Advertentie

Niets is wat het lijkt..!


Niets is wat het lijkt..!

2022 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Deze realiteit is één grote poppenkast van misleiding, en ik begin steeds meer te begrijpen waarom we ons pas kunnen bevrijden, wanneer de èchte waarheid, met onze èchte historie boven water is gekomen. Die misleiding heeft plaatsgevonden op alle vlakken in ons bestaan. De echte waarheid ligt er vlak naast, maar zien we daardoor gewoon over het hoofd. Hiermee is de mensheid op aarde het contact met de werkelijkheid volledig kwijtgeraakt. We zijn gaan geloven in een primitieve kunstmatige wereld en dit had tot gevolg, dat we in een maatschappij zijn beland, waarin de levende diversiteit van de planeet stelselmatig wordt vernietigd.

Harriet Algra

De mens veranderde daardoor van een verstandig redelijk wezen, in een anti-redelijk wezen. Alles in deze maatschappij werd ziek en ging dood, inclusief ons eigen lichaam. Hieruit ontstond een wetenschap, die we geneeskunde gingen noemen. Deze, verving alle levende eigenschappen die de natuur te bieden heeft, door synthetische chemische medicijnen, geproduceerd door de farmacie. Van geneeskunst naar geneeskunde.. Erger nog, we zagen het als een enorm grote prestatie, dat deze wetenschap op een gegeven moment in staat was organen te vervangen.

Niet alleen ons fysieke lichaam, maar ook ons bewustzijn en onze intelligentie takelden af. Daar kwamen rekenmachines en computers voor in de plaats. We konden niet langer hologrammen in de ruimte creëren en ontwikkelden televisies. We waren niet langer in staat om ons zelfstandig in de ruimte te verplaatsen, en gingen kunstmatige apparaten bouwen, die we nu kennen als auto’s, vliegtuigen, raketten, e.d.
Religies vertraagden ons denken, waardoor we niet langer bewust waren van onze eigen scheppingskracht. Hiermee verdween het eenheidsbewustzijn en had tot gevolg, dat we allemaal gevangen kwamen te zitten in onze eigen bubbel, waarin wij de enige levende schepper van onze eigen realiteit werden.

Die realiteit kan dus per bubbel/persoon verschillen, waarmee ook de verschillende tijdlijnen verklaard kunnen worden. De meeste mensen geloven dat ze zelf de touwtjes in handen hebben, en hun eigen keuzes maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de beroepskeuze, het kiezen van een partner en of ze wel, of juist geen kinderen willen. Deze keuzes komen echter niet zelfstandig tot stand.

Deze zijn verbonden aan de rol, die ze bij hun geboorte hebben meegekregen. Daarin worden ze streng beïnvloedt door de publieke opinie, die de massa zoveel mogelijk onder stress en angst probeert te houden , omdat ze op die manier het eenvoudigst te bespelen zijn.

Mensen, leven dus eigenlijk naar de wil van iemand/iets anders..
Er wordt niet langer zelfstandig nagedacht, of onderzoek gedaan of dingen wel kloppen. Dit werd in de afgelopen periode heel duidelijk zichtbaar tijdens de Covid-hoax. Velen hebben zich laten vaccineren, in de hoop hun oude leventje voort te kunnen zetten, waarbij ze niet in de gaten hadden hoe ze werden misleid. Nu het hele Covid verhaal door Groot-Brittannië is doorgeprikt, omdat niet langer te ontkennen valt dat alleen gevaccineerden Covid krijgen, is het nieuwe angst scenario gelanceerd: de ‘Oekraïne’..!

Zelfs velen, die tijdens Covid-hoax volledig wakker leken, worden nu weer helemaal meegesleurd door de nepnieuws berichten. Poetin is de grote ‘Boeman’, die de wereld zal gaan meesleuren in een nieuwe wereldoorlog. Wat ze niet in de gaten hebben, is dat deze oorlog niet gericht is tegen de bevolking van de Oekraïne, maar tegen -zoals Poetin verklaart- de neo-nazi’s, die met behulp van de DeepState onder Obama, de macht daar hebben overgenomen voor hun witwaspraktijken, de Bio-labs, kinder-vrouwen, adrenochroom-labs, orgaanhandel enz.

Het land is volledig corrupt geworden en het WEF (World Economic forum), de Bilderberg-clan, het ‘The Council of Foreign Relations’, de Verenigde Naties en de Globalisten zijn hier allemaal nauw bij betrokken, en vormen de echte psychopaten in dit verhaal. Bio-labs, gespecialiseerd in DNA-veranderende chemicaliën, langs de Russische grens, waren al jaren een bedreiging voor Rusland.

