Advertentie

Edith Schippers IS het complot…!


Edith Schippers screenshots

x

x

Edith Schippers IS het complot…!

2014 WantToKnow.nl/.be

x

Edith Schippers had het vlak voor de verkiezingen over een complot tegen de VVD.. En het is duidelijk: ze had gelijk.. Niemand die echter in de gaten had dat ze ZELF het complot is.. Die Edith.. Een geheime deal met de farmacy in 2012, de jongens die het toch al zo zwaar hebben.. Eerst was het de tabaksindustrie waarmee mevrouw Schippers-de-minister ‘deals maakte’, de ene ná de andere. Zelfs zo heftig dat het zelfs de VVD-fractie te bont werd.. Mevrouw de minister werd van het ’tabaks-dossier’, zoals dat dan zo chique heet, afgehaald en voortaan zou de staatssecretaris dit dossier onder zijn hoede nemen..

Nu blijkt dat met goedkeuring van Edith Schippers, ambtenaren van het ministerie van Volksgezondheid (VWS) in 2012 bepaalden, dat de Tweede Kamer niets mocht en mag weten over de details van een dure medicijnendeal. Tja, overheid zijn is natuurlijk heel wat anders dan het volk dienen en democratie is niet wat de meeste mensen dat het is..

Mevrouw de minister, Edith Schippers, neemt -ongemakkelijk- een petitie tegen het roken in ontvangst. van 2 longartsen, Dr. Wanta de Kanter en Dr. Pauline Dekker.. Niet lang voordat deze artsen de site 'TabakNee.nl' oprichtten..!
Mevrouw de minister, Edith Schippers, neemt met een uiterst ongemakkelijk gezicht, een petitie tegen het roken in ontvangst. Van 2 longartsen, Dr. Wanda de Kanter en Dr. Pauline Dekker.. Niet lang voordat deze artsen de site ‘TabakNee.nl’ oprichtten..! Waarom zo’n zuur gezicht mw. Schippers?

Dat gebeurde al voor VWS de onderhandelingen met twee farmaceuten begon over dure pillen voor tienduizenden trombosepatiënten. De interne regels van het ministerie schrijven ’maximale transparantie’ voor, maar toch ging minister Schippers akkoord met de geheimhouding. Ambtenaren gingen daarna zo ver dat fabrikant Böhringer Ingelheim (BI) mocht meedenken over de tekst van de regeringsbrief aan de Tweede Kamer.

Dat blijkt uit stukken in het bezit van de Telegraaf over de aanschaf van de bloedstollingsmedicijnen. Deze zg. ‘NOAC’s’ zijn behoorlijk omstreden, omdat ze veel duurder zijn dan bestaande middelen, maar het prijsverschil moest volgens notities van VWS worden betaald door te snoeien in de trombosediensten. Omdat de kosten voor deze veel duurdere medicijnen zou  kunnen oplopen tot € 150 miljoen per jaar, besloot Schippers namens ons allen, in plaats van dat de zorgverzekeraars dit deden, deze bloedstollingspillen te kopen.

Al eerder stond Edith Schippers onder zware druk om afstand te doen van haar banden met de tabaksindustrie.. Dat deed ze uiteindeljik en droeg het 'tabakdossier' over aan haar staatssecretaris. Is het ook de grote vriendin van Big Pharma..? Waarom anders geen gedegen onderzoek naar de werking van het griepvaccin..? Is het deze mevrouw de minister gewoon om het even, of er wellicht € 60 miljoen griepvaccinatiebudget over de balk gegooid wordt zoals veel huisartsen, medici en wetenschappers zeggen..?!
Al eerder stond Edith Schippers onder zware druk om afstand te doen van haar banden met de tabaksindustrie.. Dat deed ze uiteindeljik en droeg het ’tabakdossier’ over aan haar staatssecretaris. Is het ook de grote vriendin van Big Pharma..? Waarom anders geen gedegen onderzoek naar de werking van het griepvaccin..? Is het deze mevrouw de minister gewoon om het even, of er wellicht € 60 miljoen griepvaccinatiebudget over de balk gegooid wordt zoals veel huisartsen, medici en wetenschappers zeggen..?!

