Advertentie

VVD: lijkt het nou zo’n zootje of IS het zo..??


bijstandstrekkers gekort

VVD rene leegte

 

Mark Rutte lijkt de leugenachtige politiek uit de VS als eerste volledig te hebben omarmd. Leugens, leugens en nog eens leugens.. En wat is zijn beloning..?? Hij wordt premier van Nederland...!
Mark Rutte lijkt de leugenachtige politiek uit de VS als eerste volledig te hebben omarmd. Leugens, leugens en nog eens leugens.. En wat is zijn beloning..?? Hij wordt premier van Nederland…!

x

Kijk hieronder naar het interview van onze collega’s van Soulability..!
Paul van der Sluis sprak met Mark Rutte en hield de woorden van Rutte tegen het licht van de feiten..!

Het zijn halve verhalen, hele leugens, volledige slordigheden en regelrechte manipulaties..
Het is onvoorstelbaar dat politici over het FEIT heen stappen,
dat minder dan 50% van de bevolking NIET heeft gestemd.

En dat bijvoorbeeld de PvdA akkoord gaat met de afbraak van een sociaal stelsel,
dat de afgelopen 5 decennia stapje voor stapje kon worden opgebouwd..

X

x

 * * *

21 gedachten over “VVD: lijkt het nou zo’n zootje of IS het zo..??

 1. Pinokki Rutte zit nog steeds op de onderste steen die boven moet komen, na de vliegramp met de MH 17, vandaag persbericht dat co-piloot van de Airbus moedwillig het vliegtuig heeft laten crashen in het zuiden van Frankrijk!!
  Merkel en Hollande krijgen dit vlot voor elkaar…………Nederland wordt wakker en wij willen ook horen wat er op die voice recorders te beluisteren valt.

  1. Madeliefje.
   Rutte zit niet op de onderste steen hij zit op een groot putdeksel en hoopt zo te voorkomen dat de vuiligheid te voorschijn komt.

  2. Nee, dat gaat hij hopelijk niet redden, maar waarom ziet de meerderheid van de Nederlanders dan niet de troep en rottigheid die allang door de Nederlandse straten klotst?

  3. En ondertussen Vlad Putin de schuld geven van de aanslag op het vliegtuig, terwijl die Oekraieners er alle belang bij hebben zo’n stunt te leveren om daarna met de vinger naar Rusland te wijzen. Ze hebben in ieder geval bereikt dat Rusland weer de Zwarte Piet toebedeeld heeft gekregen.

 2. VVD betekent toch: Verkwanseling van Vrijheid naast Demagogie!

  Hun partijprogramma is niet zo uitgebreid en ingewikkeld als menigeen denkt! Nu doen ze eindelijk waar ze naar hun geweten goed in zijn, toch?

 3. Vandaag is F.Teeven beedigd op een post voor internationale handelsbelangen(voorloper misschien van TTIP)sterke man op juist die plaats.
  Voor gewone politie mensen geld vaak dat wanneer zij verdacht worden van een strafbaar feit zij gedurende het onderzoek op non actief worden gezet.
  Kennelijk geldt dat niet voor kamerleden waar onderzoek naar gedaan wordt.

  1. Precies vanwege de ttip vermoed ik. Ik denk dat we als bevolking dit soort lage levensvormen gewoon voor het gerecht moeten gaan slepen.( en ja , justitie is natuurlijk ook verrot, maar je hoeft het ze niet makkelijk te maken…) Niet een beetje boe roepen vanaf de zijlijn maar actie ondernemen. Het dringt helaas nog niet echt door hoeveel macht we gezamelijk hebben. Het is kinderlijk eenvoudig om bestaande systemen te veranderen als je massaal andere keuzes maakt. Hoef je niet eens voor op de barricades.

  2. Ach ja, grote kop Teeven krijgt weer een lucratief baantje in de schoot geworpen. Nou grote kop Opstelten nog en dan hebben we weer het duo Teeven/Opstelten, die samen de boel weer kunnen belazeren en onderwijl een vet salaris ontvangen van onze belasting centen!

 4. Ik heb ze al eens een mail gestuurd waarin ik ze betitelde als:
  ‘Vrijheid Voor Directeuren.’
  Maar niet-stemmen lijkt mij niet ook niet goed tenzij degenen die dat vinden klaarstaaan om het dan ontstane vacuum op te vullen. Anders heeft rechts het helemaal voor het zeggen. En ze hebben al zo veel macht omdat rechts wel altijd gaat stemmen en links het in grote getale laat afweten en/of zich uit elkaar laat spelen, niet doorhebbende dat ze zo haar macht al vele jaren aan rechts overdraagt.
  ‘Het heeft geen zin, hoor je vaak want het maakt toch niet uit waar je op stemt!’ Volgens mij dus wel.

