Advertentie

Geld is vies en het hoort niet bij hulpverlenen..


Tja, deze kop dient een beetje  te rollen, zo lijkt het. En als we de commentaren zien op onze site, op het Atlasprofilaxverhaal en het verhaal van Ton van der Kroon, over zijn oproep, dan is geld nog steeds een heftig onderwerp. De oproep van Peggy Black om  de afgelopen 9-9-9 te gebruiken voor het schonen van geld’, lijkt hiermee volkomen op zijn plaats.

Geld is natuurlijk ook een middel dat verschrikkelijk veel controversen heeft opgeroepen in de afgelopen eeuwen. Ooit bedoeld als MIDDEL om het economisch proces te versimpelen, want ruil maar eens schelpen elke dag bij de bakker voor een brood, daar is geld tegenwoordig steeds meer een DOEL, voor velen.

PoenHet meest indringende voorbeeld van de ‘waarde-loosheid’ van geld vind ik altijd de verhalen uit de 2e Wereldoorlog, waar boeren in de hongerwinter niets, maar dan ook niets hadden aan ‘geld’ voor hun aardappelen, die burgers bij hen wilden komen kopen.

Het gaat dan hier even niet over de morele inslag van deze boeren, die keihard zakelijk bleven in deze heftige tijden,  maar het gaat even over het middel geld, dat in dit soort situaties gewoon in zijn blote kont staat. Het middel is weer terug bij het begin, het vertrouwen in het middel is weg.. Geld is gewoon dus een middel-van-vertrouwen in en op elkaar! Waarom gaat de goudprijs op dit moment omhoog? Het vertrouwen is weg, de laatste gulden strohalm wordt gegrepen.

Banken, oh banken, zij gaan voorop in deze krankzinnige race om de heilige koe, het gouden kalf, dat geld heet. Maar dat gouden kalf hebben wij zelf gemaakt.. Geld als tovermiddel om idiote deals mee te sluiten. Elke seconde flitsen miljarden van valuta over de wereld. Electronisch, digitaal; in enen-en-nullen. Niet om te betalen, maar om mee te ‘handelen’. Te speculeren. En natuurlijk heeft ook speculatie als middel een rol in de vrije kapitalistische wereld, maar het loopt werkelijk de spuitgaten uit als we zien dat het primaire leven op Aarde wordt bedreigd door dit ‘flitskapitaal’. Een miljard mensen in de wereld lijdt honger! Omdat ze geen ‘geld’ hebben om eten te kopen, of zaden om gewassen te verbouwen. Hoe kan het allemaal?

Geld en hulpverlenen.

Dan is er nóg een vreemde combinatie te bespeuren, zo lijkt het. Geld en hulpverlenen.. Hard én zacht.. Gaan die samen, en zoja, hoe dan? Het lijkt een zeer duale discussie, maar toch, zeker als je naar het oprechte commentaar luistert en leest van hulpverleners, is het niet zo moeilijk.

Moeten zij het voor niks doen? Is dat dan nog een gelijkwaardig proces van helpen en geholpen worden; is dat eenrichtingsverkeer..? Hulpverleners vragen geld voor hun diensten, net als bakker dat doen voor hun brood. Artsen vragen en krijgen geld voor hun diensten, omdat zij dát doen wat velen anderen niet doen, namelijk mensen helpen.

Ton van der Kroon: "Wie betaalt mijn boodschappen?"
Ton van der Kroon: "Wie betaalt mijn boodschappen?"

Afgelopen 9-9-9 plaatsten we dus het artikel over het zuiveren van geld; ook dáár kwamen heel controversiële reacties op. HIER dit artikel. Het wordt tijd om ons beeld van geld bij te stellen? Of blijft geld het slijk der Aarde en moeten we terug naar de schelpen..?

Eerst een reactie van een vrouwelijke therapeut, die reageerde op de ‘geld’-kwestie zoals die bij het artikel over de Atlas naar voren kwam:

“Ik dacht vroeger ook dat je hulpverlening gratis moest doen: FOUT. Geld is ook energie, je zorgt dat mensen weer beter worden, je geeft energie en als je daar niets voor terugkrijgt van hen schept dat karma. Dat is niet alles, mensen worden afhankelijk van je of gaan je zelfs misbruiken of “het helpt niet” omdat het ze niets kost. (de therapie krijgt dus een andere lading GJ)

Heb meerdere malen keihard mijn kop gestoten met dit probleem. Zie het zo: je hebt een gave en die zet je in voor de medemens. Iedereen heeft wel een gave: de kok kan goed koken , maakt er zijn werk van …..doet hij het voor niets? De computerspecialist, de leraar, de verpleegster.

