Advertentie

Straling…? Écht wel..!


Marloes van Mensvoort heeft een gedegen post-HBO-registeropleiding en werkt als trainer ‘met hart en ziel’. Als mens is ze gevoelig en zeer bewust en betrokken. Vanuit een brede basis is ze in staat om zowel op micro- als op macro-niveau te werken, dat wil zeggen dat ze mensen met persoonlijke levens- en loopbaanvraagstukken helpt. Maar ook organisaties met vragen op het gebied van personeel en organisatie. Daarvoor ontwerpt ze coaching- en trainingstrajecten op maat. Marloes werkt vooral als Shiatsu Therapeute, en is gespecialiseerd om te werken met hooggevoelige mensen. Ook stralingsgerelateerde klachten zijn op hun plek door mijn uitgebreide kennis op dit vlak..

Marloes van Mensvoort
Marloes van Mensvoort

Haar werkstijl kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering, het creëren van een uitermate veilige sfeer waarin alles ter tafel kan komen en het combineren van verdieping van inzicht met de concrete praktijk. Door haar heldere invoelingsvermogen luistert en observeert ze zorgvuldig. Marloes: “Ik vind het inspirerend om mensen een stap vooruit te helpen in hun ontwikkeling. En liever nog twee!”

Marloes is ook brenger van meer bewustzijn en begrip over de enorme bedreiging die EMS (Elektro-Magnetische-Straling) vormt op ons dagelijks functioneren.. Marloes: “In tegenstelling tot wat de media en helaas ook de overheid ons laten geloven, zijn er talloze wetenschappelijke bewijzen die duidelijk aantonen dat electrosmog behoorlijk wat schadelijke effecten heeft op ons lichaam en op onze geest.  Electrosmog noemen wij hier de schadelijke straling afkomstig van (binnenshuis) Wifi, Dect, Gsm, en slimme meters, (buitenshuis) zendmasten voor Gsm, Umts en LTE. Er dient:  

– enerzijds een groter bewustzijn onder de bevolking creëren door de feiten te laten zien,
– anderzijds samen met jullie, de mensen die op dit moment nog mensonvriendelijke beslissingen nemen, op hun verantwoordelijkheid gaan wijzen.

Het slechte nieuws is dat er nog niets is, noch iemand die uw gezondheid tegen deze straling beschermt. Het goede nieuws is dat we met wat bewustzijn (en een beetje geluk) bij u en uw buren kunt u vooralsnog uw stralingsbelasting vaak tot wel 70% reduceren. Echter, voor het resterende deel (UMTS-masten buiten en apparatuur bij onwetende buren) hebben we een groot draagvlak nodig om een verandering in noodzakelijk beleid tot stand te laten komen. Ook het RIVM zegt; “Er zal NOOIT 100% wetenschappelijke consensus komen op dit beladen thema”.

Bescherming is dus naast je eigen verantwoordelijkheid een politieke keuze. Wij zeggen net als een toenemende groep wetenschappers: “Er zijn ruim voldoende aanwijzingen voor de keerzijde van deze technologie.. So better safe than sorry!”
Marloes vraagt je in haar artikel hieronder de petitie te tekenen, als bewuste burger! DOEN zeggen wij! Kijk hier: petitie-electrosmog.nl

x

* * *

x

Straling…? Écht wel..!

2014 © Marloes van Mensvoort

x

Vergelijking van het absorptieniveau van EMS (electro magnetische straling) in schedels van jongeren en volwassenen.
Vergelijking van het absorptieniveau van EMS (electro magnetische straling) in schedels van jongeren en volwassenen. Ook de invloed van straling op volwassenen is voor velen een diepe ellende; vaak zonder dat men bewust wéét dat het veroorzaakt wordt door de Elektro-magnetische-straling.

Veel mensen hebben de laatste tijd last van vage, vaak onverklaarbare, klachten. De officiële instanties vragen ons dit te leren accepteren. Persoonlijk vind dat niet zo slim. Liever zou ik je willen uitnodigen kijken waar het door komt om dan vervolgens hier iets van te leren als individu, maatschappij en mogelijk iets te veranderen.  Een van de oorzaken van onze vage klachten is ‘Straling’. Wat doet straling met je welzijn?

