Advertentie

9-9-09 Een speciale dag.


Het is vandaag een bijzondere dag, heel bijzonder energetisch geladen. Deze dag is door velen al zo aangeduid, en de vele mensen die 9-9-09 niet in de energetische sferen betrekken, zijn bezig op een diep niveau om er bijvoorbeeld ‘De dag van de Duurzaamheid’ van te maken. Stilstaan bij Duurzaamheid om daarna weer opgeladen aan de slag te gaan. De spirit van ons eigen leven in balans brengen met de spirit van onze Aarde en onze medemens.

Het was de bedoeling dat ik vandaag in Arkansas  in de VS zou zijn. Dat ik zou gaan deelnemen aan de 9-9-09 activatie van het kristalveld, dat als een enorm gebied onder de oppervlakte van Arkansas aanwezig is. Maar het mocht niet zo zijn, ik werd door mezelf teruggefloten. En, hoe vreemd het wellicht klinkt, ik ben daar dankbaar voor. Een weigering voor de hindernis die ikzelf had opgezet. Ik voelde het pas toen ik ‘ervoor’ stond en me afvroeg waarom ik er niet overheen sprong. Het antwoord was er, met als resultaat de dankbaarheid voor het diepere inzicht, dat ik kennelijk heel dicht bij huis kon vinden… Als ik maar besloot om te gáán..

Verandert dat dan deze bijzondere dag? Jazeker en Nee, natuurlijk niet! Hij is anders dan ik hem had voorgesteld, maar het is, sterker dus nog.. een nóg specialere dag voor me geworden! En een speciale dag is het, door velen al zo omschreven. Láát het die dag zijn..! Doe je mee?

 “Als Christus zegt: ‘Vergeeft uw vijanden’, zegt Hij dat niet ter wille van de vijand, maar ter wille van onszelf en omdat liefde schoner is dan haat.” (Oscar Wilde, Iers schrijver).

forgiveWat een schitterend citaat. Het staat ook op de homepage. Helemaal mooi. “We vergeven voor onszelf en omdat Liefde schoner is dan haat.” Iemand vergeven doen we van BINNEN en niet buiten onszelf.

Hoe vaak zitten we niet met een bepaalde wrok over een situatie die ons niet beviel, in ons maag. Té vaak? Een ander persoon was kennelijk in staat die wrok bij je op te wekken. Soms zelfs zodanig, dat je niet eens ziet dat je nog andere keuzes hebt, dat er nog andere keuzes zijn.

De keuze bijvoorbeeld om die wrok te laten oplossen ‘in thin air’.. Of zoals Bob Dylan het zong ’the answer is blowing in the wind’. Die keuze is er, in de vorm van vergeving.

Vergeving. Zichzelf vergeten.

Het hoogste goed, de hoogste graad van Liefde, zo staat ‘vergeving’ te boek. En vandaag is daarvoor helemaal ruimte. 9 Is het numerologische getal voor “het menselijk begrip en volmaaktheid. Kenmerken zijn Vuur, Intuïtie en Zon. Kunnen vergeven, zich zelf vergeten, perfectie, philanthropisch en Goddelijke krachten, inzet voor universeel doel.”

Het klopt met de dag. Velen hebben het goed gevoeld. Als de voortekenen ons niet bedriegen, zal de wereld vandaag een heftige infusie van licht en liefde ondergaan. Vuur en Zon. Prachtig!

Zojuist stuitte ik op een oproep van Peggy Black. Zij is een multi-dimensioneel channel, die de berichten doorgeeft van de Morning Messages. Deze prachtige boodschappen eren jouw magnifieke multidimensionale sterrenziel. Deze boodschappen bieden je gereedschappen om je eigen kracht weer op te eisen. Een paar jaar geleden, toen Peggy begon met deze boodschappen door te geven, volgde ik elke dag deze boodschappen en ze maakten me heel erg blij. Wat een inzichten, wat een diepte, wat een pracht.

Dit is de YouTube, die speciaal voor vandaag is gemaakt.

De grote Geld-schoonmaak.

Peggy roept op om dus specifiek vandaag ‘het geld energetisch te schonen’. Het is een uitnodiging om ons bewustzijn inzake geld en de financiële matrix een shift te geven.

Geld en liefde. Give it a try!
Geld en liefde. Give it a try!

