlid Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie in een gesprek met Frank Stadermann uit dat hier sprake lijkt te zijn van landverraad in de zin van art. 97a Wetboek van Strafrecht.

11 gedachten over “Rutte pleegt… LANDVERRAAD…!?

 1. Niet alleen heeft Rutte en handlangers Nederland verraden maar ook uitgeleverd aan de NWO waarvan de EU deel uitmaakt.Zoals subrosa vaak al schreef zitten overal handlangers op de belangrijkste “posten” wat ervoor zorgt dat Rutte en aanhang ongestraft kunnen doen en laten wat zij willen.Zie wat er gebeurd nu om H.de Jonge te beschermen tegen de gang naar de rechter en eerder natuurlijk het snelle vinden van een rechter die een eerder die dag uitgesproken besluit van een meer eerlijke rechter (naar mijn mening) terzijde schoof.Het OM lijkt ook niet geheel onschuldig en zij lijken “hoge” lieden gewoon te beschermen.(Eerder was dat ook mogelijk het geval met Demmink destijds).Het gaat naar mijn mening niet lang meer duren voordat het kabinet gaat vallen en geschikte opvolgers zijn er gewoon niet en ook dat is bewust zo geregeld omdat we dan echt problemen hebben en zij weten dat chaos dan op de loer licht omdat niet heel Nederland op één lijn zit en daarom hopen ze naar mijn mening zelfs dat het kabinet valt zodat zij later als redder kunnen bovenkomen.We mogen geen chaos laten ontstaan en gewoon geschikte mensen aanwijzen in samenspraak met of eventueel door het volk zelf door geschikte kandidaten aan te laten dragen die het ook zelf willen en wel eerlijk en oprecht zijn.Bij chaos zijn we verloren.
  De Rutte kabinetten hebben wet en regelgeving veranderd in het voordeel van de “elite” en denken daardoor ingedekt te zijn en strafvervolging te kunnen ontlopen.Ik vraag me wel af of ze ook met volkswoede rekening gehouden hebben.

 2. Vernederlanders zijn doorgaans sokken die heel lang met zich laten sollen, dat zie je. Maar er is een moment, waarschijnlijk de centjes, die de bak doet overstromen en dan ook nog flink honger erbij en dan zou ik als politieagentje maar zorgen dat mijn piefpafpoeffertje het goed doet.

 3. Ik heb met genoegen het lidmaatschap van FvD aangenomen want welke andere partij is op zoveel fronten de spijker precies op z’n kop aan’t slaan?
  Geen EU gelik.
  Geen achterlijk ecofascisme.
  Niet meedoen met de overige kartelkliek.
  Mensen in nood ok maar de problemen oplossen in de landen van herkomst.
  Serieus weten hoe de hazen lopen en niet meedoen aan het corjonabedrog.
  En nog meer standpunten waarvan ik denk, ja da’s een club die ik wel vertrouw en dat kon ik al jaaaren niet zeggen van de prut daarvoor. Je kunt vinden dat ze te weinig in huis hebben om een regering te vormen maar de halve kracht waarop ze dan moeten varen is altijd nog beter dan het incompetente geknoei van wat je nu ziet. Naast de eigen zakken vullen zie ik de huidige kartelkliek niet in staat om dit land uit de bananenrepubliek status te trekken.

  1. Nou las ik zojuist dat de Raad van State POSITIEF heeft gereageerd op de in aantocht zijnde coronawet.Deze wet legt ons allen onnodig beperkingen op maar de Raad van State vraagt zich wel af of deze wet genoeg beperkingen heeft want zo zou bv een avondklok en meer onzin niet erin staan.Ook las ik op hetzelfde teletekst dat de hotel eigenaresse toch de koop moet laten doorgaan van haar hotel in ik meen Albergen aan het COA=RIJK=H.de Jonge.
   Het is zo voorspelbaar allemaal waardoor er geen rechten voor de gewone burgers meer lijken te bestaan.Wat Rutte en handlangers willen zal gebeuren al lijkt dat wel met hulp van mogelijk corrupte rechters te zijn.Benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen.

