Advertentie

Bewezen: LOCKDOWNS werken NIET!!


 

x
x

Bewezen: LOCKDOWNS werken NIET!!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Lockdowns tijdens de Covid-pandemie hebben niet gewerkt. Uit onderzoek komt naar voren, dat ze slechts 0,2% van de sterfgevallen zouden hebben voorkomen. Daarvoor is dan wel een HEEL LAND VOLLEDIG LAMGESLAGEN..! Het gaat bij dit percentage om ongeveer 300 minder doden in het Verenigd Koninkrijk, met een populatie van zo’n 70.000.000 mensen. En in de VS gaat het dan om zo’n 1.800 minder doden, op een populatie van 335.000.000. Dat dan allemaal in vergelijking met mensen die hun eigen gezonde verstand gebruikten en pro-actief omgingen met de contacten die ze maakten..

En in plaats van levens te redden, heeft het beleid volgens onderzoekers van de Johns Hopins University, misschien ZELFS BIJGEDRAGEN aan een HOGER STERFTECIJFER. Mensen werden ontmoedigd om naar buiten te gaan, en in plaats daarvan werden ze thuis geïsoleerd, waar ze meer kans hadden om het virus door te geven aan andere familieleden. Vooral de wereldwijde cijfers die dit aantonen, hebben niet of nauwelijks indruk gemaakt kennelijk, om de ‘visionaire’ politieke beleidsmakers, die de lockdowns afkondigden..!

De onderzoekers van de John Hopkins University, namen nog eens 24 studies onder de loep die de doeltreffendheid hadden onderzocht van lockdowns en andere maatregelen om de verspreiding van het virus te beperken. Van de vijf opties die landen kozen in dit kader van Lockdowns, was thuisblijven het meest effectief, met een vermindering van het aantal sterfgevallen met ongeveer 10%. Terwijl schoolsluitingen de tweede meest effectieve waren, met een vermindering van het aantal sterfgevallen met 4,4%. Het aantal sterfgevallen daalde met 2,9% door thuisblijfverordeningen, terwijl verplichte lockdowns het minst effectief waren.

De negatieve mega-impact van Lockdowns!
Lockdowns waren slechts iets doeltreffender dan lossere overheidsrichtlijnen, zoals die in Zweden werden aangenomen. De onderzoekers wijzen erop dat lockdowns slechts een fractie van de bevolking reguleren en geen goede praktijken kunnen afdwingen zoals handen wassen of sociale afstand bewaren. Hoewel ze weinig zoden aan de dijk zetten, hadden lockdowns een enorme keerzijde: economische ineenstortingen, waardoor mensen in armoede terechtkwamen, bedrijven werden gesloten en miljoenen op wachtlijsten in ziekenhuizen belandden. Lockdowns hadden ook een diepgaand effect op de geestelijke gezondheid van mensen.

(Bron: Studies in Applied Economics, 2022; 200 (HIER))

1 gedachte over “Bewezen: LOCKDOWNS werken NIET!!

  1. Dezelfde etterbakken die eerder aan het schelden waren tegen mensen die zich niet hielden aan de totale lariefariemaatregelen en iedereen de vernieling in wensten die maar niet meedeed en wilde geloven dat, ‘het een heel erge ziekte betreft’ en zich potver ook niet wilde laten prikken met rommel wat niet werkt, zijn nu de dombo’s die afgeven op alles wat maar enigszins wat met Rusland te maken heeft. Verdienen zij de bom? Ik zeg ja. Maar dat hoeft ook helemaal niet want zij renden naar de prikpost voor het laatste prikje en gaan op termijn vanzelf wel de pijp uit.
    Opgeruimd staat netjes!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.