Dat er allerlei, voorlopig nog heftig bediscussieerde effecten van straling op ons lichaam zijn is één. Echter er zijn daarnaast een hoop niet te onderschatten effecten op het welzijn, het ‘wel-bevinden’… Dat zijn de ‘belevings effecten’. Hoewel deze voor iedereen anders zijn zijn er toch wel een paar ‘hoofdpunten’ te onderscheiden. Te noemen:

 • Afname concentratievermogen
 • Vermindering rust / voldaan gevoel
 • Een ‘waas in het hoofd’
 • Lusteloos / menging tussen moeheid en onrust
 • Meer moeite met empathie / toename onverschilligheid
 • Naar binnen terugtrekken of juist een korter lontje door minder ‘ruimtegevoel’ in jezelf

De natuurlijke weg
Op een stralingsarme plek -een plek met weinig tot geen onnatuurlijk gepulseerde frequenties, zoals Wifi, Dect, Gsm-  kun je je als mens ‘automatisch’ verbinden met je benen, lijf en de ruimte om je heen. Hier is je buik van nature ontspannen omdat je je veilig/gedragen (en gevoed) weet door de frequenties van de aarde.

Op zo’n plek kun je je lichaam ontspannen en in een diepe rust komen in verbinding met de volheid van je intuïtie. Hierin zijn de frequenties van de aarde, zoals de Schumann-resonantie, voelbaar. Kijk naar deze korte documentaire:
x

X

Deze aardefrequenties heb je  nodig voor een natuurlijk herstel van stress in je cellen zodat je zelfhelend vermogen, na belasting van je zintuigen, aangezet wordt om je lichaamsfuncties weer in balans te kunnen laten komen. Je lichaam ervaart dit lijntje met de aarde frequenties en de kosmische frequenties als ‘haar basis’ en ‘houvast’.

Houvast…
Er zijn weinig dingen belangrijker voor een mens dan ‘houvast’. Houvast kan in allerlei zaken worden gelegd.  Zo kun je je ‘houvast’ leggen in je relatie, je carrière, bepaalde denkbeelden, zoals religie of in ideële overtuigingen. Maar een fundamentele houvast is volgens mij dié, welke in je basisstilte wordt gelegd.. waardoor je zuiver en relativerend kunt blijven naar anderen en onderwerpen. Dit is de houvast/basis van het in het NU, in je lichaam met alles wat er is in stilte aanwezig kunnen zijn met jezelf (zowel fysiek als emotioneel).

mobiele stralingDit ‘houvast’ is zo fundamenteel, omdat als hier een gebrek aan is, je jezelf gegarandeerd gaat verliezen in verslaving (een opvulling/houvast) aan iets buiten jezelf wat uit verhouding zal gaan, buiten proportioneel zal worden omdat het een oneigenlijke vorm biedt aan een fundamentele menselijke behoefte. Opties voor een oneigenlijke houvast kunnen gelegd worden in drank, drugs, het obsesief vastklampen aan een relatie/cariere, perfectie, uiterlijkheden of overtuiguingen (godsdienst) aan het een of het ander…  of bijvoorbeeld aan je smartphone…!

Pas als je houvast hebt kun je open staan en stromend door het leven gaan. Gezondheid van jou als levend systeem is voor een  belangrijke mate afhankelijk van de balans tussen het stromen van jou door je verbindingen met de frequenties van de aarde en de ingeving vanuit de kosmos. Nu is het zo dat wanneer je ergens staat of zit onder invloed van onnatuurlijks straling, neemt dit vermogen om je met je eigen kern te verbinden af!!

Wanneer je als het ware je ‘navelstreng’ met moeder aarde en daarmee ook de Kosmos verliest door ‘ruis’ op die lijntjes, zoek je naar een andere ‘navelstreng’ als substitutie. Wil je uit jezelf gaan stromen (het spirituele pad), dien je hiervoor een verbinding met je eigen stroom te voelen en zuinig te zijn op dit contact. Deze stroom ontstaat automatisch als er een verbinding is net de (frequenties vanuit de) aarde en de (frequenties van) de kosmos.

De invloed van onnatuurlijke frequenties..
Onnatuurlijke frequenties als die van Dect, Wifi, Gsm, Umts, geven ‘ruis’  op de natuurlijke frequenties. Het verbinden met je natuurlijke frequenties (je basis in jezelf) wordt door de invloed van onnatuurlijke straling lastiger …  Een beetje als een enorme bak herrie uitstorten terwijl er op de achtergrond een zacht Mozart muziekje speelt. De Mozart Muziek was je zelfhelende achtergrond. Maar om die ‘tonen’ nog te vinden/voelen moet je je nu heel hard gaan concentreren. En of je dat meer moeite doen om te verbinden nu bewust of onbewust doet, het kost energie.

