Advertentie

President John F. Kennedy de complotdenker..??


X

– 60 jaar geleden –
Bij de herdenking van de moord op JFK,

president van het Amerikaanse volk,
22 november 1963

* * *
X

President John F. Kennedy
de complotdenker..??

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Waar het ons om gaat, met de herplaatsing van dit artikel uit 2o18, is de ABSOLUTE DOMHEID aan te tonen, van al die mensen die met ‘complotdenker’-stickertjes rondlopen, om mensen, wiens mening en bevindingen hen niet welgevallig zijn, in een hoekje weg te zetten. Het liefst dat ‘complotdenkers’-stickertje op hun voorhoofden plakken. Wat ze daarbij echter niet zien, is dat ze daarmee hun eigen gebrek aan INHOUDELIJKE KENNIS niet alleen trachten te verdoezelen, maar ook hun GEBREKKIGE VERBINDING MET REALITEITEN aantonen.

Het is bijna schokkend om te merken dat ‘complotdenkers-stickertjes-plakkers‘, hun zaakjes TOTAAL NIET op orde hebben, en meteen door de mand vallen, als je hen FEITELIJK vraagt naar essentiële, inhoudelijke zaken rondom een gebeurtenis, die ook daadwerkelijk een complot IS..! Of het nou een officieel verklaarde samenzwering is (= complot) of een nog verborgen/niet ontdekt complot.

Kennelijk weten deze mensen alles, zonder zich ook maar een beetje in te lezen.. De vraag is bijvoorbeeld, of ze op de hoogte zijn van het volgende. Want wat doen zij nu, als het hoofd van de Amerikaanse CIA, Edgar J. Hoover, in 1956 al, waarschuwde voor een monstrueuze samenzwering, ZO GROOT, dat het individu het gewoon niet kán geloven..!? Kijk hieronder eens naar zijn citaat uit een artikel in ‘Elks Magazine’. Je zou zeggen, dat de CIA, als bewaker van veiligheid in de VS, een dergelijke opmerking van haar directeur, niet zomaar eventjes laat gebeuren, wanneer deze quote géén bodem zou hebben. En het is nogal een uitgesproken tekst. “Het geweten van de Amerikanen, heeft zich simpelweg nog niet gerealiseerd, welk kwaad er in ons midden is geplaatst”.

Overigens is het bijzonder, dat dezelfde CIA, de bedenker is van het woord ‘complotdenker’.. Dit is in officiële notulen tevoorschijn gekomen, om dat woord ‘strategisch’ te gebruiken, als een middel, om de kritische denkers bij het moordcomplot op JFK, weg te zetten als niet-realisten.. (HIER) Maar voor hen die nog niet op de hoogte zijn, van het dubbelspel dat de CIA -zeker sinds de dood van JFK- is gaan spelen, is er heel veel materiaal/info aanwezig, om je erin te verdiepen. Niet een heel grote stap, te veronderstellen, dat de CIA een staat-in-de-staat is.. Een onderdeel inderdaad, van de DeepState.. Een ontwikkeling waarvoor door vele goedwillende politici is gewaarschuwd.

Vooral de handel in verdovende middelen, is in dit kader bizar, omdat de CIA (Of delen ervan? Onderdeel van Deep State?) zijn fondsen verwerft met de illegale handel in drugs. Kijk in dat kader eens naar dit soort publicaties, die al vele decennia het CIA-verdovende-middelen-complot onthullen.. Ene meneer George Bush sr. was één van die handelaren..! Met zijn olieplatform in de Golf van Mexico, eigendom van zijn oliemaatschappij ‘Zapata’, was het platform een tussenhaven voor de illegale smokkel van harddrugs uit Zuid Amerika.. (HIER)

Een president die waarschuwt voor.. HET GROTE COMPLOT…
Wanneer een president van het rijkste en machtigste land, bekend maakt, dat het land ten prooi is gevallen aan een ongeziene macht, die op geraffineerde manier, uiterst efficiënt georganiseerd, het land  in haar macht heeft en parasitair aan het plunderen is, dan lijkt dat een complot, waarbij je eerder aan een verhaal uit een spannend spionageboek denkt, dan dat dit verhaal werkelijk het geval zou zijn. En toch is dat, een voor ’n dergelijk heftig complot waarschuwende president, wat er gebeurde, bij een jaarlijkse dagbladpers-meeting met president John F. Kennedy, op 27 April 1961 in het Waldorf-Astoria Hotel in New York.