Op deze manier kon ze kwantumkorting krijgen, zo gaat het verhaal. Allereerst is dus de vraag hoeveel korting dan wel niet. Dan is de vraag of de zorgverzekeraars ZELF niet simpel bij elkaar zouden kunnen gaan zitten..? En de laatste vraag is dan vanzelfsprekend of het Rijk zich in moet laten als dealtjes-maker in dit soort zaken..! Deze VVD-minister besloot deze deal niet aan de Tweede Kamer te melden en simpel geheim te houden, terwijl niet alleen de VVD oprechtheid en transparantie eist van haar partijleden, maar ook het ministerie intern spreekt over ‘maximale transparantie’.

Kennelijk besloot de minister voor een slimme deal: de pillen groot inkopen met kwantumkorting en deze korting daarna deels doorgegeven aan zorgverzekeraars. Maar wat hun voordeel is geweest, is tot op heden ook een geheim… Toen, na ‘intensief overleg’ met leverancier ‘BI’ en het Duitse ‘Bayer’ besloot Edith Schippers de Kamer slechts te melden dat ’enkele tientallen miljoenen’ bespaard konden worden. De essentie van deze deal is nog steeds niet boven water.. Het complot duurt kennelijk voort, totdat mevrouw-de-minister zich wenst te uiten, al dan niet daartoe gepushed door de Tweede Kamer..
X

* * *

27 gedachten over “Edith Schippers IS het complot…!

 1. Nu, dat er duidelijk is dat miljoenen mensen de dupe zijn van vervuilde injectienaalden, moet de minister haar verantwoordelijkheid nemen en aftreden. De eeuwige spaarkoers=meer winst is misselijkmakend.

  1. En als de injectienaalden de schuld zijn, ligt het in ieder geval niet aan de vaccins… Toch..!?

  2. Guido, dat was mijn eerste gedachte toen ik het hoorde. Dit komt makkelijk uit….de perfecte draai. We schuiven het gewoon op de naalden…Zieke bende!!

  3. inderdaad, ook mijn gedachte.

   Maar hoe dan ook; het toont overduidelijk aan dat we echt nooit of te nimmer verplichte vaccinatie moeten willen….

 2. Deze “dame” had al lang gewipt moeten woden wegens belangenverstrengeling, maar kennelijk wordt ze goed beschermd of op een andere manier gewipt.
  Ik moet haar nageven dat ze een al dan niet door haar bepaald beleid, dat duidelijk tegennatuurlijk is, goed uitvoert in dienst van partijen die het voor het zeggen willen hebben. Zo zouden ALLE door haar ingestelde en doorgedrukte maatregelen weer terug gedraaid moeten worden, zodat er een meer open en transparanter beleid gevoerd kan worden. Wanneer worden kamerleden wakker…………..

  1. De wijze waarop Rutte liegt en bedrieft, keiharde leugens vertelt en het publiek pikt het, de VVD wordt zelfs de grootste, betekent dat we hard op weg zijn naar Amerikaanse toestanden.
   M.a.w. politicus worden? Laat je ethiek en moraal thuis liggen.. Zoals al zoveel VVD-ers dat kennelijk al van nature hebben.. Halbe Zijlstra wist dit verhaal van René de Leegte (nomen est omen!) al 1,5 week, maar moest het ‘onderzoeken’… Dat betekent, in gewone mensentaal, dat je het over de verkiezingen héén tilt.. Transparantie is een rekbaar begrip, evenals een vuil raam..

 3. Mevrouw Schippers is mijns inziens zo fout dat ze de VVD met haar aanwezigheid en werkzaamheden een hele slechte dienst bewijst en heeft bewezen.
  Pjotr en Monica hebben met hun woorden groot gelijk, uit onze regering met deze vrouw, misschien gaan dan oude VVD stemmers die zijn vertrokken weer terug naar deze partij.

  1. Zou dat wat uitmaken? Zitten er niet al meer dan genoeg “foute” VVDers in deze regering en in vorige kabinetten………..maar dat geldt voor veel politici ook van de socilisten.,

 4. Als je als bee”edigd kabinet-,en kamerlid bent, wil dit zeggen dat je ten dienste van het volk staat, dat deze jou hiervoor gekozen hebt?
  Maar de topsalarissen, die hierna binnen te halen staan, staan de beslissingen, die genomen worden in naam van het vaderland, te veel op de tocht.
  Je kunt met name geen twee HEREN tegelijk dienen!

