Advertentie

Op reis in mijn hoofd..


Mariëlle Diemel is voor velen bekend als professional/expert in mineralen en edelstenen. Ze verkoopt veel van deze stenen en mineralen, maar geeft ook workshops en cursussen voor iedereen die meer wil weten en leren over de -vaak krachtige- werking van edelstenen. Inmiddels heeft ze zichzelf een sabattical gegund en bezig met een herijking van haar werk en leven. Regelmatig schrijft ze over haar bevindingen in dit jaar en hieronder één van haar eerste artikelen, gemaakt op basis van een meditatie. Veel plezier met de beschouwingen van Mariëlle Diemel!

x

* * *

x

Op reis in mijn eigen hoofd.

2015 © Mariëlle Diemel/deze versie © WantToKnow.nl/.be

 x

Het eerste wat ik zie is de silhouet van een man die licht gebogen van links naar rechts door mijn beeld loopt. Als ik beter kijk zie ik dat het een echte holbewoner is. Harig, mannelijk en met zijn armen ontspannen langs zijn lichaam bungelend terwijl hij loopt. Wat moet ik met dit beeld? Ik vraag het maar. ‘Help me de beelden te interpreteren alsjeblieft want ik snap er de ballen van.’

Mariëlle Diemel (© foto Carel de Wilde)
Mariëlle Diemel (foto © Carel de Wilde)

Zoals altijd werkt een actieve vraag als een aanwakkering van dat wat er gaande is. Ik zie mezelf als die holbewoner, voel het ook. Ik voel hoe ik ooit een oermens was die in grotten sliep, onder struiken en als het heel koud was en er geen grot te vinden was begroef ik mezelf in de aarde of de sneeuw voor de nacht. Het komt heel dierlijk over, dit oermens. Het leven nemend zoals het is.

Zonder oordeel. Dieren dóen. Reageren op prikkels waar nodig en volgen hun instinct, verder niet. Ah, nu snap ik het. Acceptatie is de boodschap die mij wordt gegeven. Het leven nemen zoals het komt, instincten volgen, gewoon doen wat nodig is zonder persé een mening te willen hebben over dat wat gebeurt. Dank je.

Direct volgt het volgende deel van deze mooie reis. Een reis die trouwens begon met het niet meer voelen van mijn lichaam en tegelijk heel bewust te zijn van elke cel en ademteug. Zó diep in ontspanning gezakt dat tijd en ruimte niet meer lijkt te bestaan, ik enkel nog energie zie en alles en niets tegelijk kan voelen. De heerlijke staat van zijn waarin werkelijk alles mogelijk is.

Dan voel ik mijn vleugels op mijn rug kriebelen. Niet toevallig is mij eerder op de dag al door twee mensen afzonderlijk verteld dat het tijd is mijn vleugels weer te voelen en te spreiden.  Dat doen ze, en hoe. Ik voel hoe mijn vleugels zich achter mij uitvouwen, losschudden uit hun winterslaap en zich helemaal uitrekken tot hun volledige grootte.

Ik moet van binnen lachen om het feit dat mijn vleugels groter zijn dan de ruimte waar ik in zit. Maar de muren voel ik niet nu want tijd en ruimte bestaan even niet. Nadat mijn vleugels zich uitgestrekt hebben vouw ik ze lekker om mezelf heen. Dankbaar dat ze er weer zijn, of beter; dat ik er weer van bewust ben dat ze er altijd al waren. Om deze boodschap te begrijpen heb ik geen hulp nodig. Luid en duidelijk, jongens. Dank je.

Met de snelheid van het licht ga ik door naar het volgende beeld. Ik zie mijn eigen handen en ik zie twee kleine tatoeages die ik nog niet had, althans niet in de fysieke dimensie van mijn leven. Het zijn de Alfa en de Omega. Het teken van de Alfa op mijn linkerpink en de Omega op mijn rechter. Het brengt me terug naar de leuke herinneringen van de lessen oud-Grieks die ik op school had. Godsdienst ook. Aangezien Hij, je weet wel; de Heer, de Alfa en de Omega is. “Het begin en het einde ben Ik”, zei Hij vaker dan eens. Jezus zei het ook.