En dat wil natuurlijk niet zeggen dat je willens en wetens je eigen gave gaat misbruiken om daarmee te gaan egotrippen of rondom financieel binnen te lopen, dat is ook weer niet de bedoeling. Maar er is een kosmische wet van karma en daar moet je je ook aan houden.”

Ton van der Kroon reageert hieronder op deze kwestie op een manier die wellicht jouw visie hierop kan verlichten. Het commentaar laat aan duidelijk niets te wensen over en het heeft ons weer veel verduidelijkt. GELD IS EEN MIDDEL EN KAN NOOIT EEN DOEL WORDEN.

Dit is de reactie van Ton.

~~~~~~~~~~~~

“Beste mensen,

ik snap de discussie over het geld voor de 2012- bijeenkomst. Jan Roelofs en ik, die de dag organiseren, hebben er al vele discussies aan gewijd.

Het is een lastig onderwerp namelijk. eigenlijk wil je dit gemakkelijk en gratis toegankelijk maken, maar daarentegen zijn er simpelweg kosten ( zaalhuur, lunch, publiciteit) maar wat belangrijker is, en ingewikkelder: waar leef je van? De huur, de boodschappen etc…

Ik doe dit werk al twintig jaar (mannenworkshops, traumabegeleiding in de Gazastrook, schrijven van boeken etc.) en heb er al twintig jaar nauwelijks van rond kunnen komen. Jan en ik grappen iedere keer als we een cursus geven dat we hier schandalig rijk van gaan worden, om te relativeren dat we er nauwelijks mee verdienen. Na 20 jaar vind ik het overigens niet meer zo heel erg, het is meer puzzelen hoe je uitkomt en accepteren dat het werk is waar je niet veel in verdient, maar dat wel heel veel voldoening geeft.

Afijn, los van de geld-issue – laat je er niet teveel door verblinden – maar als je zin hebt om te komen , wees van harte welkom.”

Ton van der Kroon

~~~~~~~~~~~~

Dan is er natuurlijk dé geldmachine van de wereld. De FED, de Amerikaanse centrale bank. Een privébank, waar heel veel leed vandaan is gekomen. Een bank in handen van privaatpersonen (bankiers) staat principieel haaks op de belangen van het (Amerikaanse) volk. Lees over deze krankzinnige geldwereld in dit artikel, gebaseerd op de financiële injecties van de FED, vorig jaar. HIER op WantToKnow.

90 gedachten over “Geld is vies en het hoort niet bij hulpverlenen..

 1. @ Jerry
  Je hebt het nu over het ego die in allerlei “isme” voorkomen. Ego en dus macht, corruptie, manipulatie, etc. zaten en zitten in allerlei systemen. Het gaat er dus niet zozeer om een nieuw systeem in te voeren, maar het gaat er in eerste plaats om het ego te laten afzwakken door middel van bewustwording. Pas daarna is er een ander “systeem” in te voeren. We hebben dus nog een grote uitdaging voor ons liggen.

 2. @Edwin

  Helemaal met je eens! Ik moet er trouwens bijzeggen dat de “betere” economen hier en daar met leuke ideeën komen zoals ieder mens een eigen platform geven van waaruit een ieder vervolgens zijn of haar eigen unieke creatieve gebalanceerde bijdrage kan leveren aan de samenleving. De middelen nodig voor die bijdrage worden ongelimiteerd beschikbaar gesteld, te beginnen bij meer lebensraum. En wat mij betreft mogen ze die rijtjeshuizen ook meteen wel opdoeken. Hopenlijk komen snel meer mensen op die golflengte terecht.

  Groetjes

 3. Leuke plannen,maar de fout zit ‘m in het willen creeëren van een ander soort maatschappij.
  Loslaten is het sleutelwoord!
  Je kunt aan het roer willen staan maar de onderstroom(die je niet gezien en gevoeld hebt) zorgt ervoor dat je toch tegen de wal komt!

 4. Kun je daar dieper op ingaan, lianne? Ik vind “loslaten” nogal een ruim begrip.
  Als je het “loslaten” bedoelt ten opzichte van het dualisme, dan begrijp ik je, maar bijvoorbeeld loslaten van het leven op aarde gaat volgens mij nu nog een brug te ver. We zijn niet voor niets op aarde.