 4. Arnie, valt jou nou ook op dat al die zwijnerij naar het noorden of oosten wordt gedirigeerd en het ‘heilige’ westen blijft altijd buiten schot. Het is het aloude adagio dat het noorden, oosten en het zuiden worden uitgebuit, misbruikt en vernedert. Dat is niet alleen zo vanwege de gasvoorraden, turf en kolen maar ook, zie Gelderland voor het hout. Daarbij gaat het die uitvreters natuurlijk ook om landbouwareaal om de betonwoestijnen te kunnen bouwen voor wist en dumpplekken voor geïmporteerde ‘bruikbare’ manipuleerbare biomassa. En altijd stroomt de winst naar de Staten van Holland, waar het meeste tuig zetelt. Laat aub de zeespiegel stijgen en dat deel verzuipen. Dat is tevens de reden dat ik zwarte piet een warm hart blijf toedragen omdat vanuit met name Wokum de antizwarte piet mode is aangedragen om, kijk naar Dokkum, elders ter lande, het gif te verspreiden als zou het iets te maken hebben met enig ras of beleidsfouten uit het verleden waarbij het westen daarbij een leidende rol speelde. (VOC)
  Het is meer dan duidelijk, ik ben klaar met het westen, hun geleun aan de invloed vanuit de VS en de daarmee verwordend taalmisbruik. Blijf weg. Ik kom vaak in Zutphen en woon zelf in Oosterbeek maar ook hier is breed aangekaart hoe de toestroom van volk uit het westen hier de sfeer bederft met hun grote bekken en vooral veel geld. Weg met de koeien want zij vinden dat het stinkt en plat met oude huisjes om er patserige villa’s voor terug te bouwen. Laat je vaccineren man en haal alle boosters!

  1. Rob wat mij deze week opvalt is het bedrog deze week van de coalitiepartijen.
   Eerst wilden ze weinig of misschien zelfs niets bekend/openbaar maken omdat ze zogenaamd willen wachten op de Derde dinsdag van september (prinsjesdag) maar ondertussen lieten ze ik meen bij RTL alweer de voornemens zien.Waarschijnlijk is dat om te peilen hoe er op gereageerd wordt natuurlijk.Het gemene is dat overheid en bv FNV lijken samen te werken want het voornemen is 10% loonsverhoging en bepaalde toeslagen voor de laagste inkomens die te kampen hebben met door de EU sancties veroorzaakte te hoge prijzen voor alles.
   Multinationals zullen geen last hebben van salarisverhoging omdat die zowat alles krijgen en weinig of geen belasting betalen,wie er wel last van hebben zijn de MKB bedrijven die er na twee jaar coronasluiting weer bovenop proberen te komen en ik vind het vreemd dat bv FNV dat niet in de gaten lijkt te hebben.Natuurlijk zullen veel werkkrachten 10% salarisverhoging willen maar op die manier wordt wel het MKB de nek omgedraaid en hebben ze helemaal geen werk meer straks laat staan die 10% erbij.Ook die toeslagen is een dode mus want iedereen weet dat de overheden niet te vertrouwen zijn en later mogelijk gegeven toeslagen terug zullen vorderen.Voorbeeld is natuurlijk de kindertoeslagen affaire.Rutte en Kaag zullen dit natuurlijk wel weten en zo gepland hebben.
   Uiteindelijk moeten multinationals,banken en aandeelhouders toch de baas over alles en iedereen worden en ze gaan letterlijk over lijken om dat te bereiken.Feit De EU sancties hebben deze prijsstijgingen veroorzaakt en een pleistertje helpt niet beter zou zijn dat de EU hun verantwoordelijkheid neemt en die sancties (die alleen ons raken) terugdraait en niet de problemen afschuift op nationale regeringen die vaak niets kunnen ivm EU wet en regelgeving.Dat is mijn mening.