En als Jezus het zegt moet het wel waar zijn. Jezus is mijn mattie en mijn beste voorbeeld van hoe een mens kan zijn. Mens in al zijn menselijkheid én goddelijkheid. Het één IS het ander. Hij is de Alfa en de Omega. Hij IS god. Jezus is ons voorbeeld, onze inspiratie. Het symbool voor wie wij mensen zijn, wie ik ben. Ik ben zelf óók de Alfa en de Omega. Ik ben GOD.

En voor de derde keer in deze meditatie bedank ik het universum, god en mezelf vanuit mijn tenen voor deze reis, de boodschappen en vooral voor wat het met mij van binnen doet. Ik bedank mezelf voor mezelf. Waar een ‘simpele’ meditatie al niet goed voor is.

x

* * *

10 gedachten over “Op reis in mijn hoofd..

 1. Dan doe ik het zelf wel als wtk archont van bijna het eerste uur, nul reacties is veel te erg voor woorden, dat hoeft niet zoveel stug ijs op een 1 hoop, Mariëlle doe eens even op verzoek van mij gewoon presenteer geweer tekeer gaan hieroooh op wtk voor mijn part als part time gastvrouw, en ach mijn dolle dilemma angst stukkie veilig semie grefo weg geparkeerd op een ander artikel doet er niet eens meer zo toe nu vandaag, los van een instant micro karmaatje dat ik er weer eens mee opbouw, net met veel plezier geluisterd naar een gesprek met space Martijn als gouwe tip van Cozmic naar mij, Lilian ging er live van flippen kennelijk, heftig, ik kan het prima hebben als Martijn spreekt wel merk ik, pas de problème, ik ben benieuwd of jij daar op kan inhaken vanuit de stenen handels intro exo reis wereld of weet ik wat, weet ik veel, al had ik beter zelf archeoloog kunnen worden achteraf bezien, zonder sterke vrouw(en) wordt het weinig met mij en de schrijfsels inclusief, laat ik het toegeven, de bekentenis der bekentenissen, kan mij het schelen met of zonder bezemstelen, toch lang niet zo erg als Susanne, foto eens met open blik voor de tweede keer op mij in laten werken, ik geef het toe, ergens valt het mee, oeffff, maar ook weer niet, en ook weer wel, weer eens wat anders dan penne met Jenne, niet te min over Jenne natuurlijk, genoeg leermomenten daarin aangetroffen, met andere woorden zonder Isis on Ice mist er iets, vroeger hadden we daar hierooh Tess en Dawn en Eye en Mirakel voor, Mariëlle telt voor vier, oh nog een interessante bekentenis, na het initiële af-urineren, jah ik ben gedwongen redelijk recentelijk tot mijn uitbreiding van mijn broodnodige innerlijke reis, laat ik het toegeven, Ufowijzer Paul kan er niks mee zag ik tersluiks op ufowijzer, geeft niet, het lukt niet vanuit de ‘nuts and bolts’, bij mij lukt het wel, door een gebrek aan waarschijnlijk, bold met een d ;

  http://buitenaardscontact.nl/index.php/promo-s/31-radio-interview-van-finding-voices-radio-door-jeroen-ghuijs-over-archontische-krachten

  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/us-vliegdekschip-door-russische-onderzeeers-uitgeschakeld/comment-page-1/#comment-284704

  http://tanitisis.files.wordpress.com/2010/07/dsc01685.jpg

  http://www.thefreedictionary.com/bold

  http://www.encyclo.nl/begrip/tersluiks

  1. H.A. een dilemma is de keuze maken tussen twee onaangename zaken !
   Diogenes dilemma dioscuren tussen de tweeling broers Castor de paardentemmer, en Pollux de vuistvechter.
   De Pollux was afgemeerd voor onze deur op de Prins Hendrik kade, opleidings schip voor de zeilvaart, het was een castraat zijn bodem was plat afgezaagd,
   ook al was hij van staal, ligt niet meer ter plaatse als zoveel uit mijn geheugen, the moving picture !

  2. En Cozmic,

   Cristallen zijn een levend en groeiend onder deel van deze planeet, een WEZENLIJK onderdeel, zou ze missen als ze er niet meer waren, zij veranderen in stilte de dimensies om ons heen, zij spiegel de stralingen, via denkende golven, ze kunnen je stemming enorm beinvloeden door hun dimensuele schoonheid, groet !

