Advertentie

‘Creepy’ Joe Biden lijkt eindelijk te worden ontmaskerd..!


x

x

‘Creepy’ Joe Biden lijkt eindelijk te worden ontmaskerd..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Na de recente beschuldigingen van een politica in Nevada, die beweert dat Joe Biden haar in 2014 zonder toestemming kuste, antwoordde de voormalige vice-president in een verklaring, dat hij zich het voorval niet meer herinnert en nooit heeft gedacht dat hij ongepast zou hebben gehandeld. Maar helaas voor Biden, wordt er door veel websites videobewijs aangeleverd, dat diens beweringen keihard tegenspreekt. Vorige week schreef Lucy Flores, de 39 jarige politica in kwestie, dat Biden ‘langzaam’ de achterkant van haar hoofd kuste toen ze voor luitenant-gouverneur liep en ze ’twee handen op de schouders voelde’. Flores beschrijft het incident: “Ik voelde hem van achteren dichter bij mij komen. Hij leunde verder naar binnen en inhaleerde mijn haar”, schrijft Flores. 

“Ik was versteend en dacht nog: ‘de vice-president van de VS ruikt dat ik mijn haar vandaag niet heb gewassen’. Maar ook… ‘what the f*ck’? waarom is de vice-president van de VS mijn haar aan het ruiken?’  En toen plantte hij heel langzaam een kus op mijn achterhoofd.” Flores zegt dat ze nog duidelijk weet hoe genant het voor haar was en hoe geschokt ze was, nadat Joe Biden deze daad had gepleegd.
x
“Maar toen ik later soortgelijk gedrag van hem zag, van de voormalige vice-president, op video’s en op foto’s, waarbij hij zeer ongemakkelijk dichtbij kinderen, jonge meisjes en vrouwen gaat staan, ging bij mij een lampje branden. Kijk hoe Joe Biden het presteert om zijn hoofd in de hals te steken van de vrouw van Ashton Carter, de Minister van Defensie. En de foto’s waarbij Creepy Joe Biden de vrouw van een senator op de lippen kust. Joe Biden die woordjes fluistert in de oren van vrouwen en vrouwelijke kiezers vastpakt.”
x
Biden reageerde op deze zaak met een schriftelijke verklaring op deze beschuldigingen: “In de vele jaren die ik op het politieke campagnepad en in het openbare leven heb rondgelopen, heb ik talloze handdrukken, knuffels, uitingen van genegenheid, steun en troost aangeboden. En werkelijk niet één keer -nooit- meen ik, dat ik ongepast zou hebben gehandeld” zo schreef Biden. “En als er wordt gesuggereerd dat ik dat wél heb gedaan, zal ik met respect luisteren. Maar het was nooit mijn bedoeling”.

Biden gaat door met de woorden: “Ik kan me deze momenten misschien niet op dezelfde manier herinneren en kan verbaasd zijn over wat ik hoor. Maar we zijn op een belangrijk moment aangekomen, waarop vrouwen het gevoel hebben dat ze hun ervaringen kunnen en moeten vertellen. En mannen moeten opletten. En dat zal ik doen.” Waar hij aan toevoegde: “Ik zal ook de sterkste pleitbezorger blijven die ik kan zijn voor de rechten van vrouwen,” vervolgde hij.

“Ik zal vechten om voort te bouwen op het werk dat ik in mijn carrière heb gedaan om een einde te maken aan geweld tegen vrouwen en ervoor te zorgen dat vrouwen met de gelijkheid worden behandeld die ze verdienen.  En ik zal mijzelf blijven omringen met vertrouwde vrouwelijke adviseurs die mij uitdagen om andere perspectieven te zien, dan mijn eigen perspectieven. En ik zal me blijven uitspreken over deze uiterst belangrijke kwesties waar nog veel meer vooruitgang moet worden geboekt en cruciale gevechten die moeten worden gevoerd en gewonnen”.

Samen met de beweringen van Lucy Flores, toont een behoorlijk aantal videoclips, die op verschillende gelegenheden gemaakt zijn, het bizarre gedrag dat Joe Biden zich meent te mogen veroorloven. Schijnbaar ongepast handelend naar vrouwen, maar vooral ook naar kinderen. Vaak zagen we deze geposte video’s met het onderschrift ‘Creepy Uncle Joe’ of iets dergelijks. Of Joe Biden in staat zal zijn, te weerspreken, wat al deze video’s en foto’s keihard aantonen, dat hij op ongepaste wijze vrouwen aanraakt, valt ernstig te bezien. Daarvoor is het bewijs te zwaar en de beelden te eenduidig.