 5. Telkens weer geven de EU/EC en westerse regeringen de oorlog in Oekraïne de schuld van de ellende die wij in het westen nu dagelijks ervaren.Natuurlijk geven ze Poetin de schuld van deze oorlog terwijl ze weinig of niets vragen of vertellen over de redenen voor deze “oorlog” die toch duidelijk verteld zijn door Poetin.Dé-nazificeren was oa een reden en ook zal het opruimen van laboratoria waar met dodelijke virussen of andere dodelijke zaken wordt ge-ëxperimeteerd een reden zijn.Poetin kan nooit de schuldige zijn voor de ellende in het westen om de simpele reden dat niet hij maar de EU/EC de sancties ingevoerd hebben en mogelijk nog zullen gaan uitbreiden.
  Voor de oplossing dient mijns inziens de EU/EC aangesproken te worden en ZIJ dienen voor een oplossing te zorgen en niet nationale regeringen.Waarom zijn Rutte en aanhang zo “bang” voor de EC in Brussel en dwingen ze de EC niet tot het rechtzetten van deze blunders die alleen ons raken en niet Poetin? Waar ik ook niet goed van wordt is F.Timmermans (u weet wel de man die na het neerstorten van MH 17 alles in het werk zou stellen om de daders te achterhalen) helaas na zijn vertrek naar Brussel lijkt hij deze belofte te zijn vergeten want ik hoor hem er nog maar weinig of helemaal niet meer over.Wel komt hij graag met miljarden kostende plannen in een tijd van crisis op crisis (Greendeal) wat wel aangeeft dat hij totaal niet beseft dat mensen niet veel of zelfs helemaal niets meer hebben.Die flauwekul van hem komt niet op het juiste moment en zal voor landen de problemen alleen maar verergeren.Resultaat wat toch opvallend is telkens weer is dat Nederland en andere EU landen alleen maar geplunderd worden door dat zootje daar in Brussel.
  De Duitsers deden na het veroveren van landen precies hetzelfde door alles te stelen van mensen zelfs met dwang en wie weet met welke lieden de EU tot stand is gekomen weet ook dat de appel niet ver van de boom gevallen is.Alleen doen ze het nu via de bureaucratische weg door wet en regelgeving aan te passen zodat uiteindelijk alles bij de “elite” terecht komt en de burgers niets meer hebben behalve schulden natuurlijk.Om dat allemaal te kunnen blijven controleren hebben ze digitaliseren nodig en dat doen ze zelfs met smoezen zoals dat het digitale paspoort nodig zou zijn om corona tegen te gaan of bestrijden en dat is natuurlijk onzin want nog steeds is een digitaal paspoort geen geneesmiddel,sterker nog het maakt niet eens uit of men gevaccineerd is of niet omdat een gevaccineerde (die dan waarschijnlijk wel een digitaal paspoort heeft)zelfs dan nog het virus zou kunnen overdragen aan een niet gevaccineerde of zelfs een wel gevaccineerde.Schijnveiligheid roept dat op waardoor mensen denken veilig te zijn terwijl ze dat niet zijn maar wel daardoor sneller anderen kunnen besmetten.De EU heeft laatst al gemeld dat het digitale paspoort er in 2023 komt en dat zal gebeuren met steun van regeringen die niet het volk dienen maar de EU/EC terwijl ze geen lef hebben om het tegen te houden en de EC tegen te spreken.Opvallend is dat veel zaken zoals corona.zogenaamde schade aan het milieu en andere zaken niet bewezen zijn of zelfs niet te bewijzen zijn wat rest is geloven wat onbetrouwbaar gebleken lieden ons voorhouden en hun op de kleur van hun ogen geloven en dat ben ik niet van plan.