  3. Iets voor jullie misschien? 😉 😀

   “Bij het geven van een healing heb ik maar één doel; jouw hart (verder) openen. Een open hart brengt jou direct in de hoogste trilling van onvoorwaardelijke liefde, als eerst voor jezelf, waardoor je emoties en gedachten als vanzelf op die frequentie mee gaan trillen. Je zult je makkelijker in staat voelen eventuele obstakels in je leven aan te kunnen en de kracht voelen om je gedachten te focussen op de dingen die je voeden in plaats van leegzuigen. Een open hart brengt verlichting van stress, angst en zorgen. Piekergedachten en angst vinden plaats op een lage trilling; door de trilling in jouw energie te verhogen verliest angst zijn greep en wordt er ruimte gemaakt voor helderheid, inzicht, heling, liefde en niet te vergeten; ultieme ontspanning. Tijdens de healing wordt je omringd door kristallen uit de Mineralenwinkel die speciaal voor jou worden uitgekozen, passend bij jouw unieke energie.
   De totale duur van deze healing is ongeveer 30-40 minuten waarin ruimte is voor een kort voor- en nagesprek. Als je behoefte hebt aan meer tijd om e.e.a. te bespreken is het raadzaam om de combinatie-sessie te boeken. Bij een combinatie-sessie gaan we eerst in gesprek zoals hierboven (bij SESSIE COACHING & READING) beschreven om vervolgens af te sluiten met de healing. Een combinatie-sessie bedraagt €99,-“

  4. Bij onze bijéénkomsten wil ik niet spreken van een session, maar wel over een zielen uitwisseling, kaarslicht met de nodige mineralen verspreiden, en veel verruimende middelen om de geest van zijn ketenen te ontdoen.
   Vind wel dat Guido zich met veel vrouwelijk schoon weet te omringen, of hij ook de gevaren kent die dit meebrengt ?.
   Niet echt duur 99 Euro, kan lang duren, en heeft soms grote gevolgen, en voor de priesteres vermoeiende arbeid.
   Ach nu berijp ik ook dat van die vleugels uitslaan, doet mij denken aan de Suni’s met hun regenboog man al dansend met zijn vleugels slaan, mooi mooi Monika, je gelooft er in lees ik, goed ! groet Jenne

  5. Wat ik wilde vragen !!! In de groene Amsterdammer ; volgens Marli Huijer ; 5 grootste denkers ;
   Friedrich Nietzsche
   Michel Faucoult maar dan !
   Hanna Arendt
   Norbet Elias
   Martha Nussbaum
   ben verbijsterd door dit, is het al zo ver, of ben ik abuis ? In afwachting, Jenne

 2. Ach jammer van Jezus hier in, alfa en omega gaan over heel iets anders, over de holbewoner die naar zijn net gemaakte wandschildering kijkt, en die dan weet ik ben het begin en het einde, de alfa en de omega gaan over de créateur van dit alles, de uitstrooier van het universele stof.
  We zaten bij elkaar met velen om de tafel in het grote oude versterkte huis van de eens Pastel handelaar, hier in het hart van het land van de Cogagne, waar eens het pastel groeide en bloeide, uit Egypte via de Grieken naar ons gekomen, om de godenlijke blauwe hemels kleur te maken, waren ook mensen bij die wij Jood noemen van wege hun afkomst, die zeiden dat anti Semietisme niet bestond maar werd gecreéerd door het kwaad te samen met de media, dat was ook zo want wij zaten daar eensgestemd bij elkaar mensen met neusen ogen en oren, moeders en vaders, en geliefden en familie, de wandschilderingen ontbraken er aan, maar de Alfa en Omega waren sterk aanwezig, ook gezien de hoge leeftijd van velen, maar vroeg of laat moeten we allemaal op een lange reis, en wie weet helemaal Pastel blauw als de Avitaars, en misschien met vleugels, om Muriëlle een plezier te doen.
  En Muriëlle een meditatie kun je niet uitdragen, want dan veranderd de dimensie in een boodschap aan anderen, vriendelijke groet van een ouwe snijboon !

  1. Ja ja Cozmic, refresh your self, mooie muziek, kwam net van khatchaturians violin concert in D minor, er zijn van die dagen dat je je gevoels moet voeden, om je nostalgische waan indeéen weer op hun plaats te krijgen, al die mensen die je gekend hebt en liefgehad, maar we maken er geen grama van want dat is het al, je moet toch ergens met je gevoelens heen, en dat hele verstandige brengt je ook nergens, groet !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.