Advertentie

Onderzoeker Starchild Skull mysterie: ‘Help me dingen laten gebeuren!’


Op WantToKnow.nl hebben we er nog niet eerder over geschreven, maar er zijn nieuwe ontwikkelingen rondom het Starchild Skull mysterie. Lloyd Pye is 10 jaar de onderzoeker van de Starchild Skull, een vreemd gevormde schedel van 900 jaar oud. Door sceptici steevast weggelachen en door de mainstream wetenschap en media genegeerd. Paul Harmans van www.ufowijzer.nl volgt de ontwikkelingen op de voet en hij heeft onlangs een email van Pye vertaald, waarin de onderzoeker ‘ons’ om hulp vraagt ‘bij de laatste hindernis’. Tijdens zijn onderzoek wordt Pye enorm tegenwerkt door duistere krachten die duidelijk geen baat hebben bij de onthulling van de waarheid over de schedel, waarvan Pye denkt dat het een kruising is tussen mens en E.T. Pye heeft nog maar één DNA-test nodig om dat aan te kunnen tonen … Iets wat onze geschiedenis voorgoed verandert.

The Starchild Skull
The Starchild Skull

Lees eerst een inleiding van Paul en onderaan de email van Pye zijn nawoord.
En vergeet dan natuurlijk niet Pye een handje te helpen!

~~~~

Op 4 februari 2009 schreef paul op ufowijzer het volgende:

Nieuw en duur onderzoek naar de Starchild Skull

LIoyd Pye met Starchild Skull
LIoyd Pye met Starchild Skull

Ik beluisterde afgelopen week de uitzending van 17 november 2008 van Coast to Coast waarin Lloyd Pye te gast was bij George Noory. Lloyd Pye is de onderzoeker van de Starchild Skull, een vreemd gevormde schedel van 900 jaar oud. Door sceptici steevast weggelachen en door de mainstream wetenschap genegeerd. De eerdere testresultaten laten echter onomwonden zien dat het om een zeer aparte en authentieke schedel gaat.

DNA testen laten zien dat het DNA van de moeder is vast te stellen, maar niet het DNA van de vader. De test had dat beslist wel moeten aantonen als de vader mens was. Sinds kort zijn er nieuwe DNA testen en daarmee is zonder meer aan te tonen in hoeverre het vaderlijke DNA afwijkt van het menselijke DNA. De schedel heeft namelijk alles weg van een kruising tussen een mens en buitenaardse, een Grey.

Documentaire doet de onthulling

Lloyd Pye kondigde bij George Noory aan dat een grote Engelse tv-producent een documentaire over de schedel gaat maken en de kosten van het nieuwe onderzoek voor hun rekening zullen nemen. Die kosten zullen minstens 200.000 euro zijn, maar de makers van de documentaire (Lloyd Pye wil/mag nog niet zeggen welke tv-zender het is) zijn op de hoogte van alle feiten en vorige onderzoeksresultaten en zijn er daarom van overtuigd dat het nieuwe onderzoek zal aantonen dat de schedel een kruising tussen mens en buitenaardse is. Vandaar dat men het grote geldbedrag op tafel wil leggen. Het maken van de documentaire zal vanwege het volgen van de nieuwe DNA testen en het wachten op de uitkomst daarvan bijna geheel 2009 in beslag nemen. Men denkt in het najaar van 2009 de documentaire te kunnen uitzenden. Als het goed is zal dat het einde betekenen van het lachen van de ontkenners en het negeren van de wetenschap. Er zullen dan nog heel wat orthodoxe onderzoekers iets uit te leggen hebben.

~~~~

Uw plaatsing op de e-maillijst plaatst u op de frontlinie in een strijd die wordt gestreden tussen tweeduizend van ONS en tienduizenden van HEN. WIJ willen de Starchild zaak definitief opgelost zien, duidelijk is dat ZIJ het weggeveegd willen zien en willen laten ‘verdwijnen’. WIJ zijn betrokken bij een SERIEUZE strijd, dus moeten WIJ onze verantwoordelijkheid SERIEUS nemen. Ik heb deze inspanningen meer dan 10 jaar volgehouden, heb in de eerste jaren gevraagd om een hoop hulp, maar sinds 2002 niet echt meer, toen ontving ik financiën om het DNA van het Starchild te laten testen met primers. Uiteindelijk moet ik elk van jullie vragen 20 dollar te doneren en een paar uur van jullie tijd. Dat lijkt me een eerlijke wisselwerking niet waar? Ik kan ons zonder jullie hulp niet over de laatste hindernis helpen omdat ZIJ mij nu tegenwerken.