 5. @Jerry;

  elitaire dominantie, die zichzelf als kaf van het koren hebben gescheiden ZULLEN DE ALLERLAATSTE ZIJN die hernieuwde levensnormen en waarden zullen accepteren!Bovendien zijn zij de machtigste bij wet en hebben alle fysieke mogelijkheden in bezit! Vergeet niet dat deze elite hun eigen bloedlijn en het bijbehorende kapitaal(lees:biljoenen!!!!) al EEUWEN zijn beschermd en veiliggesteld! het is maar1% die 99% van de overige mensheid beplaald. Live no days called prison earth! polariteit is nodig om onderscheid te kunnen maken tussen -en+ om te begrijpen hoe ying&yang in haar extremen zijn!wij hebben bedacht dat er ook polariteit tussen mensen bestaat! Sterker nog er IS polariteit tussen mensen. De oplossing ligt in de kleine groep mensen die zich kunnen,durven, gaan ontkoppelen van de massa en als VOORBEELD dienen voor diezelfde massa waar van uit onderin uiteindelijk de veranderingen plaatsvinden voor het gehele collectief. Alle -ismen zijn geen voorwaarden voor vrije samenleving. ik vind het zelf een zeer goed initatief! Mochten jullie voor en vanuit nederlandse begrippen een platvorm willen oprichten voor hernieuwde/hervormde leefnormen en leefwaarden, duurzame oplossingen, bevordering integratie van de al bestaande energievormen en vervoersmogelijkheden, onderwijs etc. kan er misschien eerst beter worden geinvetariseerd of er binnen de nederlandse grenzen al een groep mensen(of meerdere groepen mensen ) met een basis platvorm bezig is/zijn…?Het wiel zelf uitvinden is ook zo zonde van de tijd! de meeste inzichten zijn er al het gebrek is aan mensen met bepaalde kwaliteiten voor doorslaggevende handelingen! Mooie intentie, hopelijk volgt de fysieke manifestatie snel…

  mvdg Gallileon

 6. het oude systeem loslaten lianne? niet meedoen aan is daarmee ook het tegenwerken van elite die uiteindelijk bij alle handelingen van het huidige systeem a/d top staat! Of bedoelde je dat niet?

  mvdg GalliLéon

 7. @GalliLéon

  Idd, de elite heeft zich flink vastgebeten door de eeuwen heen en wat Edwin zei, als meer en meer mensen de horens op de koe zien zitten, niet in de laatste plaats door website’s als deze, zal je ook steeds meer mensen gaan zien die ze durven vast te pakken al dan niet in samenwerkingsverband.

 8. En als we in het hof van eden onszelf zijn vergeten zou het kunnen zijn dat de kosmos of Gaia zelf er een hard hoofd in hebben, en de zaak een handje helpen.
  Maar om daar nou van uit te gaan…

 9. @ allemaal

  Wat is er mis mee om ons samen te bundelen waarbij ik denk aan een niet te groot aantal mensen die om de tafel gaan zitten en proberen met om met de intentie van iedereen gelijke kansen, een aantal websites te bundelen.
  Ik persoonlijk zou met een paar mensen daarover willen discusieren en niet in het forum.
  Weet je al dat geouwehoer over wat er wel en niet de bedoeling is daar wordt ik gaar van. Neem een intiatief, bespreek het met een klein aantal mensen en los de problemen op die je tegenkomt in plaats van al voor die tijd weer beren op de weg te plaatsen. Daarmee wordt het weer urenlang discusieren. Heb een intentie,ga op weg en laat los. Dit benauwd me vreselijk. Ik zou graag met Rinaldo en Guido samen eerst eens gaan teleconferentie om te kijken of er mogelijkheden zijn. Om vandaaruit tot iets te komen.
  Ik heb wel ideeen maar wil deze niet op het forum deponeren zodat iedereen er wel weer een mening over kan hebben.
  Het is nog maar een zaadje en dat kan snel vertrapt worden als je het
  op een plaats zaait waar veel mensen lopen.
  Rinaldo en Guido, graag jullie mening. Kan ik jullie op een andere manier bereiken?

 10. @ in het begin zijn wat ideeen aangegeven door rinaldo en mijzelf
  aan guido en wanneer er nog een paar mensen mee gaan doen die hier echt iets in zien vind ik het prima hoor. Dit ter aanvulling zodat niemand zich buitengesloten gaat voelen.