City. President Kennedy’s speech spreekt over een afschuwelijk complot, toen dus al in 1961..! Een heftige omschrijving van de bende die erachter zit, maakt dat je deze waarschuwing niet licht zou moeten nemen. Of je noemt de president gewoon een complotdenker?? Daarbij is het natuurlijk een waarheid als een koe, dat wanneer deze geoliede machine, deze machtige bende toentertijd al bestond, deze nu, na 60 jaar alleen maar geraffineerder, sterker en nóg doortrapter zal zijn geworden..!

Maar eerst dan die speech van Kennedy, die we als vertaling van het transcript, onder de video hebben gezet. Let op zijn omschrijving van het machtige gedrocht dat als complot/conspiracy door hem wordt gepresenteerd:

“Het woord ‘geheimhouding’ alleen al, is weerzinwekkend in een vrije en open samenleving; en wij zijn als volk -inherent en historisch gezien- tégen geheime genootschappen, tegen geheime eedaflegging en geheime handelingen. Wij hebben al lang geleden besloten dat de gevaren van het overdreven en ongerechtvaardigd verzwijgen van relevante feiten, veel groter waren dan de gevaren die worden aangehaald om dit handelen te rechtvaardigen. Zelfs vandaag de dag heeft het weinig zin om de dreiging van een gesloten samenleving tegen te gaan, door haar willekeurige beperkingen na te bootsen.

Zelfs vandaag de dag, heeft het weinig zin om het voortbestaan van onze natie te verzekeren, als onze tradities niet tegelijkertijd mee overleven. En er is een zeer groot gevaar, dat een aangekondigde behoefte aan meer veiligheid, door hén zal worden aangegrepen om de betekenis ervan uit te breiden tot de grenzen van de officiële censuur en verhullingen. Dat ben ik niet van plan toe te staan voor zover ik het in de hand heb. En geen enkele ambtenaar van mijn regering, of zijn rang nu hoog of laag is, civiel of militair, mag mijn woorden hier vanavond interpreteren, als een excuus om het nieuws te censureren, afwijkende meningen te onderdrukken, onze fouten te verdoezelen, of de pers en het publiek de feiten te onthouden, die ze verdienen te weten te komen.

Want we worden over de hele wereld bestreden door een monolithische en meedogenloze samenzwering, die berust op geheime middelen om haar invloedssfeer uit te breiden – op infiltratie in plaats van invasie, op subversie in plaats van verkiezingen, op intimidatie in plaats van vrije keuze, op guerrilla’s ’s nachts in plaats van op legers overdag. Het is een systeem dat enorme menselijke en materiële hulpbronnen heeft ingelijfd in de bouw van een hechte, zeer efficiënte machine die militaire, diplomatieke, inlichtingen-, economische, wetenschappelijke en politieke operaties combineert.

De voorbereidingen (van deze samenzwering) zijn verborgen, worden niet gepubliceerd. Hun fouten zien we niet met krantenkoppen geschreven worden, maar worden begraven. Hun dissidenten worden tot zwijgen gebracht, niet geprezen. Geen enkele uitgave wordt in twijfel getrokken, geen enkel gerucht wordt gedrukt, geen enkel geheim wordt onthuld.

Geen enkele president moet bang zijn voor publieke controle van zijn programma. Want uit dat onderzoek komt begrip; en uit dat begrip komt steun of oppositie. En beiden zijn nodig. Ik vraag uw kranten niet om de regering te steunen, maar ik vraag uw hulp bij de enorme taak om het Amerikaanse volk te informeren en te waarschuwen. Want ik heb het volste vertrouwen, in het antwoord en de toewijding van onze burgers, wanneer zij volledig geïnformeerd zijn.