Maar nu de wereld heeft kunnen ondervinden waar de bio-labs in Wuhan toe geleid hebben, gecombineerd met de dreigementen van Bil Gates, dat de wereld op korte termijn te maken zou krijgen met een nog veel gevaarlijker virussen (namelijk anthrax ,de pest, cholera), besloot Poetin in te grijpen.

Poetin heeft geheime informatie van de Chinese president Xi Jinping ontvangen, dat de DeepState op het punt stond, een grote valse aanval met chemische wapens in de Oekraïne uit te voeren om Rusland daar van te kunnen beschuldigen. Xi Jinping, was hier persoonlijk door Biden van op de hoogte gesteld. In Syrië hebben ze dezelfde valse-vlag-operatie uitgevoerd, om president Assad in een zeer kwaad daglicht te kunnen zetten.

Geen enkel land zou die dreiging getolereerd hebben. Een soortgelijke dreiging zagen we tijdens de Varkensbaai-crisis in Cuba.

De Invasie in de Varkensbaai op Cuba is de mislukte invasie aldaar door rechtse Cubaanse ballingen in april 1961. Deze werd gesteund door de Amerikaanse CIA (DeepState). Fidel Castro was op Cuba in 1959 aan de macht gekomen. De invasie had het doel het linkse bewind van Fidel Castro omver te werpen. Maar deze aanval werd afgeslagen, waarna Castro en zijn bewind zich sterker gingen richten op de Sovjet-Unie en het communisme.

Daarna werd dit ook duidelijk bij de installatie van kernraketten op Cuba door de USSR. President John Kennedy wilde van geen wijken weten, in zijn poging dit ongedaan te maken/te voorkomen en dreigde met een oorlog/invasie tegen Cuba. Momenteel wordt het met de dag duidelijker zichtbaar, welke regeringen en instanties deel uitmaken van deze wereldwijde gangsterbende. Ze volgen hierbij exact hetzelfde script als met de Covid-PLANdemie het geval was..!

We dienen te geloven dat er een gigantische oorlog is uitgebroken in de Oekraïne. De fake-media plaatst foto’s en artikelen die niets met de werkelijkheid te maken hebben, omdat Poetin hele specifieke locaties bombardeert, die de DeepState probeert te verzwijgen. Niks wordt onbenut gelaten, om de wereld een rad voor ogen te spiegelen. Er wordt software van computerspellen van zes jaar geleden tevoorschijn gehaald, crisis acteurs, kartonnen geweren e.d. ingezet, die de wereld moeten overtuigen van de gruwelijke oorlog die er zou woeden.

Maar de grote afwezige in dit verhaal is het Russische leger met al zijn tanks. Het zijn de Neo Nazi’s die de Oekraïense bevolking terroriseren. Het is dus niet de oorlog waar de DeepState op gehoopt had, waarmee ze hun eigen Grote Reset hadden kunnen invoeren. Wat het wel is, het is een schoonmaakactie, om de DeepState met zijn Neo Nazilegers zichtbaar te maken, en de wereld te laten zien wat ze daadwerkelijk van plan waren. Poetin heeft zich, ondanks alle treiteracties van het Westen, al jarenlang heel neutraal opgesteld.

Maar vergis je niet, achter de schermen heeft hij zich heel goed voorbereid om ze de genadeslag toe te dienen, die ze hebben verdiend. Zo richtte hij samen met China, India, Brazilië en Zuid-Afrika de BRICS op, ontwikkelde zijn eigen SWIFT-code, waarmee hij aangekondigde in het vervolg in goud of crypto’s te willen worden uitbetaald. Hiermee hebben de Centrale banken tijdens een boycot geen vat meer op Rusland. Poetin maakt deel uit van de vrijheidsstrijders, net als Xi Jinping en Moodi (India), die al hebben aangegeven Poetin te gaan volgen in zijn nieuwe geldsysteem, genaamd CIPS.

Het ‘schip-op-de-maan’ zoals het werd gefotografeerd door de Russische ‘Luna 9’

Dit vormt een enorme bedreiging voor de DeepState en is de voornaamste reden dat Poetin, net als Trump dat overkwam, wordt afgemaakt in de Main Stream Media. Poetin zal zonder twijfel doorgaan, totdat de DeepState zich heeft overgegeven. De Bilderbergclan, George Soros, de Clintons, de Biden’s, de Obama’s e.a. raken met de dag meer in paniek, omdat ze hun hele imperium in elkaar zien storten. De waarheid wordt dagelijks meer zichtbaar:

 • Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..!