Ik ervaar dat dat op sommige plekken zelfs niet eens meer te doen is. Dit is dan ook een plek waar mensen zich lusteloos gaan voelen. Ze weten niet waarin maar er wordt op een plek (met veel onnatuurlijke frequenties) geen houvast ervaren,  geen contact met de aarde die je draagt en overbodige spanning en zorgen afvoert, en geen vonkje uit de kosmos die je een goevoel van sense.. zingeving geeft en je subtiel voortdrijft.. Je hebt het gevoel alles uit jezelf te moeten halen, maar dat komt niet. Het stroomt niet. En maakt ziek. En vanuit het perspectief van de Shiatsuleer is alles wat niet stroomt een aanleiding om tot klachten te komen..

Men dacht lange tijd dat we dit met wat steentjes, piramides, kegeltjes, stickers  of vitaal water op konden lossen, maar de onnatuurlijke frequenties zijn te sterk en de ‘hulpmiddelen’ te zwak. We moeten concluderen dat we deze ontwikkeling niet met andere technologie op kunnen lappen door pleisters te plakken, maar dat we terug moeten naar de basis van waaruit dit alles ontstond.
In het begin kun je nog proberen de ‘helende tonen’ wat te versterken zodat het luider wordt te midden van de herrie, maar op een gegeven moment moet je je onnatuurlijke correcties zo hard zetten dat de eigen helende effecten verdwijnen..  De beperkte mensbeelden dat een mens  enkel een fysiek en emotioneel en geen etherisch wezen is, ligt hier ten grondslag aan.

Waardoor je je beter gaat voelen
Wat je te doen staat is het aantal onnatuurlijke frequenties om je heen te verlagen.. Dit is, hoeveel weerstand het in eerste instantie ook op kan roepen, de enige manier om je lichaam weer de ‘sence of belonging’ te geven waarin het gedijt en haar zelfherstellende taak kan uitvoeren. Net als dat je je huis opruimt van rotzooi als het de ruimte verstoord.. dien je ook de ether op te schonen, zodat ook deze ‘ruimte’ beschikbaar is voor de natuurlijke frequenties, want deze zijn letterlijk van levensbelang.

Wil je advies mbt straling of je laten testen op overbelasting. Wees welkom voor een gesprek of een therapeutische shiatsu behandeling bij Marloes van Mensvoort  Heb je nog geen klachten , maar wil je je wel graag nuttig maken voor het maatschappelijke debat; teken en deel dan deze www.petitie-electrosmog.nl  of vind hier ook tips om je stralingsbelasting te verminderen.

Een hartelijke groet van

Marloes van Mensvoort

shiatsu-denbosch.nl

38 gedachten over “Straling…? Écht wel..!

 1. Geen geintje, ik had een zelfgemaakte wifibuster naast mijn dect telefoon gezet. Na 2 weken is mijn telefoon totaal overleden en moet ik dus eindelijk weer een ouderwetse telefoon aansluiten. NATURE HAS WON 😆

 2. Inderdaad zijn hulpmiddelen ter bestrijding tegen elektromagnetische straling te zwak. plus als men zwarte toermalijn gebruikt, weet men vaak niet dat deze stenen ook gepoold zijn dus met het wisselen van de jaargetijden moeten worden gedraaid en gemeten.

  Ik heb jaren lang gewerkt in het neutraliseren van geopathogene straling, maar als er b.v. een elektriciteit huisje op minder dan 12 meter in de buurt stond, was dat op kortere duur dan de aardstraling meer funest.
  tevens valt het op dat er nu bij kinderen meer hersentumoren voor komen dan vroeger toen het mobieltje nog niet in gebruik was.

 3. Al een tiental jaren stralingsgevoelig, maar de laatste tijd in toenemende mate. Het ´toeval´wil dat sinds 15 maart 2014 de gehele Achterhoek is voorzien van LTE. rondom mijn woonplaats zelfs 2. Ik kan niet eens zonder afschermkledij langere tijd in eigen tuin bivakkeren, en heb een afgeschermde pergola om in de tuin te kunnen zitten. uiteraard is het huis afgeschermd op verschillende manieren. Het is overleven want de buitenwereld in gaat nog met mate. Hoe lang nog? Al die vage klachten relateren veel mensen niet aan straling en huisartsen geven geen goede voorlichting hierover. |Het is een dagtaak om mijzelf voortdurend in helende frequenties te blijven zetten. Teken alsjeblieft de petitie mensen!