Door: Lloyd Pye
Vertaling: Paul Harmans
Bron: Een e-mail van Lloyd Pye

De Starchild Skull in vergelijking met een menselijke schedel
De Starchild Skull in vergelijking met een menselijke schedel

Ik weet niet precies wie het zijn, maar ik weet wel wat ze gedaan hebben. Zoals u weet had ik vorig jaar rond deze tijd een deal waarbij er betaald zou worden voor de uiteindelijke DNA test en daar zou een documentaire over worden gemaakt. Als eerste was dat de BBC in Engeland en toen kwamen er verschillende andere Tv-stations in Europa en Amerika die ervoor intekenden, maar later allemaal weer afhaakten. Elk van hen was in eerste instantie opgewonden en alle systemen stonden op ‘GO’, toen gebeurde er iets waardoor de deal de grond werd ingeboord, waar we het ook probeerden. Ik gaf daar de instortende economie de schuld van… maar nu denk ik dat ik de situatie onderschat heb.

Daily Mail weigert

In juni (2009) vond er een mirakel plaats. De Daily Mail, Engelands grootste krant (elke dag 3 miljoen verkochte exemplaren en gelezen door 6 miljoen) vroeg mij, terwijl ik in Engeland was voor lezingen, een twee pagina groot hoofdartikel te brengen over het Starchild. Dit was iets heel groots en ik was verrukt! Maar toen, op de geplande dag van publicatie, werd het volledig onderzochte, volledig geschreven, klaar om gedrukt te worden artikel, plotseling GEWEIGERD! Out of nowhere!!! Iemand had de macht om het in de laatste seconde, ZONDER verklaring aan mij of de schrijver, terug te trekken. Gewoon POOF! WEG! En tot op de dag van vandaag heb ik nog geen woord van een verklaring of verontschuldiging van de Daily Mail gehoord. Het is dus duidelijk dat iemand naar hen toekwam. Maar WIE?

Nieuwe techniek

Ik weet het echt niet en om dit tot in detail te weten is niet echt nodig. Laat mij gewoon herhalen dat het spel nu SERIEUS is geworden en we zullen ons deel daaraan overeenkomstig moeten spelen. Ik kan u vertellen dat ik denk dat de reden dat ZIJ mij zover hebben laten komen met het Starchild is, dat zij nooit gedacht hebben dat ik het werkelijk af kon maken. Ze wisten dat ik niet in staat was het genoom van het Starchild te produceren om dat te vergelijken met dat van een normaal mens. In 1999, toen ik startte, was van iets dergelijks absoluut geen sprake, nu is het een realiteit en zij weten dat het nu kan worden gedaan via de 454 Life Science technology. Nu is het mijn taak u te laten begrijpen dat WIJ, door samen te werken, door kunnen gaan met deze nieuwe techniek.

Nieuw e-book

Let op: het e-book Starchild Skull Essentials komt als een pdf file, dus niet in papieren vorm zoals op de afbeelding
Let op: het e-book Starchild Skull Essentials komt als een pdf file, dus niet in papieren vorm zoals op de afbeelding

Ik heb in deze e-mail niet de ruimte om alle achtergronden en feiten weer te geven die u nodig hebt om het te begrijpen, maar ik kan u de best mogelijke samenvatting geven die de absolute kern van de zaak weergeeft. Ik heb speciaal hiervoor een nieuw e-book met de titel: ‘Starchild Skull Essentials’ samengesteld, met daarin het totale bewijs. Ik heb het met name geschreven zodat jullie allemaal alles van belang, tezamen gebundeld in een kleine verpakking, kunnen hebben en dat jullie in korte tijd die informatie in je kunnen opnemen. Het neemt ongeveer een uur in beslag om het te lezen en als u daarmee klaar bent, bent u een volledig doelmatige advocaat voor de zaak.