  NESARA/GESARA, dat we nu kennen als de ‘kwantum financiële reset’, had oorspronkelijk op 11 september 2001 onder president Bush uitgerold zullen worden. Dit ging niet door, omdat de wereld die dag werd opgeschrikt door de aanslag op de Twin Towers. ‘Gebouw 7’, stortte hierbij een paar uur later eveneens in. Het bijzondere was, dat de BBC dit al had aangekondigd, 20 minuten voordat het werkelijk plaatsvond. Gaandeweg werd duidelijk dat al het goud waaraan de revaluatie van NESARA/GESARA was gekoppeld, lag opgeslagen in de WTC-kelders van ‘Building 7’. Dit goud verdween in het niets, kort ná de aanslagen en zou gesmolten zijn. Het is echter eind februari dit jaar, opgedoken in… de Oekraïne, het rovershol van de DeepState

 • Hoe komt het dat Iran meer ambassadeurs in het Vaticaan en Italië had, als enig ander land ter wereld. Het antwoord is, dat je daar het centrum van alle witwaspraktijken had en het rechtstreeks verbonden is met de Oekraïne. Dit dient volledig ontmanteld te worden, willen we terug kunnen keren naar een vrije wereld.
  x
 • Onder het natuurreservaat ‘Olesky Sands’, 15 km ten oosten van de stad Kherson, de eerste Oekraïense stad die nu volledig in Russische handen is, ligt een enorm ruimteschip verborgen. Dit is door twee onafhankelijke bronnen bevestigd. Eén daarvan is ‘J.P.’, een Amerikaanse soldaat, die zelf bij drie expedities, naar twee andere soortgelijke ruimteschepen, aanwezig is geweest. Eén van deze schepen bevond zich op de maan, en de andere in de Bermuda Driehoek. Deze schepen zijn allemaal organisch van oorsprong en kunnen enkel betreden worden door de rechtmatige eigenaren, en zijn vaak al vele duizenden jaren oud.
  x
  Deze expedities werden geleid door zowel een delegatie uit de VS als China. Bij zijn tweede bezoek aan het schip in de Bermuda Driehoek, was ook een delegatie uit Rusland aanwezig. De Russen hadden ondertussen een eigen ruimteschip ontdekt op Russisch grondgebied, waartoe de Amerikanen tot op heden geen toegang hebben gehad.
  x
  Tijdens deze ontmoeting werd de aanwezigheid van het Oekraïense ruimteschip besproken. Het ruimteschip in de Oekraïne, lijkt als eerste van alle ontdekte schepen, zelfstandig te activeren en op te stijgen. De DeepState had het ruimteschip een aantal jaren geleden ontdekt, en geprobeerd het geforceerd te activeren, maar zonder resultaat. Om te voorkomen dat hiermee nog meer schade aan het schip zou ontstaan en de wetenschap dat het uit zichzelf lijkt te gaan activeren, was de reden dat Poetin, die deel uitmaakt van de Alliantie van de vrijheidsstrijders, ingreep. En nu de hele wereld, in verband met de oorlog, is gefocussed op dat gebied, zal dit fenomeen tegelijkertijd een shock reactie teweeg brengen onder de wereldbevolking, die nog niet bewust is van buitenaards contact. Het zal een complete andere wending gaan geven aan de bestaande situatie.
 • Een andere ontdekking van het Russische leger, was een bunker vol kant en klare bio-wapens, verstopt onder de kerncentrale van Tsjernobyl, dat in 2005 gefinancierd was door niemand minder dan… Barack Obama.
  x
 • En waar is al het geld gebleven dat Obama en Hillary gestolen hadden van Libië? Dit ging via Iran naar de Oekraïne, waar het werd witgewassen. Vervolgens werd het naar het Vaticaan getransporteerd, om verdeeld te worden onder alle fracties van de DeepState.

Dit alles lijkt letterlijk een script uit een James Bond film en het is helaas de harde realiteit. Het Westen pretendeert vrij te zijn, maar blokkeert vrije meningsuiting en hoopt een totalitaire staat te kunnen vormen onder leiding van het WEF van ene Klaus Schwab. Verkiezingsfraude wordt al decennialang in de meeste landen ingezet, om aan de macht te kunnen blijven, ook in Nederland. Dus wordt wakker als het al niet te laat voor je is.