Het wachten lijkt nu op de stroom van vrouwen, die met hun verklaringen duidelijk maken, wat deze ‘creepy Joe’ heeft gezegd, hen heeft ingefluisterd op deze momenten..! De video’s zoals deze hier in het artikel, hebben ook geleid tot duizenden screenshots op internet. Één video werd gepost op YouTube door Paul Joseph Waston, die inmiddels méér dan 2 miljoen keer werd bekeken. Watson vraagt zich terecht af ‘in welke wereld dit gedrag van Biden als ‘normaal’ kan worden betiteld.’ Joe Biden lijkt vooralsnog virtueel al gevangen te zitten.. In de overduidelijke beelden en situaties, vooral de beelden van zijn gedrag bij kinderen, die overduidelijk als compromitterende situaties/incidenten kunnen worden betiteld. Maar oordeel vooral zelf.

 

5 gedachten over “‘Creepy’ Joe Biden lijkt eindelijk te worden ontmaskerd..!

 1. Joe Biden krijgt echter steun uit een onverwachte hoek :
  https://www.prisonplanet.com/whoopi-goldberg-defends-biden-i-dont-want-joe-to-stop-kissing-and-smelling-womens-hair.html
  met citaat :
  “Monday on ABC’s “The View,” co-hosts Whoopi Goldberg, Meghan McCain and Joy Behar defended former Vice President Joe Biden in the wake of former Nevada lawmaker Lucy Flores’ claim he inappropriately touched and kissed her in 2014 at a campaign rally……
  Joy Behar said, “It’s a long way from smelling your hair to grabbing your hoo-ha. Let’s tell the truth. But she felt annoyed or uncomfortable, and we have to accept that. I don’t think it rises to the point we’ve been listening to like Harvey Weinstein and the rest of these people. It just doesn’t look like that. We all know Joe Biden. He’s been here. When I met him in Florida before he was vice president, he’s so friendly. He’s a close talker. He comes right up into your face, and you’re thinking I hope my breath is good. Or more important I hope he is. He talks close, he touches. That’s what he’s like. I feel it would be unfortunate if we got rid of everybody who’s an affectionate kind of person. Those are nice people too.” (=einde citaat).

  In de reacties wordt dieper ingegaan… op de selectiviteit in de verontwaardiging. Ik zie hier een schoolvoorbeeld van wat in bepaalde pseudo wetenschappelijke kringen wordt omschreven als “situationele ethiek….”, of een synoniem voor selectiviteit. Men kijkt eerst naar de “dader” en “slachtoffer”, en dus niet naar de feiten, en dan als het past in een bepaald kader, kan het of niet!! Of wat voor de ene strafbaar is, is toegelaten voor de andere. Het probleem stelt zich pas als dader en slachtoffer behoren tot een beschermde categorie. In een dergelijke geval cfr. mijn ervaring, wordt het incident doodgezwegen. Het is immers niet politiek exploiteerbaar.

 2. Even vertaald:

  “Op ABC’s ‘The View,’ verdedigden co-hosts Whoopi Goldberg, Meghan McCain en Joy Behar de voormalig vice-president Joe Biden, in het kielzog van de beschuldigingen van voormalige Nevada-wetgever Lucy Flores, dat hij haar ongepast heeft aangeraakt en gekust in 2014 op een campagnebijeenkomst………
  Joy Behar zei: “Het is groot verschil van het ruiken aan je haar, naar het grijpen van je edele delen. Laten we de waarheid vertellen. Maar ze voelde zich geïrriteerd of ongemakkelijk, en dat moeten we accepteren. Ik denk niet dat naar het punt gaat, zoals Harvey Weinstein en de rest van deze mensen. Het ziet er gewoon niet zo uit.
  We kennen allemaal Joe Biden. Hij is hier geweest. Toen ik hem in Florida ontmoette voordat hij vice-president was, is hij zo vriendelijk. Hij is iemand die van dichtbij met je spreekt; hij komt recht omhoog in je gezicht, waarbij je denkt: “Ik hoop dat mijn adem goed is.” Of nog belangrijker: ik hoop dat hij zo is. Hij praat van dichtbij, hij raakt je aan. Dat is wat hij wil en ik vind dat het jammer is, als we iedereen die een aanhankelijk soort persoon is, van de hand zouden wijzen; dat zijn ook aardige mensen.”