 11. Ik zit al een paar weekjes met mijn been in het gips Riet dus vorm ik tijdelijk een plaag op het internet.
  Mijn excuses daarvoor.

  Maar je hebt gelijk, meer het verstand op nul en de blik op oneindig.

 12. @Jerry,

  Wat vervelend Jerry, daar kun je ook knap gaar van worden.
  Meen je het echt met het verstand op nul en de blik op oneindig?
  Dat is niet wat ik bedoel.
  Maar ben toch blij met je reactie.
  Misschien behoefte aan een behandeling quantumtouch?

 13. @Riet

  Nee dank je wel Riet maar het is lief aangeboden! Ik was een beetje lelijk klem komen te zitten met mijn onderbeen en enkel tussen de spijlen van een schildersladder, zo’n lange je kent ze wel. De handen net weer vol natuurlijk…
  Maar het is al bijna weer ok, over anderhalve week komt het gips eraf dus dan zal mijn poot wel stinken^^

  Groetjes

 14. Als mens zijnde denken we het leven in de hand te hebben maar het leven heeft ons in hand.
  Een nieuwe maatschappij is niet de oplossing. De oplossing is accepteren dat we de oplossing niet hebben. Je kunt met de stroom meezwemmen,je kunt er tegenin zwemmen, het beste is je gewoon te laten drijven.

 15. @ Lianne

  Laten drijven waarop?
  Een maatschappij veranderd door
  de initiatieven die genomen worden door mensen die een visie hebben.
  Het merendeel van de mensheid leunt lekker achterover en vind het wel goed zolang je maar niet
  aan hun hachje komt.
  We hadden 10 jaar geleden niet kunnen denken dat we in openbare gelegenheden niet meer mochten roken (of dit nu juist is of niet doet niet ter zake). Maar het heeft zich gemanifesteerd.
  Het leven heeft ons nodig om in actie te komen, om verantwoording te nemen, om mens onder de mensen te zijn en inzet te tonen.
  Door energie te gebruiken ontvang je energie. Het is net als met geld dat moet rollen. Een groot aantal zwemt erin en kijk wat een
  kromme wereld er is ontstaan.
  Een nieuwe maatschappij is niet de oplossing daar ben ik het met je eens en zeker niet opgebouwd op de fundamenten van de oude.
  We staan aan de vooravond van grote veranderingen en wanneer de nieuwe energieen zich willen openbaren dan hebben deze mensen nodig die daar vorm aan gaan geven.
  Wij moeten niet drijven, we moeten
  vormgeven aan dat wat zich wil manifesteren in deze wereld.
  Hoe dat eruit gaat zien weten we nog niet, maar dat zal zich dan gaandeweg wel openbaren.
  Niet kennende de weg ga ik de weg, met geopende handen.

 16. Riet, ik denk dat Lianne bedoeld dat je met de stroom mee moet gaan.
  de stroom die je voelt als de beste weg.
  het is niet altijd in woorden uit te leggen maar het leven is meestal een binnenstrijd van wel of niet volgen, wel of niet het gevecht aan gaan. soms is het dan gewoon even beter om je te laten drijven op de stroom die voorbij komt.tijd om na te denken of juist even niks doen. we zijn allemaal mensen en ik weet van mezelf dat ik niet zo super moedig ben dat ik konstant mezelf laat horen. dus probeer ik op mijn eigen manier mijn omgeving te beinvloeden en soms laat ik iedereen gewoon maar.Riet je bent heel goed bezig maar volgens mij neem je soms de dingen te letterlijk. dit is geen kritiek hoor het is gewoon niet gemakkelijk om 24 uur per dag vredelievend en geduldig te zijn met je medemensen.
  maar mensen doen en zeggen nu eenmaal niet altijd wat we zouden willen. en dat is maar goed ook.

 17. @Lianne,
  Als je bedoelt wat Selene zegt zou ik het graag van je horen want dan bedoelen we hetzelfde.
  Als je het gevoel hebt dat het geen zin heeft om te reageren omdat je niet begrepen wordt dan vind ik het jammer. Ik had je beter kunnen vragen hoe je dit bedoelt in plaats van meteen mijn eigen mening te geven.
  Wat dat betreft is de reactie op mij een goede. Maar toch hoor ik graag van je

 18. @Riet/Rinaldo: een teleconferentie is toch zo geregeld. Even kennismaken, even brainstormen. Riet je kunt met gewoon op guido@wanttoknow.nl mailen hoor. En niet té veel willen ineens, even lossszzlaten. Dat voel ik wel, hoe harder je knijpt om het vast te houden, hoe sneller het uit je handen glijdt. Ofzo..

