Advertentie

VN wil mondiaal HPV-vaccinatie-programma..!


VN wil miljarden inzamelen voor grootscheeps mondiaal HPV vaccinatieplan

Beknopte samenvatting van het artikel ‘UN Wants billions for STD Vaccination Scheme’
door C-FAM (Catholic Family & Human Rights Institution).

Kijk hier voor een uitgebreide (Engelse) versie

x

De VN wil starten met het vergaren van fondsen bij overheden (192 landen) om ALLE meisjes wereldwijd tegen HPV te vaccineren..

Er is genoeg wetenschappelijke informatie te vinden die de UN en haar 'consorten' aan het denken zou moeten zetten.. Is er een blind geloof in vaccinaties? Of spelen er opnieuw weer mega-miljarden-belangen??

Naar schatting zal deze uiterst controversiële campagne zal rond de $300 per persoon gaan kosten, hetgeen de totale kosten van een dergelijke campagne in de vele miljarden laat lopen..! Het Bevolkingsfonds van de Unitede Nations, het UNFPA en PATH, een non-profit organisatie op het gebied van voorplantingsziekten, verzoeken donornaties het vaccin aan te kopen voor $14 per stuk.

Drie vaccins zullen nodig zijn voor een periode van zes maanden, wat het totaal dus op $42 brengt en waarmee de behandeling slechts goed zou zijn voor 5 jaar. Dat betekent weer dat er 7 van deze ‘behandelingen’ nodig zullen zijn om elke vrouw ‘levenslang te beschermen’ (= 21 vaccins per persoon. Misschien nog even ter herinnering: Voor Cervarix/Gardasil betaalt de Nederlandse overheid zo’n € 375 voor 3 injecties..!).

En wat is dan het argument van de VN om deze ongelooflijke campagne aan te kondigen..?? Hou je vast:  het argument is dat van elk half miljoen nieuwe gevallen van baarmoederhalskanker, meer dan de helft van de vrouwen sterft.
(Dit is vooral het geval omdat deze vrouwen niet wisten, dat zij deze ziekte hadden in een vergevorderd stadium in het lijf hadden).

VN-lidstaten zullen op 19 en 20 september van dit jaar bijeenkomen om hierover te debatteren tijdens de ‘UN High Level Meeting on Non-communicable Diseases’.

Medisch onderzoeksjournaliste Désirée Röver

Commentaar DL Röver, medisch research journalist en schrijfster van een boek over HPV (zie HIER op wanttoknow) :

“Met de betrokkenheid van de UNFPA weten we bijna zeker dat het bij deze massale vacinatiecampagne gaat om een mondiale sterilisatie agenda. Dat zou namelijk niet de eerste keer zijn.

Pikant detail: laesies in de baarmoederhals worden veroorzaakt door een tekort aan foliumzuur (zie het ‘Drug-Induced Nutrient Depletion Handboek’, 2nd ed. 2001, pp. 165, 326). Deze laesies worden vervolgens heel aantrekkelijk voor HPVs. En dat zijn dus opportunistische infecties, geen oorzaak van kanker!
Samen met tekorten van vitamine B3, A en C ontstaat een gebrek aan foliumzuur door het gebruik van anticonceptiemiddelen, gebaseerd op levonorgestrel. Een dagelijks dieet met daarin voldoende van bovengenoemde nutriënten, doet de aanleiding voor laesies en baarmoederhalskanker verdwijnen!”

 

12 gedachten over “VN wil mondiaal HPV-vaccinatie-programma..!

 1. Ik zeg het nog maar eens, ze zullen eerst door dat vette dikke lijf van mij moeten heen prikken willen ze aan me dochters komen…..over mijn lijk dus!

  1. Ik vind dat ontzettend moedig van je. Je houdt duidelijk erg veel van je kinderen.
   Het is in deze wereld nog steeds niet vanzelfsprekend dat je voor het beste voor je kinderen kiest.

  1. Dat behoor je volgens mij ook niet aan je kinderen te geven. Het is al heel lang bekend dat het niet bepaald een gezond drankje is. Zoek maar eens bij schoonmaaktips. Daar wordt het driftig als schoonmaakmiddel gebruikt,

 2. Het besef dat de Pharma’s en consorten de universele rechten van de mens met voeten treden is een duidelijke zaak!
  En inderdaad ook ik ben van mening dat er best wel eens andere zaken toegediend worden dan, wat deze zo bezorgd om de mensheid zijnde, bedrijven vertellen!
  Het idee dat gevaarlijke mensen die bedrijven runnen is mij nu wel duidelijk!
  En ze komen er steeds openlijker voor uit, tenslotte worden ze in de meeste landen zelfs onschendbaar gemaakt door overheden!!
  Overheid geeft mensen het idee dat het allemaal maar verplicht is, en later blijkt na jaren van doofpot taktiek dat er wel degelijk WEER de nodige slachtoffers gemaakt zijn!
  Maar dan is het ineens eigen verantwoording!!! omdat de vaccinaties toch niet verplicht zijn!!
  Reden te meer om te beseffen dat wij eigenlijk maar een echte vijand hebben, als NLers, en dat is onze overheid die willens en wetens meewerkt aan giga zwendel prektijken!