Jij zult in staat zijn om met jouw intentie en dienstbaarheid mee te helpen om de wanklanken, de valse vibraties op te schonen, die rondom alle valuta in de wereld hangen en die telkens ook weer terug in je leven komen, bij elke financiële aktie die je pleegt. En dan wordt er vaak gesproken over de wazige, niet-aardse channelingen.. Hoe concreet wil je het hebben? Doe gewoon mee!

Want geld is een Aards ruilmiddel, maar daarmee ook een puur energetisch product. Geloof je me niet? Geef antwoord op de vraag, waarom jij geld aanpakt voor je harde werken, voor je auto die je verkoopt, enz. Waarom pak je het aan? Daarop is een heel simpel antwoord: Vertrouwen! En heb je weleens een fles ‘vertrouwen’ gezien? Of een doosje, een tablet misschien. Vertrouwen is dus puur energie. Dat geldt voor het geld waarvan jij wellicht dacht dat het zo concreet was… Zo zeker..

Het is zo simpel: Jij vertrouwt erop dat je het geld dat je in handen krijgt, weer gewoon kunt doorgeven, dat ‘die ander’  het ook weer zal aanvaarden in het volste vertrouwen. Dus als je het zo ziet, hebben we dus één energetisch netwerk van geld gecreëert, dat we wel degelijk kunnen ‘laden’ met onze intenties. Dus naast het internet als wereldnetwerk, is er dus ook het netwerk van  het energetische geld.. Niks exclusief voor bankiers en economische hotemetoten. Geld is er ook voor jou, want jij bent deelnemer aan dit netwerk.

DOE MEE!

Help daarom gewoon mee met het collectieve bewustzijn in de wereld, vandaag de 9e van de 9e van het 9e jaar. Samen kunnen we wel degelijk een wereld creëeren van gedeelde overvloed. Dit transformatieve werk kan gedaan worden op elk moment en op elke plek in de wereld, speciaal vandaag. Ga niet teveel in je denken zitten, die rekenmachine tussen je oren heeft het antwoord niet. Écht niet…!

Doordat we dagelijks ons geld energetisch ‘laden’ met angst, schaarsheid en afgunst, worden we eigenlijk gevangen in ons eigen web. Deze negatieve energiëen blijven aan het geld hangen en aan het collectieve veld van ‘geld’. Maar we zijn dus ook in staat dit proces om te draaien!!

Door speciaal vandaag je intentie te zetten op het ‘schoonmaken’ van de financiéle matrix, door het geld dat je nu bij je draagt in je portemonnee van zijn mogelijke negatieve lading te ontdoen, door elke girale boeking die je doet, speciaal vandaag!, te doen met liefde en positief geladen, zul je meehelpen aan deze enorme ‘shift’. Als JIJ DAT WILT.

Spreek van binnen de wens uit dat het geld dat je vandaag door je ‘systeem’ laat gaan, die mensen goed zal doen waar dit geld de komende tijden terecht zal komen. Hoe gek het wellicht ook klinkt, maar zegen het geld met je intentie, ‘plak er liefde’ aan vast en geef het in liefde aan de persoon of de instantie aan wie je het betaalt.

Peggy dankt de vele lichtwerkers die de weg hebben gebaand naar één wereldbewustzijn. Zoals Gregg Braden, Bruce Lipton, Lynn McTaggart, Tom Kenyon, Drunvalo Melchizedek, Deepak Chopra, Wayne Dyer, Jonathan Goldman, Esther and Jerry Hicks, en James Twyman. Ook het Instituut voor HearthMath met hun Global Coherence Initiative en vele, vele anderen. (Als je meer wilt weten over de transformatieve verschuivingen, Google je gewoon op een of meerder van deze namen.)

Dit is de verbinding die Peggy heeft met deze ‘Geld-Schoningsdag’:

“Deze datum 9-9-09 is heel bijzonder, omdat het een goddelijk portaal is, waardoor de mensheid een liefdevolle mogelijkheid krijgt aangereikt, om te assisteren in de evolutie van bewustzijn.  Ik noem dit een galactische doorgang. We worden uitgenodigd om onze kracht terug te claimen, onze kracht om verstorende krachten en frequenties te helpen transformeren. Het is met een bewust en liefdevol hart, dat we de nieuwe realiteit verwelkomen. Bovendien is de motivatie voor mij om dit ‘Cleanse the Currency’-project te doen, gebaseerd op de uitnodiging die ik kreeg van Spirit.”