Nog 1 DNA-test nodig

U zult in staat zijn aan iedereen te verklaren waarom het Starchild werkelijk een mens-buitenaardse hybride is en waarom we nog 1 DNA test nodig hebben om dit boven alles te bewijzen en de sceptici de mond te snoeren. Als u mij wilt helpen daar naartoe te werken dan zullen we dit voor eens en altijd winnen. Dat garandeer ik u absoluut.
De hulp die ik nodig heb is dat, nadat u het hebt gelezen, u uw vrienden en kennissen die mogelijk open staan voor zoiets wereldschokkends als het Starchild ervan op de hoogte brengt. U MOET het verder vertellen, in de UFO-alien blogs en forums die u bezoekt. Verspreidt het via Hyves, Facebook en Twitter. Ik kan dat niet alleen voor elkaar krijgen. JULLIE zijn de stoottroepen in deze strijd voor de ultieme WAARHEID.

De geschiedenis veranderen

Met uw aanhoudende en gecoördineerde hulp, kan deze ongelooflijke gebeurtenis waarheid worden. We zullen uiteindelijk DE RIJKEN vinden die er daarbuiten zijn en kunnen betalen wat gedaan moet worden. Maar als we dat hebben gedaan, dan kunnen we zonder een spoor van twijfel BEWIJZEN dat het Starchild is wat we beweren dat het is. Dat is het doel van het nieuwe e-book, om een wapen te zijn in de handen van ons allemaal, een macht die ons in staat zal stellen DE GESCHIEDENIS TE VERANDEREN.

Ga naar http://www.starchildproject.com/starchild_ebook.htm en koop het als u het zich kunt veroorloven. LEES HET! Ik weet het, het kost u een uur van uw kostbare tijd, maar alstublieft, neem het tot u… doe het meteen. U moet in staat zijn het te begrijpen en de redenen te bediscussiëren waarom het Starchild zo speciaal is. Als u echt geeft om de uitkomst van deze tienjarige strijd, help mij dan om die NU TE WINNEN! We KUNNEN het en we ZULLEN dat ook doen, maar dat kan alleen als we samenwerken, als alle neuzen dezelfde kant opwijzen.

THE TIME IS NOW… LET’S DO IT!!!!

Ik ben duidelijk niet goed in peptalk, maar ik weet niet hoe ik het anders dan direct en rechtuit tegen u moet zeggen. Ik heb uw hulp nodig, ik wil uw hulp en ik vraag dus om uw hulp. Het lijkt misschien een onbegonnen zaak voor een individueel persoon, maar tezamen kunnen we dit onderwerp in de geschiedenisboeken krijgen. Ik smeek u mij te helpen en dit mogelijk te maken. THE TIME IS NOW… LET’S DO IT!!!!

Lloyd Pye
lloyd@lloydpye.com
http://www.starchildproject.com

Nawoord ufowijzer

Zo zie je maar weer dat er toch nog steeds bepaalde krachten achter de schermen aanwezig zijn die absoluut niet willen dat de waarheid omtrent UFO’s, buitenaardsen en een hybride aan het licht komt. Wat zou ik graag weten wie het zijn, wat hun redenen zijn en hoe zij het steeds maar weer voor elkaar kunnen krijgen de politiek, de wetenschap, het volk en de media hun wil op te leggen en zand in de ogen te strooien. Wat ik wel weet is dat hun grootste voordeel en hulp bij het bedekken van de waarheid, de onwil en de dommigheid is bij het grootste deel van de wereldbevolking, dat deel dat weigert ook maar 1 seconde na te denken over fenomenen die verder gaan dan barbecue, karaoke en voetbal. Het deel dat alleen de ochtendkrant leest, het achtuur journaal bekijkt en dan exact denkt te weten wat er in de wereld gaande is. Zolang dat deel niet wakker wordt en ook om openbaring gaat roepen, zal de arrogantie bij hen die zaken geheim willen houden in stand blijven.