 19. @ jerry,

  Valt tegen Jerry. Zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt ben ik ook confronterend. Met het accent op ook. Dan ben je niet populair. Daar is lang niet iedereen van gediend.
  Maar gelukkig hoef ik mijn geld er niet mee te verdienen en daardoor kan ik degenen die juist de confrontatie met zichzelf aan wil gaan langer begeleiden. Dat kost ook tijd.
  Dat betekent trouwens niet dat ik voor gratis behandelen ben. Want dat voelt niet goed voor me.
  Ik ben voor vergoeding naar vermogen, of tegenprestatie.
  Voor de mensen die een praktijk hebben is het een ander verhaal.
  Dat wordt de zaak iets ingewikkelder.
  Ik vang meer mensen op die uitgeregulierd zijn en die een dure behandeling niet kunnen betalen. Zit ik niemand in de weg.
  Ieder zijn eigen ding.

 20. @Riet
  je hebt een zuiver hart,maar heb je het ook al gevonden?!
  Je staat te trappelen van ongeduld,
  mooi! want zulke mensen hebben we ook nodig.Maar bedenk wel aan het roer staan betekent ook dat je je hart gevonden moet hebben,anders botsen we weer tegen de kade.

 21. @ Lieve Lianne,
  Ik denk het niet want ik geef jou
  blijkbaar die indruk.
  Ik ben een mens en maak net zoveel fouten als anderen en ik ben nog steeds bezig om mijn hart te zuiveren van de zaken uit het verleden, van de duistere kanten in mezelf. Van de toestand van nu in de wereld. Ik doe mijn best om zo zuiver mogelijk te zijn, maar ik ben nog lang niet volmaakt en dat hoeft ook niet. Het gaat er voor mij niet om om een goed mens te zijn, maar volledig. Ik wordt graag geconfronteerd als het op een positieve wijze is.
  Ik ben gewoon een mens op weg, zoekend naar een manier om een liefdevollere samenleving te helpen creeren. Zelf zal ik daar misschien niet van profiteren omdat ik nogal wat jaartjes meega.
  Ik ben onderhand al oma van 3 kleinkinderen.
  Het valt niet mee om in deze wereld jezelf open te stellen.
  Maar in mijn passie kan ik misschien wel eens over iemand heen vallen. Uit jouw antwoord op mijn betoog om het zo maar te noemen begrijp ik dat ik je ergens geraakt moet hebben. Dat was niet mijn bedoeling.
  Wat min trappelen betreft, dat heft te maken met de toestand van nu en het meemaken dat heel veel mensen de weg kwijt zijn omdat ze
  in deze maatschappij niet meer kunnen functioneren. Dat gaat me aan het hart. Daarin wil ik mijn steentje bijdragen.

 22. @ Droppy
  Ik ben het helemaal met je eens.
  Trouwens erg interessant die artikelen die je doorgegeven hebt.
  De menselijke geest is slim en blijft vaak denken in eigen voordeel. Heeft het vermogen om de werkelijk zo te vormen als hem het beste uitkomt.
  Volgens mij zijn “verlichte” mensen die mensen die een stapje terug kunnen doen en met een heldere blik dit gegeven bij zichzelf kunnen waarnemen.
  Als je iemand aan zijn geld komt dan kom je hem aan zijn basiszekerheid. Is een hele primitieve reactie. En ook begrijpelijk.
  De crisis waarin we nu terecht komen kan een leerschool worden en een ontdekking dat we met veel minder geld gelukkig kunnen zijn.
  Misschien heeft de westerse wereld deze crisis wel nodig om meer mens te worden in plaats van slaaf.

 23. Vorige week hoorde ik iemand iets op tv zeggen dat me blij maakte. Het was ongeveer dit;
  “In plaats van tegen elkaar te gaan, is het tijd om naar elkaar te luisteren,ieders zienswijze te respecteren, om in samenwerking de nodige oplossingen te kunnen vinden.”
  Dit was een reactie op de politieke partijen, maar is natuurlijk op ons allemaal van toepassing, want samen creëeren wij de wereld waarin we leven.