  1. Lisa, jij schrijft dat huisartsen geen goede voorlichting geven over wifi en dergelijke straling.
   Als ik het er weleens over had met diverse regulier huisartsen, dan zei men gewoon dat zo’n probleem tussen de oren van de mensen zit.

   Zij hebben er totaal geen benul van laat staan dat zij hun nek uitsteken om ven elkaar te leren. Want zij weten het beter toch?

   Om maar te zwijgen dat het meetbaar is.

  2. Weet je wat het is jongens..? De huisarts is voor bijna 100% bezig met zijn patiënten; heeft nauwelijks tijd om te ademen..! Is administratief bezig met rekeningen, is ondernemer, dient zich bij te scholen.
   Je denkt toch niet dat ze bijscholingen geven in WiFi-schade..? Dat ze huisartsen vertellen dat de WHO wereldwijd waarschuwingen uitdeelt voor gebruik van WiFi in de nabijheid van kinderen..? Dat in Israël en Frankrijk de WiFi op scholen verboden gaat worden?
   Nee, dat is niets voor huisartsen, als ze het niet, zoals jij en ik, in de pers bijhouden en zich er ZELF in verdiepen.. Kortom: de mensen doen het niet expres, maar wéten gewoon niet hoe het zit..! En ze worden geacht het te weten, volgens hun patiënten.. Kortom, het simpelste antwoord is dat het tussen de oren zit, zolang de overheid nog niet heeft beslist, of andere instanties laten horen, dat Elektromagnetische straling ABSOLUUT killing is..!

 4. Lichaams-energie regelt ons leven en welzijn, onze kleinste cellen, geeft de kern van de cel bijvoorbeeld in lage frequentie signalen aan de celwand. Kanker kan zo ontstaan.
  Blijft wonderlijk, dat straling nu overal is en onze overheid dat niet door specialisten op dat gebied laat onderzoeken.
  In Duitsland is toegestane straling veel lager en wifi in kleuterklassen verboden. Onze overheid stelt financiële inkomsten boven welzijn.
  Maar draai dit voor met wifi verwende mensen maar eens terug, dat wordt oorlog vrees ik.

 5. Kristallen en orgonite kan de effecten van stralingsbronnen verminderen. Net zoals bij zovele reguliere problemen en dito oplossingen, zijn we aangewezen op ons eigen vermogen tot nadenken en alternatieve hulpbronnen te vinden. Een huisarts geeft me allang niet meer de antwoorden waar ik naar zoek. Slechts symptoombestrijding en dat nog niet eens afdoende.

 6. Straling en de invloeden op de mens heeft al heel lang, als woonbioloog en nulpuntenergie onderzoeker, mijn belangstelling. Ja, je kunt met materie zaken hier wat aan doen. Dat heb ik ook jarenlang gedaan. Maar het dweilen met de kraan open. Echter sinds ik met Dr. Ilija Lakicevic, res. prof. in contact ben gekomen begrijp ik nu eindelijk waarom wij hulpmiddelen kunnen gebruiken die simpel? uit symbolen bestaan. De QS101 is zo’n hulpmiddel, getest en goedbevonden door Emoto. Suggestie: verdiep je in zijn JULA concept. zie http://www.nulpuntenergie.net voor meer

 7. Kan iemand dit verklaren? (www.theguardian.com/science/2007/jul/26/medicineandhealth.mobilephones)
  Dit experiment werd uitgevoerd met 44 mensen die zichzelf als electrosensitief beschouwden, en 115 andere mensen.
  Wanneer deze 44 electrosensitieven in de buurt van 2G of G straling waren (van gsm-masten dus), zeiden ze inderdaad dat ze klachten hadden van hoofdpijn en misselijkheid.
  Daarna werden alle 159 mensen blootgesteld aan ofwel 2G, 3G of geen straling, maar ditmaal zonder dat ze het wisten. Ze moesten dus zeggen of ze hoofdpijn hadden of misselijk waren, zonder dat ze echt wisten of er straling in hun buurt was. Nu blijkt dat slechts 2/44 en 5/115 correct konden bepalen of er straling in hun buurt was. Ook de bloeddruk van die deelnemers gingen niet omhoog wanneer er straling was. Met andere woorden, als ze niet wisten dat er straling was, dan bleek dat 42 van de 44 electrosensitieven geen enkel probleem had.