Meer links naar artikelen en video’s over het Starchild

Het eerder door Lloyd Pye geschreven (papieren) boek, ook te bestellen op de website van Lloyd Pye
Het eerder door Lloyd Pye geschreven (papieren) boek, ook te bestellen op de website van Lloyd Pye

Aankondiging op Coast to Coast:
http://www.coasttocoastam.com/shows/2008/11/17.html

Website van Lloyd Pye, de onderzoeker van de schedel:
http://www.lloydpye.com

Alles over de Starchild Skull:
http://www.starchildproject.com

Artikel op ufowijzer:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Starchild%20Skull.htm

Artikel De Starchild Skull – Genetisch Enigma of Mens-Alien Hybride?
http://www.aquariusage.com/index.cfm?newsid=2569&read=1

YouTube korte uitleg over de schedel 1:54 min.
http://www.youtube.com/watch?v=Wru0pP8bwPU&e

Video’s Starchild Skull:
1. http://www.youtube.com/watch?v=S374ektfYw4
2. http://www.youtube.com/watch?v=bFayTVCbDjAl
3. http://www.youtube.com/watch?v=-BghT70iI_k

29 gedachten over “Onderzoeker Starchild Skull mysterie: ‘Help me dingen laten gebeuren!’

 1. Ook deze revolutionaire ontwikkeling past perfect in het ‘ontwaken’. Lloyd Pye is voor mij een bijzonder gemotiveerde lichtwerker, die met een mooie zoektocht bezig is. En die óók, net als zovele lichtwerkers, andere krachten op zijn pad vindt. Krachten die o.a. zijn vastberadenheid op de proef stellen en hem daardoor ook bevestigen in zijn gevoel!

 2. Het is voor mij alweer en bevestiging dat het duidelijk is dat we door buitenaardse zijn geworden wat we nu zijn.
  Gewoon,door genetische manipulatie.
  In den beginne http://video.google.com/videoplay?docid=7839230871595849116#
  van Bram Vermeulen vormt een mooie inleiding.
  Zecharia Sitchin waar Bram steeds op terug grijpt heeft hier een boek over geschreven.
  Het is mij een raadsel waarom we de waarheid over onze oorsprong niet mogen kennen.

 3. als Gateway goed gekeken had naar de internet video uitleg van Lloyd Pye over de schedel dan had ie kunnen vernemen dat alleen al de micro botstructuur van de schedel geen enkele overeenkomst heeft met die van een mens

 4. @ hyper Alert

  DNA testing
  DNA testing in 1999 at BOLD, a forensic DNA lab in Vancouver, British Columbia found standard X and Y chromosomes in two samples taken from the skull, “conclusive evidence that the child was not only human (and male), but both of his parents must have been human as well, for each must have contributed one of the human sex chromosomes”.[1] BOLD was unable to extract any DNA from the maxilla.[7] Further DNA testing at Trace Genetics, which unlike BOLD specializes in extracting DNA from ancient samples, in 2003 recovered mitochondrial DNA from both skulls. The child belongs to haplogroup C, while the adult female belongs to haplogroup A. Both haplotypes are characteristic Native American haplogroups, but the different haplogroup for each skull indicates that the adult female was not the child’s mother.[8] Useful lengths of nuclear DNA or Y-chromosomal DNA for further testing have not yet been recovered.[9]

 5. Gait, dit is absoluut onvoldoende dat het “gewoon” een mensenschedel is.

  Ten eerste zijn de DNA-test technieken anders en betrouwbaarder geworden, immers alles verandert in de wereld.
  Met de nieuwste technieken zou wel eens nieuwe bevindingen gedaan kunnen worden.

  En het lijkt me HEEL duidelijk dat als de stekkers uit een nieuw DNA onderzoek getrokken wordt ZONDER redenatie dat dat heel verdacht is.

  En kijk toch eens goed naar die schedels man, duidelijk heel anders!

 6. Gait is dus duidelijk een ontkenner, heeft niet eens zijn gezonde verstand de boventoon laten voeren om de moeite te nemen de links onder de boodschap van Lloyd Pye aan te klikken en te lezen over en te luisteren naar de reeds zeer duidelijke FEITEN.

  DE WETENSCHAP (Gait!) heeft vastgesteld, ondanks dat men het daarna met man en macht tracht te negeren, dat deze schedel geen vervorming is en dat de zeer verbazingwekkende details (teveel om hier weer te geven) duidelijk wijzen op iets zeer, zeer bijzonders dat schreeuwt om onderzoek. DNA onderzoek naar deze schedel is belangrijker dan het DNA onderzoek van de Neanderthaler!