Ik kon niet alleen de controverse onder uw lezers niet onderdrukken – ik juich het toe. Deze regering is van plan om openhartig te zijn over haar fouten, want zoals een wijs man ooit heeft gezegd: “Een fout wordt pas een fout als u weigert het te corrigeren.” We zijn van plan om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor onze fouten; en we verwachten dat u ze aanwijst als we ze missen. Zonder debat, zonder kritiek, kan geen enkele regering en geen enkel land slagen – en geen enkele republiek overleven.

Daarom had de Atheense wetgever Solon besloten, dat het een misdaad was voor elke burger, om controverse te vermijden. En daarom werd onze pers beschermd door het Eerste (onderstreepte) Amendement in de grondwet; de enige bedrijfstak in Amerika, die specifiek beschermd wordt door de Grondwet. Niet in de eerste plaats om te amuseren en te vermaken, niet om de nadruk te leggen op het triviale en sentimentele, niet om simpelweg ‘het publiek te geven wat het wil’, maar om te informeren, te prikkelen, te reflecteren, ons de gevaren en mogelijkheden aan te geven, onze crises en onze keuzes weer te geven, de publieke opinie te leiden, te vormen en soms zelfs boos te maken.

Dat betekent een grotere dekking en analyse van het internationale nieuws, want het is niet langer ver weg en buitenlands, maar dichtbij en lokaal. Het betekent meer aandacht voor een beter begrip van het nieuws en een betere overdracht. En het betekent, ten slotte, dat de overheid op alle niveaus, moet voldoen aan haar verplichting om u te voorzien van zo volledig mogelijke informatie buiten de smalste grenzen van de nationale veiligheid… En zo is het aan de drukpers – aan de recorder van mans daden, de bewaarder van zijn geweten, de koerier van zijn nieuws – dat we kracht en hulp zoeken, in het vertrouwen dat met uw hulp, de mens zal zijn wat hij geboren is om te zijn: vrij en onafhankelijk.”

* * *

Van de ene president naar de andere, in het kader van ‘complotdenken’.
Kijk eens naar deze tekst, die oud-president Woodrow Wilson liet optekenen in zijn boek ‘The New Freedom’ in 1913.. En dan spreken we over een soort stilzwijgen, waarvan ‘de grootste mannen in de VS handel en industrie’ zich bedienden, in de kennis dat er een ‘georganiseerde, subtiel en oplettend macht is’, die veel machtiger was dan zij zelf.. Zie je de overeenkomsten met de speech van Kennedy..?

Natuurlijk hoef je je niet te verdedigen, als je wordt uitgemaakt door mensen, onnadenkd domme (= niet-intelligent) mensen, voor ‘complotdenker’. Nee, het verhaal is in dié zin, veel meer geschikt voor deze hokjes-denkenden, die zien dat het GROOTSTE COMPLOT ALLER TIJDEN nog steeds voortwoekert, mensen manipuleert, onderdrukt en uitbuit. Gebaseerd op een agenda van TEKORT, die gevoed wordt door de mensheid zelf, namelijk door gevoelens van DIEPE DOODSANGST. Je zou verstelt staan te kijken, als we zouden teweten komen, hoeveel mensen deze doodsangst NIET in de ogen willen kijken.. EN hoe deze angst zich manifesteert in AL HET DAGELIJKSE HANDELEN EN DENKEN..

Word jij ook afgeschilderd als ‘complotdenker’…?
Wat vind jij van de kwalificatie ‘complotdenker’, wanneer familie, vrienden en/of collega’s deze gebruiken, om jou in een ‘hoekje te zetten’..? De kwalificatie is eigenlijk een denigrerende opmerking, om jouw verhaal of denkbeelden weg te zetten als ‘onzin’, zodat degene die deze opmerking/kwalificatie gebruikt, zich zélf niet hoeft te verdiepen in de INHOUDELIJKE KANT van deze zaak. Dat heet met een mooie uitdrukking ‘Cognitieve Dissonantie’. Kijk HIER voor een artikel over dit fenomeen, waarbij je ongetwijfeld veel herkenning zult hebben, in de houding die ook de mensen om jou heen hebben..!