Hieronder maakt Peggy het verhaal compleet, inclusief “Een gebed voor het reinigen van Geld.”

morning messageIk ga in ieder geval zometeen naar de bank en mijn US$ maar weer inleveren, die sinds 1 week in mijn portemonnee zitten. Sorry, even opnieuw: ik ga fluitend naar de bank.. Ik ga ze liefdevol inwisselen en er weer Euro’s voor terugkrijgen, die ik ook weer liefdevol ga besteden. Wauw, hoor je dat, ik mag het geld 2x laden..

Ik waardeer de mensen die het vertrouwen in me hebben dat ik mijn Euro’s straks weer aan hen kan geven, in ruil voor boodschappen, voor mijn brood en groente. Ik zal het geld ‘laden’ met mijn positieve zonnekracht!

Maar bovenal ben ik vandaag in het bijzonder, dankbaar voor de inzichten die ik weer mocht ontvangen. Maak er in ieder geval een mooie dag van! Plezier!

(Wil je meer info over Peggy Black en de groep die de Morning Messages doorgeeft? HIER En: neem je tijd ervoor!)

* * * * * * *

Boodschap

We leven in een zee van vibraties, alles en iedereen is een frequentie. We worden ons bewust van onze ware kracht om het kwantumveld te beïnvloeden met onze woorden, onze emoties en onze intenties. Deze waarheid is in het bijzonder krachtig wanneer deze in een bewust collectief wordt gedeeld, waarbij één gemeenschappelijk doel en een gemeenschappelijke focus voor globale veranderingen centraal staan.

Stel je voor dat alle valuta, al het geld in de wereld, een frequentie bij zich draagt en een trilling van besmetting van gebrek, schaarsheid, angst en hebzucht, die energetisch aan het geld is ‘geplakt’, het geld dat we elke dag ontvangen en gebruiken. Stel je al die plaatsen eens voor waar dat geld geweest is en al die individuen die dit geld hebben aangeraakt en op deze wijze hun sporen van hun emotionele houding en hun aannames erop hebben achtergelaten.

Wees ervan overtuigd dat ook jij deze ‘besmette’ energieën in je portemonnee en in je leven hebt toegelaten.

Maar jij hebt de kans om de kracht van je intenties te gebruiken om het geld dat in je leven komt, te reinigen en het te ontdoen van deze besmetting, met elke monetaire transactie die je pleegt.

Ik nodig je allemaal uit om op 09-09-09 naar je bank te gaan of een andere financiële instelling, óf naar de heilige ruimte in je hart/mind om deze oprechte intentie in dienstbaarheid in het kwantumveld te brengen. Gebruik het beeld van jezelf, in contact met de Goddelijke Bron, de geld-matrix en alle anderen die vandaag hetzelfde doen. Als je bij jouw bank bent of in je verbeeldingskracht, vraag Engelen, Aartsengelen, Meesters of Hemelse wezens om je te assisteren in dit proces van het schonen van geld/valuta van alle storende energieën, zodat het geld/valuta kan stromen als een zegen naar alles en iedereen die het gaat aanraken. Stel je voor hoe het monetaire systeem gaat verschuiven, wanneer je met andere, bewuste en verlichte wezens deze transformatieve dienst aan de mensheid kunt bieden in een 24-uurs periode.

Dit dienstbetoon van schoonmaak van geld/valuta kan altijd en overal worden gedaan en zo vaak als maar mogelijk is. Wanneer je geld in je hand hebt en je voorstelt hoe het verbonden is aan de hele matrix, maak het dan energetisch schoon en zegen het met dankbaarheid. En blijf dienstbaar, elke dag, in dit opzicht. En dit transformatieve proces behelst elk aspect van je financiële matrix, het geld dat je verdient, uitgeeft, spaart en al het geld dat je bezit. Wees creatief hoe je jouw kracht en aanwezigheid op Aarde gebruikt in de wijze waarop je jouw geld en je financiële matrix opschoont. Samen kunnen en zullen we een wereld creëeren van gedeelde overvloed!

 

Een gebed om het geld te reinigen.

 “Ik roep de geliefde I-AM, het Alles-dat-Is-in-de-Goddelijke-Bron, de Engelen, Aartsengelen en de Hemelse Rijken van Liefde en Licht aan, om mij te steunen en te assisteren in dit proces.