 6. We zijn het moment van restauratie allang voorbij, dwz. dat het krankzinnige spel van incompetente bestuurs rapaille bijdraaien totdat het weer een betrouwbaarheid krijgt om mee verder te gaan. De vraag nu is eerder hoe kom je van dat tuig af? Het lijk erop dat zonder enige geweld dat niet gaat lukken terwijl toch geweldloosheid het predicaat is van mensen met een hoog moreel, iets wat de landverraders bepaald niet eigen is gezien zij altijd gokken op de knechten met het geweldsmonopolie. Als je iets verder kijkt naar de VS dan ben ik jaloers op hun 2nd amendement. Dat ik ook in de 18e eeuw het uitgangspunt geweest voor deze wet, om zich te kunnen verdedigen tegen een verraderlijk gouvernement. Nu heeft vriend Biden in de VS via een toespraak de republikeinen tot op het bod afgezeken en de groep veroordeeld als terreurclubje. Is het misschien zo dat de diepe staat aanvoerder gaat proberen Trump te arresteren? Als ie dat gaat doen, komt het patriottenleger een einde maken aan alles wat met die deep state van doen heeft. Europa als brave volger van alles wat met de VS te maken heeft zal dan volgen naar ik vurig hoop.

  1. Wat betreft Biden en Trump is mijn mening dat beiden dezelfde doelen nastreven alleen doen ze dat op verschillende manieren.Bij de inauguratie van Trump destijds was toch ook een gelovige die zelfs verdacht wordt of werd van betrokkenheid bij pedofilie?
   Trump heeft Jeruzalem toch erkend als hoofdstad van Israël?
   Trump is veel gehaaider dan Biden en een mogelijk verschil zou in mijn ogen kunnen zijn dat Trump ook wel deel uitmaakt van die NWO zoals ook Biden dat doet maar dat Trump misschien minder de harde manier kiest.Biden lijkt alles of niets toe te passen terwijl het bij Trump op een veel slimmere manier lijkt te gaan doordat hij mensen (zijn achterban) gebruikt.
   Je hoeft alleen maar naar beelden van speeches te kijken en luisteren om te zien en horen hoe hij hen bespeelt.Wat betreft pedofilie wat tot in de allerhoogste kringen voorkomt stond op Niburu een heel stuk en ook over een gebouw waar samenkomsten gehouden worden en pedofiele praktijken zouden gehouden worden.Een president heeft zelfs tijdens een “speech” gesproken over duizend lichtjes terwijl bijna niemand (behalve de ingewijden natuurlijk) wisten waar hij het over had.Trump vroeg zich zelfs in het openbaar af waar die president het over had.Waarschijnlijk heeft het te maken met een kamer in dat gebouw waar vieze praktijken gehouden worden en waar een kamer zoveel lichtjes zou hebben.
   slachtoffers die het overleven en getuigen worden vaak vervolgd en gestraft terwijl de daders vrijuit gaan en slachtoffer gemaakt worden.Het gebeuren met Epstein en zijn lolita express zegt toch genoeg en dan heb ik het nog niet eens over J. demmink destijds die ook beschermd leek te worden.Maar de politieke vuiligheid lijkt geen grenzen te kennen en zelfs hulp organisaties lijken net zoals goede doelen instellingen politieke voorkeuren te dienen.
   Zo wordt deze week door het KWF gecollecteerd en dat is natuurlijk netjes maar cash geld kan men niet meer doneren men moet digitaal doneren.Het KWF vind geld ophalen voor mensen met kanker dus minder belangrijk dan de wijze waarop ze donaties ontvangen waardoor oudere collecteurs die langs de deuren gaan afhaken en natuurlijk zullen ze ook door deze dwangmaatregel cash geld mislopen.In mijn ogen is dit ronduit schandalig en het dwingt mensen tot digitaal bankieren.Artsen zonder grenzen doen dan weer alles voor “asielzoekers” zoals geestelijke bijstand leveren aan hen terwijl ze zich niet geroepen hebben gevoeld om voor Nederlandse mensen die op wachtlijsten staan voor hun geestelijke gezondheidszorg hulp aan te bieden,ook beelden laten zien van vuil op de grond en vieze toiletten moest een bepaalde sfeer veroorzaken terwijl de “asielzoekers” zelf troep op de grond gooiden en zelf de toiletten besmeurden.Later kregen ze dan wel schoonmaakspullen maar toch.Corruptie,vriendjespolitiek enz de wereld is rot waarbij Nederland zeker bovenaan staat en zeker niet als laatste.Dat is mijn mening weer.