  Gait, jij hebt GEEN recht van commentaar geven, je hebt je huiswerk niet gedaan!

 7. denk dat ze erachter kwamen dat het een misvormt mensenhoofd was en daarom allemaal afhaakten..is natuurlijk ook maar net wat je WILT geloven..sommige geloven in ‘gebeurtenissen’ terwijl het al meer dan duidelijk is dat het te onzin blijkt te zijn…sommige mensen geloven alles maar wat ze zien en horen zonder het even nuchter te overzien…

  En hier hoef je geen huiswerk voor te doen,want alles wat je hier over vind is naar mijn mening gemaakt door mensen die iets WILLEN geloven…

 8. Ik kan me herrineren dat er een tijdje terug ook een franse wetenschapster (voormalig astronaute en onderzoekster van DNA materiaal) die letterlijk zei: IK HEB IETS ONTDEKT DAT DE HELE WERELD MOET WETEN! daarna zou ze zelfmoord hebben gepleegd en is haar lab in Parijs in vlammen opgegaan.

  Als je kijkt hoeveel bio wetenschappers er de laatste tijd het loodje leggen is er echt iets niet pluis en lijkt het er sterk op dat er iets wordt verborgen naar mijn mening!

 9. De kans dat het gewoon een mutatie doormiddel van beschadigde genen is veel waarschijnlijker, het meest voor de hand liggende antwoord is 9 van de 10 keer de juiste.

  Ik bedoel kijk naar de elephant man die zag er buitenaardser uit dan dit schedeltje. En in oude culturen werden schedels ook wel gebonden om een bepaalde vorm te creeren.

  Deze schedel is al een keer gedebunked door de national geographic society. Het feit dat deze Lloyd een heel boek kan schrijven over een schedel zegt mij ook wel genoeg.

  $$$ dat is het motief

 10. @M

  Ik weet dat ngc/s doet aan hitpieces, maar toch geloof ik dat als het een echte alien schedel zou zijn het niet op televisie getoond zou worden….

  Ik durf dit verhaal wel naar het land van de teubisten en GF te verwijzen. Er zijn hier meerdere onderzoeken naar gedaan. Niet alleen door NGS.

  Ik snap ook niet dat wtk zich besmeurd met dit soort troep. Net als dat artikel van de week dat tessa ascended zou zijn…..

  Eerst was er alleen niburu.nl(sektarisch). Ik dacht eindelijk een site die de boel een beetje nuchter benaderd. Maar nee hoor, binnen het halfjaar slaat de boel op hol.

  Ik snap dit echt niet. Zo jammer, niet alleen voor wtk maar al helemaal voor ufologie in algemeen.
  Nu heeft de media weer een middel erbij om ufologie in nederland af te doen als theorie/illusie.

  Over contra productief gesproken…..
  Normaal ben ik niet zo lang van stof, maar dit moet er even uit.

  Ok mensen val me maar aan op spellingfouten (daar draait het toch op uit).

 11. psychopatrol: inhoudelijk klopt er iets niet met WantToKnow? ik vind je verder een beetje zwart/wit. goed of fout. Is er nog een tussenweg mogelijk. Is WantToKnow voortaan altijd fout, omdat jij een kleur waarneemt in het spectrum van WantToKnow, die je niet bevalt..?
  Misschien is het daardoor juist rete-interessant, want waarom is dit stuk verkeerd. Je gevoel zeker, nou ja, daar is ook nix mis mee. Zeg dát dan, maar ga niet lopen schelden, toch? “Dat WTK zich besmeurt met dit soort troep”.. Waar heb je het over man!!

 12. PsychoPatrol ik ben bang dat je verwachtingspatroon niet altijd past bij de omgeving waar je zoekt.
  of het een of het ander zul je aan moeten passen
  wil je vinden wat je zoekt.
  wat de spelfouten betreft, dat is je vergeven.
  je weet je prima in woorden uit te drukken.

  veel wijsheid toegewenst door mij.