Ik ben dankbaar voor de kans om mét anderen te dienen, hier in de vereniging met hen, om de matrix van onze financiële realiteit te transformeren, door het schonen van alle valuta van energetische storing en wanklank.

Met een heldere intentie verbeeld ik me de valuta en het geld energetisch wordt geschoond. Ik stel me voor dat deze valuta de wereld instroomt en alles en iedereen zegent op wiens pad het komt.

Ik stel me de kracht voor van Puur Wit Licht en de Violette Vlam van Transmutatie, die door alle banken en financiële instellingen beweegt en deze hele monetaire realiteit, in de hele wereld schoonmaakt en op een hoger plan brengt. Met deze inspanningen van heilige dienstbaarheid verenig ik me met anderen om niets anders te transmuteren dan het hoogste en financieel beste wel-zijn voor iedereen.

Ik dit transformerende proces ook toe in alle aspecten van mijn persoonlijk financieële realiteit, het geld dat ik verdien, uitgeef, spaar en het geld dat ik bezit. Al mijn financiële gedachten en daden worden gezegend en op een hoger plan gebracht.

Met dankbaarheid accepteer ik de Goddelijke zegeningen van overvloed in mijn leven en in de levens van de Wereldfamilie. Een overvloed aan voorspoed, gezondheid, vrede, vreugde en financieel gemak, die ik nu accepteer voor mijzelf en voor de hele mensheid.

Zo moge het zijn en zo is het.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Peggy Black en het

‘We Are Here’-team van de Morning Messages.

21 gedachten over “9-9-09 Een speciale dag.

 1. geld scoonen,
  komaan zeg, guido

  de aarde schoonen, ja
  geld stinkt
  en schoon geld is gewoon gewauwel

  de wereld heeft iets anders nodig,
  iets klein,
  zonder geld
  een andere moraal
  naar iedereen
  geen geld

  een moraal van gelijkheid
  en ook een gevoel van tevredenheid
  zodat je plots niet meer wil
  en gelijkheid breekt

  geld, vies…

  en nu nog de lotto invullen

 2. @riet, kom op zeg.. Energiewerker, heb je door wat je aan het doen bent..!!?
  Geld is PER DEFINITIE energie, door mensen gecreëerd. Dan kan het ook door mensen geschoond worden. Kom op zeg, hoef ik toch niet uit te leggen..? Ik doe het wel, maar het hoeft toch eigenlijk niet.. Vind ik.

 3. Tip:
  Je kunt je geld ook witwassen door het op OKe banken te zetten en het uit te geven aan OK eten en andere OKe consumenten zaken.
  Wat mij betreft moeten de hemelse hupsiekeetjes het daar maar mee doen.
  Is misschien wat moeilijker als een wowsers formule uitspreken, maar…. het valt te proberen.

  Ja, geld is ook energie, kunst… alles bestaat uit energie.

 4. Zou me niks verbazen als eind september de hele flikkerse boel, de economie, weer instort.
  Voor de Fed en consorten is dat natuurlijk een uitstekend tijdstip om de markt wederom te manipuleren.
  Veel chaos en angst creeeren zodat iedereen “vrijwillig” zijn wil afstaat. Iedereen een spuit.

  Tip voor Riek.
  Je kunt beter wat putopties kopen, maak je meer kans dan met de lotto!
  En als geld niets meer waard wordt, wat ook wat waard is, maakt het allemaal ook niets meer uit. Heb je de lotto gewonnen en is het straks niets meer waard!

  Wel geld of geen geld. Twee zijden van de dualiteit.
  Gewoon vrije energie.
  Alleen er gaat een periode van grote chaos aan vooraf. En naar mijn gevoel gaat dat eind september beginnen.
  Lotto of putopties. It is all in the game. Game over!

 5. Geld of geen geld: 2 zijden van dezelfde munt. Game over, game over? We zijn niet aan het flipperen..
  Jongens, ‘we’ hebben al lang een tijd gehad van zonder-geld, zeg maar. Gewoon in een gesloten gemeenschap werk verdelen. Rouleren om de zoveel tijd, zodat niet je handen kwasten worden van het (kunst)schilderen enz. In die gesloten gemeenschappen ook alles bespreken en delen met naburige gemeenschappen, om te kijken natuurlijk wat je gemeen hebt. (hahaha) Soort Gemene Best. Even serieus, zo moeiljk is het niet hoor. Selfsufficient is het woord dat je steeds meer hoort. Onafhankelijk zijn. En wat roepen al die miljonairs..? “Zeg kerel, ben jij eigenlijk financieel onafhankelijk?” Maar wel naar de groentenboer om wortels te kopen, snappie?
  Geld vind ik wel een van de meest heftig-energieke zaken, zonder dat we daar vaak erg in hebben. We hebben er een heftige lading aan gegeven. Het is ook aan ons om die eraf te halen, als we dat willen. Maar dan moeten we kennelijk wel even op onszelf wachten.. Of gaan we het DOEN!?