 3. PERSBERICHT BELFORT-GROUP

  Donderdag 12 mei 2011

  Dames en heren van de pers,

  Hierbij vragen wij u onderstaande noodoproep te willen verspreiden want de toestand is alarmerend dramatisch : de gezondheid van onze meisjes wordt wereldwijd bedreigd door de farmaceutische industrie.

  De UNO wil alle meisjes vanaf dit jaar om de vijf jaar drie inentingen geven tegen HPV-besmetting en dit zolang ze in hun vruchtbare periode zijn ( http://www.c-fam.org/publications/id.1847/pub_detail.asp ). Kostprijs : 300 dollar per kind.

  De voornaamste bezwaren zijn duidelijk :
  * het is hoogst twijfelachtig of dit daadwerkelijk een bescherming biedt
  * het veroorzaakt absoluut zeker heel wat schade bij vele duizenden meisjes.

  Deze tabel toont wat de ‘bijwerkingen’ zijn in de USA alleen al :

  Updated VAERS Reports – HPV Vaccines Description
  Total Female Male Unknown
  Disabled 714 709 1 4
  Deaths 94 78 2 14
  Abnormal Pap Smear 376 376 N/A N/A
  Cervical Cancer 41 41 N/A N/A
  Life Threatening 422 412 7 3
  Emergency Room Visit 8,733 8,562 93 78
  Hospitalized 2,159 2,126 21 12
  Extended Hospital Stay 195 193 32 37
  Did Not Recover 4,346 4,273 36 37
  Adverse Events 21,634 20,866 315 453

  Twee belangrijke bedenkingen :

  Ten eerste : hoe erg de situatie is België is weten we helaas niet. Op onze suggestie om een meldpunt vaccinatieschade te openen is voorlopig nog geen reactie gekomen

  Ten tweede : dit is maar het topje is van de ijsberg, want het gaat hier alleen maar

  * over de gemelde schadegevallen wat men schat op 10 % van de realiteit . Dit betekent dus in de USA alleen al meer dan 300.000 zeer ernstige bijwerkingen
  tot en met de dood … !

  kunnen we dat nog ‘geneeskunde’ noemen … ?

  * over schade op korte termijn. Wie zal binnen 10 jaar als het meisje onvruchtbaar blijkt of binnen 20 jaar als ze kanker krijgt nog het oorzakelijk verband leggen, laat staan aantonen ? Maar de bewijslast is heel overtuigend dat

  vaccineren = kanker veroorzaken !

  Dames en heren van de pers,

  We willen geen paniek zaaien, maar we vinden wel dat ieder meisje en iedere ouders goed moet beseffen waarover het gaat, zich informeert en dan zelf een beslissing neemt want geen enkele vaccinatie mag verplicht gesteld worden !

  Het is jullie journalistieke verantwoordelijkheid om binnen een open en vrije democratie niet enkel als doorgeefluik te fungeren voor de overheidsmededelingen, maar ook melding te maken van kritische informatie en bedenkingen.

  Hoogachtend,
  Peter Vereecke

  1. Beste ellen,

   Bij elke melding over virus// vaccinatie e.d. middels de beursgenoteerde ,NOW,NWO,FOX,mediaELITE.Doet mij herinneren aan a/d door de ELITE gesponsorde Mengele//Dr.Green films en documenten.

   Programma’s opgezet om over onze rug//gezondheid Veel geld te incasseren ,
   En als het even kan depopulatie van de wereldbevolking. en flink ook.

   Zie de GEORGIA GUIDeSTONES en de tien geboden hiervan.

   Militaire laboratoria vol met bacteriologische strijdwapens , Desnoods ondersteund met een door de ROVERHEID programma ter vacinatie.

   Het grote geld voor na de ambtsperiode in het dikke pluche, met een vet salaris voor een part-timebaan. Zie de statistieken maar na.

   Verder moet ik me inhouden.

 4. Mijke die indruk had ik direct al toen ze met die prik begonnen,,het is toch afschuwelijk ,,begrijp die ouders niet dat ze hier in mee gaan ,,en vind trouwens dat ze niet het recht hebben hun kind die prik te geven .
  Over aeen aantal jaren zullen we het weten wat de gevolgen zijn ,,,moet altijd denken aan die softenon kinderen ,en de des moeders ,,die vol vertrouwen een medicijn namen , en hun dochters geen kinderen kunnen krijgen ,,wat erg toch allemaal . dag Hannie.

 5. Maak de informatie eenvoudiger voor de vele ouders die bovenstaande taal niet kunnen interpreteren!
  Ik geef les op een VMBO, veel ouders snappen niets van deze voorlichting!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.