  1. Wie meerdere heren bedient, dat noemen ze toch een prostituee? :p

 5. Dit is wat ik over haar schreef toen ze meende dat er komplotten waren tegen de VVD:
  “En wat Edith betreft: dat is het verhaal van de splinter en de balk.
  Bovendien om een komplot te zien/herkennen moet je wel weten hoe dat er uit ziet.”
  En zie de aap kwam uit de mouw, het konijn uit de hoed en zo meer, like mindfuck, maar dan net even anders……of toch niet ?

 6. De dame bezocht de Bilderberg conferentie…..zegt dat niet genoeg? Maakt niet zoveel uit, voor mij, of ze nou wel of niet een goede deal sloot met de farmaceuten. Openheid is cruciaal.

  Verder zou ik willen stellen dat op de departementen inhoudelijk geschoolden plaats zouden moeten nemen. En elke post in de eerste, tweede kamer en departement voor maximaal vier jaar. Wacht geld afschaffen. Koningshuis weg. Wat een farce deze zogenaamde democratie. Het is handjeklap en Ivoren Torens.

  Belangen van mensen in de politiek wegen zwaarder dan die van de burgers. Brussel is helemaal het hoogtepunt van tumoreuze politiek en mensen die door machtige lobby’s gekocht worden.

  Macht corrumpeert. Het is helaas echt zo. De Apenrots in Den Haag en Brussel, Washington…..

 7. Waar ik wel eens over nadenk is al die politici geven hun land in handen van de machtselite (Die bloedbanden met elkaar hebben).
  Waarschijnlijk zal een Rutte denken dat hij een mooie functie zal krijgen als de elite de macht hebben overgenomen.
  Ik denk dat een Rutte dan bedankt wordt voor bewezen diensten en dat de elite onder elkaar de belangrijkste posities onderling zullen verdelen waardoor dat al die lieden die hun land hebben weggegeven van een koude kermis zullen thuiskomen.

 8. Minister schippers is een totale achterlijke idioot ;;;
  ja heeeeel duidelijk ja
  ( ja webmaster- ik blijf bij het onderwerp en wijk niet af nu ! )

  100 % corrupt akelig mens ; krijg ik echt koude rillingen van..

  Zij is daarnaast zzzzzzzzzooooooooo ongelofelijk dom!!!!
  Ze is opgeleid oa door een -politicus apotheker- ja echt… in het begin van haar “carriere”…..

  wereldwijd steeds meer onthullingen :
  http://sustainablepulse.com/2015/03/04/jane-goodall-steven-druker-expose-us-government-fraud-gmos/#.VRWFC45fCWY

  En dan nu het allerdomste/ achterlijkste/meest ongeloofwaardige wat ik echt ooit gehoord heb van een Amerikaanse Senator ( ook aanwezig op Bilderberg conferentietafel naast schippers I assumme ) versus de corrupte Dr. Anne Schuchat, the CDC’s director of the National Center for Immunization and Respiratory Diseases.

  ( 2 idioten praten over vaccinaties; zo in de trant van “Zijn vaccinaties veilig ?” – Ja hoor – dient de ander dan van repliek… …..)
  Ik dacht echt dat ik naar een zeer slechte sketch van Monthy Phyton zat te kijken…echt…ik kan het gewoon niet geloven ….

  Let op :
  https://www.youtube.com/watch?v=PhS8k_tPICU

  Dit is een combinatie van domheid, zielige corruptie en een Minister schippers achtige verhevenheid om tot een conclusie te komen….
  Ik heb die bewuste senator een mail gestuurd [( Dat ga ik vaker doen ; Lucht echt op; :-)] dat ze wat mij betreft ’the posterchild belichaamd van Stupidity and Fraud ‘….

  Dit is vergelijkbaar ….
  Zo van eh Meneer Busch of Clinton heeft een van U OOOOOIt gelogen ?
  Nee?
  Ok Case closed . Dat is dan ook weer bewezen !

  En het ergste is nog dat journalisten en Volk Deze shit geloven!!!

  Even nog een uitspraak van deze dame :” We celebrate the accomplishments of our pharmaceutical industry because these blockbuster drugs let people live longer, healthier lives,” Warren said

  WHAT ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

  als je zo een uitspraak kan doen dan kun je dus echt een gooi doen naar het Presidentschap……wat zij dus ook overweegt….
  Kom op Schippers laat je inspireren !!
  En doe er nog een schipje bovenop…zeg maar iets ….beweeg gewoon maar je lippen….maakt niet uit— raakt toch kant nog wal..