Zelinski, de huidige Oekraïense president en marionet van de DeepState, lijkt te zijn gevlucht naar Polen, nu blijkt dat de EU, de NAVO en de VS die hem bergen hadden beloofd, hebben besloten geen legers te sturen. Zij tonen hiermee hun ware gezicht. Voordat hij zich kandidaat stelde voor het presidentschap, was Volodymyr Zelensky een komiek, een ‘standup comedian…
In maart 2019 vertelde Zelensky aan het tijdschrift ‘Der Spiegel’, dat hij de politiek in ging om het vertrouwen in politici te herstellen en dat hij ‘professionele, fatsoenlijke mensen aan de macht wilde brengen’. Als dat klinkt alsof het rechtstreeks uit het ‘World Economic Forum Young Global Leaders’-programma komt, dan klopt dat. Zelensky studeerde daar af in het jaar 2000.

Enkele jaren geleden tekenden president Putin en de Chinese president Xi Jinping de geplande gas-leverings-overeenkomst. in Beijing. Bijna op het moment dat VS-president Barack Obama arriveerde in de Chinese hoofdstad voor de Asia-Pacific Economic Cooperation topontmoeting. Deze deze tussen China en Rusland was iets kleiner dan de kort daarvóór gesloten, US$ 400 miljard-deal. Kort nadat Rusland de Krim had geconfisqueerd.

Een scenario als in de Oekraïne lijkt ook in Taiwan te gaan plaatsvinden. De opschoning van Israël zal het slot vormen, omdat daar werelds grootste beerput aanwezig lijkt te zijn. Toen we onze kracht weggaven aan de overheid, religies en wetenschap, begon de aftakeling van zowel de mens, als de aarde. Dit kan enkel gekeerd worden als we het heft weer in eigen handen gaan nemen.

Wat het eeuwige leven daadwerkelijk betekent..
Recent werd mij duidelijk wat het eeuwige leven daadwerkelijk inhoudt, Het is niet zo, dat je fysieke lichaam daarin niet meer overlijdt, maar je keert continu terug bij je vaste partner, die al vanaf het allereerste begin je wederhelft vormt. Dit is vaak gecombineerd met je eigen familiegrond waar je samen hebt gewoond en bent begraven. Deze binding is zo sterk, daar is niets tegen opgewassen en houdt je volledig in balans, waardoor ziekte geen kans van bestaan krijgt.

Rusland is vanuit het westen, volledig omgeven door pro-Amerikaanse partners, waarvan de NAVO wel een heel ‘geniepige en fnuikende’ opkomende macht is geworden.. Wie heeft het nog over lege praat, dat Poetin ‘aan de deuren van Europa staat te rammelen’…??!

Een unieke verbintenis/band, die heel gewiekst ondermijnd is, door zowel de invoering van seks-verbonden-aan-lust, als door het uithuwelijken, waarbij de ouders partners voor hun kinderen gingen zoeken. In beide gevallen ontbreekt de échte liefde, en dat is de oorzaak, dat de meeste relaties gedoemd zijn te mislukken. Het uithuwelijken op jonge leeftijd voorkwam, dat je niet langer in staat was je echte wederhelft te vinden, en dus niet langer verbonden was met je eigen familielijn.

Verbreken van de BRON-verbinding..
In vele tradities moesten jonggehuwden tijdens de eerste huwelijksnacht, verplicht intiem verkeer hebben, om aan te tonen of de bruid wel echt maagd was geweest. Seks voor het huwelijk, dat tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld is, was een schande. Dit blijkt echter een hele belangrijke reden te hebben. Dat heeft niets met preutsheid te maken, zoals ik, en waarschijnlijk velen met mij dachten. De schandalige propaganda voor seks en de seksindustrie is namelijk een regelrechte aanval geweest op de mens, die veel dieper gaat dan we denken. Vele gezinnen voeden namelijk, zonder het zelf te beseffen, kinderen op, die, wanneer deze niet ‘bewust in Liefde’ zijn gecreëerd, niet helemaal van ‘henzelf’ zijn.

Telegonie, het verschijnsel dat een kind wordt geboren uit een man en vrouw, waarbij het kind duidelijk niet ‘past in het plaatje’…

Wetenschappers hebben namelijk ontdekt, dat de eerste man een afdruk van zijn geest en bloed achterlaat in het leven van de maagd en daarmee een psychologisch en fysiologisch portret van de kinderen, die zij zal gaan baren. De partner, die zij uiteindelijk kiest als de vader voor haar kinderen, levert slechts het zaad. Dit verschijnsel wordt ‘telegonie’ genoemd, en verklaart ook het fenomeen, dat twee blanke ouders soms een gekleurd kindje krijgen. In de dierfokkerij is dit een bekend verschijnsel. Raszuivere merries, teefjes, duiven e.d. worden uitgesloten als ze gedekt zijn geweest door een bastaard, omdat ze hierna nooit meer raszuivere nakomelingen zullen kunnen krijgen. Bij mensen houdt dit in dat ze niet langer verbonden zijn met de Bron, en zullen opgroeien als bio-robots.