 24. @Guido

  Dit artikel komt in mijn aandacht doordat je me elders verwijst naar het Atlasprofilax verhaal.

  Heel herkenbaar wat hier staat. Ook de reactie en gevoelens van Ton van der Kroon zijn herkenbaar.

  Het goede nieuws is dat de lading op geld ontladen is in het ruilmiddel Equi. Alle lading, alle projecties op geld zijn gezien, doorleefd, en getransformeerd beschikbaar gesteld op de websites rondom het Overvloedsprincipe.

  Op mijn website heb ik een ontlading beschikbaar gesteld in een column met de titel ‘De Goddelijke driehoek sex (Plezier) – liefde (Liefde) – geld (Vrijheid)’:

  De energievelden ‘geld’, ‘sex’, ‘liefde’, ‘recht’ (en anderen) zijn bezoedeld en verstrikt geraakt. Op deze velden zijn (emotionele) ladingen geplakt, (ver)oordelingen, en projecties. Laten we eens op onderzoek gaan in ons onderbewustzijn naar deze ladingen, (ver)oordelingen, en projecties. Wat kom jij bij jezelf tegen als je deze woorden helemaal door je heen laat gaan? Welke gevoelens, gedachten? Ga je mee op ontdekkingsreis? Ik neem je mee op reis door het energieveld ‘geld’. Zo kun je ook de energievelden ‘sex’ en ‘liefde’ onderzoeken.

  Deze column staat in het mei-nummer van Spiegelbeeld. Deze uitgave ligt nu in de schappen.

  Lees meer:
  http://www.hetbewustepad.nl/index.php?nws_id=43

 25. Ik heb morgen een radio-gesprek met Ton van der Kroon (vooral over andere zaken, maar ik zal dat dualistische geldverhaal er ook eens bij halen), maar laten we vooral niet vergeten dat de centrale bankiers (de FED, maar ook onze Nederlandse Bank en vooral de centrale BIS) in feite achter de schermen de inflatie en de rentevoet en de wereldeconomie ‘sturen’ (lees manipuleren, tot aan een ‘crisis’ toe)met als gevolg dat ‘wij gewone mensen’ zo moeten ‘strijden in het leven’ en moeten ‘worden’ in plaats van gewoon ‘zijn’.

  Mijn helende muziekcd’s vraag ik ook een vergoeding voor, maanden werk in de studio. Idem voor workshops, lezingen etc als ik ze zelf organiseer omdat dit inderdaad geld kost, zoals overigens zoveel ‘gratis’ dingen.

  Laatst moest de loodgieter komen voor een simpel klusje. Toen ik de rekening zag dacht ik dat die van het Koningshuis kwam. Toch moeten we deze ook betalen vooralsnog (tot we ander -niet geld- systeem hebben). Of mogen mensen die mooie en liefdevolle dingen doen niet hun gezin onderhouden en een dak boven het hoofd? Het lijkt soms wel zo dat hoe mooier werk je levert, je steeds minder geld mag ‘verdienen’. De omgekeerde wereld voor juist die personen die de omgekeerde wereld weer terug willen draaien, zoiets?

  1. Het ruilmiddel waar jij naar ‘zoekt’, is er AL. Equi.

   Ga Equi eens gebruiken John. Stel jouw activiteiten (gedeeltelijk) beschikbaar voor Equi. Dat zou je Ton van der Kroon ook voor kunnen stellen in jouw radio-uitzending. Ook Ton kan zijn activiteiten (gedeeltelijk) voor Equi aanbieden.

   Zowel jij als Ton ontvangen regelmatig mijn nieuwsbrieven en zijn dus al geruime tijd op de hoogte van het bestaan van Equi.

   Renske heb ik een tijdje geleden op Facebook uitgenodigd Equi ‘mee te nemen’ in jullie project voor kinderen.

   Ik nodig jou, en Renske (en eventueel ook Ton van der Kroon, Marieke de Vrij, Guido, en Jan Jaap de Dood, wellicht ook Karel en Caroline van Huffelen) van harte uit in Nieuweroord om door te praten over Equi.

   Zowel Ton, Marieke, als Karel en Caroline ken ik persoonlijk al geruime tijd.

   Misschien is dit de juiste tijd om elkaar opnieuw te ontmoeten en te onderzoeken waar we ELKAAR verder kunnen brengen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.