 13. Hey Psycho ! Laat je asjeblieft niet weerhouden door een paar spellingsafwijkingen, ik heb net je stukje gelezen en ik zie ze nog niet eens, is ook helemaal niet van belang, ik wil het niet eens fouten noemen, fouten bestaan niet, er zijn alleen maar meerdere mogelijkheden, fouten is iets wat verzonnen is door mensen die een ander wat willen opleggen om er zelf beter van te worden. Je bewijst dat je prima kunt schrijven en dat je je zelf goed kan uitdrukken, precies wat Selene al zei en waarom niet vaker wat langer van stof? Ik heb de aflevering van National Geo helaas niet gezien maar ben heel nieuwsgierig hoe hun motie van afkeuring in elkaar steekt als het gaat over de herkomst van deze rare schedel! Voor mij is het sinds een jaar al heel normaal om ook National Geo ontzettend te wantrouwen als het gaat om feiten en berichtgeving; bij elk programma dat ik zie probeer ik te zien hoe ze moedwillig het oordeel van de kijker naar 1 kant proberen te verdraaien of het bekende fifty fifty spelletje spelen dat als gegarandeerd resultaat heeft fikse cognitieve dissonantie dat ongetrainde schaapjes doorgaans erg apathisch maakt; ik laat mij niet langer cognitief verlammen door het fifty fifty spelletje; ik laat me geen comateuze toestand meer aanpraten; ik wil alles zien wat ‘ze’ (main stream media) doen.

 14. De onwetendheid is de wortel van alle kwaad. De oorzaak van smart is de begeerte. Het zelf is een vluchtige dwaling, het is persoonlijke afgezonderdheid en de zelfzucht die haat en nijd verwekt.

  *Bouddha

 15. @guido,

  Ja ik denk wel aardig zwart/wit denk daar heb je een punt. Maar ik vind dat met dit soort onderwerpen ook wel nodig is.

  Net zoals dit artikel, het is al feitelijk weerlegd en toch word het opgevoerd.

  Het is waar of niet waar, er is geen middenweg. Ik zou graag wat meer feiten zien. Ik snap best dat alles niet te verklaren valt.

  Guido ik neem aan dat je de site niburu wel kent, vind deze site wat realistischer. Mag ik jou vragen wat jij van teuben en consorten vind? Ik vind zijn manier van dingen weergeven onjuist en gevaarlijk.

  Zou het heel jammer vinden als deze site dezelfde doodlopende straat ingaat.

 16. Was laatst nog een docu over bij Is it real? Punt blijft dat tegenstanders vaak elkaars meest redelijke argumenten negeren. Zo’n DNA bewijs zou immers geweldig zijn! Maar tegelijkertijd kun je zonder dergelijk fysiek bewijs idem spreken over een misvormde schedel en hoeft deze schedel allerminst buitenaards te zijn.

  Hetzelfde geldt voor het argument dat buitenaardsen ons DNA zouden hebben gemanipuleerd. Er is echter nog nooit buitenaards materiaal (of iets wat daarna verwijst) aangetroffen binnen onze menselijke genen. Onderzoekers zijn het niet eenduidig eens over de daadwerkelijke stamboom van de huidige homo-sapien. (men vermoedt de homo-erectus, maar zonder fysiek bewijs blijft het slechts bij speculatie alleen) Daarom moeten we voorzichtig zijn met al te snelle conclusies betreffende buitenaardsen en hun evt. invloed op deze mensheid. Tot nu toe bestaat er nog geen spoortje fysiek bewijs. Maar ik sta wel open voor het gegeven dat we niet alleen zijn in dit universum.

 17. ik heb alle reactie`s gelezen hier, ik zou er dit over willen zeggen, en dan denk dat ik spijkers op z`n kop sla. kijk lieve mensen sceptisie(vergeef me als ik het verkeerd schrijf) daar val nooit tegen te vechten !!!!! maar als wat ik lees op de dag dat de daily mail weigert het bewuste artikel te plaatsen, dan is er toch wel iets aan de hand.
  en dan nog iets… het is een gegeven feit.. dat als je IETS TE VERBERGEN HEBT, JE EEN WAARHEID VERBERGT OF ACHTER HOUD. !!!! zo is het gewoon. punt !!!!
  en kennelijk is het wel heel erg belangrijk om de waarheid achter te houden. !!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.