  1. Het lijkt erop dat bepaalde lieden die veel geld =macht hebben zich alles denken te kunnen permitteren.Dit gebeurd niet alleen in de politiek maar ook in de zakenwereld en het ergste is dat anderen dan zoals bv Whoopy Goldberg en anderen dergelijke lieden gaan verdedigen terwijl een reprimande meer op z,n plaats zou zijn.
   Wanneer ik op de foto’s bovenaan het artikel naar bv de tweede foto uit de rechter kolom kijk waar Biden dat jonge meisje iets in het oor fluistert slaat bij mij de vrees om het hart.
   Kindermisbruik in vooral de “hogere” kringen is niets nieuws en hogerop komen door het bed te delen met hen die ervoor kunnen zorgen dat iemand hogerop komt is ook geen uitzondering.Opvallend is ook in de video’s dat je kunt zien dat ouderen gewoon staan te lachen en zelfs deze Biden alleen achterlaten met een jong kind (één vrouw geeft Biden zelfs een schouderklopje nadat hij een kind iets heeft ingefluisterd).
   Waarom zeggen die ouders/ouderen niets van dat ongepast gedrag van Biden?
   Zijn zij bang voor hun eigen hachje,inkomen of promotiekansen?
   Het vreemde is ook dat dergelijke lieden weten bij wie ze dit wel of niet kunnen doen.
   Zou Biden dit ook bij bv een koningin doen? Zo niet waarom dan wel bij anderen die deze positie niet bekleden en waarom wordt dat dan wel geaccepteerd?

  2. Arnold 2 :
   Een dergelijk individu is imo geen reprimande waart, die hoort daar gewoon niet. En als hij er al zit, dient hij er gewoon uitgeschopt te worden. Hij maakt zich niet alleen zelf belachelijk maar ook het ganse land en de bevolking. Bovendien stelt een dergelijk individu zich bloot aan chantage. Hij is echter niet de eerste, Biden heeft immers een illustere voorganger, den Bill met Monica en de “sigaar….!!!”. Monica was ten andere een psyops van de Mossad :
   http://themillenniumreport.com/2018/01/president-clinton-was-taken-down-by-the-monica-lewinsky-scandal-because-of-israeli-spy-jonathan-pollard/
   met citaat :
   “President Clinton was taken down by the Monica Lewinsky scandal because of Israeli spy Jonathan Pollard. Netanyahu said to have offered Lewinsky tapes for Pollard
   New critical book on the Clinton family claims that Israel tapped White House phones, blackmailed president with recordings of intern…..”(=einde citaat).
   Ik verwijs naar de volledige tekst in de link. In verband met het onderwerp over 11.09 en Cheney op WTK, geeft deze tekst opnieuw een goed beeld van de “machtsverhoudingen” tussen Washington en Tel Aviv. Wat Biden dan betreft, wat heeft de Mossad al over hem ?? Als hij nog nuttig is, zal hij dan ook niet geliquideerd worden, zoals met Valerie Plame wel het geval was, na de beschuldiging van “anti semitisme”.

  3. https://www.zerohedge.com/news/2019-04-26/essence-evil-sex-children-has-become-big-business-america
   Sex zelfs tegen de wil van mensen in en erger nog met weerloze kinderen lijkt steeds gewoner en normaal gevonden te worden door steeds meer “mensen”.
   Een ieder die zich wegdraait van deze problematiek omdat het bijvoorbeeld te eng of gruwelijk is en weg kijkt de andere kant op zorgt ervoor dat dit blijft bestaan en/of erger wordt.Dit moeten we met ons allen tegengaan door mensen op de hoogte van het bestaan van deze gruwelijkheden te brengen en te informeren maar ook gezagsdragers achter de vodden te zitten dat dit aangepakt gaat worden.Geld verdienen oké maar er zijn grenzen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.