 6. Geld… in fysieke vorm de bron van alle ellende, slavernij en onderdrukking wereldwijd. DE manier om de mens in angst te houden, om de mens in ego te houden doordat het hebzucht oproept.

  Zouden we ons niet beter globaal kunnen richten op een zuivering van diegenen die dit systeem controleren en reguleren? Zoals de FED, de ECB en de instantie die straks de gehele wereld onder de duim houdt namelijk het IMF? De hele financiele crisis is opgezet om alle regeringen afhankelijk te maken aan het IMF, ieder land leent nu krediet bij het IMF (waar haalt Bos zijn miljarden vandaan?), een organisatie die zich niet binnen een landsgrens bevind en op deze manier buiten alle wetten en controles kan houden.

  Het idee is mooi, zuivering van het geld, maar zolang degenen die het geld reguleren niet veranderen zie ik het als een nutteloze zaak…

 7. Guido, niet gaan flippen hoor.
  Al weer een nuance.

  De eindtijd van de dualiteit naar eenheid.
  Het spel kan beginnen, flipt dat beter?
  Saai he, toch maar weer gaan flipperen.

  Vroeger zei een economieleraar:
  Geld is wat een gek er voor geeft. Het heeft de waarde die jij eraan geeft.

 8. San, kop of munt? Het ‘Spel’ is al lang begonnen. En zoals altijd: ‘as always: in perfect harmony with the Universe’. Als je er tenminste waarde aan wilt verbinden.. Waarde is per definitie subjectief. Dát is de eerte regel van Het Grote Spel. Via Eigenwaarde naar Collectieve Waar-heid. Maar ja, wat is ‘waar’ zou Zuurtje zeggen.

 9. Als geld als middel dient en niet alleen als doel, en als de mensheid er integer mee omgaat dan heb ik er geen moeite mee.
  Helaas is het totaal anders 🙁

  Deze dag heb ik besteed om mijn creditcard schuldigen versneld en vervroegd af te lossen. Heb n’n uurtje geleden aan de ING de opdracht gegeven 1 van de 2 credit cards te laten vervallen en de resterende schuld direkt van mijn rekening af te halen.

  En toch moest de medewerkster nog vragen of ik gebruik wilde maken van een “pakketje” waarmee ik 2 euro per jaar zou besparen…2 euro per jaar!!!! “Nou doe maar niet”.

  Deze resterende maanden van het jaar probeer ik mijn financien te zuiveren van het “gespuis” wat bank heet, en de controle erover weer volledig naar mezelf breng!

 10. Geld, pfffffffffff degene die dat uitgevonden heeft moeten ze…………O nee, geld is goed geld maakt gelukkig, geld is goed geld maakt gelukkig,geld is goed geld maakt gelukkig.

 11. een heel verhaal en bijna iedereen die reageert heeft enkel en alleen HET GELD onthouden
  kom zeg, het ging niet eens om geld op zich maar over de negatieve energie die we moeten om zien te turnen met zijn allen

  geen gezeur over geld aub.
  da’s negatief!!!

 12. San, kop of munt.
  Zwart of wit.
  Wit of zwart.
  Positieve affirmatie.
  Negatieve affirmatie.
  Wat zal ik uk kiezen?
  Uhhhh, mag ik kiezen. Dan zal dat wel vrijheid zijn!

  Wil ik nog wel een munt?
  That’s the question.

  Game over voor wie?
  Ik word er droppig van.

 13. Trek me terug. Ben doodop.
  HULP, hulp. hulp.

  Kan de bij ons wakker kussen?
  kan de bij ons wakker prikken?
  Hallo, wordt wakker!

  Alle bijen verzamelen
  Alle ET’s verzamelen
  Alle Pipi’s verzamelen

  Guido, ik ben me aan het BIJzinnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.