  Met andere woorden: het is niet de straling die problemen veroorzaakt; het is de GEDACHTE DAT straling gevaarlijk is dat die problemen veroorzaakt. Als je WEET dat er een mast/Wifi/DECT in je buurt staat dan wordt je zenuwachtig van die kennis, maar niet van die straling, en dat kan dan verder leiden tot de klachten. De oplossing is dus niet die straling weghalen, maar mensen correct voor te lichten.

  Dit is trouwens helemaal niet de enige studie die dit aantoont. Lees bijvoorbeeld ook eens:
  http://archive.radiationresearch.org/conference/downloads/011555_rubin_extra.pdf
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19681059

  1. Aan Feniks,

   Ik lees dat 2 personen merkten dat er straling was, dan vraag ik mij af. Dat is toch heel veel? Moeten we doorgaan omdat het merendeel geen last had?
   Uw gedachte dat gezondheid zit in hoe iemand zich voelt, of in bloeddruk… daar denk ik anders over. Je kunt ook ziek worden zonder dat je dat doorhebt. De Nederlandse overheid laat straling testen door natuurkundigen, die melden een temperatuur verhoging van 2 graden door straling. Conclusie: ongevaarlijk.
   Maar kijk naar bovenstaande video, U leert daar dat er meer is dan natuurkunde. Of straling veilig is zullen we pas over 20 of meer jaren weten. Dus is het nu toe te staan om reden van financiën verantwoord?

  2. Feniks zit in een soort ‘geestelijke harnas’ oftewel…met een plank voor zijn kop. Gelukkig zien dat de meesten hier wel.

  3. Die angst voor stralings utms masten ondervinden ook sommige mensen wanneer Feniks aan het roeptoeteren is zonder technische achtergrond opbouwende en bewezen verklaring omtrent lopende zaken. Precies dezelfde angst en reacties. Eigenlijk zou het verboden moeten worden.
   Nu zal Feniks wel weer gaan klagen dat hij confrontueel wordt aangevallen maar dat is afleiding die beoogt wordt als een zwakheid die nooit aangesterkt kan worden in hardheid. Angst voor Feniks uitstraling hebben.

  4. Ha die Paul 🙂 De vinger is nog gelukkig bruikbaar!
   Hmm, het is geen apocalyps maar ondertussen een technocalyps geworden.
   De ontwikkelingen van genetica, informatica, nanotechnologie, robotica, neurochirurgie, synthetische biologie en op het terrein van de artificiële intelligentie gaan zo snel dat talloze mensen het nauwelijks of niet meer (kunnen) volgen. Kant-en-klaarprojecten lagen al jaren op de tekentafel van de genetic engineers en worden nu uitgevoerd.
   De toekomst van de transhumane mens, een mengeling van mens en super-technologie, komt steeds dichterbij. Er wordt al druk geëxperimenteerd met het samensmelten van mens en machine (cyborg). De internationaal bekende wetenschapper Ray Kurzweil is een van de pioniers op dit gebied. Hij wordt (financieel) gesteund door o.a. Bill Gates en spreekt al jaren over ‘het tijdperk van spirituele machines’. Vooral binnen de militaire sector (o.a. DARPA) vinden veel experimenten plaats in de richting van de robotmens. Wie overziet de enorme consequenties hiervan? Een ethische discussie over deze technologische revolutie is er nauwelijks binnen politiek en onderwijs. Hoe zien we onze toekomst? Willen we een robotmens zijn, een cyborg, een transhumane mens?
   Kunnen we nog wel vluchten?
   Sterkte Paul!!