 7. Waar het mij om lijkt te gaan is het corrupte handelen van politici waardoor Rutte kan blijven doen wat hij wilt.Femke Halsema haalde in een tweet uit naar Grapperhaus omdat ze vond dat hij haar in de steek liet toen zij zonder bescherming (mondmasker) tussen demonstranten plaats nam.
  Zij had een boete en een strafblad moeten krijgen en gedwongen worden tot aftreden want een burgemeester met strafblad kan natuurlijk niet.Vervolgens ging Grapperhaus in zijn hoedanigheid van minister van justitie en veiligheid op zijn bruiloft in de fout wat dan tot zijn aftreden had moeten leiden wat ook niet is gebeurd.Deze man heeft nauwe banden binnen de advocatuur en heeft wet en regelgeving aangepast wat mogelijk in de toekomst van pas kan komen en gebruikt zal worden.Nu hebben we een dame als minister van justitie en veiligheid wat natuurlijk ook geen vertrouwen geeft omdat zij VVD ster is en Rutte natuurlijk geen strobreed in de weg zal leggen.
  Bij de Raad van State zit dan de koning waar veel ministers de eed aan afgelegd hebben en daardoor zal Rutte en bv H.de Jonge niet snel vervolgd worden Thom de Graaf maakt dan ook nog deel uit van een partij die in de coalitie zit en een dame uit die partij die ook banden met het WEF heeft (ze staat zelfs op een foto met Rutte meen ik en K.Schwab) gaat dan over financiën wat Nederland door miljarden uit te geven en zeer waarschijnlijk gaan lenen diep in de afgrond zal doen belanden.Het ergste is hierbij dat veel geld (miljarden) naar multinationale ondernemingen is gegaan en mogelijk nog zal gaan terwijl deze dame gewoon tegen de nederlandse burgers zegt voor 2022 kunnen we niet veel meer of het is allemaal ingewikkeld.(Ik heb het over mevrouw Kaag die eerder natuurlijk al een eigen medewerkster tot drie keer toe in de kou liet staan in verband met grensoverschrijdend gedrag).Rutte deze middag zei tijdens de persconferentie op vrijdag dat hij nu niets doet aan problemen waarin mensen zitten omdat hij de derde dinsdag (prinsjesdag) wil afwachten omdat het traditie is of gebruikelijk.Met andere woorden zak maar in de stront terwijl hij weet dat een 11 jarige jongen maandag is flauwgevallen op school omdat hij de vrijdag voor het laatst had gegeten.Wel noemt hij uiteraard bedragen voor de bouw van flexwoningen voor gelukzoekers en een enkele echte vluchteling.Ook voor het uitkopen van boeren worden bedragen genoemd.Dat is onze regering door en door rot en corrupt dus ja wie gaat dat dan aanpakken?