 9. ingehuurde pion, dom en geen objectiviteit
  weet niet eens het verschil tussen een molecuul en een atoom
  snap niet dat deze (en zo vele uit het v-v-d parket zo veel positie kunnen hebben in de zachte zin des woord)
  wat een vieze, muffe en duffe reuk komt er uit de schoorsteen in den haag, tijd voor houtsnippers die werkelijk vonken en geur afgeven die de lucht zuiveren
  ik heb KAMERVRAGEN !!
  Lange Frans.. wanneer maak je weer een mooi estate…

  Nederland is helemaal LAM geslagen.. kom op met zijn allen en maak DIE VUIST tegen wat we niet MEER WILLEN

 10. Was er niet een petitie gemaakt om haar tot aftreden te dwingen……nooit meer iets van gehoord en deze had genoeg handtekeningen als ik mij niet vergis!!

 11. Schippers vandaag in het nieuws .
  Ze heeft geen idee hoe het toch komt dat er steeds vaker door politie moet worden opgetreden tegen verwarde mensen. Het kan zijn door de verwarrende tijd waarin we leven, of door de economische crises, maar ook door de verhalen van korten op de zorg. Kan het dat wij door een kudde koeien geregeerd worden? Want ik hoorde daar toch echt een koeiescheet, een dermate zwakzinnige conclusie is toch echt een minister onwaardig! Een dergelijk vertoon van onwaarschijnlijke domheid en ontkenning is volgens mij eerder zelden vertoont. Wie laatst heeft gestemd ( en dan natuurlijk met name op de VVD)moet zich de ogen uit de kop schamen! Deze minister dient met terugwerkende kracht af te treden 5 jaar voordat ze aantrad, ook dient ze een levenslange ontzegging van het bedrijven van een politieke verantwoordelijkheid te krijgen.( hele dikke punt)

  1. @ Arnold, ik denk dat een koe nog veel intelligenter is dat Schippers…. Zij ziet alleen dollar-tekens en is helemaal verstijfd… de koeien dansen als ze de vrijheid krijgen….

  2. bertina.
   Nog een verschil met Schippers is dat een koe melk en vlees geeft schippers neemt alleen maar.

 12. IK HEB ER GEEN WOORDEN MEER VOOR, ZE MOET ECHT WEG eDITH SCHIPPERS.
  vvd VRIJHEID. hET LIJKT ER NIET OP. zE REGEERT ONS MENSEN DIE BEWUST IN HET LEVEN STAAN. hOMEOPATHIE IS HEILZAAM.

 13. Het is absoluut zinloos wat er hier speeld, dit spelen op de man, in dit geval op de vrouw, beetje dom !, het gaat om het beleid van dit cabinet,
  als deze vrouw aftreed, komt er net zo iets voor terug, misschien in een nog geslepener vorm, mensen die politiek bedrijven van wege de politiek, en niet om dat ze een ideologie wat deze ook mag zijn willen uitdragen.
  De naïviteit die je bij gedreven mensen, met een levens overtuiging vindt, is bij dit soort psychopatische doordrammers nooit te vinden, en maakt ze ook onaanspreekbaar, en dus voor een menselijke samenleving ongewenst.

 14. FF volhouden Edith; na de verkiezingen ga je minimaal 3x meer verdienen dan nu. Laat die sukkels maar over je praten. Je bent pas Meester over je emoties indien je je van niemand wat aantrekt. Doe je dat wel, ben je Slaaf. Aldus Boeddha/Osho

 15. N.B. Al die anti-tabak mensen hebben zeker geen auto. Heb 20 jaar met mijn motorfiets tussen de stinkende auto’s in de file gereden, omdat de dames en heren niet met de trein wilden, maar lekker met het Armanipakkie in de leaseauto naar het werk. Het is algemeen bekend dat 15% van een bevolkingsgroep voor de vooruitgang zorgt en de rest loopt mee en houdt zich bezig met de RTL’s en aanverwante baggerzenders. Als iedereen met zich zelf aan de slag ging, werd het een stuk rustiger in de wereld. Identificatie is de Grote Zonde.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.