Er komen steeds meer aanwijzingen, dat alle vaccinaties vanaf 1984 gepoogd hebben die verbinding met de Bron te verstoren. Het zou ook een verklaring kunnen zijn, waarom in vele gevallen vaders en kinderen elkaar niet begrijpen. De adel, meestal verbonden met geheime genootschappen en daardoor met de oude kennis, hadden zich in de Middeleeuwen een wet toegeëigend, die hen toestemming gaf om de bruid van een net gehuwd stel te kunnen opeisen voor haar eerste huwelijksnacht. Hieruit zijn de nodige kinderen geboren.

Om deze reden zien we in het Joodse geloof, dat de moederlijn bepaalt of een kind Joods is, zodat deze kinderen niet buiten de gemeenschap werden geplaatst. Met deze informatie wordt het ineens ook duidelijk waarom incest met kinderen, satanisch kindermisbruik en pedofilie niet of nauwelijks wordt aangepakt. Het maakt allemaal deel uit van het plan om het menselijk ras in zijn essentie volledig uit te kunnen roeien. De onvruchtbaarheid neemt wereldwijd steeds grotere proporties aan en zou wel eens door deze telegonie veroorzaakt kunnen zijn.

Het wordt dus de hoogste tijd , dat we ons hier bewust van worden, en weer leren wat nodig is om een kindje, bewust en gecreëerd uit Liefde, op de wereld te zetten. Onze ‘heidense’ voorouders, waren welbekend met het verschijnsel van het eerste mannetje, en waren ook op de hoogte van bepaalde rites, die dit kunnen neutraliseren. Deze rites komen we o.a. tegen bij Tantra, waarmee mannen leren de Liefde te bedrijven zonder zaadlozing. Dit beschermt de vrouw en houdt de conditie van het sperma in een uiterst gezonde staat.

Daarnaast speelt gezonde voeding, voorafgaand aan de verwekking van het kindje een cruciale rol. Ben je als vrouw eenmaal zwanger dan is het beste als het kindje wordt geboren op de zelfde plek als waar het is verwekt. Dat zou de familiegrond moeten zijn. Hoe langer de familiegronden in de familie zijn, hoe krachtiger deze worden, omdat het de kennis van de voorouders in zich meedraagt.

In de oudheid werden mensen zonder grafsteen begraven op hun eigen familiegrond. Die steen was overbodig, omdat de familiegrond volledig in het teken stond van de overledene. Hiermee werden de familielijnen intact gehouden, en wisten zielen waar ze opnieuw geboren moesten worden. Het creëren van begraafplaatsen met grafsteen, was weer een bewuste aanval om dit te verstoren. Hierdoor werd het moeilijker gemaakt voor de overledenen, om zich na zijn overlijden te bevrijden uit deze matrix en terug te keren naar hun familielijn.

Hieruit ontstonden dolende zielen, en verklaart waarom vele begraafplaatsen iets lugubers kunnen hebben. Zolang we geen eigen familiegronden hebben, zijn natuurbegraafplaatsen zonder grafsteen, of crematies waarbij de as wordt verstrooid op een plek die de overledene voor zijn dood zelf heeft aangegeven, de manieren om ons te bevrijden.

We staan voor een hele belangrijke keuze. Gaan we kiezen voor het eeuwige leven of voor de dood. Kiezen we voor het eeuwige leven, dan zullen we het heft weer in eigen handen dienen te nemen. Wordt je dus bewust van je eigen scheppingskracht en besef dat waar jij in gelooft, je realiteit zal gaan worden……

Harriet Algra

maart ’22

totalhealthfoundation.nl

 

Bronvermelding;

alan-fountain-discusses-putin-trump-ukraine-and-fake-news-with-nicholas-ven.html

https://www.bitchute.com/video/ogdfv6a0lXCO/

breaking-michelle-fielding-discusses-ukraine-putin-and-the-peoples-alliance.html

Liefdesriten’, Vladimir Megre

https://watch.ninoscorner.tv/program-group/39937049592742dd72082b4689313578/program/8cbced2eb8681bef8f8a664d1002f947

met Juan o’Savin “Russia-Colt War 2.0”

https://www.jfklibrary.org/learn/about-jfk/jfk-in-history/the-bay-of-pigs

vwjdib-biolabs-in-ukraine-funded-for-bioweapons-against-us-with-jason-q-and-charli.html

 

1 gedachte over “Niets is wat het lijkt..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.