  1. O ja Jopiek? Hoe komt het dan dat ondanks al het stemmen van pak hem beet de laatste 30 jaar, we steeds dieper in de stront zitten, de zwaksten in de samenleving alleen zwakker worden, de rijken alleen rijker en de zieken alleen zieker, enz.??

   Stop ALLEMAAL met stemmen! Doe je dat niet dan steun je een corrupt stel dat niet wilt weten wat democratie is.

   De opzet van een democratisch systeem met stemrecht is 100% oké, maar zodra degenen die dat systeem recht moeten doen via de stemmen op hen, er een gigantische puinzooi van maken en er blijkbaar alleen voor eigen belang zitten, dan moet je dat stel schorem niet steunen met je stem!

  2. Jopiek/Paul.
   Misschien zouden we naar het systeem kunnen waar iedereen boven een bepaalde leeftijd moet stemmen.
   Als je dan blanko stemt gaat je stem niet naar de grootste partij maar telt je stem wel mee en net zoals bij de laatste verkiezingen is gebeurd zou dan wel naar buiten komen dat meer dan 50% dit kabinet weg wil hebben.
   Anderzijds is het ook weer een verplicht opgelegd iets wat dan weer minder is,maar volgens mij zouden we op die manier ons ongenoegen kunnen uiten.

  3. Hallo Paul,

   Ik blijf bij mijn mening. Of ben jij en andere nietstemmers bereid het dan ontstane vacuum op te vullen of laten we die ruimte dan weer opvullen door de rijke elite? Of wil je revolutie? Door alle politici over een kam te scheren en passief langs de kant te blijven mopperen schieten we ook niks op. Als we vinden dat ze niet deugen, waarom spreken we ze er dan niet op aan?

   Je hebt gelijk, het is er in de laatste 30 jaar niet beter op geworden maar dat is niet alleen aan de politiek te wijen. We zijn er met z’n allen verantwoordelijk voor. Ik spreek de politici er via het geschreven woord op aan. Dat doe ik ook naar de gezondheidsinstanties zoals de gezondheidsraad, het lareb en de vaste kamercommissie van gezondheid en milieu enz.

   Ik denk dat niet één oplossing is voor de problemen maar ik ga voor een constructieve aanpak door gebruik te maken van mijn talent(en) voor het geschreven woord en hoop dat al die mensen zoals jij hier op de site hun talenten ook op deze of een andere constructieve wijze willen inzetten voor de goede zaak. Volgens mij doe jij dit al op de een of andere manier maar ben je je er niet altijd van bewust?

  4. Het lijkt er op dat veel mensen nog niet in de gaten hebben hoe dit systeem werkelijk werkt. De een na laatste verkiezingen die voor de gemeenten gaven veel onrust in den haag . Zo was er een peiling die uitwees dat slechts 40% zou opkomen om te stem,men , dikke paniek in den haag.Grote reclames in de kranten en op de tv om vooral toch te gaan stem,men. De uitslag was een op 1 na laagste opkomst van ( naar ik meen ) 51.3 % een tiende meer dan de tot dan toe laagste opkomst.Tot zover niets aan de hand hoewel je je kan afvragen hoe de peilingen er zo erg naast konden zitten , en indien zo, waarom we dan uberhaupt nog peilen van te voren . De week erna op het nieuws een melding van spookstemmen in amsterdam( 3500) rotterdam (4000). Rara hoe kan dit , als ik ga stemmen moet ik mijn stempas overhandigen en me legitimeren en krijg dan 1 stembiljet!!! Dus hoe kunnen spookstemmen bestaan???? Enige mogelijkheid is fraude , en in deze denk ik dan aan fraude om de gewenste opkomst te behalen! Conclusie is m.i. dat stemmen een farce is en nooit zal dienen tot het verkrijgen van inspraak op de te voeren beleid, zo dat wel het geval zou zijn was het reeds jaren geleden verboden!
   Dan nog even over peilingen , imo dienen die enkel en alleen om de heersende opinie te beinvloeden en geven ze in geen geval een beeld van de werkelijkheid weer.

  5. Ik heb pas achteraf mijn stempas bij het oud papier gegooid, om fraude te voorkomen. Hoe heeft dit in Allahs naam weer kunnen gebeuren?

  6. Paul/Marcel,

   Zie het artikel: ‘luister eens naar deze man,’ elders op deze site. De analyses en aanpak die deze man voorstelt is geheel de mijne. Maar ik sluit ander constructieve oplossingen niet uit.

 5. Nou Jopiek,

  “Vrijheid Voor Debielen” is volgens mij een betere benaming!

  Ik zou die eeuwige lach van (Kutte)Rutte wel van zijn gezicht willen meppen. Wat een hypocriet! Die eikel en kornuiten helpt ons land naar de ratsmodee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.