   ‘En dat is precies wat de mens voor de supermens zal zijn:
   iets belachelijks of een voorwerp van pijnlijke schaamte.
   Jullie hebben de weg afgelegd van worm tot mens
   en veel in jullie is nog worm.
   Eens waren jullie apen en ook nu nog is de mens
   meer een aap dan willekeurig welke aap.’
   Friedrich Nietzsche
   (Uit: Also sprach Zarathustra)

  5. Fred (9.1): lees eens goed: het waren 44 mensen die ervan overtuigd waren dat ze electrosensitief waren. Dat zijn dus 44 mensen die klagen over een gsm-mast in hun buurt, wifi enzovoort. Maar het bleek dus dat maar 2 ervan juist konden raden wanneer er straling in hun buurt was. Er waren er dus 42 die het niet konden voelen, alhoewel ze eerder overtuigd waren dat ze het wel konden. Ze waren dus overtuigd dat ze klachten hadden als ze WISTEN dat er straling in hun buurt was, maar die geen klachten hadden als ze NIET WISTEN wanneer er straling in hun buurt was. Deze mensen denken dus dat straling gevaarlijk is (zoals er wel meerdere zijn, o.a. op deze website), en als ze dan in de buurt van een stralingsbron komen, beginnen ze te klachten te hebben. En wat betreft die 2 die wel correct hebben geraden: als je de studie in detail leest, dan zul je vaststellen dat dat toeval was. Net zoals dit: vraag 44 mensen wat het resutlaat zal zijn als je met twee dobbelstenen gooit, en er zullen er toevallig ook wel één of twee zijn die het juist raden. Daarom zijn ze nog niet paranormaal.

   Paul (9.4). Ik zal niet klagen (want ik heb geen last van electrosensitiviteit 🙂 ) maar stel wel een vraagje: wat vind je van die studie: voel je er ongemakkelijk bij? Vind je het een degelijke studie? Zitten er fouten in? Heb je lastvan de plank van Monika (9.3)?

  6. Zit je nu de agenda over te tikken van de presentatie van Marcel Messing op 30 april… Ga je schamen ‘Odette’… Fake-verhaal onder een fake-naam.. Tis dat we zowat buren zijn, zo ik begrijp. Anders ging je in de ban. 😉

  7. Enne wat ‘fake name’, op te vragen bij de burgelijke-stand. Maar het ga je goed, Want to know?

  8. @ Guido

   Soms schiet je wel eens flink mis naast je doel, zeker pal naast Pasen. Odette moet je toch eens overwegen om eens recht in de ogen te kijken, is een geheel ander mens dan een boze Heks die graag iedereen leeg bemaalt. Fake te zeggen is ze bepaald niet, ze heeft inhoud en heeft meer kaliber dan menig doorsnee bezoeker hier. Zelfs John Consemulder verklaarde onlangs Odette nog de verlichte vrouw in aanschouwen, ze verblinde hem totaal met buitenhaarzelfverlichting. Ik zou eerder je aan willen raden je woordspelling in te trekken met ~deze beledigde reactie is verwijderd~

  9. Iets té lange tenen dan wellicht…? Te lage kast..? Boos op de grote boze wolf..? Niks overgetikt dan van Marcel Messing..? Ik ben al weg 🙄 Zo palm na Pasen.

  10. Guido het was je eigen tiksel van uit den beginne, toen je er nog in geloofde… 🙂 (wordt nu een duur etentje met odette)

  11. @ Feniks

   Als ik mezelf in je studie zou verdiepen zou ik verzwolgen worden door jou kunde en kennis waarschijnlijk, die Monika plank kan ook wel eens mis geslagen worden tenzij we er allemaal iets van op kunnen steken en verder kunnen denken in dezelfde richting… Misschien toch eens tijd om een college van je bij te gaan wonen. Maar eerst nu even mij buikholte schoonspoelen anders ben ik er morgen niet meer en dat wil je ook weer niet op je geweten hebben. (zal me verdiepen in je stelling)

  12. Suffe zooi hier 😉 023 @ war. was er pas niet een fillum over gemaakt, Kenau ofzo?

  13. Ik kan uit persoonlijke ervaring meedelen dat de testen die worden gedaan niet objectief verlopen. Ik ben erachter gekomen electrosensitief te zijn en wilde in alle vertrouwen en gemotiveerd meewerken aan een ’testing’. Via de overheid ‘dienst natuur en milieu’ werd ik doorverwezen naar een therapeutisch centrum. Zij voeren de test uit in een ruimte vol prikkels, een wifimodem met straling in het hele centrum. Tja net zoals bv bij een kattenallergie, eens een kat in de buurt ben je al overprikkeld. Zet er een 2e bij, maakt weinig of geen verschil dus te verwachten resultaat : NOCEBO. Ik stelde voor de testing te laten doen in een labo zonder deze prikkels, kom ik niet voor in aanmerking… Er rest me dus niets anders dan toch de test daar te doen al ben ik toch een beetje ontgoocheld. De opbouw van een test geeft het resultaat, wanneer je al overprikkeld bent is het moeilijk om over de juistheid van de resultaten van de test te oordelen in wiens belang ? Ach hopelijk vind ik al een manier om er zelf bewust mee om te gaan, wat anderen ermee doen kan ik niet anders dan loslaten want momenteel is er geen oplossing.