 8. Gideon van Meijeren wilde deze week tijdens een debat spreken over dhr van Dissel en toen hij begon over 7 ton wat de heer van Dissel van een club ontvangen zou hebben werd hem de mond gesnoerd door mevrouw de voorzitster Vera Bergkamp.Waarom doet ze dat toch?
  Mensen met een geestelijke achterstand hebben dat gelukkig zelf vaak niet in de gaten maar het lijkt erop dat ze dat in de tweede kamer aangaande velen in de kamer wel door hebben.
  Dit zou kunnen verklaren waarom de geestelijke gezondheidszorg totaal is afgebroken waarschijnlijk uit angst om als eersten in een dwangbuis afgevoerd te worden.
  Meer dan 10 jaar heeft Rutte alleen maar alles kapot gemaakt en dat is niet alleen zijn schuld omdat hij steun heeft van De Christen Unie,D66,het CDA en natuurlijk de VVD zelf wat toch aangeeft dat ze niet in orde zijn? Hoe kan men steun blijven geven aan iemand die alleen maar afbreekt wat in generaties is opgebouwd? Dan ben je volgens mij geestelijk niet in orde.
  Nu las ik dat de EU 413 miljoen euro aan Nederland geeft of leent (uit het Europees Sociaal Fonds ESF) om de armoede tegen te gaan.
  Ten eerste is Nederland met hulp van onze eigen regering door ook de EU totaal leeggeplunderd
  en zijn wij één van de grootste netto betalers aan die EU.
  Vervolgens had de EU/NAVO beloofd niet verder richting het Oosten te trekken en dat hebben ze wel gedaan.Maar goed volgens de EU is elke scheet de schuld van Poetin dus dit zal ook wel weer Poetin zijn schuld zijn.
  De EU heeft ons niets dan ellende gebracht vooral met hun dure hobby om Oekraïne van geld en middelen te voorzien en natuurlijk de sancties die ze tegen Poetin hebben ingesteld die tot het sluiten van de gastoevoer hebben geleid waardoor de prijzen enorm hoog zijn geworden.
  Tevens raken die sancties de Europese burgers en MKB bedrijven harder dan Poetin die zijn gas verkoopt via China of andere landen aan ons maar wel tegen een hogere prijs.
  De enige oplossing lijkt mij dan ook dat onze regering op stapt en dat we uit de EU gaan.
  Waar ik ook voor vrees is dat steeds meer mensen om compensatie vragen wat naar mijn mening ons nog verder in het moeras zal doen wegzinken omdat het geld ergens vandaan moet komen.
  Normaal wordt veel betaald met belastinggeld maar daar zit ook een einde aan vooral wanneer bedrijven failliet gaan wat minder belastinginkomsten zal betekenen zowel van de zijde van de failliete bedrijven maar ook door werkeloos geworden mensen daardoor.
  Stop met compensatie vragen en vraag liever om het voorkomen dat er gecompenseerd moet worden want dat kan.
  Wanneer we uit de EU gaan dan stopt ook de financiering van Zelensky en zijn bende dat is winst.
  Wanneer we uit de EU gaan besparen we geld omdat we dan niet meer de bijna grootste netto betaler zullen zijn aan die EU en dat is ook winst.
  Wanneer de EU nu al steun geeft aan Nederland dan zou dat kunnen betekenen wanneer andere landen volgen dat de pot voor steun leeg raakt wat kan leiden tot lenen bij de ECB bijvoorbeeld waardoor we zullen moeten doen wat banken willen omdat we zogenaamd schuld zouden hebben.
  Nederland heeft in het referendum NEE gezegd tegen dat Oekraïne verdrag en dat is door Rutte genegeerd en nu mogen wij de gevolgen daarvan ondervinden en gaat veel kapot.Dit moet stoppen en Rutte zoekt het maar uit met zijn EU en hij heeft ons in deze shit gebracht wat hij had kunnen voorkomen door gewoon te luisteren en uit te voeren wat Nederland wilde.Volgens Rob Jetten is de kans aanwezig dat de energieprijzen blijvend hoog zullen blijven.Voorkom dat dan door uit de EU te gaan en de sancties terug te draaien.Nederland wilde die Oekraïne nu eenmaal niet en welke hobby’s R.Jetten en de EU hebben gezamenlijk met een groot deel van onze regering interesseert de meeste Nederlanders waarschijnlijk niet zo en de problemen die door dat dwaze gedrag van een paar veroorzaakt worden willen ze waarschijnlijk al helemaal niet.Hoe normaal is het dat we een land helpen waar we niets mee hebben ten koste van de welvaart in andere landen die ooit rijk waren?
  Doe gewoon de belastingen naar beneden en beperk de overheidsuitgaven naar andere landen of de EU en stop met compensatiepleisters voorkom liever dat er gecompenseerd moet worden.
  Dat is mijn mening weer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.