We wensen je wijsheid!

 

 

3 gedachten over “President John F. Kennedy de complotdenker..??

 1. John Edgar Hoover was directeur van de FBI, zijn vriend Clyde Tolson was de Jezuïetenspion.
  Het ergste wat hem was overkomen en het beste voor ons, is de 8-3-1971(daarna hebben ze er maar vrouwendag van gemaakt) inbraak in Media!! Pennsylvania van het FBI kantoor. De buit was oa bewijs van COINTELPRO en ze zijn nooit opgepakt! Het gebeurde toen het gevecht van de eeuw plaatsvond: Muhammad Ali bokste tegen Joe Frazier, later gaf Edgar een boxer aan zijn vader? ex-president Hoover. https://www.youtube.com/watch?v=BoTjCrq2BDc
  Leuk dat de presidenten wat zeggen over een wereldwijde samenzwering, maar ze benoemen de zweer niet! Abraham Lincoln wees de Jezuïeten duidelijk aan en ontsnapte aan de dood in Baltimore (criminele Jezuïetenstad) in Marialand. https://amazingdiscoveries.org/CHAPTER-4-PRESIDENT-ABRAHAM-LINCOLN
  De beste zin: Salon’s wet: Het is een misdaad voor elke burgers om controverse te vermijden!

 2. Complotdenker……..juist ja.

  Die kwalificatie is door mijn familie gebruikt, toen ik mijn mond open deed over die vaccins.

  Ik heb vanaf de eerste dag begrepen dat de hel was losgebroken, en ben daar niet voor geweken. Ik heb nooit een bek-lap gebruikt…….en werd razend alleen bij het idee al dat ik mij op die manier de mond zou laten snoeren. Ben opgeleid in de additieve zorg op het niveau van een basis-arts, dus begreep meteen dat het hele kulverhaal uit de koker van de gifmengers kwam!

  Mijn familie is inmiddels zodanig gevaccineerd, dat iedere vorm van uitwisseling in deze onmogelijk is gemaakt. De eerste twee doden zijn al gevallen……..uiteraard zijn de bewijzen in de brandoven verdwenen. Sectie mocht niet, want daar moet je als individu zelf uitdrukkelijk schriftelijk toestemming voor gegeven hebben bij leven, wat niemand doet………en voor de rest waar het mijn broers en zussen betreft……..het is afwachten wanneer de volgende valt. Uiteraard is het ook nog eens onbespreekbaar, want stel je voor je voor dat je als gevaccineerde zelf je doodvonnis zo maar vrijwillig hebt getekend……….en dat je wel eens zó volkomen fout hebt gezeten met al je aannames, dat je hebt meegedaan aan het creëren van een waanzin van zulke gargantueske proporties als welke zich inmiddels heeft genesteld als het nieuwe normaal…….man…….dat kan het ego helemaal niet verwerken.

  En daar sta je dan…….en uiteindelijk zal de waarheid zich openbaren ……..en kan en mag niet gezien worden……..en kun je alleen maar toezien in machteloos, machteloos mededogen en verdriet, hoe alles wat waarde leek te hebben naar de hel is geholpen.

  Ga der maar an staan.

  Complotdenker dus!……nou en of. Gezien de absolute smeerlapperij die wordt gebruikt om de machtspositie van dat griezelige soort wat wenst te overheersen……( zie de moordpartijen middels oorlogen, en hoe die lhbtqi-onzin als speerpunt wordt gebruikt om de misselijkmakende pedofiele praktijken van datzelfde soort adenochroom vretende tuig middels de wet gecultiveerd te krijgen)……..en in de absolute razernij die straks uitbreekt als gevolg van dat handelen, glorieus overeind komt staan met het leger van geuniformeerde stomkoppen.

  Hoera. Dáár zijn de bevrijders.

  Gadverdamme.

  Vindt u het erg dat ik moet kotsen van deze hoerenkermis?

  Doe je gordel maar om. Het wordt een ruig jaar!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.