 8. Onbewezen angst voor EMS. Als we met b.v. koffiezetters, elektrise machines, stofzuigers werken krijgen we al een grotere dosis EMS dan van b.v. DECT telefoons en hoogspanningsdraden.
  Allemaal netjes getest door het Kema te Arnhem maar daar willen de meeste mensen niets van horen.

  1. Goed zo, alles straalt, dus ook een DECT telefoon, zo de Kema die nu Dekra heet. Een reden meer om de EMS mbt onze gezondheid serieus te nemen.
   Heb je een link waaruit blijkt dat een koffiezetapparaat meer straling afgeeft dan dect telefoons of wifi? En hebben we het dan over dezelfde soort straling?

  2. Woudstra… Jij bent ingenieur… hahha.. Jeetje man, wat heeft die KEMA ermee van doen. Die test apparaten op hun elektrische veiligheid. We hebben het hier over elektro-magnetische straling.. Dat zal KEMA werkelijk worst wezen, buiten hun juridictie..

   Lees je eens in man, tik in de zoekmasjien hier op de site gewoon eens EMS in.. Wist je dat de WHO EMS in potentie net zo gevaarlijk vindt als tabak..?! Meneer de ingenieur zou m.i. een beetje beter ingelezen mogen zijn..? Voortaan de stofzuigerslang tegen je oor als je DECT over gaat..?

  3. Ben je zo onwetend Woudstra?
   Dan ga je toch lekker onder hoogspanningskabels wonen.
   Dan kan je er op wachten om invalide te worden!

  4. Sinds de 60-er jaren nam straling toe met Am en Fm-radio, ook sindsdien nam de kracht van kanker toe. Ook bij steeds jongere mensen. Ik weet, dat is geen bewijs. Stralingsbronnen heb je in vele soorten. Opvallend is wel dat mensen die dicht bij zulke plekken verkeren vaker ziek worden.

   Ik denk zo, niet elke slang is giftig, het risico is niet 100%. Maar kan het kwaad uit de buurt van alle slangen te blijven?
   Straling is overal, het is geen individuele keuze meer.

  5. Woudstra,

   Net zoveel straling… We hebben het hier over hoogfrequente straling Woudstra, daarbij geeft een Dect meer dan 3000 microwatt per m2 en een stofzuiger 0. Reageer aub niet of met kloppende feiten..

   Helaas tref ik dagelijks nieuwe mensen wier klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen na het verwijderen van Wifi en Dect uit hun woning en hun gsm ‘snachts op vliegtuigstand te zetten.

   De Europese Raad heeft geadviseerd Wifi en GSM op scholen te verbieden om gezondheidsredenen, dat doen ze niet zomaar.. In Frankrijk gebeurd dit al..

   Of een electrogevoelige, wat een slechte naam is, HF straling is immers gewoon slecht voor iedereen, zelf kan voelen hoe het precies zit met de stralingsbronnen, zegt natuurlijk niks over de schadelijkheid. Ik voel het ook niet als ik een asbestvezel inadem, maar of het daardoor geen kwaad kan…

   In 2006 Hebben diverse verzekeringsmaatschappijen schade door straling uit hun polissen verwijderd.. net als bij roken en asbest een teken aan de wand.. Er ligt al meer dan voldoende bewijs..

   Echter wij blijven wachten tot autoriteiten wat doen, maar die hebben er teveel geld aan verdient en zich (net als huisartsen) nog nauwelijks in de materie verdiept..

   Ik hoop dat mensen zelfstandig nadenken en betere keuzes maken..

   Vr groet,
   Judith

 9. Wie heeft er ervaring met het merk Blueshield tegen em-straling?
  Lijkt me een goed product dat iig werkt.
  Blijkbaar zijn kristallen niet sterk genoeg om een krachtveld te laten ontstaan, dat de em-straling kan ‘overrulen’ en daarmee je lichaam ontlast.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.